#doorgiftmalaysia

279,660 posts

๐Ÿ“ธ PRETZEL ASSORTED FLAVORS๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณโฃ
โฃ
Dalam satu box usually bole mix 2 jenis pretzel but if nak satu jenis je pon bole๐Ÿ˜‰โฃโฃ
โฃโฃ
50pcs - RM 22.00โฃ
โฃโฃ
Nak order bole klik link whatsapp dekat bio atau just text 0183270020โฃโฃ
โฃโฃโฃ
โฃโฃโฃโฃโฃโฃ
๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽตโฃโฃโฃโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ
#minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #pretzelmurah #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #hantaran2019 #pretzelstick #pretzelstickmurah #doorgiftcute #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin #doorgift2019 #doorgiftmurah #doorgift2020 #hantaran2020 #kuihraya2020

๐Ÿ“ธ PRETZEL ASSORTED FLAVORS๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณโฃ โฃ Dalam satu box usually bole mix 2 jenis pretzel but if nak satu jenis je pon bole๐Ÿ˜‰โฃโฃ โฃโฃ 50pcs - RM 22.00โฃ โฃโฃ Nak order bole klik link whatsapp dekat bio atau just text 0183270020โฃโฃ โฃโฃโฃ โฃโฃโฃโฃโฃโฃ ๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽตโฃโฃโฃโฃโฃโฃ โฃโฃโฃโฃโฃโฃ โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ #minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #pretzelmurah #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #hantaran2019 #pretzelstick #pretzelstickmurah #doorgiftcute #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin #doorgift2019 #doorgiftmurah #doorgift2020 #hantaran2020 #kuihraya2020 - 30 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Senang jerrrrr..... amik jer pakej yang dah camni haaaaa.... xperlu pening2 nak handle doorgift serahkan shj urusan anda pada kami "pakar doorgift" insyaAllah Team Kazoku akan buat yang terbaik! . 
#DoorgiftGunaSemula
. 
The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift
. --------------------------------------------------
For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘†
. 
Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡
โœ…Nana +6011.5678.2599
โœ…Jay Jay +6010.306.3009
. 
#KazokuDoorgiftPremium
#KazokuGaleriDoorgift
#KazokuKilangDoorgift
#DoorgiftGunaSemula
#doorgiftkahwin#doorgiftselangor
#doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei
#doorgifttunang #doorgiftsingapore
#doorgiftaqiqah #doorgift #kl
#doorgifttuala #doorgiftshahalam
#doorgiftcomel #aidilfasha
#doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore
#doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding

Senang jerrrrr..... amik jer pakej yang dah camni haaaaa.... xperlu pening2 nak handle doorgift serahkan shj urusan anda pada kami "pakar doorgift" insyaAllah Team Kazoku akan buat yang terbaik! . #DoorgiftGunaSemula . The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift . -------------------------------------------------- For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘† . Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡ โœ…Nana +6011.5678.2599 โœ…Jay Jay +6010.306.3009 . #KazokuDoorgiftPremium #KazokuGaleriDoorgift #KazokuKilangDoorgift #DoorgiftGunaSemula #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei #doorgifttunang #doorgiftsingapore #doorgiftaqiqah #doorgift #kl #doorgifttuala #doorgiftshahalam #doorgiftcomel #aidilfasha #doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding - 15 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah siap 1000set untuk majlis di kota bharu! Appointment & Booking di setia alam pada 8 bulan yang lepas! Tq izzati di atas tempahan doorgift uncang premium๐Ÿ˜ƒsemoga majlis berjalan lancar Amin
. 
#DoorgiftGunaSemula
. 
The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift
. --------------------------------------------------
For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘†
. 
Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡
โœ…Nana +6011.5678.2599
โœ…Jay Jay +6010.306.3009
. 
#KazokuDoorgiftPremium
#KazokuGaleriDoorgift
#KazokuKilangDoorgift
#DoorgiftGunaSemula
#doorgiftkahwin#doorgiftselangor
#doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei
#doorgifttunang #doorgiftsingapore
#doorgiftaqiqah #doorgift #kl
#doorgifttuala #doorgiftshahalam
#doorgiftcomel #aidilfasha
#doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore
#doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding

Dah siap 1000set untuk majlis di kota bharu! Appointment & Booking di setia alam pada 8 bulan yang lepas! Tq izzati di atas tempahan doorgift uncang premium๐Ÿ˜ƒsemoga majlis berjalan lancar Amin . #DoorgiftGunaSemula . The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift . -------------------------------------------------- For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘† . Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡ โœ…Nana +6011.5678.2599 โœ…Jay Jay +6010.306.3009 . #KazokuDoorgiftPremium #KazokuGaleriDoorgift #KazokuKilangDoorgift #DoorgiftGunaSemula #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei #doorgifttunang #doorgiftsingapore #doorgiftaqiqah #doorgift #kl #doorgifttuala #doorgiftshahalam #doorgiftcomel #aidilfasha #doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding - 28 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Dah siap 1000set untuk majlis di kota bharu! Appointment & Booking di setia alam pada 8 bulan yang lepas! Tq izzati di atas tempahan doorgift uncang premium๐Ÿ˜ƒsemoga majlis berjalan lancar Amin
. 
#DoorgiftGunaSemula
. 
The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift
. --------------------------------------------------
For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘†
. 
Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡
โœ…Nana +6011.5678.2599
โœ…Jay Jay +6010.306.3009
. 
#KazokuDoorgiftPremium
#KazokuGaleriDoorgift
#KazokuKilangDoorgift
#DoorgiftGunaSemula
#doorgiftkahwin#doorgiftselangor
#doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei
#doorgifttunang #doorgiftsingapore
#doorgiftaqiqah #doorgift #kl
#doorgifttuala #doorgiftshahalam
#doorgiftcomel #aidilfasha
#doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore
#doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding

Dah siap 1000set untuk majlis di kota bharu! Appointment & Booking di setia alam pada 8 bulan yang lepas! Tq izzati di atas tempahan doorgift uncang premium๐Ÿ˜ƒsemoga majlis berjalan lancar Amin . #DoorgiftGunaSemula . The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift . -------------------------------------------------- For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘† . Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡ โœ…Nana +6011.5678.2599 โœ…Jay Jay +6010.306.3009 . #KazokuDoorgiftPremium #KazokuGaleriDoorgift #KazokuKilangDoorgift #DoorgiftGunaSemula #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei #doorgifttunang #doorgiftsingapore #doorgiftaqiqah #doorgift #kl #doorgifttuala #doorgiftshahalam #doorgiftcomel #aidilfasha #doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding - 28 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Dah siap 1000set untuk majlis di kota bharu! Appointment & Booking di setia alam pada 8 bulan yang lepas! Tq izzati di atas tempahan doorgift uncang premium๐Ÿ˜ƒsemoga majlis berjalan lancar Amin
. 
#DoorgiftGunaSemula
. 
The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift
. --------------------------------------------------
For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘†
. 
Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡
โœ…Nana +6011.5678.2599
โœ…Jay Jay +6010.306.3009
. 
#KazokuDoorgiftPremium
#KazokuGaleriDoorgift
#KazokuKilangDoorgift
#DoorgiftGunaSemula
#doorgiftkahwin#doorgiftselangor
#doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei
#doorgifttunang #doorgiftsingapore
#doorgiftaqiqah #doorgift #kl
#doorgifttuala #doorgiftshahalam
#doorgiftcomel #aidilfasha
#doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore
#doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding

Dah siap 1000set untuk majlis di kota bharu! Appointment & Booking di setia alam pada 8 bulan yang lepas! Tq izzati di atas tempahan doorgift uncang premium๐Ÿ˜ƒsemoga majlis berjalan lancar Amin . #DoorgiftGunaSemula . The Wedding of.... Master Doorgift Planner by: @kazokudoorgift . -------------------------------------------------- For more info & to WHATSAPP our team, click the link on the profile above๐Ÿ‘† . Team Kazoku Doorgift๐Ÿ‘‡ โœ…Nana +6011.5678.2599 โœ…Jay Jay +6010.306.3009 . #KazokuDoorgiftPremium #KazokuGaleriDoorgift #KazokuKilangDoorgift #DoorgiftGunaSemula #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgiftmalaysia #doorgiftbrunei #doorgifttunang #doorgiftsingapore #doorgiftaqiqah #doorgift #kl #doorgifttuala #doorgiftshahalam #doorgiftcomel #aidilfasha #doorgiftsbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftcoordinator #kazokufood #malaywedding - 28 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Meringue roses rm2 each. Sangat sesuai untuk dijadikan goodies atau candy booth tau. Comel dan warna pon menarik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh pilih nak tema warna apa tau. Jom cuci mata sambil borak pasal tema ye ๐Ÿ˜‰

Minimum order is 20 packet

Poslaju satu Malaysia sem rm9 ss rm15

For fast respond, klik link ni ye >> http://www.wasap.my/60172478231/meringueroses

#meringuekisses #meringuekisses #doorgiftmalaysia #meringueroses

Meringue roses rm2 each. Sangat sesuai untuk dijadikan goodies atau candy booth tau. Comel dan warna pon menarik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh pilih nak tema warna apa tau. Jom cuci mata sambil borak pasal tema ye ๐Ÿ˜‰ Minimum order is 20 packet Poslaju satu Malaysia sem rm9 ss rm15 For fast respond, klik link ni ye >> http://www.wasap.my/60172478231/meringueroses #meringuekisses #meringuekisses #doorgiftmalaysia #meringueroses - 39 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Jom tengok isi dalam ๐Ÿ˜
Jom2 Open order ๐Ÿ“ฒ
.
.
. 
#biskutsedap #biskutmurah #biskutviral #cookiesofinstagram #cookiesviral #openorder #usim #ukm #uitm #ump #upm #unikl #upsi #bronisbite #igshopmurah #selamatpagi #assalamualaikum #cookiesraya #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #suprisebirthday #supriseparty #suprisedelivery #chocojarkualalipis #kookrunchenaksekali #chocojarraub#chocojarsedap

Jom tengok isi dalam ๐Ÿ˜ Jom2 Open order ๐Ÿ“ฒ . . . #biskutsedap #biskutmurah #biskutviral #cookiesofinstagram #cookiesviral #openorder #usim #ukm #uitm #ump #upm #unikl #upsi #bronisbite #igshopmurah #selamatpagi #assalamualaikum #cookiesraya #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #suprisebirthday #supriseparty #suprisedelivery #chocojarkualalipis #kookrunchenaksekali #chocojarraub #chocojarsedap - 46 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Repost @doorgift_by_nurul
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Salam Jumaat uoll's๐Ÿ˜˜.. #Repost @pu_azman (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Sabda Nabi, 
ูููŠ ูŠูŽูˆู’ู…ู ุงู„ุฌูู…ูุนูŽุฉู ุณูŽุงุนูŽุฉูŒุŒ ู„ุงูŽ ูŠููˆูŽุงููู‚ูู‡ูŽุง ู…ูุณู’ู„ูู…ูŒุŒ ูˆูŽู‡ููˆูŽ ู‚ูŽุงุฆูู…ูŒ ูŠูุตูŽู„ู‘ููŠ ูŠูŽุณู’ุฃูŽู„ู ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูŽ ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ุฅูู„ู‘ูŽุง ุฃูŽุนู’ุทูŽุงู‡ู

Maksudnya: "Pada hari Jumaat, ada satu waktu yang sekiranya ditepati oleh seorang muslim dalam keadaan dia bersolat meminta sesuatu daripada Allah, pasti Allah makbulkan permintaanyaโ€. Ulama berbeza pendapat bilakah waktunya. Pendapat terkuat ialah selepas Asar. 
Tetapi berdoalah bila-bila waktu pun pada hari Jumaat untuk meraikan perbezaan pendapat yang lain.
.
.
#doorgiftmalaysia
#doorgiftmalaysiamurah
#doorgiftrm1
#doorgiftkahwin
#tasbihmurah
#tasbihmurahbajet
#tasbihmurahcantik
#tasbihmurahbajet
#yassinmurah
#yassinmini
#yassinminimurah
#sayajualyasin
#sayajualdoorgiftmalaysia
#sayajualyaasin
#sayajualbiskut
#sayajualdoorgiftbiskut
#sayajualcoklatbar
#sayajualcoklat
#sayajualcoklatmurah
#doorgift
#goodiesmurahrm1
#goodiestunang
#goodiesmurah
#goodieskahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkahwin
#doorgiftakikah
#doorgiftaqiqahmurah
#doorgiftrm1

#Repost @doorgift_by_nurul โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Salam Jumaat uoll's๐Ÿ˜˜.. #Repost @pu_azman (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป Sabda Nabi, ูููŠ ูŠูŽูˆู’ู…ู ุงู„ุฌูู…ูุนูŽุฉู ุณูŽุงุนูŽุฉูŒุŒ ู„ุงูŽ ูŠููˆูŽุงููู‚ูู‡ูŽุง ู…ูุณู’ู„ูู…ูŒุŒ ูˆูŽู‡ููˆูŽ ู‚ูŽุงุฆูู…ูŒ ูŠูุตูŽู„ู‘ููŠ ูŠูŽุณู’ุฃูŽู„ู ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูŽ ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ุฅูู„ู‘ูŽุง ุฃูŽุนู’ุทูŽุงู‡ู Maksudnya: "Pada hari Jumaat, ada satu waktu yang sekiranya ditepati oleh seorang muslim dalam keadaan dia bersolat meminta sesuatu daripada Allah, pasti Allah makbulkan permintaanyaโ€. Ulama berbeza pendapat bilakah waktunya. Pendapat terkuat ialah selepas Asar. Tetapi berdoalah bila-bila waktu pun pada hari Jumaat untuk meraikan perbezaan pendapat yang lain. . . #doorgiftmalaysia #doorgiftmalaysiamurah #doorgiftrm1 #doorgiftkahwin #tasbihmurah #tasbihmurahbajet #tasbihmurahcantik #tasbihmurahbajet #yassinmurah #yassinmini #yassinminimurah #sayajualyasin #sayajualdoorgiftmalaysia #sayajualyaasin #sayajualbiskut #sayajualdoorgiftbiskut #sayajualcoklatbar #sayajualcoklat #sayajualcoklatmurah #doorgift #goodiesmurahrm1 #goodiestunang #goodiesmurah #goodieskahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #doorgiftakikah #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftrm1 - 54 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Most of the time, fatigue can be traced to one or more of your habits or routines. Fatigue can be a normal and important response to physical exertion, poor eating habits, emotional stress, boredom, or lack of sleep. 
When drinking supercube at night, you can get that deep sleep you deserve. Once you awake, you will wake up feeling energetic and fresh like a brand new you. 
#3ibuloveu #selfcarewith3ibu #bangkitbersama3ibu 
#healthylifestyle #healtyliving #motivation #healtyeating #kurussihat #jomsihat #eatclean #eatcleanmalaysia #agentwanted #tipstambahsusubadan #tipskurus #tradisionalmilkbooster #superfood #dietfood #organicdrink #milkbooster #milkboostermalaysia #sayajual #supportlocal #malaysiaproduct #doorgiftmalaysia #stressreliever #herbaltea

Most of the time, fatigue can be traced to one or more of your habits or routines. Fatigue can be a normal and important response to physical exertion, poor eating habits, emotional stress, boredom, or lack of sleep. When drinking supercube at night, you can get that deep sleep you deserve. Once you awake, you will wake up feeling energetic and fresh like a brand new you. #3ibuloveu #selfcarewith3ibu #bangkitbersama3ibu #healthylifestyle #healtyliving #motivation #healtyeating #kurussihat #jomsihat #eatclean #eatcleanmalaysia #agentwanted #tipstambahsusubadan #tipskurus #tradisionalmilkbooster #superfood #dietfood #organicdrink #milkbooster #milkboostermalaysia #sayajual #supportlocal #malaysiaproduct #doorgiftmalaysia #stressreliever #herbaltea - 56 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
[ NEW ] BUTTERFLY BOX
====================
Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak)

Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. .
.
Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP .
.
Pm kami utk details ya
018.3805405
018.3805405
.
.
#Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl  #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang  #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun
#Doorgiftkahwin #Saledoorgift
#Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah

[ NEW ] BUTTERFLY BOX ==================== Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak) Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. . . Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP . . Pm kami utk details ya 018.3805405 018.3805405 . . #Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun #Doorgiftkahwin #Saledoorgift #Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah - 59 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
[ NEW ] BUTTERFLY BOX
====================
Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak)

Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. .
.
Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP .
.
Pm kami utk details ya
018.3805405
018.3805405
.
.
#Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl  #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang  #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun
#Doorgiftkahwin #Saledoorgift
#Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah

[ NEW ] BUTTERFLY BOX ==================== Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak) Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. . . Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP . . Pm kami utk details ya 018.3805405 018.3805405 . . #Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun #Doorgiftkahwin #Saledoorgift #Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
[ NEW ] BUTTERFLY BOX
====================
Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak)

Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. .
.
Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP .
.
Pm kami utk details ya
018.3805405
018.3805405
.
.
#Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl  #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang  #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun
#Doorgiftkahwin #Saledoorgift
#Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah

[ NEW ] BUTTERFLY BOX ==================== Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak) Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. . . Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP . . Pm kami utk details ya 018.3805405 018.3805405 . . #Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun #Doorgiftkahwin #Saledoorgift #Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Haii semua โœŒ๏ธโœŒ๏ธ
.
LOLIPOP HOLDER! ๐Ÿญ๐Ÿญ In the house ๐Ÿก๐Ÿก
.
MATERAL 
Paper (CARD)
.
Tadaaa yus ada Lollipop Holder Exclusive fancy sikit lollipop holder ni
.
Nampak sebelum dan selepas lipat tak sampai 5 minit terus siap... Buat uolls yang nak kan lollipop holder nampak exclusive boleh la try holder ni
.
๐ŸŒน Yang paling ohsem uolls boleh MIX design untuk lollipop holder Exclusive ni ๐ŸŒน
.
Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ
.
Harga : RM29/80pcs
-minima order 80pcs
.
BERMINAT JOM GRAB๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Boleh wassap yus @ click je di link bio yus โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift
.
#yusdoorgift
#yusgoodies 
#kidsfavourite
#lollipop
#lollipopholder
#goodies
#goodieskahwin
#goodiesbag1
#goodiesmurah
#goodiesbirthday
#goodiesmalaysia
#goodiesaqiqah
#rabbitpackaging
#plastikdoorgiftcomel
#plastikmurah
#stickerkahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#doorgiftkahwin
#doorgiftmakanan
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#pembekalplastikgoodiestermurah
#pembekalziplocktermurah

Haii semua โœŒ๏ธโœŒ๏ธ . LOLIPOP HOLDER! ๐Ÿญ๐Ÿญ In the house ๐Ÿก๐Ÿก . MATERAL Paper (CARD) . Tadaaa yus ada Lollipop Holder Exclusive fancy sikit lollipop holder ni . Nampak sebelum dan selepas lipat tak sampai 5 minit terus siap... Buat uolls yang nak kan lollipop holder nampak exclusive boleh la try holder ni . ๐ŸŒน Yang paling ohsem uolls boleh MIX design untuk lollipop holder Exclusive ni ๐ŸŒน . Terdapat pelbagai pilihan dan uolls boleh dapatkan di #yusdoorgift #yusgoodies dan ia akan meriahkan lagi birthday party kiddos ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ . Harga : RM29/80pcs -minima order 80pcs . BERMINAT JOM GRAB๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Boleh wassap yus @ click je di link bio yus โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift . #yusdoorgift #yusgoodies #kidsfavourite #lollipop #lollipopholder #goodies #goodieskahwin #goodiesbag1 #goodiesmurah #goodiesbirthday #goodiesmalaysia #goodiesaqiqah #rabbitpackaging #plastikdoorgiftcomel #plastikmurah #stickerkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #doorgiftkahwin #doorgiftmakanan #doorgiftlasah #doorgiftperak #doorgiftmalaysia #doorgiftBrunei #pembekalplastikgoodiestermurah #pembekalziplocktermurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah.... Pagi tadi dah diambil tuannya.... Tq K.Liza sudi order coklat dengan sy.. 1000pcs Loly Coklat untuk majlis esok , 22.2.2020.... Selamat Pengantin Baru kak... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang
.
#fynazweddingfavors
#doorgift2019 
#doorgiftcoklatmurah 
#doorgift
#doorgiftcoklat
#coklatdoorgift 
#doorgiftlollipop 
#coklatgift 
#coklatlolipop 
#coklatloly
#lolycoklat 
#doorgiftklang 
#doorgiftwedding 
#doorgiftmeru 
#doorgiftkenduri 
#doorgiftharijadi 
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi 
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#promosi2020
#ekslusifdoorgift

Alhamdulillah.... Pagi tadi dah diambil tuannya.... Tq K.Liza sudi order coklat dengan sy.. 1000pcs Loly Coklat untuk majlis esok , 22.2.2020.... Selamat Pengantin Baru kak... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang . #fynazweddingfavors #doorgift2019 #doorgiftcoklatmurah #doorgift #doorgiftcoklat #coklatdoorgift #doorgiftlollipop #coklatgift #coklatlolipop #coklatloly #lolycoklat #doorgiftklang #doorgiftwedding #doorgiftmeru #doorgiftkenduri #doorgiftharijadi #doorgiftkanak2 #giftkenduri #doorgiftpromosi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgiftvip #doorgiftcantik #doorgiftmalaysia #promosi2020 #ekslusifdoorgift - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Paperbag panjang warna hitam bercorak bunga-bunga pastel color yang cantik.

#doorgiftcantik #doorgifts #doorgiftideas
#doorgiftkawin #doorgiftunang #doorgiftselangor #doorgiftshahalam 
#doorgiftmalaysia #doorgiftsingapore #pelaminkahwin #pelamintunang

www.wasap.my/+60139090801/paperbagpjgputihcorakbunga

Paperbag panjang warna hitam bercorak bunga-bunga pastel color yang cantik. #doorgiftcantik #doorgifts #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgiftunang #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftmalaysia #doorgiftsingapore #pelaminkahwin #pelamintunang www.wasap.my/+60139090801/paperbagpjgputihcorakbunga - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
SIMPLE YET SWEET โค LOOSE PACK 6 PCS COOKIES YANG COMEL NI CUMA MEMERLUKAN BAJET 80 SEN SAHAJA!
.
Pack ni korang boleh add dalam goodies bag yang nampak kosong tu. nak tambah cookies pun bolehh, cuma tambah 5 sen je sekeping. Gila murah! Biasanya jadi pilihan jugak untuk majlis birthday ๐Ÿ˜ Kami bagi jugak FREE CUSTOM STICKER untuk buat dia makin cantik โค
.
.
package from 80SEN - RM2.50..
y mana satu budget korang?๐Ÿ˜Š
utk full catalog just click je link wasp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
 http://www.wasap.my/60162141912

atau DM kami no wasp korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
๐Ÿ’Let the taste do the talk๐Ÿ’
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftterengganu
#Doorgiftpopcorn 
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftsingapore
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbrownies
#doorgiftbirthday
#doorgiftkekcoklatmurah
#weddingplannermurah
#doorgiftkedah
#doorgiftnikah
#kateringaiskrim
#doorgiftmurah
#doorgiftrm1
#popcornborong
#doorgiftaqiqah
#doorgiftcookiesmurah
#doorgiftexclusive
#doorgiftcookies
#packagingmurah
#doorgiftvip

SIMPLE YET SWEET โค LOOSE PACK 6 PCS COOKIES YANG COMEL NI CUMA MEMERLUKAN BAJET 80 SEN SAHAJA! . Pack ni korang boleh add dalam goodies bag yang nampak kosong tu. nak tambah cookies pun bolehh, cuma tambah 5 sen je sekeping. Gila murah! Biasanya jadi pilihan jugak untuk majlis birthday ๐Ÿ˜ Kami bagi jugak FREE CUSTOM STICKER untuk buat dia makin cantik โค . . package from 80SEN - RM2.50.. y mana satu budget korang?๐Ÿ˜Š utk full catalog just click je link wasp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.wasap.my/60162141912 atau DM kami no wasp korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’Let the taste do the talk๐Ÿ’ . #Doorgiftjohorbharu #doorgiftterengganu #Doorgiftpopcorn #doorgiftperak #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftmelaka #doorgiftseremban #doorgiftsingapore #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #doorgiftbrownies #doorgiftbirthday #doorgiftkekcoklatmurah #weddingplannermurah #doorgiftkedah #doorgiftnikah #kateringaiskrim #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #popcornborong #doorgiftaqiqah #doorgiftcookiesmurah #doorgiftexclusive #doorgiftcookies #packagingmurah #doorgiftvip - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah.... Tq Abg Lan sudi order coklat, anak bawak ke sekolah utk majlis hari jadi katanya 18.2.2020... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang
.
#fynazweddingfavors
#feedbackFWF
#doorgift2019 
#doorgiftcoklatmurah 
#doorgift
#doorgiftcoklat
#coklatdoorgift 
#doorgiftlollipop 
#coklatgift 
#coklatlolipop 
#coklatloly
#lolycoklat 
#doorgiftklang 
#doorgiftwedding 
#doorgiftmeru 
#doorgiftkenduri 
#doorgiftharijadi 
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi 
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#promosi2020
#ekslusifdoorgift

Alhamdulillah.... Tq Abg Lan sudi order coklat, anak bawak ke sekolah utk majlis hari jadi katanya 18.2.2020... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang . #fynazweddingfavors #feedbackFWF #doorgift2019 #doorgiftcoklatmurah #doorgift #doorgiftcoklat #coklatdoorgift #doorgiftlollipop #coklatgift #coklatlolipop #coklatloly #lolycoklat #doorgiftklang #doorgiftwedding #doorgiftmeru #doorgiftkenduri #doorgiftharijadi #doorgiftkanak2 #giftkenduri #doorgiftpromosi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgiftvip #doorgiftcantik #doorgiftmalaysia #promosi2020 #ekslusifdoorgift - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
[ NEW ] BUTTERFLY BOX
====================
Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak)

Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. .
.
Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP .
.
Pm kami utk details ya
018.3805405
018.3805405
.
.
#Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl  #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang  #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun
#Doorgiftkahwin #Saledoorgift
#Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah

[ NEW ] BUTTERFLY BOX ==================== Size 12cm (Tinggi) x 7.4cm (Lebar bawah) x 7.4cm (Lebar Tapak) Butterfly box siap dgn pakej 8pcs cookies. Boleh jgk kalau korg nk tambah bilangan cookies. . . Sesuai utk semua tetamu & tetamu VIP . . Pm kami utk details ya 018.3805405 018.3805405 . . #Doorgiftmalaysia #Doorgiftshahalam #Doorgiftkl #Doorgiftkawen #Doorgiftdiy #Doorgiftselangor #Doorgifttunang #Doorgiftvip #Doorgiftpopcorn #Doorgiftrm1 #Goodieskawen #Doorgiftcookies #Doorgiftcookiesmurah #bungatelur #bungasabun #Doorgiftkahwin #Saledoorgift #Doorgifttowelmalaysia #Doorgiftsejadah #Doorgiftmurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah.... Terima kasih sudi share feedback dan gambar lagi dengan akak.. Order dari Puteri, Bt Gajah, Perak... 200pcs Loly Full Set... Tq Puteri๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Moga perkahwinan kekal bahagia ke Jannah... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang
.
#fynazweddingfavors
#feedbackFWF
#doorgift2019 
#doorgiftcoklatmurah 
#doorgift
#doorgiftcoklat
#coklatdoorgift 
#doorgiftlollipop 
#coklatgift 
#coklatlolipop 
#coklatloly
#lolycoklat 
#doorgiftklang 
#doorgiftwedding 
#doorgiftmeru 
#doorgiftkenduri 
#doorgiftharijadi 
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi 
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#promosi2020
#ekslusifdoorgift

Alhamdulillah.... Terima kasih sudi share feedback dan gambar lagi dengan akak.. Order dari Puteri, Bt Gajah, Perak... 200pcs Loly Full Set... Tq Puteri๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Moga perkahwinan kekal bahagia ke Jannah... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang . #fynazweddingfavors #feedbackFWF #doorgift2019 #doorgiftcoklatmurah #doorgift #doorgiftcoklat #coklatdoorgift #doorgiftlollipop #coklatgift #coklatlolipop #coklatloly #lolycoklat #doorgiftklang #doorgiftwedding #doorgiftmeru #doorgiftkenduri #doorgiftharijadi #doorgiftkanak2 #giftkenduri #doorgiftpromosi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgiftvip #doorgiftcantik #doorgiftmalaysia #promosi2020 #ekslusifdoorgift - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
SIMPLE YET SWEET โค LOOSE PACK 6 PCS COOKIES YANG COMEL NI CUMA MEMERLUKAN BAJET 80 SEN SAHAJA!
.
Pack ni korang boleh add dalam goodies bag yang nampak kosong tu. nak tambah cookies pun bolehh, cuma tambah 5 sen je sekeping. Gila murah! Biasanya jadi pilihan jugak untuk majlis birthday ๐Ÿ˜ Kami bagi jugak FREE CUSTOM STICKER untuk buat dia makin cantik โค
.
.
package from 80SEN - RM2.50..
y mana satu budget korang?๐Ÿ˜Š
utk full catalog just click je link wasp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
 http://www.wasap.my/60162141912

atau DM kami no wasp korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
๐Ÿ’Let the taste do the talk๐Ÿ’
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftterengganu
#Doorgiftpopcorn 
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftsingapore
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbrownies
#doorgiftbirthday
#doorgiftkekcoklatmurah
#weddingplannermurah
#doorgiftkedah
#doorgiftnikah
#kateringaiskrim
#doorgiftmurah
#doorgiftrm1
#popcornborong
#doorgiftaqiqah
#doorgiftcookiesmurah
#doorgiftexclusive
#doorgiftcookies
#packagingmurah
#doorgiftvip

SIMPLE YET SWEET โค LOOSE PACK 6 PCS COOKIES YANG COMEL NI CUMA MEMERLUKAN BAJET 80 SEN SAHAJA! . Pack ni korang boleh add dalam goodies bag yang nampak kosong tu. nak tambah cookies pun bolehh, cuma tambah 5 sen je sekeping. Gila murah! Biasanya jadi pilihan jugak untuk majlis birthday ๐Ÿ˜ Kami bagi jugak FREE CUSTOM STICKER untuk buat dia makin cantik โค . . package from 80SEN - RM2.50.. y mana satu budget korang?๐Ÿ˜Š utk full catalog just click je link wasp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.wasap.my/60162141912 atau DM kami no wasp korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’Let the taste do the talk๐Ÿ’ . #Doorgiftjohorbharu #doorgiftterengganu #Doorgiftpopcorn #doorgiftperak #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftmelaka #doorgiftseremban #doorgiftsingapore #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #doorgiftbrownies #doorgiftbirthday #doorgiftkekcoklatmurah #weddingplannermurah #doorgiftkedah #doorgiftnikah #kateringaiskrim #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #popcornborong #doorgiftaqiqah #doorgiftcookiesmurah #doorgiftexclusive #doorgiftcookies #packagingmurah #doorgiftvip - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.