#lipstick

29,991,076 posts

엄청 부드럽게 발리고 착색도 적당한데
색상이 모델발색처럼 예쁜지는 잘 모르겠습니다ㅠㅠ
발림성은 최고예요!
#컬러딥 #쿠션틴트 #립틴트 #틴트 #lipstick #liptint #코스메틱 #코덕 #코덕스타그램 #촉촉틴트 #공팔리터 #08L

엄청 부드럽게 발리고 착색도 적당한데 색상이 모델발색처럼 예쁜지는 잘 모르겠습니다ㅠㅠ 발림성은 최고예요! #컬러딥 #쿠션틴트 #립틴트 #틴트 #lipstick #liptint #코스메틱 #코덕 #코덕스타그램 #촉촉틴트 #공팔리터 #08L - 3 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Идеальный вечер🙌🏼⠀
Мог бы быть😂🙏⠀
.⠀
На карантине находится время для дел, до которых не доходили руки😅⠀
Сегодня фотография не соответствует реалям🙌🏼☺️⠀
Целый день генеральная уборка и готовка🤪⠀
⠀ 🔝 #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous 📷 #selfie #me #toptags #myself #me❤️ 🌟 #instagram #instagrammers #toptags #igers #instalove 💄 #lipstick #lipsticks #toptags #lips #makeup

Идеальный вечер🙌🏼⠀ Мог бы быть😂🙏⠀ .⠀ На карантине находится время для дел, до которых не доходили руки😅⠀ Сегодня фотография не соответствует реалям🙌🏼☺️⠀ Целый день генеральная уборка и готовка🤪⠀ ⠀ 🔝 #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous 📷 #selfie #me #toptags #myself #me ❤️ 🌟 #instagram #instagrammers #toptags #igers #instalove 💄 #lipstick #lipsticks #toptags #lips #makeup - 11 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Kalo ngomongin skincare, kamu tipe yang mana nih, dear? Mudah tergoda atau setia tak akan mendua? 😚⁣
⁣
Kalo kamu Tipe Mudah Tergoda, apa sih yang bikin kamu tergoda sama yang lain?⁣
Kalo kamu Tipe Setia, apa yang membuat kamu setia dan gak pindah ke lain hati?⁣
⁣
Inget yaa ini tentang skincare, bukan tentang si dia #eaa 😁

#skincare #beauty #kecantikan #perawatanwajah #antiaging #lipstick #kosmetikbpom #kosmetikhalal #serum #jerawat #creamwajah #lipmatte #skincareroutine #glowingskin #flekhitam #whitening
#zalfanatural #zalfamiracle #zalfacosmetics #zalfaskincare
#dirumahaja 
#stayglowing dan #glowingdirumahaja

Kalo ngomongin skincare, kamu tipe yang mana nih, dear? Mudah tergoda atau setia tak akan mendua? 😚⁣ ⁣ Kalo kamu Tipe Mudah Tergoda, apa sih yang bikin kamu tergoda sama yang lain?⁣ Kalo kamu Tipe Setia, apa yang membuat kamu setia dan gak pindah ke lain hati?⁣ ⁣ Inget yaa ini tentang skincare, bukan tentang si dia #eaa 😁 #skincare #beauty #kecantikan #perawatanwajah #antiaging #lipstick #kosmetikbpom #kosmetikhalal #serum #jerawat #creamwajah #lipmatte #skincareroutine #glowingskin #flekhitam #whitening #zalfanatural #zalfamiracle #zalfacosmetics #zalfaskincare #dirumahaja #stayglowing dan #glowingdirumahaja - 14 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
Als ich krank brav der Quarantäne war kam eine unfassbar schnelle Lieferung aus UK über die ich mich sehr gefreut habe!😍#lipstick#lipsticklover#lipstickaddict#lipstick💄#lippenstift#wow#lisaeldridgemakeup#lisaeldridge#lisaeldridgelipstick#redlipstick#velvetlipstick#lipstickswatch in echt noch viel viel schöner! #schockverliebt#truevelvet#truevelvetlipcolour#mattelipstick matt, aber nicht stumpft oder flach. @lisaeldridgemakeup

Als ich krank brav der Quarantäne war kam eine unfassbar schnelle Lieferung aus UK über die ich mich sehr gefreut habe!😍#lipstick #lipsticklover #lipstickaddict #lipstick 💄#lippenstift #wow #lisaeldridgemakeup #lisaeldridge #lisaeldridgelipstick #redlipstick #velvetlipstick #lipstickswatch in echt noch viel viel schöner! #schockverliebt #truevelvet #truevelvetlipcolour #mattelipstick matt, aber nicht stumpft oder flach. @lisaeldridgemakeup - 15 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Color is everything,
Black and White is more.
— Dominic Rouse  #blackandwhite #instagood #instagram #fashion #fashionblogger #fashionphotography #design #paris #fashiondress #love #loveyourself #kurdish #designer #lipstick

Color is everything, Black and White is more. — Dominic Rouse #blackandwhite #instagood #instagram #fashion #fashionblogger #fashionphotography #design #paris #fashiondress #love #loveyourself #kurdish #designer #lipstick - 20 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
.
Je vous propose de passer un instant ensemble autour d’un jeu sur le thème du confinement.

Si vous deviez choisir pour le confinement :
~ 1 lieux ~ 2 personnes
~ 3 objets
Qu’en serait-il ?

Moi j’irai aux Maldives (mais en mode village dur l’eau) avec mn Boo @matrayfabien & ma Meilleure @laura_maria1506. J’irai avec un fût illimité de bières, mon iPhone et ma carte bancaire (comme ça je pourrai m’acheter tout le reste sur j’en besoin ^^ oui oui c’est de la triche mdr) 
#MakeUp #Beauty #InstaBeauty #MakeUpPorn #BeautyAddict #MakeUpAddict #Addiction #ILoveMakeUp #BeautyJunky #MakeUpJunky #ILoveBeauty #BeautyPorn #Maquillage #InstaMakeUp #MakeUpPorn #MakeUpLook #MakeUpInspo #EyeMakeUp #MakeUpLife #LikeForLike #LikesForLikes #MyOpinion #Sephora #MustHave #Lipstick #BeautyGram #BeautyGrammer #SephoraFavorites #SephoraBeauty #Like4Like #LikeForLike #Likes4Likes

. Je vous propose de passer un instant ensemble autour d’un jeu sur le thème du confinement. Si vous deviez choisir pour le confinement : ~ 1 lieux ~ 2 personnes ~ 3 objets Qu’en serait-il ? Moi j’irai aux Maldives (mais en mode village dur l’eau) avec mn Boo @matrayfabien & ma Meilleure @laura_maria1506. J’irai avec un fût illimité de bières, mon iPhone et ma carte bancaire (comme ça je pourrai m’acheter tout le reste sur j’en besoin ^^ oui oui c’est de la triche mdr) #MakeUp #Beauty #InstaBeauty #MakeUpPorn #BeautyAddict #MakeUpAddict #Addiction #ILoveMakeUp #BeautyJunky #MakeUpJunky #ILoveBeauty #BeautyPorn #Maquillage #InstaMakeUp #MakeUpPorn #MakeUpLook #MakeUpInspo #EyeMakeUp #MakeUpLife #LikeForLike #LikesForLikes #MyOpinion #Sephora #MustHave #Lipstick #BeautyGram #BeautyGrammer #SephoraFavorites #SephoraBeauty #Like4Like #LikeForLike #Likes4Likes - 31 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS

Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza.

BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa.

Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif.

BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit  iaitu Formula Dry, Normal dan Oily.

Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza.

Formula 1 : Dry Skin
✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit
✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit

Formula 2 : Normal Skin
✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran
✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang

Formula 3 : Oily Skin
✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh
✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne.

Ada 4 item dalam regimen BE ini :-
✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1
✨(2) Mask
✨(3) Freshener
✨(4) Hydrate / Moisturizer

Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan.

#marykaymalaysia #marykayterbaik #flawlessface #followforfollowback #happynewyear #happy #mirafilzah #cantik #flawlesbody #flawlesslips #cubatrytest #try #thebest #takpercayacubala #wow #botanical #effects #terbaik #lipstick #honeyglowfinisher #isback #sempoi #limitededition #timewise3d #covid_19 #lindungidiri #jagadiri #stayathomemom #stayhome #jagakesihatan 
Cik Hidayah 
Beauty Consultant Mary kay 📱👉🏻 http://www.wasap.my/601115372393

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza. BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa. Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif. BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza. Formula 1 : Dry Skin ✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit ✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit Formula 2 : Normal Skin ✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran ✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang Formula 3 : Oily Skin ✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh ✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne. Ada 4 item dalam regimen BE ini :- ✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1 ✨(2) Mask ✨(3) Freshener ✨(4) Hydrate / Moisturizer Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan. #marykaymalaysia #marykayterbaik #flawlessface #followforfollowback #happynewyear #happy #mirafilzah #cantik #flawlesbody #flawlesslips #cubatrytest #try #thebest #takpercayacubala #wow #botanical #effects #terbaik #lipstick #honeyglowfinisher #isback #sempoi #limitededition #timewise3d #covid_19 #lindungidiri #jagadiri #stayathomemom #stayhome #jagakesihatan Cik Hidayah Beauty Consultant Mary kay 📱👉🏻 http://www.wasap.my/601115372393 - 33 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Just haad tak inshan girta hai utni hi beyhadh uski udan hoti hai
#maya #myart #mayalove #mood #makeup #makeupartist #modern #me #model #photooftheday #post #photographylovers #pose #photo #pics #photography #photoshoot #love #lipstick #liketime #instalike #killer #liketime #instagood #instalove #instafashion #instadaily #instalike #instagram #jennie #mylove #jenniferwinget #me

Just haad tak inshan girta hai utni hi beyhadh uski udan hoti hai #maya #myart #mayalove #mood #makeup #makeupartist #modern #me #model #photooftheday #post #photographylovers #pose #photo #pics #photography #photoshoot #love #lipstick #liketime #instalike #killer #liketime #instagood #instalove #instafashion #instadaily #instalike #instagram #jennie #mylove #jenniferwinget #me - 34 seconds ago

3 Likes
0 Comments
0
And we tryin' to hold it all together but the devil is too clever 👹. #Someday#Flipsyde#Me#Girl#Girly#Black#Ink#Inked#Night#Big#Glasses#Lips#Lipstick#Blablabla#Love#Like#Hate#Insta#Instagram

And we tryin' to hold it all together but the devil is too clever 👹. #Someday #Flipsyde #Me #Girl #Girly #Black #Ink #Inked #Night #Big #Glasses #Lips #Lipstick #Blablabla #Love #Like #Hate #Insta #Instagram - 38 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Este es el vídeo con el contenido del concurso que gane @maquillalia y @vivaladiva_es 😍 .
Prometo ir poniendo los swatches de todo y probándolo para contaros que tal, ya que para mí es una marca desconocida.
.
¡Feliz Domingo!
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupaddiction #makeup #lashes #makeuplook #featuring_mua #makeuplover #wakeupandmakeup #mua #muafeaturing #muafollow #glammakeup #makeupartist #tutorialmakeup #makeupvideos  #featuremakeupartist #featuremuas  #makeuptransformation #maquillaje #tutorialmaquillaje #motd #makeupoftheday #muaxdiscover #colourbomb #maquipedido #concurso #giveaway #maquillalia #lipstick #vivaladiva
#yomequedoencasa

Este es el vídeo con el contenido del concurso que gane @maquillalia y @vivaladiva_es 😍 . Prometo ir poniendo los swatches de todo y probándolo para contaros que tal, ya que para mí es una marca desconocida. . ¡Feliz Domingo! . . . . . . . . #makeupaddiction #makeup #lashes #makeuplook #featuring_mua #makeuplover #wakeupandmakeup #mua #muafeaturing #muafollow #glammakeup #makeupartist #tutorialmakeup #makeupvideos #featuremakeupartist #featuremuas #makeuptransformation #maquillaje #tutorialmaquillaje #motd #makeupoftheday #muaxdiscover #colourbomb #maquipedido #concurso #giveaway #maquillalia #lipstick #vivaladiva #yomequedoencasa - 58 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
❤️CRUSHED❤️ on crushed oil-Infused Gloss

@bobbibrown #bobbibrown #bobbibrownhk #bbmua #bobbibrownartist #lovemakeup #ilovemakeup #makeup #stagemakeup #fashionmakeup #hkmua #mua #makeupartist #hongkongmakeupartist #makeuptrends #fashion #makeupoftheday #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #メイク #メイク動画 #メイクアップ #化妝 #化妝教學 #lipstick #リップ #唇膏 
Product: 
#crushedoilinfusedgloss #sweettalk

❤️CRUSHED❤️ on crushed oil-Infused Gloss @bobbibrown #bobbibrown #bobbibrownhk #bbmua #bobbibrownartist #lovemakeup #ilovemakeup #makeup #stagemakeup #fashionmakeup #hkmua #mua #makeupartist #hongkongmakeupartist #makeuptrends #fashion #makeupoftheday #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #メイク #メイク動画 #メイクアップ #化妝 #化妝教學 #lipstick #リップ #唇膏 Product: #crushedoilinfusedgloss #sweettalk - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
Brush kits
follow @avdifashion
Photo by Manu Camargo
.
.
..
. .
.
.
#makeup #beauty #makeupartist #mua #fashion #makeuptutorial #love #like #makeuplover #photography #skincare #beautiful #hair #maquiagem #model #makeupaddict #cosmetics #style #instagood #lashes #wedding #follow #eyeshadow #makeupoftheday #makeupideas #lipstick #hudabeauty #instagram #instamakeup #bhfyp

Brush kits follow @avdifashion Photo by Manu Camargo . . .. . . . . #makeup #beauty #makeupartist #mua #fashion #makeuptutorial #love #like #makeuplover #photography #skincare #beautiful #hair #maquiagem #model #makeupaddict #cosmetics #style #instagood #lashes #wedding #follow #eyeshadow #makeupoftheday #makeupideas #lipstick #hudabeauty #instagram #instamakeup #bhfyp - 1 minute ago

2 Likes
0 Comments
0
Once this #Quarantine gets over, here is the party look for one and all 😉 (Watch full video for #bloopers😂) For Party Makeup Order Kindly DM 📩

Facial Hair Remover - @flawlessbeauty 
Moisturizer - @biotique_world 
Eye Concealer - @kryolanofficial 
Eye Shadow Palatte - @beautyglazed 
Brushes Used - @paccosmetic 
Eye linear - @nykaabeauty 
Concealer - @maybelline 
Foundation - @maybelline 
Baking Powder - @bharatanddorris 
Contoure - @trysugar 
Eyebrow - @trysugar 
Blush - @trysugar 
Highliger- @trysugar 
Eye lashes - @nykaabeauty 
Lipstick - @hudabeauty 
#partylookmakeup#makeup#eyeshadow#lipstick#order#makeupartist#makersgonnamake#makeupoftheday#makeupofinstagram

Once this #Quarantine gets over, here is the party look for one and all 😉 (Watch full video for #bloopers 😂) For Party Makeup Order Kindly DM 📩 Facial Hair Remover - @flawlessbeauty Moisturizer - @biotique_world Eye Concealer - @kryolanofficial Eye Shadow Palatte - @beautyglazed Brushes Used - @paccosmetic Eye linear - @nykaabeauty Concealer - @maybelline Foundation - @maybelline Baking Powder - @bharatanddorris Contoure - @trysugar Eyebrow - @trysugar Blush - @trysugar Highliger- @trysugar Eye lashes - @nykaabeauty Lipstick - @hudabeauty #partylookmakeup #makeup #eyeshadow #lipstick #order #makeupartist #makersgonnamake #makeupoftheday #makeupofinstagram - 1 minute ago

1 Likes
0 Comments
0
Colourful look. When in lockdown it gives you plenty of time to get creative! #makeup #jaclynhillvolume2 #jaclynhill  #morphe #morphebrushes #makeupartist #pink #purple #orange #highlight #bronzer #blusher #lashes #lipstick #lipliner #foundation #makeuptutorial @morphebrushes - Jaclyn Hill volume 2 palette. @ctilburymakeup lipliner& lipstick both pillow talk. (Lashes a pair I’ve worn way too many times) @primalash_lashes -sunkissed.

Colourful look. When in lockdown it gives you plenty of time to get creative! #makeup #jaclynhillvolume2 #jaclynhill #morphe #morphebrushes #makeupartist #pink #purple #orange #highlight #bronzer #blusher #lashes #lipstick #lipliner #foundation #makeuptutorial @morphebrushes - Jaclyn Hill volume 2 palette. @ctilburymakeup lipliner& lipstick both pillow talk. (Lashes a pair I’ve worn way too many times) @primalash_lashes -sunkissed. - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS

Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza.

BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa.

Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif.

BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit  iaitu Formula Dry, Normal dan Oily.

Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza.

Formula 1 : Dry Skin
✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit
✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit

Formula 2 : Normal Skin
✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran
✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang

Formula 3 : Oily Skin
✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh
✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne.

Ada 4 item dalam regimen BE ini :-
✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1
✨(2) Mask
✨(3) Freshener
✨(4) Hydrate / Moisturizer

Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan.

#marykaymalaysia #marykayterbaik #flawlessface #followforfollowback #happynewyear #happy #mirafilzah #cantik #flawlesbody #flawlesslips #cubatrytest #try #thebest #takpercayacubala #wow #botanical #effects #terbaik #lipstick #honeyglowfinisher #isback #sempoi #limitededition #timewise3d #covid_19 #lindungidiri #jagadiri #stayathomemom #stayhome #jagakesihatan 
Cik Hidayah 
Beauty Consultant Mary kay 📱👉🏻http://www.wasap.my/601115372393

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza. BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa. Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif. BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza. Formula 1 : Dry Skin ✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit ✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit Formula 2 : Normal Skin ✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran ✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang Formula 3 : Oily Skin ✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh ✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne. Ada 4 item dalam regimen BE ini :- ✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1 ✨(2) Mask ✨(3) Freshener ✨(4) Hydrate / Moisturizer Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan. #marykaymalaysia #marykayterbaik #flawlessface #followforfollowback #happynewyear #happy #mirafilzah #cantik #flawlesbody #flawlesslips #cubatrytest #try #thebest #takpercayacubala #wow #botanical #effects #terbaik #lipstick #honeyglowfinisher #isback #sempoi #limitededition #timewise3d #covid_19 #lindungidiri #jagadiri #stayathomemom #stayhome #jagakesihatan Cik Hidayah Beauty Consultant Mary kay 📱👉🏻http://www.wasap.my/601115372393 - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Good morning 💋🌅 #selfie #westayhome #strongwomen #looks #instadaily #morning #lipstick #natrualcolors

Good morning 💋🌅 #selfie #westayhome #strongwomen #looks #instadaily #morning #lipstick #natrualcolors - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
งานลิปาร์ตี้ ยกเซต 129฿
สีสวย งานกันน้ำ 
มี5 แท่ง สีสวยติดทนนาน
แพ็คเกจน่ารัก งานกึ่ง แมท

#แป้งเจ้านาง #แป้งพัฟลิปสติก #ลิปลิปสติกเนื้อแมท #พาเลทตา #พาเลทแต่งหน้า #ลิปสติกราคาถูกลิปติดทนนาน #ลิปราคาถูก #ลิปสติกราคาถูกและดี  #ลิปสีนูด #lipstick #lip #เครื่องสำอาง #เซอร์ไพรส์ #เซอร์ไพรแฟน #ของขวัญวันเกิด #ของขวัญวันเกิดเพื่อน #ของขวัญวันเกิดแฟน #ของขวัญครบรอบ #แท็กเพื่อนมาดู #รับตัวแทนจำหน่ายต์บรัชออน #บรัชออนสีพีช #บรัชออนเนื้อครีม #แปรงแต่งหน้า #แปรง #ฟอลมาฟอลกลับ
#ไลค์มาไลค์กลับ

งานลิปาร์ตี้ ยกเซต 129฿ สีสวย งานกันน้ำ มี5 แท่ง สีสวยติดทนนาน แพ็คเกจน่ารัก งานกึ่ง แมท #แป ้งเจ้านาง #แป ้งพัฟลิปสติก #ล ิปลิปสติกเนื้อแมท #พาเลทตา #พาเลทแต ่งหน้า #ล ิปสติกราคาถูกลิปติดทนนาน #ล ิปราคาถูก #ล ิปสติกราคาถูกและดี #ล ิปสีนูด #lipstick #lip #เคร ื่องสำอาง #เซอร ์ไพรส์ #เซอร ์ไพรแฟน #ของขว ัญวันเกิด #ของขว ัญวันเกิดเพื่อน #ของขว ัญวันเกิดแฟน #ของขว ัญครบรอบ #แท ็กเพื่อนมาดู #ร ับตัวแทนจำหน่ายต์บรัชออน #บร ัชออนสีพีช #บร ัชออนเนื้อครีม #แปรงแต ่งหน้า #แปรง #ฟอลมาฟอลกล ับ #ไลค ์มาไลค์กลับ - 2 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful. 
Sophia Loren
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupgoals #eyemakeup #lipstick #makeuptutorial #eyeshadow #makeuptime #toofaced #makeupbyme #makeupaddict #makeuplife
#colourpop #makeupartist #makeuptutorial #featuremuas #makeuplover #powerofmakeup #urbandecay #allmodernmakeup #bretmansvanity #mamamuatag
#raycreatives #raycreativesphotoshoots

Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful.  Sophia Loren . . . . . . . . . . . . . #makeupgoals #eyemakeup #lipstick #makeuptutorial #eyeshadow #makeuptime #toofaced #makeupbyme #makeupaddict #makeuplife #colourpop #makeupartist #makeuptutorial #featuremuas #makeuplover #powerofmakeup #urbandecay #allmodernmakeup #bretmansvanity #mamamuatag #raycreatives #raycreativesphotoshoots - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Un simpatico scatto! 📸
@haiderbucar .
.
.
.
.
.

#lipstick #dolcibaci #codette #codettedizucchero #photo #photos #pic #dettagli #makeup

Un simpatico scatto! 📸 @haiderbucar . . . . . . #lipstick #dolcibaci #codette #codettedizucchero #photo #photos #pic #dettagli #makeup - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
งานลิปาร์ตี้ ยกเซต 129฿
สีสวย งานกันน้ำ 
มี5 แท่ง สีสวยติดทนนาน
แพ็คเกจน่ารัก งานกึ่ง แมท

#แป้งเจ้านาง #แป้งพัฟลิปสติก #ลิปลิปสติกเนื้อแมท #พาเลทตา #พาเลทแต่งหน้า #ลิปสติกราคาถูกลิปติดทนนาน #ลิปราคาถูก #ลิปสติกราคาถูกและดี  #ลิปสีนูด #lipstick #lip #เครื่องสำอาง #เซอร์ไพรส์ #เซอร์ไพรแฟน #ของขวัญวันเกิด #ของขวัญวันเกิดเพื่อน #ของขวัญวันเกิดแฟน #ของขวัญครบรอบ #แท็กเพื่อนมาดู #รับตัวแทนจำหน่ายต์บรัชออน #บรัชออนสีพีช #บรัชออนเนื้อครีม #แปรงแต่งหน้า #แปรง #ฟอลมาฟอลกลับ
#ไลค์มาไลค์กลับ

งานลิปาร์ตี้ ยกเซต 129฿ สีสวย งานกันน้ำ มี5 แท่ง สีสวยติดทนนาน แพ็คเกจน่ารัก งานกึ่ง แมท #แป ้งเจ้านาง #แป ้งพัฟลิปสติก #ล ิปลิปสติกเนื้อแมท #พาเลทตา #พาเลทแต ่งหน้า #ล ิปสติกราคาถูกลิปติดทนนาน #ล ิปราคาถูก #ล ิปสติกราคาถูกและดี #ล ิปสีนูด #lipstick #lip #เคร ื่องสำอาง #เซอร ์ไพรส์ #เซอร ์ไพรแฟน #ของขว ัญวันเกิด #ของขว ัญวันเกิดเพื่อน #ของขว ัญวันเกิดแฟน #ของขว ัญครบรอบ #แท ็กเพื่อนมาดู #ร ับตัวแทนจำหน่ายต์บรัชออน #บร ัชออนสีพีช #บร ัชออนเนื้อครีม #แปรงแต ่งหน้า #แปรง #ฟอลมาฟอลกล ับ #ไลค ์มาไลค์กลับ - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.