#creativelysquared

95,230 posts

Na moim profilu jeszcze nigdy nie pokazałam swojej twarzy w całości. Mimo to, postanowiłam wziąć udział w dzisiejszej odsłonie wyzwania @kobiecafotoszkola
Portret - w nieco okrojonej wersji. Udanego popołudnia 🌷
.
.
.
#instawtorek #dziewczynykfs #kobiecafotoszkoła #wearmedicine #portret #kfs #fotografiaportretowa #tulipany #bluza #różowabluza #bluzazkapturem #wiosennakolekcja #modadamska #modoweinspiracje #creativelysquared #ofsimplethings #todaymood #flowerphoto #myseasonalstory #springblooms #wiosennekwiaty #fotografiakobieca #kobiecosc #czasdlasiebie #chwiladlasiebie #kobietykfs #polskafotografia #różowy #żółtetulipany #tulipseason

Na moim profilu jeszcze nigdy nie pokazałam swojej twarzy w całości. Mimo to, postanowiłam wziąć udział w dzisiejszej odsłonie wyzwania @kobiecafotoszkola Portret - w nieco okrojonej wersji. Udanego popołudnia 🌷 . . . #instawtorek #dziewczynykfs #kobiecafotoszkoła #wearmedicine #portret #kfs #fotografiaportretowa #tulipany #bluza #różowabluza #bluzazkapturem #wiosennakolekcja #modadamska #modoweinspiracje #creativelysquared #ofsimplethings #todaymood #flowerphoto #myseasonalstory #springblooms #wiosennekwiaty #fotografiakobieca #kobiecosc #czasdlasiebie #chwiladlasiebie #kobietykfs #polskafotografia #różowy #żółtetulipany #tulipseason - 25 minutes ago

59 Likes
1 Comments
0
Apa yang akan kamu lakukan kalau orang terdekatmu down karena tidak percaya diri dengan ukuran tubuhnya?

Tokoh utama dalam buku barunya @alhzeta kali ini, Rai, tidak percaya diri karena ukuran tubuhnya, ukuran dadanya. Dan dia juga seringkali mendapat pelecehan seksual karena itu.

Baca novel ini tuh bikin aku pengen banget peluk Rai (dan semua penyitas pelecehan seksual) ketika baca adegan dia dilecehkan. Lebih lagi karena berita belakangan soal publik figur yang ternyata melecehkan banyak kliennya. Rasanya tuh sedih banget. Kenapa sih laki-laki pada brengsek? Apa mereka nggak ingat yang melahirkan mereka perempuan juga?

Aku nggak bermaksud menggeneralisir ya. Nyatanya perempuan brengsek pun ada. Kenapa ya manusia itu banyak yang pilih jadi brengsek padahal jadi orang baik itu bisa? 😔 Aku nggak super baik sih, tapi aku selalu berusaha jadi orang baik. Insyaallah.

Eh jadi melenceng nih. Yah aku aslinya baru mulai baca buku ini nih, masih di bab-bab awal. Kalau kamu penasaran, swipe gambar buat baca blurb ya. 😁

Nanti aku akan review begitu selesai aku baca.

_______
GIVEAWAY

Seperti jadwal di akun kak @alhzeta, selepas dari akun kak @y0nea, giliranku nih buat review dan giveaway.

Pastikan kamu memenuhi syarat berikut ya:
1. Follow @missfioree dan @alhzeta.
2. Like foto ini dan foto-fotoku yang lain. Khususnya foto review buku ini yang akan terbit 2 hari lagi.
3. Share di story informasi giveaway ini. Jangan lupa mention @missfioree ya 
4. Tuliskan komentar berupa jawaban pertanyaan di awal caption. Tag juga 2 temanmu yang sekiranya tertarik baca buku ini.
5. Punya alamat kirim Indonesia dan akunnya tidak digembok selama periode giveaway.

Giveaway berlangsung dari 18-21 Februari. Pengumuman dalam 2-3 hari selepas berakhir. Giveaway tidak berafiliasi dengan instagram.

Good luck. 🍀

#GAmissfiore #theboyiknewfromyoutube

Apa yang akan kamu lakukan kalau orang terdekatmu down karena tidak percaya diri dengan ukuran tubuhnya? Tokoh utama dalam buku barunya @alhzeta kali ini, Rai, tidak percaya diri karena ukuran tubuhnya, ukuran dadanya. Dan dia juga seringkali mendapat pelecehan seksual karena itu. Baca novel ini tuh bikin aku pengen banget peluk Rai (dan semua penyitas pelecehan seksual) ketika baca adegan dia dilecehkan. Lebih lagi karena berita belakangan soal publik figur yang ternyata melecehkan banyak kliennya. Rasanya tuh sedih banget. Kenapa sih laki-laki pada brengsek? Apa mereka nggak ingat yang melahirkan mereka perempuan juga? Aku nggak bermaksud menggeneralisir ya. Nyatanya perempuan brengsek pun ada. Kenapa ya manusia itu banyak yang pilih jadi brengsek padahal jadi orang baik itu bisa? 😔 Aku nggak super baik sih, tapi aku selalu berusaha jadi orang baik. Insyaallah. Eh jadi melenceng nih. Yah aku aslinya baru mulai baca buku ini nih, masih di bab-bab awal. Kalau kamu penasaran, swipe gambar buat baca blurb ya. 😁 Nanti aku akan review begitu selesai aku baca. _______ GIVEAWAY Seperti jadwal di akun kak @alhzeta , selepas dari akun kak @y0nea , giliranku nih buat review dan giveaway. Pastikan kamu memenuhi syarat berikut ya: 1. Follow @missfioree dan @alhzeta. 2. Like foto ini dan foto-fotoku yang lain. Khususnya foto review buku ini yang akan terbit 2 hari lagi. 3. Share di story informasi giveaway ini. Jangan lupa mention @missfioree ya 4. Tuliskan komentar berupa jawaban pertanyaan di awal caption. Tag juga 2 temanmu yang sekiranya tertarik baca buku ini. 5. Punya alamat kirim Indonesia dan akunnya tidak digembok selama periode giveaway. Giveaway berlangsung dari 18-21 Februari. Pengumuman dalam 2-3 hari selepas berakhir. Giveaway tidak berafiliasi dengan instagram. Good luck. 🍀 #GAmissfiore #theboyiknewfromyoutube - 43 minutes ago

123 Likes
15 Comments
0
Космічні фільми або #volchochka_про_фільми
⠀
Дуже люблю передачі та фільми про космос. Манить мене ця тема, може у минулому житті я там була😊, а в цьому – хотіла б побачити нашу матінку землю з висоти🌎. Та поки лише насолоджуюся красою через екран монітору)
⠀
🚀 Пробудження (англ. Passenger, 2016) – це науково-фантастичний фільм про космічний корабель “Авалон”, який перевозить людей на нову колоніальну планету Гоумстед ІІ. Така мандрівка тримає 120 років, тому весь екіпаж та пасажири перебувають у стані гіперсну (анабіозі). За планом пробудження здійснюється за кілька місяців до завершення подорожі. Корабель входить в пояс астероїдів, через що відбувається збій у системі і один пасажир виходить з анабіозу занадто швидко. В результаті, він один на величезному кораблі та й в усьому космосі. Як його життя складеться далі? Цікаво? Тоді гарного перегляду.
⠀
🚀Інтерстееллар (англ. Interstellar, 2014) – американсько-британський науково-фантастичний кінофільм від режисера Крістофера Нолана, який заснований на теоріях фізика-теоретика Кіпа Торна (саме Торн слідкував, щоб в сценарії все відповідало дійсності).
⠀
Події фільму розпочинаються у недалекому майбутньому. Земля вже не в змозі підтримувати людство, оскільки пилові бурі винищують ґрунти. У результаті людству загрожує голодувння, а згодом і вимирання. Єдиним шансом на виживання людства є пошуки нової планети. У Сонячній системі вчені виявили кротовину («тунель» у просторі) біля Сатурна, тому було вирішено пройти через неї та колонізувати нові світи в іншій галактиці. Не буду переповідати детально, оскільки фільм вартий уваги і він з тих, які після перегляду залишають приємне бажання шукати інформацію та задуматися.
⠀
🚀 Марсіянин (англ. The Martian, 2015) — науково-фантастичний фільм. Під час роботи експедиції “Арес-3”, по вивченню Марсу, здіймається піщана буря, через яку інженер та біолог Марк Вотні загубився. В результаті члени екіпажу вважають його загиблим і щоб не ризикувати всією місією та життям екіпажу вирішують евакуюватися з планети без Вотні. Марк залишившись самий на червоній планеті використовує всі свої знання та уміння, щоб протриматися чотири роки перш ніж прибуде наступна пілотована місія.

Космічні фільми або #volchochka_про_фільми ⠀ Дуже люблю передачі та фільми про космос. Манить мене ця тема, може у минулому житті я там була😊, а в цьому – хотіла б побачити нашу матінку землю з висоти🌎. Та поки лише насолоджуюся красою через екран монітору) ⠀ 🚀 Пробудження (англ. Passenger, 2016) – це науково-фантастичний фільм про космічний корабель “Авалон”, який перевозить людей на нову колоніальну планету Гоумстед ІІ. Така мандрівка тримає 120 років, тому весь екіпаж та пасажири перебувають у стані гіперсну (анабіозі). За планом пробудження здійснюється за кілька місяців до завершення подорожі. Корабель входить в пояс астероїдів, через що відбувається збій у системі і один пасажир виходить з анабіозу занадто швидко. В результаті, він один на величезному кораблі та й в усьому космосі. Як його життя складеться далі? Цікаво? Тоді гарного перегляду. ⠀ 🚀Інтерстееллар (англ. Interstellar, 2014) – американсько-британський науково-фантастичний кінофільм від режисера Крістофера Нолана, який заснований на теоріях фізика-теоретика Кіпа Торна (саме Торн слідкував, щоб в сценарії все відповідало дійсності). ⠀ Події фільму розпочинаються у недалекому майбутньому. Земля вже не в змозі підтримувати людство, оскільки пилові бурі винищують ґрунти. У результаті людству загрожує голодувння, а згодом і вимирання. Єдиним шансом на виживання людства є пошуки нової планети. У Сонячній системі вчені виявили кротовину («тунель» у просторі) біля Сатурна, тому було вирішено пройти через неї та колонізувати нові світи в іншій галактиці. Не буду переповідати детально, оскільки фільм вартий уваги і він з тих, які після перегляду залишають приємне бажання шукати інформацію та задуматися. ⠀ 🚀 Марсіянин (англ. The Martian, 2015) — науково-фантастичний фільм. Під час роботи експедиції “Арес-3”, по вивченню Марсу, здіймається піщана буря, через яку інженер та біолог Марк Вотні загубився. В результаті члени екіпажу вважають його загиблим і щоб не ризикувати всією місією та життям екіпажу вирішують евакуюватися з планети без Вотні. Марк залишившись самий на червоній планеті використовує всі свої знання та уміння, щоб протриматися чотири роки перш ніж прибуде наступна пілотована місія. - 48 minutes ago

32 Likes
3 Comments
0
*
@kurashishop
#wallet
#flatlayforever 
#creativeflatlays 
#advertisingphotography 
#creativelysquared 
#flatlay_moment 
#click_dynamic 
#flatlayphotography
#flatlaytoday
#flatlayphotp
#flatlaystyling
#置き画
#30代ファッション
#40代ファッション
#大人ファッション
#ootd
#outfittoday
#stylegram
#ootdshare
#今日のコーデ
#outfitoftheday
#lookoftheday
#camera
#写真好き
*

* @kurashishop #wallet #flatlayforever #creativeflatlays #advertisingphotography #creativelysquared #flatlay_moment #click_dynamic #flatlayphotography #flatlaytoday #flatlayphotp #flatlaystyling #置き画 #30代ファッション #40代ファッション #大人ファッション #ootd #outfittoday #stylegram #ootdshare #今日のコーデ #outfitoftheday #lookoftheday #camera #写真好き * - 60 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
*
@kurashishop
#wallet
#flatlayforever 
#creativeflatlays 
#advertisingphotography 
#creativelysquared 
#flatlay_moment 
#click_dynamic 
#flatlayphotography
#flatlaytoday
#flatlayphotp
#flatlaystyling
#置き画
#30代ファッション
#40代ファッション
#大人ファッション
#ootd
#outfittoday
#stylegram
#ootdshare
#今日のコーデ
#outfitoftheday
#lookoftheday
#camera
#写真好き
*

* @kurashishop #wallet #flatlayforever #creativeflatlays #advertisingphotography #creativelysquared #flatlay_moment #click_dynamic #flatlayphotography #flatlaytoday #flatlayphotp #flatlaystyling #置き画 #30代ファッション #40代ファッション #大人ファッション #ootd #outfittoday #stylegram #ootdshare #今日のコーデ #outfitoftheday #lookoftheday #camera #写真好き * - 60 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
*
@kurashishop
#wallet
#flatlayforever 
#creativeflatlays 
#advertisingphotography 
#creativelysquared 
#flatlay_moment 
#click_dynamic 
#flatlayphotography
#flatlaytoday
#flatlayphotp
#flatlaystyling
#置き画
#30代ファッション
#40代ファッション
#大人ファッション
#ootd
#outfittoday
#stylegram
#ootdshare
#今日のコーデ
#outfitoftheday
#lookoftheday
#camera
#写真好き
*

* @kurashishop #wallet #flatlayforever #creativeflatlays #advertisingphotography #creativelysquared #flatlay_moment #click_dynamic #flatlayphotography #flatlaytoday #flatlayphotp #flatlaystyling #置き画 #30代ファッション #40代ファッション #大人ファッション #ootd #outfittoday #stylegram #ootdshare #今日のコーデ #outfitoftheday #lookoftheday #camera #写真好き * - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
*
@kurashishop
#wallet
#flatlayforever 
#creativeflatlays 
#advertisingphotography 
#creativelysquared 
#flatlay_moment 
#click_dynamic 
#flatlayphotography
#flatlaytoday
#flatlayphotp
#flatlaystyling
#置き画
#30代ファッション
#40代ファッション
#大人ファッション
#ootd
#outfittoday
#stylegram
#ootdshare
#今日のコーデ
#outfitoftheday
#lookoftheday
#camera
#写真好き
*

* @kurashishop #wallet #flatlayforever #creativeflatlays #advertisingphotography #creativelysquared #flatlay_moment #click_dynamic #flatlayphotography #flatlaytoday #flatlayphotp #flatlaystyling #置き画 #30代ファッション #40代ファッション #大人ファッション #ootd #outfittoday #stylegram #ootdshare #今日のコーデ #outfitoftheday #lookoftheday #camera #写真好き * - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
*
@kurashishop
#wallet
#flatlayforever 
#creativeflatlays 
#advertisingphotography 
#creativelysquared 
#flatlay_moment 
#click_dynamic 
#flatlayphotography
#flatlaytoday
#flatlayphotp
#flatlaystyling
#置き画
#30代ファッション
#40代ファッション
#大人ファッション
#ootd
#outfittoday
#stylegram
#ootdshare
#今日のコーデ
#outfitoftheday
#lookoftheday
#camera
#写真好き
*

* @kurashishop #wallet #flatlayforever #creativeflatlays #advertisingphotography #creativelysquared #flatlay_moment #click_dynamic #flatlayphotography #flatlaytoday #flatlayphotp #flatlaystyling #置き画 #30代ファッション #40代ファッション #大人ファッション #ootd #outfittoday #stylegram #ootdshare #今日のコーデ #outfitoftheday #lookoftheday #camera #写真好き * - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
*
@kurashishop
#wallet
#flatlayforever 
#creativeflatlays 
#advertisingphotography 
#creativelysquared 
#flatlay_moment 
#click_dynamic 
#flatlayphotography
#flatlaytoday
#flatlayphotp
#flatlaystyling
#置き画
#30代ファッション
#40代ファッション
#大人ファッション
#ootd
#outfittoday
#stylegram
#ootdshare
#今日のコーデ
#outfitoftheday
#lookoftheday
#camera
#写真好き
*

* @kurashishop #wallet #flatlayforever #creativeflatlays #advertisingphotography #creativelysquared #flatlay_moment #click_dynamic #flatlayphotography #flatlaytoday #flatlayphotp #flatlaystyling #置き画 #30代ファッション #40代ファッション #大人ファッション #ootd #outfittoday #stylegram #ootdshare #今日のコーデ #outfitoftheday #lookoftheday #camera #写真好き * - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Metto gli occhiali da sole per nascondere le occhiaie da studio. 
In questi giorni sto passando davvero tutto il mio tempo suoi libri ma questa sera mi concedo una pausa con una visita alla meravigliosa palazzina di caccia di Stupinigi dove si tiene una mostra su Frida Kahlo. 
Spero che la bellezza delle opere e della location riescano a tirarmi su di morale come solo l’arte spesso sa fare 🖼🤎
Il vostro febbraio come sta andando?
.
.
.
.
#winteroutfits #prettylittleiiinspo #blondiegirl #portraitphotography #igersitalia #makeupismypower #ritrattofotografico #torinoèlamiacittà #discoverunder10k #torinodigitale #igerstorino #ig_torino #sheisnotlost  #theeverygirl #thehappynow #moodygrams #cozyhome #smallmomentsofcalm #thesimpleeveryday #morningslikethese #myseasonalstory #cozyliving #creativelysquared #anajohnson #carmushka

Metto gli occhiali da sole per nascondere le occhiaie da studio. In questi giorni sto passando davvero tutto il mio tempo suoi libri ma questa sera mi concedo una pausa con una visita alla meravigliosa palazzina di caccia di Stupinigi dove si tiene una mostra su Frida Kahlo. Spero che la bellezza delle opere e della location riescano a tirarmi su di morale come solo l’arte spesso sa fare 🖼🤎 Il vostro febbraio come sta andando? . . . . #winteroutfits #prettylittleiiinspo #blondiegirl #portraitphotography #igersitalia #makeupismypower #ritrattofotografico #torinoèlamiacittà #discoverunder10k #torinodigitale #igerstorino #ig_torino #sheisnotlost #theeverygirl #thehappynow #moodygrams #cozyhome #smallmomentsofcalm #thesimpleeveryday #morningslikethese #myseasonalstory #cozyliving #creativelysquared #anajohnson #carmushka - 1 hour ago

178 Likes
14 Comments
0
Che due palle 😂!
Dopo aver visto questo dolce l’affermazione in questione ha assunto un significato di ammirazione e non più di frustrazione! Ho però elaborato una cosa... per riuscire a non dare più un valore di frustrazione a questa frase ho capito che le palle vanno condivise 😂. .
.
.
 #foodiegram #foodbeast #calmfluencer #visittrentino #visitsudtirol #foodlover #sudtirol_lovers #onthetable #captureyourstyle #flatlay #mytablesituation #fromabove #flatlaystyle #onthetableproject #storyofmytable #flatlaytoday #mywhitetable #creativelysquared #motivationforlife #motivationiskey #motivationalpost #bestmotivation #selfgrowth #mindshift #selfconfident #personalgrowth #strongmindset

Che due palle 😂! Dopo aver visto questo dolce l’affermazione in questione ha assunto un significato di ammirazione e non più di frustrazione! Ho però elaborato una cosa... per riuscire a non dare più un valore di frustrazione a questa frase ho capito che le palle vanno condivise 😂. . . . #foodiegram #foodbeast #calmfluencer #visittrentino #visitsudtirol #foodlover #sudtirol_lovers #onthetable #captureyourstyle #flatlay #mytablesituation #fromabove #flatlaystyle #onthetableproject #storyofmytable #flatlaytoday #mywhitetable #creativelysquared #motivationforlife #motivationiskey #motivationalpost #bestmotivation #selfgrowth #mindshift #selfconfident #personalgrowth #strongmindset - 1 hour ago

19 Likes
0 Comments
0
Слышу, как в фильме кто-то режет овощи, стучит ножом по деревянной доске. Это такой уютный звук.

Девушка в книжке пожала руку случайному знакомому, старику, а он вдруг взял ее маленькие ладони в свои, большие и теплые, и ее истерзанное сердце наполнилось незнакомым чувством заботы и спокойствия.

Такие простые незаметные вещи, и такие важные.
.
. 
#slowliving #tv_stilllife #tv_fadingbeauty #allthingsofbeauty_ #tv_living #still_life_gallery #raw_homestyle #coffetime #be_one_allpics #ethereal_moods #magical_shotz #tv_depthoffield #singofspring #jj_still_life #allkindsofmagic 
#theflatlaysquad  #searchwandercollect #alliseeispretty #seekthesimplicity #simplethingsmadebeautiful #tv_neatly #smallmomentsofcalm  #stilllifegallery #inspiredbyflowers #creativelysquared #daysofsmallthings #theartofslowliving #mymagicalmorning #flowersmagic #stillwithstories

Слышу, как в фильме кто-то режет овощи, стучит ножом по деревянной доске. Это такой уютный звук. Девушка в книжке пожала руку случайному знакомому, старику, а он вдруг взял ее маленькие ладони в свои, большие и теплые, и ее истерзанное сердце наполнилось незнакомым чувством заботы и спокойствия. Такие простые незаметные вещи, и такие важные. . . #slowliving #tv_stilllife #tv_fadingbeauty #allthingsofbeauty_ #tv_living #still_life_gallery #raw_homestyle #coffetime #be_one_allpics #ethereal_moods #magical_shotz #tv_depthoffield #singofspring #jj_still_life #allkindsofmagic #theflatlaysquad #searchwandercollect #alliseeispretty #seekthesimplicity #simplethingsmadebeautiful #tv_neatly #smallmomentsofcalm #stilllifegallery #inspiredbyflowers #creativelysquared #daysofsmallthings #theartofslowliving #mymagicalmorning #flowersmagic #stillwithstories - 1 hour ago

103 Likes
1 Comments
0
|| Smell the sea and feel the sky, let your soul and spirit fly ||
Double tap? Its free!!
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.

#naturephotography #naturelover #prettyskies #prettysky #beautifulsky #bluesky #super_photosunsets #morningsun #streetphotography #indianstreets #indianstreetphotography #supersunset #sky_brilliance #storyofthestreets #creativelysquared #motivationalquotes #motivationalcaptions #careercaptions #bestcaptions #trendingcaption #biggboss13 #coronavirus #dudewithasign #mountaincaption #mountainview #mountains #hujicam #lightroom #yellowmountains #photooftheday bass

|| Smell the sea and feel the sky, let your soul and spirit fly || Double tap? Its free!! . . . . . . . . . . . #naturephotography #naturelover #prettyskies #prettysky #beautifulsky #bluesky #super_photosunsets #morningsun #streetphotography #indianstreets #indianstreetphotography #supersunset #sky_brilliance #storyofthestreets #creativelysquared #motivationalquotes #motivationalcaptions #careercaptions #bestcaptions #trendingcaption #biggboss13 #coronavirus #dudewithasign #mountaincaption #mountainview #mountains #hujicam #lightroom #yellowmountains #photooftheday bass - 1 hour ago

15 Likes
2 Comments
0
Old good frames
.
.
.
.
.
#art_viral #art_we_inspire #artbynights #artcollective #artdiscover #artfeatureland #artfinder #photographer #capturestreets #creativelysquared #photographylife #visualoflife  #lensculturestreets #lensonstreets #street_photography #travelshots #exploremore #ilovetravel #openmyworld #roamtheplanet #travel #planetdiscovery #stayandwander#worlderlust #travelitaly#venicecarnival#Venice#venezia#nikon#thebrokenframe#street_photography

@thebrokenframe
@natgeotravel
@streetphotographyinternational
@roamtheplanet

Old good frames . . . . . #art_viral #art_we_inspire #artbynights #artcollective #artdiscover #artfeatureland #artfinder #photographer #capturestreets #creativelysquared #photographylife #visualoflife #lensculturestreets #lensonstreets #street_photography #travelshots #exploremore #ilovetravel #openmyworld #roamtheplanet #travel #planetdiscovery #stayandwander #worlderlust #travelitaly #venicecarnival #Venice #venezia #nikon #thebrokenframe #street_photography @thebrokenframe @natgeotravel @streetphotographyinternational @roamtheplanet - 1 hour ago

37 Likes
0 Comments
0
Shadows
.
.
.
.
.
#capturestreets #creativelysquared #photographylife #visualoflife #photooftheday #visualscollective #art_dailydose #art_viral #artbynights #artcollective #artdiscover #artfeatureland #artfinder #artfollow #travelshots #exploremore #ilovetravel #openmyworld #roamtheplanet #travel #planetdiscovery #stayandwander #travelon #worlderlust #travelmood #traveltagged #travelitaly
#venice#venezia#thebrokenframe

@thebrokenframe
@natgeotravel
@streetphotographyinternational

Shadows . . . . . #capturestreets #creativelysquared #photographylife #visualoflife #photooftheday #visualscollective #art_dailydose #art_viral #artbynights #artcollective #artdiscover #artfeatureland #artfinder #artfollow #travelshots #exploremore #ilovetravel #openmyworld #roamtheplanet #travel #planetdiscovery #stayandwander #travelon #worlderlust #travelmood #traveltagged #travelitaly #venice #venezia #thebrokenframe @thebrokenframe @natgeotravel @streetphotographyinternational - 2 hours ago

26 Likes
0 Comments
0
I’m ready for the Spring!💐
•
•
Gdyby tak nie wiało, to ja już jestem gotowa na wiosnę!💐 Tęsknie już do tych dylematów, którą spódniczkę założyć, bo do tej pory to priorytetem były spodnie i żeby ciepło było😉
Myślicie już o zmianie garderoby na tą bardziej wiosenną?
A gdybyście planowali również wymianę albo zakup etui na telefon, to polecam te z @etuocases Bo jak wiadomo, nawet etui może być elementem stylizacji😉
Wybór jest ogromny, a z kodem „instaznizka” dostaniecie 10% rabatu (również na folie i szkła), więc nie trzeba ograniczać się do jednego!😉
Możecie też wziąć udział w konkursie i wygrać bon na zakupy. Wystarczy zrobić zdjęcie z produktem ze sklepu etuo.pl i oznaczyć je. Szczegóły na:
•
www.etuo.pl/dodaj-zdjecie-zgarnij-100zl
•
Wielu powodów do uśmiechu i samych przyjemności na resztę dnia moi mili😘
#etuo #etuocases 
#flatlayforever #flatlaystyle #flatlaydreams #myflatlaysandfinds #creativeflatlays #flatlaylove #flatlayphotography #flatlayoftheday #flatlaytoday #flatlayaddict  #createaflatlay #flatlaynation #flatlaygoals #flatlay_inspire #creativelysquared #flatlay_art #todaysgoodthing #beautyyouseek #petitjoys #allkindsofmagic #beautifuldetails #slowlivingforlife #daysofsmallthings #quietchaotics #mysimplehappiness #prettycreativestyle #raw_flatlays #still_life_mood

I’m ready for the Spring!💐 • • Gdyby tak nie wiało, to ja już jestem gotowa na wiosnę!💐 Tęsknie już do tych dylematów, którą spódniczkę założyć, bo do tej pory to priorytetem były spodnie i żeby ciepło było😉 Myślicie już o zmianie garderoby na tą bardziej wiosenną? A gdybyście planowali również wymianę albo zakup etui na telefon, to polecam te z @etuocases Bo jak wiadomo, nawet etui może być elementem stylizacji😉 Wybór jest ogromny, a z kodem „instaznizka” dostaniecie 10% rabatu (również na folie i szkła), więc nie trzeba ograniczać się do jednego!😉 Możecie też wziąć udział w konkursie i wygrać bon na zakupy. Wystarczy zrobić zdjęcie z produktem ze sklepu etuo.pl i oznaczyć je. Szczegóły na: • www.etuo.pl/dodaj-zdjecie-zgarnij-100zl • Wielu powodów do uśmiechu i samych przyjemności na resztę dnia moi mili😘 #etuo #etuocases #flatlayforever #flatlaystyle #flatlaydreams #myflatlaysandfinds #creativeflatlays #flatlaylove #flatlayphotography #flatlayoftheday #flatlaytoday #flatlayaddict #createaflatlay #flatlaynation #flatlaygoals #flatlay_inspire #creativelysquared #flatlay_art #todaysgoodthing #beautyyouseek #petitjoys #allkindsofmagic #beautifuldetails #slowlivingforlife #daysofsmallthings #quietchaotics #mysimplehappiness #prettycreativestyle #raw_flatlays #still_life_mood - 2 hours ago

77 Likes
22 Comments
0
07.09.2019

Żadna nie chciała złapać bukietu. Pacnął w ścianę 😂 Znalazła się jednak odważna, która go podniosła 😊
Od krawata panowie też uciekali... 🤔😉 #simplemoments #marriedcouple #weddingdancefloor #autumnfeeling #wedding2019 #forestwedding #weddingseason #folksouls #visual_heaven #darlingmoments #husbandandwife4life #holdthemoments #alliseeispretty #weddingphoto #klaudiacieplińska #friendsforlife #friendsandfamily #weddingguests #creativelysquared #moody_tones #lovely_squares_1 #sombrebeings #flowersofinstagram #botanicalwedding #flowerdecor #petalsandprops #myhappyviews

07.09.2019 Żadna nie chciała złapać bukietu. Pacnął w ścianę 😂 Znalazła się jednak odważna, która go podniosła 😊 Od krawata panowie też uciekali... 🤔😉 #simplemoments #marriedcouple #weddingdancefloor #autumnfeeling #wedding2019 #forestwedding #weddingseason #folksouls #visual_heaven #darlingmoments #husbandandwife4life #holdthemoments #alliseeispretty #weddingphoto #klaudiacieplińska #friendsforlife #friendsandfamily #weddingguests #creativelysquared #moody_tones #lovely_squares_1 #sombrebeings #flowersofinstagram #botanicalwedding #flowerdecor #petalsandprops #myhappyviews - 2 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Всем доброго дня❤
.
Решила чуток себя "прокачать"...умная книжная новинка от Наполеон Хилл "Думай и богатей"...мировой бестселлер!
.
Продано более 15 миллионов экземпляров...это вам не шутки...
.
Буду читать и богатеть...и еще список классный книг по саморазвитаю, держите:
.
🦅Брайон Трейси "Выйти из зоны конфорта. Измени свою жизнь"
.
🦅Дэн Вальдшмидт "Будь лучшей версией себя: как обычные люди становятся выдающимися"
.
🦅Стивен Кови "7 навыков высокоэффективных людей"
.
🦅Барбара Шер "Мечтать не вредно"
.
Очень хочу прочитать все эти книги...узнать что-то новое и полезное...Еще я верю в то, что, если ооочень чего-то хотеть...то все будет...появятся люди, которые помогут тебе...возможности...главное увидеть их...и направить в правильное русло🌍
.
.
.
.
.
#booketteria #bookaholic #bookish #lettura #booklover #instabook #bookblog #bookstagram #bookworm #bookporn #books #bookphotography #вдохновение #раскладка #раскладки #flatlay #flatlaylove #momentsofmine #flatlayforever #hygge #alliseeispretty #tv_lifestyle #creativelysquared #createyourstyle #loveliest4 #stilllife #autumnstyle #slowliving #life_magazin #читаемкниги

Всем доброго дня❤ . Решила чуток себя "прокачать"...умная книжная новинка от Наполеон Хилл "Думай и богатей"...мировой бестселлер! . Продано более 15 миллионов экземпляров...это вам не шутки... . Буду читать и богатеть...и еще список классный книг по саморазвитаю, держите: . 🦅Брайон Трейси "Выйти из зоны конфорта. Измени свою жизнь" . 🦅Дэн Вальдшмидт "Будь лучшей версией себя: как обычные люди становятся выдающимися" . 🦅Стивен Кови "7 навыков высокоэффективных людей" . 🦅Барбара Шер "Мечтать не вредно" . Очень хочу прочитать все эти книги...узнать что-то новое и полезное...Еще я верю в то, что, если ооочень чего-то хотеть...то все будет...появятся люди, которые помогут тебе...возможности...главное увидеть их...и направить в правильное русло🌍 . . . . . #booketteria #bookaholic #bookish #lettura #booklover #instabook #bookblog #bookstagram #bookworm #bookporn #books #bookphotography #вдохновение #раскладка #раскладки #flatlay #flatlaylove #momentsofmine #flatlayforever #hygge #alliseeispretty #tv_lifestyle #creativelysquared #createyourstyle #loveliest4 #stilllife #autumnstyle #slowliving #life_magazin #читаемкниги - 3 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
A l w a y s  l o o k  u p ✨

#happytuesday #fmsphotoaday #fmspad #fms_showhalf #marinabaysands  #skyscape #skyporn #skyview #skycandy #sunset #sunsetporn #nature #lookingup #upintheair #treesofinstagram #architecture #architecturephotography #buildingscape #travel #travelphotography #adventures  #fiftyshades_of_nature #shared_joy #embraceeverydayjoyfully #creativelysquared #hiyapapayaphotoaday #nothingisordinary #my_365

A l w a y s l o o k u p ✨ #happytuesday #fmsphotoaday #fmspad #fms_showhalf #marinabaysands #skyscape #skyporn #skyview #skycandy #sunset #sunsetporn #nature #lookingup #upintheair #treesofinstagram #architecture #architecturephotography #buildingscape #travel #travelphotography #adventures #fiftyshades_of_nature #shared_joy #embraceeverydayjoyfully #creativelysquared #hiyapapayaphotoaday #nothingisordinary #my_365 - 3 hours ago

30 Likes
0 Comments
0
When learning to relive memories, make sure you have good ones firstly 🌊🧭
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#latergram #beach #beachlife #waves #moodygrams #instamood #feet #footfetishnation #rednails #minimalism #2020 #colors #georgia #creativelysquared #creative #sand #summer #beachlife #datfeeling #throwback #picoftheday #wtf #somanyhashtags #canonphotography #bevisuallyinspired #travelphotography

When learning to relive memories, make sure you have good ones firstly 🌊🧭 . . . . . . . . . . . . . #latergram #beach #beachlife #waves #moodygrams #instamood #feet #footfetishnation #rednails #minimalism #2020 #colors #georgia #creativelysquared #creative #sand #summer #beachlife #datfeeling #throwback #picoftheday #wtf #somanyhashtags #canonphotography #bevisuallyinspired #travelphotography - 3 hours ago

31 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.