#selayang

398,816 posts

πŸ’— ur self . Morninggggg world...
.
.
.
.
.
.
#makeupdonebyme #makeup #solek #majlisnikah #seremban #nikah #kahwin #majliskahwin #pakejkahwin2018 #muaseremban #muashahalam #carimua #makeupkahwin #pakejkahwin #fullpakejwedding #solekan #muaampang #tukangmakeup #bakalpengantin #butikperkahwinan #muaselayang #selayang #kualalumpur #carimua #muakl #makeupartistmalaysia #kelassolekan #kakimakeup #illashabella #muagombak #muaserigombak #muaampang

πŸ’— ur self . Morninggggg world... . . . . . . #makeupdonebyme #makeup #solek #majlisnikah #seremban #nikah #kahwin #majliskahwin #pakejkahwin2018 #muaseremban #muashahalam #carimua #makeupkahwin #pakejkahwin #fullpakejwedding #solekan #muaampang #tukangmakeup #bakalpengantin #butikperkahwinan #muaselayang #selayang #kualalumpur #carimua #muakl #makeupartistmalaysia #kelassolekan #kakimakeup #illashabella #muagombak #muaserigombak #muaampang - 26 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah feedback customer hari ini... 😍
Customer ni bekerja swasta sebagai #MZEC dari #ShahAlam. Apply loan 10K LULUS Loan 10K BERSIH tanpa sebarang potongan. πŸ€— Cust apply untuk bayar hutang rumah, senang sangat berurusan dengan customer pada hari yang sama terus dapat keputusan.😍 Allhamdullilah..Terima kasih sebab customer memberi peluang dan mempercayakan syarikat kami πŸ₯³πŸ₯³ Anda ada masalah kewangan? Pening nak cari syarikat yang boleh dipercayai? Takut ditipu dengan scammer/ahlong? Jangan risau☺ saya boleh tolong korang yang ada masalah kewangan.πŸ˜‰
βœ”οΈ Proses 1-2 jam boleh dapat keputusan
βœ”οΈ Dokumem ringkas
βœ”οΈ Tanpa apa2 upfront& bayaran pendahuluan
βœ”οΈ Tanpa penjamin &cagaran
βœ”οΈ Nama blacklist/ctos/ccris masih layak memohon

Berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh segera Wasap/Call Nabila ke 018-2300773 atau direct datang office di bandar baru selayang.πŸ€—πŸ€— www.wasap.my/60182300773/pinjamanperibadi

#PinjamanBersih #Proses2jam #Dokumenringkas #Cepat #Mudah
#SWASTA #KERAJAAN #PENCEN #KWSP
#JKM #BAITULMAL #ZAKAT
#FeedbckCust #Tanpadeposit
#SELANGOR #PERAK #MELAKA
#SELAYANG #GOMBAK #RAWANG #KUALALUMPUR #YWPERTAMACAPITAL #PINJAMANPERIBADISELANGOR
#KREDITKOMUNITI
#PakaiPenutupMulut
#PakaiMask 
#Influenza #Coronavirus

Alhamdulillah feedback customer hari ini... 😍 Customer ni bekerja swasta sebagai #MZEC dari #ShahAlam . Apply loan 10K LULUS Loan 10K BERSIH tanpa sebarang potongan. πŸ€— Cust apply untuk bayar hutang rumah, senang sangat berurusan dengan customer pada hari yang sama terus dapat keputusan.😍 Allhamdullilah..Terima kasih sebab customer memberi peluang dan mempercayakan syarikat kami πŸ₯³πŸ₯³ Anda ada masalah kewangan? Pening nak cari syarikat yang boleh dipercayai? Takut ditipu dengan scammer/ahlong? Jangan risau☺ saya boleh tolong korang yang ada masalah kewangan.πŸ˜‰ βœ”οΈ Proses 1-2 jam boleh dapat keputusan βœ”οΈ Dokumem ringkas βœ”οΈ Tanpa apa2 upfront& bayaran pendahuluan βœ”οΈ Tanpa penjamin &cagaran βœ”οΈ Nama blacklist/ctos/ccris masih layak memohon Berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh segera Wasap/Call Nabila ke 018-2300773 atau direct datang office di bandar baru selayang.πŸ€—πŸ€— www.wasap.my/60182300773/pinjamanperibadi #PinjamanBersih #Proses2jam #Dokumenringkas #Cepat #Mudah #SWASTA #KERAJAAN #PENCEN #KWSP #JKM #BAITULMAL #ZAKAT #FeedbckCust #Tanpadeposit #SELANGOR #PERAK #MELAKA #SELAYANG #GOMBAK #RAWANG #KUALALUMPUR #YWPERTAMACAPITAL #PINJAMANPERIBADISELANGOR #KREDITKOMUNITI #PakaiPenutupMulut #PakaiMask #Influenza #Coronavirus - 43 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum
Selamat pagi

#losyenauramagika
#selayang
#minyakanginmoden
#sakitsendi #sakitlutut #sakittumit #migrain #sakitpinggang #senggugut #hilangstress

Assalamualaikum Selamat pagi #losyenauramagika #selayang #minyakanginmoden #sakitsendi #sakitlutut #sakittumit #migrain #sakitpinggang #senggugut #hilangstress - 30 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Sakit kepala hilang tanpa makan ubat!!
Alhamdulillah

Nak cuba rm29.90 je mampu dimiliki oleh seluruh peringkat umur, nk join postage ajommm laa wasap πŸ’ƒπŸΌ www.wasap.my/60199538817/auramagika

#losyenauramagika
#selayang
#minyakanginmoden
#sakitsendi #sakitlutut #sakittumit #migrain #sakitpinggang #senggugut #hilangstress

Sakit kepala hilang tanpa makan ubat!! Alhamdulillah Nak cuba rm29.90 je mampu dimiliki oleh seluruh peringkat umur, nk join postage ajommm laa wasap πŸ’ƒπŸΌ www.wasap.my/60199538817/auramagika #losyenauramagika #selayang #minyakanginmoden #sakitsendi #sakitlutut #sakittumit #migrain #sakitpinggang #senggugut #hilangstress - 30 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Cara penggunaan #serumkuning sangat mudah dan pantas, tak perlukan masa yang lama untuk apply.
:
1) Apply di 5titik kawasan penting seperti pipi, dahi, dagu, hidung dan bawah mata.
2) Ratakan serum di seluruh kawasan dah buat urutan massage muka.
3) Biarkan serum meresap seketika (3-5saat)
4) Pakai dua kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka.
:
*boleh mix dan match dengan mana mana produk yang bersesuaian dengan kulit wajah.
:
πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
MASTER STOKIS MACKINZ SERUM KL ☎️www.wasap.my/60123914706/serumkuning :
πŸš—COD sekitar KL & Selangor.
πŸ“¦Postage seluruh Malaysia.
πŸš›Pembelian di SHOPEE.
FREE POSTAGE.
https://shopee.com.my/product/34959432/5315526792?smtt=0.0.9
:
:
#serumviral #serummackinz #mackinzbeauty #serumkuningkl #serumkuning #codserum #codkl #serumjerawat #serumparut #serumporipori #serumwajah 
#tipsjerawat #klcc #wangsamaju #setapak #selayang #gombak #damansara #serikembangan #ampang #pulapol #mindef #bangsar #petalingjaya #wangsamaju #cheras #mackinz #feedbackserumkuning #feedbackmackinz

Cara penggunaan #serumkuning sangat mudah dan pantas, tak perlukan masa yang lama untuk apply. : 1) Apply di 5titik kawasan penting seperti pipi, dahi, dagu, hidung dan bawah mata. 2) Ratakan serum di seluruh kawasan dah buat urutan massage muka. 3) Biarkan serum meresap seketika (3-5saat) 4) Pakai dua kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka. : *boleh mix dan match dengan mana mana produk yang bersesuaian dengan kulit wajah. : πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’› MASTER STOKIS MACKINZ SERUM KL ☎️www.wasap.my/60123914706/serumkuning : πŸš—COD sekitar KL & Selangor. πŸ“¦Postage seluruh Malaysia. πŸš›Pembelian di SHOPEE. FREE POSTAGE. https://shopee.com.my/product/34959432/5315526792?smtt=0.0.9 : : #serumviral #serummackinz #mackinzbeauty #serumkuningkl #serumkuning #codserum #codkl #serumjerawat #serumparut #serumporipori #serumwajah #tipsjerawat #klcc #wangsamaju #setapak #selayang #gombak #damansara #serikembangan #ampang #pulapol #mindef #bangsar #petalingjaya #wangsamaju #cheras #mackinz #feedbackserumkuning #feedbackmackinz - 31 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Set tanjak rm 50
- tanjak
- kerungsang
- sampin
- bengkung

Ada pelbagai warna yg ada..
Yg berminat boleh ws gambar bj, sy akan bg set tanjak yg sesuai dngn bj πŸ₯°

Untuk tempahan masih dibuka..
Tempah sebulan sebelum majlis ye πŸ‘

01111876066 ain

#settanjak #tanjak #tengkolok #aksesorilelaki #aksesorissimple #gombak #selayang

Set tanjak rm 50 - tanjak - kerungsang - sampin - bengkung Ada pelbagai warna yg ada.. Yg berminat boleh ws gambar bj, sy akan bg set tanjak yg sesuai dngn bj πŸ₯° Untuk tempahan masih dibuka.. Tempah sebulan sebelum majlis ye πŸ‘ 01111876066 ain #settanjak #tanjak #tengkolok #aksesorilelaki #aksesorissimple #gombak #selayang - 32 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Serumkuning dihasilkan dan diformulasikan dari pure vitamin C, apple stemcell, niacinamide, salicylic acid, hyaluronic acid, vitamin E, kojic acid.
:
Kebaikan dan Kelebihan #serumkuning
βœ”οΈ membantu menegangkan kulit
βœ”οΈ membantu repair kulit breakout
βœ”οΈ membantu memudarkan parut
βœ”οΈ membantu mengurangkan jeragat
βœ”οΈ membantu mengurangkan kulit radang
βœ”οΈ glowingkan kulit wajah
βœ”οΈ mengurangkan kulit kusam
:
Harga : RM19.00 exc postage (15ml) :
πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
MASTER STOKIS MACKINZ SERUM KL ☎️www.wasap.my/60123914706/serumkuning :
πŸš—COD sekitar KL & Selangor.
πŸ“¦Postage seluruh Malaysia.
πŸš›Pembelian di SHOPEE.
FREE POSTAGE.
https://shopee.com.my/product/34959432/5315526792?smtt=0.0.9
:
:
#serumviral #serummackinz #mackinzbeauty #serumkuningkl #serumkuning #codserum #codkl #serumjerawat #serumparut #serumporipori #serumwajah 
#tipsjerawat #klcc #wangsamaju #setapak #selayang #gombak #damansara #serikembangan #ampang #pulapol #mindef #bangsar #petalingjaya #putrajaya #cheras #mackinz #feedbackserumkuning #feedbackmackinz

Serumkuning dihasilkan dan diformulasikan dari pure vitamin C, apple stemcell, niacinamide, salicylic acid, hyaluronic acid, vitamin E, kojic acid. : Kebaikan dan Kelebihan #serumkuning βœ”οΈ membantu menegangkan kulit βœ”οΈ membantu repair kulit breakout βœ”οΈ membantu memudarkan parut βœ”οΈ membantu mengurangkan jeragat βœ”οΈ membantu mengurangkan kulit radang βœ”οΈ glowingkan kulit wajah βœ”οΈ mengurangkan kulit kusam : Harga : RM19.00 exc postage (15ml) : πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’› MASTER STOKIS MACKINZ SERUM KL ☎️www.wasap.my/60123914706/serumkuning : πŸš—COD sekitar KL & Selangor. πŸ“¦Postage seluruh Malaysia. πŸš›Pembelian di SHOPEE. FREE POSTAGE. https://shopee.com.my/product/34959432/5315526792?smtt=0.0.9 : : #serumviral #serummackinz #mackinzbeauty #serumkuningkl #serumkuning #codserum #codkl #serumjerawat #serumparut #serumporipori #serumwajah #tipsjerawat #klcc #wangsamaju #setapak #selayang #gombak #damansara #serikembangan #ampang #pulapol #mindef #bangsar #petalingjaya #putrajaya #cheras #mackinz #feedbackserumkuning #feedbackmackinz - 33 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
SWING LEAF AUTO TRB -  PALING EKSKLUSIF .
.
β—Ύ Anak asyik mengempeng?
β—Ύ Anak menangis bila letak? .
β—Ύ Ibu stress nak buat kerja bila anak meragam nak berdukung?

JANGAN RISAU! ADA SOLUTION UNTUK MAMA PAPA 😍😍 .
.
🌸 Boleh guna dari Newborn
🌸 Ada 10 lagu untuk si manja
🌸 Ada remote, boleh adjust
🌸 Ada timer
🌸 Selesa dan eksklusif
🌸 Sangat tahan lasak

DAPATKAN HARGA RUNTUH SEKARANG ❗❗ .
Berminat?

Whatsapp

01113308208
01113308208
01113308208

Atau boleh terus selfpick up di ‡
. .
➑️ Bangi
➑️ Seri Kembangan .
.
#Stroller #SwingleafAuto #swingleaf #AutoswingLeaf #autoswing #berpantang #BuaiPukau #BuaiBaby #Freepostage #keramat #selfpickupbangi #selfpick #codputrajaya #codcyberjaya #codKajang #seremban #codnilai #kualaterengganu #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #hululangat #kotaseriemas #rawang #bukitrahmanputra #bukitmahkota #setapak #swingleaftrbbangi

SWING LEAF AUTO TRB - PALING EKSKLUSIF . . β—Ύ Anak asyik mengempeng? β—Ύ Anak menangis bila letak? . β—Ύ Ibu stress nak buat kerja bila anak meragam nak berdukung? JANGAN RISAU! ADA SOLUTION UNTUK MAMA PAPA 😍😍 . . 🌸 Boleh guna dari Newborn 🌸 Ada 10 lagu untuk si manja 🌸 Ada remote, boleh adjust 🌸 Ada timer 🌸 Selesa dan eksklusif 🌸 Sangat tahan lasak DAPATKAN HARGA RUNTUH SEKARANG ❗❗ . Berminat? Whatsapp 01113308208 01113308208 01113308208 Atau boleh terus selfpick up di ‡ . . ➑️ Bangi ➑️ Seri Kembangan . . #Stroller #SwingleafAuto #swingleaf #AutoswingLeaf #autoswing #berpantang #BuaiPukau #BuaiBaby #Freepostage #keramat #selfpickupbangi #selfpick #codputrajaya #codcyberjaya #codKajang #seremban #codnilai #kualaterengganu #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #hululangat #kotaseriemas #rawang #bukitrahmanputra #bukitmahkota #setapak #swingleaftrbbangi - 35 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
SWING LEAF AUTO TRB -  PALING EKSKLUSIF .
.
β—Ύ Anak asyik mengempeng?
β—Ύ Anak menangis bila letak? .
β—Ύ Ibu stress nak buat kerja bila anak meragam nak berdukung?

JANGAN RISAU! ADA SOLUTION UNTUK MAMA PAPA 😍😍 .
.
🌸 Boleh guna dari Newborn
🌸 Ada 10 lagu untuk si manja
🌸 Ada remote, boleh adjust
🌸 Ada timer
🌸 Selesa dan eksklusif
🌸 Sangat tahan lasak

DAPATKAN HARGA RUNTUH SEKARANG ❗❗ .
Berminat?

Whatsapp

01113308208
01113308208
01113308208

Atau boleh terus selfpick up di ‡
. .
➑️ Bangi
➑️ Seri Kembangan .
.
#Stroller #SwingleafAuto #swingleaf #AutoswingLeaf #autoswing #berpantang #BuaiPukau #BuaiBaby #Freepostage #keramat #selfpickupbangi #selfpick #codputrajaya #codcyberjaya #codKajang #seremban #codnilai #kualaterengganu #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #hululangat #kotaseriemas #rawang #bukitrahmanputra #bukitmahkota #setapak #swingleaftrbbangi

SWING LEAF AUTO TRB - PALING EKSKLUSIF . . β—Ύ Anak asyik mengempeng? β—Ύ Anak menangis bila letak? . β—Ύ Ibu stress nak buat kerja bila anak meragam nak berdukung? JANGAN RISAU! ADA SOLUTION UNTUK MAMA PAPA 😍😍 . . 🌸 Boleh guna dari Newborn 🌸 Ada 10 lagu untuk si manja 🌸 Ada remote, boleh adjust 🌸 Ada timer 🌸 Selesa dan eksklusif 🌸 Sangat tahan lasak DAPATKAN HARGA RUNTUH SEKARANG ❗❗ . Berminat? Whatsapp 01113308208 01113308208 01113308208 Atau boleh terus selfpick up di ‡ . . ➑️ Bangi ➑️ Seri Kembangan . . #Stroller #SwingleafAuto #swingleaf #AutoswingLeaf #autoswing #berpantang #BuaiPukau #BuaiBaby #Freepostage #keramat #selfpickupbangi #selfpick #codputrajaya #codcyberjaya #codKajang #seremban #codnilai #kualaterengganu #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #hululangat #kotaseriemas #rawang #bukitrahmanputra #bukitmahkota #setapak #swingleaftrbbangi - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
BREAKFAST YANG SIMPLE & KENYANG!

Yeszaa, overnight oat kami ni tak payah campur atau bancuh apa-apa dah. Memang ekspress nak breakfasf pagi

Keluarkan dulu dari freezer. Defrost kan sekejap. Letak je atas meja dalam tempoh 15-20 minit

Sementara tu, sis buat kerja lain dulu. Dah setel, boleh terus makan dah

Kalau suka makan overnight oat yang cair, defrostkan lama sikit pun boleh 😁

Enjoyyy!

@shikinliciousoatmeal.gombak .
.
#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #selangor #healthyfood #dietfood #healthydiet #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju  #gombak #setapak #sentul #codsetiawangsa #codhkl  #utcpudu #utc #puduraya #keramat

BREAKFAST YANG SIMPLE & KENYANG! Yeszaa, overnight oat kami ni tak payah campur atau bancuh apa-apa dah. Memang ekspress nak breakfasf pagi Keluarkan dulu dari freezer. Defrost kan sekejap. Letak je atas meja dalam tempoh 15-20 minit Sementara tu, sis buat kerja lain dulu. Dah setel, boleh terus makan dah Kalau suka makan overnight oat yang cair, defrostkan lama sikit pun boleh 😁 Enjoyyy! @shikinliciousoatmeal.gombak . . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #selangor #healthyfood #dietfood #healthydiet #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #gombak #setapak #sentul #codsetiawangsa #codhkl #utcpudu #utc #puduraya #keramat - 47 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
Ada yg dah rasa kuih bakar kami? Ramai yg jatuh cinta. Anda bila lagi? 😁

Alhamdulillah syukran Pn. Eiza repeated order kuih bakar dengan Luvlytaste 😍😘 ________________________________________________

Hubungi kami di : 0133911733 @ 0137727222
________________________________________________

#luvlytaste #kepong #tamanehsan #frim #damansara #ttdi #selayang #manjalara #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodinstagram #foodography #dessert #desserts #foodlover #vscfood #feedfeed #igfood 
#kuihbakarpandan

Ada yg dah rasa kuih bakar kami? Ramai yg jatuh cinta. Anda bila lagi? 😁 Alhamdulillah syukran Pn. Eiza repeated order kuih bakar dengan Luvlytaste 😍😘 ________________________________________________ Hubungi kami di : 0133911733 @ 0137727222 ________________________________________________ #luvlytaste #kepong #tamanehsan #frim #damansara #ttdi #selayang #manjalara #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodinstagram #foodography #dessert #desserts #foodlover #vscfood #feedfeed #igfood #kuihbakarpandan - 55 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
.
Dulang Nafisa sewa RM35 each LENGKAP bunga+tray... 😊😍
Cepat trus booking jgn bg diri awak pening pasal dulang πŸ˜…
.
Free bakul setiap dulang.
Free gubahan bunga ikut tema.
2020 
2020
2020
Alhamdulillah customer kami ramai yg kalau bertunang ambil dgn kami, mesti nikah pun ambil dgn kami juga 😊😍πŸ₯°
.
Kami masih terima tempahan anda πŸ”ˆπŸ”ˆπŸ”ˆ
.
.
.
Why beli kalau boleh sewa? .
Sewa Dulang Hantaran 2020
πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹
Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊
Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Kalau single boleh amalkan πŸ‘‡πŸ»πŸ’•
Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
#HiddenHantaran 
#hantarankl
#sewadulang
#sewadulanghantaran
#hantaranekslusif
#hantarantunang
#dulanghantaranmurah 
#dulanghantarantunang
#dulanghantarankahwin
#selayang
#sewahantaran
#hantaranselayang
#dulanghantaranselangor
#hantarankualalumpur
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#cameliatv3
#tunang 
#hantaranweddingmalaysia
#hantaranmurah 
#hantarangombak
#weddingkualalumpur 
#hantaranwedding 
#kualalumpurwedding
#gombak
#muakualalumpur
#muagombak 
#kitabaikramaisayang

. Dulang Nafisa sewa RM35 each LENGKAP bunga+tray... 😊😍 Cepat trus booking jgn bg diri awak pening pasal dulang πŸ˜… . Free bakul setiap dulang. Free gubahan bunga ikut tema. 2020 2020 2020 Alhamdulillah customer kami ramai yg kalau bertunang ambil dgn kami, mesti nikah pun ambil dgn kami juga 😊😍πŸ₯° . Kami masih terima tempahan anda πŸ”ˆπŸ”ˆπŸ”ˆ . . . Why beli kalau boleh sewa? . Sewa Dulang Hantaran 2020 πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹ Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊 Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kalau single boleh amalkan πŸ‘‡πŸ»πŸ’• Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita. πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #HiddenHantaran #hantarankl #sewadulang #sewadulanghantaran #hantaranekslusif #hantarantunang #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #selayang #sewahantaran #hantaranselayang #dulanghantaranselangor #hantarankualalumpur #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #cameliatv3 #tunang #hantaranweddingmalaysia #hantaranmurah #hantarangombak #weddingkualalumpur #hantaranwedding #kualalumpurwedding #gombak #muakualalumpur #muagombak #kitabaikramaisayang - 1 hour ago

3 Likes
1 Comments
0
*PROMO OPAH'S FAVOURITE COOKIES* πŸ₯³sempena Birthday Bonda kepada Mamasab Bakery🎊

PreOrder : 16-18 Feb 2020 (Ahad-Selasa) sahaja! LIMITED EDISI & EKSKLUSIF! 🍍Beli 1 Tart Nenas Gulung & 1 Pandan Gula Melaka Cookies = FREE hadiah bernilai RM38!!!
πŸ’₯πŸ†“ 7 Berus Makeup + πŸ’₯πŸ†“ 1 Exclusive Bag + πŸ’₯πŸ†“ 1 Mask Muka ❀️RM60(exclude delivery)

Nak order boleh klik link πŸ‘‡πŸΌ
www.wasap.my/601110064595/PROMOOPAH 🀩😍🀩😍🀩😍 Nak join bisnies tanpa modal .
#agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #teamnaddylisious #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab  #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekdamansara #tamanehsan #selayang #bandarsridamansara #kekkepong #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #keksedap

*PROMO OPAH'S FAVOURITE COOKIES* πŸ₯³sempena Birthday Bonda kepada Mamasab Bakery🎊 PreOrder : 16-18 Feb 2020 (Ahad-Selasa) sahaja! LIMITED EDISI & EKSKLUSIF! 🍍Beli 1 Tart Nenas Gulung & 1 Pandan Gula Melaka Cookies = FREE hadiah bernilai RM38!!! πŸ’₯πŸ†“ 7 Berus Makeup + πŸ’₯πŸ†“ 1 Exclusive Bag + πŸ’₯πŸ†“ 1 Mask Muka ❀️RM60(exclude delivery) Nak order boleh klik link πŸ‘‡πŸΌ www.wasap.my/601110064595/PROMOOPAH 🀩😍🀩😍🀩😍 Nak join bisnies tanpa modal . #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #teamnaddylisious #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekdamansara #tamanehsan #selayang #bandarsridamansara #kekkepong #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #keksedap - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah
Tqsm Aina dari Bank Rakyat sudi order 😊
.
.
.
.
.
.
.
.
#hokkaidocupcake #cupcakes #cake #desserts #wangsamaju #wangsamelawati #setiawangsa #setapak #setapakindah #sentul #selayang #batucaves #srigombak #gombakfooddelivery #gombak #gombaksetia #danaukota #tamanibukota #tamanibukota #melawati #ukayperdana #ukaybestari #kl #klsentral

Alhamdulillah Tqsm Aina dari Bank Rakyat sudi order 😊 . . . . . . . . #hokkaidocupcake #cupcakes #cake #desserts #wangsamaju #wangsamelawati #setiawangsa #setapak #setapakindah #sentul #selayang #batucaves #srigombak #gombakfooddelivery #gombak #gombaksetia #danaukota #tamanibukota #tamanibukota #melawati #ukayperdana #ukaybestari #kl #klsentral - 1 hour ago

9 Likes
0 Comments
0
Hai guys. Boleh dptkan KNK Glow Serum dgn kami. 
Harga sgtΒ² murah. RM 15 sahaja !!! Postage + RM8. COD Area Gombak dan sekitarnya πŸ₯°
#Kins&KatsGlowSerum #Gombak #BatuCaves #Selayang #KualaLumpur #KL #Stokis #Agent

Hai guys. Boleh dptkan KNK Glow Serum dgn kami. Harga sgtΒ² murah. RM 15 sahaja !!! Postage + RM8. COD Area Gombak dan sekitarnya πŸ₯° #Kins &KatsGlowSerum #Gombak #BatuCaves #Selayang #KualaLumpur #KL #Stokis #Agent - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
#niksyamsiah#
#selayang#
#berminat blh pm#

#niksyamsiah # #selayang # #berminat blh pm# - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
MONDAY 9.00PM - 10.00PM
ZUMBA FITNESS
ZIN @kitoana1985
Walk in RM10
Ladies Only
please take note and sharing with your friends and family members... #strongisbeautiful #nopainnogain #sihatitumahal #kurusitubonus #cantiksamasamakurussamasama #sharingiscaring #ladiesstudio #selayang #batucaves #rawang #selayangpandang #tamanwilayahselayang #tamandesabakti #tamansrimurniselayang #selayangmall #selayangbaru #zumbaladies #ladiesworkout #aerodanceladies #fitnjoyladies #allladies

MONDAY 9.00PM - 10.00PM ZUMBA FITNESS ZIN @kitoana1985 Walk in RM10 Ladies Only please take note and sharing with your friends and family members... #strongisbeautiful #nopainnogain #sihatitumahal #kurusitubonus #cantiksamasamakurussamasama #sharingiscaring #ladiesstudio #selayang #batucaves #rawang #selayangpandang #tamanwilayahselayang #tamandesabakti #tamansrimurniselayang #selayangmall #selayangbaru #zumbaladies #ladiesworkout #aerodanceladies #fitnjoyladies #allladies - 2 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
.
Dulang Nafisa sewa RM35 each LENGKAP bunga+tray... 😊😍
Cepat trus booking jgn bg diri awak pening pasal dulang πŸ˜…
.
Free bakul setiap dulang.
Free gubahan bunga ikut tema.
2020 
2020
2020
Alhamdulillah customer kami ramai yg kalau bertunang ambil dgn kami, mesti nikah pun ambil dgn kami juga 😊😍πŸ₯°
.
Kami masih terima tempahan anda πŸ”ˆπŸ”ˆπŸ”ˆ
.
.
.
Why beli kalau boleh sewa? .
Sewa Dulang Hantaran 2020
πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹
Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊
Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Kalau single boleh amalkan πŸ‘‡πŸ»πŸ’•
Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
#HiddenHantaran 
#hantarankl
#sewadulang
#sewadulanghantaran
#hantaranekslusif
#hantarantunang
#dulanghantaranmurah 
#dulanghantarantunang
#dulanghantarankahwin
#selayang
#sewahantaran
#hantaranselayang
#dulanghantaranselangor
#hantarankualalumpur
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#cameliatv3
#tunang 
#hantaranweddingmalaysia
#hantaranmurah 
#hantarangombak
#weddingkualalumpur 
#hantaranwedding 
#kualalumpurwedding
#gombak
#muakualalumpur
#muagombak 
#kitabaikramaisayang

. Dulang Nafisa sewa RM35 each LENGKAP bunga+tray... 😊😍 Cepat trus booking jgn bg diri awak pening pasal dulang πŸ˜… . Free bakul setiap dulang. Free gubahan bunga ikut tema. 2020 2020 2020 Alhamdulillah customer kami ramai yg kalau bertunang ambil dgn kami, mesti nikah pun ambil dgn kami juga 😊😍πŸ₯° . Kami masih terima tempahan anda πŸ”ˆπŸ”ˆπŸ”ˆ . . . Why beli kalau boleh sewa? . Sewa Dulang Hantaran 2020 πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹ Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊 Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kalau single boleh amalkan πŸ‘‡πŸ»πŸ’• Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita. πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #HiddenHantaran #hantarankl #sewadulang #sewadulanghantaran #hantaranekslusif #hantarantunang #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #selayang #sewahantaran #hantaranselayang #dulanghantaranselangor #hantarankualalumpur #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #cameliatv3 #tunang #hantaranweddingmalaysia #hantaranmurah #hantarangombak #weddingkualalumpur #hantaranwedding #kualalumpurwedding #gombak #muakualalumpur #muagombak #kitabaikramaisayang - 3 hours ago

9 Likes
3 Comments
0
ANDA BELUM BEKERJA ATAU SUDAH BEKERJA!
.
NAK CARI PARTIME JOB?! SAYA MENCARI SESIAPA SAHAJA YANG BOLEH DATANG UNTUK INTERVIEW BUKAN MINTAK KERJA SEMUA NAK TAHU DALAM FON JE
.
THIS IS REAL BUSINESS, JADI KAMI PERLUKAN YANG ADA POTENSI DAN KERAJINAN
.
INTAKE FEBRUARI KINI DIBUKA UNTUK 10 SLOT TERAWAL SAHAJA!
.
JIKA ANDA BERMINAT, COMMENT OR DM SEKARANG!
.
#kuantan #bandarkuantan #balokkuantan #pekankuantan #gambang #telukcempedakkuantan #teamkuantan #pahang #kerjakosongkuantan #jawatankosongkuantan #parttimekuantan #jobkuantan #nakkerja #azizanosman #najibassadok #negerisembilan #langkawi #ipoh #johor #johorbahru #ampang #setapak #kualalumpur #selangor #selayang #seremban #senawang #bahau #portdickson #jawatankosong

ANDA BELUM BEKERJA ATAU SUDAH BEKERJA! . NAK CARI PARTIME JOB?! SAYA MENCARI SESIAPA SAHAJA YANG BOLEH DATANG UNTUK INTERVIEW BUKAN MINTAK KERJA SEMUA NAK TAHU DALAM FON JE . THIS IS REAL BUSINESS, JADI KAMI PERLUKAN YANG ADA POTENSI DAN KERAJINAN . INTAKE FEBRUARI KINI DIBUKA UNTUK 10 SLOT TERAWAL SAHAJA! . JIKA ANDA BERMINAT, COMMENT OR DM SEKARANG! . #kuantan #bandarkuantan #balokkuantan #pekankuantan #gambang #telukcempedakkuantan #teamkuantan #pahang #kerjakosongkuantan #jawatankosongkuantan #parttimekuantan #jobkuantan #nakkerja #azizanosman #najibassadok #negerisembilan #langkawi #ipoh #johor #johorbahru #ampang #setapak #kualalumpur #selangor #selayang #seremban #senawang #bahau #portdickson #jawatankosong - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
#kuantan #bandarkuantan #balokkuantan #pekankuantan #gambang #telukcempedakkuantan #teamkuantan #pahang #kerjakosongkuantan #jawatankosongkuantan #parttimekuantan #jobkuantan #nakkerja #azizanosman #najibassadok #negerisembilan #langkawi #ipoh #johor #johorbahru #ampang #setapak #kualalumpur #selangor #selayang #seremban #senawang #bahau #portdickson #jawatankosong

#kuantan #bandarkuantan #balokkuantan #pekankuantan #gambang #telukcempedakkuantan #teamkuantan #pahang #kerjakosongkuantan #jawatankosongkuantan #parttimekuantan #jobkuantan #nakkerja #azizanosman #najibassadok #negerisembilan #langkawi #ipoh #johor #johorbahru #ampang #setapak #kualalumpur #selangor #selayang #seremban #senawang #bahau #portdickson #jawatankosong - 4 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.