#hafizthesecond

34 posts

Bukan semua orang nak ubah hidup, bukan semua orang bengang dgn hidupnya yg susah dan bukan semua orang nk dibantu utk keluar dari kesusahan.

Tetapi apa yg membezakan antara diri kita dan orang lain adalah TINDAKAN dan THE POWER OF “NOW”. www.Hafizprojek96.wordpress.com

#Hafizthesecond
#gengmultiplyxp7
#bangsabisnes7

Bukan semua orang nak ubah hidup, bukan semua orang bengang dgn hidupnya yg susah dan bukan semua orang nk dibantu utk keluar dari kesusahan. Tetapi apa yg membezakan antara diri kita dan orang lain adalah TINDAKAN dan THE POWER OF “NOW”. www.Hafizprojek96.wordpress.com #Hafizthesecond #gengmultiplyxp7 #bangsabisnes7 - 5 months ago

13 Likes
1 Comments
0
Full house bc1

#projectceo2.0 #hafizthesecond  #ceobilllion7

Full house bc1 #projectceo2 .0 #hafizthesecond #ceobilllion7 - 10 months ago

0 Likes
0 Comments
0
#hafizthesecond

#hafizthesecond - 10 months ago

0 Likes
0 Comments
0
Nak business mesti kena ada lesen...
Nak tengok depan2 pun boleh...
Pape Roger je.. #projectceo #ceosmart7 #hafizthesecond

Nak business mesti kena ada lesen... Nak tengok depan2 pun boleh... Pape Roger je.. #projectceo #ceosmart7 #hafizthesecond - 10 months ago

0 Likes
0 Comments
0
#ProjectCeo #hafizthesecond

#ProjectCeo #hafizthesecond - 10 months ago

2 Likes
0 Comments
0
#ProjectCeo #hafizthesecond

#ProjectCeo #hafizthesecond - 10 months ago

2 Likes
0 Comments
0
#ProjectCeo #hafizthesecond

#ProjectCeo #hafizthesecond - 10 months ago

5 Likes
0 Comments
0
Jangan sesekali mengalah walaupun terpaksa bermula semula. Kejayaan pasti tiba apabila kita sentiasa berusaha.
#Atsproject
#projectceo 
#hafizthesecond

Jangan sesekali mengalah walaupun terpaksa bermula semula. Kejayaan pasti tiba apabila kita sentiasa berusaha. #Atsproject #projectceo #hafizthesecond - 10 months ago

4 Likes
0 Comments
0
#projectceo #hafizthesecond

#projectceo #hafizthesecond - 10 months ago

2 Likes
0 Comments
0
Gagal & Sakit adalah permulaan dan asam garam cuka dalam satu percubaan. 
Bila jatuh bangun!
Bila jatuh bangun!
Bila jatuh bangun! 
Kejayaan sedang menanti bagi setiap orang yang bersungguh2, nekad dan tekad.. Janji Allah itu PASTI wahai sayang2ku ☝️ 💖

Assalamualaikum, selamat pagi dunia 🌺

#ProjectCEO2.0
#ATSLegacy
#hafizthesecond
#KerjayaIdamanMalaya
#KenyangSeumurHidup

Gagal & Sakit adalah permulaan dan asam garam cuka dalam satu percubaan. Bila jatuh bangun! Bila jatuh bangun! Bila jatuh bangun! Kejayaan sedang menanti bagi setiap orang yang bersungguh2, nekad dan tekad.. Janji Allah itu PASTI wahai sayang2ku ☝️ 💖 Assalamualaikum, selamat pagi dunia 🌺 #ProjectCEO2 .0 #ATSLegacy #hafizthesecond #KerjayaIdamanMalaya #KenyangSeumurHidup - 11 months ago

4 Likes
0 Comments
0
2018 telah berlalu!permulaan baru sedang bermula 2019

#ProjectCeo #hafizthesecond #atslegacy

2018 telah berlalu!permulaan baru sedang bermula 2019 #ProjectCeo #hafizthesecond #atslegacy - 11 months ago

5 Likes
0 Comments
0
Orang kita ni bukan tak boleh berjaya cuma terlalu banyak sangat dia fikir perkara-perkara yang tak perlu dia fikir.

#atslegacy 
#ProjectCeo 
#hafizthesecond

Orang kita ni bukan tak boleh berjaya cuma terlalu banyak sangat dia fikir perkara-perkara yang tak perlu dia fikir. #atslegacy #ProjectCeo #hafizthesecond - 11 months ago

0 Likes
0 Comments
0
Makin hari makin advance... so poket kita pun kena advance jugak.. Pm strategy plan.. #ProjectCeo #hafizthesecond

Makin hari makin advance... so poket kita pun kena advance jugak.. Pm strategy plan.. #ProjectCeo #hafizthesecond - 11 months ago

2 Likes
0 Comments
0
Orang kalau tak nak berubah memang banyak alasan... Anda rasa saya ada masa nak sakit kepala... #ProjectCeo #hafizthesecond

Orang kalau tak nak berubah memang banyak alasan... Anda rasa saya ada masa nak sakit kepala... #ProjectCeo #hafizthesecond - 11 months ago

4 Likes
0 Comments
0
Sikit lagi....
Terus berjuang 2019
#hafizthesecond  #ProjectCeo

Sikit lagi.... Terus berjuang 2019 #hafizthesecond #ProjectCeo - 11 months ago

1 Likes
0 Comments
0
??? #ProjectCeo  #hafizthesecond

??? #ProjectCeo #hafizthesecond - 11 months ago

5 Likes
0 Comments
0
Selamat pagi malaysia...
Alhamdulillah...
tak perlu terlalu banyak fikir jika tidak bertindak..
#ProjectCeo #hafizthesecond #GTR7

Selamat pagi malaysia... Alhamdulillah... tak perlu terlalu banyak fikir jika tidak bertindak.. #ProjectCeo #hafizthesecond #GTR7 - 12 months ago

11 Likes
0 Comments
0
Yang nak saje.. #GTR7 #hafizthesecond  #ProjectCeo

Yang nak saje.. #GTR7 #hafizthesecond #ProjectCeo - 1 year ago

2 Likes
0 Comments
0
Prebet Sapu + Platform + Sistem + Networking = Grab

Platform Produk/servis+ Sistem + Networking= Lazada

Kapal terbang + sistem + networking = Airasia

Platform + Share Partner + Sistem + Networking = Project CEO.

Kebanyakan perniagaan menjadi MALATOP adalah bukan kerana Perniagaan itu baru tetapi KONSEP mereka yang baru.

Adakah perniagaan sudah melakukan REVOLUSI?? Kita tidak mungkin boleh jalan kedepan selagi kita masih menoleh kebelakang.

Sudahkah anda bersedia untuk Meroket atau terus merakit???. www.wasap.my/60122179458/nakjadiCEO

#hafizthesecond
#atslegacy
#projectceo

Prebet Sapu + Platform + Sistem + Networking = Grab Platform Produk/servis+ Sistem + Networking= Lazada Kapal terbang + sistem + networking = Airasia Platform + Share Partner + Sistem + Networking = Project CEO. Kebanyakan perniagaan menjadi MALATOP adalah bukan kerana Perniagaan itu baru tetapi KONSEP mereka yang baru. Adakah perniagaan sudah melakukan REVOLUSI?? Kita tidak mungkin boleh jalan kedepan selagi kita masih menoleh kebelakang. Sudahkah anda bersedia untuk Meroket atau terus merakit???. www.wasap.my/60122179458/nakjadiCEO #hafizthesecond #atslegacy #projectceo - 1 year ago

3 Likes
0 Comments
0
Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu... #projectceo #hafizthesecond  #fikirkanboleh

Jika kau fikirkan kau boleh Kau hampir boleh melakukan Jika kau fikirkan ragu-ragu Usahamu tidak menentu... #projectceo #hafizthesecond #fikirkanboleh - 1 year ago

5 Likes
0 Comments
0
2019 - © Deskgram. All rights reserved.