#jjcm

698,223 posts

[WE BUILD ‘FRIENDSHIP’ NOT ‘FANSHIP’ 🖖✌️]
Salaam and howdy #qrispsters 👋👋👋
.
.
Check out us closely for the outcome and updates of our SERVICES.
TERIMA KASIH BUAT SEMUA kerana menjadikan kami POSITIF seperti hari ini dan untuk masa hadapan 🥰🤲
.
.
Korang tau kan yg @qrisp.jhb ada buat perkhidmatan CATERING juga kan, so boleh hubungi kami untuk mendapatkan EXPERIENCE #qrispcaters yang anda perlukan. TEKAN LINK DI BIO untuk berhubung dengan kami ☺️🙌
.
.
CATERING, CAFE, POPUPs is ON! OUR FOODTRUCK IS CURRENTLY UPGRADING PLEASE CONTACT US FOR OUR LOCATION & DETAILS.
.
.
#qrisplovesyou #halalmalaysia #tortillachips #baazarpaknil  #produkbumiputera #ejendiperlukan #agentwantedmalaysia #nachosmalaysia #nachos #johorbahru #kualalumpur #shahalam #singapore #keifoodtruckjb #cateringjb #eventjb #malaysianfoodtruck #jjcm #jalanjalancarimakan
#foodgraphy #foodgram #foodtruckjohorbahru #cateringjb #cateringjohorbahru #artisancateringjb #artisancatering

[WE BUILD ‘FRIENDSHIP’ NOT ‘FANSHIP’ 🖖✌️] Salaam and howdy #qrispsters 👋👋👋 . . Check out us closely for the outcome and updates of our SERVICES. TERIMA KASIH BUAT SEMUA kerana menjadikan kami POSITIF seperti hari ini dan untuk masa hadapan 🥰🤲 . . Korang tau kan yg @qrisp.jhb ada buat perkhidmatan CATERING juga kan, so boleh hubungi kami untuk mendapatkan EXPERIENCE #qrispcaters yang anda perlukan. TEKAN LINK DI BIO untuk berhubung dengan kami ☺️🙌 . . CATERING, CAFE, POPUPs is ON! OUR FOODTRUCK IS CURRENTLY UPGRADING PLEASE CONTACT US FOR OUR LOCATION & DETAILS. . . #qrisplovesyou #halalmalaysia #tortillachips #baazarpaknil #produkbumiputera #ejendiperlukan #agentwantedmalaysia #nachosmalaysia #nachos #johorbahru #kualalumpur #shahalam #singapore #keifoodtruckjb #cateringjb #eventjb #malaysianfoodtruck #jjcm #jalanjalancarimakan #foodgraphy #foodgram #foodtruckjohorbahru #cateringjb #cateringjohorbahru #artisancateringjb #artisancatering - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Nice place.. ❤️❤️💖💖
#tripkohsamui #8hingga11dec2019 #jjcm

Nice place.. ❤️❤️💖💖 #tripkohsamui #8hingga11dec2019 #jjcm - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
musim hujan ni selalu sangat perut berbunyi sebab lapar lepastu tak tahu nak makan kat mana ??? Jawapannya ada di @kelabkopi ♥️
Dari menu local sampai la western, semua ada 😍 air tak payah cakap la, nama pun Kelab Kopi, macam macam ada ! Dah taknak cakap banyak, nak tahu lebih lebih, sampai la sini dulu hehe jumpa nanti ! 😘

#kelabkopi #kksquad #cafe #coffee #batupahat #jjcm #viral

musim hujan ni selalu sangat perut berbunyi sebab lapar lepastu tak tahu nak makan kat mana ??? Jawapannya ada di @kelabkopi ♥️ Dari menu local sampai la western, semua ada 😍 air tak payah cakap la, nama pun Kelab Kopi, macam macam ada ! Dah taknak cakap banyak, nak tahu lebih lebih, sampai la sini dulu hehe jumpa nanti ! 😘 #kelabkopi #kksquad #cafe #coffee #batupahat #jjcm #viral - 5 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
French Sea Salt! #sukiya #jjcm #vcso #vscocam

French Sea Salt! #sukiya #jjcm #vcso #vscocam - 5 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Cadbury Old Gold 70% Cocoa & Roast Almond  180g. Rasa padu koko. Sukakan rasa koko lebih? Try yang ini yer💪🏻
.

Memerlukan coklat2 kami dalam kuantiti banyak? Terus hubungi kami. Harga special kami bagi👍🏻
.
 Whatsapp/Sms/Call : 0194145171 
Facebook : Chocolate Collection
Instagram : chocolate_collection

#chocolatecollection #coklat #chocolate  #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklatlangkawi #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #coklatmurah #bouquetchocolate #halal #doorgift #ootd #jjcm #bmf #buymuslimfirst #cadbury

Cadbury Old Gold 70% Cocoa & Roast Almond 180g. Rasa padu koko. Sukakan rasa koko lebih? Try yang ini yer💪🏻 . Memerlukan coklat2 kami dalam kuantiti banyak? Terus hubungi kami. Harga special kami bagi👍🏻 . Whatsapp/Sms/Call : 0194145171 Facebook : Chocolate Collection Instagram : chocolate_collection #chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklatlangkawi #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #coklatmurah #bouquetchocolate #halal #doorgift #ootd #jjcm #bmf #buymuslimfirst #cadbury - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Spa Day...😅
#bizfun #spaday #mystyle #withbae #BAE #postsurgery #destressing #dietanotherday #everydaycheatday #makanmakanday #familylove #missinggongyoo #jjcm #musttry #itsyummy #happytummy #anisgoeat #tasty #foodporn #vscocam #foodie #gdgdbabybaby #연인 #iwillkeepsendingyoumyheart

Spa Day...😅 #bizfun #spaday #mystyle #withbae #BAE #postsurgery #destressing #dietanotherday #everydaycheatday #makanmakanday #familylove #missinggongyoo #jjcm #musttry #itsyummy #happytummy #anisgoeat #tasty #foodporn #vscocam #foodie #gdgdbabybaby #연인 #iwillkeepsendingyoumyheart - 11 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
💥PROMOSI Y.E.S KEROPOK LEKOR VIRAL 💥
 Sudah Bermula ❗❗❗
. 
Apa yang best dengan promosi kali ini ??
ADA DISCOUNT!! Jimat sebanyak RM4 😱 SIAP FREE SOS‼️
. 
PROMOSI akan berlangsung pada :
💟 1 DISEMBER 2019 ➖ 31  DISEMBER 2019 (12 malam) sahaja!!!
. 👉👉Syaratnya beli PACK Dengan harga RM28 ..RM28.. RM28
ANDA akan jimat RM4.!!! RM4!!! RM4!! uoolsss....
. *1 pack harga seperti biasa ya (RM8)sepek
* Boleh campur samada nak Crispy atau Asli.
. ❤️Proses Setiap Hari dan bukan ambil dr Terengganu buat di Kulai.
💯Resepi Ori Ganu
✔️Banyak isi  Ikang
❎ Takde Tulang.
🆓 Sos Keropok Lekor (rasa masam, manis, pedas-origanl
. 👍👍InsyaAllah  Di JAMIN  Lekor Viral SEDAP, LEMBUT walaopon dah Sejuk. 
CEPAT.!!!CEPAT..!!!
jom booking sekarang.!!! Pakat rebut peluang ini..👏👏👏😍
. 🛵🛵 Penghantaran sekitar Kulai- Jb . 📫🚚Pos Ke Seleruh Malaysia
. 
Nak order tekan je wasap di link bio atau save no +60103069670
.
#keropoklekorjohor
#keropoklekor #keropoklekorsedap #keropoklekorkulai #keropkklekorfresh #keropoklekorlosongkulai #keropoklosong #keropoklekorcrispy #keropoklekorasli #keropoklekorjb #kulai #jb #frozenfoodkulaj #skudai #utmjb #skudaijohor #bmf #productmulim #jjcm #jjcmjb #jjcmkulai #senai #codkulai #deliveryfoodjb #deliveryfoodkulai #fooddeliveryjb #larkin #codjb #cikguseo #terapiinstagram

💥PROMOSI Y.E.S KEROPOK LEKOR VIRAL 💥 Sudah Bermula ❗❗❗ . Apa yang best dengan promosi kali ini ?? ADA DISCOUNT!! Jimat sebanyak RM4 😱 SIAP FREE SOS‼️ . PROMOSI akan berlangsung pada : 💟 1 DISEMBER 2019 ➖ 31 DISEMBER 2019 (12 malam) sahaja!!! . 👉👉Syaratnya beli PACK Dengan harga RM28 ..RM28.. RM28 ANDA akan jimat RM4.!!! RM4!!! RM4!! uoolsss.... . *1 pack harga seperti biasa ya (RM8)sepek * Boleh campur samada nak Crispy atau Asli. . ❤️Proses Setiap Hari dan bukan ambil dr Terengganu buat di Kulai. 💯Resepi Ori Ganu ✔️Banyak isi Ikang ❎ Takde Tulang. 🆓 Sos Keropok Lekor (rasa masam, manis, pedas-origanl . 👍👍InsyaAllah Di JAMIN Lekor Viral SEDAP, LEMBUT walaopon dah Sejuk. CEPAT.!!!CEPAT..!!! jom booking sekarang.!!! Pakat rebut peluang ini..👏👏👏😍 . 🛵🛵 Penghantaran sekitar Kulai- Jb . 📫🚚Pos Ke Seleruh Malaysia . Nak order tekan je wasap di link bio atau save no +60103069670 . #keropoklekorjohor #keropoklekor #keropoklekorsedap #keropoklekorkulai #keropkklekorfresh #keropoklekorlosongkulai #keropoklosong #keropoklekorcrispy #keropoklekorasli #keropoklekorjb #kulai #jb #frozenfoodkulaj #skudai #utmjb #skudaijohor #bmf #productmulim #jjcm #jjcmjb #jjcmkulai #senai #codkulai #deliveryfoodjb #deliveryfoodkulai #fooddeliveryjb #larkin #codjb #cikguseo #terapiinstagram - 12 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Jom Rasai keropok lekor fresh resepi asli terengganu di Kulai Besar
.
❤️Keropok lekor diproses tiap hari.
💯Resepi Asli Terengganu. ❤️Sedap & Lembut walaupon sejuk. 🐟Isi ikan yg banyak & segar. ❎Tiada Tulang. ❎Tidak Gatal Tekak.
🆓 SOS rasa sama mcm terengganu MASAM MANIS PEDAS.
.
Dimana Gerainya?? 👇
.
📌Lekor Viral Esnieta
Gerai No 8, Medan Selera MPKu, Jalan, Kulai Besar, 81000 Kulai, Johor
014-525 6139
Google Maps👇
https://maps.google.com/?cid=12214165930052096424&hl=en&gl=us
Buka 9.30pg-6.30 ptg.
Tutup akan diimform di Igshop & Page Facebook Lekor Viral
.
. 
#lekorviral
#ngecessterokboh #keropoklekorfreshkulai #keropoklekorkulai #keropoklekorsedap #keropoklekorjohor
#keropoklekor #keropoklekorfrozen
 #keropoklekorcrispykulai
#keropoklekorlosong #keropoklekorlosongkulai  #jjcm #jjcmjohor #jjcmkulai #halalfood #makananviral #makananviraljb #cikguseo #terapiinstagram #instaboomakademi #bmf #produkmuslim

Jom Rasai keropok lekor fresh resepi asli terengganu di Kulai Besar . ❤️Keropok lekor diproses tiap hari. 💯Resepi Asli Terengganu. ❤️Sedap & Lembut walaupon sejuk. 🐟Isi ikan yg banyak & segar. ❎Tiada Tulang. ❎Tidak Gatal Tekak. 🆓 SOS rasa sama mcm terengganu MASAM MANIS PEDAS. . Dimana Gerainya?? 👇 . 📌Lekor Viral Esnieta Gerai No 8, Medan Selera MPKu, Jalan, Kulai Besar, 81000 Kulai, Johor 014-525 6139 Google Maps👇 https://maps.google.com/?cid=12214165930052096424&hl=en&gl=us Buka 9.30pg-6.30 ptg. Tutup akan diimform di Igshop & Page Facebook Lekor Viral . . #lekorviral #ngecessterokboh #keropoklekorfreshkulai #keropoklekorkulai #keropoklekorsedap #keropoklekorjohor #keropoklekor #keropoklekorfrozen #keropoklekorcrispykulai #keropoklekorlosong #keropoklekorlosongkulai #jjcm #jjcmjohor #jjcmkulai #halalfood #makananviral #makananviraljb #cikguseo #terapiinstagram #instaboomakademi #bmf #produkmuslim - 13 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💥PROMOSI Y.E.S KEROPOK LEKOR VIRAL 💥
 Sudah Bermula ❗❗❗
. 
Apa yang best dengan promosi kali ini ??
ADA DISCOUNT!! Jimat sebanyak RM4 😱 SIAP FREE SOS‼️
. 
PROMOSI akan berlangsung pada :
💟 1 DISEMBER 2019 ➖ 31  DISEMBER 2019 (12 malam) sahaja!!!
. 👉👉Syaratnya beli PACK Dengan harga RM28 ..RM28.. RM28
ANDA akan jimat RM4.!!! RM4!!! RM4!! uoolsss....
. *1 pack harga seperti biasa ya (RM8)sepek
* Boleh campur samada nak Crispy atau Asli.
. ❤️Proses Setiap Hari dan bukan ambil dr Terengganu buat di Kulai.
💯Resepi Ori Ganu
✔️Banyak isi  Ikang
❎ Takde Tulang.
🆓 Sos Keropok Lekor (rasa masam, manis, pedas-origanl
. 👍👍InsyaAllah  Di JAMIN  Lekor Viral SEDAP, LEMBUT walaopon dah Sejuk. 
CEPAT.!!!CEPAT..!!!
jom booking sekarang.!!! Pakat rebut peluang ini..👏👏👏😍
. 🛵🛵 Penghantaran sekitar Kulai- Jb . 📫🚚Pos Ke Seleruh Malaysia
. 
Nak order tekan je wasap di link bio atau save no +60103069670
.
#keropoklekorjohor
#keropoklekor #keropoklekorsedap #keropoklekorkulai #keropkklekorfresh #keropoklekorlosongkulai #keropoklosong #keropoklekorcrispy #keropoklekorasli #keropoklekorjb #kulai #jb #frozenfoodkulaj #skudai #utmjb #skudaijohor #bmf #productmulim #jjcm #jjcmjb #jjcmkulai #senai #codkulai #deliveryfoodjb #deliveryfoodkulai #fooddeliveryjb #larkin #codjb #cikguseo #terapiinstagram

💥PROMOSI Y.E.S KEROPOK LEKOR VIRAL 💥 Sudah Bermula ❗❗❗ . Apa yang best dengan promosi kali ini ?? ADA DISCOUNT!! Jimat sebanyak RM4 😱 SIAP FREE SOS‼️ . PROMOSI akan berlangsung pada : 💟 1 DISEMBER 2019 ➖ 31 DISEMBER 2019 (12 malam) sahaja!!! . 👉👉Syaratnya beli PACK Dengan harga RM28 ..RM28.. RM28 ANDA akan jimat RM4.!!! RM4!!! RM4!! uoolsss.... . *1 pack harga seperti biasa ya (RM8)sepek * Boleh campur samada nak Crispy atau Asli. . ❤️Proses Setiap Hari dan bukan ambil dr Terengganu buat di Kulai. 💯Resepi Ori Ganu ✔️Banyak isi Ikang ❎ Takde Tulang. 🆓 Sos Keropok Lekor (rasa masam, manis, pedas-origanl . 👍👍InsyaAllah Di JAMIN Lekor Viral SEDAP, LEMBUT walaopon dah Sejuk. CEPAT.!!!CEPAT..!!! jom booking sekarang.!!! Pakat rebut peluang ini..👏👏👏😍 . 🛵🛵 Penghantaran sekitar Kulai- Jb . 📫🚚Pos Ke Seleruh Malaysia . Nak order tekan je wasap di link bio atau save no +60103069670 . #keropoklekorjohor #keropoklekor #keropoklekorsedap #keropoklekorkulai #keropkklekorfresh #keropoklekorlosongkulai #keropoklosong #keropoklekorcrispy #keropoklekorasli #keropoklekorjb #kulai #jb #frozenfoodkulaj #skudai #utmjb #skudaijohor #bmf #productmulim #jjcm #jjcmjb #jjcmkulai #senai #codkulai #deliveryfoodjb #deliveryfoodkulai #fooddeliveryjb #larkin #codjb #cikguseo #terapiinstagram - 15 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
EMMM LAZATNYAA CHICKEN WING BUTTER SPICES 😥
.
Aduh tak tahan betul godaan Butter Spices ni🤔 Dgn rasa dia yg berlemak & pedas2 sikit tu perghh😣 Nak kena cari Mr Celopps ni😉
.
Pertanyaan
01133157805
01133157805
01133157805
.
.
.
#mrcelopps #celopps #chickenwings #makanmakan #jjcm #mhi #redhot #blackpepper #butterspices #sungaibuloh #sgbuloh #restoran #malayfood #malayfoodie #malayfoods #malayfoodlicious #foodhunting #foodbeast #foodselangor #tempatmakanselangor #sedap #murah #duit #cuticuti #makanangin

EMMM LAZATNYAA CHICKEN WING BUTTER SPICES 😥 . Aduh tak tahan betul godaan Butter Spices ni🤔 Dgn rasa dia yg berlemak & pedas2 sikit tu perghh😣 Nak kena cari Mr Celopps ni😉 . Pertanyaan 01133157805 01133157805 01133157805 . . . #mrcelopps #celopps #chickenwings #makanmakan #jjcm #mhi #redhot #blackpepper #butterspices #sungaibuloh #sgbuloh #restoran #malayfood #malayfoodie #malayfoods #malayfoodlicious #foodhunting #foodbeast #foodselangor #tempatmakanselangor #sedap #murah #duit #cuticuti #makanangin - 17 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Milion TQ coming&support POKKEM❤️
Ayuh mari semua basahkan tekak disini🤣👍
.
Welcome PFJ 😘🙏🏻
“TakBoh Kering TeKok Mari Laaa Sinim”
.
💠Jom mari mari mari belake hok mane rase kering tekok tu mari basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem
.3Branch kami😃✌️ :
📍PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king
Pokkem Fruits&Juice🍓🥑🍋🍎🍐🍉🍒🍋🥑
🕰10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 3ptg-10.30mlm) .
.
📍Mayang Palace Batu Burok
🕰4ptg-12mlm (Selasa tutup)
.
📍Aeonbig Puchong Utama,Selangor
🕰10pg-10mlm
.
FB:Pokkem Fruits&Juice
IG:PokkemFruitsJuice
📞013-8161606
💠1% Jualan bulanan setiap bulan akan di sumbangkan ke Maahad@Anak yatim🤲
.
💠Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST
💪Keluaran Anok Jati Terengganu 😊✌️
‘Be Healthy Everyday’
#pokkemfruitsjuice#foodblogger 
#terengganu #anoktranung 
#amazingterengganu 
#beautifulterengganu
#bingsupokkem#jjcm 
#bingsuterengganu #bingsu
#jalanjalancarimakan #ohmyganung 
#makangmakangganu #sekmung
#foodphotography #foodpornmalaysia 
#foodporn #malaysia#batuburuk 
#kualaterengganu#terengganufood 
#terengganucafe #manggocheesecake #terengganukite 
#kualalumpurfood #puchong #putrajaya#dimsum 
TQ for coming n Suport Pokkem😍✌️

Milion TQ coming&support POKKEM❤️ Ayuh mari semua basahkan tekak disini🤣👍 . Welcome PFJ 😘🙏🏻 “TakBoh Kering TeKok Mari Laaa Sinim” . 💠Jom mari mari mari belake hok mane rase kering tekok tu mari basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .3Branch kami😃✌️ : 📍PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&Juice🍓🥑🍋🍎🍐🍉🍒🍋🥑 🕰10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 3ptg-10.30mlm) . . 📍Mayang Palace Batu Burok 🕰4ptg-12mlm (Selasa tutup) . 📍Aeonbig Puchong Utama,Selangor 🕰10pg-10mlm . FB:Pokkem Fruits&Juice IG:PokkemFruitsJuice 📞013-8161606 💠1% Jualan bulanan setiap bulan akan di sumbangkan ke Maahad@Anak yatim🤲 . 💠Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST 💪Keluaran Anok Jati Terengganu 😊✌️ ‘Be Healthy Everyday’ #pokkemfruitsjuice #foodblogger #terengganu #anoktranung #amazingterengganu #beautifulterengganu #bingsupokkem #jjcm #bingsuterengganu #bingsu #jalanjalancarimakan #ohmyganung #makangmakangganu #sekmung #foodphotography #foodpornmalaysia #foodporn #malaysia #batuburuk #kualaterengganu #terengganufood #terengganucafe #manggocheesecake #terengganukite #kualalumpurfood #puchong #putrajaya #dimsum TQ for coming n Suport Pokkem😍✌️ - 22 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
NAK MAKAN RAMAI2 TAPI TAKUT TAK CUKIP TEMPAT?😥
.
Kami ada Solusi utk anda iaitu Booking di Restoran Izi Stesen😲sbb tmpt kami luas dan kami akan sediakan ruang utk anda walaupun bilangan anda ramai👍So booking awal2 ye😁
.
Pertanyaan/Booking
0162932345
0162932345
0162932345
.
.
.
#izistesen #izirians #siputsedutcheese #makanmakan #jjcm #mhi #seafood #seafoodlovers #cheese #sungaibuloh #sgbuloh #restoran #malayfood #malayfoodie #malayfoods #malayfoodlicious #foodhunting #foodbeast #foodselangor #tempatmakanselangor #sedap #murah #duit #cuticuti #makanangin

NAK MAKAN RAMAI2 TAPI TAKUT TAK CUKIP TEMPAT?😥 . Kami ada Solusi utk anda iaitu Booking di Restoran Izi Stesen😲sbb tmpt kami luas dan kami akan sediakan ruang utk anda walaupun bilangan anda ramai👍So booking awal2 ye😁 . Pertanyaan/Booking 0162932345 0162932345 0162932345 . . . #izistesen #izirians #siputsedutcheese #makanmakan #jjcm #mhi #seafood #seafoodlovers #cheese #sungaibuloh #sgbuloh #restoran #malayfood #malayfoodie #malayfoods #malayfoodlicious #foodhunting #foodbeast #foodselangor #tempatmakanselangor #sedap #murah #duit #cuticuti #makanangin - 22 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Hungry..
.
.
@crazycup.co
@crazycup.co
@crazycup.co
.
#masaklemakayamciliapi #lunch #dinner #foodie #foodporn #foodblogger #malaysiafood #soyummy #jjcm #delicious #sogood #musttry #icook #crazycupco

Hungry.. . . @crazycup.co @crazycup.co @crazycup.co . #masaklemakayamciliapi #lunch #dinner #foodie #foodporn #foodblogger #malaysiafood #soyummy #jjcm #delicious #sogood #musttry #icook #crazycupco - 24 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Time diet trasa craving nak makan oreo cheesecake. 😅
.
.
Sekeping oreo kecik comel tu nak bakar kalori pun sama mcm 45 minit menari (opkos yg rancak, slow dance tak aci), 30 minit main roller blade ( bukan acah2 baru nak belajar main, tak acik gak ni pun), haaa nak senang buat je laa kerja rumah mengemas selama 80 minit.
.
.
Itu kalau makan sekeping laa kan.. kalau makan sepotong oreo cheesecake ni .. berganda2 laa kena buat.😅😅
.
.
.
Tag n share dgn kawan yg suka kek.
.
.
.
Secara rasminya pendaftaran Intake JANUARI dah dibuka. Klik link di bio IG @haliza.akmar untuk mendaftar. 🔥🔥
.
.
.
Peluang turun berat dengan mudah dengan ilmu yang betul, coach dan group support .
.
.
@haliza.akmar
+6012 2170547
I lost 26kg
.
.

#jomkurus #makansihat #kurusbadan #kurusonlinecoaching #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurus #kurussihat #kurussebelumkahwin #dietmalaysia #kempisperut  #dramasweetdreams #orangsibukpunbolehkurus
#teamcoachyatie #tipskurus #dietsihat  #jjcm #sayanakkurus #mirafilzah #tv3 #astro #kurusselamat #makansedap #makanmakan #masakan  #baking

Time diet trasa craving nak makan oreo cheesecake. 😅 . . Sekeping oreo kecik comel tu nak bakar kalori pun sama mcm 45 minit menari (opkos yg rancak, slow dance tak aci), 30 minit main roller blade ( bukan acah2 baru nak belajar main, tak acik gak ni pun), haaa nak senang buat je laa kerja rumah mengemas selama 80 minit. . . Itu kalau makan sekeping laa kan.. kalau makan sepotong oreo cheesecake ni .. berganda2 laa kena buat.😅😅 . . . Tag n share dgn kawan yg suka kek. . . . Secara rasminya pendaftaran Intake JANUARI dah dibuka. Klik link di bio IG @haliza.akmar untuk mendaftar. 🔥🔥 . . . Peluang turun berat dengan mudah dengan ilmu yang betul, coach dan group support . . . @haliza.akmar +6012 2170547 I lost 26kg . . #jomkurus #makansihat #kurusbadan #kurusonlinecoaching #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurus #kurussihat #kurussebelumkahwin #dietmalaysia #kempisperut #dramasweetdreams #orangsibukpunbolehkurus #teamcoachyatie #tipskurus #dietsihat #jjcm #sayanakkurus #mirafilzah #tv3 #astro #kurusselamat #makansedap #makanmakan #masakan #baking - 35 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Malam ni jangan lupa gaisss tengok drama #tqcaptain di #astroriamegadrama pukul 10pm 😊

To Order click this link
https://wa.me/60182821421

Jom follow ig @niqreesnack

#spicycheesepotatochips #saltedeggpotatochips #niqreesnack #haveachip #oneisneverenough #fooddeliverypuchong #fooddeliveryusj #fooddeliveryshahalam #fooddeliverydamansara #fooddeliverybukitjalil #bumiputera #homemade #halal #foodpanda #grabfood #bmf #produkbumiputera #chipssedap #dramasangat #jjcm #gegarvaganza2019 #tqcaptain #wasiatdarijordan

Malam ni jangan lupa gaisss tengok drama #tqcaptain di #astroriamegadrama pukul 10pm 😊 To Order click this link https://wa.me/60182821421 Jom follow ig @niqreesnack #spicycheesepotatochips #saltedeggpotatochips #niqreesnack #haveachip #oneisneverenough #fooddeliverypuchong #fooddeliveryusj #fooddeliveryshahalam #fooddeliverydamansara #fooddeliverybukitjalil #bumiputera #homemade #halal #foodpanda #grabfood #bmf #produkbumiputera #chipssedap #dramasangat #jjcm #gegarvaganza2019 #tqcaptain #wasiatdarijordan - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
SNACKING TIME DH NI???!!
.
Ade yg snacking burger ke??
.
Snacking sebenarnya sgt penting sbb ianya untuk meningkatkan lg metabolism badan untuk burn more calories.
So jgn skip snacking ye.
.
Nk tips lg boleh follow sy. 
@sy_amri93 
@sy_amri93 
@sy_amri93 .
.
. “Belajar untuk berubah”
.

Coach Syed - +60179270483
Coach Syed - +60179270483
Coach Syed - +60179270483
.

#kalaubukankitasiapalagi #jomkurus #kelantan #kelate #malaysia #lawak #onlinecoaching #tipsdiet #naksihat #nakkurus #gemuk #kuruscepat #jomubah #nasihat #dietsihat #theredwarriors #harimaumalaya #nakcantik #ctdk #unikl #uitm #jjcm #gemokisawesome #tv3 #astroarena #asalkaubahagia #terimakasih #sayasukamakan #primavalet #nasigoreng

SNACKING TIME DH NI???!! . Ade yg snacking burger ke?? . Snacking sebenarnya sgt penting sbb ianya untuk meningkatkan lg metabolism badan untuk burn more calories. So jgn skip snacking ye. . Nk tips lg boleh follow sy. @sy_amri93 @sy_amri93 @sy_amri93 . . . “Belajar untuk berubah” . Coach Syed - +60179270483 Coach Syed - +60179270483 Coach Syed - +60179270483 . #kalaubukankitasiapalagi #jomkurus #kelantan #kelate #malaysia #lawak #onlinecoaching #tipsdiet #naksihat #nakkurus #gemuk #kuruscepat #jomubah #nasihat #dietsihat #theredwarriors #harimaumalaya #nakcantik #ctdk #unikl #uitm #jjcm #gemokisawesome #tv3 #astroarena #asalkaubahagia #terimakasih #sayasukamakan #primavalet #nasigoreng - 37 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
LAGIK FREE REVIEW WEH..
.
Alang wat pree review pokok epal bidara Pak Mael ..trus la kita snacking petang.
Snaking epal ijau tu biasa..tp epal bidara..bukan kaleng2 ye..😁😁
.
Komisyen 50% jgn lupa ye Pak Mael😁😁
.
.
LETS KURUS CANTIK ONLINE COACHING❤
.
.
Klik link👇 di bio for details :
https://akaklilyonlinecoaching.wasap.my/ .
.
#workfromhome #tomtombak#resepidiet #dietpisang #tudungkekaboo #akaklilyonlinecoaching #jomkuruscantikonline #dramatv3 #dietmalaysia #kurussebelum2020 #instadaily #bengkungmurah #krimkuruspanas #zumbafitness #plussizeboutique #ketodiet
#gratitude #akaklilyonlinecoaching #blessedbeyondmeasure  #dramatv3 #blousemuslimah #bengkungkerengga #jjcm #sitinordiana #khainana #diettips #kurusonline #menudietsehat

LAGIK FREE REVIEW WEH.. . Alang wat pree review pokok epal bidara Pak Mael ..trus la kita snacking petang. Snaking epal ijau tu biasa..tp epal bidara..bukan kaleng2 ye..😁😁 . Komisyen 50% jgn lupa ye Pak Mael😁😁 . . LETS KURUS CANTIK ONLINE COACHING❤ . . Klik link👇 di bio for details : https://akaklilyonlinecoaching.wasap.my/ . . #workfromhome #tomtombak #resepidiet #dietpisang #tudungkekaboo #akaklilyonlinecoaching #jomkuruscantikonline #dramatv3 #dietmalaysia #kurussebelum2020 #instadaily #bengkungmurah #krimkuruspanas #zumbafitness #plussizeboutique #ketodiet #gratitude #akaklilyonlinecoaching #blessedbeyondmeasure #dramatv3 #blousemuslimah #bengkungkerengga #jjcm #sitinordiana #khainana #diettips #kurusonline #menudietsehat - 37 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
Aiskrim madu ni memang serius sedappp gais ! Sumpah tak tipu 🙋

Nak dapat dekat mana ? Ofkos dekat BIGBEE GARDEN 🐝

Wajib try tau !

#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #travelagent #trustedagent #temanmelanconganda #pakejpercutianawesome #pakejhujungminggu #pakejberbaloi #jommelancong #jjcm #foodhunting #foodporn #kakijalan #kakitravel #hatyai #bigbeegarden #honey

. . Aiskrim madu ni memang serius sedappp gais ! Sumpah tak tipu 🙋 Nak dapat dekat mana ? Ofkos dekat BIGBEE GARDEN 🐝 Wajib try tau ! #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #travelagent #trustedagent #temanmelanconganda #pakejpercutianawesome #pakejhujungminggu #pakejberbaloi #jommelancong #jjcm #foodhunting #foodporn #kakijalan #kakitravel #hatyai #bigbeegarden #honey - 39 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Woww kek #mamasab atas dulang hantaran 😍 
Kotak dah sedia cantik, hias je dgn ribbon dan letak je atas dulang.. kek dah mmg sedap.. pihak yg menerima confirm suka! .
Anda nak kek utk hantaran?
WA Kak Kien occay 😃👇🏻
.
WA 012-2763585 utk order 🚗🛵🚗🛵
.
https://OrderMamasabBakery.wasap.my
.
#ant2maqan #ant2dessert #kekviral #kekhantaran #kekkahwin #weddingcake
#dessert #jjcm #mahn #mamasab #superbrand
#mamasabkl #lubukkekno1malaysia #mamasabbatucaves

Woww kek #mamasab atas dulang hantaran 😍 Kotak dah sedia cantik, hias je dgn ribbon dan letak je atas dulang.. kek dah mmg sedap.. pihak yg menerima confirm suka! . Anda nak kek utk hantaran? WA Kak Kien occay 😃👇🏻 . WA 012-2763585 utk order 🚗🛵🚗🛵 . https://OrderMamasabBakery.wasap.my . #ant2maqan #ant2dessert #kekviral #kekhantaran #kekkahwin #weddingcake #dessert #jjcm #mahn #mamasab #superbrand #mamasabkl #lubukkekno1malaysia #mamasabbatucaves - 39 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
📍 Rabitah Nasi Campur (Depan Caltex Assam Jawa), Kuala Selangor, Selangor.
.
🗓️ Isnin, 9 Disember 2019.
.
🍛🥗 Nasi, ayam, tempe 🤭
.
#food #foodie #foodporn #foodphotography #makanselangor #makanmalaysia #masaklomakciliapi #negerisembilan #jalanjalan #jalanjalancarimakan #jjcmmalaysia #jjcm #makan

📍 Rabitah Nasi Campur (Depan Caltex Assam Jawa), Kuala Selangor, Selangor. . 🗓️ Isnin, 9 Disember 2019. . 🍛🥗 Nasi, ayam, tempe 🤭 . #food #foodie #foodporn #foodphotography #makanselangor #makanmalaysia #masaklomakciliapi #negerisembilan #jalanjalan #jalanjalancarimakan #jjcmmalaysia #jjcm #makan - 39 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.