#borong

1,281,530 posts

Kelebihan Ayuraa Terapi Kasturi ๐ŸŒธ

Ramai Dah Fall In Love Dengan Aroma & Asbabnya Yang Sangatยฒ Membantu Pengguna Rasa Selesa & Lega 
Alternatif Terbaik Ni Mengandungi Pati Kasturi Kijang Tau . . Pati Bukan Sebarang Pati Tau Ni . . Mampu Merawat & Melindungi Pengguna

Korang Kalau Nak Tahu Lebih Lanjut Boleh Klik www.wasap.my/60183939664/atk

Dah Beribu Pengguna Berpuashati , Anda Bagaimana ? Jom Dapatkan Segera

#PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #MascaraTurbo #Borong #AgenWanted #SlimmingDetox #BeautyCandy #BalmAyuraa #AyuraaTerapi #PenawarSeisiKeluarga #GolekGolek #ProdukMuslim #Viral #Organic #LulusKKM #PackMiniTwinsAyuraa #LimitedEdition #PatiKasturiKijangAyuraa

Kelebihan Ayuraa Terapi Kasturi ๐ŸŒธ Ramai Dah Fall In Love Dengan Aroma & Asbabnya Yang Sangatยฒ Membantu Pengguna Rasa Selesa & Lega Alternatif Terbaik Ni Mengandungi Pati Kasturi Kijang Tau . . Pati Bukan Sebarang Pati Tau Ni . . Mampu Merawat & Melindungi Pengguna Korang Kalau Nak Tahu Lebih Lanjut Boleh Klik www.wasap.my/60183939664/atk Dah Beribu Pengguna Berpuashati , Anda Bagaimana ? Jom Dapatkan Segera #PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #MascaraTurbo #Borong #AgenWanted #SlimmingDetox #BeautyCandy #BalmAyuraa #AyuraaTerapi #PenawarSeisiKeluarga #GolekGolek #ProdukMuslim #Viral #Organic #LulusKKM #PackMiniTwinsAyuraa #LimitedEdition #PatiKasturiKijangAyuraa - 42 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
STAY AT HOME๐Ÿ˜ !! ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป RM 70 INC POSTAGE
.
Material blouse : crepe
free saiz fit (M-2XL)
Shoulder jatuh : 42โ€
Bust : 50โ€ (loose style)
Armpit : 18โ€
Sleeve : 24โ€
Length : 31โ€
.
material pareo : crepe
waist : 48 ( adjustable )
length : 42
.
To Purchase : Whatsapp : 
www.wasap.my/601169839308
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualborong #sayajualbaju #bajumurah #bajusale #blousemurah #bajuplussize #cardiganmurah #kardigan #jubahmurah #skirtmurah #palazzobootcut #palazzomalaysia #blouseplussize #jeansmurah #jeansmalaysia #jualborong #borongbaju #onlineshopping #promo #4rm100 #dropshipper #blousebrunei #borong #sale #plussizemalaysia #tshirtmurah #tshirtcantik

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป STAY AT HOME๐Ÿ˜ !! ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป RM 70 INC POSTAGE . Material blouse : crepe free saiz fit (M-2XL) Shoulder jatuh : 42โ€ Bust : 50โ€ (loose style) Armpit : 18โ€ Sleeve : 24โ€ Length : 31โ€ . material pareo : crepe waist : 48 ( adjustable ) length : 42 . To Purchase : Whatsapp : www.wasap.my/601169839308 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualborong #sayajualbaju #bajumurah #bajusale #blousemurah #bajuplussize #cardiganmurah #kardigan #jubahmurah #skirtmurah #palazzobootcut #palazzomalaysia #blouseplussize #jeansmurah #jeansmalaysia #jualborong #borongbaju #onlineshopping #promo #4rm100 #dropshipper #blousebrunei #borong #sale #plussizemalaysia #tshirtmurah #tshirtcantik - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
TESTIMONI 
MISTIK
๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ
MADU SIDR YAMAN...
๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ
Segala MAKANAN SUNNAH Memperbaiki & Menyihatkan tubuh HAMBA ALLAH..
Supaya SENTIASA SIHAT UTK SUJUD PADA ALLAH...
Inilah yg tak digemari SETAN....
#malaysiaigshop #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysiainstashop #sidrhoney#instamalaysia#borong#borongmurah#puchong#malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysiainstashop#sunnah #halal  #madu #borongmurahmalaysia #dropshipmalaysia #malaysiadropship #sayajualmurahmalaysia#kedaionline#kedaionlinemalaysia#bisnesonlinemalaysia#madusidr#jualmadu #sunnahrasul

TESTIMONI MISTIK ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ MADU SIDR YAMAN... ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ Segala MAKANAN SUNNAH Memperbaiki & Menyihatkan tubuh HAMBA ALLAH.. Supaya SENTIASA SIHAT UTK SUJUD PADA ALLAH... Inilah yg tak digemari SETAN.... #malaysiaigshop #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysiainstashop #sidrhoney #instamalaysia #borong #borongmurah #puchong #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysiainstashop #sunnah #halal #madu #borongmurahmalaysia #dropshipmalaysia #malaysiadropship #sayajualmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemalaysia #bisnesonlinemalaysia #madusidr #jualmadu #sunnahrasul - 12 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 10

Rocaware T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 10 Rocaware T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 15 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 9

Triumph T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 9 Triumph T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 18 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 4

Salt Water T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 4 Salt Water T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 20 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 8

Alfani T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 8 Alfani T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 22 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 7

Cueruo T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 7 Cueruo T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 26 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 6

Oneill T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 6 Oneill T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 29 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 5

Nike T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 5 Nike T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 31 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Labuan Square mengadakan June Virtual Festival. Di antaranya ada 5 kegiatan. 
Daftarkan diri anda dalam slah satu perlombaan. Tandai ke teman kalian agar lebih banyak orang yg produktif selama kamu d rumah aja atau selama bekerja d masa pandemi ini.

Info dan pertanyaan bisa langsung DM Labuan Square atau call 08113821424

___________________________________________________
#manggaraipeople #manggarai #manggaraitimur #manggaraibarat  #labuanbajo #ruteng #borong #bali #kupang #maumere #rote #nusatenggaratimur #ntt #atambua #rakat #lombok #komodo #jakarta #bandung #papua #padarisland #pinkbeach #surabaya #ambon #waerebo #flores #sumba #eksplorentt #melanesian #pinkbeach

Labuan Square mengadakan June Virtual Festival. Di antaranya ada 5 kegiatan. Daftarkan diri anda dalam slah satu perlombaan. Tandai ke teman kalian agar lebih banyak orang yg produktif selama kamu d rumah aja atau selama bekerja d masa pandemi ini. Info dan pertanyaan bisa langsung DM Labuan Square atau call 08113821424 ___________________________________________________ #manggaraipeople #manggarai #manggaraitimur #manggaraibarat #labuanbajo #ruteng #borong #bali #kupang #maumere #rote #nusatenggaratimur #ntt #atambua #rakat #lombok #komodo #jakarta #bandung #papua #padarisland #pinkbeach #surabaya #ambon #waerebo #flores #sumba #eksplorentt #melanesian #pinkbeach - 31 minutes ago

8 Likes
0 Comments
0
PROMOSI โ€˜HARI RAYA AIDIL FITRIโ€™ BY NSPHONES ๐Ÿ˜ฑ
.
Phone jenama telefon bimbit yang paling berkualiti, paling mesra pengguna, paling elegent, paling canggih, paling moden dan paling laku untuk tahun kebelakangan ini.
.
Phone yang kami tawarkan ini sangat sesuai digunakan oleh srikandi-srikandi cinta, jejaka-jejaka tulin tak kira sudah berusia atau muda berdahi licin kerana reka bentuknya yang seiring dengan kemajuan teknologi sekarang.
.
Terbukti ! NS.Phones ini dah berjaya menyelesaikan masalah beratus-ratus orang di KL dan Selangor, semenanjung, Sabah dan Sarawak yang mengalami masalah telefon bimbit mereka hang, camera kurang cantik, batery tak tahan lama, dan macam-macam masalah lagi.
.
Phone merupakan telefon bimbit yang paling berkesan dan selamat digunakan untuk aktiviti harian. Balas wasap tanpa sebarang gangguan, scroll gambar di instagram begitu lancar dan menaip penulisan twitter dengan pantas sekali.
.
Inilah satu-satunya telefon bimbit yang bakal jadikan bibir anda kembali tersenyum dan sayang dengan Phone baru idaman anda kerana masalah seperti telefon bimbit anda sebelum ni sudah tiada dengan sekelip mata.
.
Tercari-cari penjual Phone yang selamat, dah terbukti boleh dipercayai dan mempunyai beratus-ratus testimoni yang positif?
.
Gerenti anda akan menyesal kalau tak grab sekurang-kurangnya sebiji telefon bimbit daripada NS.Phones sempena promosi โ€˜HARI RAYA AIDIL FITRIโ€™
.
Siapa sangka? Mungkin inilah satu-satunya peluang yang perlu anda perjuangkan selesaikan masalah telefon bimbit anda dengan cara paling selamat dan menguntungkan yang pernah anda jumpa.
.
.
Nak info lanjut? Nak dapatkan promosi terkini?
.
Tinggalkan nombor telefon di ruang komen atau tekan link di bio kami atau wasap kami 019 238 7907 untuk respon yang pantas daripada kami.
.
Terima kasih ๐Ÿ˜Š
@naimselamat
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @lawak.boring @lawak4x4 @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks @nakfakta #lawak #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #borong #sayajual #jualmurah #bazarpaknil #sayajualmurah

PROMOSI โ€˜HARI RAYA AIDIL FITRIโ€™ BY NSPHONES ๐Ÿ˜ฑ . Phone jenama telefon bimbit yang paling berkualiti, paling mesra pengguna, paling elegent, paling canggih, paling moden dan paling laku untuk tahun kebelakangan ini. . Phone yang kami tawarkan ini sangat sesuai digunakan oleh srikandi-srikandi cinta, jejaka-jejaka tulin tak kira sudah berusia atau muda berdahi licin kerana reka bentuknya yang seiring dengan kemajuan teknologi sekarang. . Terbukti ! NS.Phones ini dah berjaya menyelesaikan masalah beratus-ratus orang di KL dan Selangor, semenanjung, Sabah dan Sarawak yang mengalami masalah telefon bimbit mereka hang, camera kurang cantik, batery tak tahan lama, dan macam-macam masalah lagi. . Phone merupakan telefon bimbit yang paling berkesan dan selamat digunakan untuk aktiviti harian. Balas wasap tanpa sebarang gangguan, scroll gambar di instagram begitu lancar dan menaip penulisan twitter dengan pantas sekali. . Inilah satu-satunya telefon bimbit yang bakal jadikan bibir anda kembali tersenyum dan sayang dengan Phone baru idaman anda kerana masalah seperti telefon bimbit anda sebelum ni sudah tiada dengan sekelip mata. . Tercari-cari penjual Phone yang selamat, dah terbukti boleh dipercayai dan mempunyai beratus-ratus testimoni yang positif? . Gerenti anda akan menyesal kalau tak grab sekurang-kurangnya sebiji telefon bimbit daripada NS.Phones sempena promosi โ€˜HARI RAYA AIDIL FITRIโ€™ . Siapa sangka? Mungkin inilah satu-satunya peluang yang perlu anda perjuangkan selesaikan masalah telefon bimbit anda dengan cara paling selamat dan menguntungkan yang pernah anda jumpa. . . Nak info lanjut? Nak dapatkan promosi terkini? . Tinggalkan nombor telefon di ruang komen atau tekan link di bio kami atau wasap kami 019 238 7907 untuk respon yang pantas daripada kami. . Terima kasih ๐Ÿ˜Š @naimselamat . @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @lawak.boring @lawak4x4 @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks @nakfakta #lawak #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #borong #sayajual #jualmurah #bazarpaknil #sayajualmurah - 32 minutes ago

18 Likes
0 Comments
0
Labuan Square mengadakan June Virtual Festival. Di antaranya ada 5 kegiatan. 
Daftarkan diri anda dalam slah satu perlombaan. Tandai ke teman kalian agar lebih banyak orang yg produktif selama kamu d rumah aja atau selama bekerja d masa pandemi ini.

Info dan pertanyaan bisa langsung DM Labuan Square atau call 08113821424

___________________________________________________
#manggaraipeople #manggarai #manggaraitimur #manggaraibarat  #labuanbajo #ruteng #borong #bali #kupang #maumere #rote #nusatenggaratimur #ntt #atambua #rakat #lombok #komodo #jakarta #bandung #papua #padarisland #pinkbeach #surabaya #ambon #waerebo #flores #sumba #eksplorentt #melanesian #pinkbeach

Labuan Square mengadakan June Virtual Festival. Di antaranya ada 5 kegiatan. Daftarkan diri anda dalam slah satu perlombaan. Tandai ke teman kalian agar lebih banyak orang yg produktif selama kamu d rumah aja atau selama bekerja d masa pandemi ini. Info dan pertanyaan bisa langsung DM Labuan Square atau call 08113821424 ___________________________________________________ #manggaraipeople #manggarai #manggaraitimur #manggaraibarat #labuanbajo #ruteng #borong #bali #kupang #maumere #rote #nusatenggaratimur #ntt #atambua #rakat #lombok #komodo #jakarta #bandung #papua #padarisland #pinkbeach #surabaya #ambon #waerebo #flores #sumba #eksplorentt #melanesian #pinkbeach - 32 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
Item 3

Michael Kors T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 3 Michael Kors T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 33 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Labuan Square mengadakan June Virtual Festival. Di antaranya ada 5 kegiatan. 
Daftarkan diri anda dalam slah satu perlombaan. Tandai ke teman kalian agar lebih banyak orang yg produktif selama kamu d rumah aja atau selama bekerja d masa pandemi ini.

Info dan pertanyaan bisa langsung DM Labuan Square atau call 08113821424

___________________________________________________
#manggaraipeople #manggarai #manggaraitimur #manggaraibarat  #labuanbajo #ruteng #borong #bali #kupang #maumere #rote #nusatenggaratimur #ntt #atambua #rakat #lombok #komodo #jakarta #bandung #papua #padarisland #pinkbeach #surabaya #ambon #waerebo #flores #sumba #eksplorentt #melanesian #pinkbeach

Labuan Square mengadakan June Virtual Festival. Di antaranya ada 5 kegiatan. Daftarkan diri anda dalam slah satu perlombaan. Tandai ke teman kalian agar lebih banyak orang yg produktif selama kamu d rumah aja atau selama bekerja d masa pandemi ini. Info dan pertanyaan bisa langsung DM Labuan Square atau call 08113821424 ___________________________________________________ #manggaraipeople #manggarai #manggaraitimur #manggaraibarat #labuanbajo #ruteng #borong #bali #kupang #maumere #rote #nusatenggaratimur #ntt #atambua #rakat #lombok #komodo #jakarta #bandung #papua #padarisland #pinkbeach #surabaya #ambon #waerebo #flores #sumba #eksplorentt #melanesian #pinkbeach - 34 minutes ago

13 Likes
0 Comments
0
Item 2

Dikotomy T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 2 Dikotomy T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Item 1

Oneill T-Shirt ( 10 helai @RM15) 
Payment Method :
paypal.me/unais85
Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran
*semenanjung malaysia shj

#t-shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju

Item 1 Oneill T-Shirt ( 10 helai @RM15 ) Payment Method : paypal.me/unais85 Online Banking *pilih 10 helai dan bayar pada harga RM15 sahaja, harga tidak termasuk penghantaran *semenanjung malaysia shj #t -shirt #bundle2a #murah #tshirtmurah #borong #murahgila #jimat #shoppingonline #murahmurah #murahbanget #bajucantik #baju - 38 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Kelebihan Ayuraa Terapi Kasturi ๐ŸŒธ

Ramai Dah Fall In Love Dengan Aroma & Asbabnya Yang Sangatยฒ Membantu Pengguna Rasa Selesa & Lega 
Alternatif Terbaik Ni Mengandungi Pati Kasturi Kijang Tau . . Pati Bukan Sebarang Pati Tau Ni . . Mampu Merawat & Melindungi Pengguna

Korang Kalau Nak Tahu Lebih Lanjut Boleh Klik www.wasap.my/60102193385/ATK

Dah Beribu Pengguna Berpuashati , Anda Bagaimana ? Jom Dapatkan Segera

#PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #MascaraTurbo #Borong #AgenWanted #SlimmingDetox #BeautyCandy #BalmAyuraa #AyuraaTerapi #PenawarSeisiKeluarga #GolekGolek #ProdukMuslim #Viral #Organic #LulusKKM #PackMiniTwinsAyuraa #LimitedEdition #PatiKasturiKijangAyuraa

Kelebihan Ayuraa Terapi Kasturi ๐ŸŒธ Ramai Dah Fall In Love Dengan Aroma & Asbabnya Yang Sangatยฒ Membantu Pengguna Rasa Selesa & Lega Alternatif Terbaik Ni Mengandungi Pati Kasturi Kijang Tau . . Pati Bukan Sebarang Pati Tau Ni . . Mampu Merawat & Melindungi Pengguna Korang Kalau Nak Tahu Lebih Lanjut Boleh Klik www.wasap.my/60102193385/ATK Dah Beribu Pengguna Berpuashati , Anda Bagaimana ? Jom Dapatkan Segera #PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #MascaraTurbo #Borong #AgenWanted #SlimmingDetox #BeautyCandy #BalmAyuraa #AyuraaTerapi #PenawarSeisiKeluarga #GolekGolek #ProdukMuslim #Viral #Organic #LulusKKM #PackMiniTwinsAyuraa #LimitedEdition #PatiKasturiKijangAyuraa - 39 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah. Ini fresh feedback dari customer sis sewaktu raya haritu. Masih ada lagi a few customer sis still tak dalat baju mereka. .
Sis mohon atas kelewatan dan kekurangan service kami ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿ’• InsyaAllah yang mana yang masih belum dapat tracking atau masih belum terima baju mereka kita akan cepatkan proses courier kami โค๏ธ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.

#trustedsellermalaysia #ramadan2020 #promoramadhan #covid19 #mco #printingbajumurah #printingmurah #bajumurah #bajukelas #bajucouple #bajugroup #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tempahbajumalaysia #bajucustommade #sayajual #borongmurah #borong #trending #bajumurah #tempahtshirt #printing baju malaysia #printingbaju #cetakbaju #cetakbajumurah #bajubatch #bajukelab #bajuclub #bajugroup #cetakbajumurahmalaysia

Alhamdulillah. Ini fresh feedback dari customer sis sewaktu raya haritu. Masih ada lagi a few customer sis still tak dalat baju mereka. . Sis mohon atas kelewatan dan kekurangan service kami ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿ’• InsyaAllah yang mana yang masih belum dapat tracking atau masih belum terima baju mereka kita akan cepatkan proses courier kami โค๏ธ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . #trustedsellermalaysia #ramadan2020 #promoramadhan #covid19 #mco #printingbajumurah #printingmurah #bajumurah #bajukelas #bajucouple #bajugroup #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tempahbajumalaysia #bajucustommade #sayajual #borongmurah #borong #trending #bajumurah #tempahtshirt #printing baju malaysia #printingbaju #cetakbaju #cetakbajumurah #bajubatch #bajukelab #bajuclub #bajugroup #cetakbajumurahmalaysia - 40 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
SALAM, ๅคงๅฎถๅฅฝ๏ผ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ .
.
Servis apa yang kami tawarkan?
โœ… Money Exchange & Payment to Supplier
โœ… Sea Cargo & Air Cargo door-to-door to Malaysia
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp : +601161868618
๐Ÿ“ฉ Email : wenbinenterprise@gmail.com
.
#WENBINENTERPRISE 
Your shipping, sourcing, negotiator & tour guide in China ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ .
.
#borongchina #tourguideguangzhou #tourguidechina #tripguangzhou #borong #borongmurah #pakejguangzhou #guangzhoutrip #borongguangzhou #visachina #tripborongchina #backpackersmalaysia #shippingagentchina #tourguideyiwu #tourguideshenzhen #tripyiwu #tripborong #shippingguangzhoumalaysia #shippingguangzhou #shippingyiwu #shippingshenzhen #guangzhoutranslator #malaysianinchina

SALAM, ๅคงๅฎถๅฅฝ๏ผ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ . . Servis apa yang kami tawarkan? โœ… Money Exchange & Payment to Supplier โœ… Sea Cargo & Air Cargo door-to-door to Malaysia . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp : +601161868618 ๐Ÿ“ฉ Email : wenbinenterprise@gmail.com . #WENBINENTERPRISE Your shipping, sourcing, negotiator & tour guide in China ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ . . #borongchina #tourguideguangzhou #tourguidechina #tripguangzhou #borong #borongmurah #pakejguangzhou #guangzhoutrip #borongguangzhou #visachina #tripborongchina #backpackersmalaysia #shippingagentchina #tourguideyiwu #tourguideshenzhen #tripyiwu #tripborong #shippingguangzhoumalaysia #shippingguangzhou #shippingyiwu #shippingshenzhen #guangzhoutranslator #malaysianinchina - 49 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.