#lawakhambar

752,236 posts

Single 😔
.
.
.
.
#igbudaknerd #igbudaknakal #igbudaktwitter #igbudaksekolah #tiktokmemes #tiktokid #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🔥 #tiktokkorea #tiktokindonesia  #instafamous #instafamousmalaysia #iglelakivsperempuan #lawakhambar  #igbudakmoveon #lagujiwang #ayatjiwang #ayatsentap @tiktok @tiktok.malaysia @tiktok.slowmotion @aimxn03.__ @iman_riqz @tiktoktrends @tiktok__instafamous @yana.strawberry @akiddos @syhfit_ @n.frrah @datomeejan90 @jericho_leo @_.aimxn03 @_rayyanadam @viraldulu @kini.viral.my @slowmotionvid_ @tik.tok_slowmo

Single 😔 . . . . #igbudaknerd #igbudaknakal #igbudaktwitter #igbudaksekolah #tiktokmemes #tiktokid #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokkorea #tiktokindonesia #instafamous #instafamousmalaysia #iglelakivsperempuan #lawakhambar #igbudakmoveon #lagujiwang #ayatjiwang #ayatsentap @tiktok @tiktok.malaysia @tiktok.slowmotion @aimxn03.__ @iman_riqz @tiktoktrends @tiktok__instafamous @yana.strawberry @akiddos @syhfit_ @n.frrah @datomeejan90 @jericho_leo @_.aimxn03 @_rayyanadam @viraldulu @kini.viral.my @slowmotionvid_ @tik.tok_slowmo - 13 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Haa abang belanja pickupline sempena game POLITIK yang sedang melanda Malaysia 🇲🇾 Ohh yeahhh !!! Tag sesiapa sahaja yg anda sayang sampai mereka Terciduk 🌹
.
.
#lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #pantunpolitik #mstaronlineofficial #meletop #sepahtu

Haa abang belanja pickupline sempena game POLITIK yang sedang melanda Malaysia 🇲🇾 Ohh yeahhh !!! Tag sesiapa sahaja yg anda sayang sampai mereka Terciduk 🌹 . . #lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #pantunpolitik #mstaronlineofficial #meletop #sepahtu - 25 seconds ago

19 Likes
0 Comments
0
✔️Like dan Follow untuk lebih banyak jam jam yang murah dan trendy! ✅
👆👆
SWAROVSKI
RM 150 SM
RM 150 SS
FULL SET

LADIES
STEEL
WATER RESISTANT 
MACHINE WARRANTY 1 MONTHS 📌WATCH
📌BRACELET
📌NECKLACE
📌EARING
📌RING
Tags:@okayabeauty_temerloh⠀
========================================⠀
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtangancasio #wristwatch #jamtanganrolex #jamtangancewek  ##lawakhambar #mudahterhibur #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakterkini #lawakboring #lawakhangit #lawakking #himpunanlawakmalays 
#budaksekolah #budaknakal 
#dmforpaidreview #lawaksavage #lawakan
#lawakgram #nakbebel #lawakterkini #jentikhati #dakwahitucinta #dakwahjomblo #dakwahislam #jiwangkarat #ayatmanis #ayatdeep⠀
========================================

✔️Like dan Follow untuk lebih banyak jam jam yang murah dan trendy! ✅ 👆👆 SWAROVSKI RM 150 SM RM 150 SS FULL SET LADIES STEEL WATER RESISTANT MACHINE WARRANTY 1 MONTHS 📌WATCH 📌BRACELET 📌NECKLACE 📌EARING 📌RING Tags:@okayabeauty_temerloh ⠀ ========================================⠀ #jamtangan #jamtanganmurah #jamtangancasio #wristwatch #jamtanganrolex #jamtangancewek ##lawakhambar #mudahterhibur #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakterkini #lawakboring #lawakhangit #lawakking #himpunanlawakmalays #budaksekolah #budaknakal #dmforpaidreview #lawaksavage #lawakan #lawakgram #nakbebel #lawakterkini #jentikhati #dakwahitucinta #dakwahjomblo #dakwahislam #jiwangkarat #ayatmanis #ayatdeep ⠀ ======================================== - 29 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Boyfriend vs abang kandung 😂
.
.
#lawakhambar #lawak #lawakhangit #naisboicap #capmurahgila #capbaseball #capstyle #caplacoste #capadidas #capstoned #capfila

Boyfriend vs abang kandung 😂 . . #lawakhambar #lawak #lawakhangit #naisboicap #capmurahgila #capbaseball #capstyle #caplacoste #capadidas #capstoned #capfila - 58 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Bile pakai lipstik mahal tpi lapar sgt😂😂😂
.
.
| Tag Mmbe Korng Jap😎😎|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#viraldulu #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kasiviral_ #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

Bile pakai lipstik mahal tpi lapar sgt😂😂😂 . . | Tag Mmbe Korng Jap😎😎| . . . . . . . . . . . . . . . . . . #viraldulu #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kasiviral_ #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia - 2 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
Dia boleh buat muka wiskis tanya soalan macam tu? Nak je picit jerawat dia. Tag awek korang mcm ni
.
.
Jom follow @ragam_orang untuk hiburkan hati yg berduka lara
.
. 
#viraldulu #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

Dia boleh buat muka wiskis tanya soalan macam tu? Nak je picit jerawat dia. Tag awek korang mcm ni . . Jom follow @ragam_orang untuk hiburkan hati yg berduka lara . . #viraldulu #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia - 3 minutes ago

39 Likes
2 Comments
0
boleh cuba di rumah 👍
|
|
|
|
follow @lawak.menengah untuk menambah IQ kalian dan tag kawan anda 
#lawak #lawakkeder#lawakhambar  #lawakbodoh #lawakbatak #lawakterkini  #lawakhangit #meme #dankmemes #memesdaily #lawakmalaysia #unclekerbau  #memeindonesia #mememalaysia #ricardomilos #ricardomilosmemes #ngakak #memevideo #memeunfaedah #videomeme #videotolol #erpan #humormeme #laylaylay #like4like #videolucu #asupanmeme #asupanmemeuseless #garox

boleh cuba di rumah 👍 | | | | follow @lawak.menengah untuk menambah IQ kalian dan tag kawan anda #lawak #lawakkeder #lawakhambar #lawakbodoh #lawakbatak #lawakterkini #lawakhangit #meme #dankmemes #memesdaily #lawakmalaysia #unclekerbau #memeindonesia #mememalaysia #ricardomilos #ricardomilosmemes #ngakak #memevideo #memeunfaedah #videomeme #videotolol #erpan #humormeme #laylaylay #like4like #videolucu #asupanmeme #asupanmemeuseless #garox - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Lain drpd yang lain nih😂 “
•
🎥 : [Credits]
•
Share & tag rakan korang 📍
Jangan lupa turn on notification 🏮
•
Follow @zonviral.tv untuk 
content yang lebih menarik🎈

Recommend ig ❤️
@faktaartikel 
@memeximoff ‘

#mudahterhibur #ngakakabis #seriburindu #himpunanbahanlawak #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #madlipzmalaysia #nakbebel #dagelan #tiktokmalaysia #kiniviral #lawakhambar #sukangepek #lawaktahapdewa #syoktube

Lain drpd yang lain nih😂 “ • 🎥 : [Credits] • Share & tag rakan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🏮 • Follow @zonviral.tv untuk content yang lebih menarik🎈 Recommend ig ❤️ @faktaartikel @memeximoff#mudahterhibur #ngakakabis #seriburindu #himpunanbahanlawak #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #madlipzmalaysia #nakbebel #dagelan #tiktokmalaysia #kiniviral #lawakhambar #sukangepek #lawaktahapdewa #syoktube - 6 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Korang nampak x apa min nampak😂
.
( TAG MEMBER KORANG 😋)
.
JOM FOLLOW @geng_viral
.
♥️LIKE 💬COMMENT 🏷TAG 📤SHARE
. .
.
.Dm for credit or removal please kindly  dm me first👌
.
.
.
.
#lawakteroks #lawakhambar #viral #motifviral #lawak #mudahterhibur #ngakak  #kiniviral  #videolawak #viralmalaysia #dagelan #lucuabis

Korang nampak x apa min nampak😂 . ( TAG MEMBER KORANG 😋) . JOM FOLLOW @geng_viral . ♥️LIKE 💬COMMENT 🏷TAG 📤SHARE . . . .Dm for credit or removal please kindly dm me first👌 . . . . #lawakteroks #lawakhambar #viral #motifviral #lawak #mudahterhibur #ngakak #kiniviral #videolawak #viralmalaysia #dagelan #lucuabis - 7 minutes ago

21 Likes
0 Comments
0
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. . #lawak #lawandorder #lawakkeder #lawakhambar #lawakbodoh #lawakhangit #lawakbatak #lawakterkini #lawaklucu #lawakminang #lawakmalaysia #lawakboring #lawakkampus #lawakboring #budak_kapcai_ #kapcaijahat #kapcaiborneo #kapcaimalaya #jenterasado #jenterapadu #jentera_fly #jentera_fly #jenteraspeed_ #jenteraduaroda #jentera125zr #langkawi #pedih #monyet #terkena #terhibur #kitabaikramaisayang #kitabaikorangsayang

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #lawak #lawandorder #lawakkeder #lawakhambar #lawakbodoh #lawakhangit #lawakbatak #lawakterkini #lawaklucu #lawakminang #lawakmalaysia #lawakboring #lawakkampus #lawakboring #budak_kapcai_ #kapcaijahat #kapcaiborneo #kapcaimalaya #jenterasado #jenterapadu #jentera_fly #jentera_fly #jenteraspeed_ #jenteraduaroda #jentera125zr #langkawi #pedih #monyet #terkena #terhibur #kitabaikramaisayang #kitabaikorangsayang - 7 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
✔️Like dan Follow untuk lebih banyak jam jam yang murah dan trendy! ✅
New day, new updates! Setelah sekian lama, akhirnya kami ada jam tangan baru untuk dimuat naik! Apa apa roger kami ya, manatau berkenan 😍
NEW
👆👆
GSHOCK MT-G 
RM 105 SM
RM 105 SS
3A ✅ DIGITAL & ANALOG
✅ DATE & DAY
✅ STOPWATCH
✅ ALARM
✅ WATER RESISTANT ( NO WARRANTY )
✅ FREE GIFTBOX ✅ ADD RM 5 BOX GSHOCK
✅ WARRANTY MACHINE 1 MONTH
Tags:@okayabeauty_temerloh⠀
========================================⠀
#lawakhambar #mudahterhibur #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakterkini #lawakboring #lawakhangit #lawakking #himpunanlawakmalays #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakgepek  #luxurylifestyle #jamtangancouple⠀
#jamtangangshock #jamtanganfossil #jamtanganadidas⠀#casio #rolex #tissot 
#jamtanganpolo⠀#watch #watches #whatchuseek
#polo #dw⠀
========================================

✔️Like dan Follow untuk lebih banyak jam jam yang murah dan trendy! ✅ New day, new updates! Setelah sekian lama, akhirnya kami ada jam tangan baru untuk dimuat naik! Apa apa roger kami ya, manatau berkenan 😍 NEW 👆👆 GSHOCK MT-G RM 105 SM RM 105 SS 3A ✅ DIGITAL & ANALOG ✅ DATE & DAY ✅ STOPWATCH ✅ ALARM ✅ WATER RESISTANT ( NO WARRANTY ) ✅ FREE GIFTBOX ✅ ADD RM 5 BOX GSHOCK ✅ WARRANTY MACHINE 1 MONTH Tags:@okayabeauty_temerloh ⠀ ========================================⠀ #lawakhambar #mudahterhibur #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakterkini #lawakboring #lawakhangit #lawakking #himpunanlawakmalays #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakgepek #luxurylifestyle #jamtangancouple#jamtangangshock #jamtanganfossil #jamtanganadidas#casio #rolex #tissot #jamtanganpolo#watch #watches #whatchuseek #polo #dw ⠀ ======================================== - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
ni bloopers paling mantul lah setakat ni💥😂
(tag member korang)
❤️like & share❤️
🎥LINK YOUTUBE CHANNEL DI BIO IRMAN.
.
.
.
.
.
#naksentap#lawaking#lawakkeder #malaysia#videoedits  #sembangsudent #instafamous #vines #vinesmalaysia #sentap#lawaksentap #videolawak #videos #videolawakmalaysia #3kazen #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini#comedy #explorepage#explore#entahapayangmerasukimu #ayatjiwang#ayatpickupline  #siblingsgoals#irmanpishang #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia🇲🇾.

ni bloopers paling mantul lah setakat ni💥😂 (tag member korang) ❤️like & share❤️ 🎥LINK YOUTUBE CHANNEL DI BIO IRMAN. . . . . . #naksentap #lawaking #lawakkeder #malaysia #videoedits #sembangsudent #instafamous #vines #vinesmalaysia #sentap #lawaksentap #videolawak #videos #videolawakmalaysia #3kazen #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #comedy #explorepage #explore #entahapayangmerasukimu #ayatjiwang #ayatpickupline #siblingsgoals #irmanpishang #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia 🇲🇾. - 8 minutes ago

47 Likes
2 Comments
0
kannn.. 😃⁣
.⁣
DOUBLE TAP ⁣
.⁣
LIHAT JUGA POST LAIN YE⁣
follow - @lawak.lambung.tv⁣
follow - @lawak.lambung.tv⁣
.⁣
#malaysiaviral #viralmalaysia #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakkerder #lawakbodoh #lawaking #lawaksavage #kelakar #zonlawak #atukpesan #himpunanlawakmalays #lawakmalaysia #mudahterhibur #igersmalaysia #nakbebel #tarbiahsentap #nakfakta #malaysiatrending #nakpesan #himpunanbahanlawak #singgahsekejap #nakkongsi #himpunanlawakmalaysia #jiwakacau #padubeb #igersmalaysia

kannn.. 😃⁣ .⁣ DOUBLE TAP ⁣ .⁣ LIHAT JUGA POST LAIN YE⁣ follow - @lawak.lambung.tv ⁣ follow - @lawak.lambung.tv ⁣ .⁣ #malaysiaviral #viralmalaysia #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakkerder #lawakbodoh #lawaking #lawaksavage #kelakar #zonlawak #atukpesan #himpunanlawakmalays #lawakmalaysia #mudahterhibur #igersmalaysia #nakbebel #tarbiahsentap #nakfakta #malaysiatrending #nakpesan #himpunanbahanlawak #singgahsekejap #nakkongsi #himpunanlawakmalaysia #jiwakacau #padubeb #igersmalaysia - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Mata2 hebat je mampu😎
.
. .
🎥 tag owner video
.
Like Share dan Follow😎
.
.
#klipviralmy #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
 #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif #klipviral #himpunanbahanlawak #hbl #iglelakivsperempuan #igtvlelakivsperempuan #lelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo

Mata2 hebat je mampu😎 . . . 🎥 tag owner video . Like Share dan Follow😎 . . #klipviralmy #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak #asif #klipviral #himpunanbahanlawak #hbl #iglelakivsperempuan #igtvlelakivsperempuan #lelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo - 8 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Alhamdulillah
.
#feedbackjustokmaa 
Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤
.
Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊
.
Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak
.
Jom sihat bersama
whatsapp sis atau klik link di bio 😊
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike
#tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Im in danger
.
.
.
.
.
.
.
#lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakviral #lawakhangit #lawakbatak #lawakstudent #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaktwitter #lawakboring #lawakking #lawak #lawakgram #lawaksavage #lawaksangat #lawakfail #himpunanlawakmalays #viralmalaysia

Im in danger . . . . . . . #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakviral #lawakhangit #lawakbatak #lawakstudent #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaktwitter #lawakboring #lawakking #lawak #lawakgram #lawaksavage #lawaksangat #lawakfail #himpunanlawakmalays #viralmalaysia - 13 minutes ago

70 Likes
1 Comments
0
Sbb aku kan kakak..😆
Dlm adik beradik mesti ada sorang yg suke pedajal org kan🤣
But ini lah moment2 terindah bila kita dah tua nanti❤️
Love u adik perempuan ku satu2nya..
Tq sebab sentiasa jadi mangsa aku🤣
.
.
@norhariyatijohar
.
Skincare @officialcrum
.
.

#siblings #selfie #likesforlikes #like4like #likeforlike #likes4likes
#follow #entrepreneur #entrepreneurs #entrepreneurship #network #produk #dropship #picoftheday #photooftheday #wanita #likes #gadismelayu #malaypretty #tiktokmalaysia #igersmalaysia #lawakhambar#f4f #lfl #magic #tiktok#lawak#lawakhambar#lawakhangit

Sbb aku kan kakak..😆 Dlm adik beradik mesti ada sorang yg suke pedajal org kan🤣 But ini lah moment2 terindah bila kita dah tua nanti❤️ Love u adik perempuan ku satu2nya.. Tq sebab sentiasa jadi mangsa aku🤣 . . @norhariyatijohar . Skincare @officialcrum . . #siblings #selfie #likesforlikes #like4like #likeforlike #likes4likes #follow #entrepreneur #entrepreneurs #entrepreneurship #network #produk #dropship #picoftheday #photooftheday #wanita #likes #gadismelayu #malaypretty #tiktokmalaysia #igersmalaysia #lawakhambar #f4f #lfl #magic #tiktok #lawak #lawakhambar #lawakhangit - 14 minutes ago

15 Likes
3 Comments
0
🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( COLOUR ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍 . . . 🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰 . . . 🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱. . . . BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( COLOUR ) ✅ 👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE 👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL 👔PRICE : RM169 . . 🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold) 🌹FREE PIN ELRAH 🌹FREE HANDKERCHIEF 🌹FREE BOX EXCLUSIVE . . Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team: 🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥 Tempah sekarang belum terlambat Fast reply tekan link di bawah👇🏻 www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah #BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah #HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia - 16 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Kita tengok ramai tak yang berjaya😍
.
98% gagal ujian ni!👇
1. Like post ni
2. Follow @jomtekanlike 
3. Komen “done”
Yang bertuah dapat “promote free”

Tag rakan2 korang 👇👇
.
#postharini #tekanlike #share #jomtekanlike #tiktok #tiktokdance #budakbarunakup #budakbaik #budakbangang #tiktokdance #tiktokmalaysia #budaktiktok #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #viral #trending #trendingnow #budakjiwang #ayattwitter #posttwitter #nakpickupline #nakbebel #kitabaikramaisayang #bocey #meletop .

Kita tengok ramai tak yang berjaya😍 . 98% gagal ujian ni!👇 1. Like post ni 2. Follow @jomtekanlike 3. Komen “done” Yang bertuah dapat “promote free” Tag rakan2 korang 👇👇 . #postharini #tekanlike #share #jomtekanlike #tiktok #tiktokdance #budakbarunakup #budakbaik #budakbangang #tiktokdance #tiktokmalaysia #budaktiktok #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #viral #trending #trendingnow #budakjiwang #ayattwitter #posttwitter #nakpickupline #nakbebel #kitabaikramaisayang #bocey #meletop . - 18 minutes ago

56 Likes
2 Comments
0
Salah rumah 😂😅 FOLLOW FOLLOW @madlipz2020x @madlipz2020x

#keranadiamanusiabiasa #sweetdreams #senangterhibur #icanseeyourvoicemalaysia #lawak #lawakhambar #gengtayarbesar #gengbassekolah #budaksekolah #budakspm #igbudaknerd #iglelakivsperempuan #newborn #malaysia #viralmalaysia #setia  #igdaily #lawakstudent #gengkomik #motifviral #videobapersedunia #syahmisyazli #syahmisyazliproduction #madlipz #madlips #madlipzmalaysia

Salah rumah 😂😅 FOLLOW FOLLOW @madlipz2020x @madlipz2020x #keranadiamanusiabiasa #sweetdreams #senangterhibur #icanseeyourvoicemalaysia #lawak #lawakhambar #gengtayarbesar #gengbassekolah #budaksekolah #budakspm #igbudaknerd #iglelakivsperempuan #newborn #malaysia #viralmalaysia #setia #igdaily #lawakstudent #gengkomik #motifviral #videobapersedunia #syahmisyazli #syahmisyazliproduction #madlipz #madlips #madlipzmalaysia - 18 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.