#btho

109,081 posts

NGERI KECACINGAN TAKKAN DILUPA 😣

Bila selalu consult customer tekankan kepentingan ubat cacing sebelum berjamu memang selalu terlintas tragedi ngeri kecacingan dalam pantang saya sewaktu ketika dahulu
.
Perjumpaan consultant SuzyHoney dulu pernah 
Dr. Juliana ulaskan pentingnya ubat cacing bukan untuk kanakΒ² sahaja. Diceritakan pula pengalaman pembedahan pesakit perut besar. Masa tu baru tahu bukan mainΒ² bab cacing ni
.
Lebih mengerikan bila terjadi pada diri sendiri membuang keluar cacing besar 😫😭. Dalam pantang awak-awak eh. Betul juga kata Dr. Ju saya suka makan ulam², kadang telur cacing kita xsedar.. Basuh ulam bilas² air jer ingat ok

Tapi beruntungla saya masa dalam pantang tu, saya tengah consume #RebusanAkarKayu , sentiasa sapu #KrimBarutHerba pada perut walau berpantang #caesar dan sehari selepas ber #tangas esoknya tu keluar cacing.

Sebab kesan & khasiat herba tu kot cacing menggelupur nak keluar. Usaha kita nak jaga dalaman, nak kempiskan perut tapi dia pula kepanasan tak boleh duduk dalam. Memang seram, seriau, takut semua ada terus wasap kak Suzy Honey & ajak suami p beli ubat cacing

Sekeluarga dikerah makan ubat cacing tau. Ada juga yang bertanyakan saya ibu menyusu boleh ke makan ubat cacing? Sebelum saya telan pun saya buat research juga tau. Awak-awak baca artikel bawah tu. Malas nak baca rujuk perenggan ke 5 terakhir πŸ‘Œ

Story kecacingan saya tu awak-awak leh baca di ruangan komen link fb saya ni πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1679239262127089&id=100001230946098

Semoga perkongsian ini dapat memanfaatkan kita bersama. Kalau awak-awak nak tahu detail pasal produk-produk yang saya guna tu atau #SetPantangSuzyHoney boleh wasap saya atau rujuk manaΒ² pengedar sah SuzyHoney insyaallah samaΒ² membantu.

Www.wasap.my/60183901329/pantangCacing

#UbatCacing
#PantangCaesar
#SuzyHoneyHerbs
#TeamKazenJamu #BTHO
#SuzyHoneyBalakong #SuzyHoneyPutrajaya

NGERI KECACINGAN TAKKAN DILUPA 😣 Bila selalu consult customer tekankan kepentingan ubat cacing sebelum berjamu memang selalu terlintas tragedi ngeri kecacingan dalam pantang saya sewaktu ketika dahulu . Perjumpaan consultant SuzyHoney dulu pernah Dr. Juliana ulaskan pentingnya ubat cacing bukan untuk kanakΒ² sahaja. Diceritakan pula pengalaman pembedahan pesakit perut besar. Masa tu baru tahu bukan mainΒ² bab cacing ni . Lebih mengerikan bila terjadi pada diri sendiri membuang keluar cacing besar 😫😭. Dalam pantang awak-awak eh. Betul juga kata Dr. Ju saya suka makan ulamΒ², kadang telur cacing kita xsedar.. Basuh ulam bilasΒ² air jer ingat ok Tapi beruntungla saya masa dalam pantang tu, saya tengah consume #RebusanAkarKayu , sentiasa sapu #KrimBarutHerba pada perut walau berpantang #caesar dan sehari selepas ber #tangas esoknya tu keluar cacing. Sebab kesan & khasiat herba tu kot cacing menggelupur nak keluar. Usaha kita nak jaga dalaman, nak kempiskan perut tapi dia pula kepanasan tak boleh duduk dalam. Memang seram, seriau, takut semua ada terus wasap kak Suzy Honey & ajak suami p beli ubat cacing Sekeluarga dikerah makan ubat cacing tau. Ada juga yang bertanyakan saya ibu menyusu boleh ke makan ubat cacing? Sebelum saya telan pun saya buat research juga tau. Awak-awak baca artikel bawah tu. Malas nak baca rujuk perenggan ke 5 terakhir πŸ‘Œ Story kecacingan saya tu awak-awak leh baca di ruangan komen link fb saya ni πŸ‘‡ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1679239262127089&id=100001230946098 Semoga perkongsian ini dapat memanfaatkan kita bersama. Kalau awak-awak nak tahu detail pasal produk-produk yang saya guna tu atau #SetPantangSuzyHoney boleh wasap saya atau rujuk manaΒ² pengedar sah SuzyHoney insyaallah samaΒ² membantu. Www.wasap.my/60183901329/pantangCacing #UbatCacing #PantangCaesar #SuzyHoneyHerbs #TeamKazenJamu #BTHO #SuzyHoneyBalakong #SuzyHoneyPutrajaya - 22 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Tinggal 1 box diva & 1 box primadona.

WS 011-13230317

#setdiva #setprimadona #lipstick #lipstikneelofa #lipstikraya #jomcantik #riangriaraya #freegift #freecod #cheras #tamancherasjaya#tamanimpianehsan #tamansutera #tamancherasperdana #btho #beautiful #youngandglow #youngnglow #youngandglowkajang #youngnglowcheras #youngandglowbangi #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowlipstick #mamasabcheras #mamasabkl #mamasabbangi #mamasabselangor #mamasabkajang #sayajuallipstick

Tinggal 1 box diva & 1 box primadona. WS 011-13230317 #setdiva #setprimadona #lipstick #lipstikneelofa #lipstikraya #jomcantik #riangriaraya #freegift #freecod #cheras #tamancherasjaya #tamanimpianehsan #tamansutera #tamancherasperdana #btho #beautiful #youngandglow #youngnglow #youngandglowkajang #youngnglowcheras #youngandglowbangi #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowlipstick #mamasabcheras #mamasabkl #mamasabbangi #mamasabselangor #mamasabkajang #sayajuallipstick - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Tinggal 1 box diva & 1 box primadona.

WS 011-13230317

#setdiva #setprimadona #lipstick #lipstikneelofa #lipstikraya #jomcantik #riangriaraya #freegift #freecod #cheras #tamancherasjaya#tamanimpianehsan #tamansutera #tamancherasperdana #btho #beautiful #youngandglow #youngnglow #youngandglowkajang #youngnglowcheras #youngandglowbangi #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowlipstick #mamasabcheras #mamasabkl #mamasabbangi #mamasabselangor #mamasabkajang #sayajuallipstick

Tinggal 1 box diva & 1 box primadona. WS 011-13230317 #setdiva #setprimadona #lipstick #lipstikneelofa #lipstikraya #jomcantik #riangriaraya #freegift #freecod #cheras #tamancherasjaya #tamanimpianehsan #tamansutera #tamancherasperdana #btho #beautiful #youngandglow #youngnglow #youngandglowkajang #youngnglowcheras #youngandglowbangi #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowlipstick #mamasabcheras #mamasabkl #mamasabbangi #mamasabselangor #mamasabkajang #sayajuallipstick - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Tinggal 1 box diva & 1 box primadona.

WS 011-13230317

#setdiva #setprimadona #lipstick #lipstikneelofa #lipstikraya #jomcantik #riangriaraya #freegift #freecod #cheras #tamancherasjaya#tamanimpianehsan #tamansutera #tamancherasperdana #btho #beautiful #youngandglow #youngnglow #youngandglowkajang #youngnglowcheras #youngandglowbangi #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowlipstick #mamasabcheras #mamasabkl #mamasabbangi #mamasabselangor #mamasabkajang #sayajuallipstick

Tinggal 1 box diva & 1 box primadona. WS 011-13230317 #setdiva #setprimadona #lipstick #lipstikneelofa #lipstikraya #jomcantik #riangriaraya #freegift #freecod #cheras #tamancherasjaya #tamanimpianehsan #tamansutera #tamancherasperdana #btho #beautiful #youngandglow #youngnglow #youngandglowkajang #youngnglowcheras #youngandglowbangi #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowlipstick #mamasabcheras #mamasabkl #mamasabbangi #mamasabselangor #mamasabkajang #sayajuallipstick - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
READY STOCK!! FRESH FROM OVEN😍😍 CLICK the link on my bio πŸ€— 
#wawacosmeticskajang
#wawacosmeticsprimasaujana
#wawacosmeticsbalakong
#wawacosmeticsbtho
#wawacosmeticshululangat
#wawawawacosmeticsukm

#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho 
#hululangat
#ukm

#wawacosmeticsfeedback

READY STOCK!! FRESH FROM OVEN😍😍 CLICK the link on my bio πŸ€— #wawacosmeticskajang #wawacosmeticsprimasaujana #wawacosmeticsbalakong #wawacosmeticsbtho #wawacosmeticshululangat #wawawawacosmeticsukm #kajang #primasaujana #balakong #btho #hululangat #ukm #wawacosmeticsfeedback - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Retro Craft β€˜Unique design and exquisite craftsmanship’ 
Aplus Vision Optometry
β€˜You deserve quality eyecare’ πŸ“38, Jalan Cerdas, Taman Connaught 56000 Kuala Lumpur. πŸ“ž 012-9855634 
#eyewear #cerminmata #eyecare #optometrist #optician #kualalumpur #cheras #alamdamai #btho #jauhdimatatetapberaya #craftmanship #handcraftedmalaysia #tamanconnaught #retrocrafteyewear

Retro Craft β€˜Unique design and exquisite craftsmanship’ Aplus Vision Optometry β€˜You deserve quality eyecare’ πŸ“38, Jalan Cerdas, Taman Connaught 56000 Kuala Lumpur. πŸ“ž 012-9855634 #eyewear #cerminmata #eyecare #optometrist #optician #kualalumpur #cheras #alamdamai #btho #jauhdimatatetapberaya #craftmanship #handcraftedmalaysia #tamanconnaught #retrocrafteyewear - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Siapa je yang tak cair bila dapat #specialgift kan πŸ₯°β“
Dapat pulak on SPECIALDAY mereka ini wahh😍
And for sure hadiah itu mengikut cita rasa pemberi yang amat mengenali si penerima #gift ni nanti✨

Dengan mengikut cadangan daripada pemberi🌟 and #surpriseplanner kami🌟, kami akan beri yang terbaik buat penerima gift tu wah 🎁 πŸ’

Harga juga boleh ditetapkan oleh customer dengan serendah RM 10 πŸ€— dan persetujuan atas hasil dibincangkan dahulu sebelum deliver kepada si penerima πŸ˜˜β—οΈ Why must wait❓Set the date now‼️Come on🀩

Ingat❗️kami menerima tempahan selewat-lewatnya 3 hari sebelum date yang telah ditetapkan oleh anda‼️ *gambar tersebut merupakan sampel dan mungkin hasilnya berlainan sedikit drpd gambar tersebut*

Credit by πŸ“Έ: Google

#bouquet #flowerbouquet #chocbouquet #chocolatebouquet #flowerchocbouquet #flowerchocolatebouquet #cheapflowerbouquet #cheapchocolatebouquet 
#cheapbouquet #gift #cheapgift #surprisegift #cheapsurprisegift #flowerbouquetmurah #hadiahmurah #hadiahcantik #bouquetmurah #chocolatebouquetmurah #flowermurah #surprisegiftdelivery #kajang #hululangat #btho #kualalumpur #bangi #ukm #semenyih #surprisedeliverymurah

Siapa je yang tak cair bila dapat #specialgift kan πŸ₯°β“ Dapat pulak on SPECIALDAY mereka ini wahh😍 And for sure hadiah itu mengikut cita rasa pemberi yang amat mengenali si penerima #gift ni nanti✨ Dengan mengikut cadangan daripada pemberi🌟 and #surpriseplanner kami🌟, kami akan beri yang terbaik buat penerima gift tu wah 🎁 πŸ’ Harga juga boleh ditetapkan oleh customer dengan serendah RM 10 πŸ€— dan persetujuan atas hasil dibincangkan dahulu sebelum deliver kepada si penerima πŸ˜˜β—οΈ Why must wait❓Set the date now‼️Come on🀩 Ingat❗️kami menerima tempahan selewat-lewatnya 3 hari sebelum date yang telah ditetapkan oleh anda‼️ *gambar tersebut merupakan sampel dan mungkin hasilnya berlainan sedikit drpd gambar tersebut* Credit by πŸ“Έ: Google #bouquet #flowerbouquet #chocbouquet #chocolatebouquet #flowerchocbouquet #flowerchocolatebouquet #cheapflowerbouquet #cheapchocolatebouquet #cheapbouquet #gift #cheapgift #surprisegift #cheapsurprisegift #flowerbouquetmurah #hadiahmurah #hadiahcantik #bouquetmurah #chocolatebouquetmurah #flowermurah #surprisegiftdelivery #kajang #hululangat #btho #kualalumpur #bangi #ukm #semenyih #surprisedeliverymurah - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin buat semua customer @tamagolicious ...terima kasih atas sokongan anda semua selama iniπŸ₯°πŸ’›πŸ–€ #syawal1441hπŸŒ™ #btho #selamatharirayaaidilfitri #staysafe #rayapkpb

Selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin buat semua customer @tamagolicious ...terima kasih atas sokongan anda semua selama iniπŸ₯°πŸ’›πŸ–€ #syawal1441h πŸŒ™ #btho #selamatharirayaaidilfitri #staysafe #rayapkpb - 5 hours ago

19 Likes
3 Comments
0
Sapa yang dah dapatkan set mysterious ?? Komen sat ....
#wawaloveedition 
#wawamysteriousromance

#wawacosmeticskajang
#wawacosmeticsprimasaujana
#wawacosmeticsbalakong
#wawacosmeticsbtho
#wawacosmeticshululangat
#wawawawacosmeticsukm

#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho 
#hululangat
#ukm

#wawacosmeticsfeedback

Sapa yang dah dapatkan set mysterious ?? Komen sat .... #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawacosmeticskajang #wawacosmeticsprimasaujana #wawacosmeticsbalakong #wawacosmeticsbtho #wawacosmeticshululangat #wawawawacosmeticsukm #kajang #primasaujana #balakong #btho #hululangat #ukm #wawacosmeticsfeedback - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
promise u girls.. lepas ni korang da boleh simpan perfume rege ratusan ringgit tu tau. da jgn membazir beli memahal.. perfume #wawaloveedition ni da la wangi.. tahan lama pastu tak smpi seratus hinghit pakej sekali dgn 4 warna lipmatte yg boom!! vass! OMG mmg pakej cantek wangi sekali suster.. yg belum grab #wawamysteriousromance cecepat grab dua box terus ok.. sebab tak boleh nak decide yg mana better dua2 the best!! 😭😭😭 #wawacosmeticskajang
#wawacosmeticsprimasaujana
#wawacosmeticsbalakong
#wawacosmeticsbtho
#wawacosmeticshululangat
#wawawawacosmeticsukm

#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho 
#hululangat
#ukm

#wawacosmeticsfeedback

promise u girls.. lepas ni korang da boleh simpan perfume rege ratusan ringgit tu tau. da jgn membazir beli memahal.. perfume #wawaloveedition ni da la wangi.. tahan lama pastu tak smpi seratus hinghit pakej sekali dgn 4 warna lipmatte yg boom!! vass! OMG mmg pakej cantek wangi sekali suster.. yg belum grab #wawamysteriousromance cecepat grab dua box terus ok.. sebab tak boleh nak decide yg mana better dua2 the best!! 😭😭😭 #wawacosmeticskajang #wawacosmeticsprimasaujana #wawacosmeticsbalakong #wawacosmeticsbtho #wawacosmeticshululangat #wawawawacosmeticsukm #kajang #primasaujana #balakong #btho #hululangat #ukm #wawacosmeticsfeedback - 7 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Nak tak kalau sis wawa buat special sale utk korang ? tahu.. faham.. bosan dok uma kan? teringin nak shopping tak boleh nak keluar.. nasib baik la servis penghantaran masi ada .. hehe .. so siapa nak wawa buat sale utk #wawaloveedition ni? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ #wawacosmeticskajang
#wawacosmeticsprimasaujana
#wawacosmeticsbalakong
#wawacosmeticsbtho
#wawacosmeticshululangat
#wawawawacosmeticsukm

#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho 
#hululangat
#ukm

#wawacosmeticsfeedback

Nak tak kalau sis wawa buat special sale utk korang ? tahu.. faham.. bosan dok uma kan? teringin nak shopping tak boleh nak keluar.. nasib baik la servis penghantaran masi ada .. hehe .. so siapa nak wawa buat sale utk #wawaloveedition ni? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ #wawacosmeticskajang #wawacosmeticsprimasaujana #wawacosmeticsbalakong #wawacosmeticsbtho #wawacosmeticshululangat #wawawawacosmeticsukm #kajang #primasaujana #balakong #btho #hululangat #ukm #wawacosmeticsfeedback - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Waktu mcm ni kalau tetiba stock skincare  habis, mmg boleh bikin marah tau. Kalau ada yg tak sempat nak stock up tu, boleh roger #TeamBougas ok. InshaAllah #TeamBougas akan hantar sampai depan rumah.
.
#TeamBougas, sila munculkan diri πŸ‘‡πŸΌ #bougasbeauty
#bougasbeautykajang
#bougasbeautyprimasaujana
#bougasbeautybalakong
#bougasbeautybtho
#bougasbeautyhululangat

#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho
#hululangat

#bougasbeautyfeedback
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasserum
#bougascleanser
#bougasscrub

Waktu mcm ni kalau tetiba stock skincare habis, mmg boleh bikin marah tau. Kalau ada yg tak sempat nak stock up tu, boleh roger #TeamBougas ok. InshaAllah #TeamBougas akan hantar sampai depan rumah. . #TeamBougas , sila munculkan diri πŸ‘‡πŸΌ #bougasbeauty #bougasbeautykajang #bougasbeautyprimasaujana #bougasbeautybalakong #bougasbeautybtho #bougasbeautyhululangat #kajang #primasaujana #balakong #btho #hululangat #bougasbeautyfeedback #bougasfeedback #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hebat betul penangan kambing perap Mamasab Bakery ni? πŸ‘‰ tak bau hamis πŸ‘‰ rasa kambing pun kurang sangat πŸ‘‰ daging yang super lembut dan tak liat. πŸ‘‰ bahan perap yang memikat dan terpikat

Lagi satu kan, kambing perap ni hanya menggunakan lamb bahagian shoulder sahaja, pasti takkan mengecewakan anda 😍😍 15 minit dah cukup masak.. Settle.. Boleh terus makan.. πŸ˜‹

Nk masak guna kuali boleh, pakai arang ala2 BBQ boleh, microwace/oven pon boleh.. Jimat masa sangat2.. Tak payah nak tumbuk2 dan blender bagai kat dapur πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Cara order ? Tekan link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/601113230317
.

#mamasabbangi #mamasabkajang #mamasabcheras #mamasabserdang #mamasabsemenyih #mamasabkl #kambingperapmamasab #kambingperapmurah #kambingperapsedap #frozenfood #bazaaronline #tamancherasjaya #tamancherasperdana #kajang #bangi #cheras #btho #kualalumpur

Hebat betul penangan kambing perap Mamasab Bakery ni? πŸ‘‰ tak bau hamis πŸ‘‰ rasa kambing pun kurang sangat πŸ‘‰ daging yang super lembut dan tak liat. πŸ‘‰ bahan perap yang memikat dan terpikat Lagi satu kan, kambing perap ni hanya menggunakan lamb bahagian shoulder sahaja, pasti takkan mengecewakan anda 😍😍 15 minit dah cukup masak.. Settle.. Boleh terus makan.. πŸ˜‹ Nk masak guna kuali boleh, pakai arang ala2 BBQ boleh, microwace/oven pon boleh.. Jimat masa sangat2.. Tak payah nak tumbuk2 dan blender bagai kat dapur πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Cara order ? Tekan link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/601113230317 . #mamasabbangi #mamasabkajang #mamasabcheras #mamasabserdang #mamasabsemenyih #mamasabkl #kambingperapmamasab #kambingperapmurah #kambingperapsedap #frozenfood #bazaaronline #tamancherasjaya #tamancherasperdana #kajang #bangi #cheras #btho #kualalumpur - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hebat betul penangan kambing perap Mamasab Bakery ni? πŸ‘‰ tak bau hamis πŸ‘‰ rasa kambing pun kurang sangat πŸ‘‰ daging yang super lembut dan tak liat. πŸ‘‰ bahan perap yang memikat dan terpikat

Lagi satu kan, kambing perap ni hanya menggunakan lamb bahagian shoulder sahaja, pasti takkan mengecewakan anda 😍😍 15 minit dah cukup masak.. Settle.. Boleh terus makan.. πŸ˜‹

Nk masak guna kuali boleh, pakai arang ala2 BBQ boleh, microwace/oven pon boleh.. Jimat masa sangat2.. Tak payah nak tumbuk2 dan blender bagai kat dapur πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Cara order ? Tekan link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/601113230317
.

#mamasabbangi #mamasabkajang #mamasabcheras #mamasabserdang #mamasabsemenyih #mamasabkl #kambingperapmamasab #kambingperapmurah #kambingperapsedap #frozenfood #bazaaronline #tamancherasjaya #tamancherasperdana #kajang #bangi #cheras #btho #kualalumpur

Hebat betul penangan kambing perap Mamasab Bakery ni? πŸ‘‰ tak bau hamis πŸ‘‰ rasa kambing pun kurang sangat πŸ‘‰ daging yang super lembut dan tak liat. πŸ‘‰ bahan perap yang memikat dan terpikat Lagi satu kan, kambing perap ni hanya menggunakan lamb bahagian shoulder sahaja, pasti takkan mengecewakan anda 😍😍 15 minit dah cukup masak.. Settle.. Boleh terus makan.. πŸ˜‹ Nk masak guna kuali boleh, pakai arang ala2 BBQ boleh, microwace/oven pon boleh.. Jimat masa sangat2.. Tak payah nak tumbuk2 dan blender bagai kat dapur πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Cara order ? Tekan link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/601113230317 . #mamasabbangi #mamasabkajang #mamasabcheras #mamasabserdang #mamasabsemenyih #mamasabkl #kambingperapmamasab #kambingperapmurah #kambingperapsedap #frozenfood #bazaaronline #tamancherasjaya #tamancherasperdana #kajang #bangi #cheras #btho #kualalumpur - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Hebat betul penangan kambing perap Mamasab Bakery ni? πŸ‘‰ tak bau hamis πŸ‘‰ rasa kambing pun kurang sangat πŸ‘‰ daging yang super lembut dan tak liat. πŸ‘‰ bahan perap yang memikat dan terpikat

Lagi satu kan, kambing perap ni hanya menggunakan lamb bahagian shoulder sahaja, pasti takkan mengecewakan anda 😍😍 15 minit dah cukup masak.. Settle.. Boleh terus makan.. πŸ˜‹

Nk masak guna kuali boleh, pakai arang ala2 BBQ boleh, microwace/oven pon boleh.. Jimat masa sangat2.. Tak payah nak tumbuk2 dan blender bagai kat dapur πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Cara order ? Tekan link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/601113230317
.

#mamasabbangi #mamasabkajang #mamasabcheras #mamasabserdang #mamasabsemenyih #mamasabkl #kambingperapmamasab #kambingperapmurah #kambingperapsedap #frozenfood #bazaaronline #tamancherasjaya #tamancherasperdana #kajang #bangi #cheras #btho #kualalumpur

Hebat betul penangan kambing perap Mamasab Bakery ni? πŸ‘‰ tak bau hamis πŸ‘‰ rasa kambing pun kurang sangat πŸ‘‰ daging yang super lembut dan tak liat. πŸ‘‰ bahan perap yang memikat dan terpikat Lagi satu kan, kambing perap ni hanya menggunakan lamb bahagian shoulder sahaja, pasti takkan mengecewakan anda 😍😍 15 minit dah cukup masak.. Settle.. Boleh terus makan.. πŸ˜‹ Nk masak guna kuali boleh, pakai arang ala2 BBQ boleh, microwace/oven pon boleh.. Jimat masa sangat2.. Tak payah nak tumbuk2 dan blender bagai kat dapur πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Cara order ? Tekan link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/601113230317 . #mamasabbangi #mamasabkajang #mamasabcheras #mamasabserdang #mamasabsemenyih #mamasabkl #kambingperapmamasab #kambingperapmurah #kambingperapsedap #frozenfood #bazaaronline #tamancherasjaya #tamancherasperdana #kajang #bangi #cheras #btho #kualalumpur - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Double tap gambar ni kalau korang dah cuba semua produk Bougas Beauty & bagi result yg wow dkt skin korang. Hopefully you can spread the love to everyone else too 😘
.
#bougasbeauty
#bougasbeautykajang
#bougasbeautyprimasaujana
#bougasbeautybalakong
#bougasbeautybtho
#bougasbeautyhululangat

#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho
#hululangat

#bougasbeautyfeedback
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasserum
#bougascleanser
#bougasscrub

Double tap gambar ni kalau korang dah cuba semua produk Bougas Beauty & bagi result yg wow dkt skin korang. Hopefully you can spread the love to everyone else too 😘 . #bougasbeauty #bougasbeautykajang #bougasbeautyprimasaujana #bougasbeautybalakong #bougasbeautybtho #bougasbeautyhululangat #kajang #primasaujana #balakong #btho #hululangat #bougasbeautyfeedback #bougasfeedback #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Alhamdulilah 
Thanks support @susunilofakajangxbalakong 
Self pickup dari Putrajaya πŸ‘ˆ
Hahhh jauh 2 pun sanggup tauπŸ˜‚semua sebb susu ni sedap sangat

Nak tahu betul ke tak ,mehh try cepatt .
.
.
*COD hanya untuk sekitar kawasan KAJANG BALAKONG BTHO CHERAS
.
.
.
.
*Self Pickup di Balakong

#susunilofa #susunilofapisang #susunilofakurmapisang #nilofabananamilk #susunilofasedap #susunilofamurah #susukurma #susupisang #nilofadatesbananamilk #susunilofakajang
#susunilofabalakong
#nilofakajang
#nilofabalakong
#susunilofabtho
#nilofabtho#kajang #balakong #btho

Alhamdulilah Thanks support @susunilofakajangxbalakong Self pickup dari Putrajaya πŸ‘ˆ Hahhh jauh 2 pun sanggup tauπŸ˜‚semua sebb susu ni sedap sangat Nak tahu betul ke tak ,mehh try cepatt . . . *COD hanya untuk sekitar kawasan KAJANG BALAKONG BTHO CHERAS . . . . *Self Pickup di Balakong #susunilofa #susunilofapisang #susunilofakurmapisang #nilofabananamilk #susunilofasedap #susunilofamurah #susukurma #susupisang #nilofadatesbananamilk #susunilofakajang #susunilofabalakong #nilofakajang #nilofabalakong #susunilofabtho #nilofabtho #kajang #balakong #btho - 8 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Tak habis lagi πŸ˜† ampun maaf dipinta #kitajagakita

Tak habis lagi πŸ˜† ampun maaf dipinta #kitajagakita - 10 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
Limited Edition for Hari Raya
.

Neelopa X Mamasab
Koleberasi julung Kali nyaa🀩
Lipstik Neelopa X Mamasab πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„
.
Warna super menarik yang menaikan seri si pemakai gituwww! .
Pembelian combo utk setiap set berharga 
RM 130.00 ( Jimat 62.00) πŸ₯°
.
Normal Price 48.00 sebatang‼️ .
Kini nikmati MEMBER PRICE  dengan penjimatan terlajak
RM 20.00 .. murah ke sangat murahh ‼️‼️ .
Harga sebatang liptick 27.50 ..haahah gilaaa laaa
.
Pilihan bermula sekarang .. Jangan sampai sis uturnπŸ€ͺπŸ€ͺ..
Hehe gurau saja. .
It's open until stock last . Dont be the last one , pls be the first one.. www.wasap.my/601126231505/mamasabxneelofa

#neelofaxyoungandglow 
#mamasablovers 
#neelofa 
#mamasabxneelofaxyoungandglow

#lipmatte #lipmattemalaysia#lipmattemurah
#lipstick #koleksiaidifitri #raya2020 #ramadhan2020 #mamasab #mamasabwarrior #mamasablovers #youngnglow #neelofa #aydajebat #neelofaxmamasab #mamasabbangi #mamasabkl #mamasabkajang #mamasabcheras #hadiahbirthday #iloveyou #ukmbangi #kptmbangi #cheras #tamancherasjaya #btho #tamantamingjaya #balakong

Limited Edition for Hari Raya . Neelopa X Mamasab Koleberasi julung Kali nyaa🀩 Lipstik Neelopa X Mamasab πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„ . Warna super menarik yang menaikan seri si pemakai gituwww! . Pembelian combo utk setiap set berharga RM 130.00 ( Jimat 62.00) πŸ₯° . Normal Price 48.00 sebatang‼️ . Kini nikmati MEMBER PRICE dengan penjimatan terlajak RM 20.00 .. murah ke sangat murahh ‼️‼️ . Harga sebatang liptick 27.50 ..haahah gilaaa laaa . Pilihan bermula sekarang .. Jangan sampai sis uturnπŸ€ͺπŸ€ͺ.. Hehe gurau saja. . It's open until stock last . Dont be the last one , pls be the first one.. www.wasap.my/601126231505/mamasabxneelofa #neelofaxyoungandglow #mamasablovers #neelofa #mamasabxneelofaxyoungandglow #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstick #koleksiaidifitri #raya2020 #ramadhan2020 #mamasab #mamasabwarrior #mamasablovers #youngnglow #neelofa #aydajebat #neelofaxmamasab #mamasabbangi #mamasabkl #mamasabkajang #mamasabcheras #hadiahbirthday #iloveyou #ukmbangi #kptmbangi #cheras #tamancherasjaya #btho #tamantamingjaya #balakong - 10 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Alhamdulilah rezeki raya 1stπŸ˜‡
Self pick up dari selayang 
2 set susu nilofa pisang kurma
Thanks support us @susunilofakajangxbalakong
KORANG TUNGGU  APA LAGI TU GUYS!!
.
.
.
#susunilofa #susunilofapisang #susunilofakurmapisang #nilofabananamilk #susunilofasedap #susunilofamurah #susukurma #susupisang #nilofadatesbananamilk #susunilofakajang
#susunilofabalakong
#nilofakajang
#nilofabalakong
#susunilofabtho
#nilofabtho#kajang #balakong #btho *COD hanya untuk sekitar kawasan KAJANG BALAKONG BTHO CHERAS
.
.
.
.
*Self Pickup di Balakong

Alhamdulilah rezeki raya 1stπŸ˜‡ Self pick up dari selayang 2 set susu nilofa pisang kurma Thanks support us @susunilofakajangxbalakong KORANG TUNGGU APA LAGI TU GUYS!! . . . #susunilofa #susunilofapisang #susunilofakurmapisang #nilofabananamilk #susunilofasedap #susunilofamurah #susukurma #susupisang #nilofadatesbananamilk #susunilofakajang #susunilofabalakong #nilofakajang #nilofabalakong #susunilofabtho #nilofabtho #kajang #balakong #btho *COD hanya untuk sekitar kawasan KAJANG BALAKONG BTHO CHERAS . . . . *Self Pickup di Balakong - 11 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.