#doorgiftsingapore

41,971 posts

I enjoy teaching the craft because of the fulfilment it brings. ~ Teacher Hazel

Thank you for your kind words. It is our honor to have crossed paths with students like you who make our jobs satisfying. Also, the bouquet is really beautiful!

#flowerandko #preservedflowerssg #floristsg #sgflorist #flowersg #sgflower #sgflowers #sgflowershop  #singaporebridesweddings #sgweddinggift #doorgiftsingapore #preservedflowersg #sgcorporategifts #sgwomen #weddingfavorssg #sgevent #eventsg #sgmum #sgworkshop #workshopsg #sgfloristryworkshop #corporateeventsg #corporategiftsg #sgpersonalizedgifts #bespokeflorals #bridalbouquetsg

I enjoy teaching the craft because of the fulfilment it brings. ~ Teacher Hazel Thank you for your kind words. It is our honor to have crossed paths with students like you who make our jobs satisfying. Also, the bouquet is really beautiful! #flowerandko #preservedflowerssg #floristsg #sgflorist #flowersg #sgflower #sgflowers #sgflowershop #singaporebridesweddings #sgweddinggift #doorgiftsingapore #preservedflowersg #sgcorporategifts #sgwomen #weddingfavorssg #sgevent #eventsg #sgmum #sgworkshop #workshopsg #sgfloristryworkshop #corporateeventsg #corporategiftsg #sgpersonalizedgifts #bespokeflorals #bridalbouquetsg - 5 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Air Mineral customade design πŸ’•

Terima kasih sis Farahin order dengan kami 🌸

Whatsapp kami 
0187604530 atau 0197481004
.
#themoonsgallery #themoonsgallery #cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah

Air Mineral customade design πŸ’• Terima kasih sis Farahin order dengan kami 🌸 Whatsapp kami 0187604530 atau 0197481004 . #themoonsgallery #themoonsgallery #cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah - 13 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Cookies in Ribbon Bag πŸ’•

Terima kasih sis order dengan kami 😍

Whatsapp kami 
0187604530 atau 0197481004
.
#themoonsgallery #themoonsgallery #cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah

Cookies in Ribbon Bag πŸ’• Terima kasih sis order dengan kami 😍 Whatsapp kami 0187604530 atau 0197481004 . #themoonsgallery #themoonsgallery #cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah - 13 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
EXCLUSIVE HONEY IN JAR❀

Order/enquiries 
http://www.wasap.my/60132032656

#majliskahwin
#doorgiftkahwin
#doorgiftharijadi
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#muffinmurah
#muffinrm1
#doorgiftjohor
#doorgiftsingapore
#kekpontian
#pontian
#fooddeliveryjohorbahru
#fooddeliverypontian
#kekjohorbahru
#doorgift
#weddingdoorgift
#doorgifmurah
#doorgiftbudget

EXCLUSIVE HONEY IN JAR❀ Order/enquiries http://www.wasap.my/60132032656 #majliskahwin #doorgiftkahwin #doorgiftharijadi #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #muffinmurah #muffinrm1 #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #kekpontian #pontian #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypontian #kekjohorbahru #doorgift #weddingdoorgift #doorgifmurah #doorgiftbudget - 13 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
200pax Meringue Kisses Doorgift😘

Order/enquiries 
http://www.wasap.my/60132032656

#majliskahwin
#doorgiftkahwin
#doorgiftharijadi
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#muffinmurah
#muffinrm1
#doorgiftjohor
#doorgiftsingapore
#kekpontian
#pontian
#fooddeliveryjohorbahru
#fooddeliverypontian
#kekjohorbahru
#doorgift
#weddingdoorgift
#doorgifmurah
#doorgiftbudget

200pax Meringue Kisses Doorgift😘 Order/enquiries http://www.wasap.my/60132032656 #majliskahwin #doorgiftkahwin #doorgiftharijadi #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #muffinmurah #muffinrm1 #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #kekpontian #pontian #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypontian #kekjohorbahru #doorgift #weddingdoorgift #doorgifmurah #doorgiftbudget - 13 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
CEPAT!!!
sape nak??? Order/enquiries 
http://www.wasap.my/60132032656

#majliskahwin
#doorgiftkahwin
#doorgiftharijadi
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#muffinmurah
#muffinrm1
#doorgiftjohor
#doorgiftsingapore
#kekpontian
#pontian
#fooddeliveryjohorbahru
#fooddeliverypontian
#kekjohorbahru
#doorgift
#weddingdoorgift
#doorgifmurah
#doorgiftbudget

CEPAT!!! sape nak??? Order/enquiries http://www.wasap.my/60132032656 #majliskahwin #doorgiftkahwin #doorgiftharijadi #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #muffinmurah #muffinrm1 #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #kekpontian #pontian #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypontian #kekjohorbahru #doorgift #weddingdoorgift #doorgifmurah #doorgiftbudget - 13 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
CEPAT!!! sape nak??? Order/enquiries 
http://www.wasap.my/60132032656

#majliskahwin
#doorgiftkahwin
#doorgiftharijadi
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#muffinmurah
#muffinrm1
#doorgiftjohor
#doorgiftsingapore
#kekpontian
#pontian
#fooddeliveryjohorbahru
#fooddeliverypontian
#kekjohorbahru
#doorgift
#weddingdoorgift
#doorgifmurah
#doorgiftbudget

CEPAT!!! sape nak??? Order/enquiries http://www.wasap.my/60132032656 #majliskahwin #doorgiftkahwin #doorgiftharijadi #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #muffinmurah #muffinrm1 #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #kekpontian #pontian #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypontian #kekjohorbahru #doorgift #weddingdoorgift #doorgifmurah #doorgiftbudget - 13 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Various colours of string to match your custom Clutchtissue.

Various colours of string to match your custom Clutchtissue. - 14 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
1600 pcs coin purse bunjut gold dan silver siap  riben  specially made for Puan Zaharah dari kuala Lumpur.

#hanadoorgiftshop #doorgiftideas #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftshahalam #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftbox #doorgiftperkahwinan #pelamin #pelamintunang #pelaminnikah #bungatelurstoking #doorgiftsabah #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #weddingfavours #wristlet #coinpurse 
www.wasap.my/+60139090801/cpbunjutgolddansilverlsiapriben

1600 pcs coin purse bunjut gold dan silver siap riben specially made for Puan Zaharah dari kuala Lumpur. #hanadoorgiftshop #doorgiftideas #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftshahalam #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftbox #doorgiftperkahwinan #pelamin #pelamintunang #pelaminnikah #bungatelurstoking #doorgiftsabah #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #weddingfavours #wristlet #coinpurse www.wasap.my/+60139090801/cpbunjutgolddansilverlsiapriben - 15 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
TERSUSUN HELOK.
.
Kalau tersusun helok cun atas meja macam nie, mesti tetamu yang datang rasa teruja.
.
Mula lah ada yang bisik-bisik. Tertanya- tanya macam mana nak dapat kan doorgift cun melecun macam nie.
.
Mestilah hanya di Doorgift Murah Rm1.
Bukan setakat nie jer. Macam-macam pilihan yang ade tau. Tak payah susah nak save no fon kami. Tekan je link kat bawah nie.
.
Nampak EKSKLUSIF ! 🎁
Anda PUASHATI ! πŸ‘πŸ»
Tetamu SUKA ! 😍

Menyediakan doorgift / goodies untuk majlis seperti :
πŸ“Œ PERKAHWINAN πŸ‘°πŸ»
πŸ“Œ PERTUNANGAN πŸ’
πŸ“Œ MAJLIS HARIJADI 🎈
πŸ“Œ JAMUAN 🎊
πŸ“Œ AISKRIM KATERING

Dan banyak lagi !!! Jangan tunggu lagi !! Jom order sekarang ! 
Whatsapp : www.wasap.my/601137868945
Ig : doorgiftsangatmurah @ aqq_gifthouse
.
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ #doorgiftpopcorn
#doorgiftziplock
#doorgiftcookiessedap
#kilangdoorgift 
#doorgiftkahwin
#doorgifttaiping
#doorgiftmurah
#doorgiftmalaysia
#doorgiftbirthday
#doorgifttunang
#doorgiftvip
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbajet
#doorgifttasbih
#doorgiftbrunei
#doorgiftyasinmurah
#yasinmurah
#doorgiftsingapore
#doorgiftkawin
#doorgiftrm1
#kerjakawen
#goodiesmurah
#goodieskahwin
#doorgiftperak
#doorgiftkedah
#doorgiftpenang
#doorgiftterengganu
#doorgiftkelantan
#doorgiftkl
#kateringaiskrimmurah

TERSUSUN HELOK. . Kalau tersusun helok cun atas meja macam nie, mesti tetamu yang datang rasa teruja. . Mula lah ada yang bisik-bisik. Tertanya- tanya macam mana nak dapat kan doorgift cun melecun macam nie. . Mestilah hanya di Doorgift Murah Rm1. Bukan setakat nie jer. Macam-macam pilihan yang ade tau. Tak payah susah nak save no fon kami. Tekan je link kat bawah nie. . Nampak EKSKLUSIF ! 🎁 Anda PUASHATI ! πŸ‘πŸ» Tetamu SUKA ! 😍 Menyediakan doorgift / goodies untuk majlis seperti : πŸ“Œ PERKAHWINAN πŸ‘°πŸ» πŸ“Œ PERTUNANGAN πŸ’ πŸ“Œ MAJLIS HARIJADI 🎈 πŸ“Œ JAMUAN 🎊 πŸ“Œ AISKRIM KATERING Dan banyak lagi !!! Jangan tunggu lagi !! Jom order sekarang ! Whatsapp : www.wasap.my/601137868945 Ig : doorgiftsangatmurah @ aqq_gifthouse . πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ #doorgiftpopcorn #doorgiftziplock #doorgiftcookiessedap #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgifttaiping #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbrunei #doorgiftyasinmurah #yasinmurah #doorgiftsingapore #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #kerjakawen #goodiesmurah #goodieskahwin #doorgiftperak #doorgiftkedah #doorgiftpenang #doorgiftterengganu #doorgiftkelantan #doorgiftkl #kateringaiskrimmurah - 15 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Bila akan buka kedai Gift jom order from @boronggift.dgs .
****
Cutting Board Besar
Rm 1/pcs
****
β–ΆMinimum order 1 box (quantity 500pcs)
β–ΆSaiz 11 x 20 cm
β–ΆBelum termasuk pos
β–ΆSiap dalam masa 3 days
**** .
🌸🌸🌸.
Order Whatsapp:
πŸ“±Admin: +6281806776098
🌸🌸🌸.
#doorgiftcuttingboard#doorgiftcuttingboardmurah#doorgiftbajet#doorgiftnegerisembilan#doorgiftkualapilah#cenderahatibajet#cenderahatimajlis#cenderahatimurah#doorgiftperkahwinan#doorgiftmalaysia#doorgiftmurahmalaysia#weddingmalaysia#weddinggift#doorgiftterengganu#doorgiftjohorbahru#doorgiftselangor#doorgiftkahwin#doorgiftperkahwinanmurah#weddinggiftwestjava#doorgiftcomel#doorgiftunik#doorgiftmurah#doorgiftkl#doorgiftbrunei#doorgiftsingapore#doorgiftsabahmurah#doorgiftsabah#doorgiftsarawak

Bila akan buka kedai Gift jom order from @boronggift.dgs . **** Cutting Board Besar Rm 1/pcs **** β–ΆMinimum order 1 box (quantity 500pcs) β–ΆSaiz 11 x 20 cm β–ΆBelum termasuk pos β–ΆSiap dalam masa 3 days **** . 🌸🌸🌸. Order Whatsapp: πŸ“±Admin: +6281806776098 🌸🌸🌸. #doorgiftcuttingboard #doorgiftcuttingboardmurah #doorgiftbajet #doorgiftnegerisembilan #doorgiftkualapilah #cenderahatibajet #cenderahatimajlis #cenderahatimurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #weddingmalaysia #weddinggift #doorgiftterengganu #doorgiftjohorbahru #doorgiftselangor #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinanmurah #weddinggiftwestjava #doorgiftcomel #doorgiftunik #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsabahmurah #doorgiftsabah #doorgiftsarawak - 15 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Lagi contoh isian

Apa ada dlm box ni :

1) Madu 40ml
2) Box cookies( 5 pcs)
3) Sapu tangan (10cmx10cm)

Price : RM5.50 p/c
Size box : 10cmx10cmx7cm (Minimum order 30 pcs)

If nak tukar madu to muffin pun ok atau boleh suggest nk isi apa pun dlm kotak cantik ni ok.πŸ€—πŸ˜ #doorgiftpahang #doorgifts #doorgiftexclusive #doorgiftmurah#doorgiftbentong #doorgiftjb#doorgiftjbmurah#doorgiftbabyshower #doorgiftaqiqah #doorgiftunang #doorgiftmurahmalaysia #weddingdoorgift #weddingfavors#doorgiftsgtmurah #doorgiftsg#berkatsg#berkatjb#doorgiftsingapore #goodies#doorgifts#doorgiftjohor

Lagi contoh isian Apa ada dlm box ni : 1) Madu 40ml 2) Box cookies( 5 pcs) 3) Sapu tangan (10cmx10cm) Price : RM5.50 p/c Size box : 10cmx10cmx7cm (Minimum order 30 pcs) If nak tukar madu to muffin pun ok atau boleh suggest nk isi apa pun dlm kotak cantik ni ok.πŸ€—πŸ˜ #doorgiftpahang #doorgifts #doorgiftexclusive #doorgiftmurah #doorgiftbentong #doorgiftjb #doorgiftjbmurah #doorgiftbabyshower #doorgiftaqiqah #doorgiftunang #doorgiftmurahmalaysia #weddingdoorgift #weddingfavors #doorgiftsgtmurah #doorgiftsg #berkatsg #berkatjb #doorgiftsingapore #goodies #doorgifts #doorgiftjohor - 15 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Pakej exclusive. Sesuai utk aqiqah/hari guru/tunang/wedding atau apa2 majlis.

Apa ada dlm box ni :

1) Mini Sejadah(35cmx35cm)
2) Box cookies( 5 pcs)

Price : RM5.50 p/c
Size box : 10cmx10cmx7cm (Minimum order 30 pcs)

If nak tukar sejadah to towel pun bole.β™₯️β™₯️β™₯️ #doorgiftpahang #doorgifts #doorgiftexclusive #doorgiftmurah#doorgiftbentong #doorgiftjb#doorgiftjbmurah#doorgiftbabyshower #doorgiftaqiqah #doorgiftunang #doorgiftmurahmalaysia #weddingdoorgift #weddingfavors#doorgiftsgtmurah #doorgiftsg#berkatsg#berkatjb#doorgiftsingapore #goodies#doorgifts

Pakej exclusive. Sesuai utk aqiqah/hari guru/tunang/wedding atau apa2 majlis. Apa ada dlm box ni : 1) Mini Sejadah(35cmx35cm) 2) Box cookies( 5 pcs) Price : RM5.50 p/c Size box : 10cmx10cmx7cm (Minimum order 30 pcs) If nak tukar sejadah to towel pun bole.β™₯️β™₯️β™₯️ #doorgiftpahang #doorgifts #doorgiftexclusive #doorgiftmurah #doorgiftbentong #doorgiftjb #doorgiftjbmurah #doorgiftbabyshower #doorgiftaqiqah #doorgiftunang #doorgiftmurahmalaysia #weddingdoorgift #weddingfavors #doorgiftsgtmurah #doorgiftsg #berkatsg #berkatjb #doorgiftsingapore #goodies #doorgifts - 15 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Pakej exclusive. Sesuai utk aqiqah/hari guru/tunang atau apa2 majlis.

Size : 10cmx10cmx7cm  #doorgiftpahang #doorgifts #doorgiftexclusive #doorgiftmurah#doorgiftbentong #doorgiftjb#doorgiftjbmurah#doorgiftbabyshower #doorgiftaqiqah #doorgiftunang #doorgiftmurahmalaysia #weddingdoorgift #weddingfavors#doorgiftsgtmurah #doorgiftsg#berkatsg#berkatjb#doorgiftsingapore #goodies#doorgifts#doorgiftharijadi #doorgifthariguru

Pakej exclusive. Sesuai utk aqiqah/hari guru/tunang atau apa2 majlis. Size : 10cmx10cmx7cm #doorgiftpahang #doorgifts #doorgiftexclusive #doorgiftmurah #doorgiftbentong #doorgiftjb #doorgiftjbmurah #doorgiftbabyshower #doorgiftaqiqah #doorgiftunang #doorgiftmurahmalaysia #weddingdoorgift #weddingfavors #doorgiftsgtmurah #doorgiftsg #berkatsg #berkatjb #doorgiftsingapore #goodies #doorgifts #doorgiftharijadi #doorgifthariguru - 15 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
SIMPLE BUT NICE.
.
Tidur malam tak lena,asyik dok fikir ape nak bagi tetamu masa kenduri nanti?
.
Jangan risau, AQQ Gift House boleh selesaikan masalah yang menggangu fikiran uols.
.
Pemberian yassin, simple tapi nice. Bukan saja simpe tapi dapat juga kumpul pahala😊
.
Ape tunggu lagi, mehh la tekan link kat bawah untuk pertanyaan lanjut.
.
Nampak EKSKLUSIF ! 🎁
Anda PUASHATI ! πŸ‘πŸ»
Tetamu SUKA ! 😍

Menyediakan doorgift / goodies untuk majlis seperti :
πŸ“Œ PERKAHWINAN πŸ‘°πŸ»
πŸ“Œ PERTUNANGAN πŸ’
πŸ“Œ MAJLIS HARIJADI 🎈
πŸ“Œ JAMUAN 🎊
πŸ“Œ AISKRIM KATERING

Dan banyak lagi !!! Jangan tunggu lagi !! Jom order sekarang ! 
Whatsapp : www.wasap.my/601137868945
Ig : doorgiftsangatmurah @ aqq_gifthouse
.
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ #doorgiftpopcorn
#doorgiftziplock
#doorgiftcookiessedap
#kilangdoorgift 
#doorgiftkahwin
#doorgifttaiping
#doorgiftmurah
#doorgiftmalaysia
#doorgiftbirthday
#doorgifttunang
#doorgiftvip
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbajet
#doorgifttasbih
#doorgiftbrunei
#doorgiftyasinmurah
#yasinmurah
#doorgiftsingapore
#doorgiftkawin
#doorgiftrm1
#kerjakawen
#goodiesmurah
#goodieskahwin
#doorgiftperak
#doorgiftkedah
#doorgiftpenang
#doorgiftterengganu
#doorgiftkelantan
#doorgiftkl
#kateringaiskrimmurah

SIMPLE BUT NICE. . Tidur malam tak lena,asyik dok fikir ape nak bagi tetamu masa kenduri nanti? . Jangan risau, AQQ Gift House boleh selesaikan masalah yang menggangu fikiran uols. . Pemberian yassin, simple tapi nice. Bukan saja simpe tapi dapat juga kumpul pahala😊 . Ape tunggu lagi, mehh la tekan link kat bawah untuk pertanyaan lanjut. . Nampak EKSKLUSIF ! 🎁 Anda PUASHATI ! πŸ‘πŸ» Tetamu SUKA ! 😍 Menyediakan doorgift / goodies untuk majlis seperti : πŸ“Œ PERKAHWINAN πŸ‘°πŸ» πŸ“Œ PERTUNANGAN πŸ’ πŸ“Œ MAJLIS HARIJADI 🎈 πŸ“Œ JAMUAN 🎊 πŸ“Œ AISKRIM KATERING Dan banyak lagi !!! Jangan tunggu lagi !! Jom order sekarang ! Whatsapp : www.wasap.my/601137868945 Ig : doorgiftsangatmurah @ aqq_gifthouse . πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ #doorgiftpopcorn #doorgiftziplock #doorgiftcookiessedap #kilangdoorgift #doorgiftkahwin #doorgifttaiping #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgifttasbih #doorgiftbrunei #doorgiftyasinmurah #yasinmurah #doorgiftsingapore #doorgiftkawin #doorgiftrm1 #kerjakawen #goodiesmurah #goodieskahwin #doorgiftperak #doorgiftkedah #doorgiftpenang #doorgiftterengganu #doorgiftkelantan #doorgiftkl #kateringaiskrimmurah - 15 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Towel box setπŸ’•

Untuk sis yang nak item yang eksklusif dan menarik, kami sarankan sis untuk item ini 😍

Jika berminat boleh whatsapp kami, 
0127751906
#dooorgiftbyqieshajohor
#cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah

Towel box setπŸ’• Untuk sis yang nak item yang eksklusif dan menarik, kami sarankan sis untuk item ini 😍 Jika berminat boleh whatsapp kami, 0127751906 #dooorgiftbyqieshajohor #cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah - 16 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Towel Box πŸ’•

Terima Kasih Sis Masnei order dengan kami ❀

Whatsapp kami 
0187604530 atau 0197481004
.
#themoonsgallery #themoonsgallery #cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah

Towel Box πŸ’• Terima Kasih Sis Masnei order dengan kami ❀ Whatsapp kami 0187604530 atau 0197481004 . #themoonsgallery #themoonsgallery #cookiesinjar #doorgiftpasirgudang #doorgiftjb #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #coklatbarmurah #coklatbar #cookiesinbox #personalizedchocolatebar #honeyinjarjb #honeyjar #giftmurah #goodiesbagjb #goodiesbagbajet #klwedding #goodiesmurah #doorgiftmurah #berkatSG #yassincostumade #doorgiftsingapore #cookiesbox #kerjakawen #popcornjb #cottoncandymurah #doorgiftmelaka #nutsinjar #kacangcampur #minisejadahmurah #minisejadah - 17 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
β€’http://wasap.my/60176272558/doorgifts
#cookies#sedap#yummy#goodies#birthday #goodiesmurah#event#birthday#snack#hamper#doorgift#doorgiftselangor#doorgiftsabahsarawak#doorgiftmalaysia#doorgiftsingapore#doorgiftbrunei#doorgiftindon#london#australia#doorgifttaiwan#doorgiftviatnam#doorgiftberkelah#doorgiftistirehat#doorgiftkembara#doorgiftbersamakeluarga#doorgifttonton.

β€’http://wasap.my/60176272558/doorgifts #cookies #sedap #yummy #goodies #birthday #goodiesmurah #event #birthday #snack #hamper #doorgift #doorgiftselangor #doorgiftsabahsarawak #doorgiftmalaysia #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftindon #london #australia #doorgifttaiwan #doorgiftviatnam #doorgiftberkelah #doorgiftistirehat #doorgiftkembara #doorgiftbersamakeluarga #doorgifttonton . - 17 hours ago

4 Likes
2 Comments
0
THANK YOU STAFF NURSE @mizaaaaaaaaaaaaaa for your order❀

Grape,kiwi & dragon fruit mix Pudding

7inch Rm35 only!

Order/enquiries 
http://www.wasap.my/60132032656

#majliskahwin
#doorgiftkahwin
#doorgiftharijadi
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#muffinmurah
#muffinrm1
#doorgiftjohor
#doorgiftsingapore
#kekpontian
#pontian
#fooddeliveryjohorbahru
#fooddeliverypontian
#kekjohorbahru
#doorgift
#weddingdoorgift
#doorgifmurah
#doorgiftbudget

THANK YOU STAFF NURSE @mizaaaaaaaaaaaaaa for your order❀ Grape,kiwi & dragon fruit mix Pudding 7inch Rm35 only! Order/enquiries http://www.wasap.my/60132032656 #majliskahwin #doorgiftkahwin #doorgiftharijadi #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #muffinmurah #muffinrm1 #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #kekpontian #pontian #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypontian #kekjohorbahru #doorgift #weddingdoorgift #doorgifmurah #doorgiftbudget - 18 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
THANK YOU STAFF NURSE @mizaaaaaaaaaaaaaa for your order ❀

Mango & dragon fruit mix Pudding

7inch Rm35 only!

Order/enquiries 
http://www.wasap.my/60132032656

#majliskahwin
#doorgiftkahwin
#doorgiftharijadi
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#muffinmurah
#muffinrm1
#doorgiftjohor
#doorgiftsingapore
#kekpontian
#pontian
#fooddeliveryjohorbahru
#fooddeliverypontian
#kekjohorbahru
#doorgift
#weddingdoorgift
#doorgifmurah
#doorgiftbudget

THANK YOU STAFF NURSE @mizaaaaaaaaaaaaaa for your order ❀ Mango & dragon fruit mix Pudding 7inch Rm35 only! Order/enquiries http://www.wasap.my/60132032656 #majliskahwin #doorgiftkahwin #doorgiftharijadi #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #muffinmurah #muffinrm1 #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #kekpontian #pontian #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypontian #kekjohorbahru #doorgift #weddingdoorgift #doorgifmurah #doorgiftbudget - 18 hours ago

18 Likes
2 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.