#giveaway

28,083,984 posts

#smile #giveaway

#smile #giveaway - 8 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
We make rain DJ O EN MY BRO WIZ BATA DJ
#fefedobson #davido #cristianoronaldo #worldscoolestcars #wizkid #cardib #carlifestyle #giveaway #likeforlikes #bodybuilding #artistsoninstagram #xmas #kualalumpur #kenzo #carlifestyle #entrepreneurmindmap #miami #migos #j #justinbieber #video #supercarslondon #johnwickmovie #

We make rain DJ O EN MY BRO WIZ BATA DJ #fefedobson #davido #cristianoronaldo #worldscoolestcars #wizkid #cardib #carlifestyle #giveaway #likeforlikes #bodybuilding #artistsoninstagram #xmas #kualalumpur #kenzo #carlifestyle #entrepreneurmindmap #miami #migos #j #justinbieber #video #supercarslondon #johnwickmovie # - 11 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
#GIVEAWAY ,
SYARAT - SYARAT MENGIKUTI GIVEAWAY :
1.Follow akun @suckses.stuff .
2.Comment postingan ini dengan tag 5 orang teman kamu sertakan juga hastag #giveawaysuckses .
3.Jangan lock akun IG kamu.
4.Pemenang akan dipilih pada tggl 13 Desember 2019 
GOODLUCK GUYS🔥🔥
_______________________
.
.
.
#giveaway #tshirtgratis #fff #fixedgear #localprideindo #ikeasock #ikeh #trackbike #kauskaki #5panel #vespaindo #clothing #fixedgear #porn #jumatberkah

#GIVEAWAY , SYARAT - SYARAT MENGIKUTI GIVEAWAY : 1.Follow akun @suckses.stuff . 2.Comment postingan ini dengan tag 5 orang teman kamu sertakan juga hastag #giveawaysuckses . 3.Jangan lock akun IG kamu. 4.Pemenang akan dipilih pada tggl 13 Desember 2019 GOODLUCK GUYS🔥🔥 _______________________ . . . #giveaway #tshirtgratis #fff #fixedgear #localprideindo #ikeasock #ikeh #trackbike #kauskaki #5panel #vespaindo #clothing #fixedgear #porn #jumatberkah - 13 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Друзья, понедельник должен иметь свои плюсы, поэтому объявляем предпраздничный Giveaway! 
Мы в пятницу вечером разиграем 3 приза:
🥇 Торт на 1 кг.
🥈 Набор ассорти пирожных картошка.
🥉 Набор маршмэллоу.

Условия очень просты:
1. Быть подписанным на мой профиль.
2. Поставить ❤ на последние 5 постов.
3. Отметить в комментариях под этим постом двух своих друзей. Колличество комменатриев НЕ ОГРАНИЧЕНО, но друзья НЕ ДОЛЖНЫ ПОВТОРЯТЬСЯ!
4. Сделать перепост этого поста у себя в сториз.
5. Иметь открытый профиль, чтобы мы имели возможность проверить выполнение ВСЕХ условий, описанных выше! 
Желаем всем удачи! ✌👍🙌 Запись в директ или вайбер ⤵️ директ/viber 📲 0506810759
#кондитерднепр #купитьторт #заказатьтортднепр #заказатьмусовыйтортднепр #тортбезмастикиднепр #зеркальнаяглазурь #велюрднепр #домашнийкондитер #сладостиназаказднепр #подарок #праздничныйстол #pastry #cake #sweets #happy #forsale #food #presents #mirrorglaze #dnepropetrovsk #dnipro #dnepr #giveawaydnepr #giveaway

Друзья, понедельник должен иметь свои плюсы, поэтому объявляем предпраздничный Giveaway! Мы в пятницу вечером разиграем 3 приза: 🥇 Торт на 1 кг. 🥈 Набор ассорти пирожных картошка. 🥉 Набор маршмэллоу. Условия очень просты: 1. Быть подписанным на мой профиль. 2. Поставить ❤ на последние 5 постов. 3. Отметить в комментариях под этим постом двух своих друзей. Колличество комменатриев НЕ ОГРАНИЧЕНО, но друзья НЕ ДОЛЖНЫ ПОВТОРЯТЬСЯ! 4. Сделать перепост этого поста у себя в сториз. 5. Иметь открытый профиль, чтобы мы имели возможность проверить выполнение ВСЕХ условий, описанных выше! Желаем всем удачи! ✌👍🙌 Запись в директ или вайбер ⤵️ директ/viber 📲 0506810759 #кондитерднепр #купитьторт #заказатьтортднепр #заказатьмусовыйтортднепр #тортбезмастикиднепр #зеркальнаяглазурь #велюрднепр #домашнийкондитер #сладостиназаказднепр #подарок #праздничныйстол #pastry #cake #sweets #happy #forsale #food #presents #mirrorglaze #dnepropetrovsk #dnipro #dnepr #giveawaydnepr #giveaway - 16 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Video untuk @tecware.official  Phantom L, Tecware Phantom 96 dan Tecware Spectre Pro sudah keluar. 
Video cukup 5k view, saya #Giveaway Spectre Pro.

Good luck guys👍

https://youtu.be/Mvr5F3Nm1jQ

Video untuk @tecware.official Phantom L, Tecware Phantom 96 dan Tecware Spectre Pro sudah keluar. Video cukup 5k view, saya #Giveaway Spectre Pro. Good luck guys👍 https://youtu.be/Mvr5F3Nm1jQ - 20 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Posted @withrepost • @lolstrollers 🌟🌈 Giveaway 🌟🌈
In celebration of reaching 7k, We are giving away all these toys to one lucky winner 📃 How to enter:
1️⃣ like this post
2️⃣ follow us on @lolstrollers
3️⃣ Tag as many friends as you like! More tags more entries (one tag per comment please) 💎 For bonus entries: 
Repost this picture and tag us.
🌎 international giveaway
🔚 giveaway ends on  December 28th 🏆 winner will be announced on December 29th. Good luck everyone!🤞 #giveaway #giveaways #uaegiveaway #dubaigiveaway #abudhabigiveaway #dubaimoms #abudhabimoms #uaekids #uaetoys #unboxing #internationalgiveaway #lolsurprise #collectlol #poopsieslimesurprise #zurutoys #shopkins #popidoli #funlockets #toygiveaway #toys #dolls

Posted @withrepost@lolstrollers 🌟🌈 Giveaway 🌟🌈 In celebration of reaching 7k, We are giving away all these toys to one lucky winner 📃 How to enter: 1️⃣ like this post 2️⃣ follow us on @lolstrollers 3️⃣ Tag as many friends as you like! More tags more entries (one tag per comment please) 💎 For bonus entries: Repost this picture and tag us. 🌎 international giveaway 🔚 giveaway ends on December 28th 🏆 winner will be announced on December 29th. Good luck everyone!🤞 #giveaway #giveaways #uaegiveaway #dubaigiveaway #abudhabigiveaway #dubaimoms #abudhabimoms #uaekids #uaetoys #unboxing #internationalgiveaway #lolsurprise #collectlol #poopsieslimesurprise #zurutoys #shopkins #popidoli #funlockets #toygiveaway #toys #dolls - 22 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
🦋 Sur commande seulement 🦋
🦋 Livraison partout au Maroc par Amana à 50 Dhs en 7 à 15 jours🦋
.
.
.
.
.
#fashion #maroc #marocaine #rabat #casablanca #marrakech #agadir  #mariagemarocain #makeup #bag #bags #shopping #shoppingonline #boutique #mode #style #fashionblogger #store #giveaway #chahdoudastore

🦋 Sur commande seulement 🦋 🦋 Livraison partout au Maroc par Amana à 50 Dhs en 7 à 15 jours🦋 . . . . . #fashion #maroc #marocaine #rabat #casablanca #marrakech #agadir #mariagemarocain #makeup #bag #bags #shopping #shoppingonline #boutique #mode #style #fashionblogger #store #giveaway #chahdoudastore - 24 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Good morning ❤ its a beautiful Monday morning from here.I never stop my babies testimony from loyal babies im happy been a sugar daddy.DM to be my sugar baby as well and get spoil I'm helping only 50 babies this week DM me +15304235068 or whatsappp.asap I paid thru PayPal and cash app.no nudes trade.first 50 to dm get $5000 as allowance #college #girls #girl #giveaway #usaf #sugarbaby #singleladiesnight

Good morning ❤ its a beautiful Monday morning from here.I never stop my babies testimony from loyal babies im happy been a sugar daddy.DM to be my sugar baby as well and get spoil I'm helping only 50 babies this week DM me +15304235068 or whatsappp.asap I paid thru PayPal and cash app.no nudes trade.first 50 to dm get $5000 as allowance #college #girls #girl #giveaway #usaf #sugarbaby #singleladiesnight - 28 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
So....In honor of me being active again. I thought I would do a giveaway. But it’s not just any giveaway its a Christmas giveaway! ’Tis’the season! It’s a time of giving and I would love to give to give to you guys because I have been gone for awhile and a lot of you guys still follow me and support me. I lost some followers but it’s not about that! When I reach 1010  followers I will host the giveaway! I’m currently at 1008 so this shouldn’t be hard, and it won’t be long! I am in public school now (I wasn’t before) so it’s very stressful but I will try my best. Once I have reached 1010 followers I will post a separate picture with the instructions on how to win. I can say that there will be many winners. I love you all and I can’t wait to post the giveaway!❤️ If you have questions you can dm me! 😊❄️
#sydneyserena #sydneyserenaedit #merrychristmas #giveaway #tistheseason 🎄🦌

So....In honor of me being active again. I thought I would do a giveaway. But it’s not just any giveaway its a Christmas giveaway! ’Tis’the season! It’s a time of giving and I would love to give to give to you guys because I have been gone for awhile and a lot of you guys still follow me and support me. I lost some followers but it’s not about that! When I reach 1010 followers I will host the giveaway! I’m currently at 1008 so this shouldn’t be hard, and it won’t be long! I am in public school now (I wasn’t before) so it’s very stressful but I will try my best. Once I have reached 1010 followers I will post a separate picture with the instructions on how to win. I can say that there will be many winners. I love you all and I can’t wait to post the giveaway!❤️ If you have questions you can dm me! 😊❄️ #sydneyserena #sydneyserenaedit #merrychristmas #giveaway #tistheseason 🎄🦌 - 33 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
#repost mbak @vonitabermana 
GIVE AWAY LAGI 😍😍 1 set NOVAGE Ultimate Lift seharga Rp. 1.899.000- utk 1 org yg BERUNTUNG ❤️❤️❤️❤️ Caranya : Follow IG aku ini, comment "MAU" di postingan GIVEAWAY ini, LIKE, REPOST, Mention @vonitabermana di repost kalian dan TAG 5 org teman di postingan ini.. Pengumuman pemenang tgl 29 Desember 2019 yaa

Tahun baru kulit wajah kinclong karena NOVAGE 😍

Jangan lupa HASHTAG ini di postingan kalian yaa

#GiveAwayVonita 
#GiveAway 
#VonitaBermana 
#BisnisOnlineOriflame 
#BisnisOriflame 
#Oriflame 
#BisnisOnline 
Bismillah, semoga saya beruntung😍 @vonitabermana
@frstni @rdhty95 @uminya_ghaisan @_anggraeniekasptr @idapradipta_

#repost mbak @vonitabermana GIVE AWAY LAGI 😍😍 1 set NOVAGE Ultimate Lift seharga Rp. 1.899.000- utk 1 org yg BERUNTUNG ❤️❤️❤️❤️ Caranya : Follow IG aku ini, comment "MAU" di postingan GIVEAWAY ini, LIKE, REPOST, Mention @vonitabermana di repost kalian dan TAG 5 org teman di postingan ini.. Pengumuman pemenang tgl 29 Desember 2019 yaa Tahun baru kulit wajah kinclong karena NOVAGE 😍 Jangan lupa HASHTAG ini di postingan kalian yaa #GiveAwayVonita #GiveAway #VonitaBermana #BisnisOnlineOriflame #BisnisOriflame #Oriflame #BisnisOnline Bismillah, semoga saya beruntung😍 @vonitabermana @frstni @rdhty95 @uminya_ghaisan @_anggraeniekasptr @idapradipta_ - 47 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
🦋 Sur commande seulement 🦋
🦋 Livraison partout au Maroc par Amana à 50 Dhs en 7 à 15 jours🦋
.
.
.
.
.
#fashion #maroc #marocaine #rabat #casablanca #marrakech #agadir  #mariagemarocain #makeup #bag #bags #shopping #shoppingonline #boutique #mode #style #fashionblogger #store #giveaway #chahdoudastore

🦋 Sur commande seulement 🦋 🦋 Livraison partout au Maroc par Amana à 50 Dhs en 7 à 15 jours🦋 . . . . . #fashion #maroc #marocaine #rabat #casablanca #marrakech #agadir #mariagemarocain #makeup #bag #bags #shopping #shoppingonline #boutique #mode #style #fashionblogger #store #giveaway #chahdoudastore - 48 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Gepersonaliseerde jassen voor @ackkontich 🤩.
.
.
💌 info@zedd.be
.
.
#ack #ackkontich #volkwagen #audi #automobiel #partofautonatiegroup #autonatie #jacket #navyblue #jas #broderie #giveaway #relatiegeschenk #personalizedgifts #promogift #coldweather #colddays #work #workclothes #embroidery

Gepersonaliseerde jassen voor @ackkontich 🤩. . . 💌 info@zedd.be . . #ack #ackkontich #volkwagen #audi #automobiel #partofautonatiegroup #autonatie #jacket #navyblue #jas #broderie #giveaway #relatiegeschenk #personalizedgifts #promogift #coldweather #colddays #work #workclothes #embroidery - 56 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
It’s DAY 9 of #ChristmasGiveaways we are giving you the chance to win this charming set of bath towels from @orlakiely . To enter the #giveaway LIKE this post, TAG a friend in the comments and make sure you're FOLLOWing us. You have until 12am tonight and the winner will be announced before midday tomorrow. Good Luck!
Visit www.ashleywilde.com/terms-conditions/ for T&Cs

It’s DAY 9 of #ChristmasGiveaways we are giving you the chance to win this charming set of bath towels from @orlakiely . To enter the #giveaway LIKE this post, TAG a friend in the comments and make sure you're FOLLOWing us. You have until 12am tonight and the winner will be announced before midday tomorrow. Good Luck! Visit www.ashleywilde.com/terms-conditions/ for T&Cs - 56 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
#giveaway #marvo #gaming #gamescon2019 #setup @marvo.serbia Kome jos treba crni setup? 🤔

#giveaway #marvo #gaming #gamescon2019 #setup @marvo.serbia Kome jos treba crni setup? 🤔 - 58 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
🗣<CircleDNA Christmas Giveaway> 
So Excited to receive @circledna premium kit after training! As a super health conscious freak, I wanted to know my genetic blueprint, stress profile, how to optimize my nutrition, pharmacogenetics (my response to drugs) & to identify my genetic risk for cancer & various diseases~ Wouldn’t it be great to know your optimal diet that effectively makes you lose weight? Or even better, detect if you have a high risk of cancer & be able to prevent it? All it takes is a simple saliva swab~ Gonna bless one lucky winner (1 set worth $800) this Christmas~ Enjoy guys! ❤️ 1) Follow @circledna @mikekwah & tag friends.
2) Comment why you want it.
3) The Winner will be notified in Dec.  #CircleDNAStory #CircleDNAYourLife #CircleDNAChangeMaker #DNAkit #health #healthylifestyle #sg #asia #sggiveaway #giveaway

🗣<CircleDNA Christmas Giveaway> So Excited to receive @circledna premium kit after training! As a super health conscious freak, I wanted to know my genetic blueprint, stress profile, how to optimize my nutrition, pharmacogenetics (my response to drugs) & to identify my genetic risk for cancer & various diseases~ Wouldn’t it be great to know your optimal diet that effectively makes you lose weight? Or even better, detect if you have a high risk of cancer & be able to prevent it? All it takes is a simple saliva swab~ Gonna bless one lucky winner (1 set worth $800) this Christmas~ Enjoy guys! ❤️ 1) Follow @circledna @mikekwah & tag friends. 2) Comment why you want it. 3) The Winner will be notified in Dec. #CircleDNAStory #CircleDNAYourLife #CircleDNAChangeMaker #DNAkit #health #healthylifestyle #sg #asia #sggiveaway #giveaway - 59 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Bagi saya, mengikuti giveaway itu nggak wajib. Dan saya juga nggak terlalu ambisius untuk mengikuti setiap event giveaway. Alasan saya ikutan giveaway adalah kebetulan temanya saya kuasai atau dengan menulis giveaway membantu saya menuangkan ide-ide yang diminta dalam tema giveaway tersebut. Jadi bukan semata karena ngejar hadiahnya.

Mengikuti giveaway tak jarang menggali kreativitas saya dalam menulis. Jadi saya pun mulai kembali ngubek-ngubek folder lama yang terbengkalai. Lalu mulai merangkai kata dan mempostingnya di blog. Masalah menang atau kalah, dan bisa ditebak, kebanyakan kalahnya 😀 urusan belakang. Hehehe.. 😀

Nah.. sensasi ngubek-ngubek folder lama ini jadi keasyikan tersendiri untuk saya. Salah satunya membuat saya kembali bernostalgia dengan tulisan jadul saya. Dan tak jarang, saya pun kembali tergerak menyelesaikan tulisan lama saya yang belum selesai dan sempat tertunda lamaaa sekaliii. Tuh.. asyik kan?

Dan tetiba saya teringat kata-kata bijak bahwa: “Menulis itu baik, namun menyelesaikan sebuah tulisan itu jauh lebih baik”. Bwahahaha.. :lol:. Saya tertohok…! *ngumpet*

Oya, balik lagi ke masalah giveaway. Pernah ada yang komen di salah satu postingan saya, katanya saya rajin ikutan giveaway. Hahaha.. 😆

Masa sih? Kayanya kebetulan aja pas si temen yang blogwalking ke blog saya, pas dia baca postingan yang saya ikutkan untuk giveaway. Padahal banyak postingan yang saya tulis karena memang saya suka menulisnya. Nggak pakai embel-embel giveaway. Bener deh.

Saya sendiri nggak sadar kalau dari beberapa postingan saya ternyata banyak yang diikutkan buat giveaway. Etapi bukan berarti kalau saya rajin ikutan giveaway, saya juga rajin membawa pulang hadiah loh. Malah hampir semuanya kebanyakan tulisan saya itu banyak gagalnya. Nggak menang sama sekali. Tapi yang pasti, mengikuti event giveaway membantu saya menghalau writers block. Dan itu jauh lebih baik menurut saya.

Saya tu suka ngikutin giveaway karna ada kerjaan aja gitu lalu ada tantangan sendiri gtu aja seh, apalage untuk liburan panjang ini pasti butuh kerjaan bosan dirumah terus :v 
Semoga ajaa kali ini dapat :) #giveawayafganbooks #giveaway #giveaways #lfl💛 #fff

Bagi saya, mengikuti giveaway itu nggak wajib. Dan saya juga nggak terlalu ambisius untuk mengikuti setiap event giveaway. Alasan saya ikutan giveaway adalah kebetulan temanya saya kuasai atau dengan menulis giveaway membantu saya menuangkan ide-ide yang diminta dalam tema giveaway tersebut. Jadi bukan semata karena ngejar hadiahnya. Mengikuti giveaway tak jarang menggali kreativitas saya dalam menulis. Jadi saya pun mulai kembali ngubek-ngubek folder lama yang terbengkalai. Lalu mulai merangkai kata dan mempostingnya di blog. Masalah menang atau kalah, dan bisa ditebak, kebanyakan kalahnya 😀 urusan belakang. Hehehe.. 😀 Nah.. sensasi ngubek-ngubek folder lama ini jadi keasyikan tersendiri untuk saya. Salah satunya membuat saya kembali bernostalgia dengan tulisan jadul saya. Dan tak jarang, saya pun kembali tergerak menyelesaikan tulisan lama saya yang belum selesai dan sempat tertunda lamaaa sekaliii. Tuh.. asyik kan? Dan tetiba saya teringat kata-kata bijak bahwa: “Menulis itu baik, namun menyelesaikan sebuah tulisan itu jauh lebih baik”. Bwahahaha.. :lol:. Saya tertohok…! *ngumpet* Oya, balik lagi ke masalah giveaway. Pernah ada yang komen di salah satu postingan saya, katanya saya rajin ikutan giveaway. Hahaha.. 😆 Masa sih? Kayanya kebetulan aja pas si temen yang blogwalking ke blog saya, pas dia baca postingan yang saya ikutkan untuk giveaway. Padahal banyak postingan yang saya tulis karena memang saya suka menulisnya. Nggak pakai embel-embel giveaway. Bener deh. Saya sendiri nggak sadar kalau dari beberapa postingan saya ternyata banyak yang diikutkan buat giveaway. Etapi bukan berarti kalau saya rajin ikutan giveaway, saya juga rajin membawa pulang hadiah loh. Malah hampir semuanya kebanyakan tulisan saya itu banyak gagalnya. Nggak menang sama sekali. Tapi yang pasti, mengikuti event giveaway membantu saya menghalau writers block. Dan itu jauh lebih baik menurut saya. Saya tu suka ngikutin giveaway karna ada kerjaan aja gitu lalu ada tantangan sendiri gtu aja seh, apalage untuk liburan panjang ini pasti butuh kerjaan bosan dirumah terus :v Semoga ajaa kali ini dapat :) #giveawayafganbooks #giveaway #giveaways #lfl 💛 #fff - 1 minute ago

2 Likes
0 Comments
0
Now Monday is over.. TIME FOR A FLASH GIVEAWAY!!! With the festive season upon us, this book is the ideal gift for the inquisitive youngster or curious adult who’s keen on an adventure among the stars.. with special thx to Melbourne University Press we have one copy to giveaway!!! Just ensure you’re following us here on @read3rz_revu and like this post for your chance to win.. tag a friend for extra entries!!! Aussie residents only, comp closes Wednesday 11 December 2019, 8PM @mupublishing @all_about_pr_queen @lisa.harveysmith #underthestars #bookish #giveaway #children #space #astrophysics #educational #bookstagram #giveaway #competition #bookgiveaway #flashgiveaway #books #bookworm #stars #lisaharveysmith #melbourneuniversitypress

Now Monday is over.. TIME FOR A FLASH GIVEAWAY!!! With the festive season upon us, this book is the ideal gift for the inquisitive youngster or curious adult who’s keen on an adventure among the stars.. with special thx to Melbourne University Press we have one copy to giveaway!!! Just ensure you’re following us here on @read3rz_revu and like this post for your chance to win.. tag a friend for extra entries!!! Aussie residents only, comp closes Wednesday 11 December 2019, 8PM @mupublishing @all_about_pr_queen @lisa.harveysmith #underthestars #bookish #giveaway #children #space #astrophysics #educational #bookstagram #giveaway #competition #bookgiveaway #flashgiveaway #books #bookworm #stars #lisaharveysmith #melbourneuniversitypress - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
{MINIGAME} 🎄🎁BIBARAM TAILOR’S XMAS’ GIVE AWAY 🎁🎄
🎀 Tháng 12 của lễ hội và sẻ chia, BiBaram Tailor’s quyết định làm một chú Minigame nhỏ xinh dành tặng cho các bạn đây 🌟
-
🎁 Phần thưởng: 01 set XM5 cho các bé 20cm, gồm mũ và áo choàng hoạ tiết bông tuyết cực frozen hehe ❄️
-
👉 Cách tham gia Minigame:
1. Follow Instagram @bibaramtailors 
2. Like post này
3. Comment một số bất kì từ 000-999 và TAG 3 người bạn
-
⭐️ Các bạn lưu ý:
- Phần thưởng chỉ dành cho 01 bạn may mắn duy nhất
- Phải làm đầy đủ theo 3 bước trên để được tính là hợp lệ
- Tài khoản tham gia chơi phải có ít nhất 50 followers
- BiBaram sẽ chọn người thắng cuộc dựa trên thời gian comment sớm nhất, có số trùng hoặc nhỏ hơn gần nhất với 03 chữ số cuối của kết quả giải đặc biệt xổ số miền Bắc ngày 12/12
-
⏰ Thời gian: Bắt đầu từ 20h 9/12 đến 17h 12/12
-
Chúc các bạn may mắn, chúc các bé có quà Noel sớm từ BiBaram Tailor’s nhennn 🎄✨
#giveaway #minigame #bibaramtailors #outfitfordoll #outfitfordoll20cm #kpopdoll #kpopdollstagram #dollstagram #xmas

{MINIGAME} 🎄🎁BIBARAM TAILOR’S XMAS’ GIVE AWAY 🎁🎄 🎀 Tháng 12 của lễ hội và sẻ chia, BiBaram Tailor’s quyết định làm một chú Minigame nhỏ xinh dành tặng cho các bạn đây 🌟 - 🎁 Phần thưởng: 01 set XM5 cho các bé 20cm, gồm mũ và áo choàng hoạ tiết bông tuyết cực frozen hehe ❄️ - 👉 Cách tham gia Minigame: 1. Follow Instagram @bibaramtailors 2. Like post này 3. Comment một số bất kì từ 000-999 và TAG 3 người bạn - ⭐️ Các bạn lưu ý: - Phần thưởng chỉ dành cho 01 bạn may mắn duy nhất - Phải làm đầy đủ theo 3 bước trên để được tính là hợp lệ - Tài khoản tham gia chơi phải có ít nhất 50 followers - BiBaram sẽ chọn người thắng cuộc dựa trên thời gian comment sớm nhất, có số trùng hoặc nhỏ hơn gần nhất với 03 chữ số cuối của kết quả giải đặc biệt xổ số miền Bắc ngày 12/12 - ⏰ Thời gian: Bắt đầu từ 20h 9/12 đến 17h 12/12 - Chúc các bạn may mắn, chúc các bé có quà Noel sớm từ BiBaram Tailor’s nhennn 🎄✨ #giveaway #minigame #bibaramtailors #outfitfordoll #outfitfordoll20cm #kpopdoll #kpopdollstagram #dollstagram #xmas - 1 minute ago

7 Likes
0 Comments
0
Satisfying vid squeezing chiffon✨from @glosscakecosmetics super shiny & smooth asf!
I love me some Billie Eilish 💗
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
• 
Follow👉🏽 @glosscakecosmetics
#glosscake #giveaway #giveaways #explore #explorepage #lipglossvendor #lipgloss #lipglossjunkie #glosscakebabe
#lipglossaddict #lipglosspoppin #lipglossline #lipglosses #lipglosslover #lipgloss #explorepage #lipglossmemes #lipglosscollection #lipglosschallenge #glossbomb #glossylips #glosses #glossitup #glossboss

Satisfying vid squeezing chiffon✨from @glosscakecosmetics super shiny & smooth asf! I love me some Billie Eilish 💗 • • • • • • • • • • • • • • • Follow👉🏽 @glosscakecosmetics #glosscake #giveaway #giveaways #explore #explorepage #lipglossvendor #lipgloss #lipglossjunkie #glosscakebabe #lipglossaddict #lipglosspoppin #lipglossline #lipglosses #lipglosslover #lipgloss #explorepage #lipglossmemes #lipglosscollection #lipglosschallenge #glossbomb #glossylips #glosses #glossitup #glossboss - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
Who’s ready for another🎄12 Days of Deals & Giveaways!🎄✨?!👀
⠀⠀
If you’re looking to give a little green this holiday season, we’ve got the perfect CBD giveaway for you 🌿✨😍
⠀⠀
What you’ll get:
- A beautiful green vegan leather handbag 🌿
- “Cannabliss” CBD infused candle🤗
- & CBD Body Exfoliant!🧖🏽‍♀️
⠀⠀
To enter all you need to enter is join our Facebook community with the link in the bio, and then comment below with a ✅ & you’re other favorite emojis🥰
⠀⠀
Happy 12 Days of Giveaways🤩
.
.
.
.
.
.
 #crueltyfree #crueltyfreebeauty #crueltyfreemakeup #crueltyfreecosmetics #crueltyfreeskincare #crueltyfreeliving #crueltyfreefashion #crueltyfreeproducts #crueltyfreelife #crueltyfreehair #crueltyfreelifestyle #crueltyfreebrand #vegan #vegansofig #veganism #veganlife #vegansofinstagram #veganCommunity #veganbrand #veganproducts #shopvegan #giveaways #giveaway #holiday #holidaybundle #shopping #holidayshopping #

Who’s ready for another🎄12 Days of Deals & Giveaways!🎄✨?!👀 ⠀⠀ If you’re looking to give a little green this holiday season, we’ve got the perfect CBD giveaway for you 🌿✨😍 ⠀⠀ What you’ll get: - A beautiful green vegan leather handbag 🌿 - “Cannabliss” CBD infused candle🤗 - & CBD Body Exfoliant!🧖🏽‍♀️ ⠀⠀ To enter all you need to enter is join our Facebook community with the link in the bio, and then comment below with a ✅ & you’re other favorite emojis🥰 ⠀⠀ Happy 12 Days of Giveaways🤩 . . . . . . #crueltyfree #crueltyfreebeauty #crueltyfreemakeup #crueltyfreecosmetics #crueltyfreeskincare #crueltyfreeliving #crueltyfreefashion #crueltyfreeproducts #crueltyfreelife #crueltyfreehair #crueltyfreelifestyle #crueltyfreebrand #vegan #vegansofig #veganism #veganlife #vegansofinstagram #veganCommunity #veganbrand #veganproducts #shopvegan #giveaways #giveaway #holiday #holidaybundle #shopping #holidayshopping # - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.