ayol_sajalee

Muhammad amirul bin sajalee

Hidup ibarat lampu isyarat🚥hijau jalan dan teruskan hidup👶🏼..kuning slow dan berjaga-jaga👨🏽...dan merah tunggu bila tiba masa di cabut nyawa👴🏼.

Aku rindu nak peluk seseorang mcm ni...
#adikrinduabah

#Repost @santaianakmalaya (@get_repost)
・・・
Anak : Lambat lagi ke nak sampai Abah? Along dah tak daya ni.

Abah : Long !! Long kena sabar. Bukankah abah selalu cakap....kalau niat hati nak peluk gunung, belajar peluk abah dulu.
.
Credit to FB
.
Macam2...
.
Assalamualaikum dan selamat pagu doniaa....

Aku rindu nak peluk seseorang mcm ni... #adikrinduabah #Repost @santaianakmalaya (@get_repost ) ・・・ Anak : Lambat lagi ke nak sampai Abah? Along dah tak daya ni. Abah : Long !! Long kena sabar. Bukankah abah selalu cakap....kalau niat hati nak peluk gunung, belajar peluk abah dulu. . Credit to FB . Macam2... . Assalamualaikum dan selamat pagu doniaa.... - 11 days ago

18 Likes
0 Comments
0
Tq geng nakal gua....mat² rempit yang berguna...kita set event lepas bulan 3 okay...senang lepas raya kew👍

Tq geng nakal gua....mat² rempit yang berguna...kita set event lepas bulan 3 okay...senang lepas raya kew👍 - 1 month ago

25 Likes
2 Comments
2
Selesai 1 lagi majlis...tahniah my bro dah jadi laki org...selamat menjalani kehidupan rumah tangga...aku bangga ada abg mcm hang...terima kasih tlg aku selama ni...terima kasih semua yg dtg hari sabtu kita post lain plak....
#tinggalakusorangbujanglagi

Selesai 1 lagi majlis...tahniah my bro dah jadi laki org...selamat menjalani kehidupan rumah tangga...aku bangga ada abg mcm hang...terima kasih tlg aku selama ni...terima kasih semua yg dtg hari sabtu kita post lain plak.... #tinggalakusorangbujanglagi - 1 month ago

25 Likes
15 Comments
5
Alhamdulillah syukur terima kasih ya allah...masih bernafas masih berpijak di dunia lakonan untuk semua manusia...tq semua family sahabat2 semua...tq so much...
#26yearsold🎂 
#jangantanyabanyak
#soalantakakandijawab

Alhamdulillah syukur terima kasih ya allah...masih bernafas masih berpijak di dunia lakonan untuk semua manusia...tq semua family sahabat2 semua...tq so much... #26yearsold 🎂 #jangantanyabanyak #soalantakakandijawab - 2 months ago

29 Likes
9 Comments
0
New year tahun ni kita rilex tunggu lepas new year kita come back...maaf semua kawan bz dgn kerja...yg ride hati2 ingat mak bapak...hahahaha..

New year tahun ni kita rilex tunggu lepas new year kita come back...maaf semua kawan bz dgn kerja...yg ride hati2 ingat mak bapak...hahahaha.. - 2 months ago

25 Likes
8 Comments
0
Dok try2 tapi last2 apa pun tak dapat...rilex bukan rezeki lagi....cuba lagi...selagi boleh kalau tak boleh nnt bru lah hang angkat kaki.... #makanghijau
#hahahahahha
#badboy

Dok try2 tapi last2 apa pun tak dapat...rilex bukan rezeki lagi....cuba lagi...selagi boleh kalau tak boleh nnt bru lah hang angkat kaki.... #makanghijau #hahahahahha #badboy - 4 months ago

34 Likes
4 Comments
0
Lepas hujan ada nya pelangi...
Macam tu jugak hidup lepas ada nya duka datangnya bahagia...
Tapi sekarang ni hujan lebat tak benti lagi so lepak makan dan duduk lah sebab kalau buat pun jem kat jalan tu... #grabdrive
#rahmatallah
#

Lepas hujan ada nya pelangi... Macam tu jugak hidup lepas ada nya duka datangnya bahagia... Tapi sekarang ni hujan lebat tak benti lagi so lepak makan dan duduk lah sebab kalau buat pun jem kat jalan tu... #grabdrive #rahmatallah # - 5 months ago

19 Likes
0 Comments
1
Selamat hari jadi bosku pomenku kawanku musuhku sahabatku...semoga panjang umur dan di murahkan rezeki cepat2 kawin wey sanggap nasi minyak...hahahahhaa...malas ckp panjang2 x de ayat nak tulis...

Selamat hari jadi bosku pomenku kawanku musuhku sahabatku...semoga panjang umur dan di murahkan rezeki cepat2 kawin wey sanggap nasi minyak...hahahahhaa...malas ckp panjang2 x de ayat nak tulis... - 6 months ago

33 Likes
2 Comments
1
Dunia ni mengajar hang hidup dan pilih jalan hidup mana hang nak...tak perlu tunding jari dekat orang lain sedangkan jalan tu hang pilih sendiri....sebab allah bagi pilihan hang nak jadi baik nak jadi nakal...tapi lagi elok dari nakal bertukar baik dari yang baik tibe2 jadi nakal....sebab nakal ni pada awal ni banyak gile kita belajar dan cepat kita rasa puas...nikmat tu kejap je bosku tapi hakikatnya aku cari diri aku sendiri dalam diri aku....sebab aku nak kenal diri aku sendiri...ni semua pelajaran hidup atas dunia sekarang aku cuba cari slow diri aku sebenar...
#motopinjam
#motivasidiri
#janganterasaye
#untukakusendirini
#pisangkatgenting

Dunia ni mengajar hang hidup dan pilih jalan hidup mana hang nak...tak perlu tunding jari dekat orang lain sedangkan jalan tu hang pilih sendiri....sebab allah bagi pilihan hang nak jadi baik nak jadi nakal...tapi lagi elok dari nakal bertukar baik dari yang baik tibe2 jadi nakal....sebab nakal ni pada awal ni banyak gile kita belajar dan cepat kita rasa puas...nikmat tu kejap je bosku tapi hakikatnya aku cari diri aku sendiri dalam diri aku....sebab aku nak kenal diri aku sendiri...ni semua pelajaran hidup atas dunia sekarang aku cuba cari slow diri aku sebenar... #motopinjam #motivasidiri #janganterasaye #untukakusendirini #pisangkatgenting - 6 months ago

30 Likes
4 Comments
0
Kadang2 kita kena tahu kat mna level kita dgn seseorg tu...sbb zaman berubah tapi permikiran tidak maaf ckp sbb mcm sampah permikirannya walau pun berduit...kalau rasa permikiran tu boleh dibuat kan sebagai level kau dgn seseorg sila kan....maaf aku budak jahat yang penuh jalan gelap aku jalan...tapi dari kegelapan tu aku tahu apa erti kawan sahabat dan musibat...malas nak typing panjang2 nnt korg malas baca so bye2..
Assalammualaikum😎

Kadang2 kita kena tahu kat mna level kita dgn seseorg tu...sbb zaman berubah tapi permikiran tidak maaf ckp sbb mcm sampah permikirannya walau pun berduit...kalau rasa permikiran tu boleh dibuat kan sebagai level kau dgn seseorg sila kan....maaf aku budak jahat yang penuh jalan gelap aku jalan...tapi dari kegelapan tu aku tahu apa erti kawan sahabat dan musibat...malas nak typing panjang2 nnt korg malas baca so bye2.. Assalammualaikum😎 - 7 months ago

31 Likes
0 Comments
4
Ramai lah org buat muka tua tu...tapi nak tanya jugak sempat x kita merasa tua...,??tanya ja jgn marah lah...🤭

Ramai lah org buat muka tua tu...tapi nak tanya jugak sempat x kita merasa tua...,??tanya ja jgn marah lah...🤭 - 7 months ago

29 Likes
6 Comments
0
Selamat hari bapa kepada hero idola dan raja dalam hari buat selama-lamanya...terima kasih bnyak mengajar erti kehidupan dan belajar dri bawah...terima kasih abah adik syg abah dunia akhirat harap kita berjumpa di sana...aamiin...

Selamat hari bapa kepada hero idola dan raja dalam hari buat selama-lamanya...terima kasih bnyak mengajar erti kehidupan dan belajar dri bawah...terima kasih abah adik syg abah dunia akhirat harap kita berjumpa di sana...aamiin... - 9 months ago

16 Likes
0 Comments
0
Selamat hari raya maaf zahir dan batin dari saya ayol sajalee...
Maaf dari hujung rambut smpai hujung kuku kaki...
#takyahberialah

Selamat hari raya maaf zahir dan batin dari saya ayol sajalee... Maaf dari hujung rambut smpai hujung kuku kaki... #takyahberialah - 9 months ago

11 Likes
4 Comments
0
Stop lah kejar bnda yg belom tentu milik kita...stop menaruh semua harapan...mana ada depan mata sekarang kita jalan...sbb benda dah tentu milik kita... #GN🌹

Stop lah kejar bnda yg belom tentu milik kita...stop menaruh semua harapan...mana ada depan mata sekarang kita jalan...sbb benda dah tentu milik kita... #GN 🌹 - 9 months ago

23 Likes
10 Comments
0
hitam putih itu kehidupan..
tapi hitam manis tu aku...😂😂 selamat malam semua

hitam putih itu kehidupan.. tapi hitam manis tu aku...😂😂 selamat malam semua - 9 months ago

25 Likes
0 Comments
0
habis garang dah muka tu...hahahahahah...apa2 pun selamat berpuasa guys

habis garang dah muka tu...hahahahahah...apa2 pun selamat berpuasa guys - 10 months ago

24 Likes
0 Comments
0
Okay selesai tok hari ni bulan 7 kita smbung lain tempat✌🏽

Okay selesai tok hari ni bulan 7 kita smbung lain tempat✌🏽 - 10 months ago

15 Likes
0 Comments
0
Chill2 sambil layan vape😀💭

Chill2 sambil layan vape😀💭 - 11 months ago

14 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.