#brownies

5,449,673 posts

Combo Abang Sado yang paling HEBAT sebab paling senang nak jaga dan yang penting tak pernah mengecewakan uollsss 😱😱
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Mamasab Bakery sahaja
.
Apa yg korang dapat dalam set combo ni 👇🏻👇🏻👇🏻
🌸 Brownies Legend
🌸 Brownies Mixnut 🌸 Nutella Gunung Berapi
🌸 Congo Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
RM40
RM40
RM40
.
Untuk order dan delivery ke tempat anda whatsapp kami sekarang
(Tekan link whatsapp di bio)
.
#comboabangsadobysabrinabakery #comboabangsadobatupahat #comboabangsadomamasab #comboabangsado #comboabangsadosedappgiler #comboabangsadokualalumpur #brownies #congobar #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #browniesmixnuts #comboabangsadokl

Combo Abang Sado yang paling HEBAT sebab paling senang nak jaga dan yang penting tak pernah mengecewakan uollsss 😱😱 . ✔ Tak perlu simpan dalam peti ais ✔ Letak je kat luar (suhu bilik) ✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek ✔ Hanya di Mamasab Bakery sahaja . Apa yg korang dapat dalam set combo ni 👇🏻👇🏻👇🏻 🌸 Brownies Legend 🌸 Brownies Mixnut 🌸 Nutella Gunung Berapi 🌸 Congo Bar . Memang berbaloi uolsss 💪💪 . RM40 RM40 RM40 . Untuk order dan delivery ke tempat anda whatsapp kami sekarang (Tekan link whatsapp di bio) . #comboabangsadobysabrinabakery #comboabangsadobatupahat #comboabangsadomamasab #comboabangsado #comboabangsadosedappgiler #comboabangsadokualalumpur #brownies #congobar #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #browniesmixnuts #comboabangsadokl - 38 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
open oder brownies area manjung 
Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 
Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’
ig-ainulbakery 
klik link ws 
klik link ws
klik link ws
http://www.wasap.my/601121557553

#brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut

open oder brownies area manjung Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’ ig-ainulbakery klik link ws klik link ws klik link ws http://www.wasap.my/601121557553 #brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut - 40 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Simple request..nk tabur2 je oreo crumbs atas tu..so done! 😍
.
Sexy oreo brownies
8" rm60
.
For order, whatsapp 011-36302460 📲

#brownies #browniesbangi #browniesputrajaya #browniespetalingjaya
#brownieskl

Simple request..nk tabur2 je oreo crumbs atas tu..so done! 😍 . Sexy oreo brownies 8" rm60 . For order, whatsapp 011-36302460 📲 #brownies #browniesbangi #browniesputrajaya #browniespetalingjaya #brownieskl - 44 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Browniws Plain 15inch RM15 sahaja cod isnin 20/1/2020. Berminat boleh place order sebelum jam 9 malam tau. 
__
Paling jimat paling murah paling disukai 🍭
HARGA MURAH JEBOHHH ORANG KATA.
_____ 
UTK ORDER, TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO 🍭
#donutganu #codterengganu #codumt #codunisza #donutumt #donutunisza #donuts #doughnuts #coddonut #donutviral #chocolate #brownies #cupcakes #browniesterengganu #browniesmurah #brownies #browniesganumuroh #browniesumt#daimganu #milocubeganu #codganu #daimumt #milocubeumt #codunisza #codterengganu #chocolates #daimsnaxganu #daimsnaxterengganu #codmydinganu #aslegacy #daimmurah #daimsnaxmurah #daimterengganu

Browniws Plain 15inch RM15 sahaja cod isnin 20/1/2020. Berminat boleh place order sebelum jam 9 malam tau. __ Paling jimat paling murah paling disukai 🍭 HARGA MURAH JEBOHHH ORANG KATA. _____ UTK ORDER, TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO 🍭 #donutganu #codterengganu #codumt #codunisza #donutumt #donutunisza #donuts #doughnuts #coddonut #donutviral #chocolate #brownies #cupcakes #browniesterengganu #browniesmurah #brownies #browniesganumuroh #browniesumt #daimganu #milocubeganu #codganu #daimumt #milocubeumt #codunisza #codterengganu #chocolates #daimsnaxganu #daimsnaxterengganu #codmydinganu #aslegacy #daimmurah #daimsnaxmurah #daimterengganu - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
What!!!!! Promo 88 mamasab.. RM 88 dapat 3 jenis kek 👏🏻 Jgn cakap akk tak citer pasal congo bar, brownies legend, dfcc no cheese & nutella oat bar sebelum ni.. ni semua hot item dari Mamasab tau..!! Rse congo bar yg penuh dgn chocolate chips mmg selalu mengundang kegelisahan hati regular customer. Belum lagi bukak citer pasal brownies yg penuh rse coklat premium. Nutella oat bar mmg xyah cakap lah.. superb dgn topping nutella dan base oat yg memikat. Dfcc no cheese pulak mmg blh buat kita ngigau..klau beli 1jenis harganya Rm40 utk 1kek.. RM 88 utk 2 set berbeza:

Set A - brownies+congobar+nutella oatbar

Set B-
Brownies+congobar+dfcc no cheese

Terhad jer ni.. Out Of Stock je nanti.. Dah melopong masing2. .
Wasap.my/601110023916/promo+88+set+A
.
Wasap.my/601110023916/promo+88+set+B

What!!!!! Promo 88 mamasab.. RM 88 dapat 3 jenis kek 👏🏻 Jgn cakap akk tak citer pasal congo bar, brownies legend, dfcc no cheese & nutella oat bar sebelum ni.. ni semua hot item dari Mamasab tau..!! Rse congo bar yg penuh dgn chocolate chips mmg selalu mengundang kegelisahan hati regular customer. Belum lagi bukak citer pasal brownies yg penuh rse coklat premium. Nutella oat bar mmg xyah cakap lah.. superb dgn topping nutella dan base oat yg memikat. Dfcc no cheese pulak mmg blh buat kita ngigau..klau beli 1jenis harganya Rm40 utk 1kek.. RM 88 utk 2 set berbeza: Set A - brownies+congobar+nutella oatbar Set B- Brownies+congobar+dfcc no cheese Terhad jer ni.. Out Of Stock je nanti.. Dah melopong masing2. . Wasap.my/601110023916/promo+88+set+A . Wasap.my/601110023916/promo+88+set+B - 1 minute ago

0 Likes
1 Comments
0
open oder brownies area manjung 
Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 
Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’
ig-ainulbakery 
klik link ws 
klik link ws
klik link ws
http://www.wasap.my/601121557553

#brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut

open oder brownies area manjung Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’ ig-ainulbakery klik link ws klik link ws klik link ws http://www.wasap.my/601121557553 #brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Winter Wonderland Tray full of Treats! ❄️ 😋 
#winterwonderland #treats #cakeballs #rkt #oreos #smores #chocolatechipcookies #brownies #turtlecandies #pretzels

Winter Wonderland Tray full of Treats! ❄️ 😋 #winterwonderland #treats #cakeballs #rkt #oreos #smores #chocolatechipcookies #brownies #turtlecandies #pretzels - 2 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
open oder brownies area manjung 
Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 
Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’
ig-ainulbakery 
klik link ws 
klik link ws
klik link ws
http://www.wasap.my/601121557553

#brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut

open oder brownies area manjung Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’ ig-ainulbakery klik link ws klik link ws klik link ws http://www.wasap.my/601121557553 #brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Happy Weekend everyone ... Moga ceria dan happy bersama family tercinta...nak lebih happening, boleh lah sambil2 makan brownies kan. #bypetitemom punya brownies ni special sbb hanya menggunakan bahan2 premium sahaja so ianya mampu bertahan sehingga seminggu...itupun kalau tak licin di'ngapp' ! 
Saje nak remind lagi skali, hari ni last date order yg saya terima samada utk self pick-up di shah alam ataupun yg delivery ke KB pada 22 Jan nanti. Utk ke KB, mohon confirmation utk yg dah place order ye...kita jumpa nanti 😘
#sayajual #homemade #freshfromoven #brownies #chewybrownies #browniessedap #fudgybrownies #premiumbrownies #shahalam

Happy Weekend everyone ... Moga ceria dan happy bersama family tercinta...nak lebih happening, boleh lah sambil2 makan brownies kan. #bypetitemom punya brownies ni special sbb hanya menggunakan bahan2 premium sahaja so ianya mampu bertahan sehingga seminggu...itupun kalau tak licin di'ngapp' ! Saje nak remind lagi skali, hari ni last date order yg saya terima samada utk self pick-up di shah alam ataupun yg delivery ke KB pada 22 Jan nanti. Utk ke KB, mohon confirmation utk yg dah place order ye...kita jumpa nanti 😘 #sayajual #homemade #freshfromoven #brownies #chewybrownies #browniessedap #fudgybrownies #premiumbrownies #shahalam - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
ORDER FROM MY OLD FRIEND YAYA , BROWNIES TOWER SUPRISE FOR HER SINSTER IN LAW

RANDOM CHOC ON RM 30, WE ARE NOT ACCEPT ANY ORDER WITHOUT PAYMENT THANKYOU  #kuantanfood #kuantanpahang #Chocolatecake #kuantandessert #redvelvet #redvelvetcheesecake
 #CookiesRaya #ChineeseNewYear #MiniHamper
#ComboBox #brownies #browniesDipnDip #KekPandanGulaMelaka #kuantan #bomboloni #Kuantanbaker #macandcheese #maracaroniandcheese #macaronipasta #KekPisangCheese #NutellaCrepe #  #CakesBae #KualaLumpur #chickencheese #corndog #mozarella #Resepi #sourcreambuttercake #ChocCakeTuang

ORDER FROM MY OLD FRIEND YAYA , BROWNIES TOWER SUPRISE FOR HER SINSTER IN LAW RANDOM CHOC ON RM 30, WE ARE NOT ACCEPT ANY ORDER WITHOUT PAYMENT THANKYOU #kuantanfood #kuantanpahang #Chocolatecake #kuantandessert #redvelvet #redvelvetcheesecake #CookiesRaya #ChineeseNewYear #MiniHamper #ComboBox #brownies #browniesDipnDip #KekPandanGulaMelaka #kuantan #bomboloni #Kuantanbaker #macandcheese #maracaroniandcheese #macaronipasta #KekPisangCheese #NutellaCrepe # #CakesBae #KualaLumpur #chickencheese #corndog #mozarella #Resepi #sourcreambuttercake #ChocCakeTuang - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
open oder brownies area manjung 
Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 
Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’
ig-ainulbakery 
klik link ws 
klik link ws
klik link ws
http://www.wasap.my/601121557553

#brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut

open oder brownies area manjung Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’ ig-ainulbakery klik link ws klik link ws klik link ws http://www.wasap.my/601121557553 #brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
BABYSHARK...DO.DO.DO
.
.
COKLAT KEJU KEK & PASTRY
NO. 48, JALAN BAHARU,
PEKAN BATU 5, PARIT BUNTAR,
PERAK.

Whatsapp :
https://wa.me/60125337119?text=coklatkeju

https://wa.me/60125317119?text=coklatkeju

Facebook : https://web.facebook.com/coklatkejumy1

Facebook page : https://web.facebook.com/coklatkejumy

Instagram : https://www.instagram.com/coklatkejumy

Twitter : @coklatkejumy

LOKASI : https://maps.app.goo.gl/tLXAfLvZKASq7kaVA

#kek #kekbajet #kekviral #kekkahwin #kekbertunang #kekhantaran #kekparitbuntar #kekbaganserai #BMF #coklatkeju #kekcantik #kekmurah #keksedap #weddingkek #kekunicorn #kekfrozen #kekboboiboy #kekdidi&friends #kekbayblade #kekspiderman #keklittlepony #kekfree #kekcoklat #brownies #cheesetart #donut #paritbuntarismyhometown #paritbuntar #redvelvet #indulgence

BABYSHARK...DO.DO.DO . . COKLAT KEJU KEK & PASTRY NO. 48, JALAN BAHARU, PEKAN BATU 5, PARIT BUNTAR, PERAK. Whatsapp : https://wa.me/60125337119?text=coklatkeju https://wa.me/60125317119?text=coklatkeju Facebook : https://web.facebook.com/coklatkejumy1 Facebook page : https://web.facebook.com/coklatkejumy Instagram : https://www.instagram.com/coklatkejumy Twitter : @coklatkejumy LOKASI : https://maps.app.goo.gl/tLXAfLvZKASq7kaVA #kek #kekbajet #kekviral #kekkahwin #kekbertunang #kekhantaran #kekparitbuntar #kekbaganserai #BMF #coklatkeju #kekcantik #kekmurah #keksedap #weddingkek #kekunicorn #kekfrozen #kekboboiboy #kekdidi &friends #kekbayblade #kekspiderman #keklittlepony #kekfree #kekcoklat #brownies #cheesetart #donut #paritbuntarismyhometown #paritbuntar #redvelvet #indulgence - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Saturday night "Brownie Night"😎😜. @brunamunizmendonca @righttyme44 @yishinjoyz #snow #brownies #friends #goodtimes

Saturday night "Brownie Night"😎😜. @brunamunizmendonca @righttyme44 @yishinjoyz #snow #brownies #friends #goodtimes - 4 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Double Chocolate Brownies 🍫 
#brownies #nordicware #nordicwareusa #doublechocolatebrownies #baking #brownie #perfectbrownies #chocolate #bakersgonnabake

Double Chocolate Brownies 🍫 #brownies #nordicware #nordicwareusa #doublechocolatebrownies #baking #brownie #perfectbrownies #chocolate #bakersgonnabake - 4 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Become a brownie champion. 
#brownies #recipe #baking #bakingfromscratch #chocolate #howto

Become a brownie champion. #brownies #recipe #baking #bakingfromscratch #chocolate #howto - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Combo Abang Sado yang paling HEBAT sebab paling senang nak jaga dan yang penting tak pernah mengecewakan uollsss 😱😱
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Mamasab Bakery sahaja
.
Apa yg korang dapat dalam set combo ni 👇🏻👇🏻👇🏻
🌸 Brownies Legend
🌸 Brownies Mixnut 🌸 Nutella Gunung Berapi
🌸 Congo Bar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
RM40
RM40
RM40
.
Untuk order dan delivery ke tempat anda whatsapp kami sekarang
(Tekan link whatsapp di bio)
.
#comboabangsadobysabrinabakery #comboabangsadobatupahat #comboabangsadomamasab #comboabangsado #comboabangsadosedappgiler #comboabangsadokualalumpur #brownies #congobar #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #browniesmixnuts #comboabangsadokl

Combo Abang Sado yang paling HEBAT sebab paling senang nak jaga dan yang penting tak pernah mengecewakan uollsss 😱😱 . ✔ Tak perlu simpan dalam peti ais ✔ Letak je kat luar (suhu bilik) ✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek ✔ Hanya di Mamasab Bakery sahaja . Apa yg korang dapat dalam set combo ni 👇🏻👇🏻👇🏻 🌸 Brownies Legend 🌸 Brownies Mixnut 🌸 Nutella Gunung Berapi 🌸 Congo Bar . Memang berbaloi uolsss 💪💪 . RM40 RM40 RM40 . Untuk order dan delivery ke tempat anda whatsapp kami sekarang (Tekan link whatsapp di bio) . #comboabangsadobysabrinabakery #comboabangsadobatupahat #comboabangsadomamasab #comboabangsado #comboabangsadosedappgiler #comboabangsadokualalumpur #brownies #congobar #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #browniesmixnuts #comboabangsadokl - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Brownies Nutella fully Strawberries & Chocolates..
.
.
Alhamdulillah brownies permintaan paling tinggi skg.. Tuk Chinese New Year pn rmai yg order brownies bt sbg hantaran.. Bkn apa kn, brownies ni senang nk handle klau 'belarok' jauh2.. Xyah nk letak dlm peti ke apa.. Jnji letak dlm bekas kedap udara😘
.
.
☎https://www.wasap.my/60179042352 .
.
✉https://instgram.com/ikacheman93/
.
.
#brownies #kekkualakrai #kekbyikacheman

Brownies Nutella fully Strawberries & Chocolates.. . . Alhamdulillah brownies permintaan paling tinggi skg.. Tuk Chinese New Year pn rmai yg order brownies bt sbg hantaran.. Bkn apa kn, brownies ni senang nk handle klau 'belarok' jauh2.. Xyah nk letak dlm peti ke apa.. Jnji letak dlm bekas kedap udara😘 . . ☎https://www.wasap.my/60179042352 . . ✉https://instgram.com/ikacheman93/ . . #brownies #kekkualakrai #kekbyikacheman - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
open oder brownies area manjung 
Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 
Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’
ig-ainulbakery 
klik link ws 
klik link ws
klik link ws
http://www.wasap.my/601121557553

#brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut

open oder brownies area manjung Brownies kedut with nuttela 🍫🍓🍇🍰 whatsApp 01121557553 Di buat dengan penuh kasih sayang 💛✨ SEDAP..LAZAT...ENAK TAK TERKATA !!! mari cepat oder brownies dengan kami belum cuba belum tahu...insyallah sekali rasa pasti mahu lagi 💛...’murah2 je’ ig-ainulbakery klik link ws klik link ws klik link ws http://www.wasap.my/601121557553 #brownies #brownieskedut #browniesmanjung #browniessedap #browniesmurah #browniesnutella #brownieswalnut #brownieshantaran #browniesbirthday #browniestower #browniesnut - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Thanks for ordering Sist @wenwen_ong 🙏
#piesusu #piebrownies #piebuah #piesusujumbo #chiffonchocolate #chiffonpandan #chiffonpandanceres #chiffonpandankeju #pudingesteler #pudingregal #pudingoreochocolate #Pudinglumutbutterchoco #pudinglumut #bolugulung #bolutape #kuekering #dapurmamakenki #mamakenki #pisangbolen #homemade #brownies #kuejakartabarat #kuetangerang #kueporisindah #kastengel #lidahkucing #premiumlapislegit #sagukeju #nastar #kueimlek

Thanks for ordering Sist @wenwen_ong 🙏 #piesusu #piebrownies #piebuah #piesusujumbo #chiffonchocolate #chiffonpandan #chiffonpandanceres #chiffonpandankeju #pudingesteler #pudingregal #pudingoreochocolate #Pudinglumutbutterchoco #pudinglumut #bolugulung #bolutape #kuekering #dapurmamakenki #mamakenki #pisangbolen #homemade #brownies #kuejakartabarat #kuetangerang #kueporisindah #kastengel #lidahkucing #premiumlapislegit #sagukeju #nastar #kueimlek - 6 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Gluten free, dairy free & vegan chickpea brownies!

I’ve baked these fudgy pieces of goodness more times than I would like to admit! 📝 Here’s the recipe:

INGREDIENTS 🍴1 – 15oz can chickpeas, drained and rinsed
🍴1/2 cup nut butter (I use almond butter or peanut butter)
🍴1/2 cup dates (around 10 dates), you can also use honey or maple syrup
🍴1 Tbsp melted coconut oil
🍴1 tsp. vanilla
🍴1/4 cup almond flour
🍴1/4 cup cocoa powder
🍴1/4 tsp baking soda
🍴1/4 tsp baking powder
🍴1/4 tsp salt
🍴1/2 cup chocolate chips and more for sprinkling on top!

INSTRUCTIONS
1. Preheat oven to 350F.
2. In a food processor, blend chickpeas, nut butter, dates, coconut oil, vanilla, and half of the chocolate chips.
3. Once blended, add in almond flour, cocoa powder, baking soda, baking powder, and salt.
4. Once creamy and smooth, pour into greased 8×4 loaf pan and sprinkle with extra chocolate chips.
5. Bake for 25-30 minutes.

#glutenfreerecipes #brownies #healthyfoodrecipes #vegan #veganfoodrecipes #healthytreats

Gluten free, dairy free & vegan chickpea brownies! I’ve baked these fudgy pieces of goodness more times than I would like to admit! 📝 Here’s the recipe: INGREDIENTS 🍴1 – 15oz can chickpeas, drained and rinsed 🍴1/2 cup nut butter (I use almond butter or peanut butter) 🍴1/2 cup dates (around 10 dates), you can also use honey or maple syrup 🍴1 Tbsp melted coconut oil 🍴1 tsp. vanilla 🍴1/4 cup almond flour 🍴1/4 cup cocoa powder 🍴1/4 tsp baking soda 🍴1/4 tsp baking powder 🍴1/4 tsp salt 🍴1/2 cup chocolate chips and more for sprinkling on top! INSTRUCTIONS 1. Preheat oven to 350F. 2. In a food processor, blend chickpeas, nut butter, dates, coconut oil, vanilla, and half of the chocolate chips. 3. Once blended, add in almond flour, cocoa powder, baking soda, baking powder, and salt. 4. Once creamy and smooth, pour into greased 8×4 loaf pan and sprinkle with extra chocolate chips. 5. Bake for 25-30 minutes. #glutenfreerecipes #brownies #healthyfoodrecipes #vegan #veganfoodrecipes #healthytreats - 6 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.