#dropshipwanted

3,006,040 posts

TESTIMONI MEERACLE 😍
.
Penggunaan sebulan mampu merawat kulit yg kusam dan tidak bermaya. Kini si dia tampil berseri-seri dengan Meeracle.

MASLIZAA MENJADI DENGAN MEERACLE!

Ready stok, fast respon klik link di bio @meeracle_malaysia_my .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#teammeeraclezz 
#formulagemstone 
#dropshipwanted 
#ubatjeragat
#ubatjerawat 
#parutjerawat
#tipskecantikan
#bajuraya2020 
#terapiinstagram 
#gombak
#sayajualskincare 
#serumhalal 
#serummalaysia 
#malaysia
#kitajagakita
#raya2020
#mco
#batucaves 
#selayang 
#buymuslimfirst 
#sokongprodukmuslim 
#skincarehalal
#skincaremalaysia
#dudukrumah

TESTIMONI MEERACLE 😍 . Penggunaan sebulan mampu merawat kulit yg kusam dan tidak bermaya. Kini si dia tampil berseri-seri dengan Meeracle. MASLIZAA MENJADI DENGAN MEERACLE! Ready stok, fast respon klik link di bio @meeracle_malaysia_my . . . . . . . . . . . . . . . . #teammeeraclezz #formulagemstone #dropshipwanted #ubatjeragat #ubatjerawat #parutjerawat #tipskecantikan #bajuraya2020 #terapiinstagram #gombak #sayajualskincare #serumhalal #serummalaysia #malaysia #kitajagakita #raya2020 #mco #batucaves #selayang #buymuslimfirst #sokongprodukmuslim #skincarehalal #skincaremalaysia #dudukrumah - 2 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
" BILA BREAST MANTAP CIK ABANG PON HARI HARI NAK GOMOL 😍" Penangan Guna Pinklady ni memang best, ramai yang xsangka, kalau dulu body sekeping jer 
Cik abang pon siap tanya lagi, knp body syg mcm kurus sgt, yela kan, mesti malu bila cik abang kata mcm tu 
Tapi , lepas amalkan jer pinkady ni, alhamdulillah, Hehe.. hari hari, cik abang peluk , tangan kt tek.. hehe 😍

Tunggu apaa lagi uolls? Jomla join hoi!
cash☑ 
ansuran☑

Saya pun tengah cari yang maok join dropship! Mesti mauk hasilkan duit berkepuk kepuk kan aa meh aa, chat jey sis ! 😍

#ALICIALEGACYALMMARA
#DROPSHIPWANTED
#PINKLADYBODYPERFECTION

" BILA BREAST MANTAP CIK ABANG PON HARI HARI NAK GOMOL 😍" Penangan Guna Pinklady ni memang best, ramai yang xsangka, kalau dulu body sekeping jer Cik abang pon siap tanya lagi, knp body syg mcm kurus sgt, yela kan, mesti malu bila cik abang kata mcm tu Tapi , lepas amalkan jer pinkady ni, alhamdulillah, Hehe.. hari hari, cik abang peluk , tangan kt tek.. hehe 😍 Tunggu apaa lagi uolls? Jomla join hoi! cash☑ ansuran☑ Saya pun tengah cari yang maok join dropship! Mesti mauk hasilkan duit berkepuk kepuk kan aa meh aa, chat jey sis ! 😍 #ALICIALEGACYALMMARA #DROPSHIPWANTED #PINKLADYBODYPERFECTION - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Kutu Coach/MK/TB Batch 24
.
Kita open new batch. Boleh whatsapp farra untuk more details ye 😘
.
Whatsapp: 0177977903
.
#sayajual #preorder #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted

Kutu Coach/MK/TB Batch 24 . Kita open new batch. Boleh whatsapp farra untuk more details ye 😘 . Whatsapp: 0177977903 . #sayajual #preorder #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💥READY STOCK💥
.
FULL PAYMENT ONLY
.
Whatsapp: 0177977903
.
#sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted

💥READY STOCK💥 . FULL PAYMENT ONLY . Whatsapp: 0177977903 . #sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💥READY STOCK💥
.
FULL PAYMENT ONLY
.
Whatsapp: 0177977903
.
#sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted

💥READY STOCK💥 . FULL PAYMENT ONLY . Whatsapp: 0177977903 . #sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💥READY STOCK💥
.
FULL PAYMENT ONLY
.
Whatsapp: 0177977903
.
#sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted

💥READY STOCK💥 . FULL PAYMENT ONLY . Whatsapp: 0177977903 . #sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💥READY STOCK💥
.
FULL PAYMENT ONLY
.
Whatsapp: 0177977903
.
#sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted

💥READY STOCK💥 . FULL PAYMENT ONLY . Whatsapp: 0177977903 . #sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💥READY STOCK💥
.
FULL PAYMENT ONLY
.
Whatsapp: 0177977903
.
#sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted

💥READY STOCK💥 . FULL PAYMENT ONLY . Whatsapp: 0177977903 . #sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💥READY STOCK💥
.
FULL PAYMENT ONLY
.
Whatsapp: 0177977903
.
#sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted

💥READY STOCK💥 . FULL PAYMENT ONLY . Whatsapp: 0177977903 . #sayajual #readystock #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #trustedmakkutu #kutuhandbag #kutujam #dropshipwanted - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
"Selamat mendarat di tempat saya... Terima kasih banyak bos... Semoga dimurahkan rezeki... Servis laju... Memang terbaik..."
.
Nak dapatkan perfume TAHAN LEBIH 8 JAM serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚
.
#agentwanted #dropshipwanted #pengedardiperlukan #perintahkawalanpergerakan #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #pkp #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #wanita #polis #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #eshalkl #minyakwangi #perfume #perfumewangi #perfumeperempuan #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysian #hadiahwanita #hadiahlelaki

"Selamat mendarat di tempat saya... Terima kasih banyak bos... Semoga dimurahkan rezeki... Servis laju... Memang terbaik..." . Nak dapatkan perfume TAHAN LEBIH 8 JAM serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚 . #agentwanted #dropshipwanted #pengedardiperlukan #perintahkawalanpergerakan #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #pkp #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #wanita #polis #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #eshalkl #minyakwangi #perfume #perfumewangi #perfumeperempuan #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysian #hadiahwanita #hadiahlelaki - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
" MAGICAL C PURE " KEMAM2 JEK DA CANTIK☺️ saya sendiri makan supplement ni..sedap ja. Masam-masam maniss😋. Lebih selesa bila bangun pagi tu, kulit toink toink , nampak fresh je papagi tu .. takde la rupa kak limah yedok 😍😍😍#nakcantik #naksihat #tipscantik #nakkurus #magicalcpure #magicalcpurejb #dropshipwanted #tipsputih #naklawahttp ://www.wasap.my/01116990425

" MAGICAL C PURE " KEMAM2 JEK DA CANTIK☺️ saya sendiri makan supplement ni..sedap ja. Masam-masam maniss😋. Lebih selesa bila bangun pagi tu, kulit toink toink , nampak fresh je papagi tu .. takde la rupa kak limah yedok 😍😍😍#nakcantik #naksihat #tipscantik #nakkurus #magicalcpure #magicalcpurejb #dropshipwanted #tipsputih #naklawahttp ://www.wasap.my/01116990425 - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Hanya serendah $10 sebagai joining fee, anda boleh dapat kembali 10 kali ganda duit tu hanya dengan postings online.

Caranya senang je.
Janji COMMITTED dan RAJIN!
Kita akan bantu dan guide anda untuk buat sales kaw² dan coaching juga diadakan oleh Master Stockist sendiri. 📌 bahan marketing disediakan
📌 tak perlu pegang stocks
📌 tak perlu buat penghantaran
📌 hanya perlu handphone dan account social media

Nak tahu lebih lanjut.
PM atau Whatsapp Tania 97216450
#dropshipwanted

Hanya serendah $10 sebagai joining fee, anda boleh dapat kembali 10 kali ganda duit tu hanya dengan postings online. Caranya senang je. Janji COMMITTED dan RAJIN! Kita akan bantu dan guide anda untuk buat sales kaw² dan coaching juga diadakan oleh Master Stockist sendiri. 📌 bahan marketing disediakan 📌 tak perlu pegang stocks 📌 tak perlu buat penghantaran 📌 hanya perlu handphone dan account social media Nak tahu lebih lanjut. PM atau Whatsapp Tania 97216450 #dropshipwanted - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
ISABELL EYEBROW (3 IN 1)
1. BRUSH
2. POWDER
3. EYEBROW PEN

KELEBIHAN ISABELL EYEBROW:
• Tampil unik dengan mata segi tiga
• Membentuk kening dengan mudah
• Dapat mengaris kening dengan kemas
• Kelihatan lebih ‘natural’
• Tidak mudah patah
• Mudah dibawa
• Kalis air • Mudah dicuci dan senang ditanggalkan.

RM30 SM | RM40 SS
#dropshipwanted #agentwanted
Www.wasap.my/60124398871Kc

ISABELL EYEBROW (3 IN 1) 1. BRUSH 2. POWDER 3. EYEBROW PEN KELEBIHAN ISABELL EYEBROW: • Tampil unik dengan mata segi tiga • Membentuk kening dengan mudah • Dapat mengaris kening dengan kemas • Kelihatan lebih ‘natural’ • Tidak mudah patah • Mudah dibawa • Kalis air • Mudah dicuci dan senang ditanggalkan. RM30 SM | RM40 SS #dropshipwanted #agentwanted Www.wasap.my/60124398871Kc - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Rata2 pengguna mengatakan #demicalotion ni betul2 boleh selesaikan masalah kulit mereka 😍 Satu je sis nak pesan takyah la buat whitening drip ke apa sebab satu buang duit and kalau uolls tinggal kulit akan semakin kusam .. So terus konsisten guna #demicawhiteninglotion je utk kulit putih asli 🤗Sis bukan nak promote tapi nak share produk yang bagus sahaja ..
.
.
📲 www.wasap my/60134689241
.
.
#demicalipmatteperlis #demicantik #demicalipmatte #demicaicecream #demicalotionperlis #lotionspf50 #nakputih #nakcerah #nakcantik #demicaperlis #demicaserumperlis #codperlis #codarau #codkangar #codbintong #codjejawi #codbeseri #codmataayer #teamzue #teamciklina #dropshipneeded #miniagentwanted #miniagentneeded #dropshipwanted

Rata2 pengguna mengatakan #demicalotion ni betul2 boleh selesaikan masalah kulit mereka 😍 Satu je sis nak pesan takyah la buat whitening drip ke apa sebab satu buang duit and kalau uolls tinggal kulit akan semakin kusam .. So terus konsisten guna #demicawhiteninglotion je utk kulit putih asli 🤗Sis bukan nak promote tapi nak share produk yang bagus sahaja .. . . 📲 www.wasap my/60134689241 . . #demicalipmatteperlis #demicantik #demicalipmatte #demicaicecream #demicalotionperlis #lotionspf50 #nakputih #nakcerah #nakcantik #demicaperlis #demicaserumperlis #codperlis #codarau #codkangar #codbintong #codjejawi #codbeseri #codmataayer #teamzue #teamciklina #dropshipneeded #miniagentwanted #miniagentneeded #dropshipwanted - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Cream blusher macam ni memang senang sangat nak pakai tau . Cantik dan efek natural plak tu . Blusher cream ni korang boleh pakai dekat bibir dan mata juga 😚

Ready stock. COD : IPOH

Cream blusher macam ni memang senang sangat nak pakai tau . Cantik dan efek natural plak tu . Blusher cream ni korang boleh pakai dekat bibir dan mata juga 😚 Ready stock. COD : IPOH - 8 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
sape2 yg nak selit order tros WhatsApp sis okey😘😘
.
.
www.wasap.my/60139203680
.
.
#airtangan_umi #sambalhitamviral #sambalhitam #sambalhitampahang  #dropshipwanted

sape2 yg nak selit order tros WhatsApp sis okey😘😘 . . www.wasap.my/60139203680 . . #airtangan_umi #sambalhitamviral #sambalhitam #sambalhitampahang #dropshipwanted - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Luna-c sgt2 membantu meningkatkan imunisasi badan!
.
Jgn lupa consume 1-2 tablet sehari😍❤️
.
👉 ! Click link bio to order 👈
💖 ! DM for info and order 😊
.
#lunaskinzhq #lunaskinzofficiall #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzbymf #mfmirafilzah #mirafilzah✨ #lunaskinzviral #lunaskinzkedah #lunaskinzkedahperlis #lunaskinzjitra #lunaskinz_hq #lunaskinzmergong #lunaskinzkl #lunaskinzpenang #feedbacklunaskinz #dropshipwanted #agentneeded #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzshahalam #dailyuse #vitamins #adellasofea #lunaskinzstokis #lunaskinzagent #lunaskinzofficiall #lunaskinzselangor #lunaskinzjohor #lunaskinzbrunei #lunaskinzindonesia #teamkinahfighting

Luna-c sgt2 membantu meningkatkan imunisasi badan! . Jgn lupa consume 1-2 tablet sehari😍❤️ . 👉 ! Click link bio to order 👈 💖 ! DM for info and order 😊 . #lunaskinzhq #lunaskinzofficiall #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzbymf #mfmirafilzah #mirafilzah#lunaskinzviral #lunaskinzkedah #lunaskinzkedahperlis #lunaskinzjitra #lunaskinz_hq #lunaskinzmergong #lunaskinzkl #lunaskinzpenang #feedbacklunaskinz #dropshipwanted #agentneeded #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzshahalam #dailyuse #vitamins #adellasofea #lunaskinzstokis #lunaskinzagent #lunaskinzofficiall #lunaskinzselangor #lunaskinzjohor #lunaskinzbrunei #lunaskinzindonesia #teamkinahfighting - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
👟 VANS OLDSKOOL GHOST (COPY ORI 1.1) promosi 🔥
💲rm160sm-rm165ss
👞 Size:40-44

HARGA TERMASUK POSTAGE SM/SS🤩🤩🤩 .
Pm terus untuk order 👇
📳 01139209431 ------------------------------------- #sneakers #kasutasics #kasutasicsmurah #kasutasicsmurahmalaysia #malaysia #sayajualkasut #sneakerstermurah #kasutraya #pumafentymalaysia #kasutmurah #kasutfutsal #promoaidiladha #susunilofa #kasuthipster #kasutmurahmalaysia #kasutadidas#dropshipopen #kasutpuma #kasutvans #dropshipwanted #kasutfutsalmurah
#kasutconverse #kasutvansmurah #kasutfilamurah #kasutsupreme #kasutbundle #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #bundlemalaysia #kasutvansmurahmalaysia

👟 VANS OLDSKOOL GHOST (COPY ORI 1.1) promosi 🔥 💲rm160sm-rm165ss 👞 Size:40-44 HARGA TERMASUK POSTAGE SM/SS🤩🤩🤩 . Pm terus untuk order 👇 📳 01139209431 ------------------------------------- #sneakers #kasutasics #kasutasicsmurah #kasutasicsmurahmalaysia #malaysia #sayajualkasut #sneakerstermurah #kasutraya #pumafentymalaysia #kasutmurah #kasutfutsal #promoaidiladha #susunilofa #kasuthipster #kasutmurahmalaysia #kasutadidas #dropshipopen #kasutpuma #kasutvans #dropshipwanted #kasutfutsalmurah #kasutconverse #kasutvansmurah #kasutfilamurah #kasutsupreme #kasutbundle #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #bundlemalaysia #kasutvansmurahmalaysia - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Rata2 pengguna mengatakan #demicalotion ni betul2 boleh selesaikan masalah kulit mereka 😍 Satu je sis nak pesan takyah la buat whitening drip ke apa sebab satu buang duit and kalau uolls tinggal kulit akan semakin kusam .. So terus konsisten guna #demicawhiteninglotion je utk kulit putih asli 🤗Sis bukan nak promote tapi nak share produk yang bagus sahaja ..
.
.
📲 www.wasap my/60134689241
.
.
#demicalipmatteperlis #demicantik #demicalipmatte #demicaicecream #demicalotionperlis #lotionspf50 #nakputih #nakcerah #nakcantik #demicaperlis #demicaserumperlis #codperlis #codarau #codkangar #codbintong #codjejawi #codbeseri #codmataayer #teamzue #teamciklina #dropshipneeded #miniagentwanted #miniagentneeded #dropshipwanted

Rata2 pengguna mengatakan #demicalotion ni betul2 boleh selesaikan masalah kulit mereka 😍 Satu je sis nak pesan takyah la buat whitening drip ke apa sebab satu buang duit and kalau uolls tinggal kulit akan semakin kusam .. So terus konsisten guna #demicawhiteninglotion je utk kulit putih asli 🤗Sis bukan nak promote tapi nak share produk yang bagus sahaja .. . . 📲 www.wasap my/60134689241 . . #demicalipmatteperlis #demicantik #demicalipmatte #demicaicecream #demicalotionperlis #lotionspf50 #nakputih #nakcerah #nakcantik #demicaperlis #demicaserumperlis #codperlis #codarau #codkangar #codbintong #codjejawi #codbeseri #codmataayer #teamzue #teamciklina #dropshipneeded #miniagentwanted #miniagentneeded #dropshipwanted - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Rata2 pengguna mengatakan #demicalotion ni betul2 boleh selesaikan masalah kulit mereka 😍 Satu je sis nak pesan takyah la buat whitening drip ke apa sebab satu buang duit and kalau uolls tinggal kulit akan semakin kusam .. So terus konsisten guna #demicawhiteninglotion je utk kulit putih asli 🤗Sis bukan nak promote tapi nak share produk yang bagus sahaja ..
.
.
📲 www.wasap my/60134689241
.
.
#demicalipmatteperlis #demicantik #demicalipmatte #demicaicecream #demicalotionperlis #lotionspf50 #nakputih #nakcerah #nakcantik #demicaperlis #demicaserumperlis #codperlis #codarau #codkangar #codbintong #codjejawi #codbeseri #codmataayer #teamzue #teamciklina #dropshipneeded #miniagentwanted #miniagentneeded #dropshipwanted

Rata2 pengguna mengatakan #demicalotion ni betul2 boleh selesaikan masalah kulit mereka 😍 Satu je sis nak pesan takyah la buat whitening drip ke apa sebab satu buang duit and kalau uolls tinggal kulit akan semakin kusam .. So terus konsisten guna #demicawhiteninglotion je utk kulit putih asli 🤗Sis bukan nak promote tapi nak share produk yang bagus sahaja .. . . 📲 www.wasap my/60134689241 . . #demicalipmatteperlis #demicantik #demicalipmatte #demicaicecream #demicalotionperlis #lotionspf50 #nakputih #nakcerah #nakcantik #demicaperlis #demicaserumperlis #codperlis #codarau #codkangar #codbintong #codjejawi #codbeseri #codmataayer #teamzue #teamciklina #dropshipneeded #miniagentwanted #miniagentneeded #dropshipwanted - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.