#countingdaysnakbalik

252 posts

Alhamdulillah done 3 papers.. 3 papers to go.. Subhanallah cantiknya ciptaan Tuhan.. 😍#countingdaysnakbalik

Alhamdulillah done 3 papers.. 3 papers to go.. Subhanallah cantiknya ciptaan Tuhan.. 😍#countingdaysnakbalik - 1 year ago

71 Likes
2 Comments
0
1 paper done 5 papers to go
#countingdaysnakbalik 
#tersamawarnabaju
#tanpasengaja 
#housemategoals

1 paper done 5 papers to go #countingdaysnakbalik #tersamawarnabaju #tanpasengaja #housemategoals - 1 year ago

90 Likes
1 Comments
0
Hello Labuan! ❀️
.
.
.
.
#Rouffe 
#Rouffejalanjalan 
#RouffeinLabuan
#countingdaysnakbalik

Hello Labuan! ❀️ . . . . #Rouffe #Rouffejalanjalan #RouffeinLabuan #countingdaysnakbalik - 2 years ago

20 Likes
0 Comments
0
Semangat yg korang tunjukkan memang terbaik.. tahniah guys sebab capai kejayaan smpai tahap ni..doa akk seiring dengan perjuangan korang...semoga Johan milik korang...keep it up...
@aisyaahibrahim ...awak mmag leader yg terbaik yg pernah akk jumpa πŸ˜‰..@anisvulcans n @aqilahhrozali ..awak sentiasa hiburkan akk😝..@cikmurnisyafiqa,@haziqahanja, @elsa_chew n ikin....perjuangan korang mmg buat akk rasa tocing sgat, walaupun injured...korang perform mmg terbaik..πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ@alialee_ ..manager yg comel...@adik2 yg lain yg akk X tag (xde ig korang..huhuhh)...korang semua terbaik Di kalangan yg terbaik.. jangan pernah putus asa ya....syang korang semua..jangan lupa akk 😝...ade rezeki jumpa LG...
#sunyitanpakorangkatsini
#countingdaysnakbalik

Semangat yg korang tunjukkan memang terbaik.. tahniah guys sebab capai kejayaan smpai tahap ni..doa akk seiring dengan perjuangan korang...semoga Johan milik korang...keep it up... @aisyaahibrahim ...awak mmag leader yg terbaik yg pernah akk jumpa πŸ˜‰..@anisvulcans n @aqilahhrozali ..awak sentiasa hiburkan akk😝..@cikmurnisyafiqa ,@haziqahanja , @elsa_chew n ikin....perjuangan korang mmg buat akk rasa tocing sgat, walaupun injured...korang perform mmg terbaik..πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ@alialee_ ..manager yg comel...@adik2 yg lain yg akk X tag (xde ig korang..huhuhh)...korang semua terbaik Di kalangan yg terbaik.. jangan pernah putus asa ya....syang korang semua..jangan lupa akk 😝...ade rezeki jumpa LG... #sunyitanpakorangkatsini #countingdaysnakbalik - 2 years ago

48 Likes
27 Comments
0
Apa yg membuat kita Rindu sesebuah tempat tu adalah orang2 sekelilingnya . Tak kisah lah kat mana pun , kalau sekeliling kita baik , pasti tempat tu sentiasa diingati πŸ’ž #countingdaysnakbalik #hatidahbaliktapijasadbelum #my2ndhome πŸ’ƒπŸΌπŸπŸŒŠπŸ‘

Apa yg membuat kita Rindu sesebuah tempat tu adalah orang2 sekelilingnya . Tak kisah lah kat mana pun , kalau sekeliling kita baik , pasti tempat tu sentiasa diingati πŸ’ž #countingdaysnakbalik #hatidahbaliktapijasadbelum #my2ndhome πŸ’ƒπŸΌπŸπŸŒŠπŸ‘ - 2 years ago

32 Likes
1 Comments
0
My kesayangan 😍
#countingdaysnakbalik

My kesayangan 😍 #countingdaysnakbalik - 2 years ago

55 Likes
2 Comments
0
#EzRepost @hasnaasyahirah with @repostigapp

Alhamdullilah. Selesai aktiviti Entrepreneurship Acumen. Terima kasih orang orang kulim. Sempoi bak hang! πŸ’ͺ😎 #PTM2MARA22017 
#ILKMJAWI 
#SAYAAGENTRANSFORMASILUARBANDAR 
#programtransformasiminda 
#countingdaysnakbalik

#EzRepost @hasnaasyahirah with @repostigapp Alhamdullilah. Selesai aktiviti Entrepreneurship Acumen. Terima kasih orang orang kulim. Sempoi bak hang! πŸ’ͺ😎 #PTM2MARA22017 #ILKMJAWI #SAYAAGENTRANSFORMASILUARBANDAR #programtransformasiminda #countingdaysnakbalik - 3 years ago

18 Likes
0 Comments
0
Tak sempat nak singgah Istanbul, kita lepas rindu kat sini jela.. πŸ™ Istanbul, I miss you so much... #TatieKeLondon
#TatieKeGreatBritain
#TatieHoliday
#CountingdaysNakBalik
#SimitSarayi
#SimitSarayiLondon
#HalalFoodInLondon
#TATIEMAKAN

Tak sempat nak singgah Istanbul, kita lepas rindu kat sini jela.. πŸ™ Istanbul, I miss you so much... #TatieKeLondon #TatieKeGreatBritain #TatieHoliday #CountingdaysNakBalik #SimitSarayi #SimitSarayiLondon #HalalFoodInLondon #TATIEMAKAN - 3 years ago

425 Likes
3 Comments
0
Bawa orang pergi makan, orang pula belanja kita. Ishhh ... πŸ™ˆ Thank you @irwanbakrigary sebab belanja. πŸ˜‚πŸ˜‚
#TatieKeLondon
#TatieKeGreatBritain
#TatieHoliday
#CountingdaysNakBalik
#Tinseltown
#HalalFoodInLondon
#tatiemakan

Bawa orang pergi makan, orang pula belanja kita. Ishhh ... πŸ™ˆ Thank you @irwanbakrigary sebab belanja. πŸ˜‚πŸ˜‚ #TatieKeLondon #TatieKeGreatBritain #TatieHoliday #CountingdaysNakBalik #Tinseltown #HalalFoodInLondon #tatiemakan - 3 years ago

452 Likes
6 Comments
0
Last before kembali ke durian dan mangga harum manis.. πŸ˜‹
#TatieKeLondon
#TatieKeGreatBritain
#TatieHoliday
#CountingdaysNakBalik
#SeeYouSoonMalaysia
#NoodleOodle
#HalalFoodInLondon
#tatiemakan

Last before kembali ke durian dan mangga harum manis.. πŸ˜‹ #TatieKeLondon #TatieKeGreatBritain #TatieHoliday #CountingdaysNakBalik #SeeYouSoonMalaysia #NoodleOodle #HalalFoodInLondon #tatiemakan - 3 years ago

860 Likes
9 Comments
0
β€’
Orang tanya,
Anugerah apa paling indah untuk aku.

Jawapannya MEREKA.

Kerana manusia paling banyak kurangnya macam aku ni, merekalah insan yang paling sudi menerima tanpa soal dan berkira masa.

Pada akhirnya,
Kau akan akur,
Yang paling memahami kita tetap dari sedarah dan sedaging dengan kita.
Walau kuat mana kau cuba nafikan awalnya,
Akhirnya kau akur.

Terima Kasih Tuhan untuk 'mereka'.
πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘Ÿ .

#countingdaysnakbalik
-
Official Photographer : 
@seyhaicreativepicture 
@seyhaicreativepicture

β€’ Orang tanya, Anugerah apa paling indah untuk aku. Jawapannya MEREKA. Kerana manusia paling banyak kurangnya macam aku ni, merekalah insan yang paling sudi menerima tanpa soal dan berkira masa. Pada akhirnya, Kau akan akur, Yang paling memahami kita tetap dari sedarah dan sedaging dengan kita. Walau kuat mana kau cuba nafikan awalnya, Akhirnya kau akur. Terima Kasih Tuhan untuk 'mereka'. πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘Ÿ . #countingdaysnakbalik - Official Photographer : @seyhaicreativepicture @seyhaicreativepicture - 3 years ago

52 Likes
0 Comments
0
Sangka baik, no matter what we see or hear πŸ’•  #countingdaysnakbalik

Sangka baik, no matter what we see or hear πŸ’• #countingdaysnakbalik - 3 years ago

138 Likes
0 Comments
0
Ok last gambar kenduri hehe missing everyone ❀ #countingdaysnakbalik

Ok last gambar kenduri hehe missing everyone ❀ #countingdaysnakbalik - 3 years ago

251 Likes
3 Comments
0
2017 and still with my bangla πŸ–€#Syadzyy #countingdaysnakbalik

2017 and still with my bangla πŸ–€#Syadzyy #countingdaysnakbalik - 3 years ago

142 Likes
2 Comments
0
Rindu org sebelah ya amat...
#countingdaysnakbalik#finalexam#sueam

Rindu org sebelah ya amat... #countingdaysnakbalik #finalexam #sueam - 3 years ago

57 Likes
1 Comments
0
Sebab ... Dah lama tak insta ? πŸ˜…
#CountingDaysNakBalik
#NakBlahDah
#TaknakBalikIpohlagi
#FafaYuniBakalTerpisah πŸ™„

Sebab ... Dah lama tak insta ? πŸ˜… #CountingDaysNakBalik #NakBlahDah #TaknakBalikIpohlagi #FafaYuniBakalTerpisah πŸ™„ - 3 years ago

138 Likes
2 Comments
0
Kesayangan moksu da besor! #CountingDaysNakBalik

Kesayangan moksu da besor! #CountingDaysNakBalik - 3 years ago

57 Likes
0 Comments
0
Good morning, have a bless Friday everyone ❀

#friday#morning#countingdaysnakbalik#cutimenungu#temanberjemah#munmoon#fishafish#friendshipneverends#bestgirlfriend#1yearandstillcounting#partnersejiwa#specky#πŸ€#πŸ‘Ÿ#πŸ’„#πŸŽ“#πŸ“·#πŸ‘§πŸ‘§#18122015.

Good morning, have a bless Friday everyone ❀ #friday #morning #countingdaysnakbalik #cutimenungu #temanberjemah #munmoon #fishafish #friendshipneverends #bestgirlfriend #1yearandstillcounting #partnersejiwa #specky #πŸ€#πŸ‘Ÿ#πŸ’„#πŸŽ“#πŸ“·#πŸ‘§πŸ‘§#18122015 . - 4 years ago

80 Likes
1 Comments
0
Still beraya sakan aihhh kita...sbb cuti x lama,kita p jenjalan smpai lebam nohhh..#countingdaysnakbalik
#indahnyaberayadidesa
#inikanraya

Still beraya sakan aihhh kita...sbb cuti x lama,kita p jenjalan smpai lebam nohhh..#countingdaysnakbalik #indahnyaberayadidesa #inikanraya - 5 years ago

40 Likes
13 Comments
0
Saya rindu semua. Rindu abah,mak,chik,acu,angah,t.mi,amirul,semua sepupu sepapat saya dan gebu my hero.. Gebu dapat kotak baru dgr.khabar nya. Dan dia skrg excited dgn kotak barunya abah kata. 
Gebu.gebu.. #countingdaysnakbalik

Saya rindu semua. Rindu abah,mak,chik,acu,angah,t.mi,amirul,semua sepupu sepapat saya dan gebu my hero.. Gebu dapat kotak baru dgr.khabar nya. Dan dia skrg excited dgn kotak barunya abah kata. Gebu.gebu.. #countingdaysnakbalik - 5 years ago

21 Likes
2 Comments
0
2019 - © Deskgram. All rights reserved.