#marykaymelaka

131,558 posts

Ingt org yg buat produk Mary Kay ni org mcm kita ke.🤭🤭🤭
Ni la para saintis nye tau.👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️
Mary kay bukan jnis dok depan tv main cedok pakai sudu je tau.🤪🤪🤪
-
-
Mary kay ade kilangnye tersendiri dan diuji beribu kali sebelum nak dipasarkan kepada pengguna ye.🥰🥰🥰
-
-
Boleh tngk gak packaging Mary Kay. Kemain lawa cntik je kan. Bukan biase2.😍😍😍
Kalau ade produk local yg i tngk. Label dia ambik kertas gunting tmpal. Gitu je. Nak pakai pn tkut😫😫😫
-
-
So berminat nak guna Mary Kay, boleh DM atau wasap sis ye. Your beauty consultant.👸👸👸
-
-
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
-
-
#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #malaysia #marykayperak #marykayselangor #marykaykl #marykaynegerisembilan #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysingapore #marykaysabah #marykaysarawak #marykayperlis #marykaykelantan #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypahang #marykaypenang #registermarykay #marykaymysyg #marykayampang #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykaypetaling #marykayipoh #marykaytanjungmalim #marykaylangkawi #marykaybukitantarabangsa #marykayalorsetar #marykayalorgajah

Ingt org yg buat produk Mary Kay ni org mcm kita ke.🤭🤭🤭 Ni la para saintis nye tau.👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️ Mary kay bukan jnis dok depan tv main cedok pakai sudu je tau.🤪🤪🤪 - - Mary kay ade kilangnye tersendiri dan diuji beribu kali sebelum nak dipasarkan kepada pengguna ye.🥰🥰🥰 - - Boleh tngk gak packaging Mary Kay. Kemain lawa cntik je kan. Bukan biase2.😍😍😍 Kalau ade produk local yg i tngk. Label dia ambik kertas gunting tmpal. Gitu je. Nak pakai pn tkut😫😫😫 - - So berminat nak guna Mary Kay, boleh DM atau wasap sis ye. Your beauty consultant.👸👸👸 - - 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) - - #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #malaysia #marykayperak #marykayselangor #marykaykl #marykaynegerisembilan #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysingapore #marykaysabah #marykaysarawak #marykayperlis #marykaykelantan #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypahang #marykaypenang #registermarykay #marykaymysyg #marykayampang #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykaypetaling #marykayipoh #marykaytanjungmalim #marykaylangkawi #marykaybukitantarabangsa #marykayalorsetar #marykayalorgajah - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Anna share sebab anna suka 😆 Dua-dua dah try dan best sangat! Boleh jadi moisturizer topper ataupun base makeup 😍😍😍
--
💜 Oil-free Hydrating Gel didatangkan dengan formula tanpa-minyak sesuai untuk kulit normal dan berminyak :)
❤ Intense Moisturizing Cream kaya dengan kelembapan untuk digunakan oleh sesiapa yang miliki kulit kering!
--
Sesiapa yang nak bantuan anna untuk dapatkan kulit yang lebih sihat, yang lebih cantik boleh klik link di bio anna dan anna akan bantu secepat mungkin 💋
--
Jom tanya Anna berkaitan Mary Kay 😍
--
I ❤ Mary Kay!!⠀
--
FREE skin consultation?⠀
FREE kelas penjagaan wajah?⠀
FREE kelas mekap?⠀
FREE product testing?⠀
FREE postage?⠀
FREE COD?⠀
FREE tester/gift?⠀
--
Jom contact Anna,⠀
Senior Beauty Consultant,⠀
Mary Kay Malaysia.⠀
0 1 9 - 5 0 3 7 4 2 6⠀
( jangan lupa  s a v e )⠀
#marykay #marykaymalaysia #richeststar #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykayportdickson #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykaymelaka #marymayperak #marykayterengganu #makeup #skincare #cosmetics #beautyconsultant #richeststar #rsushine2020 #ilovemarykay

Anna share sebab anna suka 😆 Dua-dua dah try dan best sangat! Boleh jadi moisturizer topper ataupun base makeup 😍😍😍 -- 💜 Oil-free Hydrating Gel didatangkan dengan formula tanpa-minyak sesuai untuk kulit normal dan berminyak :) ❤ Intense Moisturizing Cream kaya dengan kelembapan untuk digunakan oleh sesiapa yang miliki kulit kering! -- Sesiapa yang nak bantuan anna untuk dapatkan kulit yang lebih sihat, yang lebih cantik boleh klik link di bio anna dan anna akan bantu secepat mungkin 💋 -- Jom tanya Anna berkaitan Mary Kay 😍 -- I ❤ Mary Kay!!⠀ -- FREE skin consultation?⠀ FREE kelas penjagaan wajah?⠀ FREE kelas mekap?⠀ FREE product testing?⠀ FREE postage?⠀ FREE COD?⠀ FREE tester/gift?⠀ -- Jom contact Anna,⠀ Senior Beauty Consultant,⠀ Mary Kay Malaysia.⠀ 0 1 9 - 5 0 3 7 4 2 6⠀ ( jangan lupa s a v e )⠀ #marykay #marykaymalaysia #richeststar #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykayportdickson #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykaymelaka #marymayperak #marykayterengganu #makeup #skincare #cosmetics #beautyconsultant #richeststar #rsushine2020 #ilovemarykay - 8 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Yang mana fav korang ?
💜 khas untuk kulit normal dan berminyak sebab formula ini didatangkan untuk melembapkan kulit tanpa membuat kulit rasa berminyak #oilfreehydratinggel
❤ cream pink untuk si kulit kering kerana cream ini membekalkan kelembapan yang sangat banyak dan membantu kulit kering untuk bertukar kepada kulit normal dengan penggunaan yang konsisten #intensemoisturizingcream --
Anna? Dua-dua anna suka sebab teksture si kembar ni sangat ringan dan mudah diserap! Tapi ikut jenis kulit masing-masing tau 😆😆
--
Sesiapa yang nak bantuan anna untuk dapatkan kulit yang lebih sihat, yang lebih cantik boleh klik link di bio anna dan anna akan bantu secepat mungkin 💋
--
Jom tanya Anna berkaitan Mary Kay 😍
--
I ❤ Mary Kay!!⠀
--
FREE skin consultation?⠀
FREE kelas penjagaan wajah?⠀
FREE kelas mekap?⠀
FREE product testing?⠀
FREE postage?⠀
FREE COD?⠀
FREE tester/gift?⠀
--
Jom contact Anna,⠀
Senior Beauty Consultant,⠀
Mary Kay Malaysia.⠀
0 1 9 - 5 0 3 7 4 2 6⠀
( jangan lupa  s a v e )⠀
#marykay #marykaymalaysia #richeststar #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykayportdickson #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykaymelaka #marymayperak #marykayterengganu #makeup #skincare #cosmetics #beautyconsultant #richeststar #rsushine2020 #ilovemarykay

Yang mana fav korang ? 💜 khas untuk kulit normal dan berminyak sebab formula ini didatangkan untuk melembapkan kulit tanpa membuat kulit rasa berminyak #oilfreehydratinggel ❤ cream pink untuk si kulit kering kerana cream ini membekalkan kelembapan yang sangat banyak dan membantu kulit kering untuk bertukar kepada kulit normal dengan penggunaan yang konsisten #intensemoisturizingcream -- Anna? Dua-dua anna suka sebab teksture si kembar ni sangat ringan dan mudah diserap! Tapi ikut jenis kulit masing-masing tau 😆😆 -- Sesiapa yang nak bantuan anna untuk dapatkan kulit yang lebih sihat, yang lebih cantik boleh klik link di bio anna dan anna akan bantu secepat mungkin 💋 -- Jom tanya Anna berkaitan Mary Kay 😍 -- I ❤ Mary Kay!!⠀ -- FREE skin consultation?⠀ FREE kelas penjagaan wajah?⠀ FREE kelas mekap?⠀ FREE product testing?⠀ FREE postage?⠀ FREE COD?⠀ FREE tester/gift?⠀ -- Jom contact Anna,⠀ Senior Beauty Consultant,⠀ Mary Kay Malaysia.⠀ 0 1 9 - 5 0 3 7 4 2 6⠀ ( jangan lupa s a v e )⠀ #marykay #marykaymalaysia #richeststar #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykayportdickson #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykaymelaka #marymayperak #marykayterengganu #makeup #skincare #cosmetics #beautyconsultant #richeststar #rsushine2020 #ilovemarykay - 16 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Skin sensitif memang susah kan😢
Pakai produk apa pun tak kena!
.
Pakai je produk,naik bintat merah merah!😔
.
Yaa dulu my skin macamtu!bila kena panas macam kena bakar merah😔
.
Alhamdulillah syukur sekarang lebih 2 tahun guna Mary Kay!no more sensitive and merah merah😊
Nak pakai makeup pun best skin smooth je!
.
Siapa mangsa produk merkuri?
And kalau uols dh tahu produk ada merkuri plis stop😭😭
Merkuri boleh rosakkan buah pinggang!boleh sebabkan kecacatan pada janin if uols pregnant😭😭
.
Jadi pengguna bijak ok!
Sayangi diri anda😘
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay

Skin sensitif memang susah kan😢 Pakai produk apa pun tak kena! . Pakai je produk,naik bintat merah merah!😔 . Yaa dulu my skin macamtu!bila kena panas macam kena bakar merah😔 . Alhamdulillah syukur sekarang lebih 2 tahun guna Mary Kay!no more sensitive and merah merah😊 Nak pakai makeup pun best skin smooth je! . Siapa mangsa produk merkuri? And kalau uols dh tahu produk ada merkuri plis stop😭😭 Merkuri boleh rosakkan buah pinggang!boleh sebabkan kecacatan pada janin if uols pregnant😭😭 . Jadi pengguna bijak ok! Sayangi diri anda😘 . #marykaykl #marykaymelaka #marykaydamansara #kulitcantik #marykayshahalam #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah #timewise3d #laraalana #uyainaarshad #wadiadra #neelofahijab #kulitsihat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitbreakout #ilovemarykay #bahanbotani #testimonimarykay - 32 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Siapa dekat sini pernah breakout?🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
Yaa Ain pun pernah breakout akibat pakai produk pemutih selama 2 tahun😪😪
.
Kulit kusam!berjerawat and kusam sangat!
Memang putih tapi kusam dan pucat!
Bila stop 2 hari jerawat bernanah keluar😪😢😢
.
Alhamdulillah kulit sensitif kini dah sihat dengan botanical effects Mary Kay😊
.

FREE CONSULTATION✅
FREE SAMPLE✅
FREE POSTAGE✅
FREE GIFT✅

Whatsapp Ain!
0 1 6 5 7 4 3 6 0 8
Atau nak mudah klik sahaja link di bio tau😍
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah#timewise3d
#skinvigorate#mirafilzah
#instagood#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#botanicaleffectsmarykay
#timewise3dmarykay
#testimonimarykay

Siapa dekat sini pernah breakout?🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Yaa Ain pun pernah breakout akibat pakai produk pemutih selama 2 tahun😪😪 . Kulit kusam!berjerawat and kusam sangat! Memang putih tapi kusam dan pucat! Bila stop 2 hari jerawat bernanah keluar😪😢😢 . Alhamdulillah kulit sensitif kini dah sihat dengan botanical effects Mary Kay😊 . FREE CONSULTATION✅ FREE SAMPLE✅ FREE POSTAGE✅ FREE GIFT✅ Whatsapp Ain! 0 1 6 5 7 4 3 6 0 8 Atau nak mudah klik sahaja link di bio tau😍 . #marykaykl #marykaymelaka #marykaydamansara #kulitcantik #marykayshahalam #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #skinvigorate #marykaysandakan #marykaykelanajaya #promosiskincare #marykaykedah #timewise3d #skinvigorate #mirafilzah #instagood #neelofahijab #kulitsihat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitbreakout #botanicaleffectsmarykay #timewise3dmarykay #testimonimarykay - 33 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
.
PICK UP by Alyn...💋💋💋. Tqsm Alyn..repeat order dgn Ratu...😘😘😘. Ratu doakan semoga Alyn dapat kulit yg sihat dan cantik cepat2 tau...💋💋💋.
.
.
Jom sape lagi yg nak kulit sihat dgn set skincare dari Mary Kay🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Kosmetik yg selamat di gunakan..dah 20 TAHUN DI MALAYSIA!
.
.
.
.
http://www.wasap.my/60125764087
.
.
Your Truly Beauty Consultant.
.
.
☎️ 0125764087 | Ratu
👜 Senior Marykay Consultant 
_______________________________
#MaryKay 
#MaryKaySarawak 
#MaryKayPerlis
#MaryKayKedah
#MaryKayPenang
#Queensbay
#MaryKayKualaLumpur
#MaryKaySelangor
#MaryKayPahang
#MaryKayMelaka
#MaryKayKuantan
#MaryKayJohor
#MaryKayNegeriSembilan
#MaryKayKelantan
#MaryKayTerengganu
#MaryKaySabah 
#MaryKayBukitBendera
#MaryKayFarlim
#MaryKayPutrajaya
#TIMEWISEREPAIR
#MaryKayMalaysia 
#Lumivie
#MaryKayPulau
#BotanicalEffect
#MaryKaySeberangJaya
#MaryKayGeorgetown
#MaryKayIpoh
#MaryKayPayaTerubong
#MaryKayAirItam
#MaryKayPulauPinang

. PICK UP by Alyn...💋💋💋. Tqsm Alyn..repeat order dgn Ratu...😘😘😘. Ratu doakan semoga Alyn dapat kulit yg sihat dan cantik cepat2 tau...💋💋💋. . . Jom sape lagi yg nak kulit sihat dgn set skincare dari Mary Kay🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Kosmetik yg selamat di gunakan..dah 20 TAHUN DI MALAYSIA! . . . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #MaryKay #MaryKaySarawak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayPenang #Queensbay #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPahang #MaryKayMelaka #MaryKayKuantan #MaryKayJohor #MaryKayNegeriSembilan #MaryKayKelantan #MaryKayTerengganu #MaryKaySabah #MaryKayBukitBendera #MaryKayFarlim #MaryKayPutrajaya #TIMEWISEREPAIR #MaryKayMalaysia #Lumivie #MaryKayPulau #BotanicalEffect #MaryKaySeberangJaya #MaryKayGeorgetown #MaryKayIpoh #MaryKayPayaTerubong #MaryKayAirItam #MaryKayPulauPinang - 34 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
.
❤SHEER DIMENSION POWDER IN PEARL🎀.
.
Nak naikkan seri muka dengan pantas?..
Nak nampak tulang pipi dan lebih shining?..
Highlight kan sahaja dengan sheer dimension powder in pearls..
.
🌺Pernah pegang PEARLS tak? Mutiara tu.
Macam mana agaknya biasan cahaya dia?..
Nampak macam berkilau, tapi lembut jer kan.
.
🌺Macam tu la dengan Limited Edition Sheer Dimension Powder ni.
.
🌺Boleh guna sebagai highlight pipi, boleh juga guna untuk 1 muka. Bila orang tengok kita macam ada sinaran lembut ajer di situ 😍..
.
Mary Kay Sheer Dimensions Powder in Pearls adalah rahsia wajah kita lebih GLOWING!! GORGEOUS!! GLAMOROUS!!.
.
.
Jom whatsapp Ratu order sekarang🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Ready stock...😘😘😘.
.
.
.
http://www.wasap.my/60125764087
.
.
Your Truly Beauty Consultant.
.
.
☎️ 0125764087 | Ratu
👜 Senior Marykay Consultant 
_______________________________
#MaryKay 
#MaryKaySarawak 
#MaryKayPerlis
#MaryKayKedah
#MaryKayPenang
#Queensbay
#MaryKayKualaLumpur
#MaryKaySelangor
#MaryKayPahang
#MaryKayMelaka
#MaryKayKuantan
#MaryKayJohor
#MaryKayNegeriSembilan
#MaryKayKelantan
#MaryKayTerengganu
#MaryKaySabah 
#MaryKayBukitBendera
#MaryKayFarlim
#MaryKayPutrajaya
#TIMEWISEREPAIR
#MaryKayMalaysia 
#Lumivie
#MaryKayPulau
#BotanicalEffect
#MaryKaySeberangJaya
#MaryKayGeorgetown
#MaryKayIpoh
#MaryKayPayaTerubong
#MaryKayAirItam
#MaryKayPulauPinang

. ❤SHEER DIMENSION POWDER IN PEARL🎀. . Nak naikkan seri muka dengan pantas?.. Nak nampak tulang pipi dan lebih shining?.. Highlight kan sahaja dengan sheer dimension powder in pearls.. . 🌺Pernah pegang PEARLS tak? Mutiara tu. Macam mana agaknya biasan cahaya dia?.. Nampak macam berkilau, tapi lembut jer kan. . 🌺Macam tu la dengan Limited Edition Sheer Dimension Powder ni. . 🌺Boleh guna sebagai highlight pipi, boleh juga guna untuk 1 muka. Bila orang tengok kita macam ada sinaran lembut ajer di situ 😍.. . Mary Kay Sheer Dimensions Powder in Pearls adalah rahsia wajah kita lebih GLOWING!! GORGEOUS!! GLAMOROUS!!. . . Jom whatsapp Ratu order sekarang🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Ready stock...😘😘😘. . . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #MaryKay #MaryKaySarawak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayPenang #Queensbay #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPahang #MaryKayMelaka #MaryKayKuantan #MaryKayJohor #MaryKayNegeriSembilan #MaryKayKelantan #MaryKayTerengganu #MaryKaySabah #MaryKayBukitBendera #MaryKayFarlim #MaryKayPutrajaya #TIMEWISEREPAIR #MaryKayMalaysia #Lumivie #MaryKayPulau #BotanicalEffect #MaryKaySeberangJaya #MaryKayGeorgetown #MaryKayIpoh #MaryKayPayaTerubong #MaryKayAirItam #MaryKayPulauPinang - 41 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Nak mulakan bisnes tak semestinya modal besar.. boleh mulakan dulu yg 2 angka shj😘

I will guide you from zero to hero😍

Saya adalah seorang Pengarah Jualan Senior Mary Kay dgn unit members lebih 300 orang. 
4 orang Pengarah Jualan juga telah dilahirkan drpd unit saya.😊💪 Alhamdulillah sudah 4 tahun bersama bisnes Mary Kay. Nak tahu lebih lanjut ttg bisnes Mary Kay boleh contact saya. Jgn segan2🤗

Huda | 0173551542

#motifviral #marykaycareer #marykayipoh #marykaymelaka #marykaypenang #marykayjb #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayseremban #marykayalorsetar

Nak mulakan bisnes tak semestinya modal besar.. boleh mulakan dulu yg 2 angka shj😘 I will guide you from zero to hero😍 Saya adalah seorang Pengarah Jualan Senior Mary Kay dgn unit members lebih 300 orang. 4 orang Pengarah Jualan juga telah dilahirkan drpd unit saya.😊💪 Alhamdulillah sudah 4 tahun bersama bisnes Mary Kay. Nak tahu lebih lanjut ttg bisnes Mary Kay boleh contact saya. Jgn segan2🤗 Huda | 0173551542 #motifviral #marykaycareer #marykayipoh #marykaymelaka #marykaypenang #marykayjb #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayseremban #marykayalorsetar - 56 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
.
❤SHEER DIMENSION POWDER IN PEARL🎀.
.
Nak naikkan seri muka dengan pantas?..
Nak nampak tulang pipi dan lebih shining?..
Highlight kan sahaja dengan sheer dimension powder in pearls..
.
🌺Pernah pegang PEARLS tak? Mutiara tu.
Macam mana agaknya biasan cahaya dia?..
Nampak macam berkilau, tapi lembut jer kan.
.
🌺Macam tu la dengan Limited Edition Sheer Dimension Powder ni.
.
🌺Boleh guna sebagai highlight pipi, boleh juga guna untuk 1 muka. Bila orang tengok kita macam ada sinaran lembut ajer di situ 😍..
.
Mary Kay Sheer Dimensions Powder in Pearls adalah rahsia wajah kita lebih GLOWING!! GORGEOUS!! GLAMOROUS!!.
.
.
Jom whatsapp Ratu order sekarang🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Ready stock...😘😘😘.
.
.
.
http://www.wasap.my/60125764087
.
.
Your Truly Beauty Consultant.
.
.
☎️ 0125764087 | Ratu
👜 Senior Marykay Consultant 
_______________________________
#MaryKay 
#MaryKaySarawak 
#MaryKayPerlis
#MaryKayKedah
#MaryKayPenang
#Queensbay
#MaryKayKualaLumpur
#MaryKaySelangor
#MaryKayPahang
#MaryKayMelaka
#MaryKayKuantan
#MaryKayJohor
#MaryKayNegeriSembilan
#MaryKayKelantan
#MaryKayTerengganu
#MaryKaySabah 
#MaryKayBukitBendera
#MaryKayFarlim
#MaryKayPutrajaya
#TIMEWISEREPAIR
#MaryKayMalaysia 
#Lumivie
#MaryKayPulau
#BotanicalEffect
#MaryKaySeberangJaya
#MaryKayGeorgetown
#MaryKayIpoh
#MaryKayPayaTerubong
#MaryKayAirItam
#MaryKayPulauPinang

. ❤SHEER DIMENSION POWDER IN PEARL🎀. . Nak naikkan seri muka dengan pantas?.. Nak nampak tulang pipi dan lebih shining?.. Highlight kan sahaja dengan sheer dimension powder in pearls.. . 🌺Pernah pegang PEARLS tak? Mutiara tu. Macam mana agaknya biasan cahaya dia?.. Nampak macam berkilau, tapi lembut jer kan. . 🌺Macam tu la dengan Limited Edition Sheer Dimension Powder ni. . 🌺Boleh guna sebagai highlight pipi, boleh juga guna untuk 1 muka. Bila orang tengok kita macam ada sinaran lembut ajer di situ 😍.. . Mary Kay Sheer Dimensions Powder in Pearls adalah rahsia wajah kita lebih GLOWING!! GORGEOUS!! GLAMOROUS!!. . . Jom whatsapp Ratu order sekarang🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Ready stock...😘😘😘. . . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #MaryKay #MaryKaySarawak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayPenang #Queensbay #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPahang #MaryKayMelaka #MaryKayKuantan #MaryKayJohor #MaryKayNegeriSembilan #MaryKayKelantan #MaryKayTerengganu #MaryKaySabah #MaryKayBukitBendera #MaryKayFarlim #MaryKayPutrajaya #TIMEWISEREPAIR #MaryKayMalaysia #Lumivie #MaryKayPulau #BotanicalEffect #MaryKaySeberangJaya #MaryKayGeorgetown #MaryKayIpoh #MaryKayPayaTerubong #MaryKayAirItam #MaryKayPulauPinang - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Untuk mereka2 yang baru nak berjinak2 nak try set lumivie tapi nak try 2 item iaitu cleanser dan cream lumivie dulu, boleh lah komen di bawah ye 👇🏻..Kalau malu nak komen boleh lah DM Amy

#lumivie
#lumiviemarykay
#produkkecantikan
#daycream
#cleanser
#kulitsihat
#kulitcantik
#marykayseremban
#marykaymuar
#marykaymelaka
#marykayperlis
#marykaypenang
#marykayshahalam
#iambeautyconsultantmarykay❤️

Untuk mereka2 yang baru nak berjinak2 nak try set lumivie tapi nak try 2 item iaitu cleanser dan cream lumivie dulu, boleh lah komen di bawah ye 👇🏻..Kalau malu nak komen boleh lah DM Amy #lumivie #lumiviemarykay #produkkecantikan #daycream #cleanser #kulitsihat #kulitcantik #marykayseremban #marykaymuar #marykaymelaka #marykayperlis #marykaypenang #marykayshahalam #iambeautyconsultantmarykay ❤️ - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah, kelas kecantikkan percuma Qila bersama adik2 comel ni😍
.
Bak kata adik comel ni, teringin sangat nak pakai Mary Kay sebelum ni. Tapi tak tahu nak cari kedai kat mana. Btw, buat pengetahuan semua, Mary Kay memang tak ada kedai tau😁 Semua urusan dengan Beauty Consultant yg register dengan company. Boleh cari Beauty Consultant yg berdekatan dengan tempat uols atau contact la qila di bio okay🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
. ✅FREE CONSULTATION ✅FREE GIFT / SAMPLES
✅FREE POSTAGE /COD
.
#marykay #marykayseremban
#marykaylovers #marykaysenawang #marykayrembau #marykaykualapilah #marykayseremban2 #marykaymantin
#marykayjempol  #marykaybahau #marykaymelaka #marykaysegamat #marykaymachap #marykaypedas
#marykaytampin #marykayjb #marykaypasirgudang #marykayjohor
#kerjayakecantikan #kerjayamarykay #kerjayamarykayseremban

Alhamdulillah, kelas kecantikkan percuma Qila bersama adik2 comel ni😍 . Bak kata adik comel ni, teringin sangat nak pakai Mary Kay sebelum ni. Tapi tak tahu nak cari kedai kat mana. Btw, buat pengetahuan semua, Mary Kay memang tak ada kedai tau😁 Semua urusan dengan Beauty Consultant yg register dengan company. Boleh cari Beauty Consultant yg berdekatan dengan tempat uols atau contact la qila di bio okay🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . ✅FREE CONSULTATION ✅FREE GIFT / SAMPLES ✅FREE POSTAGE /COD . #marykay #marykayseremban #marykaylovers #marykaysenawang #marykayrembau #marykaykualapilah #marykayseremban2 #marykaymantin #marykayjempol #marykaybahau #marykaymelaka #marykaysegamat #marykaymachap #marykaypedas #marykaytampin #marykayjb #marykaypasirgudang #marykayjohor #kerjayakecantikan #kerjayamarykay #kerjayamarykayseremban - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Timewise Miracle Set 3D💞 untuk 25 tahun keatas
.
*4 in 1 Cleanser*
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit
.
*TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
Dla boleh tlg utk customize set skincare awak..nak?
.
Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab...
.
🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift)
🌼Free consultation
🌼Free sample
🌼Free gift
🌼Free postage
.
Ur happy Senior BC
012 9484642 (save tau🤭)
Faradila🏵️
.
#beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik  #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay

Timewise Miracle Set 3D💞 untuk 25 tahun keatas . *4 in 1 Cleanser* Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit . *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. . *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. . *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam . Dla boleh tlg utk customize set skincare awak..nak? . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift) 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . #beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Timewise Miracle Set 3D💞 untuk 25 tahun keatas
.
*4 in 1 Cleanser*
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit
.
*TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
Dla boleh tlg utk customize set skincare awak..nak?
.
Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab...
.
🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift)
🌼Free consultation
🌼Free sample
🌼Free gift
🌼Free postage
.
Ur happy Senior BC
012 9484642 (save tau🤭)
Faradila🏵️
.
#beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik  #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay

Timewise Miracle Set 3D💞 untuk 25 tahun keatas . *4 in 1 Cleanser* Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit . *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. . *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. . *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam . Dla boleh tlg utk customize set skincare awak..nak? . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift) 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . #beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Ingt org yg buat produk Mary Kay ni org mcm kita ke.🤭🤭🤭
Ni la para saintis nye tau.👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️
Mary kay bukan jnis dok depan tv main cedok pakai sudu je tau.🤪🤪🤪
-
-
Mary kay ade kilangnye tersendiri dan diuji beribu kali sebelum nak dipasarkan kepada pengguna ye.🥰🥰🥰
-
-
Boleh tngk gak packaging Mary Kay. Kemain lawa cntik je kan. Bukan biase2.😍😍😍
Kalau ade produk local yg i tngk. Label dia ambik kertas gunting tmpal. Gitu je. Nak pakai pn tkut😫😫😫
-
-
So berminat nak guna Mary Kay, boleh DM atau wasap sis ye. Your beauty consultant.👸👸👸
-
-
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
-
-
#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #malaysia #marykayperak #marykayselangor #marykaykl #marykaynegerisembilan #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysingapore #marykaysabah #marykaysarawak #marykayperlis #marykaykelantan #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypahang #marykaypenang #registermarykay #marykaymysyg #marykayampang #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykaypetaling #marykayipoh #marykaytanjungmalim #marykaylangkawi #marykaybukitantarabangsa #marykayalorsetar #marykayalorgajah

Ingt org yg buat produk Mary Kay ni org mcm kita ke.🤭🤭🤭 Ni la para saintis nye tau.👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️ Mary kay bukan jnis dok depan tv main cedok pakai sudu je tau.🤪🤪🤪 - - Mary kay ade kilangnye tersendiri dan diuji beribu kali sebelum nak dipasarkan kepada pengguna ye.🥰🥰🥰 - - Boleh tngk gak packaging Mary Kay. Kemain lawa cntik je kan. Bukan biase2.😍😍😍 Kalau ade produk local yg i tngk. Label dia ambik kertas gunting tmpal. Gitu je. Nak pakai pn tkut😫😫😫 - - So berminat nak guna Mary Kay, boleh DM atau wasap sis ye. Your beauty consultant.👸👸👸 - - 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) 📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara) - - #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #malaysia #marykayperak #marykayselangor #marykaykl #marykaynegerisembilan #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysingapore #marykaysabah #marykaysarawak #marykayperlis #marykaykelantan #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypahang #marykaypenang #registermarykay #marykaymysyg #marykayampang #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykaypetaling #marykayipoh #marykaytanjungmalim #marykaylangkawi #marykaybukitantarabangsa #marykayalorsetar #marykayalorgajah - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Testimoni timewise repair ☝️
.
Pm me for more details
.
http://www.wasap.my/60147257626
.
.
#marykaylovers #marykayselangor #marykayterengganu #marykayjohor #marykayipoh #marykaycosmetics #marykaykl #marykaykelantan #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserdang #marykaypenang #marykaybangi #marykaylife #marykaysemenyih #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymysg #achaarea #marykayperak #marykaypahang #marykayupm #readystock #makeupclass #auroraglitzunit #marykayuitm

Testimoni timewise repair ☝️ . Pm me for more details . http://www.wasap.my/60147257626 . . #marykaylovers #marykayselangor #marykayterengganu #marykayjohor #marykayipoh #marykaycosmetics #marykaykl #marykaykelantan #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserdang #marykaypenang #marykaybangi #marykaylife #marykaysemenyih #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymysg #achaarea #marykayperak #marykaypahang #marykayupm #readystock #makeupclass #auroraglitzunit #marykayuitm - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Haaa...dla pakai set ni laaa..Timewise 3D full set..topup dgn skinvi brush,BE mask dan gel mask dan segala serum...dla pn mcm awak jugak,beli sikit2..hehe...
.
Dla dh pakai set ni setahun lebih...mmg jeragat pudar, kulit halusss mulusss je dan kedut2 di wajah mmg kurang byk lah tmbh2 kt area mata...alhamdulillah...dla suka pakai, dan dla suka share dgn kwn2 ape yg dla pakai....sbb kwn2 yg baru knl dla, semua tye umur dla brp sbb nmpk muda remaja...hehe..pakat tekejut bile tau umur dla dan dla dh ade 4 org anak...hehehe...
.
Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab...
.
🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift)
🌼Free consultation
🌼Free sample
🌼Free gift
🌼Free postage
.
Ur happy Senior BC
012 9484642 (save tau🤭)
Faradila🏵️
.
.
#beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik  #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay

Haaa...dla pakai set ni laaa..Timewise 3D full set..topup dgn skinvi brush,BE mask dan gel mask dan segala serum...dla pn mcm awak jugak,beli sikit2..hehe... . Dla dh pakai set ni setahun lebih...mmg jeragat pudar, kulit halusss mulusss je dan kedut2 di wajah mmg kurang byk lah tmbh2 kt area mata...alhamdulillah...dla suka pakai, dan dla suka share dgn kwn2 ape yg dla pakai....sbb kwn2 yg baru knl dla, semua tye umur dla brp sbb nmpk muda remaja...hehe..pakat tekejut bile tau umur dla dan dla dh ade 4 org anak...hehehe... . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift) 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . . #beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Nak cantik atau nk penyakit?
Hehe
Dlm gurau, ade maksud tersirat ❤️
.
Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab...
.
🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift)
🌼Free consultation
🌼Free sample
🌼Free gift
🌼Free postage
.
Ur happy Senior BC
012 9484642 (save tau🤭)
Faradila🏵️
.
.
#beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik  #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay

Nak cantik atau nk penyakit? Hehe Dlm gurau, ade maksud tersirat ❤️ . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift) 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . . #beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Sy belanje testimoni timewise repair ☝️
.
Pm me for more details
.

http://www.wasap.my/60147257626
.
.
#marykaylovers #marykayselangor #marykayterengganu #marykayjohor #marykayipoh #marykaycosmetics #marykaykl #marykaykelantan #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserdang #marykaypenang #marykaybangi #marykaylife #marykaysemenyih #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymysg #achaarea #marykayperak #marykaypahang #marykayupm #readystock #makeupclass #auroraglitzunit #marykayuitm

Sy belanje testimoni timewise repair ☝️ . Pm me for more details . http://www.wasap.my/60147257626 . . #marykaylovers #marykayselangor #marykayterengganu #marykayjohor #marykayipoh #marykaycosmetics #marykaykl #marykaykelantan #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserdang #marykaypenang #marykaybangi #marykaylife #marykaysemenyih #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymysg #achaarea #marykayperak #marykaypahang #marykayupm #readystock #makeupclass #auroraglitzunit #marykayuitm - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Haaa...dla pakai set ni laaa..Timewise 3D full set..topup dgn skinvi brush,BE mask dan gel mask dan segala serum...dla pn mcm awak jugak,beli sikit2..hehe...
.
Dla dh pakai set ni setahun lebih...mmg jeragat pudar, kulit halusss mulusss je dan kedut2 di wajah mmg kurang byk lah tmbh2 kt area mata...alhamdulillah...dla suka pakai, dan dla suka share dgn kwn2 ape yg dla pakai....sbb kwn2 yg baru knl dla, semua tye umur dla brp sbb nmpk muda remaja...hehe..pakat tekejut bile tau umur dla dan dla dh ade 4 org anak...hehehe...
.
Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab...
.
🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift)
🌼Free consultation
🌼Free sample
🌼Free gift
🌼Free postage
.
Ur happy Senior BC
012 9484642 (save tau🤭)
Faradila🏵️
.
.
#beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik  #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay

Haaa...dla pakai set ni laaa..Timewise 3D full set..topup dgn skinvi brush,BE mask dan gel mask dan segala serum...dla pn mcm awak jugak,beli sikit2..hehe... . Dla dh pakai set ni setahun lebih...mmg jeragat pudar, kulit halusss mulusss je dan kedut2 di wajah mmg kurang byk lah tmbh2 kt area mata...alhamdulillah...dla suka pakai, dan dla suka share dgn kwn2 ape yg dla pakai....sbb kwn2 yg baru knl dla, semua tye umur dla brp sbb nmpk muda remaja...hehe..pakat tekejut bile tau umur dla dan dla dh ade 4 org anak...hehehe... . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift) 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . . #beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Dla pn ade juga menghadapi masalah yg dlm senarai ni..tapi xteruk sgt la...nak tahu dla pakai ape?
🤭
.
Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab...
.
🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift)
🌼Free consultation
🌼Free sample
🌼Free gift
🌼Free postage
.
Ur happy Senior BC
012 9484642 (save tau🤭)
Faradila🏵️
.
.
#beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik  #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay

Dla pn ade juga menghadapi masalah yg dlm senarai ni..tapi xteruk sgt la...nak tahu dla pakai ape? 🤭 . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 (lipmatte as extra gift) 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . . #beautywithmarykay #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #salegaji #stailista #rayaootd #shahalambusiness #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #makeupmarykay #tipsmakeuppantas #like4likes #letscantik #marykaymalaysia #kulitcantik #jeragatpudar #shahalam #marykayklang #mkmen #kulitsihat #marykaybukittinggi #beautyconsultantmarykay - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.