#bandmalaysia

11,718 posts

guys check out this video 
original song by lerumba "PERJALANAN"
on youtube

#kongsisinar #sharera #weddingband #malaysia #band #cover #youtube #tranding #viral #video #music #kualalumpur #indonesia #bandmalaysia #lerumba #wedding #weddingphoto #weddingplanner #kahwin #weddingoftheyear #wedding2020 #motifviral #lerumbakanada #eventorgenizer #rastattdi #promotion #perjalanan

guys check out this video original song by lerumba "PERJALANAN" on youtube #kongsisinar #sharera #weddingband #malaysia #band #cover #youtube #tranding #viral #video #music #kualalumpur #indonesia #bandmalaysia #lerumba #wedding #weddingphoto #weddingplanner #kahwin #weddingoftheyear #wedding2020 #motifviral #lerumbakanada #eventorgenizer #rastattdi #promotion #perjalanan - 38 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Coronacore with @fracturebandmy

Photo: @pixoraphoto 
#jammingwithsuperfriends #sapotlokal #localmusic #gigmalaysia #bandmalaysia #ibanez #ibanezguitars #guitarmalaysia

Coronacore with @fracturebandmy Photo: @pixoraphoto #jammingwithsuperfriends #sapotlokal #localmusic #gigmalaysia #bandmalaysia #ibanez #ibanezguitars #guitarmalaysia - 2 hours ago

16 Likes
1 Comments
0
#throwback 2 years ago . . (26.2.18) Malam Ramah Mesra @kediamanrasmimenteribesar . #acousticfourplay #kediamanrasmimenteribesarnegerisembilan #kediamanrasmimenteribesar #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #rezekidariallah #bandmalaysia #duhaevent

#throwback 2 years ago . . (26.2.18) Malam Ramah Mesra @kediamanrasmimenteribesar . #acousticfourplay #kediamanrasmimenteribesarnegerisembilan #kediamanrasmimenteribesar #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #rezekidariallah #bandmalaysia #duhaevent - 2 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
BOOK US NOW FOR YOUR UPCOMING EVENTS !

Event : Wedding Reception
Date : 19 JANUARY 2020
 Band : @projectxproduction_ 
Video credit : @projectxproduction_ .
@rarazac_ 
Vanue : Dewan D Maeps Serdang 
We are here to entertain you guys with our beautiful performance by our professional musicians.
β€’
Booking us nowπŸ‘‡πŸ»
017 385 0109 ( RARA )
β€’
ALL PRICES INCLUDE TRANSPORTATION & ACCOMMODATION CHARGES IN KLANG VALLEY ONLY

#weddingbandmalaysia #weddingbandkl #acousticband #projectxproduction #klweddingplanner #eventvanuekl #pakejperkahwinan #malaywedding #eventplannermalaysia #jomkahwin #annualdinner #klweddingfest #event #bandmalaysia #weddingbandselangor #pxp #weddingkl #malaysiaweddingguide #malaysiaphotographer #klwedding #chinesewedding #bandkahwin #liveband #liveacousticband #pasystemmurah #videographermalaysia #malaysiaviolinist #saxophonistmalaysia #pakejperkahwinanmurah #dewankahwinklang

BOOK US NOW FOR YOUR UPCOMING EVENTS ! Event : Wedding Reception Date : 19 JANUARY 2020 Band : @projectxproduction_ Video credit : @projectxproduction_ . @rarazac_ Vanue : Dewan D Maeps Serdang We are here to entertain you guys with our beautiful performance by our professional musicians. β€’ Booking us nowπŸ‘‡πŸ» 017 385 0109 ( RARA ) β€’ ALL PRICES INCLUDE TRANSPORTATION & ACCOMMODATION CHARGES IN KLANG VALLEY ONLY #weddingbandmalaysia #weddingbandkl #acousticband #projectxproduction #klweddingplanner #eventvanuekl #pakejperkahwinan #malaywedding #eventplannermalaysia #jomkahwin #annualdinner #klweddingfest #event #bandmalaysia #weddingbandselangor #pxp #weddingkl #malaysiaweddingguide #malaysiaphotographer #klwedding #chinesewedding #bandkahwin #liveband #liveacousticband #pasystemmurah #videographermalaysia #malaysiaviolinist #saxophonistmalaysia #pakejperkahwinanmurah #dewankahwinklang - 4 hours ago

38 Likes
0 Comments
0
New song from 7EVENING. . Semua dah pun siap guys. . Counting day for Publish. . Sapa yg belum follow page kami, click the follow button page di bawahπŸ‘‡πŸ½
'
@7eveningband 
#7evening #newsong #band #musician #malaysong #bandmalaysia #bandbaru #support

New song from 7EVENING. . Semua dah pun siap guys. . Counting day for Publish. . Sapa yg belum follow page kami, click the follow button page di bawahπŸ‘‡πŸ½ ' @7eveningband #7evening #newsong #band #musician #malaysong #bandmalaysia #bandbaru #support - 17 hours ago

77 Likes
0 Comments
0
Counting day for our new song. . Standby your support. . Semua dah siap tinggal nak publish saja. . 
#7evening #newsong #band #musician #malaysong #bandmalaysia #bandbaru #support

Counting day for our new song. . Standby your support. . Semua dah siap tinggal nak publish saja. . #7evening #newsong #band #musician #malaysong #bandmalaysia #bandbaru #support - 17 hours ago

43 Likes
0 Comments
0
White is better πŸ˜‰
.
Jgn lupa saksikan video teaser pembikinan lagu masa di channel youtube Meteorix Official ya! Link ada di Bio kami 😁
.
Subscribe terus utk update video seterusnya ok?
.
#meteorixband
#meteorix #bandmalaysia #masa #mvofficial #musicvideo #newsingle #newmv #empiremx #MX

White is better πŸ˜‰ . Jgn lupa saksikan video teaser pembikinan lagu masa di channel youtube Meteorix Official ya! Link ada di Bio kami 😁 . Subscribe terus utk update video seterusnya ok? . #meteorixband #meteorix #bandmalaysia #masa #mvofficial #musicvideo #newsingle #newmv #empiremx #MX - 19 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
If you're looking for LIVE ROCK on a Tuesday?
It's Tam on Tuesdays.
Come listen to a raw & raunchy Rock solo act.
9PM onwards.
@ the #templeofrock!

Pic: Jahabar Sadiq

#liveband #bandMalaysia #rockstars #rock #metal #bands #musicians #music #Malaysia #gig #stage #guitarist #onlinepub

If you're looking for LIVE ROCK on a Tuesday? It's Tam on Tuesdays. Come listen to a raw & raunchy Rock solo act. 9PM onwards. @ the #templeofrock ! Pic: Jahabar Sadiq #liveband #bandMalaysia #rockstars #rock #metal #bands #musicians #music #Malaysia #gig #stage #guitarist #onlinepub - 21 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
lerumba di @the.agam 
tempat yang sangat cantik dan menarik πŸ‘πŸ½ untuk video penuh ada di #youtube channel "khairi vlog" 
#kongsisinar #sharera #weddingband #malaysia #band #cover #youtube #tranding #viral #video #music #kualalumpur #indonesia #bandmalaysia #lerumba #wedding #weddingphoto #weddingplanner #kahwin #weddingoftheyear #wedding2020 #motifviral #lerumbakanada #eventorgenizer #rastattdi #promotion

lerumba di @the.agam tempat yang sangat cantik dan menarik πŸ‘πŸ½ untuk video penuh ada di #youtube channel "khairi vlog" #kongsisinar #sharera #weddingband #malaysia #band #cover #youtube #tranding #viral #video #music #kualalumpur #indonesia #bandmalaysia #lerumba #wedding #weddingphoto #weddingplanner #kahwin #weddingoftheyear #wedding2020 #motifviral #lerumbakanada #eventorgenizer #rastattdi #promotion - 2 days ago

18 Likes
0 Comments
0
@dramabandmy - DRAMA 
COVER BY @thebmfband 
#ajl34 #drama #dramaband #bandmalaysia #smkspl #22 #bmfband #covermalaysia

@dramabandmy - DRAMA COVER BY @thebmfband #ajl34 #drama #dramaband #bandmalaysia #smkspl #22 #bmfband #covermalaysia - 2 days ago

81 Likes
6 Comments
0
Kepada bakal pengantin, nak tak kalau kami bantu awak ceriakan lagi majlis perkahwinan awak tu sampai ianya menjadi kenangan terindah yang tak mungkin dapat dilupakan sampai bila2.. Perkahwinan ni cuma sekali je kan. Jadi nak tak kalau kami bantu awak memeriahkan majlis perkahwinan awak, family mertua happy, tetamu happy, awak dan pasangan pun lagi la happy bila tetamu asyik puji je best nya datang majlis kahwin awak. 
Kami dah bantu hampir beratus pengantin di majlis perkahwinan mereka dengan menyediakan alunan melodi dan irama yang merdu dan mengasyikkan. Kesemua pelanggan kami berpuas hati dengan service yang kami sediakan dan rata2 tetamu memberi pujian dan pulang dengan gembira daripada majlis. 
Hari ni kami nak bantu awak dan beri tawaran istimewa untuk awak tau! Booking cuma 10% sahaja dan refundable (terms & condition applied) klik link di bio sekarang untuk saya bantu awak! 😘

https://linktr.ee/fifyemielia

Kepada bakal pengantin, nak tak kalau kami bantu awak ceriakan lagi majlis perkahwinan awak tu sampai ianya menjadi kenangan terindah yang tak mungkin dapat dilupakan sampai bila2.. Perkahwinan ni cuma sekali je kan. Jadi nak tak kalau kami bantu awak memeriahkan majlis perkahwinan awak, family mertua happy, tetamu happy, awak dan pasangan pun lagi la happy bila tetamu asyik puji je best nya datang majlis kahwin awak. Kami dah bantu hampir beratus pengantin di majlis perkahwinan mereka dengan menyediakan alunan melodi dan irama yang merdu dan mengasyikkan. Kesemua pelanggan kami berpuas hati dengan service yang kami sediakan dan rata2 tetamu memberi pujian dan pulang dengan gembira daripada majlis. Hari ni kami nak bantu awak dan beri tawaran istimewa untuk awak tau! Booking cuma 10% sahaja dan refundable (terms & condition applied) klik link di bio sekarang untuk saya bantu awak! 😘 https://linktr.ee/fifyemielia - 2 days ago

14 Likes
1 Comments
0
Keseruan kami di Salis Hotel kemarin nih,gaes..
.
.
.
#kilatband
#anakberbakat
#talentanak
#artisanak
#bandanak
#artiscilik
#bandcilik
#kidsband
#kidstalent
#bandanakbandung
#bandanakindonesia
#bandanakmalaysia
#bandindonesia
#bandmalaysia
#bandungbanget
#nasmusicrecords

Keseruan kami di Salis Hotel kemarin nih,gaes.. . . . #kilatband #anakberbakat #talentanak #artisanak #bandanak #artiscilik #bandcilik #kidsband #kidstalent #bandanakbandung #bandanakindonesia #bandanakmalaysia #bandindonesia #bandmalaysia #bandungbanget #nasmusicrecords - 2 days ago

16 Likes
0 Comments
0
Yesterday, we were at Plenary Hall KLcc attending an event. The ever Amazing @jaclyn_victor ...take care & God bless.
#emcee #penyanyi #bandmalaysia #thesingingemcee #artismalaysia #istanabudaya #otm #weddingsinger #weddingplanner #eventorganizer #indosiar #tv3 #rtm #show #weddingbandkl

Yesterday, we were at Plenary Hall KLcc attending an event. The ever Amazing @jaclyn_victor ...take care & God bless. #emcee #penyanyi #bandmalaysia #thesingingemcee #artismalaysia #istanabudaya #otm #weddingsinger #weddingplanner #eventorganizer #indosiar #tv3 #rtm #show #weddingbandkl - 2 days ago

63 Likes
3 Comments
0
#throwback 2 years ago (24.2.18)
.
Bersama DYMM Paduka Seri Sultan Perak Sultan Nazrin . . Thank you Tan Sri Ghani Othman for having #acousticfourplay @simedarbyconventioncentre  #acousticfourplay #simedarbyconventioncentre #sdcc2018 #royalfunction #royalband #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #rezekidariallah #terimakasihallahswt #bandmalaysia #duhaevent

#throwback 2 years ago (24.2.18) . Bersama DYMM Paduka Seri Sultan Perak Sultan Nazrin . . Thank you Tan Sri Ghani Othman for having #acousticfourplay @simedarbyconventioncentre #acousticfourplay #simedarbyconventioncentre #sdcc2018 #royalfunction #royalband #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #rezekidariallah #terimakasihallahswt #bandmalaysia #duhaevent - 2 days ago

27 Likes
0 Comments
0
#rahmatekamatra
#jiwangrock
#jiwangleleh 
#jiwang90an
#jiwang80an
#jiwangmelayu 
#bandremajamalaysia
#jiwangmalaysia
#lagurock 
#lagumalaysiaterbaik 
#lagumalaysia 
#lagumelayu 
#lagu90an 
#lagu80an
#band90an 
#bandrock 
#bandmelayu 
#bandmalaysia
#bandmalaya 
#rockmalaysia 
#rockmelayu 
#rock90an 
#nostalgiahanyasatupersinggahan
#nostalgia_lagumalaysia

#rahmatekamatra #jiwangrock #jiwangleleh #jiwang90an #jiwang80an #jiwangmelayu #bandremajamalaysia #jiwangmalaysia #lagurock #lagumalaysiaterbaik #lagumalaysia #lagumelayu #lagu90an #lagu80an #band90an #bandrock #bandmelayu #bandmalaysia #bandmalaya #rockmalaysia #rockmelayu #rock90an #nostalgiahanyasatupersinggahan #nostalgia_lagumalaysia - 3 days ago

191 Likes
6 Comments
0
As Usual Tonight We Gonna Be At The @funthequetheship 9.30pm Onwards With @nenekvogue Replacing @meerlyn_official 
Come & Join Us
Let’s Rock The Ship Tonight
#BandMalaysia #FunthequeTheShip

#Wafi #AhmadWafiuddin
#πŸŽ™ #Vocalist #NsgBand #BlackStar #TheVoltageBand #TheMajesticBand
#🎬 #LocationManager #TvCommercial #Movie
#πŸ“» #Composer #SongWriter #Producer #Director #Music #WamoNsgEnterprise
#ChieResourcesCoFounder

As Usual Tonight We Gonna Be At The @funthequetheship 9.30pm Onwards With @nenekvogue Replacing @meerlyn_official Come & Join Us Let’s Rock The Ship Tonight #BandMalaysia #FunthequeTheShip #Wafi #AhmadWafiuddin #πŸŽ™ #Vocalist #NsgBand #BlackStar #TheVoltageBand #TheMajesticBand #🎬 #LocationManager #TvCommercial #Movie #πŸ“» #Composer #SongWriter #Producer #Director #Music #WamoNsgEnterprise #ChieResourcesCoFounder - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
As Usual Tonight We Gonna Be At The @funthequetheship 9.30pm Onwards With @nenekvogue Replacing @meerlyn_official 
Come & Join Us
Let’s Rock The Ship Tonight
#TheMajesticBand #BandMalaysia #FunthequeTheShip

As Usual Tonight We Gonna Be At The @funthequetheship 9.30pm Onwards With @nenekvogue Replacing @meerlyn_official Come & Join Us Let’s Rock The Ship Tonight #TheMajesticBand #BandMalaysia #FunthequeTheShip - 3 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Putri - iklim

#lagumalaysia 
#lagumalaysiaterbaik 
#saleemiklim 
#bandmalaysia 
#laguiklim 
#goresanqolbu 
#catatanhijrah 
#

Putri - iklim #lagumalaysia #lagumalaysiaterbaik #saleemiklim #bandmalaysia #laguiklim #goresanqolbu #catatanhijrah # - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
And the last part #cintaanimasi 
#CintaAnimasi 🀘
@skykyoji @_tulangdanger @mierul_azuar 
#KyojiSky
Lagu/Lirik : Sky
Genre: Rock
Studio :- Rock Melon studio

#practice
.
.
.
.
.
.
.
.
. . . . . . .#malaysiaband #bandmalaysia #lokalband  #cintaanimasi  #bandrockmalaysia #rockmalaysia #alternativerock #livemusic #universityofrock #rockband #rock4 #rockneverdie #rockneverdai #rockkapak #rocksteady #rockmelonstudio #cheras #kualalumpur #bandarsripermaisuri #lagumalaysia #roadtosuccess #thankssupport #lovelocalmusic #saturday #saturdayvibes #today #weekendvibes

And the last part #cintaanimasi #CintaAnimasi 🀘 @skykyoji @_tulangdanger @mierul_azuar #KyojiSky Lagu/Lirik : Sky Genre: Rock Studio :- Rock Melon studio #practice . . . . . . . . . . . . . . .#malaysiaband #bandmalaysia #lokalband #cintaanimasi #bandrockmalaysia #rockmalaysia #alternativerock #livemusic #universityofrock #rockband #rock4 #rockneverdie #rockneverdai #rockkapak #rocksteady #rockmelonstudio #cheras #kualalumpur #bandarsripermaisuri #lagumalaysia #roadtosuccess #thankssupport #lovelocalmusic #saturday #saturdayvibes #today #weekendvibes - 3 days ago

20 Likes
0 Comments
0
.
.
.
#liveakustik
#kilatband
#minggupagi
#anakberbakat
#talentanak
#artisanak
#bandanak
#artiscilik
#bandcilik
#kidsband
#kidstalent
#bandanakbandung
#bandanakindonesia
#bandanakmalaysia
#bandindonesia
#bandmalaysia
#bandungbanget
#saparuabandung
#nasmusicrecords

. . . #liveakustik #kilatband #minggupagi #anakberbakat #talentanak #artisanak #bandanak #artiscilik #bandcilik #kidsband #kidstalent #bandanakbandung #bandanakindonesia #bandanakmalaysia #bandindonesia #bandmalaysia #bandungbanget #saparuabandung #nasmusicrecords - 4 days ago

79 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.