#bolehbah

760 posts

RepostBy @poova_music: "Tengah fefeeling dengan lagu @hafizsuip , kisah cinta kita...πŸ₯° #ourlovestory #jiwangonmyruanguntukkorang #malaypopsongs #singersongwriter #bolehbah #kisahcintakita"

RepostBy @poova_music : "Tengah fefeeling dengan lagu @hafizsuip , kisah cinta kita...πŸ₯° #ourlovestory #jiwangonmyruanguntukkorang #malaypopsongs #singersongwriter #bolehbah #kisahcintakita " - 13 days ago

36 Likes
0 Comments
0
Pagi-pagi lagi therapist kami iaitu therapist Haslinda dah bersiap sedia ke rumah customer semalam di Sabah seawal jam 9 pagi πŸ€—

Terima kasih Puan kerana mencuba dan mempercayai SENTUH. Customer ambil pakej SENTUH Lite ❀ nak tau apa itu SENTUH Lite? Check out IG Story kami.

Anda berada di Kota Kinabalu, Sabah? πŸ‘€
Jika ya, kini kami telah berada di sana tau! Untuk bantuan bagi booking jika anda berada di Kota Kinabalu, Sabah, boleh WhatsApp team kami di 0108338403 .
.
#sabah #sentuhsabah #kotakinabalu #kk #bolehbah #wellnessservice #wellnesstherapist #wellnessondemand #urutan #urutanmalaysia #urutankampung #malaysia

Pagi-pagi lagi therapist kami iaitu therapist Haslinda dah bersiap sedia ke rumah customer semalam di Sabah seawal jam 9 pagi πŸ€— Terima kasih Puan kerana mencuba dan mempercayai SENTUH. Customer ambil pakej SENTUH Lite ❀ nak tau apa itu SENTUH Lite? Check out IG Story kami. Anda berada di Kota Kinabalu, Sabah? πŸ‘€ Jika ya, kini kami telah berada di sana tau! Untuk bantuan bagi booking jika anda berada di Kota Kinabalu, Sabah, boleh WhatsApp team kami di 0108338403 . . #sabah #sentuhsabah #kotakinabalu #kk #bolehbah #wellnessservice #wellnesstherapist #wellnessondemand #urutan #urutanmalaysia #urutankampung #malaysia - 24 days ago

37 Likes
3 Comments
0
Shell j foundation πŸ’
.
Nampak murah dan mesti anda fikir foundation ini boleh menyebabkan kulit anda berubah menjadi kelabu kan ❓
.
Tidak sebenarnya ya β˜‘οΈ murah tapi kualiti dia setanding local produk yang viral sekarang ya πŸ₯°
.
RM35 sahaja tidak termasuk postage .
#produk #sabahsabah #supportsabahan #bagus #foundationmakeup #foundation #penampang #kotakinabalu #bolehbah

Shell j foundation πŸ’ . Nampak murah dan mesti anda fikir foundation ini boleh menyebabkan kulit anda berubah menjadi kelabu kan ❓ . Tidak sebenarnya ya β˜‘οΈ murah tapi kualiti dia setanding local produk yang viral sekarang ya πŸ₯° . RM35 sahaja tidak termasuk postage . #produk #sabahsabah #supportsabahan #bagus #foundationmakeup #foundation #penampang #kotakinabalu #bolehbah - 1 month ago

2 Likes
0 Comments
0
α—· α—© α—ͺ 
α•Ό α—© α—· I T α”•
.
I was going to quit all my bad habits for The New year, but then I remembered nobody likes a quitter! 
Happy New Year
.
#malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen  #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel #photoshoot #photography #iphone #healthyageing

α—· α—© α—ͺ α•Ό α—© α—· I T α”• . I was going to quit all my bad habits for The New year, but then I remembered nobody likes a quitter! Happy New Year . #malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel #photoshoot #photography #iphone #healthyageing - 2 months ago

2 Likes
0 Comments
0
α—· α—© α—ͺ 
α•Ό α—© α—· I T α”•
.
I was going to quit all my bad habits for The New year, but then I remembered nobody likes a quitter! 
Happy New Year
.
#malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen  #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel #photoshoot #photography #iphone #healthyageing

α—· α—© α—ͺ α•Ό α—© α—· I T α”• . I was going to quit all my bad habits for The New year, but then I remembered nobody likes a quitter! Happy New Year . #malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel #photoshoot #photography #iphone #healthyageing - 2 months ago

3 Likes
0 Comments
0
Black and Gold...
For #christmasday .
#malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen  #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel #photoshoot #photography #iphone

Black and Gold... For #christmasday . #malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel #photoshoot #photography #iphone - 2 months ago

9 Likes
0 Comments
0
I’m the happiest depressed person you’ll ever meet.
.
.
.
#malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #wonderlust #body #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #instafashion #asiamen #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel

I’m the happiest depressed person you’ll ever meet. . . . #malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #wonderlust #body #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #instafashion #asiamen #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel - 2 months ago

15 Likes
1 Comments
0
Made in 1966....
I love being in my fifties ...
For those not there yet....
Don’t worry! Life is full of surprises and challenges... they both make us what we are today! .
#malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #wonderlust #body #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #instafashion #asiamen #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel

Made in 1966.... I love being in my fifties ... For those not there yet.... Don’t worry! Life is full of surprises and challenges... they both make us what we are today! . #malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #wonderlust #body #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #instafashion #asiamen #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel - 2 months ago

8 Likes
1 Comments
0
We’re so busy watching out what’s ahead of us that we don’t take time to enjoy where we are.
.
#malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #wonderlust #body #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #instafashion #asiamen #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel

We’re so busy watching out what’s ahead of us that we don’t take time to enjoy where we are. . #malemodel #seniormodel #malefashion #menwithstyle #menfashion #fashion #instamen #wonderlust #body #50plus #senior #fitness #dancer #fitdance #picoftheday #photooftheday #instafashion #asiamen #europeanmen #caucasian #sabah #borneo #kotakinabalu #kk #bolehbah #men #nutrition #healthylifestyle #model #instamodel - 3 months ago

13 Likes
0 Comments
0
@gadgetstore44.kuantan 
@gadgetstore44 πŸ’œ
πŸ’œ
πŸ’œ
πŸ’œ
πŸ’œ
πŸ’œ
πŸ’œ 
#giveaway #rezeki #amiin #bolehbah #adarezeki

@gadgetstore44.kuantan @gadgetstore44 πŸ’œ πŸ’œ πŸ’œ πŸ’œ πŸ’œ πŸ’œ πŸ’œ #giveaway #rezeki #amiin #bolehbah #adarezeki - 3 months ago

0 Likes
0 Comments
0
β€˜I have about a million pictures of Luna shoving food in her mouth, probably because it’s one of the only times she sits still long enough for me to take a picture without a blurred limb. Anyway, from my vast taking-pics-of-toddler-eating experience I feel certain saying that of all the foods, noodles make the best photo subject. Example A ⬆️ Swipe to see the much less photogenic roti.’ β €β €β €β €β €β €β €
[πŸ“Έ] & caption: @emily_decelles .β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
.β €β €β €β €β €β €β €
#tck #thirdculturekids #tckglobal #tcks #tckids #mixedrace #mixedracekids #mks #culturalkids #crossculturalkids #missionarykids #intercultural #multicultural #whereareyoufrom #expats #expatlife #everywherefamilies #showthemtheworld #beautifulseasia #travelmom #gowithnugget #familytravels #movingabroad #malaysianfood #roticanai #sedap #bolehbah #culturaldiversity

β€˜I have about a million pictures of Luna shoving food in her mouth, probably because it’s one of the only times she sits still long enough for me to take a picture without a blurred limb. Anyway, from my vast taking-pics-of-toddler-eating experience I feel certain saying that of all the foods, noodles make the best photo subject. Example A ⬆️ Swipe to see the much less photogenic roti.’ β €β €β €β €β €β €β € [πŸ“Έ] & caption: @emily_decelles .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € .β €β €β €β €β €β €β € #tck #thirdculturekids #tckglobal #tcks #tckids #mixedrace #mixedracekids #mks #culturalkids #crossculturalkids #missionarykids #intercultural #multicultural #whereareyoufrom #expats #expatlife #everywherefamilies #showthemtheworld #beautifulseasia #travelmom #gowithnugget #familytravels #movingabroad #malaysianfood #roticanai #sedap #bolehbah #culturaldiversity - 3 months ago

94 Likes
4 Comments
0
Do u think I look better in spec??
❀️ for YES
πŸ’” for NO 
#withspec #throwbackpic #stillalive #fromassignments #bolehbah

Do u think I look better in spec?? ❀️ for YES πŸ’” for NO #withspec #throwbackpic #stillalive #fromassignments #bolehbah - 3 months ago

60 Likes
3 Comments
0
Marakau Fish Spa Massage 😍

#adbrentalandtours #transportsabah #transport #pakej #sabah #holidays #vacation #kkcity #kundasang #desacettle #cuticutimalaysia #manukan #sapi #cuticutisabah #bolehbah #interesting #awesome #sumandak #sumandaksabah #aramaiti #nature #traveltosabah #tourism #triptosabah #daytrip #sabahdibawahbayu #sabahtrip #agoda #travelloka

Marakau Fish Spa Massage 😍 #adbrentalandtours #transportsabah #transport #pakej #sabah #holidays #vacation #kkcity #kundasang #desacettle #cuticutimalaysia #manukan #sapi #cuticutisabah #bolehbah #interesting #awesome #sumandak #sumandaksabah #aramaiti #nature #traveltosabah #tourism #triptosabah #daytrip #sabahdibawahbayu #sabahtrip #agoda #travelloka - 3 months ago

14 Likes
0 Comments
0
Hello πŸ‘‹πŸ» weekend macam ni ramai yang tak tahu nak buat apa kan ? Kalau nak jalan pun tak tahu nak kemana πŸ€” .
.
Jangan risau jangan bimbang, disini kami sediakan pakej percutian yang murah dan selesa buat anda serta keluarga. Whatsapp min untuk tahu perjalanan (Itinerary) utk Kundasang Daytrip ni πŸ€™πŸ»
.
.
Untuk booking & maklumat lanjut boleh whatsapp atau hubungi nombor di bawah ⬇️
.
.
πŸ“² https://www.wasap.my/+60167402395
πŸ“² https://www.wasap.my/+60167402395

FACEBOOK
https://fb.me/AwesomeDborneoTravel

INSTAGRAM
www.instagram.com/awesomedborneotravel

#adbrentalandtours #transportsabah #transport #pakej #sabah #holidays #vacation #kkcity #kundasang #desacettle #cuticutimalaysia #manukan #sapi #cuticutisabah #bolehbah #interesting #awesome #sumandak #sumandaksabah #aramaiti #nature #traveltosabah #tourism #triptosabah #daytrip #sabahdibawahbayu #sabahtrip #agoda #travelloka #traveloka

Hello πŸ‘‹πŸ» weekend macam ni ramai yang tak tahu nak buat apa kan ? Kalau nak jalan pun tak tahu nak kemana πŸ€” . . Jangan risau jangan bimbang, disini kami sediakan pakej percutian yang murah dan selesa buat anda serta keluarga. Whatsapp min untuk tahu perjalanan (Itinerary) utk Kundasang Daytrip ni πŸ€™πŸ» . . Untuk booking & maklumat lanjut boleh whatsapp atau hubungi nombor di bawah ⬇️ . . πŸ“² https://www.wasap.my/+60167402395 πŸ“² https://www.wasap.my/+60167402395 FACEBOOK https://fb.me/AwesomeDborneoTravel INSTAGRAM www.instagram.com/awesomedborneotravel #adbrentalandtours #transportsabah #transport #pakej #sabah #holidays #vacation #kkcity #kundasang #desacettle #cuticutimalaysia #manukan #sapi #cuticutisabah #bolehbah #interesting #awesome #sumandak #sumandaksabah #aramaiti #nature #traveltosabah #tourism #triptosabah #daytrip #sabahdibawahbayu #sabahtrip #agoda #travelloka #traveloka - 3 months ago

9 Likes
0 Comments
0
My first pic yg perfect 😜 sblum ni tk oky πŸ˜…πŸ˜Ή #tiptop #meletop #woww #huha #huhu #cantik #comel #famous #instagram #modelling #model #sabahan #malaysia #originalsabahan #bolehbah #bahjadi #kita2jugani

My first pic yg perfect 😜 sblum ni tk oky πŸ˜…πŸ˜Ή #tiptop #meletop #woww #huha #huhu #cantik #comel #famous #instagram #modelling #model #sabahan #malaysia #originalsabahan #bolehbah #bahjadi #kita2jugani - 3 months ago

102 Likes
0 Comments
0
Sebelum start kita ambil aura abg hot n sis hotπŸ”₯πŸ”₯ @azreewhuut @kuning.langsat #bolehbah kita hip hop πŸ™Tqvm stay sampai we all habis perform

#riuhinthecity #sentuldepot #music #indiemusic #cendana #malaysia #hiphop #syoksyokriuh

Sebelum start kita ambil aura abg hot n sis hotπŸ”₯πŸ”₯ @azreewhuut @kuning.langsat #bolehbah kita hip hop πŸ™Tqvm stay sampai we all habis perform #riuhinthecity #sentuldepot #music #indiemusic #cendana #malaysia #hiphop #syoksyokriuh - 4 months ago

156 Likes
1 Comments
0
Jangan lupa datang beramai-ramai pada hari Sabtu ini di Labuan. Pakar Perunding Fertiliti: Datuk Dr M Hatta Tarmizi dan Dr Cheong Yee Tsing akan menyampaikan ceramah mengenai teknologi perubatan moden yang boleh membantu pasangan mendapatkan zuriat.

Untuk maklumat lebih lanjut sila hubungi +60 10-714 1545

#sabahcare #sabahcarefertilitly #IVF #IUI #TTC #sabah #bolehbah #rawatankesuburan #USAHAHAMIL #TTCMALAYSIA #noweveryonecantryivf

Jangan lupa datang beramai-ramai pada hari Sabtu ini di Labuan. Pakar Perunding Fertiliti: Datuk Dr M Hatta Tarmizi dan Dr Cheong Yee Tsing akan menyampaikan ceramah mengenai teknologi perubatan moden yang boleh membantu pasangan mendapatkan zuriat. Untuk maklumat lebih lanjut sila hubungi +60 10-714 1545 #sabahcare #sabahcarefertilitly #IVF #IUI #TTC #sabah #bolehbah #rawatankesuburan #USAHAHAMIL #TTCMALAYSIA #noweveryonecantryivf - 4 months ago

12 Likes
0 Comments
0
With my beloved friends again😍πŸ”₯🌸
P/s: repostπŸ˜…
#cute #smile #happyday #follow4followback 
#bolehbah #jalan2 #santai #kdt

With my beloved friends again😍πŸ”₯🌸 P/s: repostπŸ˜… #cute #smile #happyday #follow4followback #bolehbah #jalan2 #santai #kdt - 4 months ago

116 Likes
0 Comments
0
-Minat untuk melakukan aktivit lasak ? -Minat untuk bercuti dengan pemandangan indah serta tempat-tempat yang menarik ?

Okayy min nak kongsi sikit, jika anda semua berminat nak bercuti sambil melakukan aktivit-aktiviti yang lasak, Sabah adalah pilihan yg tepat untuk anda 😊 . .

Bukan sahaja dapat melakukan aktiviti lasak, anda juga boleh menikmati tempat2 yang menarik dan pemandangan Gunung Kinabalu yang menarik yg terdapat di Sabah . . .

Bukan shaja dpt bercuti tau, tapi anda jgk dpt mengukir senyuman yang indah di wajah2 keluarga anda tersayang ataupun rakan2 tersayang anda 😊 . So apa tunggu lagi ? Ambil tindakan, dan lakukan segera πŸ’ͺ .
.
#daengtraveltour #daeng #daengtravel #pakejmurah #pakej #sabah #holidays #vacation #kkcity #kundasang #desacettle #cuticutimalaysia #cuticutisabah #bolehbah #interesting #awesome #sumandak #sumandaksabah #aramaiti #nature #traveltosabah #tourism #triptosabah #daytrip #sabahdibawahbayu #sabahtrip #agoda #travelloka #traveloka #jalanjalan #sabah

-Minat untuk melakukan aktivit lasak ? -Minat untuk bercuti dengan pemandangan indah serta tempat-tempat yang menarik ? Okayy min nak kongsi sikit, jika anda semua berminat nak bercuti sambil melakukan aktivit-aktiviti yang lasak, Sabah adalah pilihan yg tepat untuk anda 😊 . . Bukan sahaja dapat melakukan aktiviti lasak, anda juga boleh menikmati tempat2 yang menarik dan pemandangan Gunung Kinabalu yang menarik yg terdapat di Sabah . . . Bukan shaja dpt bercuti tau, tapi anda jgk dpt mengukir senyuman yang indah di wajah2 keluarga anda tersayang ataupun rakan2 tersayang anda 😊 . So apa tunggu lagi ? Ambil tindakan, dan lakukan segera πŸ’ͺ . . #daengtraveltour #daeng #daengtravel #pakejmurah #pakej #sabah #holidays #vacation #kkcity #kundasang #desacettle #cuticutimalaysia #cuticutisabah #bolehbah #interesting #awesome #sumandak #sumandaksabah #aramaiti #nature #traveltosabah #tourism #triptosabah #daytrip #sabahdibawahbayu #sabahtrip #agoda #travelloka #traveloka #jalanjalan #sabah - 5 months ago

5 Likes
0 Comments
0
2 October 2019
#PopiaCheeseSumandak #BOLEHbah
#sitiazeyanahajat

2 October 2019 #PopiaCheeseSumandak #BOLEHbah #sitiazeyanahajat - 5 months ago

10 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.