#chocodapstruffle

344 posts

OK now bayang kan, rasa masam manis Strawberry πŸ“ 🍫🀀 #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

OK now bayang kan, rasa masam manis Strawberry πŸ“ 🍫🀀 #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 27 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Dah masam masam Yogurt campur kemanisan Mangga ummpphh!!! πŸ‘πŸΌβ€οΈπŸ˜‹ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

Dah masam masam Yogurt campur kemanisan Mangga ummpphh!!! πŸ‘πŸΌβ€οΈπŸ˜‹ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 27 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Nikmatnya, rasa masam masam yogurt! Sedap βœ”οΈπŸ‘πŸΌ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

Nikmatnya, rasa masam masam yogurt! Sedap βœ”οΈπŸ‘πŸΌ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 27 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Yogurt 3 perisa ❀️❀️❀️ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

Yogurt 3 perisa ❀️❀️❀️ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 27 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Sedapnya buat kudap kudap πŸ€€πŸ‘πŸΌ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

Sedapnya buat kudap kudap πŸ€€πŸ‘πŸΌ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 27 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Truffle πŸ˜‹πŸ« #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

Truffle πŸ˜‹πŸ« #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 27 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Comelnya packaging Truffle and Yogurt ni!
Rm8.90 je sekotak 🍫

#chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

Comelnya packaging Truffle and Yogurt ni! Rm8.90 je sekotak 🍫 #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 29 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah, customer yang bekerja di Tabung Haji ni beli 2 pack! Terima kasih ❀️ Selamat menjamu kenikmatan Chocodaps tu hehe 🍫

#chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

Alhamdulillah, customer yang bekerja di Tabung Haji ni beli 2 pack! Terima kasih ❀️ Selamat menjamu kenikmatan Chocodaps tu hehe 🍫 #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 29 days ago

1 Likes
0 Comments
0
'Nak... Mak teringin nak makan Chocodaps'

Kesian maknya mengidam nak Chocodaps πŸ˜‚πŸ€€ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle

'Nak... Mak teringin nak makan Chocodaps' Kesian maknya mengidam nak Chocodaps πŸ˜‚πŸ€€ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle - 29 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Packaging menarik sesangat la sesuai utk hadiahkan kwn2. 
Senang di bawa ke mana2. Coklat ni tahan lasak tau. Xmudah cair😍 *Truffle Mango*
🍫Rasa serbuk koko yang pekat diiringi oleh rasa mango yang masam manis *Truffle Hazelnut*
🍫Serbuk koko yang pahit..tapi dihujungnya terasa hazelnut yang paling superbb dan seperti makan kek tiramisu *Chocoflakes*
🍫Bagi penggemar conflakes rangup memang wajib try chocoflakes. Rasa conflakes meriah dengan rasa coklat yang pekat 
Rugi sangat xcuba

Wasap 0167227754 k laili

#chocodapstruffle #highpremiumchoc
#chocodapslebihdarisedap #CODAmpangKL
#ejenwanted

Packaging menarik sesangat la sesuai utk hadiahkan kwn2. Senang di bawa ke mana2. Coklat ni tahan lasak tau. Xmudah cair😍 *Truffle Mango* 🍫Rasa serbuk koko yang pekat diiringi oleh rasa mango yang masam manis *Truffle Hazelnut* 🍫Serbuk koko yang pahit..tapi dihujungnya terasa hazelnut yang paling superbb dan seperti makan kek tiramisu *Chocoflakes* 🍫Bagi penggemar conflakes rangup memang wajib try chocoflakes. Rasa conflakes meriah dengan rasa coklat yang pekat Rugi sangat xcuba Wasap 0167227754 k laili #chocodapstruffle #highpremiumchoc #chocodapslebihdarisedap #CODAmpangKL #ejenwanted - 1 month ago

4 Likes
0 Comments
0
Stock baru kita dah sampai πŸ™ˆπŸ«
Mesti korang pun nak try jugak kaann! πŸ˜‹πŸ’–. Korang boleh tengok senarai harga bagi chocolate truffle and yogurt πŸ₯Ί
Korang berminat boleh tekan link di bio ig okayyπŸ“Œ
#chocodapsclassic
#chocodapstruffle
#chocodapsyummy

Stock baru kita dah sampai πŸ™ˆπŸ« Mesti korang pun nak try jugak kaann! πŸ˜‹πŸ’–. Korang boleh tengok senarai harga bagi chocolate truffle and yogurt πŸ₯Ί Korang berminat boleh tekan link di bio ig okayyπŸ“Œ #chocodapsclassic #chocodapstruffle #chocodapsyummy - 2 months ago

12 Likes
0 Comments
0
Harga untuk chocodap's chocolate jenis classic guyssπŸ˜‹πŸ«. So korang yang berminat tu boleh pm cepat cepatt! Saya ade letakkan link di ig page saya. Atee moh lerr ramai ramai rasaa 🀭
#chocodapsclassic
#chocodapstruffle
#chocodapsyummy

Harga untuk chocodap's chocolate jenis classic guyssπŸ˜‹πŸ«. So korang yang berminat tu boleh pm cepat cepatt! Saya ade letakkan link di ig page saya. Atee moh lerr ramai ramai rasaa 🀭 #chocodapsclassic #chocodapstruffle #chocodapsyummy - 2 months ago

10 Likes
2 Comments
0
Stay updated koraangg! πŸ˜‹πŸ«
#chocodapsclassic
#chocodaps
#chocodapstruffle

Stay updated koraangg! πŸ˜‹πŸ« #chocodapsclassic #chocodaps #chocodapstruffle - 2 months ago

12 Likes
0 Comments
0
COKLAT PUNCA KAVITI (KEROSAKAN GIGI)
.
.
Coklat tidak asing lagi dengan keenakannya. Hampir semua lapisan masyarakat menyukainya tapi mesti ramai yang beranggapan makan coklat boleh buat gigi cepat rosak, betul ke betul. .
.
Sebelum saya bercerita, Saya rasa anda perlu faham sedikit bagaimana KAVITI ini berlaku:
.
Kaviti berlaku adalah disebabkan oleh bakteria didalam mulut. Bakteria ini merosakan gigi(enamel) dengan menghasilkan asid daripada sisa2 makanan di permukaan gigi. Secara asasnya bacteria ni makan gula ringkas pada makanan tersebut. Jadi disini bermaksud semua jenis makanan yang mempunyai gula ringkas seperti nasi, roti, gula, spagetti dll boleh menyumbang kepada KAVITI! Bukan makan COKLAT sahaja ye
.
.

PENEMUAN COKLAT ADA ANTI-BACTERIA?
.
Terdapat satu kajian di UNIVERSITI OSAKA, JEPUN menyatakan bahawa coklat lebih selamat dari kesan KAVITI berbanding dengan makanan lain kerana biji koko didapati mengandungi ANTI-BACTERIA. Atas perkara ini mereka bersepakat menyatakan Coklat juga mempunyai kesan yang sama. Namun itu tidak bermakna makan coklat tidak terdedah langsung akan kesan KAVITI kerana coklat juga tetap mengandungi GULA
.
.
[[ Kesimpulannya disini, punca KAVITI bukan la pada COKLAT semata atau pun makanan-makanan yang lain. Klo kita tak jaga KEBERSIHAN GIGI makan la apa pun gigi kita akan ROSAK ]] #chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus
#chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift
#chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin
#doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011247

COKLAT PUNCA KAVITI (KEROSAKAN GIGI) . . Coklat tidak asing lagi dengan keenakannya. Hampir semua lapisan masyarakat menyukainya tapi mesti ramai yang beranggapan makan coklat boleh buat gigi cepat rosak, betul ke betul. . . Sebelum saya bercerita, Saya rasa anda perlu faham sedikit bagaimana KAVITI ini berlaku: . Kaviti berlaku adalah disebabkan oleh bakteria didalam mulut. Bakteria ini merosakan gigi(enamel) dengan menghasilkan asid daripada sisa2 makanan di permukaan gigi. Secara asasnya bacteria ni makan gula ringkas pada makanan tersebut. Jadi disini bermaksud semua jenis makanan yang mempunyai gula ringkas seperti nasi, roti, gula, spagetti dll boleh menyumbang kepada KAVITI! Bukan makan COKLAT sahaja ye . . PENEMUAN COKLAT ADA ANTI-BACTERIA? . Terdapat satu kajian di UNIVERSITI OSAKA, JEPUN menyatakan bahawa coklat lebih selamat dari kesan KAVITI berbanding dengan makanan lain kerana biji koko didapati mengandungi ANTI-BACTERIA. Atas perkara ini mereka bersepakat menyatakan Coklat juga mempunyai kesan yang sama. Namun itu tidak bermakna makan coklat tidak terdedah langsung akan kesan KAVITI kerana coklat juga tetap mengandungi GULA . . [[ Kesimpulannya disini, punca KAVITI bukan la pada COKLAT semata atau pun makanan-makanan yang lain. Klo kita tak jaga KEBERSIHAN GIGI makan la apa pun gigi kita akan ROSAK ]] #chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus #chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift #chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin #doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011247 - 2 months ago

93 Likes
31 Comments
0
FAKTA KOKO 
Koko boleh Mencerahkan Kulit Wajah😱

Penggunaan Cocoa juga mampu membantu mencerahkan kulit wajah. kandungan anti-oksidannya (flavanoids) membantu kulit untuk merefleksikan kembali sinar ultraviolet, yang berkontribusi untuk meningkatkan penampilan kulit dengan mengurangi kerosakan akibat sinar UV dan kerosakan kolagen yang dialami di dalam kulit. Untuk kaedah ini, bahan Cocoa ini bolehlah dicampur dengan susu secukupnya.

https://wa.me/60174629783/chocodaps

#chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus
#chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift
#chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin
#doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011242

FAKTA KOKO Koko boleh Mencerahkan Kulit Wajah😱 Penggunaan Cocoa juga mampu membantu mencerahkan kulit wajah. kandungan anti-oksidannya (flavanoids) membantu kulit untuk merefleksikan kembali sinar ultraviolet, yang berkontribusi untuk meningkatkan penampilan kulit dengan mengurangi kerosakan akibat sinar UV dan kerosakan kolagen yang dialami di dalam kulit. Untuk kaedah ini, bahan Cocoa ini bolehlah dicampur dengan susu secukupnya. https://wa.me/60174629783/chocodaps #chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus #chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift #chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin #doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011242 - 2 months ago

106 Likes
35 Comments
0
FAKTA KOKO
=====================================
MENGURANGKAN TANDA PENUAAN
===================================== Koko dipenuhi dengan kandungan flavanoids yang bermanfaat menanggal radikal bebas, melindungi kulit dari kedutan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan, kerana radikal bebas boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan berkedut, maka koko dapat melembabkan kulit dengan sangat efektif hingga lapisan terdalam kulit. 
Chocodap's 2.0

https://wa.me/60174629783/chocodaps

#Chocodaps
#SweetnHealthy
#CocoaFact
#chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus
#chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift
#chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin
#doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011235

FAKTA KOKO ===================================== MENGURANGKAN TANDA PENUAAN ===================================== Koko dipenuhi dengan kandungan flavanoids yang bermanfaat menanggal radikal bebas, melindungi kulit dari kedutan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan, kerana radikal bebas boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan berkedut, maka koko dapat melembabkan kulit dengan sangat efektif hingga lapisan terdalam kulit. Chocodap's 2.0 https://wa.me/60174629783/chocodaps #Chocodaps #SweetnHealthy #CocoaFact #chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus #chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift #chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin #doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011235 - 2 months ago

115 Likes
41 Comments
0
πŸ€­πŸ€­πŸ˜‚πŸ˜‚ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam
#chocodapsyogurt #chocodapstruffle #chocodapsclassicassorted

πŸ€­πŸ€­πŸ˜‚πŸ˜‚ #chocodapsshahalam #agentchocodapsshahalam #chocodapsyogurt #chocodapstruffle #chocodapsclassicassorted - 2 months ago

0 Likes
0 Comments
0
Mana nak dapat 7 jenis cokelat macam ni sekali ? Semalam dah start promo siap berCombo bagai. 
Tengok gambar pun dah terasa sangkut-sangkut nak telan ailio kan. Ada perisa cokelat almond, ada juga kismis, lagi satu orang panggil cokelat batu.. ala bentuk macam batu ekerium tu πŸ˜†

Iye.. betul.. siap dapat lagi cokelat petak-petak macam macam perisa. Saje kan buat kacau jiwa korang 😍

Ya tuhan!! Jangan pejam mata lelama dok bayangkan nikmatnya cekelat ni cair kat dalam mulut korong tuu. Terus je wasap kat bawah bagitau nak pinang 7 set combo mabeles ni. 
Masa-masa promo macam la ni laa, patut pakat pinang cokelat premium kan. Harga, hakak dah siap payung.

Cepat! Promo sehingga 15/12/2019 jam 11.59 pm sahaja!! #chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus
#chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift
#chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin
#doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011231

Mana nak dapat 7 jenis cokelat macam ni sekali ? Semalam dah start promo siap berCombo bagai. Tengok gambar pun dah terasa sangkut-sangkut nak telan ailio kan. Ada perisa cokelat almond, ada juga kismis, lagi satu orang panggil cokelat batu.. ala bentuk macam batu ekerium tu πŸ˜† Iye.. betul.. siap dapat lagi cokelat petak-petak macam macam perisa. Saje kan buat kacau jiwa korang 😍 Ya tuhan!! Jangan pejam mata lelama dok bayangkan nikmatnya cekelat ni cair kat dalam mulut korong tuu. Terus je wasap kat bawah bagitau nak pinang 7 set combo mabeles ni. Masa-masa promo macam la ni laa, patut pakat pinang cokelat premium kan. Harga, hakak dah siap payung. Cepat! Promo sehingga 15/12/2019 jam 11.59 pm sahaja!! #chocodaps #chocodapsyogurt #chocorus #chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapdoorgift #chocodapslover #chocodapsselangor #chocodapsbandarsaujanaputra #chocodapspenang #chocodapsjenjarom #chocolatesedap #coklatsedap #coklatmurah #chocolate #chocolatemurah #hantarantunang #hantarankahwin #doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #teamAFCV011231 - 3 months ago

96 Likes
28 Comments
0
sudah lama kiranya saya xupdate ..wall pun da berhabuk da! tapii kedai online coklat saya teyap buka taw...meh grab cepat stok da nk abis da ni.

#chocodaps #chocodapsyogurt #chocodapstruffle #chocodapsclassic
#chocodapsdoogift #chocodapslover
#chocodapsslangor #chocodapsklang #pandamaran #chansowlin #chocodapssabah
#coklatviral #chocolate #chcolatesedap #coklatmurah #chocolatemurah #chocolateviral
#coklatsedap #hantarantunang #hantarankahwin #doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #aniversary
#harijadi #birthday #specialsurprise

sudah lama kiranya saya xupdate ..wall pun da berhabuk da! tapii kedai online coklat saya teyap buka taw...meh grab cepat stok da nk abis da ni. #chocodaps #chocodapsyogurt #chocodapstruffle #chocodapsclassic #chocodapsdoogift #chocodapslover #chocodapsslangor #chocodapsklang #pandamaran #chansowlin #chocodapssabah #coklatviral #chocolate #chcolatesedap #coklatmurah #chocolatemurah #chocolateviral #coklatsedap #hantarantunang #hantarankahwin #doorgift #goodies #goodiesbag #kendurikahwin #aniversary #harijadi #birthday #specialsurprise - 3 months ago

0 Likes
0 Comments
0
Tengah hujan-hujan gini, sedapkan tekak mengunyah epok-epok sardin panas-panas. Perrrghhh!!!
.
.
Jemput tengok 😁
.
.
#KalsomKuihMuih
#KedaiEpokEpok
#YishunParkHawkerCentre
#ChocodapsGoodiesMasihAdaDiSana
#OneDollarChocodapsGoodies
#ChocodapsYogurts
#ChocodapsTruffle

Tengah hujan-hujan gini, sedapkan tekak mengunyah epok-epok sardin panas-panas. Perrrghhh!!! . . Jemput tengok 😁 . . #KalsomKuihMuih #KedaiEpokEpok #YishunParkHawkerCentre #ChocodapsGoodiesMasihAdaDiSana #OneDollarChocodapsGoodies #ChocodapsYogurts #ChocodapsTruffle - 3 months ago

5 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.