#flawless

13,581,800 posts

APRIL PROMO ☺️ Dengan pembelian 2 Cc Cream dengan harga rm100.. anda jimat sebanyak rm50. Boleh beli keperluan lain pula.., Penggunaan 1 tube pula adalah sehingga 5-6 bulan. Bermakna beli 2 tube pada promo ni, akan dapat bertahan sehingga MAC 2021. Lama kan? 
Dan anda juga akan dapat LIP TINT yang bernilai rm49 secara PERCUMA... seronok 😍

Jom laju2 grab sekarang.. FAST SELLING ni... 👭 FREE Consultation
🎁 FREE Gift
📦 FREE Postage
🚘 FREE COD Batu Pahat ❤️,
DIBA @ Cik Boder 
Mary Kay Beauty Consultant
.
https://0162396896.wasap.my
.
#marykaybatupahat #marykaykluang #marykaymuar #marykaykulai #marykaysabah #marykaylabuan #marykayjohor #marykayairhitam #marykaymelaka #honeyglow #skincare #cosmetic #raya2020 #sihatdancantik #income #beauty #glowing #spf #flawless #cccream #antiaging #flawless #timewise3D

APRIL PROMO ☺️ Dengan pembelian 2 Cc Cream dengan harga rm100.. anda jimat sebanyak rm50. Boleh beli keperluan lain pula.., Penggunaan 1 tube pula adalah sehingga 5-6 bulan. Bermakna beli 2 tube pada promo ni, akan dapat bertahan sehingga MAC 2021. Lama kan? Dan anda juga akan dapat LIP TINT yang bernilai rm49 secara PERCUMA... seronok 😍 Jom laju2 grab sekarang.. FAST SELLING ni... 👭 FREE Consultation 🎁 FREE Gift 📦 FREE Postage 🚘 FREE COD Batu Pahat ❤️, DIBA @ Cik Boder Mary Kay Beauty Consultant . https://0162396896.wasap.my . #marykaybatupahat #marykaykluang #marykaymuar #marykaykulai #marykaysabah #marykaylabuan #marykayjohor #marykayairhitam #marykaymelaka #honeyglow #skincare #cosmetic #raya2020 #sihatdancantik #income #beauty #glowing #spf #flawless #cccream #antiaging #flawless #timewise3D - 7 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
APRIL PROMO ☺️ Dengan pembelian 2 Cc Cream dengan harga rm100.. anda jimat sebanyak rm50. Boleh beli keperluan lain pula.., Penggunaan 1 tube pula adalah sehingga 5-6 bulan. Bermakna beli 2 tube pada promo ni, akan dapat bertahan sehingga MAC 2021. Lama kan? 
Dan anda juga akan dapat LIP TINT yang bernilai rm49 secara PERCUMA... seronok 😍

Jom laju2 grab sekarang.. FAST SELLING ni... 👭 FREE Consultation
🎁 FREE Gift
📦 FREE Postage
🚘 FREE COD Batu Pahat ❤️,
DIBA @ Cik Boder 
Mary Kay Beauty Consultant
.
https://0162396896.wasap.my
.
#marykaybatupahat #marykaykluang #marykaymuar #marykaykulai #marykaysabah #marykaylabuan #marykayjohor #marykayairhitam #marykaymelaka #honeyglow #skincare #cosmetic #raya2020 #sihatdancantik #income #beauty #glowing #spf #flawless #cccream #antiaging #flawless #timewise3D

APRIL PROMO ☺️ Dengan pembelian 2 Cc Cream dengan harga rm100.. anda jimat sebanyak rm50. Boleh beli keperluan lain pula.., Penggunaan 1 tube pula adalah sehingga 5-6 bulan. Bermakna beli 2 tube pada promo ni, akan dapat bertahan sehingga MAC 2021. Lama kan? Dan anda juga akan dapat LIP TINT yang bernilai rm49 secara PERCUMA... seronok 😍 Jom laju2 grab sekarang.. FAST SELLING ni... 👭 FREE Consultation 🎁 FREE Gift 📦 FREE Postage 🚘 FREE COD Batu Pahat ❤️, DIBA @ Cik Boder Mary Kay Beauty Consultant . https://0162396896.wasap.my . #marykaybatupahat #marykaykluang #marykaymuar #marykaykulai #marykaysabah #marykaylabuan #marykayjohor #marykayairhitam #marykaymelaka #honeyglow #skincare #cosmetic #raya2020 #sihatdancantik #income #beauty #glowing #spf #flawless #cccream #antiaging #flawless #timewise3D - 24 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
MESTI TAHUN 2020 ada impian kan .
SEMINGGU JE❗️SEMINGGU JE❗️
❌Tak yah tahan ape nak makan...
❌Tak perlu risau dengan berat badan lagi
❌Tak perlu takut dengan kesan sampingan
.
.
Sebab PERFECT10 selamat digunakan dan sangat berkesan!❗️❗️
.
.
Dengan harga RM89.90 je..dah dapat beli PERFECT 10.
😱MURAH 😻BERKESAN ❤️MAMPU DIMILIKI
.
.
Jangan lupa tagline kite baby.....
“Baby...baby..Im perfect for you”♥️-PERFECT 10
.
.
FOLLOW KAMI:
♥️ Shopee: perfect10hq
♥️ Facebook Page: perfect10hq
.
.
DROPSHIP & AGENT DIBUKA SEKARANG❗️❗️
#chocolate #orange #oren #coklat #perfect10 by @a_aidaproduction #slim #slimmingworld #kurus #kuruscepat #cantik #produk #beauty #cerah #flawless #neelofa #langsing #produkkurus #produkputih #awetmuda #young #malaysia #stokis #agent #dropshipping

MESTI TAHUN 2020 ada impian kan . SEMINGGU JE❗️SEMINGGU JE❗️ ❌Tak yah tahan ape nak makan... ❌Tak perlu risau dengan berat badan lagi ❌Tak perlu takut dengan kesan sampingan . . Sebab PERFECT10 selamat digunakan dan sangat berkesan!❗️❗️ . . Dengan harga RM89.90 je..dah dapat beli PERFECT 10. 😱MURAH 😻BERKESAN ❤️MAMPU DIMILIKI . . Jangan lupa tagline kite baby..... “Baby...baby..Im perfect for you”♥️-PERFECT 10 . . FOLLOW KAMI: ♥️ Shopee: perfect10hq ♥️ Facebook Page: perfect10hq . . DROPSHIP & AGENT DIBUKA SEKARANG❗️❗️ #chocolate #orange #oren #coklat #perfect10 by @a_aidaproduction #slim #slimmingworld #kurus #kuruscepat #cantik #produk #beauty #cerah #flawless #neelofa #langsing #produkkurus #produkputih #awetmuda #young #malaysia #stokis #agent #dropshipping - 26 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Tetap #dirumahaja #stayhome #ᴅɪʀᴜᴍᴀʜᴀᴊᴀ dan tetap lakukan #sosialdistancing yaaa rahmies! 
Nah , untuk kalian yang pengguna skincare tetap bisa 
Lakukan pembelanjaan online atau konsultasi online untuk mencegah kontak secara langsung yaa 😍

Rahmie clinic beauty akan adakan Promo FREE ONGKIR loh😍
Periode 8-22 april 2020 
Free konsultasi 
syarat dan ketentuan berlaku

Konsultasi atau pemesanan 
Dm 📌WA : 081398000261 
Atau bisa klik link yang ada di bio 
#rahmieclinic 
#beautybyrahmie 
#confidenceinbareskin
#rahmieclinic #confidenceinbareskin  #beautybyrahmie #skincareroutine #dailyskincare #skincaresehat #beauty #cantik #produkkecantikanaman #kecantikan #flawless #wajahcerah #glowingskin #wajahputih #bestvitaminsforhealthyskin #dirumahaja #toner #sosialdistancing #bodydistancing

Tetap #dirumahaja #stayhome #ᴅɪʀᴜᴍᴀʜᴀᴊᴀ dan tetap lakukan #sosialdistancing yaaa rahmies! Nah , untuk kalian yang pengguna skincare tetap bisa Lakukan pembelanjaan online atau konsultasi online untuk mencegah kontak secara langsung yaa 😍 Rahmie clinic beauty akan adakan Promo FREE ONGKIR loh😍 Periode 8-22 april 2020 Free konsultasi syarat dan ketentuan berlaku Konsultasi atau pemesanan Dm 📌WA : 081398000261 Atau bisa klik link yang ada di bio #rahmieclinic #beautybyrahmie #confidenceinbareskin #rahmieclinic #confidenceinbareskin #beautybyrahmie #skincareroutine #dailyskincare #skincaresehat #beauty #cantik #produkkecantikanaman #kecantikan #flawless #wajahcerah #glowingskin #wajahputih #bestvitaminsforhealthyskin #dirumahaja #toner #sosialdistancing #bodydistancing - 46 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
by @priscillasianne_mua

Thank you @deasyjuwita 
Eyelash @bilqiseyelashes 
Eyeshadow @sascofficial x @malvava "magnificent" .
.
.
.

#Nov_Makeupmanagement  #nov_makeupbysianne  #sianne_nov  #muasemaranghits #muasemarang #muasolo #muajogja #muapekalongan #muabali #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeover #softmakeup #makeupjunkie #weddingmakeup #wisudamakeup #partymakeup #engagementmakeup #makeupsemarang #makeuppekalongan #makeupsolo #makeupjogja #makeupsweet17 #makeup #softmakeup #flawless #flawlessmakeup#prewedding #preweddingmakeup

by @priscillasianne_mua Thank you @deasyjuwita Eyelash @bilqiseyelashes Eyeshadow @sascofficial x @malvava "magnificent" . . . . #Nov_Makeupmanagement #nov_makeupbysianne #sianne_nov #muasemaranghits #muasemarang #muasolo #muajogja #muapekalongan #muabali #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeover #softmakeup #makeupjunkie #weddingmakeup #wisudamakeup #partymakeup #engagementmakeup #makeupsemarang #makeuppekalongan #makeupsolo #makeupjogja #makeupsweet17 #makeup #softmakeup #flawless #flawlessmakeup #prewedding #preweddingmakeup - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
Item Wajib Ada💋
.
Siapa yang nak cepat utk bersiap. Elok sangatlah ada 1 CC Cream ni taw.
.
Sambil cantik sambil lindungi kulit kita. Sebab CC Cream Mary Kay ni ada SPF 15. Boleh lindungi kulit dari sinar UV.
.

Your healthy skin is my PRIORITY❤️
.
#beautyconsultantmarykay 
#marykaymuar 
#marykaymelaka
#marykayseremban
#organicproduct
#skincare
#flawless 
#instafamous 
#ilovemkcareerjb 
#marykaymy
#marykaylover
#marykayuser
#marykayskincare
#marykaymakeup
#marykaymelakatengah
#cccreammarykay
#sunprotector

Item Wajib Ada💋 . Siapa yang nak cepat utk bersiap. Elok sangatlah ada 1 CC Cream ni taw. . Sambil cantik sambil lindungi kulit kita. Sebab CC Cream Mary Kay ni ada SPF 15. Boleh lindungi kulit dari sinar UV. . Your healthy skin is my PRIORITY❤️ . #beautyconsultantmarykay #marykaymuar #marykaymelaka #marykayseremban #organicproduct #skincare #flawless #instafamous #ilovemkcareerjb #marykaymy #marykaylover #marykayuser #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymelakatengah #cccreammarykay #sunprotector - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
by @priscillasianne_mua

Thank you @deasyjuwita 
Eyelash @bilqiseyelashes 
Eyeshadow @sascofficial x @malvava "magnificent" .
.
.
.

#Nov_Makeupmanagement  #nov_makeupbysianne  #sianne_nov  #muasemaranghits #muasemarang #muasolo #muajogja #muapekalongan #muabali #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeover #softmakeup #makeupjunkie #weddingmakeup #wisudamakeup #partymakeup #engagementmakeup #makeupsemarang #makeuppekalongan #makeupsolo #makeupjogja #makeupsweet17 #makeup #softmakeup #flawless #flawlessmakeup#prewedding #preweddingmakeup

by @priscillasianne_mua Thank you @deasyjuwita Eyelash @bilqiseyelashes Eyeshadow @sascofficial x @malvava "magnificent" . . . . #Nov_Makeupmanagement #nov_makeupbysianne #sianne_nov #muasemaranghits #muasemarang #muasolo #muajogja #muapekalongan #muabali #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeover #softmakeup #makeupjunkie #weddingmakeup #wisudamakeup #partymakeup #engagementmakeup #makeupsemarang #makeuppekalongan #makeupsolo #makeupjogja #makeupsweet17 #makeup #softmakeup #flawless #flawlessmakeup #prewedding #preweddingmakeup - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Nk cantik tp rasa mahal?
Jerawat bengkak n merah.😱Mesti stress tgk muka makin teruk..
Semua org tegur kulit makin sensetif..😵
Jgn risau Mary Kay Cc Cream ni boleh merawat kulit sambil melindungi kulit😍
.
Now murrr guysss...RM100 utk 2 Mary Katy CC Cream‼️
Normal Price RM150..😱
.
Nak cuba?
PM laju2 tau..
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60123446460

#marykayportklang
#marykayklang #marykayshahalam #beautyconsultant #beauty #perundingkecantikan #jomcubamarykay #produkbaru #produkviral #produkmarykay #marykay#nakcantik #sideincome #sidejob #marykaykgdelek #marykaysgudang #flawless #makeup
#makeupbajetmurah #makeuptanpafoundation #concealermalaysia #concealermurah #lipmattecream #tutorialmakeupsimple #makeupsenang

Nk cantik tp rasa mahal? Jerawat bengkak n merah.😱Mesti stress tgk muka makin teruk.. Semua org tegur kulit makin sensetif..😵 Jgn risau Mary Kay Cc Cream ni boleh merawat kulit sambil melindungi kulit😍 . Now murrr guysss...RM100 utk 2 Mary Katy CC Cream‼️ Normal Price RM150..😱 . Nak cuba? PM laju2 tau.. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60123446460 #marykayportklang #marykayklang #marykayshahalam #beautyconsultant #beauty #perundingkecantikan #jomcubamarykay #produkbaru #produkviral #produkmarykay #marykay #nakcantik #sideincome #sidejob #marykaykgdelek #marykaysgudang #flawless #makeup #makeupbajetmurah #makeuptanpafoundation #concealermalaysia #concealermurah #lipmattecream #tutorialmakeupsimple #makeupsenang - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
MALUNYA AD PARUT JERAWAT😫‼️
.
Muka licin dah tapi susahnya nak hilangkn parut2 ni semua😭. macam2 dah pakai sama je tak hilang pun parut tu, pudar pun apatah lagi
.
tapi! dengan serum bougas korang bole happy dengan resultnya. nak cuba? jom wasap mira
.
📲0132825145

MALUNYA AD PARUT JERAWAT😫‼️ . Muka licin dah tapi susahnya nak hilangkn parut2 ni semua😭. macam2 dah pakai sama je tak hilang pun parut tu, pudar pun apatah lagi . tapi! dengan serum bougas korang bole happy dengan resultnya. nak cuba? jom wasap mira . 📲0132825145 - 3 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
by @priscillasianne_mua

Thank you @deasyjuwita 
Eyelash @bilqiseyelashes 
Eyeshadow @sascofficial x @malvava "magnificent" 
Maafkan tangan hairdo dibelakang, foto cepet2 .
.
.
.

#Nov_Makeupmanagement  #nov_makeupbysianne  #sianne_nov  #muasemaranghits #muasemarang #muasolo #muajogja #muapekalongan #muabali #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeover #softmakeup #makeupjunkie #weddingmakeup #wisudamakeup #partymakeup #engagementmakeup #makeupsemarang #makeuppekalongan #makeupsolo #makeupjogja #makeupsweet17 #makeup #softmakeup #flawless #flawlessmakeup#prewedding #preweddingmakeup

by @priscillasianne_mua Thank you @deasyjuwita Eyelash @bilqiseyelashes Eyeshadow @sascofficial x @malvava "magnificent" Maafkan tangan hairdo dibelakang, foto cepet2 . . . . #Nov_Makeupmanagement #nov_makeupbysianne #sianne_nov #muasemaranghits #muasemarang #muasolo #muajogja #muapekalongan #muabali #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeover #softmakeup #makeupjunkie #weddingmakeup #wisudamakeup #partymakeup #engagementmakeup #makeupsemarang #makeuppekalongan #makeupsolo #makeupjogja #makeupsweet17 #makeup #softmakeup #flawless #flawlessmakeup #prewedding #preweddingmakeup - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Wowwww..sumpah cantik lipmatte @erwinalipnest_hq tak nak ke bibir awak mungil nak pakai hari hari pun ok 😘 color xover sesuai umur apa pun boleh ❗❗
:
:
Click saja link dibio atau 
011-19974964
011-19974964
011-19974964

#glowandhealthy
#minumansarangburung
#halal
#spotifybirdnestmalaysia
#minumansarangburung 
#minumansarangburungwalet 
#birdnesthalal #tambahtenaga #sarangburung #sarangburungwalet #sarangburungviral #naturalingredients #livehealthy #flawless #flawlessskin #beauty #susumeriah #supplementmurah #sihatdancantik #pregnantwoman #hamper #produkhalal #produkviral #artisreview #nakcantik #hargamampumilik #parutjerawat #kulitcantik

Wowwww..sumpah cantik lipmatte @erwinalipnest_hq tak nak ke bibir awak mungil nak pakai hari hari pun ok 😘 color xover sesuai umur apa pun boleh ❗❗ : : Click saja link dibio atau 011-19974964 011-19974964 011-19974964 #glowandhealthy #minumansarangburung #halal #spotifybirdnestmalaysia #minumansarangburung #minumansarangburungwalet #birdnesthalal #tambahtenaga #sarangburung #sarangburungwalet #sarangburungviral #naturalingredients #livehealthy #flawless #flawlessskin #beauty #susumeriah #supplementmurah #sihatdancantik #pregnantwoman #hamper #produkhalal #produkviral #artisreview #nakcantik #hargamampumilik #parutjerawat #kulitcantik - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
This woman is aging like a fine wine. Look how that skin is #flawless .....may the grace & favor of God continue being upon your life. May that smile always be on your face.
#happybirthdaymum 
#mumlife

This woman is aging like a fine wine. Look how that skin is #flawless .....may the grace & favor of God continue being upon your life. May that smile always be on your face. #happybirthdaymum #mumlife - 4 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
#kaos#flawless #ss20

#kaos #flawless #ss20 - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
For all skin types. 🌸⁠
100% Pure Konjac Facial Sponge.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#konjac #konjacsponge #konjacsponges #konjacspongecompany #thekonjacspongecompany #original #originalkonjacsponge #skincare #naturalskincare #eco #natural #vegan #crueltyfree #cleanse #exfoliate #beauty #beautytips #flawless #clearskin #problemskin #acne #eczma #koreanbeauty #kbeauty #koreanskincare #clearskin

For all skin types. 🌸⁠ 100% Pure Konjac Facial Sponge.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #konjac #konjacsponge #konjacsponges #konjacspongecompany #thekonjacspongecompany #original #originalkonjacsponge #skincare #naturalskincare #eco #natural #vegan #crueltyfree #cleanse #exfoliate #beauty #beautytips #flawless #clearskin #problemskin #acne #eczma #koreanbeauty #kbeauty #koreanskincare #clearskin - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Well well well would you lookie here 😂 •
•
•
•
#letyourmelaninglow #blackgirlmagic #corona #happy #afro #socialdistancing #melanin #stayhome #explore#instagram#style#racism #joy #lit #love#black #beauty #natural #naturalhair #beautiful #mixed
 #flawless #fro #baby #fetish
#quarantine #teamnatural #africankings#kinkyhair#rona

Well well well would you lookie here 😂 • • • • #letyourmelaninglow #blackgirlmagic #corona #happy #afro #socialdistancing #melanin #stayhome #explore #instagram #style #racism #joy #lit #love #black #beauty #natural #naturalhair #beautiful #mixed #flawless #fro #baby #fetish #quarantine #teamnatural #africankings #kinkyhair #rona - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
FLAWLESS VICTORY!!! Was very rough this week but GGs. Thanks to those we helped. Come by the stream say hi. #flawless #trials #trialsofosiris #osiris #destiny2 #GOS #raids #gosraid #VOG #titans #titanmasterrace #huntermasterrace #vanguard

FLAWLESS VICTORY!!! Was very rough this week but GGs. Thanks to those we helped. Come by the stream say hi. #flawless #trials #trialsofosiris #osiris #destiny2 #GOS #raids #gosraid #VOG #titans #titanmasterrace #huntermasterrace #vanguard - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Corona semoga tetap bikin kamu produktif ngevlog ya, Gaes. Bahkan sekarang kalau bisa lebih sering sambil sebarkan virus positif lawan Covid 29.

Biar suaramu lebih cling...tambah mic dari Boya ini, Gaes. 
Buruan. Barang nggak banyak.

Harga sama selama Corona. Nggak naik.

#alhamdulillah #gawaigears #fotografi #video #videografi #videogawaiku #videopositif #gawaipiawai #videogawaipiawai #smartphone #smartphonephotography #smartphonevideography #vlog #paketvlog #testimoni #raydigitaljogja #gudangdigital #mitrakamera #sewakamerajogja #plazakamera #kinemasterindonesia #kinemasterpremium #kinemaster #pastiuntung #lebihmurah #kualitasbagus #amazing #flawless #corona #covid19

Corona semoga tetap bikin kamu produktif ngevlog ya, Gaes. Bahkan sekarang kalau bisa lebih sering sambil sebarkan virus positif lawan Covid 29. Biar suaramu lebih cling...tambah mic dari Boya ini, Gaes. Buruan. Barang nggak banyak. Harga sama selama Corona. Nggak naik. #alhamdulillah #gawaigears #fotografi #video #videografi #videogawaiku #videopositif #gawaipiawai #videogawaipiawai #smartphone #smartphonephotography #smartphonevideography #vlog #paketvlog #testimoni #raydigitaljogja #gudangdigital #mitrakamera #sewakamerajogja #plazakamera #kinemasterindonesia #kinemasterpremium #kinemaster #pastiuntung #lebihmurah #kualitasbagus #amazing #flawless #corona #covid19 - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
This is how I created yesterday’s look. Thanks so much for the positive comments on my last post. Love you all! 💜💙 PRODUCTS USED ⬇️
Face:
💕 concealer by @makeuprevolution color C8.
💕 Foundation by @catrice.cosmetics 
Eyes:
💕 alien palette for the purple from @jeffreestar @jeffreestarcosmetics 💕 blue pigment from @anastasiabeverlyhills 💕 Blending shades from electric palette @urbandecaycosmetics 💕 lashes by @hudabeauty 💕 mascara by @maybelline 💕 all brushes from @morphebrushes @morphefeatures 
#jeffreestar #hudabeauty #morphe #urbandecay #jamescharles #etos #catrice #makeuprevolution #anastasiabeverlyhills #maybelline #love #purple #blue #heaven #lashes #makeup #greeneye #beauty #makeuplook #makeupjunkie #girly #pictorial #highlight #blush #flawless #feedback #eyeshadow #eye #morphebabe #morphebrushes

This is how I created yesterday’s look. Thanks so much for the positive comments on my last post. Love you all! 💜💙 PRODUCTS USED ⬇️ Face: 💕 concealer by @makeuprevolution color C8. 💕 Foundation by @catrice.cosmetics Eyes: 💕 alien palette for the purple from @jeffreestar @jeffreestarcosmetics 💕 blue pigment from @anastasiabeverlyhills 💕 Blending shades from electric palette @urbandecaycosmetics 💕 lashes by @hudabeauty 💕 mascara by @maybelline 💕 all brushes from @morphebrushes @morphefeatures #jeffreestar #hudabeauty #morphe #urbandecay #jamescharles #etos #catrice #makeuprevolution #anastasiabeverlyhills #maybelline #love #purple #blue #heaven #lashes #makeup #greeneye #beauty #makeuplook #makeupjunkie #girly #pictorial #highlight #blush #flawless #feedback #eyeshadow #eye #morphebabe #morphebrushes - 7 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
Mesti korang tertanya2 macam mana @missfazura boleh maintain badan dia dari dulu smpai sekarang macam tu je kan! 🧐 haaa rahsia dia trushakes and trufitz laa!! memang lady boss kita jenis jaga pemakanan dia tapi kita ni kadang2 susah nak cari bahan healthy untuk makan so sebagai pengganti ambil la trushakes. .
Dalam ni bahan 100% natural vegan healthy yang penting no sugar added. Yang bestnya bahan2 dia boleh turunkan berat badan juga 🤩🤩 siapa nak kurus before raya ni tolong la cuba 🙏🙏 dah terbukti dah customer kita turun 5KG dalam 3 hari je swipe left ➡️
.

TRUSHAKES READY STOCK 🍫 🤩 FREE SHAKER ‼️
🚗 COD SELURUH MALAYSIA & SINGAPORE
🔥SALES SUPER JIMAT🔥 GET YOURS NOW!
📍KL & SELANGOR
📍MELAKA
📍JOHOR 📍PENANG
📍SABAH
📍Singapore
.
‼️AGENT/DROPSHIP WANTED‼️
💯 ORIGINAL Money Back Guaranteed 💵 📲WhatsApp: +6012-7033829// click link in our bio ❤ @trufitz.official
.
#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #trushakes #kurus #putih

Mesti korang tertanya2 macam mana @missfazura boleh maintain badan dia dari dulu smpai sekarang macam tu je kan! 🧐 haaa rahsia dia trushakes and trufitz laa!! memang lady boss kita jenis jaga pemakanan dia tapi kita ni kadang2 susah nak cari bahan healthy untuk makan so sebagai pengganti ambil la trushakes. . Dalam ni bahan 100% natural vegan healthy yang penting no sugar added. Yang bestnya bahan2 dia boleh turunkan berat badan juga 🤩🤩 siapa nak kurus before raya ni tolong la cuba 🙏🙏 dah terbukti dah customer kita turun 5KG dalam 3 hari je swipe left ➡️ . TRUSHAKES READY STOCK 🍫 🤩 FREE SHAKER ‼️ 🚗 COD SELURUH MALAYSIA & SINGAPORE 🔥SALES SUPER JIMAT🔥 GET YOURS NOW! 📍KL & SELANGOR 📍MELAKA 📍JOHOR 📍PENANG 📍SABAH 📍Singapore . ‼️AGENT/DROPSHIP WANTED‼️ 💯 ORIGINAL Money Back Guaranteed 💵 📲WhatsApp: +6012-7033829// click link in our bio ❤ @trufitz.official . #fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #agent #dropship #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trudollykl #trufitzkl #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #trushakes #kurus #putih - 7 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
*VITAMIN C SHAKLEE*
.
.
Satu botol ada 180 biji boleh tahan 3-6 bulan.. wahh!! Sangat jimat kan? 😀
.
.
Berbeza dengan vitamin C lain, Vitamin C Shaklee ni sustained release tau! Dia akan melepaskan vitamin C perlahan- lahan ke dalam tubuh kita untuk penyerapan sempurna. Setiap satu jam (sepanjang hari) 100-200mg Vitamin C akan dilepaskan ke dalam darah untuk kegunaan fungsi badan. .
.
Apa lagi kelebihan Vitamin C ?
.
🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
.
🍊Mengurangkan simptom demam
.
🍊Mengatasi masalah jerawat degil
.
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir dan jerawat nasi
.
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
.
🍊Membantu penghasilan kolagen dalam kulit dan tubuh badan
.
🍊Mengurangkan kesan "sunburn"
.
🍊Menjadikan kulit lebih gebu
.
🍊Melembapkan kulit dari dalam
.
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
.
🍊Tona kulit menjadi lebih sekata
.
🍊Mengurangkan penyakit selsema
.
🍊Melindungi badan daripada radikal bebas
.
🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
.
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
🍊Membantu kelihatan lebih muda

Jom dapatkan vitamin c dengan Fiqah sekarang!
-
Shafiqah
📲0199465306

#shakleebyshafiqah
#shakleeshahalam#shakleeklang
#flawless#tipskulitcantik
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleeselangor

*VITAMIN C SHAKLEE* . . Satu botol ada 180 biji boleh tahan 3-6 bulan.. wahh!! Sangat jimat kan? 😀 . . Berbeza dengan vitamin C lain, Vitamin C Shaklee ni sustained release tau! Dia akan melepaskan vitamin C perlahan- lahan ke dalam tubuh kita untuk penyerapan sempurna. Setiap satu jam (sepanjang hari) 100-200mg Vitamin C akan dilepaskan ke dalam darah untuk kegunaan fungsi badan. . . Apa lagi kelebihan Vitamin C ? . 🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan . 🍊Mengurangkan simptom demam . 🍊Mengatasi masalah jerawat degil . 🍊Mengatasi masalah jerawat pasir dan jerawat nasi . 🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung . 🍊Membantu penghasilan kolagen dalam kulit dan tubuh badan . 🍊Mengurangkan kesan "sunburn" . 🍊Menjadikan kulit lebih gebu . 🍊Melembapkan kulit dari dalam . 🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan . 🍊Tona kulit menjadi lebih sekata . 🍊Mengurangkan penyakit selsema . 🍊Melindungi badan daripada radikal bebas . 🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka . 🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi . 🍊Membantu kelihatan lebih muda Jom dapatkan vitamin c dengan Fiqah sekarang! - Shafiqah 📲0199465306 #shakleebyshafiqah #shakleeshahalam #shakleeklang #flawless #tipskulitcantik #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleeselangor - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.