#cindellaoriginal

57,951 posts

READY STOCK ❗️❗️
LIDOPIN CREAM ( UBAT KEBAS)
.
Nk cntik xnk rs sakit bila bt rawatan microneedle,laser or sebagainye.. nah ni cream kebas paling kebas di abad ni.. 25% lidocaine
.
🌿1000g = 1kg ❗️❗️
🌿Made in taiwan
.
📌Taiwan tulisan mandarin yea.. jgn ingt fake cina pulak 😂

现货!!!麻舒通🍀水光.线雕🈚️痛首选原料再升級台灣長效麻舒痛🎈一桶2磅是普通韩国麻的2倍!【卫署药制048067G-9163】全球唯一有中文批文的麻膏。 附带中文说明书,《微整形注射手册》中唯一推荐麻膏•利多卡因含量25% ⚜认准正品

WeChat 📲 karenlee0625
WhatsApp ☎️ 60173070906

#lidopin
#lidopincream #ubatkebas #jcain #anestheticcream #numbcream #numbcreammalaysia #japanplatinum #orientalplatinummurah #glutaxmurah #mixingwhitemurah #cindellamurah #cindella1200mg 
#cindellaoriginal #Macrolane  #Neuramis  #Radiesse  #Restylane  #Revolax  #Surgiderm  #Teosyal  #Vivacy #Stylage

READY STOCK ❗️❗️ LIDOPIN CREAM ( UBAT KEBAS) . Nk cntik xnk rs sakit bila bt rawatan microneedle,laser or sebagainye.. nah ni cream kebas paling kebas di abad ni.. 25% lidocaine . 🌿1000g = 1kg ❗️❗️ 🌿Made in taiwan . 📌Taiwan tulisan mandarin yea.. jgn ingt fake cina pulak 😂 现货!!!麻舒通🍀水光.线雕🈚️痛首选原料再升級台灣長效麻舒痛🎈一桶2磅是普通韩国麻的2倍!【卫署药制048067G-9163】全球唯一有中文批文的麻膏。 附带中文说明书,《微整形注射手册》中唯一推荐麻膏•利多卡因含量25% ⚜认准正品 WeChat 📲 karenlee0625 WhatsApp ☎️ 60173070906 #lidopin #lidopincream #ubatkebas #jcain #anestheticcream #numbcream #numbcreammalaysia #japanplatinum #orientalplatinummurah #glutaxmurah #mixingwhitemurah #cindellamurah #cindella1200mg #cindellaoriginal #Macrolane #Neuramis #Radiesse #Restylane #Revolax #Surgiderm #Teosyal #Vivacy #Stylage - 16 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Thanks  kak Dante.. hari ini pakai cindella snow white 1200 mg. Kulit cepat putih dan kinclong seperti wanita korea !!
dengan kandungan 12x lebih kuat dibanding cindella biasa yaa. karena kandungan thiotic acid lebih banyak dan kuat.
Produk jamin ori 100 % !! original Korea !! karena Kami import langsung dari Korea. Waspada harga murah barang palsu!!!!!!
Kegunaan SNOW WHITE CINDELLA : - Lighter Complexion dan juga pigmentasi
- Anti Oksidan
- Anti Pigmentasi dan juga bintik-bintik hitam
- Menekan pembentukan jerawat, bekas jerawat
- Meminimalkan pori-pori dan juga memperbaiki warna kulit
- Merangsang Kolagen
- Mendetoksifikasi dalam hati
- Meningkatkan Produksi Darah
- Garis-garis halus halus dan juga keriput
- Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
- Smooth SkinLifting dan Firming
- kulit lebih kencang dan meningkatkan elastisitas kulit

1 paket terdiri dari ;
10 ampul Lipotocin
10 vial ascorbic acid
10 vial glutation 1200 mg

#Snowwhitecindella #Cindella #cindellawhitening
#Snowwhitecindella #cindella #snowwhite #snowwhiteoriginal #cindellaoriginal #cindellawhitening #cindellawhiteninginfus

Thanks kak Dante.. hari ini pakai cindella snow white 1200 mg. Kulit cepat putih dan kinclong seperti wanita korea !! dengan kandungan 12x lebih kuat dibanding cindella biasa yaa. karena kandungan thiotic acid lebih banyak dan kuat. Produk jamin ori 100 % !! original Korea !! karena Kami import langsung dari Korea. Waspada harga murah barang palsu!!!!!! Kegunaan SNOW WHITE CINDELLA : - Lighter Complexion dan juga pigmentasi - Anti Oksidan - Anti Pigmentasi dan juga bintik-bintik hitam - Menekan pembentukan jerawat, bekas jerawat - Meminimalkan pori-pori dan juga memperbaiki warna kulit - Merangsang Kolagen - Mendetoksifikasi dalam hati - Meningkatkan Produksi Darah - Garis-garis halus halus dan juga keriput - Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur - Smooth SkinLifting dan Firming - kulit lebih kencang dan meningkatkan elastisitas kulit 1 paket terdiri dari ; 10 ampul Lipotocin 10 vial ascorbic acid 10 vial glutation 1200 mg #Snowwhitecindella #Cindella #cindellawhitening #Snowwhitecindella #cindella #snowwhite #snowwhiteoriginal #cindellaoriginal #cindellawhitening #cindellawhiteninginfus - 1 day ago

3 Likes
0 Comments
0
IDR 200.000/ box isi 10ampul @5ml ⁣⁣
.⁣⁣
5mlx10 ampoules⁣⁣
⁣⁣
Tubuh kita membutuhkan antioksidant, tidak hanya mencerahkan kulit dan bikin kenyal, si anggur kandungannya lebih lengkap dari yang jeruk, terlebih bagi para wanita yang ingin menjaga kesehatan tubuh nya khususnya untuk melawan radikan bebas ,antioksidant sangat dibutuhkan utk tubuh kita.⁣⁣
⁣⁣
konsultasi & Order via WA 0858 6777 7970 ⁣⁣
.⁣⁣
#cindellaluthione⁣⁣
#cindellainjection⁣⁣
#miraclewhite⁣⁣
#NEUTROskin⁣⁣
#neutroskinpomegranate⁣⁣
#neutroskinvitaminc⁣⁣
#miraclewhiteinjection⁣⁣
#cindellainjection⁣⁣
#mixingwhiteoriginal⁣⁣
#mixingwhiteenergize⁣⁣
#mixingwhite⁣⁣
#tren500mg⁣⁣
#placentasheeplucchini⁣⁣
#glutax500gs⁣⁣
#neutroskinwhitening⁣⁣
#glutax600gs⁣⁣
#cindella1200mg⁣⁣
#cindella600mg⁣⁣
#cindellamurah⁣⁣
#cindellaoriginal⁣⁣ #neutroskinantioxidant #neautro #jualneutroskin ⁣⁣
#glutax100gs⁣⁣
#veniscynexgen

IDR 200.000/ box isi 10ampul @5ml ⁣⁣ .⁣⁣ 5mlx10 ampoules⁣⁣ ⁣⁣ Tubuh kita membutuhkan antioksidant, tidak hanya mencerahkan kulit dan bikin kenyal, si anggur kandungannya lebih lengkap dari yang jeruk, terlebih bagi para wanita yang ingin menjaga kesehatan tubuh nya khususnya untuk melawan radikan bebas ,antioksidant sangat dibutuhkan utk tubuh kita.⁣⁣ ⁣⁣ konsultasi & Order via WA 0858 6777 7970 ⁣⁣ .⁣⁣ #cindellaluthione ⁣⁣ #cindellainjection ⁣⁣ #miraclewhite ⁣⁣ #NEUTROskin ⁣⁣ #neutroskinpomegranate ⁣⁣ #neutroskinvitaminc ⁣⁣ #miraclewhiteinjection ⁣⁣ #cindellainjection ⁣⁣ #mixingwhiteoriginal ⁣⁣ #mixingwhiteenergize ⁣⁣ #mixingwhite ⁣⁣ #tren500mg ⁣⁣ #placentasheeplucchini ⁣⁣ #glutax500gs ⁣⁣ #neutroskinwhitening ⁣⁣ #glutax600gs ⁣⁣ #cindella1200mg ⁣⁣ #cindella600mg ⁣⁣ #cindellamurah ⁣⁣ #cindellaoriginal ⁣⁣ #neutroskinantioxidant #neautro #jualneutroskin ⁣⁣ #glutax100gs ⁣⁣ #veniscynexgen - 2 days ago

0 Likes
0 Comments
0
J-cain cream Lidocaine
From Korea (#krimkebas)

#J-CAIN . ✅ The product reduces the sensitivity of pains/pain relief cream. 
It is usable prior to treatments such as general laser, RF laser, fraxel laser, hair removal, mole, MTS, Fractional MTS, skin needing, freckle, peeling, general surgical treatment, and other cosmetic surgery. ✅ Each packaging comes with 500g capacity. 📢 Application 🚩 How to use ✅ Apply 25~66mg in advance of any course. It will take 5~20 mins for the anesthesia effect. The quantity and the application time depend on individual, so use the lowest effective amount. It should not exceed maximum 184mg within 24 hours. .
.
📢 Expiry date ✅ 36months from the manufacturing date J-Cain Cream Manufactured by INIST Bio Pharmaceutical.Co.Ltd Korea 🇰🇷 .
.
#ubatkebas #jcain #anestheticcream #numbcream #numbcreammalaysia #japanplatinum  #glutaxmurah #mixingwhitemurah #cindellamurah #cindella1200mg #sulambedak #sulamblusher
#cindellaoriginal #Neuramis

J-cain cream Lidocaine From Korea (#krimkebas ) #J -CAIN . ✅ The product reduces the sensitivity of pains/pain relief cream. It is usable prior to treatments such as general laser, RF laser, fraxel laser, hair removal, mole, MTS, Fractional MTS, skin needing, freckle, peeling, general surgical treatment, and other cosmetic surgery. ✅ Each packaging comes with 500g capacity. 📢 Application 🚩 How to use ✅ Apply 25~66mg in advance of any course. It will take 5~20 mins for the anesthesia effect. The quantity and the application time depend on individual, so use the lowest effective amount. It should not exceed maximum 184mg within 24 hours. . . 📢 Expiry date ✅ 36months from the manufacturing date J-Cain Cream Manufactured by INIST Bio Pharmaceutical.Co.Ltd Korea 🇰🇷 . . #ubatkebas #jcain #anestheticcream #numbcream #numbcreammalaysia #japanplatinum #glutaxmurah #mixingwhitemurah #cindellamurah #cindella1200mg #sulambedak #sulamblusher #cindellaoriginal #Neuramis - 5 days ago

0 Likes
0 Comments
0
12x ganda lebih pekat dari Cindella biasa... Korean White Advanced / Glutanex Set atau turut dikenali sebagai Cindella Premium mempunyai kandungan thioctic acid 12x ganda lebih pekat dr cindella biasa, lebih tgi antioxidant dan lebih bagus utk kesan pemutihan kulit... .
.

Mengecut & Menghilangkan parut jerawat 
Kulit tampak glowing & licin
Memudarkan jeragat & anti penuaan
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Mencerahkan kulit seawal 7 hari
Mengatasi masalah kulit kering
Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
Melembapkan & Menegangkan Kulit
Membuang toksin dalam badan
Meningkatkan collagen semulajadi kulit
Memperbaharui sel kulit
.
.
100% Original , 100% New Packaging.. Pilihan artis2 Malaysia tau... Terjual di banyak negara since 2013... .
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +6018-9641874
.
.
. .
.
#koreanwhiteadvanced #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection  #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #vlinesol #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah  #servisdrip #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #kblglutanex

12x ganda lebih pekat dari Cindella biasa... Korean White Advanced / Glutanex Set atau turut dikenali sebagai Cindella Premium mempunyai kandungan thioctic acid 12x ganda lebih pekat dr cindella biasa, lebih tgi antioxidant dan lebih bagus utk kesan pemutihan kulit... . . Mengecut & Menghilangkan parut jerawat Kulit tampak glowing & licin Memudarkan jeragat & anti penuaan Mengurangkan masalah kulit berminyak Mencerahkan kulit seawal 7 hari Mengatasi masalah kulit kering Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif Melembapkan & Menegangkan Kulit Membuang toksin dalam badan Meningkatkan collagen semulajadi kulit Memperbaharui sel kulit . . 100% Original , 100% New Packaging.. Pilihan artis2 Malaysia tau... Terjual di banyak negara since 2013... . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp/wechat +6018-9641874 . . . . . #koreanwhiteadvanced #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #vlinesol #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #servisdrip #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #kblglutanex - 6 days ago

1 Likes
0 Comments
0
CINDELLA ORIGINAL DAEHAN

Part of @drcantikputih 
CINDELLA ADA BANYAK VERSI YAH. AKU DISINI JUAL YG ASLI BUATAN DAEHAN PHARM ASLI KOREA. LINGKAR AMPUL ORANGE

FOTO REAL PICT. KALAU LIAT DI SEBELAH ADA YG LEBI MURAH, HATI HATI ITU CINDELLA LOW GRADE YAAH. TESTI BANYAK, bisa diliat d highligh (sorotan) yaa

Ready

Cindella 600mg
Rp 1.9juta/box (10set)
ECER setengah box (5set) Rp 1juta
Ecer 1 set Rp 210rb

#cindellaori #cindellaoriginal #cindella #suntikputih #suntikputihasli #infusputih #infuscindella #jasasuntik #jasainfus #cindellaasli #cindella600mg #cindella1200mg #cindellasnowwhite #infussnowwhite #cindellamurah #cindellaindonesia

CINDELLA ORIGINAL DAEHAN Part of @drcantikputih CINDELLA ADA BANYAK VERSI YAH. AKU DISINI JUAL YG ASLI BUATAN DAEHAN PHARM ASLI KOREA. LINGKAR AMPUL ORANGE FOTO REAL PICT. KALAU LIAT DI SEBELAH ADA YG LEBI MURAH, HATI HATI ITU CINDELLA LOW GRADE YAAH. TESTI BANYAK, bisa diliat d highligh (sorotan) yaa Ready Cindella 600mg Rp 1.9juta/box (10set) ECER setengah box (5set) Rp 1juta Ecer 1 set Rp 210rb #cindellaori #cindellaoriginal #cindella #suntikputih #suntikputihasli #infusputih #infuscindella #jasasuntik #jasainfus #cindellaasli #cindella600mg #cindella1200mg #cindellasnowwhite #infussnowwhite #cindellamurah #cindellaindonesia - 8 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Thanks  kak Dante.. hari ini pakai cindella snow white 1200 mg. Kulit cepat putih dan kinclong seperti wanita korea !!
dengan kandungan 12x lebih kuat dibanding cindella biasa yaa. karena kandungan thiotic acid lebih banyak dan kuat.
Produk jamin ori 100 % !! original Korea !! karena Kami import langsung dari Korea. Waspada harga murah barang palsu!!!!!!
Kegunaan SNOW WHITE CINDELLA : - Lighter Complexion dan juga pigmentasi
- Anti Oksidan
- Anti Pigmentasi dan juga bintik-bintik hitam
- Menekan pembentukan jerawat, bekas jerawat
- Meminimalkan pori-pori dan juga memperbaiki warna kulit
- Merangsang Kolagen
- Mendetoksifikasi dalam hati
- Meningkatkan Produksi Darah
- Garis-garis halus halus dan juga keriput
- Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
- Smooth SkinLifting dan Firming
- kulit lebih kencang dan meningkatkan elastisitas kulit

1 paket terdiri dari ;
10 ampul Lipotocin
10 vial ascorbic acid
10 vial glutation 1200 mg

#Snowwhitecindella #Cindella #cindellawhitening
#Snowwhitecindella #cindella #snowwhite #snowwhiteoriginal #cindellaoriginal #cindellawhitening #cindellawhiteninginfus

Thanks kak Dante.. hari ini pakai cindella snow white 1200 mg. Kulit cepat putih dan kinclong seperti wanita korea !! dengan kandungan 12x lebih kuat dibanding cindella biasa yaa. karena kandungan thiotic acid lebih banyak dan kuat. Produk jamin ori 100 % !! original Korea !! karena Kami import langsung dari Korea. Waspada harga murah barang palsu!!!!!! Kegunaan SNOW WHITE CINDELLA : - Lighter Complexion dan juga pigmentasi - Anti Oksidan - Anti Pigmentasi dan juga bintik-bintik hitam - Menekan pembentukan jerawat, bekas jerawat - Meminimalkan pori-pori dan juga memperbaiki warna kulit - Merangsang Kolagen - Mendetoksifikasi dalam hati - Meningkatkan Produksi Darah - Garis-garis halus halus dan juga keriput - Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur - Smooth SkinLifting dan Firming - kulit lebih kencang dan meningkatkan elastisitas kulit 1 paket terdiri dari ; 10 ampul Lipotocin 10 vial ascorbic acid 10 vial glutation 1200 mg #Snowwhitecindella #Cindella #cindellawhitening #Snowwhitecindella #cindella #snowwhite #snowwhiteoriginal #cindellaoriginal #cindellawhitening #cindellawhiteninginfus - 8 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Cindella 1200mg Ready Stock. Rm230 Halfset (5 set) , RM420 utk fullset (10set). Ini kaedah drip ya. Suntik vitamin masuk salur darah. Utk whitening and skin cell repairing. Cuma seminggu sekali.. 100% Original Imported from Manufacturer in Korea. .
.
Bahan2 : Glutathione 1200mg, Pure Vitamin C 10000mg, Thioctic Acid 25mg.. .
.
Whatsapp Cik Mai +60189641874. .
.

#placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 #kblcindella

Cindella 1200mg Ready Stock. Rm230 Halfset (5 set) , RM420 utk fullset (10set). Ini kaedah drip ya. Suntik vitamin masuk salur darah. Utk whitening and skin cell repairing. Cuma seminggu sekali.. 100% Original Imported from Manufacturer in Korea. . . Bahan2 : Glutathione 1200mg, Pure Vitamin C 10000mg, Thioctic Acid 25mg.. . . Whatsapp Cik Mai +60189641874. . . #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 #kblcindella - 9 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Cindella 1200mg Ready Stock. Rm230 Halfset (5 set) , RM420 utk fullset (10set). Ini kaedah drip ya. Suntik vitamin masuk salur darah. Utk whitening and skin cell repairing. Cuma seminggu sekali.. 100% Original Imported from Manufacturer in Korea. .
.
Bahan2 : Glutathione 1200mg, Pure Vitamin C 10000mg, Thioctic Acid 25mg.. .
.
Whatsapp Cik Mai +60189641874. .
.

#placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 #kblcindella

Cindella 1200mg Ready Stock. Rm230 Halfset (5 set) , RM420 utk fullset (10set). Ini kaedah drip ya. Suntik vitamin masuk salur darah. Utk whitening and skin cell repairing. Cuma seminggu sekali.. 100% Original Imported from Manufacturer in Korea. . . Bahan2 : Glutathione 1200mg, Pure Vitamin C 10000mg, Thioctic Acid 25mg.. . . Whatsapp Cik Mai +60189641874. . . #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 #kblcindella - 9 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Cindella 1200mg Ready Stock. Rm230 Halfset (5 set) , RM420 utk fullset (10set). Ini kaedah drip ya. Suntik vitamin masuk salur darah. Utk whitening and skin cell repairing. Cuma seminggu sekali.. 100% Original Imported from Manufacturer in Korea. .
.
Bahan2 : Glutathione 1200mg, Pure Vitamin C 10000mg, Thioctic Acid 25mg.. .
.
Whatsapp Cik Mai +60189641874. .
.

#placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 #kblcindella

Cindella 1200mg Ready Stock. Rm230 Halfset (5 set) , RM420 utk fullset (10set). Ini kaedah drip ya. Suntik vitamin masuk salur darah. Utk whitening and skin cell repairing. Cuma seminggu sekali.. 100% Original Imported from Manufacturer in Korea. . . Bahan2 : Glutathione 1200mg, Pure Vitamin C 10000mg, Thioctic Acid 25mg.. . . Whatsapp Cik Mai +60189641874. . . #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 #kblcindella - 9 days ago

0 Likes
0 Comments
0
CINDELLA 1200mg ..siap ade gambar close up, so korang check la original atau tak 🔎
.
Siapa tak kenal cindella 1200mg.. yang dah lama dipasaran..tahun 2014..now banyak gila lambakan fake,repack dan cipta jenama "cindella" tapi bahan dan company x tau dari mane..lepas tu complain xde kesan..so you gais hati2 ya..biasa produk bagus mesti ramai nak tumpang nama, tumpang glamour..after beli dengan sis korang boleh check dengan company daehan ya..just email deahan..refer facebook diorang😘.. kalau yang follow up post sis ade care nak check original ke tak😎
.
Fungsi untuk whitening, hilangkan parut, jerawat dan jerawat pasir.. muka flawless dan clear after ambik cindella..untuk whitenkng honestly slow sikit..kena drip 5 kali keatas( based on feedback customer) .. tapi ade jugak customer yang sesuai sekali je dah nampak perubahan skin tone.. so good luck korang..jangan give up💪🏻
.
.
Price Cindella:
.
RM500 SM |  RM510 ss |  10 SET
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #koreanskincare  #complexion6 #nanosaltskincare #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #glutathione #tren500mg #complexion6injection #glutathionedrip #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginal

CINDELLA 1200mg ..siap ade gambar close up, so korang check la original atau tak 🔎 . Siapa tak kenal cindella 1200mg.. yang dah lama dipasaran..tahun 2014..now banyak gila lambakan fake,repack dan cipta jenama "cindella" tapi bahan dan company x tau dari mane..lepas tu complain xde kesan..so you gais hati2 ya..biasa produk bagus mesti ramai nak tumpang nama, tumpang glamour..after beli dengan sis korang boleh check dengan company daehan ya..just email deahan..refer facebook diorang😘.. kalau yang follow up post sis ade care nak check original ke tak😎 . Fungsi untuk whitening, hilangkan parut, jerawat dan jerawat pasir.. muka flawless dan clear after ambik cindella..untuk whitenkng honestly slow sikit..kena drip 5 kali keatas( based on feedback customer) .. tapi ade jugak customer yang sesuai sekali je dah nampak perubahan skin tone.. so good luck korang..jangan give up💪🏻 . . Price Cindella: . RM500 SM | RM510 ss | 10 SET . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #koreanskincare #complexion6 #nanosaltskincare #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #glutathione #tren500mg #complexion6injection #glutathionedrip #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginal - 9 days ago

205 Likes
0 Comments
0
CINDELLA 1200mg ..siap ade gambar close up, so korang check la original atau tak 🔎
.
Siapa tak kenal cindella 1200mg.. yang dah lama dipasaran..tahun 2014..now banyak gila lambakan fake,repack dan cipta jenama "cindella" tapi bahan dan company x tau dari mane..lepas tu complain xde kesan..so you gais hati2 ya..biasa produk bagus mesti ramai nak tumpang nama, tumpang glamour..after beli dengan sis korang boleh check dengan company daehan ya..just email deahan..refer facebook diorang😘.. kalau yang follow up post sis ade care nak check original ke tak😎
.
Fungsi untuk whitening, hilangkan parut, jerawat dan jerawat pasir.. muka flawless dan clear after ambik cindella..untuk whitenkng honestly slow sikit..kena drip 5 kali keatas( based on feedback customer) .. tapi ade jugak customer yang sesuai sekali je dah nampak perubahan skin tone.. so good luck korang..jangan give up💪🏻
.
.
Price Cindella:
.
RM300sm |  RM310 ss |  5  SET
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #koreanskincare  #complexion6 #nanosaltskincare #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #glutathione #tren500mg #complexion6injection #glutathionedrip #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginal

CINDELLA 1200mg ..siap ade gambar close up, so korang check la original atau tak 🔎 . Siapa tak kenal cindella 1200mg.. yang dah lama dipasaran..tahun 2014..now banyak gila lambakan fake,repack dan cipta jenama "cindella" tapi bahan dan company x tau dari mane..lepas tu complain xde kesan..so you gais hati2 ya..biasa produk bagus mesti ramai nak tumpang nama, tumpang glamour..after beli dengan sis korang boleh check dengan company daehan ya..just email deahan..refer facebook diorang😘.. kalau yang follow up post sis ade care nak check original ke tak😎 . Fungsi untuk whitening, hilangkan parut, jerawat dan jerawat pasir.. muka flawless dan clear after ambik cindella..untuk whitenkng honestly slow sikit..kena drip 5 kali keatas( based on feedback customer) .. tapi ade jugak customer yang sesuai sekali je dah nampak perubahan skin tone.. so good luck korang..jangan give up💪🏻 . . Price Cindella: . RM300sm | RM310 ss | 5 SET . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #koreanskincare #complexion6 #nanosaltskincare #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #glutathione #tren500mg #complexion6injection #glutathionedrip #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginal - 10 days ago

209 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

0 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

1 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

0 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

0 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

1 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

0 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

1 Likes
0 Comments
0
PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells.

Composition:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient;
Polynucleotides of natural origin.

Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process.

Origin: Italy
Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening.

Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks
✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots
✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines

#kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium  #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex  #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12

PLACENTEX PDRN DNA , (For Face Jab, Dermaroller, DermaPen), a deoxyribonucleotide polymer used for rejuvenation and anti-inflammatory properties that helps healing of cutaneous wounds, boosting of neocollagenesis of photo aged skin, moisturizing dry skin, burned scar repair, lighten skin tone and skin regeneration of the cells. Composition: Polydesoxyribonucleotide (PDRN), a pharmaceutical active ingredient; Polynucleotides of natural origin. Placentex is an excellent preventive treatment that heals the skin in order to delay the aging process. Origin: Italy Manufacturer: Mastelli S.R.L. ✅ Tissue repair. Speed up the healing of wounds, ulcers and bedsores, as well as in the topical treatment of burns. (very effective) ✅ Treatment of acute and chronic skin damage. ✅ Relief of oedema and reduction of pain. ✅ Regeneration of skin and tissue. Enhance the growth rate of human fibroblasts which in turn is responsible for driving collagen production in the skin. ✅ Anti aging. Stimulate collagan and lifting skin. ✅ Improvements on pigmentation and overall complexion whitening. Placentex is most suitable for people with: ✅ Poor healing – acne scars, marks ✅ Skin discolouration – pigmentation, age spots ✅ Age-related changes – dull, dry, rough skin, wrinkles and lines #kblplacentex #placentex #koreandrip #cindella #cindellaoriginal #complexion12 #complexion12dna #melsmon #cellmon #cindella1200mg #kbeauty #cindellamurah #suntikanvitaminc #glutainjection #whiteninginjection #lipotocin #skinwhitening #cindellapremium #snowwhitedrip #lipolab #leannecplacenta #glutanex #kbeautymalaysia #glutanexmurah #placentexmalaysia #nanosalt #nanosaltdrip #nangkuang #nanguang #bioraecomplexion12 - 10 days ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.