#keperluan

5,827 posts

Gamis kece baday untuk menunjang penampilan bunda bunda nya sangat cocok buat kundangan 
#bahan berkualitas 
#cocok buat acara pormal
#cantik banget#dingin dan yaman#galery_buntik#palugada#apa lo butuh gue ada#sembako#sprei#spreikatunjepang
#spreipremium#spreimalang#spreidenpasar#spreibali#bantaldacron#gulingdacron#bantalguling#keperluan pondok #pondokputri#pondokputrimalang
#pondokputribatu#arrohmahputri_mlg

Gamis kece baday untuk menunjang penampilan bunda bunda nya sangat cocok buat kundangan #bahan berkualitas #cocok buat acara pormal #cantik banget#dingin dan yaman#galery_buntik #palugada #apa lo butuh gue ada#sembako #sprei #spreikatunjepang #spreipremium #spreimalang #spreidenpasar #spreibali #bantaldacron #gulingdacron #bantalguling #keperluan pondok #pondokputri #pondokputrimalang #pondokputribatu #arrohmahputri_mlg - 19 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Gamis brokat nya sangat cocok buat kundangan 
#bahan berkualitas 
#cocok buat acara pormal
#cantik banget#dingin dan yaman#galery_buntik#palugada#apa lo butuh gue ada#sembako#spray#buket#bantal plus guling#keperluan kp pondok#di jamin puas@galery_buntik @winakhayla @luluk_urfianti @mantja_shop @arrohmahputri_mlg

Gamis brokat nya sangat cocok buat kundangan #bahan berkualitas #cocok buat acara pormal #cantik banget#dingin dan yaman#galery_buntik #palugada #apa lo butuh gue ada#sembako #spray #buket #bantal plus guling#keperluan kp pondok#di jamin puas@galery_buntik @winakhayla @luluk_urfianti @mantja_shop @arrohmahputri_mlg - 19 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Butuh tambahan Dana untuk usaha atau keperluan pribadi
Ajukan pinjaman di pegadaian Kota malang
Dengan jaminan BPKB atau SHM
Proses cepat 3-5 hari

#butuh #tambahan #dana #untuk #usaha #atau #keperluan #pribadi #ajukan #pinjaman

Butuh tambahan Dana untuk usaha atau keperluan pribadi Ajukan pinjaman di pegadaian Kota malang Dengan jaminan BPKB atau SHM Proses cepat 3-5 hari #butuh #tambahan #dana #untuk #usaha #atau #keperluan #pribadi #ajukan #pinjaman - 2 days ago

1 Likes
0 Comments
0
SET TREATMENT MARY KAY😊

Siapa yang tengah search produk untuk kulit rosak/ bermasalah tuh meh sini baca.

Ramai bakal pengguna tanya pasal set 
Mary Kay... awak, awak, tak perlu 1 set nak pakai Mary Kay ni. "Just pakai ikut #masalah kulit awak ye, 
ikut #bajet awak dan ikut #keperluan kulit awak..
Lepas kulit dah habis tempoh 
treatment, boleh lah awak nak tambah 
set skin care okey, awak paham kan".. Set TREATMENT Mary Kay : - Untuk Kulit Kering dan Untuk Kulit Berminyak

Jerawat menjadi² selepas tersalah guna produk ? Lebih² lagi produk peeling 
yang menghakis lapisan atas kulit. 
Kulit menjadi rengsa dan jerawat 
berlumba² nak tunjuk perasaan !

Mary Kay ada set sesuai untuk atasi 
masalah sebegini yerr :
Apa set tu ? Jom kita baca sekejap ... Set basic untuk TREATMENT kulit muka 
terdiri daripada : ° Cleanser - mencuci
° Moist treatment- melembab
° Foundation - melindungi

Kenapa perlu lakukan 3 perkara ini ?

#Cleanser - mencuci kotoran pada kulit dan selepas cuci kulit akan jadi kering dan perlukan pelembab

#Moisterizer treatment - melembabkan kulit serta membantu pertumbuhan sel kulit baru sambil merawat jerawat / jeragat pd kulit.

#Foundation - melindungi kulit dari kotoran dan gabuk halus, maka tiada kotoran 
yang tersumbat yang boleh menyebabkn berjerawat, blackhead dan whitehead .

Klik👇👇
www.wasap.my/60169814719
#marykay
#beautyconaultant
#sharingwithhearts
#basicskincare

SET TREATMENT MARY KAY😊 Siapa yang tengah search produk untuk kulit rosak/ bermasalah tuh meh sini baca. Ramai bakal pengguna tanya pasal set Mary Kay... awak, awak, tak perlu 1 set nak pakai Mary Kay ni. "Just pakai ikut #masalah kulit awak ye, ikut #bajet awak dan ikut #keperluan kulit awak.. Lepas kulit dah habis tempoh treatment, boleh lah awak nak tambah set skin care okey, awak paham kan".. Set TREATMENT Mary Kay : - Untuk Kulit Kering dan Untuk Kulit Berminyak Jerawat menjadi² selepas tersalah guna produk ? Lebih² lagi produk peeling yang menghakis lapisan atas kulit. Kulit menjadi rengsa dan jerawat berlumba² nak tunjuk perasaan ! Mary Kay ada set sesuai untuk atasi masalah sebegini yerr : Apa set tu ? Jom kita baca sekejap ... Set basic untuk TREATMENT kulit muka terdiri daripada : ° Cleanser - mencuci ° Moist treatment- melembab ° Foundation - melindungi Kenapa perlu lakukan 3 perkara ini ? #Cleanser - mencuci kotoran pada kulit dan selepas cuci kulit akan jadi kering dan perlukan pelembab #Moisterizer treatment - melembabkan kulit serta membantu pertumbuhan sel kulit baru sambil merawat jerawat / jeragat pd kulit. #Foundation - melindungi kulit dari kotoran dan gabuk halus, maka tiada kotoran yang tersumbat yang boleh menyebabkn berjerawat, blackhead dan whitehead . Klik👇👇 www.wasap.my/60169814719 #marykay #beautyconaultant #sharingwithhearts #basicskincare - 4 days ago

1 Likes
0 Comments
0
=========================
BELUM PASANG #COWAY LAGI
========================= Coway Neo RM85 je! 
#PERCUMA
✔PENDAFTARAN
✔PEMASANGAN
✔PENGHANTARAN
.
💦💧🍼☕🍷
Coway ni #BUKAN #kehendak,
IANYA #keperluan
💦💧🍼☕🍷
.
LEPAS NI 🔜🔜
.
💗Nak minum air TEKAN je
💗Nak buat air panas pon TEKAN je
💗Nak bancuh susu pon TEKAN je
💗Tetamu datang RAMAI2 pon #NO_PROBLEM
.
#JOM #GUNA COWAY ❤
.
Jimat👍🏻 Mudah👍🏻 Senang👍🏻
Alhamdulillah 😍
.
✅ Badan pon bertambah sihat
✅ Minum air bersih
✅ Family pun GEMBIRA
.
Sampai bila nak minum air karat?
#UBAH kehidupan KELUaRGA anda.. Hanim 
www.wasap.my/60189057377/cowayneo

========================= BELUM PASANG #COWAY LAGI ========================= Coway Neo RM85 je! #PERCUMA ✔PENDAFTARAN ✔PEMASANGAN ✔PENGHANTARAN . 💦💧🍼☕🍷 Coway ni #BUKAN #kehendak , IANYA #keperluan 💦💧🍼☕🍷 . LEPAS NI 🔜🔜 . 💗Nak minum air TEKAN je 💗Nak buat air panas pon TEKAN je 💗Nak bancuh susu pon TEKAN je 💗Tetamu datang RAMAI2 pon #NO_PROBLEM . #JOM #GUNA COWAY ❤ . Jimat👍🏻 Mudah👍🏻 Senang👍🏻 Alhamdulillah 😍 . ✅ Badan pon bertambah sihat ✅ Minum air bersih ✅ Family pun GEMBIRA . Sampai bila nak minum air karat? #UBAH kehidupan KELUaRGA anda.. Hanim www.wasap.my/60189057377/cowayneo - 8 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Hye PENCINTA KUCING!!
.
Cuckoo Air Purifier ni memang sesuai sgt utk rumah yg ada kucing. Ia menapis segala habuk, bulu2 si bulus kita, menyedut segala bauan dan menghasilkan persekitaran rumah yang bkn shj bersih tp bebas kuman, bakteria, debu dan ape juga yg boleh memudaratkan kesihatan seisi rumah 😁
.
Anda boleh tinggal dan tidur dengan tenangnya disamping si bulus tersayang 🐈
.
Dapatkan segera penapis udara yg terbaik di pasaran ni 😊
.
VISIT👇🏻or click link bio
https://store.cuckoo.com.my/estore/FarhanZ/
.
0102088093
http://www.wasap.my/60102088093/mycuckoolife
.
#mycuckoolife
#kesihatan
#keluarga
#keperluan
#malaysia
#kebersihan
#penapisudara

Hye PENCINTA KUCING!! . Cuckoo Air Purifier ni memang sesuai sgt utk rumah yg ada kucing. Ia menapis segala habuk, bulu2 si bulus kita, menyedut segala bauan dan menghasilkan persekitaran rumah yang bkn shj bersih tp bebas kuman, bakteria, debu dan ape juga yg boleh memudaratkan kesihatan seisi rumah 😁 . Anda boleh tinggal dan tidur dengan tenangnya disamping si bulus tersayang 🐈 . Dapatkan segera penapis udara yg terbaik di pasaran ni 😊 . VISIT👇🏻or click link bio https://store.cuckoo.com.my/estore/FarhanZ/ . 0102088093 http://www.wasap.my/60102088093/mycuckoolife . #mycuckoolife #kesihatan #keluarga #keperluan #malaysia #kebersihan #penapisudara - 10 days ago

1 Likes
2 Comments
0
syafakillah, semoga dipermudahkan urusan client saya di Ipoh 🚑
.
client dah pindah ke utara, agent di selatan.
ada orang kata, wajib ziarah jika warded, tapi tengok situasi & waktu juga ya 😉
jika berkesempatan, itu bonus utk client 😉😉
yang penting, urusan proses insuran & claim dapat dilaksanakan sebaiknya!! 🚀🚀
.
alhamdulillah, terima kasih atas kepercayaan diberi, insha'Allah saya bantu yang mampu ya 💪
.
p/s : isteri di wad, suami yg reply, sebab tu "tuan-tuan" 😬😬
.
#SayaBantu #Keperluan #Perlindungan
#Prudential #PruBSN #Takaful

syafakillah, semoga dipermudahkan urusan client saya di Ipoh 🚑 . client dah pindah ke utara, agent di selatan. ada orang kata, wajib ziarah jika warded, tapi tengok situasi & waktu juga ya 😉 jika berkesempatan, itu bonus utk client 😉😉 yang penting, urusan proses insuran & claim dapat dilaksanakan sebaiknya!! 🚀🚀 . alhamdulillah, terima kasih atas kepercayaan diberi, insha'Allah saya bantu yang mampu ya 💪 . p/s : isteri di wad, suami yg reply, sebab tu "tuan-tuan" 😬😬 . #SayaBantu #Keperluan #Perlindungan #Prudential #PruBSN #Takaful - 11 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Terima kasih abang pilot a.k.a MacGyver. Love u 200%😍
.
Abe roy musykil ilmu apa laaa yang si Muhd Izzan Ijan ni amal. Hampir ke semua benda yang unik dia boleh buat
.
Boleh bawak kapal terbang, boleh baiki Iphone, boleh jadi pro-photographer, boleh jadi designer, jadi suami yang mithali, ada bisnes. Abe roy pun naik muskil daa😅
.
Korang rasa kan..nak suruh dia buat apa lagi? Cerr bagi komen dekat bawah sikit. Abe roy rasa nak challenge dia suruh panjat pokok kelapa la lepas ni. Kita tengok acane hahhaaha
.
Anyway tq jan for the quick service & very cheap price‼️Akhirnya..phone abe roy dah boleh guna dah. Alhamdulillah ya Allah🤲🏻
.
By the way..ramai jugak yang suruh abe roy tukar #iphone11. Haha bukan abe roy xnak, tapi phone yang ada sekarang...still masih boleh guna
.
Bukanlaa kedekut tapi sejak jadi penasihat kewangan ni, abe roy rasa abe roy dah boleh beza yang mana satu #keperluan, dan yang mana satu #kemahuan
.
Korang dah dapat beza ke belum yang mana satu kemahuan dan yang mana satu keperluan??? By the way, izzan dah dapat bezakan dua benda ni. In fact, dia dulu yang contact abe roy untuk dapat kan details. At last, dia ambik hibah untuk kemaskan lagi kewangan dia
.
Jadi korang nampak x kesinambungan yang abe roy cerita dekat sini? Kalau rasa macam pening, xdapat tangkap...maka itulah tanda yang mana korang kena contact abe roy sekarang. Hahaha
Meh abe roy tolong meh
.
Contact abe roy sekarang sebelum korang berakhir dengan pening kepala sampai migraine😂
.
www.wassap.my/601110933500
#royprudential #prubsntakaful #clientberoy

Terima kasih abang pilot a.k.a MacGyver. Love u 200%😍 . Abe roy musykil ilmu apa laaa yang si Muhd Izzan Ijan ni amal. Hampir ke semua benda yang unik dia boleh buat . Boleh bawak kapal terbang, boleh baiki Iphone, boleh jadi pro-photographer, boleh jadi designer, jadi suami yang mithali, ada bisnes. Abe roy pun naik muskil daa😅 . Korang rasa kan..nak suruh dia buat apa lagi? Cerr bagi komen dekat bawah sikit. Abe roy rasa nak challenge dia suruh panjat pokok kelapa la lepas ni. Kita tengok acane hahhaaha . Anyway tq jan for the quick service & very cheap price‼️Akhirnya..phone abe roy dah boleh guna dah. Alhamdulillah ya Allah🤲🏻 . By the way..ramai jugak yang suruh abe roy tukar #iphone11 . Haha bukan abe roy xnak, tapi phone yang ada sekarang...still masih boleh guna . Bukanlaa kedekut tapi sejak jadi penasihat kewangan ni, abe roy rasa abe roy dah boleh beza yang mana satu #keperluan , dan yang mana satu #kemahuan . Korang dah dapat beza ke belum yang mana satu kemahuan dan yang mana satu keperluan??? By the way, izzan dah dapat bezakan dua benda ni. In fact, dia dulu yang contact abe roy untuk dapat kan details. At last, dia ambik hibah untuk kemaskan lagi kewangan dia . Jadi korang nampak x kesinambungan yang abe roy cerita dekat sini? Kalau rasa macam pening, xdapat tangkap...maka itulah tanda yang mana korang kena contact abe roy sekarang. Hahaha Meh abe roy tolong meh . Contact abe roy sekarang sebelum korang berakhir dengan pening kepala sampai migraine😂 . www.wassap.my/601110933500 #royprudential #prubsntakaful #clientberoy - 12 days ago

33 Likes
2 Comments
0
PROMOSI XCEL RM70 sebulan 📢📢📢
.
Jangan lepaskan peluang untuk memiliki penapis air Cuckoo yang best ni pada harga istimewa
.
Dah la stylish, mudah guna plak tu. Satu sentuhan sahaja. Hati seronok, keluarga pun bahagia
.
Siap FREE SERVICE selama 7 tahun! Lengkap suhu panas, sejuk, biasa. Untungnya siapa yang ambil model ni
.
📌7 tahun warranti
📌7 tahun servis
📌7 tahun penukaran filter
.
Penapis Air CUCKOO XCEL
+ 3 suhu - panas/sejuk/biasa
+ Air mineral beralkali ringan
+ Jimat elektrik
+ Pemasangan percuma
+ Pendaftaran percuma
+ Penghantaran percuma
+ Jimat Ruang
+ Digital
.
SIAPA LAYAK MEMOHON
📌SURIRUMAH
📌KERJA SENDIRI
📌PENIAGA ONLINE
📌PELAJAR
📌TERSENARAI CTOS/CCRIS
📌PENDUDUK TETAP
.
VISIT👇🏻or click link bio
https://store.cuckoo.com.my/estore/FarhanZ/
.
0102088093
http://www.wasap.my/60102088093/mycuckoolife
.
#mycuckoolife
#kesihatan
#keluarga
#keperluan
#malaysia
#kebersihan
#penapisair
#penapisudara
#multicooker
#inductioncooker

PROMOSI XCEL RM70 sebulan 📢📢📢 . Jangan lepaskan peluang untuk memiliki penapis air Cuckoo yang best ni pada harga istimewa . Dah la stylish, mudah guna plak tu. Satu sentuhan sahaja. Hati seronok, keluarga pun bahagia . Siap FREE SERVICE selama 7 tahun! Lengkap suhu panas, sejuk, biasa. Untungnya siapa yang ambil model ni . 📌7 tahun warranti 📌7 tahun servis 📌7 tahun penukaran filter . Penapis Air CUCKOO XCEL + 3 suhu - panas/sejuk/biasa + Air mineral beralkali ringan + Jimat elektrik + Pemasangan percuma + Pendaftaran percuma + Penghantaran percuma + Jimat Ruang + Digital . SIAPA LAYAK MEMOHON 📌SURIRUMAH 📌KERJA SENDIRI 📌PENIAGA ONLINE 📌PELAJAR 📌TERSENARAI CTOS/CCRIS 📌PENDUDUK TETAP . VISIT👇🏻or click link bio https://store.cuckoo.com.my/estore/FarhanZ/ . 0102088093 http://www.wasap.my/60102088093/mycuckoolife . #mycuckoolife #kesihatan #keluarga #keperluan #malaysia #kebersihan #penapisair #penapisudara #multicooker #inductioncooker - 12 days ago

0 Likes
0 Comments
0
*3 SEBAB KENAPA KAMI PILIH 2 FREEGIFT INI BAGI TAHUN 2020*
.
.
Ya , dengan hanya RM25, anda akan dapat lagi 2 lagi freegift bernilai RM15:  1. Wall calender RM5
 2. Budget Planner RM10
.
.
Cukup berbaloi-baloi.
.
3 sebab kenapa kami pilih 2 FREEGIFT ini :
.
1#BANTU DALAM PENGURUSAN KEWANGAN.

Kami tahu ramai orang diluar sana ada masalah pngurusan kewangan, admin pun tak terkecuali.

Antara sebabnya tak pernah catat aliran keluar masuk duit. Main belanja aje. 
Oleh itu, Budget planner yang mempunyai 108ms ini sangat membantu dalam aliran keluar masuk kewangan jika digunakan betul², secara maksimum.
.
.
2#LEBIH MUDAH UNTUK MONITOR AKTIVITI TAHUNAN

Wall calender ini boleh di tampal di atas meja atau dinding rumah, bilik kalian, setiap pagi bangun boleh tengok aktiviti tahunan yg kalian dah catat pada calender tersebut.

Ini memudahkn kalian untuk monitor  supaya tidak terlupa tarikh penting yang berkaita  insan² istimewa, percutian yang telah dirancang serta kerja-kerja penting yang perlu dilaksanakan dalam kalendar tersebut.
.
.
3#KEPERLUAN TAHUN 2020

Ya, untuk memastikan perjalanan tahun 2020 anda smooth, kita perlukn dua alat penting ini, wall calender dan budget planner. 
Moga dengan wujudnya dua freegift ini dapat bantu ramai orang diluar sana lebih terurus diri dan kewangan mereka.  Dan mudah-mudahan manfaat ini tak terhenti pada urusan dunia sahaja malah turut memanfaatkan urusan akhirat.
.
Aminnnn. .
Siapa yang antara kalian dah bersedia nak lalui tahun 2020 nanti? InshaAllah jika dipanjangkan umur. 
Untuk memaksimumkan usia di tahun 2020 make sure kalian grab 2 benda penting ni tau.
.
.
Dengan setiap pembelian planner ni, kalian akan terima dua freegift ni. RM25 je tau. Jangan malu , jangan segan untuk punya satu. Dapatkan harini 😘

Mesej Cik Luna terus ya.

*3 SEBAB KENAPA KAMI PILIH 2 FREEGIFT INI BAGI TAHUN 2020* . . Ya , dengan hanya RM25, anda akan dapat lagi 2 lagi freegift bernilai RM15: 1. Wall calender RM5 2. Budget Planner RM10 . . Cukup berbaloi-baloi. . 3 sebab kenapa kami pilih 2 FREEGIFT ini : . 1#BANTU DALAM PENGURUSAN KEWANGAN. Kami tahu ramai orang diluar sana ada masalah pngurusan kewangan, admin pun tak terkecuali. Antara sebabnya tak pernah catat aliran keluar masuk duit. Main belanja aje. Oleh itu, Budget planner yang mempunyai 108ms ini sangat membantu dalam aliran keluar masuk kewangan jika digunakan betul², secara maksimum. . . 2#LEBIH MUDAH UNTUK MONITOR AKTIVITI TAHUNAN Wall calender ini boleh di tampal di atas meja atau dinding rumah, bilik kalian, setiap pagi bangun boleh tengok aktiviti tahunan yg kalian dah catat pada calender tersebut. Ini memudahkn kalian untuk monitor supaya tidak terlupa tarikh penting yang berkaita insan² istimewa, percutian yang telah dirancang serta kerja-kerja penting yang perlu dilaksanakan dalam kalendar tersebut. . . 3#KEPERLUAN TAHUN 2020 Ya, untuk memastikan perjalanan tahun 2020 anda smooth, kita perlukn dua alat penting ini, wall calender dan budget planner. Moga dengan wujudnya dua freegift ini dapat bantu ramai orang diluar sana lebih terurus diri dan kewangan mereka. Dan mudah-mudahan manfaat ini tak terhenti pada urusan dunia sahaja malah turut memanfaatkan urusan akhirat. . Aminnnn. . Siapa yang antara kalian dah bersedia nak lalui tahun 2020 nanti? InshaAllah jika dipanjangkan umur. Untuk memaksimumkan usia di tahun 2020 make sure kalian grab 2 benda penting ni tau. . . Dengan setiap pembelian planner ni, kalian akan terima dua freegift ni. RM25 je tau. Jangan malu , jangan segan untuk punya satu. Dapatkan harini 😘 Mesej Cik Luna terus ya. - 13 days ago

0 Likes
0 Comments
0
*3 SEBAB KENAPA KAMI PILIH 2 FREEGIFT INI BAGI TAHUN 2020*
.
.
Ya , dengan hanya RM25, anda akan dapat lagi 2 lagi freegift bernilai RM15:  1. Wall calender RM5
 2. Budget Planner RM10
.
.
Cukup berbaloi-baloi.
.
3 sebab kenapa kami pilih 2 FREEGIFT ini :
.
1#BANTU DALAM PENGURUSAN KEWANGAN.

Kami tahu ramai orang diluar sana ada masalah pngurusan kewangan, admin pun tak terkecuali.

Antara sebabnya tak pernah catat aliran keluar masuk duit. Main belanja aje. 
Oleh itu, Budget planner yang mempunyai 108ms ini sangat membantu dalam aliran keluar masuk kewangan jika digunakan betul², secara maksimum.
.
.
2#LEBIH MUDAH UNTUK MONITOR AKTIVITI TAHUNAN

Wall calender ini boleh di tampal di atas meja atau dinding rumah, bilik kalian, setiap pagi bangun boleh tengok aktiviti tahunan yg kalian dah catat pada calender tersebut.

Ini memudahkn kalian untuk monitor  supaya tidak terlupa tarikh penting yang berkaita  insan² istimewa, percutian yang telah dirancang serta kerja-kerja penting yang perlu dilaksanakan dalam kalendar tersebut.
.
.
3#KEPERLUAN TAHUN 2020

Ya, untuk memastikan perjalanan tahun 2020 anda smooth, kita perlukn dua alat penting ini, wall calender dan budget planner. 
Moga dengan wujudnya dua freegift ini dapat bantu ramai orang diluar sana lebih terurus diri dan kewangan mereka.  Dan mudah-mudahan manfaat ini tak terhenti pada urusan dunia sahaja malah turut memanfaatkan urusan akhirat.
.
Aminnnn. .
Siapa yang antara kalian dah bersedia nak lalui tahun 2020 nanti? InshaAllah jika dipanjangkan umur. 
Untuk memaksimumkan usia di tahun 2020 make sure kalian grab 2 benda penting ni tau.
.
.
Dengan setiap pembelian planner ni, kalian akan terima dua freegift ni. RM25 je tau. Jangan malu , jangan segan untuk punya satu. Dapatkan harini 😘

Mesej Cik Luna terus ya.

*3 SEBAB KENAPA KAMI PILIH 2 FREEGIFT INI BAGI TAHUN 2020* . . Ya , dengan hanya RM25, anda akan dapat lagi 2 lagi freegift bernilai RM15: 1. Wall calender RM5 2. Budget Planner RM10 . . Cukup berbaloi-baloi. . 3 sebab kenapa kami pilih 2 FREEGIFT ini : . 1#BANTU DALAM PENGURUSAN KEWANGAN. Kami tahu ramai orang diluar sana ada masalah pngurusan kewangan, admin pun tak terkecuali. Antara sebabnya tak pernah catat aliran keluar masuk duit. Main belanja aje. Oleh itu, Budget planner yang mempunyai 108ms ini sangat membantu dalam aliran keluar masuk kewangan jika digunakan betul², secara maksimum. . . 2#LEBIH MUDAH UNTUK MONITOR AKTIVITI TAHUNAN Wall calender ini boleh di tampal di atas meja atau dinding rumah, bilik kalian, setiap pagi bangun boleh tengok aktiviti tahunan yg kalian dah catat pada calender tersebut. Ini memudahkn kalian untuk monitor supaya tidak terlupa tarikh penting yang berkaita insan² istimewa, percutian yang telah dirancang serta kerja-kerja penting yang perlu dilaksanakan dalam kalendar tersebut. . . 3#KEPERLUAN TAHUN 2020 Ya, untuk memastikan perjalanan tahun 2020 anda smooth, kita perlukn dua alat penting ini, wall calender dan budget planner. Moga dengan wujudnya dua freegift ini dapat bantu ramai orang diluar sana lebih terurus diri dan kewangan mereka. Dan mudah-mudahan manfaat ini tak terhenti pada urusan dunia sahaja malah turut memanfaatkan urusan akhirat. . Aminnnn. . Siapa yang antara kalian dah bersedia nak lalui tahun 2020 nanti? InshaAllah jika dipanjangkan umur. Untuk memaksimumkan usia di tahun 2020 make sure kalian grab 2 benda penting ni tau. . . Dengan setiap pembelian planner ni, kalian akan terima dua freegift ni. RM25 je tau. Jangan malu , jangan segan untuk punya satu. Dapatkan harini 😘 Mesej Cik Luna terus ya. - 13 days ago

0 Likes
0 Comments
0
*3 SEBAB KENAPA KAMI PILIH 2 FREEGIFT INI BAGI TAHUN 2020*
.
.
Ya , dengan hanya RM25, anda akan dapat lagi 2 lagi freegift bernilai RM15:  1. Wall calender RM5
 2. Budget Planner RM10
.
.
Cukup berbaloi-baloi.
.
3 sebab kenapa kami pilih 2 FREEGIFT ini :
.
1#BANTU DALAM PENGURUSAN KEWANGAN.

Kami tahu ramai orang diluar sana ada masalah pngurusan kewangan, admin pun tak terkecuali.

Antara sebabnya tak pernah catat aliran keluar masuk duit. Main belanja aje. 
Oleh itu, Budget planner yang mempunyai 108ms ini sangat membantu dalam aliran keluar masuk kewangan jika digunakan betul², secara maksimum.
.
.
2#LEBIH MUDAH UNTUK MONITOR AKTIVITI TAHUNAN

Wall calender ini boleh di tampal di atas meja atau dinding rumah, bilik kalian, setiap pagi bangun boleh tengok aktiviti tahunan yg kalian dah catat pada calender tersebut.

Ini memudahkn kalian untuk monitor  supaya tidak terlupa tarikh penting yang berkaita  insan² istimewa, percutian yang telah dirancang serta kerja-kerja penting yang perlu dilaksanakan dalam kalendar tersebut.
.
.
3#KEPERLUAN TAHUN 2020

Ya, untuk memastikan perjalanan tahun 2020 anda smooth, kita perlukn dua alat penting ini, wall calender dan budget planner. 
Moga dengan wujudnya dua freegift ini dapat bantu ramai orang diluar sana lebih terurus diri dan kewangan mereka.  Dan mudah-mudahan manfaat ini tak terhenti pada urusan dunia sahaja malah turut memanfaatkan urusan akhirat.
.
Aminnnn. .
Siapa yang antara kalian dah bersedia nak lalui tahun 2020 nanti? InshaAllah jika dipanjangkan umur. 
Untuk memaksimumkan usia di tahun 2020 make sure kalian grab 2 benda penting ni tau.
.
.
Dengan setiap pembelian planner ni, kalian akan terima dua freegift ni. RM25 je tau. Jangan malu , jangan segan untuk punya satu. Dapatkan harini 😘

Mesej Cik Luna terus ya.

*3 SEBAB KENAPA KAMI PILIH 2 FREEGIFT INI BAGI TAHUN 2020* . . Ya , dengan hanya RM25, anda akan dapat lagi 2 lagi freegift bernilai RM15: 1. Wall calender RM5 2. Budget Planner RM10 . . Cukup berbaloi-baloi. . 3 sebab kenapa kami pilih 2 FREEGIFT ini : . 1#BANTU DALAM PENGURUSAN KEWANGAN. Kami tahu ramai orang diluar sana ada masalah pngurusan kewangan, admin pun tak terkecuali. Antara sebabnya tak pernah catat aliran keluar masuk duit. Main belanja aje. Oleh itu, Budget planner yang mempunyai 108ms ini sangat membantu dalam aliran keluar masuk kewangan jika digunakan betul², secara maksimum. . . 2#LEBIH MUDAH UNTUK MONITOR AKTIVITI TAHUNAN Wall calender ini boleh di tampal di atas meja atau dinding rumah, bilik kalian, setiap pagi bangun boleh tengok aktiviti tahunan yg kalian dah catat pada calender tersebut. Ini memudahkn kalian untuk monitor supaya tidak terlupa tarikh penting yang berkaita insan² istimewa, percutian yang telah dirancang serta kerja-kerja penting yang perlu dilaksanakan dalam kalendar tersebut. . . 3#KEPERLUAN TAHUN 2020 Ya, untuk memastikan perjalanan tahun 2020 anda smooth, kita perlukn dua alat penting ini, wall calender dan budget planner. Moga dengan wujudnya dua freegift ini dapat bantu ramai orang diluar sana lebih terurus diri dan kewangan mereka. Dan mudah-mudahan manfaat ini tak terhenti pada urusan dunia sahaja malah turut memanfaatkan urusan akhirat. . Aminnnn. . Siapa yang antara kalian dah bersedia nak lalui tahun 2020 nanti? InshaAllah jika dipanjangkan umur. Untuk memaksimumkan usia di tahun 2020 make sure kalian grab 2 benda penting ni tau. . . Dengan setiap pembelian planner ni, kalian akan terima dua freegift ni. RM25 je tau. Jangan malu , jangan segan untuk punya satu. Dapatkan harini 😘 Mesej Cik Luna terus ya. - 13 days ago

0 Likes
0 Comments
0
alhamdulillah 😉
selesai tambah polisi Takaful untuk anak tersayang 👬
terima kasih existing client atas kepercayaan dan sokongan anda 👍👍
.
JOM kita bincang dulu, ketahui keperluan perlindungan Takaful keluarga anda 😎
.
#SayaBantu #Keperluan #Perlindungan #BendaBolehBincang
#Prudential #PruBSN #Takaful #UTM #Skudai #JDT #Johor

alhamdulillah 😉 selesai tambah polisi Takaful untuk anak tersayang 👬 terima kasih existing client atas kepercayaan dan sokongan anda 👍👍 . JOM kita bincang dulu, ketahui keperluan perlindungan Takaful keluarga anda 😎 . #SayaBantu #Keperluan #Perlindungan #BendaBolehBincang #Prudential #PruBSN #Takaful #UTM #Skudai #JDT #Johor - 14 days ago

15 Likes
0 Comments
0
Re - upload.

#keperluan

Re - upload. #keperluan - 14 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Jamu bukan #PILIHAN untuk wanita malah #KEPERLUAN wajib untuk wanita 🌹
Sihat #DALAMAN, kekal perawan dan bertenaga jika mengamalkannya 😘

Jamu apa?

Mestilah #JAMU_DIKNAA💋

NAH BELANJA LIVE WHI JAMU DIKNAA
RM25JERR!!! Www.wasap.my/60125321712/jamudiknaa 
#jamudiknaa
#ketatmelekat

Jamu bukan #PILIHAN untuk wanita malah #KEPERLUAN wajib untuk wanita 🌹 Sihat #DALAMAN , kekal perawan dan bertenaga jika mengamalkannya 😘 Jamu apa? Mestilah #JAMU_DIKNAA 💋 NAH BELANJA LIVE WHI JAMU DIKNAA RM25JERR!!! Www.wasap.my/60125321712/jamudiknaa #jamudiknaa #ketatmelekat - 14 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Let’s enjoy the PROMOTION from Cuckoo
.
Purchase selected Cuckoo products, either with your family or friend and you both will receive a portable air purifier, Air Q worth RM600 EACH!
.
VISIT👇🏻or click link bio
https://store.cuckoo.com.my/estore/FarhanZ/
.
0102088093
.
#mycuckoolife
#kesihatan
#keluarga
#keperluan
#malaysia
#kebersihan
#penapisair
#penapisudara
#multicooker
#inductioncooker

Let’s enjoy the PROMOTION from Cuckoo . Purchase selected Cuckoo products, either with your family or friend and you both will receive a portable air purifier, Air Q worth RM600 EACH! . VISIT👇🏻or click link bio https://store.cuckoo.com.my/estore/FarhanZ/ . 0102088093 . #mycuckoolife #kesihatan #keluarga #keperluan #malaysia #kebersihan #penapisair #penapisudara #multicooker #inductioncooker - 15 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Timee management  Buku kualitas tinggi mempunyai
#kulit hitam tebal
#keperluan penting
#lembaran putih beserta subjek dll
#peta dunia
#30.000$$

Timee management Buku kualitas tinggi mempunyai #kulit hitam tebal #keperluan penting #lembaran putih beserta subjek dll #peta dunia #30 .000$$ - 15 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Mengetahui tip-tip pengurusan wang anda dalam series ini. Komen pendapat anda tentang tip-tip yang dicadangkan.

#loan #jimat #loanjimat #pinjaman #wang #duit #tunai #cepat #mudahwang #mudah #dahulu #segera #selamat #senang #lulus #terima #pinjamantunai #tiadacaj #kewangan #masalahkewangan #pinjamanlangsung #pinjamanonline #pinjamantetap #keperluan #kecemasan #impian #perbelanjaan #kebahagian #tawaran #peribadi

Mengetahui tip-tip pengurusan wang anda dalam series ini. Komen pendapat anda tentang tip-tip yang dicadangkan. #loan  #jimat  #loanjimat  #pinjaman  #wang  #duit  #tunai  #cepat  #mudahwang  #mudah  #dahulu  #segera  #selamat  #senang  #lulus  #terima  #pinjamantunai  #tiadacaj  #kewangan  #masalahkewangan  #pinjamanlangsung  #pinjamanonline  #pinjamantetap  #keperluan  #kecemasan  #impian  #perbelanjaan  #kebahagian  #tawaran  #peribadi - 17 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Earmuff Round Lipat 6Wrn. Available 6Colour. 
KOde: BDN2392 
Harga: 54.000

#earmuff #earmuffpolos #baby #earmuffkartun #earmuffkarakter #jebabykids #keperluananak #keperluan bayi #babykidsshopsby #penutuptelinga

Earmuff Round Lipat 6Wrn. Available 6Colour. KOde: BDN2392 Harga: 54.000 #earmuff #earmuffpolos #baby #earmuffkartun #earmuffkarakter #jebabykids #keperluananak #keperluan bayi #babykidsshopsby #penutuptelinga - 17 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Metal Straw (loose atau set)
.
Sekarang makan kat luar tak di siapkan straw kan?
. 
Bolehlah simpan straw ni dalam beg atau kereta siap-siap..nanti nak guna boleh terus guna!
.
Info lanjut boleh klik link di bio atau dm kami ya😘
.
#straw #metalstraw #metalstrawset #keperluan #saynotoplastic #noplasticstraws

Metal Straw (loose atau set) . Sekarang makan kat luar tak di siapkan straw kan? . Bolehlah simpan straw ni dalam beg atau kereta siap-siap..nanti nak guna boleh terus guna! . Info lanjut boleh klik link di bio atau dm kami ya😘 . #straw #metalstraw #metalstrawset #keperluan #saynotoplastic #noplasticstraws - 17 days ago

2 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.