#beemilk

578 posts

Beautiful “bee bread”. This mixture of pollen, honey, and minerals is used as a primary food source for the hive! 🍞 🥖 
#beebread #pollen #sugar #pure #superfood #powersupplements #primaryfood #nutritiousanddelicious #safetoeat #protein #beemilk #nursebees #beezinspace #ncsba #ncbees #superbee #jacked #stronghive #foraging #beecolony #hivemind #busybee #feeding #beekeepinggoals #coolbee #feedyourbees #strengthinnumbers #prepareforwinter #ccd #beezinthetreez

Beautiful “bee bread”. This mixture of pollen, honey, and minerals is used as a primary food source for the hive! 🍞 🥖 #beebread #pollen #sugar #pure #superfood #powersupplements #primaryfood #nutritiousanddelicious #safetoeat #protein #beemilk #nursebees #beezinspace #ncsba #ncbees #superbee #jacked #stronghive #foraging #beecolony #hivemind #busybee #feeding #beekeepinggoals #coolbee #feedyourbees #strengthinnumbers #prepareforwinter #ccd #beezinthetreez - 8 hours ago

354 Likes
6 Comments
0
É um crime comer um só! 🤭😍
#beemilk #beecake #beemoments

É um crime comer um só! 🤭😍 #beemilk #beecake #beemoments - 1 day ago

42 Likes
0 Comments
0
#karakovanbalı #çambalı #çiçekbalı #orjinalzeytinyağı #çilekreçeli #zerdalireçeli #şeftalireçeli #polen #soğuksıkımçörekotuyağı #arısütü #zihinselgelişim #bedenselgelişim #pollen #strawberryjam #peachberry #apricotjam #beemilk #flowerhoney #pinehoney #organikyumurta #bıldırcın yumurtası #köyyumurtası #aydıninciri #aydınkuruinciri #naturelincir #elmasirkesi #çamkekikbalı

#karakovanbalı #çambalı #çiçekbalı #orjinalzeytinyağı #çilekreçeli #zerdalireçeli #şeftalireçeli #polen #soğuksıkımçörekotuyağı #arısütü #zihinselgelişim #bedenselgelişim #pollen #strawberryjam #peachberry #apricotjam #beemilk #flowerhoney #pinehoney #organikyumurta #bıldırcın yumurtası #köyyumurtası #aydıninciri #aydınkuruinciri #naturelincir #elmasirkesi #çamkekikbalı - 7 days ago

21 Likes
2 Comments
0
New season is starting...
.
Yeni sezon başlıyor...
.
.
.
#beekeeping #bees #honey #beekeeper #bee #savethebees #honeybee #nature #apiary #apiculture #beesofinstagram #beewax #organichoney #beekeeperslife #beekeepers #wild #wildlife #pollen #beeslife #beelife #Turkey #lovebees #beeswarm #beemilk #beevenom #beesting #balarısı #arıcılık #doğalbal #bal

New season is starting... . Yeni sezon başlıyor... . . . #beekeeping #bees #honey #beekeeper #bee #savethebees #honeybee #nature #apiary #apiculture #beesofinstagram #beewax #organichoney #beekeeperslife #beekeepers #wild #wildlife #pollen #beeslife #beelife #Turkey #lovebees #beeswarm #beemilk #beevenom #beesting #balarısı #arıcılık #doğalbal #bal - 14 days ago

51 Likes
1 Comments
0
Bugün İstanbul’a senenin ilk karı yağdı. ❄️ Kar manzaralı soframızın olmazsa olmazı @ayvazlibali 🍯  #honey #beekeeping #beehive #beekeepinglife #farmhousestyle #honeyfarm #petek #kovan #arı #arıçiftliği #organikbal #organiktarım #organic #organicfarming #organichoney #organicbeekeeping #propolis #beemilk #royaljelly #rawhoney #local #localhoney #slowfood #apismellifera #kestane #kestanebalı #chestnut #chestnuthoney #kastanienhonig

Bugün İstanbul’a senenin ilk karı yağdı. ❄️ Kar manzaralı soframızın olmazsa olmazı @ayvazlibali 🍯 #honey #beekeeping #beehive #beekeepinglife #farmhousestyle #honeyfarm #petek #kovan #arı #arıçiftliği #organikbal #organiktarım #organic #organicfarming #organichoney #organicbeekeeping #propolis #beemilk #royaljelly #rawhoney #local #localhoney #slowfood #apismellifera #kestane #kestanebalı #chestnut #chestnuthoney #kastanienhonig - 15 days ago

51 Likes
2 Comments
0
#karakovanbalı #çambalı #çiçekbalı #orjinalzeytinyağı #çilekreçeli #zerdalireçeli #şeftalireçeli #polen #soğuksıkımçörekotuyağı #arısütü #zihinselgelişim #bedenselgelişim #pollen #strawberryjam #peachberry #apricotjam #beemilk #flowerhoney #pinehoney #organikyumurta #bıldırcın yumurtası #köyyumurtası #aydıninciri #aydınkuruinciri #naturelincir #elmasirkesi #çamkekikbalı

#karakovanbalı #çambalı #çiçekbalı #orjinalzeytinyağı #çilekreçeli #zerdalireçeli #şeftalireçeli #polen #soğuksıkımçörekotuyağı #arısütü #zihinselgelişim #bedenselgelişim #pollen #strawberryjam #peachberry #apricotjam #beemilk #flowerhoney #pinehoney #organikyumurta #bıldırcın yumurtası #köyyumurtası #aydıninciri #aydınkuruinciri #naturelincir #elmasirkesi #çamkekikbalı - 21 days ago

23 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 21 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Arı sütü.
Sipariş icin yazabilirsiniz. Hepsi organik, hepsi doğal ve özenle hazirlaniyor. Çaya buyurabilirsiniz.

#arısütü #milkofbee #beemilk #bee #honey #chestnuthoney #kozmetik #marka #model #nusret #cznburak #adalet #almanya #fransa #italya

Arı sütü. Sipariş icin yazabilirsiniz. Hepsi organik, hepsi doğal ve özenle hazirlaniyor. Çaya buyurabilirsiniz. #arısütü #milkofbee #beemilk #bee #honey #chestnuthoney #kozmetik #marka #model #nusret #cznburak #adalet #almanya #fransa #italya - 22 days ago

75 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 23 days ago

6 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 26 days ago

6 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 27 days ago

8 Likes
0 Comments
0
#karakovanbalı #çambalı #çiçekbalı #orjinalzeytinyağı #çilekreçeli #zerdalireçeli #şeftalireçeli #polen #soğuksıkımçörekotuyağı #arısütü #zihinselgelişim #bedenselgelişim #pollen #strawberryjam #peachberry #apricotjam #beemilk #flowerhoney #pinehoney #organikyumurta #bıldırcın yumurtası #köyyumurtası #aydıninciri #aydınkuruinciri #naturelincir #elmasirkesi #çamkekikbalı

#karakovanbalı #çambalı #çiçekbalı #orjinalzeytinyağı #çilekreçeli #zerdalireçeli #şeftalireçeli #polen #soğuksıkımçörekotuyağı #arısütü #zihinselgelişim #bedenselgelişim #pollen #strawberryjam #peachberry #apricotjam #beemilk #flowerhoney #pinehoney #organikyumurta #bıldırcın yumurtası #köyyumurtası #aydıninciri #aydınkuruinciri #naturelincir #elmasirkesi #çamkekikbalı - 28 days ago

31 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 28 days ago

10 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 29 days ago

14 Likes
0 Comments
0
FLORIDA?!? Yep.  The bees that work so hard to bring you our local honey may have run off to the Sunshine State for the winter (I kid you not, boxed up, loaded on a truck and headed south for the season) but we still have plenty of their golden delicious allergy-fighting nectar.  If this up-and-down weather is killin’ you, drop by for a tasty natural remedy!
.
#localhoney #allergyrelief #tastesawesome #rockytop #whatsanapiary #virginiahoney #rockytopapiary #naturalallergyrelief #neighborhoodnectar #nchoney #chesapeakeva #vabeachva #itchyandscratchy #stopallergies #greatforcooking #richflavor #757honey #beemilk #beehivesmatter #stopmebeforeipunagain
.
P.S. - I was sorely tempted to headline this “WHERE’S THE BEES?” but I didn’t.  You’re welcome.

FLORIDA?!? Yep. The bees that work so hard to bring you our local honey may have run off to the Sunshine State for the winter (I kid you not, boxed up, loaded on a truck and headed south for the season) but we still have plenty of their golden delicious allergy-fighting nectar. If this up-and-down weather is killin’ you, drop by for a tasty natural remedy! . #localhoney #allergyrelief #tastesawesome #rockytop #whatsanapiary #virginiahoney #rockytopapiary #naturalallergyrelief #neighborhoodnectar #nchoney #chesapeakeva #vabeachva #itchyandscratchy #stopallergies #greatforcooking #richflavor #757honey #beemilk #beehivesmatter #stopmebeforeipunagain . P.S. - I was sorely tempted to headline this “WHERE’S THE BEES?” but I didn’t. You’re welcome. - 1 month ago

12 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 1 month ago

6 Likes
1 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 1 month ago

8 Likes
0 Comments
0
RIKTHEHET OFERTA E QUMËSHTIT TË BLETËS NË PROD_BIO 🍃
TASHMË QUMËSHTIN E BLETËS🥛🐝 TEK NE DHE DO TA PËRFITONI ME NJË ÇMIM FANTASTIK + TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË 🤩
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
• Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
☑ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ☑ Këshillohet për anemikët ☑ Ndihmon në mikrohemorragji ☑ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

RIKTHEHET OFERTA E QUMËSHTIT TË BLETËS NË PROD_BIO 🍃 TASHMË QUMËSHTIN E BLETËS🥛🐝 TEK NE DHE DO TA PËRFITONI ME NJË ÇMIM FANTASTIK + TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË 🤩 Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ☑ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ☑ Këshillohet për anemikët ☑ Ndihmon në mikrohemorragji ☑ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 1 month ago

12 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 1 month ago

8 Likes
0 Comments
0
QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩
🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰.
PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿
⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut
• Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës.
🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊
#beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio

QUMËSHT BLETE MANUKA 🥛🐝 😍, ÇMIMI MË I MIRË NË TREG 🤩 🚌 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱 DHE KOSOVË 🇽🇰. PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE 🇳🇿 ⚠️ SASIA, E LIMITUAR 😏 • Çdo pikë nga qumështi i bletës është jetë • Ka efekt qetësues dhe çlodhës • Është një pastrues fantastik për organizmin nga toksinat • Ndihmon në funksionimin e veshkave • Ruan rininë e enëve të gjakut • Zgjeron enët e gjakut • Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve • Rrit imunitetin ✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut ✅ Këshillohet për anemikët ✅ Ndihmon në mikrohemorragji ✅ Në lëkurë rregullon prodhimin e yndyrës. 🚌 Bëjmë dërgesa (me shumicë dhe pakicë) në tërë territorin e Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 dhe në Republikën e Kosovës 🇽🇰. 💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit. Për porosi na kontaktoni në inbox 📩, whatsapp ose në nr. e cel: 📞 +355676500436. Prod_bio 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊 #beemilk #milkbee #milkybee #beermilkshake #milkshakebeer #milkybeeicecream #strawbeemilk #milkbeer #beenmilk #soybeenmilk #milkandhoney #milk #honey #been #food #qumeshtblete #qumesht #prod_bio - 1 month ago

11 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.