#bodylotion

1,746,255 posts

Sambil2 kena kuarantin tu.. Ape kata cuci mata tengok product snowhitee putih gebu if u alls boleh consistent amalkan. 
#snow #putih #bodylotion #lotionpemutih #covid #staysafe #stayathome

Sambil2 kena kuarantin tu.. Ape kata cuci mata tengok product snowhitee putih gebu if u alls boleh consistent amalkan. #snow #putih #bodylotion #lotionpemutih #covid #staysafe #stayathome - 5 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Smurfette body lotion from @lolasorganic smells like blue slushie yum yum
#bodylotion#smurfette#lolasorganiccosmetics #lolasorganic #lolasorganics #skincare#bodycream#softskin#indie#indiebath #indieshop #indiebuisness #indieproducts #naturalskincare #organicskincare #lushie#lushfan#selfcare #

Smurfette body lotion from @lolasorganic smells like blue slushie yum yum #bodylotion #smurfette #lolasorganiccosmetics #lolasorganic #lolasorganics #skincare #bodycream #softskin #indie #indiebath #indieshop #indiebuisness #indieproducts #naturalskincare #organicskincare #lushie #lushfan #selfcare # - 31 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
We at Youthful Essentials created the finest quality cosmetics for both men and women using only natural ingredients

We at Youthful Essentials created the finest quality cosmetics for both men and women using only natural ingredients - 3 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
Into the night set ๐Ÿคฉโค๏ธ last piece โฃ๏ธ๐Ÿ”ฅ #intothenight #bodycare #oud #amber #showergel #bodylotion #bodymist #the_divas #diva_originals

Into the night set ๐Ÿคฉโค๏ธ last piece โฃ๏ธ๐Ÿ”ฅ #intothenight #bodycare #oud #amber #showergel #bodylotion #bodymist #the_divas #diva_originals - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
์›๋ž˜๋Š” ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ ๋ฐ”๋ฅด๊ณ  ๋‚œ ํ›„ ์˜ท์— ๋ง‰ ๋‹ฌ๋ผ๋ถ™๊ณ  ๋ˆ์ ์ด๋Š” ๋Š๋‚Œ์ด ๋‚จ๋Š”๊ฑธ ์‹ซ์–ดํ•ด์„œ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์„ ์„ ํ˜ธ ํ•˜์ง€ ์•Š๋Š” ํŽธ์ด์—ˆ๋Š”๋ฐ ๊ฑด์กฐํ•œ ๋‚ ์”จํƒ“์— ๊ผญ ๊ฒจ์šธ์ด ์•„๋‹ˆ์–ด๋„ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์„ ์ฑ™๊ฒจ ๋ฐœ๋ผ์•ผ๊ฒ ๋‹ค๋Š” ํ•„์š”์„ฑ์„ ๋Š๋ผ๊ณ  ์žˆ๋Š” ์š”์ฆ˜์€ ์ƒค์›Œํ›„ ๋งค์ผ ๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋กœ ๋ฐœ๋ผ์ฃผ๊ณ  ์žˆ๊ธฐ ๋•Œ๋ฌธ์— ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ ์„ ํƒํ• ๋•Œ๋Š” ์‚ฌ์šฉ๊ฐ, ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ์„ ์ œ์ผ 1์ˆœ์œ„๋กœ ๋”ฐ์ ธ์„œ ๊ณ ๋ฅด๊ฒŒ ๋˜๋Š”๋ฐ ํ–ฅ๋ถ€ํ„ฐ ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ๊นŒ์ง€ ๋งŒ์กฑ์‹œํ‚จ
โ €
โ€˜๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ ๋ฐ”๋‹๋ผ๋ถ€ํ‹ฐํฌ ํ—ˆ๊ทธ ํผํ“ธ ๋ฐ”๋”” ๋กœ์…˜โ€™
โ €
๋ฐ”๋‹๋ผ๋ถ€ํ‹ฐํฌ BEST ํ–ฅ์ˆ˜ 'Hug'ํ–ฅ์„ ๋‹ด์•„๋‚ด
๋ผ์ผ๋ฝ๊ณผ ํ”ผ์น˜๋ฅผ ์„ž์€ ์‚ฌ๋ž‘์Šค๋Ÿฝ๊ณ  ๋ผ์ฆˆ๋ฒ ๋ฆฌ , ์œ ๋Ÿฝ ์ž‘์•ฝ, ์ƒ์พŒํ•œ ์ˆฒ์˜ ํ–ฅ๊ธฐ๊ฐ€ ๋”ํ•ด์ง„ ๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌํ•œ ๋ถ„์œ„๊ธฐ
์˜จ๋ชธ์— ์€์€ํ•œ ํ–ฅ์ด ๋ฒˆ์ ธ ์›€์ง์ผ๋•Œ๋งˆ๋‹ค ํ–ฅ์ด ์˜ฌ๋ผ์™€์„œ
ํ—ˆ๊ทธ๋ผ๋Š” ๋ช…์นญ์ด ๊ดœํžˆ HUG๊ฐ€ ์•„๋‹Œ๋“ฏ ์•ˆ์•„์ฃผ๊ณ  ์‹ถ์€ ์‚ฌ๋ž‘์Šค๋Ÿฌ์šด ํ–ฅ
โ €
์™ ๋งŒํ•œ ํผํ“ธ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ ์จ๋ดค์ง€๋งŒ 3์‹œ๊ฐ„ ๋’ค๋ฉด ํ–ฅ์ด ์ ์  ์•ฝํ•ด์ง€๊ณ  ์‚ฌ๋ผ์ง€๊ธฐ ์ผ์‘ค์˜€๋Š”๋ฐ ์ด๊ฑด ์ฒ˜์Œ ๊ทธ๋Œ€๋กœ์˜ ํ–ฅ์ด ์ง„ํ•˜๊ฒŒ ์˜ค๋ž˜ ๋‚จ์•„์„œ ๋”ฐ๋กœ ํ–ฅ์ˆ˜ ๋ฟŒ๋ฆด ํ•„์š”๊ฐ€ ์ „~ํ˜€ ์—†์–ด์š”!! โ€‹
โ €
โ €
์ž์—ฐ์œ ๋ž˜ ์„ฑ๋ถ„์œผ๋กœ ์˜จ ๊ฐ€์กฑ ๋ชจ๋‘ ์‚ฌ์šฉ๊ฐ€๋Šฅ
์„ฑ๋ถ„๊นŒ์ง€ ์ฐฉํ•ด์„œ ์—ญ์‹œ ๋ฏฟ๊ณ  ์“ฐ๋Š” ๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ
โ €
์ด‰์ด‰ํ•˜๊ณ  ์ ๋‹นํ•œ ๋ณด์Šต๋ ฅ์œผ๋กœ ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ์ด ๋ˆ์ ์ž„ ์—†์ด ๊ฑด์กฐํ•œ ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ์ผ€์–ด
๊ทน๊ฑด์กฐ ํ”ผ๋ถ€ํƒ€์ž…์ด ์•„๋‹Œ ์ €ํ•œํ…Œ ๋”ฑ ๋งž๋Š” ๋ณด์Šต๊ฐ์„ ๊ฐ€์ง€๋ฉด์„œ
์‚ฐ๋œปํ•œ ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ์„ ์ œ์ผ ์ค‘์š”์‹œํ•œ ์ €ํ•œํ…Œ ๋”ฑ๋งž๋Š” ์ œํ’ˆ
โ€‹
4๊ณ„์ ˆ ๋‚ด๋‚ด ์ญˆ์šฑ ์‚ฌ์šฉํ•ด๋„ ๋ถ€๋‹ด์—†๋Š”
๋ฐ์ผ๋ฆฌ์šฉ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์œผ๋กœ ์ถ”์ฒœ์ด์—์š” ๏ธŽ๏ธŽโ˜…
โ €
โœ”๏ธ์ž์„ธํ•œ ๋ฆฌ๋ทฐ๋Š” ํ”„๋กœํ•„ ๋งํฌํƒ€๊ณ  ๋ณด๋Ÿฌ๊ฐ€๊ธฐ
โ €
#๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ #manyo #ํ—ˆ๊ทธ #hug #๋ฐ”๋‹๋ผ๋ถ€ํ‹ฐํฌ #๋ฐ”๋””์ผ€์–ด #์ง€์†๋ ฅ์ข‹์€๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #์‚ฐ๋œปํ•œ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ #bodylotion #AD #ํ™”์žฅํ’ˆ์ถ”์ฒœ #๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์ถ”์ฒœ #ํ–ฅ๊ธฐ์ข‹์€๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #ํ–ฅ์ข‹์€๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #ํผํ“ธ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #beauty #๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ฝ”๋•๋งžํŒ” #์†Œํ†ต #์ข‹์•„์š”

์›๋ž˜๋Š” ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ ๋ฐ”๋ฅด๊ณ  ๋‚œ ํ›„ ์˜ท์— ๋ง‰ ๋‹ฌ๋ผ๋ถ™๊ณ  ๋ˆ์ ์ด๋Š” ๋Š๋‚Œ์ด ๋‚จ๋Š”๊ฑธ ์‹ซ์–ดํ•ด์„œ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์„ ์„ ํ˜ธ ํ•˜์ง€ ์•Š๋Š” ํŽธ์ด์—ˆ๋Š”๋ฐ ๊ฑด์กฐํ•œ ๋‚ ์”จํƒ“์— ๊ผญ ๊ฒจ์šธ์ด ์•„๋‹ˆ์–ด๋„ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์„ ์ฑ™๊ฒจ ๋ฐœ๋ผ์•ผ๊ฒ ๋‹ค๋Š” ํ•„์š”์„ฑ์„ ๋Š๋ผ๊ณ  ์žˆ๋Š” ์š”์ฆ˜์€ ์ƒค์›Œํ›„ ๋งค์ผ ๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋กœ ๋ฐœ๋ผ์ฃผ๊ณ  ์žˆ๊ธฐ ๋•Œ๋ฌธ์— ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ ์„ ํƒํ• ๋•Œ๋Š” ์‚ฌ์šฉ๊ฐ, ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ์„ ์ œ์ผ 1์ˆœ์œ„๋กœ ๋”ฐ์ ธ์„œ ๊ณ ๋ฅด๊ฒŒ ๋˜๋Š”๋ฐ ํ–ฅ๋ถ€ํ„ฐ ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ๊นŒ์ง€ ๋งŒ์กฑ์‹œํ‚จ โ € โ€˜๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ ๋ฐ”๋‹๋ผ๋ถ€ํ‹ฐํฌ ํ—ˆ๊ทธ ํผํ“ธ ๋ฐ”๋”” ๋กœ์…˜โ€™ โ € ๋ฐ”๋‹๋ผ๋ถ€ํ‹ฐํฌ BEST ํ–ฅ์ˆ˜ 'Hug'ํ–ฅ์„ ๋‹ด์•„๋‚ด ๋ผ์ผ๋ฝ๊ณผ ํ”ผ์น˜๋ฅผ ์„ž์€ ์‚ฌ๋ž‘์Šค๋Ÿฝ๊ณ  ๋ผ์ฆˆ๋ฒ ๋ฆฌ , ์œ ๋Ÿฝ ์ž‘์•ฝ, ์ƒ์พŒํ•œ ์ˆฒ์˜ ํ–ฅ๊ธฐ๊ฐ€ ๋”ํ•ด์ง„ ๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌํ•œ ๋ถ„์œ„๊ธฐ ์˜จ๋ชธ์— ์€์€ํ•œ ํ–ฅ์ด ๋ฒˆ์ ธ ์›€์ง์ผ๋•Œ๋งˆ๋‹ค ํ–ฅ์ด ์˜ฌ๋ผ์™€์„œ ํ—ˆ๊ทธ๋ผ๋Š” ๋ช…์นญ์ด ๊ดœํžˆ HUG๊ฐ€ ์•„๋‹Œ๋“ฏ ์•ˆ์•„์ฃผ๊ณ  ์‹ถ์€ ์‚ฌ๋ž‘์Šค๋Ÿฌ์šด ํ–ฅ โ € ์™ ๋งŒํ•œ ํผํ“ธ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ ์จ๋ดค์ง€๋งŒ 3์‹œ๊ฐ„ ๋’ค๋ฉด ํ–ฅ์ด ์ ์  ์•ฝํ•ด์ง€๊ณ  ์‚ฌ๋ผ์ง€๊ธฐ ์ผ์‘ค์˜€๋Š”๋ฐ ์ด๊ฑด ์ฒ˜์Œ ๊ทธ๋Œ€๋กœ์˜ ํ–ฅ์ด ์ง„ํ•˜๊ฒŒ ์˜ค๋ž˜ ๋‚จ์•„์„œ ๋”ฐ๋กœ ํ–ฅ์ˆ˜ ๋ฟŒ๋ฆด ํ•„์š”๊ฐ€ ์ „~ํ˜€ ์—†์–ด์š”!! โ€‹ โ € โ € ์ž์—ฐ์œ ๋ž˜ ์„ฑ๋ถ„์œผ๋กœ ์˜จ ๊ฐ€์กฑ ๋ชจ๋‘ ์‚ฌ์šฉ๊ฐ€๋Šฅ ์„ฑ๋ถ„๊นŒ์ง€ ์ฐฉํ•ด์„œ ์—ญ์‹œ ๋ฏฟ๊ณ  ์“ฐ๋Š” ๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ โ € ์ด‰์ด‰ํ•˜๊ณ  ์ ๋‹นํ•œ ๋ณด์Šต๋ ฅ์œผ๋กœ ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ์ด ๋ˆ์ ์ž„ ์—†์ด ๊ฑด์กฐํ•œ ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ์ผ€์–ด ๊ทน๊ฑด์กฐ ํ”ผ๋ถ€ํƒ€์ž…์ด ์•„๋‹Œ ์ €ํ•œํ…Œ ๋”ฑ ๋งž๋Š” ๋ณด์Šต๊ฐ์„ ๊ฐ€์ง€๋ฉด์„œ ์‚ฐ๋œปํ•œ ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ์„ ์ œ์ผ ์ค‘์š”์‹œํ•œ ์ €ํ•œํ…Œ ๋”ฑ๋งž๋Š” ์ œํ’ˆ โ€‹ 4๊ณ„์ ˆ ๋‚ด๋‚ด ์ญˆ์šฑ ์‚ฌ์šฉํ•ด๋„ ๋ถ€๋‹ด์—†๋Š” ๋ฐ์ผ๋ฆฌ์šฉ ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์œผ๋กœ ์ถ”์ฒœ์ด์—์š” ๏ธŽ๏ธŽโ˜… โ € โœ”๏ธ์ž์„ธํ•œ ๋ฆฌ๋ทฐ๋Š” ํ”„๋กœํ•„ ๋งํฌํƒ€๊ณ  ๋ณด๋Ÿฌ๊ฐ€๊ธฐ โ € #๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ #manyo #ํ—ˆ๊ทธ #hug #๋ฐ”๋‹๋ผ๋ถ€ํ‹ฐํฌ #๋ฐ”๋””์ผ€์–ด #์ง€์†๋ ฅ์ข‹์€๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #์‚ฐ๋œปํ•œ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๊ฐ #bodylotion #AD #ํ™”์žฅํ’ˆ์ถ”์ฒœ #๋ฐ”๋””๋กœ์…˜์ถ”์ฒœ #ํ–ฅ๊ธฐ์ข‹์€๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #ํ–ฅ์ข‹์€๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #ํผํ“ธ๋ฐ”๋””๋กœ์…˜ #beauty #๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ฝ”๋•๋งžํŒ” #์†Œํ†ต #์ข‹์•„์š” - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
LOTION SPF 30+++
POM NA 18160104755

Netto 100ml

IDR 46.000

Ingredients:
Aqua, stearic acid, olive oil, cetyl alcohol, emulium delta, dimethicon, octyl methoxy cellulose, white oil, glyceril, propilenglicol, benzophenum, titanium dioxide, TEA, EDTA 2NA, nipagin, vitamin E, BHT

Dilengkapi olive oil yang kaya akan Vit. E & K dapat melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan, meremajakan sel kulit, mengurangi peradangan dan iritasi kulit serta dapat mencegah kanker kulit.

Gunakan Pagi / siang hari untuk melindungi kulit mu dari bahaya sinar matahari.

#lotion 
#bodylotion 
#lightening 
#lotionpencerah 
#lotionpencerahkulit

LOTION SPF 30+++ POM NA 18160104755 Netto 100ml IDR 46.000 Ingredients: Aqua, stearic acid, olive oil, cetyl alcohol, emulium delta, dimethicon, octyl methoxy cellulose, white oil, glyceril, propilenglicol, benzophenum, titanium dioxide, TEA, EDTA 2NA, nipagin, vitamin E, BHT Dilengkapi olive oil yang kaya akan Vit. E & K dapat melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan, meremajakan sel kulit, mengurangi peradangan dan iritasi kulit serta dapat mencegah kanker kulit. Gunakan Pagi / siang hari untuk melindungi kulit mu dari bahaya sinar matahari. #lotion #bodylotion #lightening #lotionpencerah #lotionpencerahkulit - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Jujur aku jatuh cinta banget sama body lotion dari @scarlett_whitening by ka @felicyangelista_ saking suka yah sampe bikin stock di rumah supaya gak berhenti pake body lotion yang super mencerahkan dan Wangi yahhhhhh yg tahan seharian. Pertama aku pake yang rasa charming itu wangi yah sama kaya parfum bakarat yg mahal itu dan yang kedua aku pake rasa romansa wangi yah kalem banget. Harga yah terjangkau dan kualitas yah bagus banget dah. Aku aja setia sama scralet whitening apalagi sama kamu eaaaaa๐Ÿคช๐Ÿ˜๐Ÿ’œ
.
.
.
.
#scarletwhitening #scarletwhiteningjakarta #harumseharian #bodylotion #felicyangelista #haruscoba #likeforlikes #like4likes #likeproduck #likeforlikeback #likeforlikebacks #likeforlikeandfollow

Jujur aku jatuh cinta banget sama body lotion dari @scarlett_whitening by ka @felicyangelista_ saking suka yah sampe bikin stock di rumah supaya gak berhenti pake body lotion yang super mencerahkan dan Wangi yahhhhhh yg tahan seharian. Pertama aku pake yang rasa charming itu wangi yah sama kaya parfum bakarat yg mahal itu dan yang kedua aku pake rasa romansa wangi yah kalem banget. Harga yah terjangkau dan kualitas yah bagus banget dah. Aku aja setia sama scralet whitening apalagi sama kamu eaaaaa๐Ÿคช๐Ÿ˜๐Ÿ’œ . . . . #scarletwhitening #scarletwhiteningjakarta #harumseharian #bodylotion #felicyangelista #haruscoba #likeforlikes #like4likes #likeproduck #likeforlikeback #likeforlikebacks #likeforlikeandfollow - 7 minutes ago

11 Likes
0 Comments
0
Waktu paling tepat saat kamu harus mengaplikasikan lotion adalah

Setelah mandi

Ketika berada di ruang ber-AC

Menjelang tidur

Dan setelah luluran

Saat akan pergi aktifitas di bawah terik matahari, gunakan lotion yang warna biru ya

#lotionantibelang
#lotionsr12herbal 
#lotionsr12 
#lotions 
#bodylotion

Waktu paling tepat saat kamu harus mengaplikasikan lotion adalah Setelah mandi Ketika berada di ruang ber-AC Menjelang tidur Dan setelah luluran Saat akan pergi aktifitas di bawah terik matahari, gunakan lotion yang warna biru ya #lotionantibelang #lotionsr12herbal #lotionsr12 #lotions #bodylotion - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#myphamchinhhang #skincare #serum #bodylotion #utoc #toner #SAYNOFAKE #shoponline #hangcosan  #thitranphuochai  #AnhPhammyphamgiare #thanksyousomuchforyourtrustโค๏ธ

#myphamchinhhang #skincare #serum #bodylotion #utoc #toner #SAYNOFAKE #shoponline #hangcosan #thitranphuochai #AnhPhammyphamgiare #thanksyousomuchforyourtrust โค๏ธ - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
ฮšฯฮญฮผฮฑ ฯƒฯŽฮผฮฑฯ„ฮฟฯ‚ ฮกฮฟฮดฮฌฮบฮนฮฝฮฟ & lime ๐ŸŠ๐Ÿˆ๐ŸŠ๐Ÿˆ๐ŸŠ๐Ÿˆ ฮบฮฑฮน ฮบฯฮญฮผฮฑ ฮ‘ฮฝฮดฯฮนฮบฮฎฯ‚ ฯ€ฮตฯฮนฯ€ฮฟฮฏฮทฯƒฮทฯ‚ "ฮœฯ€ฮฟฯ…ฯฮฏฮฝฮน" ฮผฮต ฮฌฯฯ‰ฮผฮฑ ฮœฯฯฮฟ, ฮ›ฮฟฯ…ฮฏฮถฮฑ ฮบฮฑฮน ฮฑฮนฮธฮญฯฮนฮฟ ฮญฮปฮฑฮนฮฟ ฮผฮฑฯฯฮท ฯ€ฮตฯฮบฮท ๐ŸŒฟ๐Ÿƒ๐ŸŒฟ
#bodycream #bodylotion #formen #peach #lime #blackpine #essensialoils #homemadeproducts #homemade #handmade #tismargaritas #pyrgostinos #tinos_island #tinos

ฮšฯฮญฮผฮฑ ฯƒฯŽฮผฮฑฯ„ฮฟฯ‚ ฮกฮฟฮดฮฌฮบฮนฮฝฮฟ & lime ๐ŸŠ๐Ÿˆ๐ŸŠ๐Ÿˆ๐ŸŠ๐Ÿˆ ฮบฮฑฮน ฮบฯฮญฮผฮฑ ฮ‘ฮฝฮดฯฮนฮบฮฎฯ‚ ฯ€ฮตฯฮนฯ€ฮฟฮฏฮทฯƒฮทฯ‚ "ฮœฯ€ฮฟฯ…ฯฮฏฮฝฮน" ฮผฮต ฮฌฯฯ‰ฮผฮฑ ฮœฯฯฮฟ, ฮ›ฮฟฯ…ฮฏฮถฮฑ ฮบฮฑฮน ฮฑฮนฮธฮญฯฮนฮฟ ฮญฮปฮฑฮนฮฟ ฮผฮฑฯฯฮท ฯ€ฮตฯฮบฮท ๐ŸŒฟ๐Ÿƒ๐ŸŒฟ #bodycream #bodylotion #formen #peach #lime #blackpine #essensialoils #homemadeproducts #homemade #handmade #tismargaritas #pyrgostinos #tinos_island #tinos - 8 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
LOTION NIGHT

Harum & wanginya enak banget tahan lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ingredients: 
Aqua, Paraffinum Liquidum, sucrose, stearic acid, cethyl Alcohol, Alcohol Denat, parfum, cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-40 srearate, ceteareth -20, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Juice ,Bht, Ethyl Ascorbic acid ,glycolic acid ,kojic acid.

Manfaat: 
Melembabkan, mencerahkan, menghaluskan & meregenerasi sel kulit.

Cara Pakai: 
Oleskan pada sore atau malam hari. Bisa dioleskan pada pagi atau siang hari dengan catatan tidak beraktivitas di luar ruangan

#lotion 
#bodylotion 
#lightening 
#lotionpencerah 
#lotionpencerahkulit

LOTION NIGHT Harum & wanginya enak banget tahan lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, sucrose, stearic acid, cethyl Alcohol, Alcohol Denat, parfum, cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-40 srearate, ceteareth -20, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Juice ,Bht, Ethyl Ascorbic acid ,glycolic acid ,kojic acid. Manfaat: Melembabkan, mencerahkan, menghaluskan & meregenerasi sel kulit. Cara Pakai: Oleskan pada sore atau malam hari. Bisa dioleskan pada pagi atau siang hari dengan catatan tidak beraktivitas di luar ruangan #lotion #bodylotion #lightening #lotionpencerah #lotionpencerahkulit - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
No โ€œFoolingโ€ around here! Soft & Subtle skin is what you need right now! Hydrate at home with our sweet smelling Honey Nectarine body treats! Go to our website to shop all our delicious scents! Jessicacosmetics.comโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#jessicacosmetics #jessobsessed #veganfriendly #7free #crueltyfree #nailpolish #nailsonfleek #naturalnails  #aunatural #notd  #nailglam #nailgoals #nailblogger #nailtech #naillove #nailsofinstagram #nailfashion #nectarine #honey  #softskin #spring #stayhome #springhassprung #lotion #bodytreats #hydratingskincare #bodylotion #hydration #healthyskin #aprilfools

No โ€œFoolingโ€ around here! Soft & Subtle skin is what you need right now! Hydrate at home with our sweet smelling Honey Nectarine body treats! Go to our website to shop all our delicious scents! Jessicacosmetics.comโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #jessicacosmetics #jessobsessed #veganfriendly #7free #crueltyfree #nailpolish #nailsonfleek #naturalnails #aunatural #notd #nailglam #nailgoals #nailblogger #nailtech #naillove #nailsofinstagram #nailfashion #nectarine #honey #softskin #spring #stayhome #springhassprung #lotion #bodytreats #hydratingskincare #bodylotion #hydration #healthyskin #aprilfools - 9 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Video of THAT day I decided to download #tiktok SHAAMEEE ON MEEE!! โ€ขHave No #hennapaste โ€”> #bodylotion is the answer.... As you can see IM RUSSTYYYY so YES I need to practice with something and not to stain my whole body for days.... #whitehenna ๐Ÿ˜‚ #hennaartist 
#henna #hennatattoo

Video of THAT day I decided to download #tiktok SHAAMEEE ON MEEE!! โ€ขHave No #hennapaste โ€”> #bodylotion is the answer.... As you can see IM RUSSTYYYY so YES I need to practice with something and not to stain my whole body for days.... #whitehenna ๐Ÿ˜‚ #hennaartist #henna #hennatattoo - 9 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
LOTION NIGHT

Harum & wanginya enak banget tahan lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ingredients: 
Aqua, Paraffinum Liquidum, sucrose, stearic acid, cethyl Alcohol, Alcohol Denat, parfum, cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-40 srearate, ceteareth -20, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Juice ,Bht, Ethyl Ascorbic acid ,glycolic acid ,kojic acid.

Manfaat: 
Melembabkan, mencerahkan, menghaluskan & meregenerasi sel kulit.

Cara Pakai: 
Oleskan pada sore atau malam hari. Bisa dioleskan pada pagi atau siang hari dengan catatan tidak beraktivitas di luar ruangan

#lotion 
#bodylotion 
#lightening 
#lotionpencerah 
#lotionpencerahkulit

LOTION NIGHT Harum & wanginya enak banget tahan lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, sucrose, stearic acid, cethyl Alcohol, Alcohol Denat, parfum, cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-40 srearate, ceteareth -20, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Juice ,Bht, Ethyl Ascorbic acid ,glycolic acid ,kojic acid. Manfaat: Melembabkan, mencerahkan, menghaluskan & meregenerasi sel kulit. Cara Pakai: Oleskan pada sore atau malam hari. Bisa dioleskan pada pagi atau siang hari dengan catatan tidak beraktivitas di luar ruangan #lotion #bodylotion #lightening #lotionpencerah #lotionpencerahkulit - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
๐ŸŒžMost generic SPF products tend to be heavy, greasy, are not water resistant and can even leave a white cast. This new and improved, sheer lightweight SPF 50 is non-comedogenic, non-acnegenic, oil-freeโ€” perfect for both the delicate skin on your face + strong enough for your bodyโ€”and absorbs quickly. Perfect for the active lifestyle, itโ€™s water and sweat resistant for 80 minutes. This UVA/UVB sunscreen smells so refreshing, not touristy, if you know what I mean.  It also moisturizes skin to combat the dehydrating effects of sun exposure, keeping skin comfortable. PRO TIP - itโ€™s best to apply sunscreens to face and/or body 15 minutes before exposing skin to sun. Reapply every 2 hours or as needed; or after towel drying, swimming or sweating. FUN FACT - all of our RF SPF products are coral reef safe ๐Ÿ  .
.
No April Foolinโ€™ - this new + improved daily ESSENTIAL LAUNCHES ๐Ÿš€ TOMORROW 4/2/20!!! The first ๐Ÿ–๐Ÿฝ who throw this item into their ๐Ÿ›’ will receive itโ€™s partner, our Daily Essential Body Lotion (which also smells great, is light weight and absorbs quickly), as my personal FREE LAUNCH GIFT with purchase, for some post sun skin love. ๐Ÿ’
.
.
#DailyEssentials #Sunscreen #Face #Body #NonPoreClogging #SmellsFresh #WaterSweatResistant #CoralReefSafe #LightWeight #AbsorbsQuick #Sheer #SPF50 #Moisturizes #OilFree #New #Launch #FreeGift #BodyLotion #PostSun

๐ŸŒžMost generic SPF products tend to be heavy, greasy, are not water resistant and can even leave a white cast. This new and improved, sheer lightweight SPF 50 is non-comedogenic, non-acnegenic, oil-freeโ€” perfect for both the delicate skin on your face + strong enough for your bodyโ€”and absorbs quickly. Perfect for the active lifestyle, itโ€™s water and sweat resistant for 80 minutes. This UVA/UVB sunscreen smells so refreshing, not touristy, if you know what I mean. It also moisturizes skin to combat the dehydrating effects of sun exposure, keeping skin comfortable. PRO TIP - itโ€™s best to apply sunscreens to face and/or body 15 minutes before exposing skin to sun. Reapply every 2 hours or as needed; or after towel drying, swimming or sweating. FUN FACT - all of our RF SPF products are coral reef safe ๐Ÿ  . . No April Foolinโ€™ - this new + improved daily ESSENTIAL LAUNCHES ๐Ÿš€ TOMORROW 4/2/20!!! The first ๐Ÿ–๐Ÿฝ who throw this item into their ๐Ÿ›’ will receive itโ€™s partner, our Daily Essential Body Lotion (which also smells great, is light weight and absorbs quickly), as my personal FREE LAUNCH GIFT with purchase, for some post sun skin love. ๐Ÿ’ . . #DailyEssentials #Sunscreen #Face #Body #NonPoreClogging #SmellsFresh #WaterSweatResistant #CoralReefSafe #LightWeight #AbsorbsQuick #Sheer #SPF50 #Moisturizes #OilFree #New #Launch #FreeGift #BodyLotion #PostSun - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Buenas energรญas y pensamientos positivos es lo que les mandamos a cada uno de ustedes este dรญa๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’œ #fuerza #quedateencasa .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nandaproductoesencial #casadefragancias #experienciasolfativas #alquimiaesencial #perfume #parfum #fragance #cosmetics #beauty #fashion #bloggerstyle #luxury #style #homedecor #interiordesign #inspiration #decorideas #bodylotion #showergel #scentoftheday #scentedcandles #picoftheday #summer #bodysplash #stayhome #goodvibes #buenosaires  #argentina

Buenas energรญas y pensamientos positivos es lo que les mandamos a cada uno de ustedes este dรญa๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’œ #fuerza #quedateencasa . . . . . . . . . . . . . . . #nandaproductoesencial #casadefragancias #experienciasolfativas #alquimiaesencial #perfume #parfum #fragance #cosmetics #beauty #fashion #bloggerstyle #luxury #style #homedecor #interiordesign #inspiration #decorideas #bodylotion #showergel #scentoftheday #scentedcandles #picoftheday #summer #bodysplash #stayhome #goodvibes #buenosaires #argentina - 11 minutes ago

9 Likes
1 Comments
0
|unbezahlte Werbung|
โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธ
โ™ก๏ธŽ Aufgebrauchte Produkte โ™ก๏ธŽ - ๐Ÿ˜= sehr gut / liebeee
๐Ÿ™‚= gut | ๐Ÿ™‚/๐Ÿ˜ = beides
๐Ÿ˜= najaaa / geht so -
Bei der Maske nur ๐Ÿ˜, weil ich mehr Pickel bekommen habe.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#gotd Welches ist deine Lieblings Eissorte? โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธ
#aufgebraucht #produkt #produkte #aufgebrauchteprodukte #aufgebrauchtesprodukt #produkttest #lovieposts #mondayfallcrew #kuhlenamen #newpost #neuerpost #gesichtsmaske #bubble #bubblemask #bodylotion #reinigung #skincare #handcreme #nosestrips #wattepads

|unbezahlte Werbung| โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธ โ™ก๏ธŽ Aufgebrauchte Produkte โ™ก๏ธŽ - ๐Ÿ˜= sehr gut / liebeee ๐Ÿ™‚= gut | ๐Ÿ™‚/๐Ÿ˜ = beides ๐Ÿ˜= najaaa / geht so - Bei der Maske nur ๐Ÿ˜, weil ich mehr Pickel bekommen habe. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #gotd Welches ist deine Lieblings Eissorte? โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธ #aufgebraucht #produkt #produkte #aufgebrauchteprodukte #aufgebrauchtesprodukt #produkttest #lovieposts #mondayfallcrew #kuhlenamen #newpost #neuerpost #gesichtsmaske #bubble #bubblemask #bodylotion #reinigung #skincare #handcreme #nosestrips #wattepads - 12 minutes ago

7 Likes
3 Comments
0
Effect putih 3x ganda 
Bukan biasa-biasa lotion nie. 
Duduk rumah kan.. Boleh sapu2 lotion putih

#lotion #putin #covid #stayhome #stayhome #bodylotion

Effect putih 3x ganda Bukan biasa-biasa lotion nie. Duduk rumah kan.. Boleh sapu2 lotion putih #lotion #putin #covid #stayhome #stayhome #bodylotion - 13 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
www.HIPPYCOWS.com

There is a hidden farm in Tennessee where the cows are happyโ€ฆand the people are, too.

Colonel Mooreโ€™s Hand Creameryยฎ where the finest hand cremes and body butters are freshly whipped. 
Handcrafted and blended with the most magical scent fusions created in a Moo world of pure imagination!

______________________________________

Luxury hand cremes and body butters infused with 13 essential Earth oils that conditions, hydrates, re-vitalizes and re-invigorates chapped sore hands from all that sanitizer and above allโ€ฆ

Hippy Cowsยฎ Hand Cremes & Boddy Butters smell Moo-tastic!! 25 different mild to wild scents. Itโ€™s like candy for the skin!! New scents coming out weekly including Chocolate & Raspberry, Pina Colada, Cotton Candy and so many more!  Trial sized available and always No Risk Shopping with 100% Satisfaction Guarantee!! _______________________________________

So please stop by the Hippy Cowsยฎ Hand Creamery Farm today, take your shoes off and make yourself at home. 
Always Buy 2 Get 1 Free!! Check us out on Instagram hippy-cows

#bodycare #skincare #selfcare #skin #beautycare #naturalbeauty #naturalskincare #bodybutter #healthyskin #fragrance #bodycare #skincareroutine #bodylotion #naturalskincare #facecare #bodybutter #handcreme #handcream #hippycows, #colonelmoore #sanitizer #chappedhands #bodybutter #handcreamery #corona

www.HIPPYCOWS.com There is a hidden farm in Tennessee where the cows are happyโ€ฆand the people are, too. Colonel Mooreโ€™s Hand Creameryยฎ where the finest hand cremes and body butters are freshly whipped. Handcrafted and blended with the most magical scent fusions created in a Moo world of pure imagination! ______________________________________ Luxury hand cremes and body butters infused with 13 essential Earth oils that conditions, hydrates, re-vitalizes and re-invigorates chapped sore hands from all that sanitizer and above allโ€ฆ Hippy Cowsยฎ Hand Cremes & Boddy Butters smell Moo-tastic!! 25 different mild to wild scents. Itโ€™s like candy for the skin!! New scents coming out weekly including Chocolate & Raspberry, Pina Colada, Cotton Candy and so many more! Trial sized available and always No Risk Shopping with 100% Satisfaction Guarantee!! _______________________________________ So please stop by the Hippy Cowsยฎ Hand Creamery Farm today, take your shoes off and make yourself at home. Always Buy 2 Get 1 Free!! Check us out on Instagram hippy-cows #bodycare #skincare #selfcare #skin #beautycare #naturalbeauty #naturalskincare #bodybutter #healthyskin #fragrance #bodycare #skincareroutine #bodylotion #naturalskincare #facecare #bodybutter #handcreme #handcream #hippycows , #colonelmoore #sanitizer #chappedhands #bodybutter #handcreamery #corona - 16 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Faktanya Sleeping mask juga bikin lembut dan glowing. Cobain deh pakai sleeping mask yang memiliki kemampuan membuat kulit lebih cerah, glowing dan mengatasi noda-noda atau flek hitam di wajah.. nah  flawless glow red jelly dari msglow punya kelebihan itu. Dalam sekali pakai flawless glow red jelly udah langsung terasa efek kencang dan besok paginya kulit terasa lembut dan semakin glowing. Cobain yuk nanti malam sebelum tidur. MS glow juga punya produk ampuh lainnya coba cek di msglow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Let's be Beauty & Glowing with us ๐Ÿ’–

#msglow
#msglow #mglowbeauty #msglowmalang #malang #beautydrink #beautydrinkmsglow #msslim #msslimmsglow #skincare #skincareroutine #paketbody #bodyseries #bodywhitening #bodylotion #bodyserum #paketwajah #whitening
#msglow #mglowbeauty #msglowmalang #malang #beautydrink #beautydrinkmsglow #msslim #msslimmsglow #skincare #skincareroutine #paketbody #bodyseries #bodywhitening #bodylotion #bodyserum #paketwajah #whitening

Faktanya Sleeping mask juga bikin lembut dan glowing. Cobain deh pakai sleeping mask yang memiliki kemampuan membuat kulit lebih cerah, glowing dan mengatasi noda-noda atau flek hitam di wajah.. nah flawless glow red jelly dari msglow punya kelebihan itu. Dalam sekali pakai flawless glow red jelly udah langsung terasa efek kencang dan besok paginya kulit terasa lembut dan semakin glowing. Cobain yuk nanti malam sebelum tidur. MS glow juga punya produk ampuh lainnya coba cek di msglow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Let's be Beauty & Glowing with us ๐Ÿ’– #msglow #msglow #mglowbeauty #msglowmalang #malang #beautydrink #beautydrinkmsglow #msslim #msslimmsglow #skincare #skincareroutine #paketbody #bodyseries #bodywhitening #bodylotion #bodyserum #paketwajah #whitening #msglow #mglowbeauty #msglowmalang #malang #beautydrink #beautydrinkmsglow #msslim #msslimmsglow #skincare #skincareroutine #paketbody #bodyseries #bodywhitening #bodylotion #bodyserum #paketwajah #whitening - 19 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.