#dherbs

172,391 posts

Sayang rambut kalau ada masalah gugur sehingga sebabkan botak terutama wanita berhijab.. Masalah rambut botak terut berlaku pada wanita lepas bersalin. Setiap kali cuci rambut, lepas mandi.. rambut penuh keliling bilik air... sangat malu bila suami tegur.. kami syorkan penggunaan Shampoo Berherba Super Lebat
.
Shampoo Super Lebat dirumus khas dengan herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan rambut. Sesuai digunakan sebagai shampoo harian agar kekal segar dan bersinar selepas mandi. Sesuai digunakan lelaki dan wanita
.
Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
.
01120987736
01120987736
01120987736
.
.
#Dherbs #terlajaklaris #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #Rcw

Sayang rambut kalau ada masalah gugur sehingga sebabkan botak terutama wanita berhijab.. Masalah rambut botak terut berlaku pada wanita lepas bersalin. Setiap kali cuci rambut, lepas mandi.. rambut penuh keliling bilik air... sangat malu bila suami tegur.. kami syorkan penggunaan Shampoo Berherba Super Lebat . Shampoo Super Lebat dirumus khas dengan herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan rambut. Sesuai digunakan sebagai shampoo harian agar kekal segar dan bersinar selepas mandi. Sesuai digunakan lelaki dan wanita . Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah . 01120987736 01120987736 01120987736 . . #Dherbs #terlajaklaris #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #Rcw - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
We really pulled out all the stops for this raw vegan take on a classic Italian appetizer, the caprese salad. You are going to be making some raw vegan cashew mozzarella! This isn’t something that you should eat all the time because eating cashew cheese too frequently can drastically increase your caloric intake. Link in bio for full recipe.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#dherbs #dherbsactive #fullbodycleanse #food #fresh #vegan #plantbased #fitness #veganfood #healthyfood #healthy #health #glutenfree #organic #govegan #cleaneating #veganlife #veganfood #rawvegan #weightloss #whatthehealth #diabetes #alkalize #foodasmedicine #guthealth #superfoods #fat2fit #fattofit #yummy #highraw

We really pulled out all the stops for this raw vegan take on a classic Italian appetizer, the caprese salad. You are going to be making some raw vegan cashew mozzarella! This isn’t something that you should eat all the time because eating cashew cheese too frequently can drastically increase your caloric intake. Link in bio for full recipe.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #dherbs #dherbsactive #fullbodycleanse #food #fresh #vegan #plantbased #fitness #veganfood #healthyfood #healthy #health #glutenfree #organic #govegan #cleaneating #veganlife #veganfood #rawvegan #weightloss #whatthehealth #diabetes #alkalize #foodasmedicine #guthealth #superfoods #fat2fit #fattofit #yummy #highraw - 1 hour ago

19 Likes
1 Comments
0
[TAK SAPU MEMANG TAK CERAH LA! 😋] Takkan la korang jenis berharap yang celahan & ketiak yang gelap & berkerak tu akan cerah sendiri?  Memang tak la, sebab kena ada usaha.  Mulakan usaha korang nak cerahkan celahan & ketiak korang dengan #DianzNanoUltraLighteningGel.  Pastikan konsisten, insyaAllah seawal 7 hari korang dah boleh senyum lebar! ☺️
.
Boleh DM saya terus .
Atau
.
WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. 
#mirafilzah✨ #adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose 
#kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople#maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse  #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020#agentdianz#dianzmasknmoist

[TAK SAPU MEMANG TAK CERAH LA! 😋] Takkan la korang jenis berharap yang celahan & ketiak yang gelap & berkerak tu akan cerah sendiri? Memang tak la, sebab kena ada usaha. Mulakan usaha korang nak cerahkan celahan & ketiak korang dengan #DianzNanoUltraLighteningGel . Pastikan konsisten, insyaAllah seawal 7 hari korang dah boleh senyum lebar! ☺️ . Boleh DM saya terus . Atau . WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. #mirafilzah#adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose #kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople #maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020 #agentdianz #dianzmasknmoist - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
[TU PUN BELUM HABIS SEBOTOL TAU! 😃] Haa, belum habis sebotol sis pakai #DianzNanoUltraLightening Gel tapi bawah lengan dah makin cerah sikit dari sebelumnya.  Kalau habis sebotol ni mana tau silap2 bercahaya bawah lengan sis tu! 🤓
.
Boleh DM saya terus .
Atau
.
WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. 
#mirafilzah✨ #adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose 
#kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople#maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020#agentdianz#dianzmasknmoist

[TU PUN BELUM HABIS SEBOTOL TAU! 😃] Haa, belum habis sebotol sis pakai #DianzNanoUltraLightening Gel tapi bawah lengan dah makin cerah sikit dari sebelumnya. Kalau habis sebotol ni mana tau silap2 bercahaya bawah lengan sis tu! 🤓 . Boleh DM saya terus . Atau . WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. #mirafilzah#adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose #kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople #maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020 #agentdianz #dianzmasknmoist - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
[SEMUA BENDA DIA NAK BAGI CERAH HABIH AIHH! 😁] Amboi Dr. Nano ni pun, mentang-mentang dia punya #DianzNanoUltraLighteningGel dia memang paduuu teruih semua celahan dia nak bagi cerah habih!!! Hangpa tu pulak, dah sapu ke belum #DianzNanoUltraLighteningGel kat celahan hangpa yang gelap tu? 🤭
.
Boleh DM saya terus .
Atau
.
WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. 
#mirafilzah✨ #adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose 
#kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople#maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse  #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020#agentdianz#dianzmasknmoist

[SEMUA BENDA DIA NAK BAGI CERAH HABIH AIHH! 😁] Amboi Dr. Nano ni pun, mentang-mentang dia punya #DianzNanoUltraLighteningGel dia memang paduuu teruih semua celahan dia nak bagi cerah habih!!! Hangpa tu pulak, dah sapu ke belum #DianzNanoUltraLighteningGel kat celahan hangpa yang gelap tu? 🤭 . Boleh DM saya terus . Atau . WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. #mirafilzah#adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose #kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople #maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020 #agentdianz #dianzmasknmoist - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Sayang rambut kalau ada masalah gugur sehingga sebabkan botak terutama wanita berhijab.. Masalah rambut botak terut berlaku pada wanita lepas bersalin. Setiap kali cuci rambut, lepas mandi.. rambut penuh keliling bilik air... sangat malu bila suami tegur.. kami syorkan penggunaan Shampoo Berherba Super Lebat
.
Shampoo Super Lebat dirumus khas dengan herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan rambut. Sesuai digunakan sebagai shampoo harian agar kekal segar dan bersinar selepas mandi. Sesuai digunakan lelaki dan wanita
.
Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
.
01120987736
01120987736
01120987736
.
.
#Dherbs #terlajaklaris #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #Rcw

Sayang rambut kalau ada masalah gugur sehingga sebabkan botak terutama wanita berhijab.. Masalah rambut botak terut berlaku pada wanita lepas bersalin. Setiap kali cuci rambut, lepas mandi.. rambut penuh keliling bilik air... sangat malu bila suami tegur.. kami syorkan penggunaan Shampoo Berherba Super Lebat . Shampoo Super Lebat dirumus khas dengan herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan rambut. Sesuai digunakan sebagai shampoo harian agar kekal segar dan bersinar selepas mandi. Sesuai digunakan lelaki dan wanita . Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah . 01120987736 01120987736 01120987736 . . #Dherbs #terlajaklaris #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #Rcw - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Ramai salah faham. Ramai fikir takpe ada parut pun, nanti cover dgn makeup. Takpe ada jerawat, nanti cover makeup. No ye ☝🏻
.
Buat apa cover2 kalau skin tak sihat kan. So korang WAJIB jaga kulit korang dulu tau
.
Seriously, bila kulit korang sihat and cantik, for sure makeup korang pun cantik, lg best tak perlu cover2 dah 😍. Kalau kulit bermasalah, makeup pun tak cantik ☹️
.
Stay tuned for new items from #beeshine 🌻
.
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik

Ramai salah faham. Ramai fikir takpe ada parut pun, nanti cover dgn makeup. Takpe ada jerawat, nanti cover makeup. No ye ☝🏻 . Buat apa cover2 kalau skin tak sihat kan. So korang WAJIB jaga kulit korang dulu tau . Seriously, bila kulit korang sihat and cantik, for sure makeup korang pun cantik, lg best tak perlu cover2 dah 😍. Kalau kulit bermasalah, makeup pun tak cantik ☹️ . Stay tuned for new items from #beeshine 🌻 . . #bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik - 3 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
[Packaging lama] : Cemas dengan keputihan ??
.
Jom dapatkan Jus Perawan 💋
Awak nak tahu tak #JusPerawanGold ni sesuai untuk remaja perempuan hingga wanita dewasa!
.
Diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dapat membantu masalah dalaman para remaja di luar sana!
.

Nanti tak perlu dah merungut sakit perut ke apa ke!
.

Hanya berharga RM39.90!
.
Nak.dapatkan boleh dm @ wasap nurul yer 📲01137673976 .
.
📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬
📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengkil,desapinggiran putra,cyberjaya

#aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
#shahidadherbs #datinshahida
#asbeautymalaysia #aliffsyukri 
#terlajaklaris #jusperawangold #

[Packaging lama] : Cemas dengan keputihan ?? . Jom dapatkan Jus Perawan 💋 Awak nak tahu tak #JusPerawanGold ni sesuai untuk remaja perempuan hingga wanita dewasa! . Diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dapat membantu masalah dalaman para remaja di luar sana! . Nanti tak perlu dah merungut sakit perut ke apa ke! . Hanya berharga RM39.90! . Nak.dapatkan boleh dm @ wasap nurul yer 📲01137673976 . . 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengkil,desapinggiran putra,cyberjaya #aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya #aslegacymalaysia #aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik   #shahidadherbs  #datinshahida #asbeautymalaysia  #aliffsyukri   #terlajaklaris #jusperawangold # - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar
.
Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen :
▶ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.
.
Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻
.
www.wasap.my/0162071983
.
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs

Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar . Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen : ▶ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya. . Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻 . www.wasap.my/0162071983 . . hari-hari ada COD & POS (SM & SS) . #aslegacytaiping #aslegacy #aslegacyperak #aslcosmetic #datoaliffsyukri #datinshahidahdherbs #concealeraslcosmetic #taiping #sayasukamakeup #bazaarpaknil #sayajual #linesmoothingconcealer #datinshahidahdherbs #concealer #easyayebrowpencil #satinfinishingfoundation #aslcosmetic #makeupaslcosmetics #makeupmurah #kakaljualkakakpakai #aslegacytaiping #dherbs #lipstickcollagendherbs - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
𝐒𝐮𝐟𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐢𝐩𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐧𝐬𝐨𝐦𝐧𝐢𝐚?😩⁠
⁠
Here's your solution - 𝑨𝑺 𝑳𝒆𝒈𝒂𝒄𝒚 𝑭𝒍𝒖𝒔𝒉 4 𝑭𝒊𝒊𝒕! This beverage is mixed with Strawberry Juice, Psyllium Husk and Green Tea extract which is efficient in detoxing your body!💪🏽⁠
⁠
By detoxing your body, you can also attain benefits such as:⁠
✔️Helps with weight loss and suppresses appetite⁠
✔️Ease constipation problems⁠
✔️Reduce fatigue and prevent insomnia⁠
⁠
All you need to do is consume a sachet of AS Legacy Flush 4 Fiit daily before you go to bed! How simple is that?😉⁠
⁠
🛍️Shop now on our website![link in bio]🛍️⁠
⁠
📍Blk 13 Haig Road, #01-04 Singapore 4300013⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠
📍Blk 504 Tampines Central 1, #01-325 Singapore 520504⁠ ⁠ ⁠ ⁠
📍Tanjong Katong Complex 845 Geylang Rd, #01-115 Singapore 40084⁠
⁠
☎ 9142 7100⁠
💻 alnusra.com.sg⁠
📩 enquiry@alnusra.com.sg⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠
⁠
#jomkealnusra #jomkenusramart #shopatalnusra #nusradelights #kuih #health #healthandwellness #skincare #shopping #sgentrepreneurs #onestopcentre #products #frozen #frozenfood #juslega #wardahbeauty #vasia #dherbs #juzmutyara #mutyara #jamujelita #mustikaratu #sidomuncul#aslegacy#supportlocalsg #localsg#shoplocal⁠

𝐒𝐮𝐟𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐢𝐩𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐧𝐬𝐨𝐦𝐧𝐢𝐚?😩⁠ ⁠ Here's your solution - 𝑨𝑺 𝑳𝒆𝒈𝒂𝒄𝒚 𝑭𝒍𝒖𝒔𝒉 4 𝑭𝒊𝒊𝒕! This beverage is mixed with Strawberry Juice, Psyllium Husk and Green Tea extract which is efficient in detoxing your body!💪🏽⁠ ⁠ By detoxing your body, you can also attain benefits such as:⁠ ✔️Helps with weight loss and suppresses appetite⁠ ✔️Ease constipation problems⁠ ✔️Reduce fatigue and prevent insomnia⁠ ⁠ All you need to do is consume a sachet of AS Legacy Flush 4 Fiit daily before you go to bed! How simple is that?😉⁠ ⁠ 🛍️Shop now on our website![link in bio]🛍️⁠ ⁠ 📍Blk 13 Haig Road, #01 -04 Singapore 4300013⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ 📍Blk 504 Tampines Central 1, #01 -325 Singapore 520504⁠ ⁠ ⁠ ⁠ 📍Tanjong Katong Complex 845 Geylang Rd, #01 -115 Singapore 40084⁠ ⁠ ☎ 9142 7100⁠ 💻 alnusra.com.sg⁠ 📩 enquiry@alnusra.com.sg ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #jomkealnusra #jomkenusramart #shopatalnusra #nusradelights #kuih #health #healthandwellness #skincare #shopping #sgentrepreneurs #onestopcentre #products #frozen #frozenfood #juslega #wardahbeauty #vasia #dherbs #juzmutyara #mutyara #jamujelita #mustikaratu #sidomuncul #aslegacy #supportlocalsg #localsg #shoplocal ⁠ - 6 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Sape ada masalah 𝙠𝙪𝙡𝙞𝙩 𝙠𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜? Haa dgn khasiat tomato yg terkandung dlm serum #beeshine dapat membantu melembabkan kulit dan menjaga kelembapan kulit 😍
.
Bila kulit daa tak kering, 𝙟𝙚𝙧𝙖𝙬𝙖𝙩 pun daa tak naik tau . Sooo stay tuned 😍😍😍😍
.
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik

Sape ada masalah 𝙠𝙪𝙡𝙞𝙩 𝙠𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜? Haa dgn khasiat tomato yg terkandung dlm serum #beeshine dapat membantu melembabkan kulit dan menjaga kelembapan kulit 😍 . Bila kulit daa tak kering, 𝙟𝙚𝙧𝙖𝙬𝙖𝙩 pun daa tak naik tau . Sooo stay tuned 😍😍😍😍 . . #bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik - 6 hours ago

25 Likes
0 Comments
0
Selamat malam " Jus Perawan Gold 
Khasiat Jus Perawan Gold D’Herbs :
💓Membantu merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur.
💓Membantu menaikkan tulang punggung dan payudara wanita agar lebih montok & anjal.
💓Membantu menyuburkan rahim 💓Membantu menegang & mencerahkan kulit 💓Membantu melambatkan proses monopous
💓Membantu memberikan tenaga dalaman wanita
💓Membantu meningkatkan sistem imunisasi
💓Membantu mengurangkan senggugut.
💓Membantu menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
💓Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumah tangga.
.
Kandungan Jus Perawan D’Herbs : Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis.
.
Cara penggunaan Jus Perawan D’Herbs :
👉🏻 Ambil 2 sudu setiap pagi & malam. Minum banyak air putih.
👉🏻 Tidak boleh di ambil ketika mengandung & semasa dalam haid.
👉🏻 Simpan di tempat sejuk selepas dibuka

Berminat boleh whatsapp saya

#Aslegacyodin#jusperawangold
#khasparawanita#Dherbs
#Sinarharapan

Whatsap 0196745203

Selamat malam " Jus Perawan Gold Khasiat Jus Perawan Gold D’Herbs : 💓Membantu merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur. 💓Membantu menaikkan tulang punggung dan payudara wanita agar lebih montok & anjal. 💓Membantu menyuburkan rahim 💓Membantu menegang & mencerahkan kulit 💓Membantu melambatkan proses monopous 💓Membantu memberikan tenaga dalaman wanita 💓Membantu meningkatkan sistem imunisasi 💓Membantu mengurangkan senggugut. 💓Membantu menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri 💓Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumah tangga. . Kandungan Jus Perawan D’Herbs : Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis. . Cara penggunaan Jus Perawan D’Herbs : 👉🏻 Ambil 2 sudu setiap pagi & malam. Minum banyak air putih. 👉🏻 Tidak boleh di ambil ketika mengandung & semasa dalam haid. 👉🏻 Simpan di tempat sejuk selepas dibuka Berminat boleh whatsapp saya #Aslegacyodin #jusperawangold #khasparawanita #Dherbs #Sinarharapan Whatsap 0196745203 - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Beaurose Dherbs dan Serbuk Mutiara

Ramai yang bertanya . Adakah produk Beaurose ini boleh diambil ketika dalam tempoh "period" atau dalam keadaan datang haid?? Jawapan : Boleh.

Kandungan produk Beaurose yang menggunakan serbuk mutiara dan pati buahan tidak menganggu kitaran haid wanita malah membantu proses ini dengan lebih baik.

Selama mencuba.😊 Jom try Beaurose
Cantik menawan tiada lagi parut di muka dan badan.😘 #beaurose #aslegacyamirul #sayajual #produkviral  #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #BMF #jomjadiagent #siakapkeli #wanitamuslimah #codsetiawangsa #codampang #wanitasolehah #codwangsamaju #kgbarukl #codsetapak #cantik #bazaar #codkeramat #beautiful #skincare #bazaarpaknil #ibucantik #jeragat #parutjerawat #parut #dherbs

Beaurose Dherbs dan Serbuk Mutiara Ramai yang bertanya . Adakah produk Beaurose ini boleh diambil ketika dalam tempoh "period" atau dalam keadaan datang haid?? Jawapan : Boleh. Kandungan produk Beaurose yang menggunakan serbuk mutiara dan pati buahan tidak menganggu kitaran haid wanita malah membantu proses ini dengan lebih baik. Selama mencuba.😊 Jom try Beaurose Cantik menawan tiada lagi parut di muka dan badan.😘 #beaurose #aslegacyamirul #sayajual #produkviral #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #BMF #jomjadiagent #siakapkeli #wanitamuslimah #codsetiawangsa #codampang #wanitasolehah #codwangsamaju #kgbarukl #codsetapak #cantik #bazaar #codkeramat #beautiful #skincare #bazaarpaknil #ibucantik #jeragat #parutjerawat #parut #dherbs - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Senaman skipping sangat sangat membantu untuk menurunkan berat badan. Dengan hanya 20 minit sahaja sudah mampu untuk membakar banyak kalori dan membuatkan badan basah lencun dengan peluh.
.
Yuk gais!
.
.
#coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm  #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #mirafilzah

Senaman skipping sangat sangat membantu untuk menurunkan berat badan. Dengan hanya 20 minit sahaja sudah mampu untuk membakar banyak kalori dan membuatkan badan basah lencun dengan peluh. . Yuk gais! . . #coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #mirafilzah - 7 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
LIPS ROSE!!!
.
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
.
.
Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
.
.
LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM ..
.
www.wasap.my/0162071983
.
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#lipstickcollagendherbs
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
#liprosestemcell

Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! . . LIPS ROSE!!! . Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda.. . . Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera! . . LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM .. . www.wasap.my/0162071983 . . hari-hari ada COD & POS (SM & SS) . #aslegacytaiping #aslegacy #aslegacyperak #aslcosmetic #datoaliffsyukri #datinshahidahdherbs #concealeraslcosmetic #taiping #sayasukamakeup #bazaarpaknil #sayajual #linesmoothingconcealer #datinshahidahdherbs #concealer #easyayebrowpencil #satinfinishingfoundation #aslcosmetic #makeupaslcosmetics #makeupmurah #lipstickcollagendherbs #aslegacytaiping #dherbs #lipstickcollagendherbs #liprosestemcell - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
LIPS ROSE!!!
.
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
.
.
Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
.
.
LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM .. #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! . . LIPS ROSE!!! . Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda.. . . Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera! . . LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM .. #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss - 8 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai :
.
1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori
5) Membantu melindungi & merawat kulit.
.

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai : . 1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 2) Mesra solat , mudah dibersihkan 3) Dapat menutupi garis-garis halus 4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori 5) Membantu melindungi & merawat kulit. . #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss - 8 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Sakit perempuan jangan memain

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

Sakit perempuan jangan memain #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss - 8 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
HARGA SALE HANYA RM48 SAHAJA 😱
.
🌼 MANFAAT #BEESHINE 🌼
.
👇
✅ UBAT JERAWAT
✅ lebih effective apabila kandungan madu digabungkan dengan aloevera
✅ bebas masalah jerawat biasa, jerawat kronik, jerawat bernanah
✅ merawat masalah kulit sensitif
✅ menghilangkan kesan parut
✅ mengelak dari pertumbuhan jerawat baru
✅ mengandungi vitamin yang menyihatkan kulit
✅ melicin dan mencerahkan kulit yang kusam/gelap
✅ mengawal minyak berlebihan
✅ kulit lebih licin, cerah dan berseri
.
So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik

HARGA SALE HANYA RM48 SAHAJA 😱 . 🌼 MANFAAT #BEESHINE 🌼 . 👇 ✅ UBAT JERAWAT ✅ lebih effective apabila kandungan madu digabungkan dengan aloevera ✅ bebas masalah jerawat biasa, jerawat kronik, jerawat bernanah ✅ merawat masalah kulit sensitif ✅ menghilangkan kesan parut ✅ mengelak dari pertumbuhan jerawat baru ✅ mengandungi vitamin yang menyihatkan kulit ✅ melicin dan mencerahkan kulit yang kusam/gelap ✅ mengawal minyak berlebihan ✅ kulit lebih licin, cerah dan berseri . So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋 . #bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik - 9 hours ago

28 Likes
0 Comments
0
Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
HARUM MANJA !! .
.
Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita .

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! . . HARUM MANJA !! . . Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita . #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss - 9 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.