#doorgiftbrunei

45,785 posts

Gooood Night!
Locum pn dah habis.. Now can focus back on making candles and lotss of candles!

Tanak la lesen simpan habuk kann..hehe..nantikan bau baru 28th! 😚😚😚 .
.
.
#scentedcandlesmalaysia #candlemeltz #waxmelts #doorgift #doorgiftbrunei #doorgiftmalaysia #aerielzafriel #sayajuallilin #scentedcandlesmy #candlesmalaysia #lilinmalaysia #candlenutsbynadia #malaysiadeko #dekorumah #lilinwangi  #candlemeltz #scandimalaysia  #candle #doorgiftmalaysia  #rumahcantik #lilinmy #bbwmalaysia #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #yankeecandlesmalaysia #bathandbodyworksmy #kakideko #homedecomalaysia #ikeamalaysia  We also are available at AEON Dept Store : ❀ Taman Maluri, Cheras,KL
❀ Bandar Dato Onn,JB
❀Nilai, N.Sembilan

Level 1, Near Skincare (Malay Glam) 😘

Gooood Night! Locum pn dah habis.. Now can focus back on making candles and lotss of candles! Tanak la lesen simpan habuk kann..hehe..nantikan bau baru 28th! 😚😚😚 . . . #scentedcandlesmalaysia #candlemeltz #waxmelts #doorgift #doorgiftbrunei #doorgiftmalaysia #aerielzafriel #sayajuallilin #scentedcandlesmy #candlesmalaysia #lilinmalaysia #candlenutsbynadia #malaysiadeko #dekorumah #lilinwangi #candlemeltz #scandimalaysia #candle #doorgiftmalaysia #rumahcantik #lilinmy #bbwmalaysia #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #yankeecandlesmalaysia #bathandbodyworksmy #kakideko #homedecomalaysia #ikeamalaysia We also are available at AEON Dept Store : ❀ Taman Maluri, Cheras,KL ❀ Bandar Dato Onn,JB ❀Nilai, N.Sembilan Level 1, Near Skincare (Malay Glam) 😘 - 3 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
Bunga telur stoking rose LOLIPOP

untuk bakal pengantin yang inginkan kelainan boleh cuba bunga telur lolipop ni, jimat masa.. takyah rebus telur πŸ˜…πŸ˜† #hanadoorgiftshop #doorgiftideas #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftshahalam #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftbox #doorgiftperkahwinan #pelamin #pelamintunang #pelaminnikah #bungatelurstoking #doorgiftsabah #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet

www.wasap.my/+60139080801/bungatelurroselolipop

Bunga telur stoking rose LOLIPOP untuk bakal pengantin yang inginkan kelainan boleh cuba bunga telur lolipop ni, jimat masa.. takyah rebus telur πŸ˜…πŸ˜† #hanadoorgiftshop #doorgiftideas #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftshahalam #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftbox #doorgiftperkahwinan #pelamin #pelamintunang #pelaminnikah #bungatelurstoking #doorgiftsabah #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet www.wasap.my/+60139080801/bungatelurroselolipop - 3 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Wedding Ceremony Paper Bag from RM1.00 to RM1.20 with MIN ORDER OF 200 UNITS. Harga berubah mengikut kuantiti. Call/Whatsapp us at +6018- 778 5814 utk sebarang pesanan atau pertanyaan. TQ#weddinggiftmurah #doorgiftmalaysiamurah #cenderahatimurah #doorgiftmurahcantik #doorgiftbrunei#doorgiftcantik #doorgiftborong #doorgiftmalaysia #doorgiftvipmurah  #doorgiftkahwin #doorgiftexclusive #doorgiftborongmurah #doorgiftbrunei #cenderahatiperkahwinan #doorgiftbajetmalaysia #doorgiftjimat#doorgiftunikmurah #doorgiftvip #doorgiftmenarik #doorgiftbruneimurah #sayajualdoorgift #doorgiftvipmurah #doorgiftvipexclusive #doorgiftmalaysiamurah #doorgiftkahwinbajet #doorgiftwedding #doorgiftweddingmalaysia #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftsingapore #corporategifts #corporategiftmalaysia #cenderahatiperkahwinan

Wedding Ceremony Paper Bag from RM1.00 to RM1.20 with MIN ORDER OF 200 UNITS. Harga berubah mengikut kuantiti. Call/Whatsapp us at +6018- 778 5814 utk sebarang pesanan atau pertanyaan. TQ#weddinggiftmurah #doorgiftmalaysiamurah #cenderahatimurah #doorgiftmurahcantik #doorgiftbrunei #doorgiftcantik #doorgiftborong #doorgiftmalaysia #doorgiftvipmurah #doorgiftkahwin #doorgiftexclusive #doorgiftborongmurah #doorgiftbrunei #cenderahatiperkahwinan #doorgiftbajetmalaysia #doorgiftjimat #doorgiftunikmurah #doorgiftvip #doorgiftmenarik #doorgiftbruneimurah #sayajualdoorgift #doorgiftvipmurah #doorgiftvipexclusive #doorgiftmalaysiamurah #doorgiftkahwinbajet #doorgiftwedding #doorgiftweddingmalaysia #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftsingapore #corporategifts #corporategiftmalaysia #cenderahatiperkahwinan - 4 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Haii semua ✌️✌️
.
LOLIPOP HOLDER! 🍭🍭 In the house 🏑🏑
.
MATERAL 
Paper (CARD)
Sticker
.
Buat peminat kecil yang suka sangat dengan watakΒ² superhero dan princess tada yus ada lollipop holder design
.
S1 Batman
S2 Superman
S3 Wonder Woman

P1 Frozen Queen
P2 Snow Apple
P3 Little Mermaid
.
🌹 Yang paling ohsem uolls boleh MIX design untuk superhero dan princess 🌹
.
Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ
.
Harga : RM25/108pcs
-minima order 108pcs-
.
BERMINAT JOM GRAB😍😍
.
Boleh wassap yus @ click je di link bio yus ✌🏻✌🏻
πŸ“² www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift
.
#yusdoorgift
#yusgoodies 
#kidsfavourite
#lollipop
#lollipopholder
#goodies
#goodieskahwin
#goodiesbag1
#goodiesmurah
#goodiesbirthday
#goodiesmalaysia
#goodiesaqiqah
#rabbitpackaging
#plastikdoorgiftcomel
#plastikmurah
#stickerkahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#doorgiftkahwin
#doorgiftmakanan
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#pembekalplastikgoodiestermurah
#pembekalziplocktermurah

Haii semua ✌️✌️ . LOLIPOP HOLDER! 🍭🍭 In the house 🏑🏑 . MATERAL Paper (CARD) Sticker . Buat peminat kecil yang suka sangat dengan watakΒ² superhero dan princess tada yus ada lollipop holder design . S1 Batman S2 Superman S3 Wonder Woman P1 Frozen Queen P2 Snow Apple P3 Little Mermaid . 🌹 Yang paling ohsem uolls boleh MIX design untuk superhero dan princess 🌹 . Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ . Harga : RM25/108pcs -minima order 108pcs- . BERMINAT JOM GRAB😍😍 . Boleh wassap yus @ click je di link bio yus ✌🏻✌🏻 πŸ“² www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift . #yusdoorgift #yusgoodies #kidsfavourite #lollipop #lollipopholder #goodies #goodieskahwin #goodiesbag1 #goodiesmurah #goodiesbirthday #goodiesmalaysia #goodiesaqiqah #rabbitpackaging #plastikdoorgiftcomel #plastikmurah #stickerkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #doorgiftkahwin #doorgiftmakanan #doorgiftlasah #doorgiftperak #doorgiftmalaysia #doorgiftBrunei #pembekalplastikgoodiestermurah #pembekalziplocktermurah - 5 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Terima kasih Kak Ana order EP246 Songket Wooden Box with Aluminium Plate 15 pcs untuk event gotong-royong & penganugerahan AJK Persatuan Penduduk Andari & Garden Villa 1 πŸ’œπŸ€— .

Yang mana tercari cari lagi mana nak order plaque customized nama mcm ni boleh whatsapp Customer Service kami NOW GAIS! πŸ˜‰ 
NISA 0132717997

#ezdoorgiftkl #ezdoorgiftsenawang  #preciousandmemorable #weservefromheart #berkatsingapore #doorgiftsg #malayweddingsg #weddingsg #doorgiftbrunei #corporategift #premiumgift #corporategiftmalaysia #premiumgiftmalaysia #doorgiftmalaysia #berkatmalaysia #doorgiftkahwinmalaysia #doorgiftkahwin #custompaperbag #kahwinmalaysia #doorgiftbudget #pameranpengantinmalaysia #pengantinmalaysia #inspirasiperkahwinan #doorgiftrm1 #bridalmalaysia #weddingmalaysia #pesonapengantin  #wedding #plaque #trophy

Terima kasih Kak Ana order EP246 Songket Wooden Box with Aluminium Plate 15 pcs untuk event gotong-royong & penganugerahan AJK Persatuan Penduduk Andari & Garden Villa 1 πŸ’œπŸ€— . Yang mana tercari cari lagi mana nak order plaque customized nama mcm ni boleh whatsapp Customer Service kami NOW GAIS! πŸ˜‰ NISA 0132717997 #ezdoorgiftkl #ezdoorgiftsenawang #preciousandmemorable #weservefromheart #berkatsingapore #doorgiftsg #malayweddingsg #weddingsg #doorgiftbrunei #corporategift #premiumgift #corporategiftmalaysia #premiumgiftmalaysia #doorgiftmalaysia #berkatmalaysia #doorgiftkahwinmalaysia #doorgiftkahwin #custompaperbag #kahwinmalaysia #doorgiftbudget #pameranpengantinmalaysia #pengantinmalaysia #inspirasiperkahwinan #doorgiftrm1 #bridalmalaysia #weddingmalaysia #pesonapengantin #wedding #plaque #trophy - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Settle 1000pcs doorgift towel handbag box. Akan dipos weekend ni. Thank you order. Comel je saiznya tau #adhahandbagtowelbox
.
Handbag Towel ni new item tau. Cuma RM2.50 sahaja dapat hand towel 12'x12'
.
Tak perlu bazir duit beli doorgift mahal2. Bagi shj doorgift set towel mcmni kpd tetamu
.
Size box 11cmx10cmx6cm
Size hand towel 12'x12'
Tali
.
Whatsapp link di header bio IG
.
#doorgift #doorgiftkl #doorgiftvip #doorgiftcookies #doorgiftcookiesjohor #cookiesjohor #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgiftnikah #doorgiftbajet #doorgiftpertunangan #doorgiftperkahwinan  #doorgiftmalaysia #doorgifttowelmurah #doorgifttowel #doorgifttowelmalaysia #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftjohor #doorgiftpasirgudang #doorgiftkl  #doorgiftselangor

Settle 1000pcs doorgift towel handbag box. Akan dipos weekend ni. Thank you order. Comel je saiznya tau #adhahandbagtowelbox . Handbag Towel ni new item tau. Cuma RM2.50 sahaja dapat hand towel 12'x12' . Tak perlu bazir duit beli doorgift mahal2. Bagi shj doorgift set towel mcmni kpd tetamu . Size box 11cmx10cmx6cm Size hand towel 12'x12' Tali . Whatsapp link di header bio IG . #doorgift #doorgiftkl #doorgiftvip #doorgiftcookies #doorgiftcookiesjohor #cookiesjohor #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgiftnikah #doorgiftbajet #doorgiftpertunangan #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifttowelmurah #doorgifttowel #doorgifttowelmalaysia #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftjohor #doorgiftpasirgudang #doorgiftkl #doorgiftselangor - 7 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Settle 1000pcs doorgift towel handbag box. Akan dipos weekend ni. Thank you order. Comel je saiznya tau #adhahandbagtowelbox
.
Handbag Towel ni new item tau. Cuma RM2.50 sahaja dapat hand towel 12'x12'
.
Tak perlu bazir duit beli doorgift mahal2. Bagi shj doorgift set towel mcmni kpd tetamu
.
Size box 11cmx10cmx6cm
Size hand towel 12'x12'
Tali
.
Whatsapp link di header bio IG
.
#doorgift #doorgiftkl #doorgiftvip #doorgiftcookies #doorgiftcookiesjohor #cookiesjohor #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgiftnikah #doorgiftbajet #doorgiftpertunangan #doorgiftperkahwinan  #doorgiftmalaysia #doorgifttowelmurah #doorgifttowel #doorgifttowelmalaysia #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftjohor #doorgiftpasirgudang #doorgiftkl  #doorgiftselangor

Settle 1000pcs doorgift towel handbag box. Akan dipos weekend ni. Thank you order. Comel je saiznya tau #adhahandbagtowelbox . Handbag Towel ni new item tau. Cuma RM2.50 sahaja dapat hand towel 12'x12' . Tak perlu bazir duit beli doorgift mahal2. Bagi shj doorgift set towel mcmni kpd tetamu . Size box 11cmx10cmx6cm Size hand towel 12'x12' Tali . Whatsapp link di header bio IG . #doorgift #doorgiftkl #doorgiftvip #doorgiftcookies #doorgiftcookiesjohor #cookiesjohor #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgiftnikah #doorgiftbajet #doorgiftpertunangan #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifttowelmurah #doorgifttowel #doorgifttowelmalaysia #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftjohor #doorgiftpasirgudang #doorgiftkl #doorgiftselangor - 7 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Haiii semua 😊
.
CREATE YOU OWN THEME COLOUR
New Doorgift = Pakej Towel #rare
READY STOCK
.
Saiz kotak : 12x7x6cm
Size sapu tangan : 20x20cm
SEBELUM : RM 19/20pcs (1pekat)
SEKARANG : RM16/20pcs (1pekat)

CepatΒ² sebelum stock habis 
Minimum order 100pcs (5pekat)
.
Yus minta maaf harga tak termasuk postage πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
Uolls juga boleh DIY untuk #doorgift #goodies untuk majlis nanti
.
Nak buat bisnez pun boleh
.
Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌
πŸ“² 018 - 5793 149
.
#setdoorgift 
#towel
#towelmuka 
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawin
#doorgiftmakanan
#doorgiftvip
#doorgiftkacang
#doorgiftbajet
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#ziplock
#ziplockbag
#ziplockmurah
#ziplockmalaysia
#ziplockpackaging
#ziplockbrown
#ziplocksilver
#ziplockmasonjag
#ziplockfancy
#ziplockbunga
#pouncbag
#craftziplock
#pembekalziplocktermurah
#pembekalplastikgoodiestermurah

Haiii semua 😊 . CREATE YOU OWN THEME COLOUR New Doorgift = Pakej Towel #rare READY STOCK . Saiz kotak : 12x7x6cm Size sapu tangan : 20x20cm SEBELUM : RM 19/20pcs (1pekat) SEKARANG : RM16/20pcs (1pekat) CepatΒ² sebelum stock habis Minimum order 100pcs (5pekat) . Yus minta maaf harga tak termasuk postage πŸ‘‰πŸ‘ˆ . Uolls juga boleh DIY untuk #doorgift #goodies untuk majlis nanti . Nak buat bisnez pun boleh . Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌ πŸ“² 018 - 5793 149 . #setdoorgift #towel #towelmuka #doorgiftkahwin #doorgiftkawin #doorgiftmakanan #doorgiftvip #doorgiftkacang #doorgiftbajet #doorgiftlasah #doorgiftperak #doorgiftmalaysia #doorgiftBrunei #ziplock #ziplockbag #ziplockmurah #ziplockmalaysia #ziplockpackaging #ziplockbrown #ziplocksilver #ziplockmasonjag #ziplockfancy #ziplockbunga #pouncbag #craftziplock #pembekalziplocktermurah #pembekalplastikgoodiestermurah - 10 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Haii semua
.
LOLIPOP HOLDER! 🍭🍭 In the house 🏑🏑
.
MATERAL 
Paper (CARD)
Sticker
.
Buat peminat kecil yang suka sangat dengan watakΒ² superhero dan princess tada yus ada lollipop holder design
.
S1 Batman
S2 Superman
S3 Wonder Woman

P1 Frozen Queen
P2 Snow Apple
P3 Little Mermaid
.
Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ
.
Harga : RM23/90pcs
-minima order 90pcs-
.
BERMINAT JOM GRAB😍😍
.
Boleh wassap yus @ click je di link bio yus ✌🏻✌🏻
πŸ“² www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift
.
#yusdoorgift
#yusgoodies 
#kidsfavourite
#lollipop
#lollipopholder
#goodies
#goodieskahwin
#goodiesbag1
#goodiesmurah
#goodiesbirthday
#goodiesmalaysia
#goodiesaqiqah
#rabbitpackaging
#plastikdoorgiftcomel
#plastikmurah
#stickerkahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#doorgiftkahwin
#doorgiftmakanan
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#pembekalplastikgoodiestermurah
#pembekalziplocktermurah

Haii semua . LOLIPOP HOLDER! 🍭🍭 In the house 🏑🏑 . MATERAL Paper (CARD) Sticker . Buat peminat kecil yang suka sangat dengan watakΒ² superhero dan princess tada yus ada lollipop holder design . S1 Batman S2 Superman S3 Wonder Woman P1 Frozen Queen P2 Snow Apple P3 Little Mermaid . Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ . Harga : RM23/90pcs -minima order 90pcs- . BERMINAT JOM GRAB😍😍 . Boleh wassap yus @ click je di link bio yus ✌🏻✌🏻 πŸ“² www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift . #yusdoorgift #yusgoodies #kidsfavourite #lollipop #lollipopholder #goodies #goodieskahwin #goodiesbag1 #goodiesmurah #goodiesbirthday #goodiesmalaysia #goodiesaqiqah #rabbitpackaging #plastikdoorgiftcomel #plastikmurah #stickerkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #doorgiftkahwin #doorgiftmakanan #doorgiftlasah #doorgiftperak #doorgiftmalaysia #doorgiftBrunei #pembekalplastikgoodiestermurah #pembekalziplocktermurah - 12 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum 
Done
Promo promo 
Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat/al khafi+plastik

whatsapp 0129187727 untuk pertanyaan dan tempahan😊

#doorgift#doorgiftkawin#iklanbrunei#pertunangan#akikah#aqiqah#majliscukurjambul#doorgiftmurah#doorgiftrm1#doorgifttunang#cukurjambul#doorgiftbajet#akikahcukurjambul#pelaminmini#doorgiftkahwinmurah#yassinmurah#doorgiftexclusive#tasbihmini#tasbihminimurah#malaywedding
#majlisaqiqah#doorgiftkl#yassinmurah#doorgiftbrunei#buaianberendoi#tasbihmurah#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#doorgiftkawin#doorgiftaqiqah

Assalamualaikum Done Promo promo Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat/al khafi+plastik whatsapp 0129187727 untuk pertanyaan dan tempahan😊 #doorgift #doorgiftkawin #iklanbrunei #pertunangan #akikah #aqiqah #majliscukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgifttunang #cukurjambul #doorgiftbajet #akikahcukurjambul #pelaminmini #doorgiftkahwinmurah #yassinmurah #doorgiftexclusive #tasbihmini #tasbihminimurah #malaywedding #majlisaqiqah #doorgiftkl #yassinmurah #doorgiftbrunei #buaianberendoi #tasbihmurah #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah - 13 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum 
Done
Promo promo 
Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat/al khafi+plastik

whatsapp 0129187727 untuk pertanyaan dan tempahan😊

#doorgift#doorgiftkawin#iklanbrunei#pertunangan#akikah#aqiqah#majliscukurjambul#doorgiftmurah#doorgiftrm1#doorgifttunang#cukurjambul#doorgiftbajet#akikahcukurjambul#pelaminmini#doorgiftkahwinmurah#yassinmurah#doorgiftexclusive#tasbihmini#tasbihminimurah#malaywedding
#majlisaqiqah#doorgiftkl#yassinmurah#doorgiftbrunei#buaianberendoi#tasbihmurah#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#doorgiftkawin#doorgiftaqiqah

Assalamualaikum Done Promo promo Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat/al khafi+plastik whatsapp 0129187727 untuk pertanyaan dan tempahan😊 #doorgift #doorgiftkawin #iklanbrunei #pertunangan #akikah #aqiqah #majliscukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgifttunang #cukurjambul #doorgiftbajet #akikahcukurjambul #pelaminmini #doorgiftkahwinmurah #yassinmurah #doorgiftexclusive #tasbihmini #tasbihminimurah #malaywedding #majlisaqiqah #doorgiftkl #yassinmurah #doorgiftbrunei #buaianberendoi #tasbihmurah #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah - 13 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum 
Done
Promo promo 
Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat/al khafi+doily paper+plastik

whatsapp 0129187727 untuk pertanyaan dan tempahan😊

#doorgift#doorgiftkawin#iklanbrunei#pertunangan#akikah#aqiqah#majliscukurjambul#doorgiftmurah#doorgiftrm1#doorgifttunang#cukurjambul#doorgiftbajet#akikahcukurjambul#pelaminmini#doorgiftkahwinmurah#yassinmurah#doorgiftexclusive#tasbihmini#tasbihminimurah#malaywedding
#majlisaqiqah#doorgiftkl#yassinmurah#doorgiftbrunei#buaianberendoi#tasbihmurah#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#doorgiftkawin#doorgiftaqiqah

Assalamualaikum Done Promo promo Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat/al khafi+doily paper+plastik whatsapp 0129187727 untuk pertanyaan dan tempahan😊 #doorgift #doorgiftkawin #iklanbrunei #pertunangan #akikah #aqiqah #majliscukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgifttunang #cukurjambul #doorgiftbajet #akikahcukurjambul #pelaminmini #doorgiftkahwinmurah #yassinmurah #doorgiftexclusive #tasbihmini #tasbihminimurah #malaywedding #majlisaqiqah #doorgiftkl #yassinmurah #doorgiftbrunei #buaianberendoi #tasbihmurah #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah - 13 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Haiii semua 😊
.
CREATE YOU OWN THEME COLOUR
New Doorgift = Pakej Towel #rare
READY STOCK
.
Saiz kotak : 12x7x6cm
Size sapu tangan : 20x20cm
SEBELUM : RM 19/20pcs (1pekat)
SEKARANG : RM16/20pcs (1pekat)

CepatΒ² sebelum stock habis 
Minimum order 100pcs (5pekat)
.
Yus minta maaf harga tak termasuk postage πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
Uolls juga boleh DIY untuk #doorgift #goodies untuk majlis nanti
.
Nak buat bisnez pun boleh
.
Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌
πŸ“² 018 - 5793 149
.
#setdoorgift 
#towel
#towelmuka 
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawin
#doorgiftmakanan
#doorgiftvip
#doorgiftkacang
#doorgiftbajet
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#ziplock
#ziplockbag
#ziplockmurah
#ziplockmalaysia
#ziplockpackaging
#ziplockbrown
#ziplocksilver
#ziplockmasonjag
#ziplockfancy
#ziplockbunga
#pouncbag
#craftziplock
#pembekalziplocktermurah
#pembekalplastikgoodiestermurah

Haiii semua 😊 . CREATE YOU OWN THEME COLOUR New Doorgift = Pakej Towel #rare READY STOCK . Saiz kotak : 12x7x6cm Size sapu tangan : 20x20cm SEBELUM : RM 19/20pcs (1pekat) SEKARANG : RM16/20pcs (1pekat) CepatΒ² sebelum stock habis Minimum order 100pcs (5pekat) . Yus minta maaf harga tak termasuk postage πŸ‘‰πŸ‘ˆ . Uolls juga boleh DIY untuk #doorgift #goodies untuk majlis nanti . Nak buat bisnez pun boleh . Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌ πŸ“² 018 - 5793 149 . #setdoorgift #towel #towelmuka #doorgiftkahwin #doorgiftkawin #doorgiftmakanan #doorgiftvip #doorgiftkacang #doorgiftbajet #doorgiftlasah #doorgiftperak #doorgiftmalaysia #doorgiftBrunei #ziplock #ziplockbag #ziplockmurah #ziplockmalaysia #ziplockpackaging #ziplockbrown #ziplocksilver #ziplockmasonjag #ziplockfancy #ziplockbunga #pouncbag #craftziplock #pembekalziplocktermurah #pembekalplastikgoodiestermurah - 16 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah siap
πŸŽ€ 800set Handbag XS for Nazrin
🎁 8pcs Choc Chips Cookies
πŸ“¦ Postage by citylink to KL
πŸ“±Anda berminat? 
http://www.wasap.my/+60166016864
http://www.wasap.my/+60166016864
http://www.wasap.my/+60166016864

utk sebarang pertanyaan dan tempahan.

#yasin #sayajualmurah #sayajualyassin #sayajualyasin #doorgift  #sayajualmurah #doorgifthandbag #doorgiftbox #doorgiftpenang #doorgiftkedah #doorgiftrm1 #doorgiftkahwin #doorgiftideas #minisejadah #yasin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwi  #doorgifts #minisejadahmurah #minisejadah #sejadahmini #sejadahminiborong #doorgiftutara #doorgiftsingapore #doorgifttrending #doorgiftbrunei #barkatset #berkatsg #canister #canistermurah #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah

Alhamdulillah siap πŸŽ€ 800set Handbag XS for Nazrin 🎁 8pcs Choc Chips Cookies πŸ“¦ Postage by citylink to KL πŸ“±Anda berminat? http://www.wasap.my/+60166016864 http://www.wasap.my/+60166016864 http://www.wasap.my/+60166016864 utk sebarang pertanyaan dan tempahan. #yasin #sayajualmurah #sayajualyassin #sayajualyasin #doorgift #sayajualmurah #doorgifthandbag #doorgiftbox #doorgiftpenang #doorgiftkedah #doorgiftrm1 #doorgiftkahwin #doorgiftideas #minisejadah #yasin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwi #doorgifts #minisejadahmurah #minisejadah #sejadahmini #sejadahminiborong #doorgiftutara #doorgiftsingapore #doorgifttrending #doorgiftbrunei #barkatset #berkatsg #canister #canistermurah #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah - 17 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah siap
πŸŽ€ 800set Handbag XS for Nazrin
🎁 8pcs Choc Chips Cookies
πŸ“¦ Postage by citylink to KL
πŸ“±Anda berminat? 
http://www.wasap.my/+60166016864
http://www.wasap.my/+60166016864
http://www.wasap.my/+60166016864

utk sebarang pertanyaan dan tempahan.

#yasin #sayajualmurah #sayajualyassin #sayajualyasin #doorgift  #sayajualmurah #doorgifthandbag #doorgiftbox #doorgiftpenang #doorgiftkedah #doorgiftrm1 #doorgiftkahwin #doorgiftideas #minisejadah #yasin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwi  #doorgifts #minisejadahmurah #minisejadah #sejadahmini #sejadahminiborong #doorgiftutara #doorgiftsingapore #doorgifttrending #doorgiftbrunei #barkatset #berkatsg #canister #canistermurah #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah

Alhamdulillah siap πŸŽ€ 800set Handbag XS for Nazrin 🎁 8pcs Choc Chips Cookies πŸ“¦ Postage by citylink to KL πŸ“±Anda berminat? http://www.wasap.my/+60166016864 http://www.wasap.my/+60166016864 http://www.wasap.my/+60166016864 utk sebarang pertanyaan dan tempahan. #yasin #sayajualmurah #sayajualyassin #sayajualyasin #doorgift #sayajualmurah #doorgifthandbag #doorgiftbox #doorgiftpenang #doorgiftkedah #doorgiftrm1 #doorgiftkahwin #doorgiftideas #minisejadah #yasin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwi #doorgifts #minisejadahmurah #minisejadah #sejadahmini #sejadahminiborong #doorgiftutara #doorgiftsingapore #doorgifttrending #doorgiftbrunei #barkatset #berkatsg #canister #canistermurah #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah - 17 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
Alhamdulillah siap
πŸŽ€ 800set Handbag XS for Nazrin
🎁 8pcs Choc Chips Cookies
πŸ“¦ Postage by citylink to KL
πŸ“±Anda berminat? 
http://www.wasap.my/+60166016864
http://www.wasap.my/+60166016864
http://www.wasap.my/+60166016864

utk sebarang pertanyaan dan tempahan.

#yasin #sayajualmurah #sayajualyassin #sayajualyasin #doorgift  #sayajualmurah #doorgifthandbag #doorgiftbox #doorgiftpenang #doorgiftkedah #doorgiftrm1 #doorgiftkahwin #doorgiftideas #minisejadah #yasin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwi  #doorgifts #minisejadahmurah #minisejadah #sejadahmini #sejadahminiborong #doorgiftutara #doorgiftsingapore #doorgifttrending #doorgiftbrunei #barkatset #berkatsg #canister #canistermurah #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah

Alhamdulillah siap πŸŽ€ 800set Handbag XS for Nazrin 🎁 8pcs Choc Chips Cookies πŸ“¦ Postage by citylink to KL πŸ“±Anda berminat? http://www.wasap.my/+60166016864 http://www.wasap.my/+60166016864 http://www.wasap.my/+60166016864 utk sebarang pertanyaan dan tempahan. #yasin #sayajualmurah #sayajualyassin #sayajualyasin #doorgift #sayajualmurah #doorgifthandbag #doorgiftbox #doorgiftpenang #doorgiftkedah #doorgiftrm1 #doorgiftkahwin #doorgiftideas #minisejadah #yasin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwi #doorgifts #minisejadahmurah #minisejadah #sejadahmini #sejadahminiborong #doorgiftutara #doorgiftsingapore #doorgifttrending #doorgiftbrunei #barkatset #berkatsg #canister #canistermurah #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah - 17 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Haii semua
.
LOLIPOP HOLDER! 🍭🍭 In the house 🏑🏑
.
MATERAL 
Paper (CARD)
.
Buat peminat kecil yang suka sangat dengan
.
🐰 Pink Rabbit
🐻 Brown Bear
.
🍭Yang paling ohsemm uolls boleh mix 2 design bear ni sekali🍭
.
Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ
.
Harga : RM25/100pcs
-minima order 100pcs-
.
BERMINAT JOM GRAB😍😍
.
Boleh wassap yus @ click je di link bio yus ✌🏻✌🏻
πŸ“² www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift
.
#yusdoorgift
#yusgoodies 
#kidsfavourite
#lollipop
#lollipopholder
#goodies
#goodieskahwin
#goodiesbag1
#goodiesmurah
#goodiesbirthday
#goodiesmalaysia
#goodiesaqiqah
#rabbitpackaging
#plastikdoorgiftcomel
#plastikmurah
#stickerkahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#doorgiftkahwin
#doorgiftmakanan
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#pembekalplastikgoodiestermurah
#pembekalziplocktermurah

Haii semua . LOLIPOP HOLDER! 🍭🍭 In the house 🏑🏑 . MATERAL Paper (CARD) . Buat peminat kecil yang suka sangat dengan . 🐰 Pink Rabbit 🐻 Brown Bear . 🍭Yang paling ohsemm uolls boleh mix 2 design bear ni sekali🍭 . Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ . Harga : RM25/100pcs -minima order 100pcs- . BERMINAT JOM GRAB😍😍 . Boleh wassap yus @ click je di link bio yus ✌🏻✌🏻 πŸ“² www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift . #yusdoorgift #yusgoodies #kidsfavourite #lollipop #lollipopholder #goodies #goodieskahwin #goodiesbag1 #goodiesmurah #goodiesbirthday #goodiesmalaysia #goodiesaqiqah #rabbitpackaging #plastikdoorgiftcomel #plastikmurah #stickerkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #doorgiftkahwin #doorgiftmakanan #doorgiftlasah #doorgiftperak #doorgiftmalaysia #doorgiftBrunei #pembekalplastikgoodiestermurah #pembekalziplocktermurah - 1 day ago

17 Likes
0 Comments
0
So sweeeet!

Collection is like limited edition for collectors itemsss tauu.. Very special....to me and to you 😘😘😘😘😘 .
.
.
#scentedcandlesmalaysia #candlemeltz #waxmelts #doorgift #doorgiftbrunei #doorgiftmalaysia #aerielzafriel #sayajuallilin #scentedcandlesmy #candlesmalaysia #lilinmalaysia #candlenutsbynadia #malaysiadeko #dekorumah #lilinwangi  #candlemeltz #scandimalaysia  #candle #doorgiftmalaysia  #rumahcantik #lilinmy #bbwmalaysia #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #yankeecandlesmalaysia #bathandbodyworksmy #kakideko #homedecomalaysia #ikeamalaysia  We also are available at AEON Dept Store : ❀ Taman Maluri, Cheras,KL
❀ Bandar Dato Onn,JB
❀Nilai, N.Sembilan

Level 1, Near Skincare (Malay Glam) 😘

So sweeeet! Collection is like limited edition for collectors itemsss tauu.. Very special....to me and to you 😘😘😘😘😘 . . . #scentedcandlesmalaysia #candlemeltz #waxmelts #doorgift #doorgiftbrunei #doorgiftmalaysia #aerielzafriel #sayajuallilin #scentedcandlesmy #candlesmalaysia #lilinmalaysia #candlenutsbynadia #malaysiadeko #dekorumah #lilinwangi #candlemeltz #scandimalaysia #candle #doorgiftmalaysia #rumahcantik #lilinmy #bbwmalaysia #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #yankeecandlesmalaysia #bathandbodyworksmy #kakideko #homedecomalaysia #ikeamalaysia We also are available at AEON Dept Store : ❀ Taman Maluri, Cheras,KL ❀ Bandar Dato Onn,JB ❀Nilai, N.Sembilan Level 1, Near Skincare (Malay Glam) 😘 - 1 day ago

14 Likes
0 Comments
0
Deal : RM1.50/pcs 
Manicure +Tag

Raikan Cinta
Asyraf & Adila
21 March 2020
citylink #kl

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #kipassatin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #kipas #mug #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #canistermurah #canister

Deal : RM1.50/pcs Manicure +Tag Raikan Cinta Asyraf & Adila 21 March 2020 citylink #kl Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #kipassatin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #kipas #mug #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #canistermurah #canister - 1 day ago

7 Likes
7 Comments
0
Deal : RM1.50/pcs 
Manicure +Tag

Raikan Cinta
Asyraf & Adila
21 March 2020
citylink #kl

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #kipassatin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #kipas #mug #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #canistermurah #canister

Deal : RM1.50/pcs Manicure +Tag Raikan Cinta Asyraf & Adila 21 March 2020 citylink #kl Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #kipassatin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #kipas #mug #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #canistermurah #canister - 1 day ago

2 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.