#kankukejarcintakamu

84,856 posts

MY FAVOURATE ALL TIME ! ❀
.
🌸TRANSLUCENT LOOSE POWDER🌸
.
For those yang penggemar pakai bedak baby tu, nak senang kan..sebab najwa dulu tak pandai nak pakai compact or bedak muka apa2, just pakai bedak baby je..hehe..so..jika nak bertukar ke bedak muka yg selamat...THIS IS FOR YOU ! πŸ’―πŸ˜
.
❀ Translucent Loose Powder is the best powder ever sebab bila kita pakai je, wajah akan glowing serta merta tau. Bedak ni sangat halus dan lembut. Ada partikal crystal didalamnya. So bila pakai memang akan nampak shining dan glowing gitu.

Kelebihan Translucent Loose Powder ialah:
➑️ Matching dengan semua tona kulit, takkan jadi tepung gomak punya.
.
➑️ Memberi kemasan sheer dan jernih di muka.
.
➑️ Mengurangkan kilatan di wajah sepanjang hari.
.
➑️ Ringan dengan kemasan ala velvet di muka. Part ni memang best. Macam tak pakai apa-apa sangat. Weightless je
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat
.
Whatsapp 0188701229.
Najwa 
Beauty Consultant
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

MY FAVOURATE ALL TIME ! ❀ . 🌸TRANSLUCENT LOOSE POWDER🌸 . For those yang penggemar pakai bedak baby tu, nak senang kan..sebab najwa dulu tak pandai nak pakai compact or bedak muka apa2, just pakai bedak baby je..hehe..so..jika nak bertukar ke bedak muka yg selamat...THIS IS FOR YOU ! πŸ’―πŸ˜ . ❀ Translucent Loose Powder is the best powder ever sebab bila kita pakai je, wajah akan glowing serta merta tau. Bedak ni sangat halus dan lembut. Ada partikal crystal didalamnya. So bila pakai memang akan nampak shining dan glowing gitu. Kelebihan Translucent Loose Powder ialah: ➑️ Matching dengan semua tona kulit, takkan jadi tepung gomak punya. . ➑️ Memberi kemasan sheer dan jernih di muka. . ➑️ Mengurangkan kilatan di wajah sepanjang hari. . ➑️ Ringan dengan kemasan ala velvet di muka. Part ni memang best. Macam tak pakai apa-apa sangat. Weightless je . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Whatsapp 0188701229. Najwa Beauty Consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 13 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
1 CC CREAM SPF 15 MARY KAY ONLY RM50 ‼️ AND DAPAT FREE LIP TINT PULAK TU 😱
.
β˜€CC cream mary kayβ˜€
πŸ‘‰πŸ»CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care
.
πŸ‘‰πŸ»Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah
.
πŸ‘‰πŸ»Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak.
.
πŸ’‹ Kelebihan CC Cream Mary Kay ? πŸ’‹
.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat.
🌸Bebas Minyak & wangi
🌸Diuji oleh pakar dermatologist.
🌸Tidak menyumbatkan pori-pori
.
πŸ‘πŸ»Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau !
.
πŸ‘πŸ»Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim
.
πŸ‘πŸ»Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu
.
😍 BEST BEST BEST sangat!!
.
Nak free postage 😍 budget? Dont worry 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat
.
Najwa
www.wasap.my/60188701229
Independent Beauty Consultant
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

1 CC CREAM SPF 15 MARY KAY ONLY RM50 ‼️ AND DAPAT FREE LIP TINT PULAK TU 😱 . β˜€CC cream mary kayβ˜€ πŸ‘‰πŸ»CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care . πŸ‘‰πŸ»Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah . πŸ‘‰πŸ»Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak. . πŸ’‹ Kelebihan CC Cream Mary Kay ? πŸ’‹ . 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat. 🌸Bebas Minyak & wangi 🌸Diuji oleh pakar dermatologist. 🌸Tidak menyumbatkan pori-pori . πŸ‘πŸ»Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau ! . πŸ‘πŸ»Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim . πŸ‘πŸ»Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu . 😍 BEST BEST BEST sangat!! . Nak free postage 😍 budget? Dont worry 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Najwa www.wasap.my/60188701229 Independent Beauty Consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 2 days ago

9 Likes
0 Comments
0
β˜€CC cream mary kayβ˜€
πŸ‘‰πŸ»CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care
.
πŸ‘‰πŸ»Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah
.
πŸ‘‰πŸ»Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak.
.
πŸ’‹ Kelebihan CC Cream Mary Kay ? πŸ’‹
.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat.
🌸Bebas Minyak & wangi
🌸Diuji oleh pakar dermatologist.
🌸Tidak menyumbatkan pori-pori
.
πŸ‘πŸ»Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau !
.
πŸ‘πŸ»Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim
.
πŸ‘πŸ»Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu
.
😍 BEST BEST BEST sangat!!
.
Nak free postage 😍 budget? Dont worry 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat
.
Najwa
www.wasap.my/60188701229
Independent Beauty Consultant
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

β˜€CC cream mary kayβ˜€ πŸ‘‰πŸ»CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care . πŸ‘‰πŸ»Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah . πŸ‘‰πŸ»Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak. . πŸ’‹ Kelebihan CC Cream Mary Kay ? πŸ’‹ . 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat. 🌸Bebas Minyak & wangi 🌸Diuji oleh pakar dermatologist. 🌸Tidak menyumbatkan pori-pori . πŸ‘πŸ»Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau ! . πŸ‘πŸ»Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim . πŸ‘πŸ»Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu . 😍 BEST BEST BEST sangat!! . Nak free postage 😍 budget? Dont worry 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Najwa www.wasap.my/60188701229 Independent Beauty Consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 2 days ago

2 Likes
0 Comments
0
πŸ’œMary Kay Waterproofs Líquid Eyeliner Pen πŸ’œ

Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰

Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘

Kelebihan eye liner ni :
🌸 Kalis air (nak ambil wudhuk kena pakai oil free eye makeup remover)
🌸 Tak mudah comot
🌸 Mata pensel yang sangat lembut, mudah nak apply
🌸 Warna yang sangat pigmented dan tahan lama
🌸 Antioksidan yang tinggi dan bebas dari bahan radikal
.
This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !!
.
Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍
.
www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

πŸ’œMary Kay Waterproofs Líquid Eyeliner Pen πŸ’œ Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰ Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘ Kelebihan eye liner ni : 🌸 Kalis air (nak ambil wudhuk kena pakai oil free eye makeup remover) 🌸 Tak mudah comot 🌸 Mata pensel yang sangat lembut, mudah nak apply 🌸 Warna yang sangat pigmented dan tahan lama 🌸 Antioksidan yang tinggi dan bebas dari bahan radikal . This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !! . Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍 . www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 3 days ago

6 Likes
0 Comments
0
πŸ’œMary Kay Waterproofs Líquid Eyeliner Pen πŸ’œ

Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰

Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘

Kelebihan eye liner ni :
🌸 Kalis air (nak ambil wudhuk kena pakai oil free eye makeup remover)
🌸 Tak mudah comot
🌸 Mata pensel yang sangat lembut, mudah nak apply
🌸 Warna yang sangat pigmented dan tahan lama
🌸 Antioksidan yang tinggi dan bebas dari bahan radikal
.
This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !!
.
Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍
.
www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

πŸ’œMary Kay Waterproofs Líquid Eyeliner Pen πŸ’œ Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰ Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘ Kelebihan eye liner ni : 🌸 Kalis air (nak ambil wudhuk kena pakai oil free eye makeup remover) 🌸 Tak mudah comot 🌸 Mata pensel yang sangat lembut, mudah nak apply 🌸 Warna yang sangat pigmented dan tahan lama 🌸 Antioksidan yang tinggi dan bebas dari bahan radikal . This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !! . Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍 . www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Tinggal sehari sahaja lagi ramadhan bakal meninggalkan kita semua😭..Uolss dah grab belum Mango Tango Raya edition ni? Sempat lagi ni nak kurus sebelum raya..Boleh menang duit raya RM1000 pulak tu..
.
Yang nak COD komen bawah ni β€˜Area’ korang cepat!
.
WhatsApp βœ… +601123888675 SEGERA
.
#mangotango #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #tiktok #alifaziz #budaktiktok #keranadiamanusiabiasa #cindai #SetelahTerlafaznyaAkad #zahirah #saharulridzwan #cemburuseorangperempuan

Tinggal sehari sahaja lagi ramadhan bakal meninggalkan kita semua😭..Uolss dah grab belum Mango Tango Raya edition ni? Sempat lagi ni nak kurus sebelum raya..Boleh menang duit raya RM1000 pulak tu.. . Yang nak COD komen bawah ni β€˜Area’ korang cepat! . WhatsApp βœ… +601123888675 SEGERA . #mangotango #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #tiktok #alifaziz #budaktiktok #keranadiamanusiabiasa #cindai #SetelahTerlafaznyaAkad #zahirah #saharulridzwan #cemburuseorangperempuan - 3 days ago

31 Likes
0 Comments
0
Only RM160 you will get complete set eye makeup mary kay!!😍😍😍
.
Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰

Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘

This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !!
.
Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍
.
www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

Only RM160 you will get complete set eye makeup mary kay!!😍😍😍 . Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰ Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘ This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !! . Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍 . www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 4 days ago

4 Likes
0 Comments
0
πŸ’œMary Kay Waterproofs Líquid Eyeliner Pen πŸ’œ

Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰

Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘

Kelebihan eye liner ni :
🌸 Kalis air (nak ambil wudhuk kena pakai oil free eye makeup remover)
🌸 Tak mudah comot
🌸 Mata pensel yang sangat lembut, mudah nak apply
🌸 Warna yang sangat pigmented dan tahan lama
🌸 Antioksidan yang tinggi dan bebas dari bahan radikal
.
This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !!
.
Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍
.
www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

πŸ’œMary Kay Waterproofs Líquid Eyeliner Pen πŸ’œ Kalau anda nak mata gojes dan menawan wajib kenalah cuba eye liner dari Mary Kay ni πŸ˜‰ Eyeliner ni memang best sebab dia tahan lama dan sesuai juga untuk kulit yang sensitif. Kalau yang pakai contact lens pun sesuai pakai eyeliner ni. Tak memedihkan mata πŸ‘ Kelebihan eye liner ni : 🌸 Kalis air (nak ambil wudhuk kena pakai oil free eye makeup remover) 🌸 Tak mudah comot 🌸 Mata pensel yang sangat lembut, mudah nak apply 🌸 Warna yang sangat pigmented dan tahan lama 🌸 Antioksidan yang tinggi dan bebas dari bahan radikal . This month ada dijual dengan set mascara FREE MINI MAKEUP REMOVER DAN POUCH BAG MARYKAY @ Nak beli Liquid Eye Liner sahaja pun boleh tauu !! . Jom la jadi org first yg pakai wakk! Meletop raya nanti 😍 . www.wasap.my/60188701229/liquideyeliner . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 4 days ago

2 Likes
0 Comments
0
SALES DIRECTOR MARY KAY MALAYSIA!!! ❀️❀️❀️❀️
.
.
Sharing dr salah Sales Director kami... .

Melalui sales bulan ni, xabis bulan lagi, rewards 2 gelang emas utk diri sendiri!!! 😍😍😍so happy for her!! Seronok sangat bila baca cerita mcm ni. Bermakna sangat bila dapat beli sesuatu dari hasil titik peluh sendiri kan? 😭😍
.

Nak beli apa2 pun rasa sgt kepuasan tu.. 😍😍
.

Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀
.

Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍
.

Www.wasap.my/60139491687 .

#marykaybeautyconsultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah#marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu  #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana
#daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB

SALES DIRECTOR MARY KAY MALAYSIA!!! ❀️❀️❀️❀️ . . Sharing dr salah Sales Director kami... . Melalui sales bulan ni, xabis bulan lagi, rewards 2 gelang emas utk diri sendiri!!! 😍😍😍so happy for her!! Seronok sangat bila baca cerita mcm ni. Bermakna sangat bila dapat beli sesuatu dari hasil titik peluh sendiri kan? 😭😍 . Nak beli apa2 pun rasa sgt kepuasan tu.. 😍😍 . Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀ . Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍 . Www.wasap.my/60139491687 . #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB - 4 days ago

3 Likes
0 Comments
0
SURPRISE COD WITH SAHARUL RIDZWAN
.
Korang nak tak saharul ridzwan datang cod mango tango ? Yang teringin jumpa saharul tu boleh la join Surprise Cod ni ❀️
.
Whatsapp asha utk info lanjut di 01123888675
.
#mangotango #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #tiktok #alifaziz #budaktiktok #keranadiamanusiabiasa #cindai #SetelahTerlafaznyaAkad #zahirah #saharulridzwan #cemburuseorangperempuan

SURPRISE COD WITH SAHARUL RIDZWAN . Korang nak tak saharul ridzwan datang cod mango tango ? Yang teringin jumpa saharul tu boleh la join Surprise Cod ni ❀️ . Whatsapp asha utk info lanjut di 01123888675 . #mangotango #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #tiktok #alifaziz #budaktiktok #keranadiamanusiabiasa #cindai #SetelahTerlafaznyaAkad #zahirah #saharulridzwan #cemburuseorangperempuan - 4 days ago

28 Likes
0 Comments
0
JOIN MARYKAY DAPAT RAMAI KAWAN!
JOIN MARYKAY DAPAT PELBAGAI PENGHARGAAN!! JOIN MARYKAY DAPAT CINCIN BERLIAN! JOIN MARYKAY DAPAT PERCUTIAN PERCUMA!! JOIN MARYKAY DAPAT INCOME 5 ANGKA! JOIN MARYKAY DAPAT KULIT SIHAT DAN CANTIK! JOIN MARYKAY DAPAT KERETA PERCUMA!! hanya dgn permulaan yg sgt rendah! Rm70 sahajaa!!!!!! .
LETS CHANGE OUR LIVES!!
.
.
Kami bukan datang dari kalangan org yg berada. Bermula dari bawah utk ubah kehidupan menjadi lebih baik.
.
We made decision to step up and build our dream with marykay πŸŒˆπŸ’•
.
Sy buka kepada semua, sesiapa sahaja utk berjaya lebih hebat dr saya, student, housewife, yg bekerja, SEMUA wanita mahupun lelaki diluar sana. Syaratnya cuma satu, RAJIN RAJIN RAJIN. Come join us!
.
.
Mira Salleh
Www.wasap.my/60139491687
Mary Kay Future Sales Director
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

JOIN MARYKAY DAPAT RAMAI KAWAN! JOIN MARYKAY DAPAT PELBAGAI PENGHARGAAN!! JOIN MARYKAY DAPAT CINCIN BERLIAN! JOIN MARYKAY DAPAT PERCUTIAN PERCUMA!! JOIN MARYKAY DAPAT INCOME 5 ANGKA! JOIN MARYKAY DAPAT KULIT SIHAT DAN CANTIK! JOIN MARYKAY DAPAT KERETA PERCUMA!! hanya dgn permulaan yg sgt rendah! Rm70 sahajaa!!!!!! . LETS CHANGE OUR LIVES!! . . Kami bukan datang dari kalangan org yg berada. Bermula dari bawah utk ubah kehidupan menjadi lebih baik. . We made decision to step up and build our dream with marykay πŸŒˆπŸ’• . Sy buka kepada semua, sesiapa sahaja utk berjaya lebih hebat dr saya, student, housewife, yg bekerja, SEMUA wanita mahupun lelaki diluar sana. Syaratnya cuma satu, RAJIN RAJIN RAJIN. Come join us! . . Mira Salleh Www.wasap.my/60139491687 Mary Kay Future Sales Director . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 5 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Jom najwa story sikit apa manfaat set clearproof ni :
.
1.Membersihkan kulit jerawat tanpa merengsakan, membantu mengekalkan wajah yang bersih.
2. Membersihkan pori-pori yang tersumbat,menghapuskan minyak lebihan dan meninggalkan kulit rasa lebih sihat.
3. Memudarkan tampilan kesan jerawat.
4. Mengawalkan Pengeluaran Minyak 
berlebihan dan menghaluskan tampilan pori-pori.
5. Menggunakan asid salisik dan benzoil peroksida untuk menyasarkan beberapa faktor yang menyebabkan kemunculan jerawat atau acne.
6. Formula lembut untuk penggunaan harian. Kulit tampil dan rasa lebih sihat tanpa rasa tegang yang tidak selesa.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat
.
Whatsapp 0188701229.
Najwa 
Beauty Consultant
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#ehehbazaar #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

Jom najwa story sikit apa manfaat set clearproof ni : . 1.Membersihkan kulit jerawat tanpa merengsakan, membantu mengekalkan wajah yang bersih. 2. Membersihkan pori-pori yang tersumbat,menghapuskan minyak lebihan dan meninggalkan kulit rasa lebih sihat. 3. Memudarkan tampilan kesan jerawat. 4. Mengawalkan Pengeluaran Minyak berlebihan dan menghaluskan tampilan pori-pori. 5. Menggunakan asid salisik dan benzoil peroksida untuk menyasarkan beberapa faktor yang menyebabkan kemunculan jerawat atau acne. 6. Formula lembut untuk penggunaan harian. Kulit tampil dan rasa lebih sihat tanpa rasa tegang yang tidak selesa. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Whatsapp 0188701229. Najwa Beauty Consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #ehehbazaar #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 6 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Sedang mencari lipstick raya  warna persis yang dipakai mereka? MARY KAY ADA ! 1 BATANG LIPSTICK RM52 SAHAJA SIS ! 😍 2PCS RM100 ONLY!!
.
Tapi lipstick Mary Kay bukan sebarang lipstick sis ! Ia mengandungi formula gel yang ringan, yang mampu melembabkan bibir. Lipstick nie siap ada teknologi 'Cushion Matrix' supaya ia tahan lama pada bibir. Selain itu, ia juga mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba ! Didatangkan lagi dalam bekas 'clear top' window untuk kelihatan lebih 'WOW' ! 😍
.
JOM GRAB 1 LIPSTICK RAYA BARU ! 😍
.
www.wasap.my/60188701229/lipstickrm100
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

Sedang mencari lipstick raya warna persis yang dipakai mereka? MARY KAY ADA ! 1 BATANG LIPSTICK RM52 SAHAJA SIS ! 😍 2PCS RM100 ONLY!! . Tapi lipstick Mary Kay bukan sebarang lipstick sis ! Ia mengandungi formula gel yang ringan, yang mampu melembabkan bibir. Lipstick nie siap ada teknologi 'Cushion Matrix' supaya ia tahan lama pada bibir. Selain itu, ia juga mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba ! Didatangkan lagi dalam bekas 'clear top' window untuk kelihatan lebih 'WOW' ! 😍 . JOM GRAB 1 LIPSTICK RAYA BARU ! 😍 . www.wasap.my/60188701229/lipstickrm100 . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 6 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Sedang mencari lipstick raya  warna persis yang dipakai mereka? MARY KAY ADA ! 1 BATANG LIPSTICK RM52 SAHAJA SIS ! 😍 2PCS RM100 ONLY!!
.
Tapi lipstick Mary Kay bukan sebarang lipstick sis ! Ia mengandungi formula gel yang ringan, yang mampu melembabkan bibir. Lipstick nie siap ada teknologi 'Cushion Matrix' supaya ia tahan lama pada bibir. Selain itu, ia juga mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba ! Didatangkan lagi dalam bekas 'clear top' window untuk kelihatan lebih 'WOW' ! 😍
.
JOM GRAB 1 LIPSTICK RAYA BARU ! 😍
.
www.wasap.my/60188701229/lipstickrm100
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

Sedang mencari lipstick raya warna persis yang dipakai mereka? MARY KAY ADA ! 1 BATANG LIPSTICK RM52 SAHAJA SIS ! 😍 2PCS RM100 ONLY!! . Tapi lipstick Mary Kay bukan sebarang lipstick sis ! Ia mengandungi formula gel yang ringan, yang mampu melembabkan bibir. Lipstick nie siap ada teknologi 'Cushion Matrix' supaya ia tahan lama pada bibir. Selain itu, ia juga mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba ! Didatangkan lagi dalam bekas 'clear top' window untuk kelihatan lebih 'WOW' ! 😍 . JOM GRAB 1 LIPSTICK RAYA BARU ! 😍 . www.wasap.my/60188701229/lipstickrm100 . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 6 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Cuci muka benda basic paling penting dlm rutin kecantikan dan juga dalam rutin seharian kita πŸ˜‰
.
Ada yang tak suka atau tak pernah cuci muka?.
.
Sangat penting utk awak buat pemilihan pencuci muka yg tepat dan sesuai utk kulit muka awak.
.
Nak cuba mary kay? Tapi taktau nk pilih pencuci muka yg mana? Dont worry, najwa akan bantu dapatkan pencuci muka mengikut jenis keperluan kulit anda ☺️❀️
.
www.wasap.my/60188701229/marykay
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

Cuci muka benda basic paling penting dlm rutin kecantikan dan juga dalam rutin seharian kita πŸ˜‰ . Ada yang tak suka atau tak pernah cuci muka?. . Sangat penting utk awak buat pemilihan pencuci muka yg tepat dan sesuai utk kulit muka awak. . Nak cuba mary kay? Tapi taktau nk pilih pencuci muka yg mana? Dont worry, najwa akan bantu dapatkan pencuci muka mengikut jenis keperluan kulit anda ☺️❀️ . www.wasap.my/60188701229/marykay . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 6 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Cuci muka benda basic paling penting dlm rutin kecantikan dan juga dalam rutin seharian kita πŸ˜‰
.
Ada yang tak suka atau tak pernah cuci muka?.
.
Sangat penting utk awak buat pemilihan pencuci muka yg tepat dan sesuai utk kulit muka awak.
.
Nak cuba mary kay? Tapi taktau nk pilih pencuci muka yg mana? Dont worry, najwa akan bantu dapatkan pencuci muka mengikut jenis keperluan kulit anda ☺️❀️
.
www.wasap.my/60188701229/marykay
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

Cuci muka benda basic paling penting dlm rutin kecantikan dan juga dalam rutin seharian kita πŸ˜‰ . Ada yang tak suka atau tak pernah cuci muka?. . Sangat penting utk awak buat pemilihan pencuci muka yg tepat dan sesuai utk kulit muka awak. . Nak cuba mary kay? Tapi taktau nk pilih pencuci muka yg mana? Dont worry, najwa akan bantu dapatkan pencuci muka mengikut jenis keperluan kulit anda ☺️❀️ . www.wasap.my/60188701229/marykay . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 6 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Sharing dr salah seorang  beauty consultant dari unit kami.
.

Melalui sales bulan lepas dpt rewards sendiri dengan jam baru!!! πŸ₯ΊπŸ₯Ί so happy for her!! Seronok sangat bila baca cerita mcm ni. Bermakna sangat bila dapat beli sesuatu dari hasil titik peluh sendiri kan? 😭😍
.

Nak beli apa2 pun rasa sgt kepuasan tu.. 😍😍
.

Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀
.

Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍
.

Www.wasap.my/60139491687 .

#marykaybeautyconsultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah#marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu  #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana
#daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB

Sharing dr salah seorang beauty consultant dari unit kami. . Melalui sales bulan lepas dpt rewards sendiri dengan jam baru!!! πŸ₯ΊπŸ₯Ί so happy for her!! Seronok sangat bila baca cerita mcm ni. Bermakna sangat bila dapat beli sesuatu dari hasil titik peluh sendiri kan? 😭😍 . Nak beli apa2 pun rasa sgt kepuasan tu.. 😍😍 . Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀ . Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍 . Www.wasap.my/60139491687 . #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB - 7 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Sharing dr salah seorang  beauty consultant dari unit kami.
.❀️❀️❀️ Dapat hadiah rotating watch dari Sales Director!!!.😍😍😍😍
.
.
Yes! Sales Director kami suka manjakan hadiah kat kami.. Dalam 1 bulan ada pelbagai dan mcam2 hadiah kami boleh dpt! Dibayar dengan usaha dan rajin saja!
.
.
Best kan untung dapat, komisen dapat! hadiah dari sales director dpat, hadiah dari company pun dapat! . Yeahhh! 😍😍😍 Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀
.

Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍
.

Www.wasap.my/60139491687 .

#marykaybeautyconsultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah#marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu  #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana
#daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB

Sharing dr salah seorang beauty consultant dari unit kami. .❀️❀️❀️ Dapat hadiah rotating watch dari Sales Director!!!.😍😍😍😍 . . Yes! Sales Director kami suka manjakan hadiah kat kami.. Dalam 1 bulan ada pelbagai dan mcam2 hadiah kami boleh dpt! Dibayar dengan usaha dan rajin saja! . . Best kan untung dapat, komisen dapat! hadiah dari sales director dpat, hadiah dari company pun dapat! . Yeahhh! 😍😍😍 Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀ . Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍 . Www.wasap.my/60139491687 . #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB - 7 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Sharing dr salah seorang  beauty consultant dari unit kami.
.❀️❀️❀️ Dapat hadiah oven dari Sales Director!!!.😍😍😍😍
.
.
Yes! Sales Director kami suka manjakan hadiah kat kami.. Dalam 1 bulan ada pelbagai dan mcam2 hadiah kami boleh dpt! Dibayar dengan usaha dan rajin saja!
.
.
Best kan untung dapat, komisen dapat! hadiah dari sales director dpat, hadiah dari company pun dapat! . Yeahhh! 😍😍😍 Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀
.

Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍
.

Www.wasap.my/60139491687 .

#marykaybeautyconsultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah#marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu  #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana
#daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB

Sharing dr salah seorang beauty consultant dari unit kami. .❀️❀️❀️ Dapat hadiah oven dari Sales Director!!!.😍😍😍😍 . . Yes! Sales Director kami suka manjakan hadiah kat kami.. Dalam 1 bulan ada pelbagai dan mcam2 hadiah kami boleh dpt! Dibayar dengan usaha dan rajin saja! . . Best kan untung dapat, komisen dapat! hadiah dari sales director dpat, hadiah dari company pun dapat! . Yeahhh! 😍😍😍 Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀ . Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍 . Www.wasap.my/60139491687 . #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB - 7 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Sharing dr salah seorang  beauty consultant dari unit kami.
.❀️❀️❀️ Dapat hadiah multi cooker dari Sales Director!!!.😍😍😍😍
.
.
Yes! Sales Director kami suka manjakan hadiah kat kami.. Dalam 1 bulan ada pelbagai dan mcam2 hadiah kami boleh dpt! Dibayar dengan usaha dan rajin saja!
.
.
Best kan untung dapat, komisen dapat! hadiah dari sales director dpat, hadiah dari company pun dapat! . Yeahhh! 😍😍😍 Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀
.

Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍
.

Www.wasap.my/60139491687 .

#marykaybeautyconsultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah#marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu  #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana
#daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB

Sharing dr salah seorang beauty consultant dari unit kami. .❀️❀️❀️ Dapat hadiah multi cooker dari Sales Director!!!.😍😍😍😍 . . Yes! Sales Director kami suka manjakan hadiah kat kami.. Dalam 1 bulan ada pelbagai dan mcam2 hadiah kami boleh dpt! Dibayar dengan usaha dan rajin saja! . . Best kan untung dapat, komisen dapat! hadiah dari sales director dpat, hadiah dari company pun dapat! . Yeahhh! 😍😍😍 Betul lah Mary Kay banyak bantu kehidupan wanita. Rasa lagi semangat untuk bantu lebih ramai lagi diluar sana utk sama sama berjaya di Mary Kay ni! ❀ . Nak mira bantu jgn segan silu Roger je mira.. 😍😍😍 . Www.wasap.my/60139491687 . #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaycosmetics #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #emmamaembong #emavengers #kulitputih #produkkecantikan #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant #marykaypahang #marykayalorsetar #marykaypenang #marykaykl #MaryKayJB - 7 days ago

2 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.