#aidilfitri

471,086 posts

.e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 3cm
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 140
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 3cm Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 140 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2.7cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 140
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 2.7cm Panjang 18cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 140 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2.5cm
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 140
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 2.5cm Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 140 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2cm
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 130
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 2cm Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 130 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2cm
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 120
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 2cm Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 120 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2.7cm
Panjang 21cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 200
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 2.7cm Panjang 21cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 200 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta)
...
So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19"

#askmeoilz, #essentialoils, #oilbundance, #oilicious, #oilyzza, #oilycious, #raindroptechnique, #yleo, #younglivingmalaysia, #oilearners
#malaysia
#raya
#Aidilfitri
#minyakpati
#majalah
#buatduit
#salty
#saltygamer
#saltyscrub
#fitness
#wellness

#Repost @nur_ekmal (with @report.for.insta ) ... So x lama lagi tamat la bulan Syawal. so lets recap apa yg kita dah buat. seriously, aku tau ramai yg experiencing mcm2 kesulitan especially part kesihatan kan? bg aku leh settle dgn minyak pati. Lets go thru one by one . Siri kali ni aku panggil "AIDILFITRI AFTER MATH 2K19" #askmeoilz , #essentialoils , #oilbundance , #oilicious , #oilyzza , #oilycious , #raindroptechnique , #yleo , #younglivingmalaysia , #oilearners #malaysia #raya #Aidilfitri #minyakpati #majalah #buatduit #salty #saltygamer #saltyscrub #fitness #wellness - 11 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2.5cm
Panjang 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 180
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 2.5cm Panjang 20cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 180 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 14 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.z
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Bangle tangan dewasa
Lebar 0.5cm
Muat saiz 17cm-17.5cm
.
RM 70 / pc
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.z Emas Korea Ada cop 9I6 ✔ . Bangle tangan dewasa Lebar 0.5cm Muat saiz 17cm-17.5cm . RM 70 / pc FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 14 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.z
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.5cm
Panjang 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 80
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.z Emas Korea Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 1.5cm Panjang 20cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 80 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 14 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.z
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.2cm
Panjang 19.5cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 80
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.z Emas Korea Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 1.2cm Panjang 19.5cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 80 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 14 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
.z
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1cm
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 80
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada  #copyori  #takkarat #gelangbesar #emassadur  #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah

.z Emas Korea Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 1cm Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 80 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #gelangdewasa #shopee #lazada #copyori #takkarat #gelangbesar #emassadur #emaskorea #emasbangkok #bangle #emascelupmurah #malaysia #freepos #gelangtangan #gelangviral #cop916 #emaskorea24k #emasbangkokmurah #emassadur #hariraya #ramadhantiba #gelangraya #emasraya #offer #aidilfitri #surirumah - 14 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.