#muslimfashion

1,485,306 posts

#muslimfashion #stayhomestaysafe 
#latenightsmoker 🖤🔥

#muslimfashion #stayhomestaysafe #latenightsmoker 🖤🔥 - 3 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
We’re expecting to see C O L O R this summer! {swipe to see these colors in action} 💛✨

We’re expecting to see C O L O R this summer! {swipe to see these colors in action} 💛✨ - 5 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
#aljamilahqueens Eid edition 😍. Keep sending us your Eid slay pictures ⚜️

#aljamilahqueens Eid edition 😍. Keep sending us your Eid slay pictures ⚜️ - 8 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
إن من يعرف قدر نفسه يعزّ عليه أن يمضي في سُبل لا ينتمي إليها🖤 .
.
.
. . .
. . . . . . . . . #hijabfashion #maroc #hijabstreetstyle#themodestymovement #hijablove #chichijab #hijab_trends
#hijabi #hijabinspiration #paris #muslimchamber #hijabchamber #hijaboutfit #hijabfashionista #tesettur #simplycovered #hijabvogue #muslimahfashion #hijabmurah #muslimfashion #hijabstyleicon #hijabvuitton #hijabiselegant #hijablove #hijabsti #hijab_fashioninspiration 
#hijabstyle #hijabifashion  #البصره_العراق

إن من يعرف قدر نفسه يعزّ عليه أن يمضي في سُبل لا ينتمي إليها🖤 . . . . . . . . . . . . . . . #hijabfashion #maroc #hijabstreetstyle #themodestymovement #hijablove #chichijab #hijab_trends #hijabi #hijabinspiration #paris #muslimchamber #hijabchamber #hijaboutfit #hijabfashionista #tesettur #simplycovered #hijabvogue #muslimahfashion #hijabmurah #muslimfashion #hijabstyleicon #hijabvuitton #hijabiselegant #hijablove #hijabsti #hijab_fashioninspiration #hijabstyle #hijabifashion #البصره_العراق - 9 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
استغفرالله العظيم واتوب اليه ❤️❤️🌸 ❤️❤️🌷 استغفر الله العظيم 💕💕 #سبحان_الله #استغفار#لاحول_ولا_قوة_الا_بالله_العلي_العظيم #
#quran #quranquotes #muslim #muslimfashion #muslimah#muslimgirl العراق #السعوديه #لا_إله_إلا_الله #محجباب #الشعراوي #photooftheday #عمان #الكوميكس #البقره  #الرياض #الكعبه #mbcthevoice#photographer #mbc2 #تونس #الجزائر #ليبيا #العراق #مكه #فلسطين#استغفروا#photography ❤️

استغفرالله العظيم واتوب اليه ❤️❤️🌸 ❤️❤️🌷 استغفر الله العظيم 💕💕 #سبحان_الله #استغفار #لاحول_ولا_قوة_الا_بالله_العلي_العظيم # #quran #quranquotes #muslim #muslimfashion #muslimah #muslimgirl العراق #السعوديه #لا_إله_إلا_الله #محجباب #الشعراوي #photooftheday #عمان #الكوميكس #البقره   #الرياض #الكعبه #mbcthevoice #photographer #mbc2 #تونس #الجزائر #ليبيا #العراق #مكه #فلسطين #استغفروا #photography ❤️ - 13 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
⁣
❤️SAKURA SET vol.2 ❤
.
More classy and beautiful with Sakura Set vol.2 by @alwahijab⁣⁣⁣
_⁣______⁣⁣
#SpiritOfGoodness⁣⁣⁣
⁣⁣.
Assalamualaikum Sahabat Alwa 😘😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
Sakura Gamis Set vol.2 hadir dengan desain bagian bawah rok terdapat dua ruffle dengan list ditengahnya, juga terdapat jahitan rantai dengan pola miring di bagian manset..⁣⁣⁣⁣
Dann yang lebih cantiknya lagi yaitu terdapat potongan serta list di bagian bawah jilbabnya.. 😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
Pastii Sahabat bertanya-tanya kann apa sih bedanya Sakura vol.1 dengan Sakura vol.2? 🤭⁣⁣⁣⁣⁣
Bedanya itu hanya dari variasi warna dan bahan yang kita digunakan pada Sakura Gamis Set ini,, nahh dari desain gamisnya tetap sama kok Sahabat 😉⁣⁣⁣⁣
Sudah siap buat koleksi semuanya kan sahabat? 💖😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
Sakura Gamis Set vol.2 Gamis Set hadir dalam 3 warna yang cantik :⁣⁣⁣
🌺 Dark Maroon Milo⁣⁣⁣
🌺 Night Rose Pink⁣⁣⁣
🌺 Matte Pink Grey⁣⁣
⁣⁣.
Sakura Gamis Set vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣
✓ Bahan : Hanami & Royal Story⁣⁣⁣
✓ Cuttingan rok A-line⁣⁣⁣
✓ Zipper depan (busui friendly)⁣⁣⁣
✓ Tali pinggang dari samping (terpisah)⁣⁣⁣
✓ Variasi manset jahitan rantai dengan pola miring⁣⁣⁣
✓ Saku dalam dibagian samping kanan⁣⁣⁣
✓ Variasi dua ruffle dengan list bagian tengahnya⁣⁣⁣
✓ Lebar bawah rok -/+ 95cm. (sesuai size)⁣⁣⁣
⁣⁣.
Bergo Sakura vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣
✓ Bahan : Royal Story⁣⁣⁣
✓ Terdapat variasi potongan dan list pada bagian bawah jilbab⁣⁣⁣
✓ Pet busa antem⁣⁣⁣
✓ Depan -/+ 90cm⁣⁣⁣
✓ Belakang -/+ 115cm⁣⁣⁣
✓ Lingkar muka 54cm⁣⁣⁣
⁣⁣.
Berat : ± 950 gram (size XL)⁣⁣⁣
Free Brooch dan Goodie Bag⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
Sebelum Sahabat ngga kebagian gamis yang manis dan cantikk ini,,⁣⁣
yuukkk langsung saja amankan gamis favoritmu ke WA 083843281331, atau bisa tanya2 dulu dg cara klik Link yg ada di Bio 👇
@syarifah_shop10
@syarifah_shop10 ⁣⁣⁣.
⁣⁣⁣.
⁣⁣⁣.
#alwahijab #gamisalwa #gamisset #syari #hijab #hijabsyari #hijabfashion #hijabers #khimarinstantsyari #khimarjumbosyari #fashion #muslimah #muslimfashion #pakaianmuslimah #akhwat #muslimahsyari #muslimahdress #alwapeduli #alwaberbagi #akhwatmuslimah #dbalwahijab #agenalwahijab #reselleralwahijab #wasilahmenujukebaikan #spiritofgoodness

⁣ ❤️SAKURA SET vol.2 ❤ . More classy and beautiful with Sakura Set vol.2 by @alwahijab ⁣⁣⁣ _⁣______⁣⁣ #SpiritOfGoodness ⁣⁣⁣ ⁣⁣. Assalamualaikum Sahabat Alwa 😘😘⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣. Sakura Gamis Set vol.2 hadir dengan desain bagian bawah rok terdapat dua ruffle dengan list ditengahnya, juga terdapat jahitan rantai dengan pola miring di bagian manset..⁣⁣⁣⁣ Dann yang lebih cantiknya lagi yaitu terdapat potongan serta list di bagian bawah jilbabnya.. 😍⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣. Pastii Sahabat bertanya-tanya kann apa sih bedanya Sakura vol.1 dengan Sakura vol.2? 🤭⁣⁣⁣⁣⁣ Bedanya itu hanya dari variasi warna dan bahan yang kita digunakan pada Sakura Gamis Set ini,, nahh dari desain gamisnya tetap sama kok Sahabat 😉⁣⁣⁣⁣ Sudah siap buat koleksi semuanya kan sahabat? 💖😍⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣. Sakura Gamis Set vol.2 Gamis Set hadir dalam 3 warna yang cantik :⁣⁣⁣ 🌺 Dark Maroon Milo⁣⁣⁣ 🌺 Night Rose Pink⁣⁣⁣ 🌺 Matte Pink Grey⁣⁣ ⁣⁣. Sakura Gamis Set vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣ ✓ Bahan : Hanami & Royal Story⁣⁣⁣ ✓ Cuttingan rok A-line⁣⁣⁣ ✓ Zipper depan (busui friendly)⁣⁣⁣ ✓ Tali pinggang dari samping (terpisah)⁣⁣⁣ ✓ Variasi manset jahitan rantai dengan pola miring⁣⁣⁣ ✓ Saku dalam dibagian samping kanan⁣⁣⁣ ✓ Variasi dua ruffle dengan list bagian tengahnya⁣⁣⁣ ✓ Lebar bawah rok -/+ 95cm. (sesuai size)⁣⁣⁣ ⁣⁣. Bergo Sakura vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣ ✓ Bahan : Royal Story⁣⁣⁣ ✓ Terdapat variasi potongan dan list pada bagian bawah jilbab⁣⁣⁣ ✓ Pet busa antem⁣⁣⁣ ✓ Depan -/+ 90cm⁣⁣⁣ ✓ Belakang -/+ 115cm⁣⁣⁣ ✓ Lingkar muka 54cm⁣⁣⁣ ⁣⁣. Berat : ± 950 gram (size XL)⁣⁣⁣ Free Brooch dan Goodie Bag⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣. Sebelum Sahabat ngga kebagian gamis yang manis dan cantikk ini,,⁣⁣ yuukkk langsung saja amankan gamis favoritmu ke WA 083843281331, atau bisa tanya2 dulu dg cara klik Link yg ada di Bio 👇 @syarifah_shop10 @syarifah_shop10 ⁣⁣⁣. ⁣⁣⁣. ⁣⁣⁣. #alwahijab #gamisalwa #gamisset #syari #hijab #hijabsyari #hijabfashion #hijabers #khimarinstantsyari #khimarjumbosyari #fashion #muslimah #muslimfashion #pakaianmuslimah #akhwat #muslimahsyari #muslimahdress #alwapeduli  #alwaberbagi #akhwatmuslimah #dbalwahijab #agenalwahijab #reselleralwahijab #wasilahmenujukebaikan #spiritofgoodness - 14 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
(وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ) 💙 ( وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَكُنْ مِّنَ الساجدين واعبد رَبَّكَ حتى يَأْتِيَكَ اليقين )💙 (وَاصْبِرْ وَمَا صَبْرُكَ إِلَّا بِاللَّهِ ۚ وَلَا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَلَا تَكُ فِي ضَيْقٍ مِّمَّا يَمْكُرُونَ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَوا وَّالَّذِينَ هُم مُّحْسِنُونَ) 💙

استغفرالله العظيم واتوب اليه ❤️❤️🌸
❤️❤️🌷 استغفر الله العظيم 💕💕 #سبحان_الله #استغفار#لاحول_ولا_قوة_الا_بالله_العلي_العظيم #
#quran #quranquotes #muslim #muslimfashion #muslimah#muslimgirl العراق #السعوديه #لا_إله_إلا_الله #محجباب #الشعراوي #photooftheday #عمان #الكوميكس #البقره  #الرياض #الكعبه #mbcthevoice#photographer #mbc2 #تونس #الجزائر #ليبيا #العراق #مكه #فلسطين#استغفروا#photography ❤️

(وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ) 💙 ( وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَكُنْ مِّنَ الساجدين واعبد رَبَّكَ حتى يَأْتِيَكَ اليقين )💙 (وَاصْبِرْ وَمَا صَبْرُكَ إِلَّا بِاللَّهِ ۚ وَلَا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَلَا تَكُ فِي ضَيْقٍ مِّمَّا يَمْكُرُونَ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَوا وَّالَّذِينَ هُم مُّحْسِنُونَ) 💙 استغفرالله العظيم واتوب اليه ❤️❤️🌸 ❤️❤️🌷 استغفر الله العظيم 💕💕 #سبحان_الله #استغفار #لاحول_ولا_قوة_الا_بالله_العلي_العظيم # #quran #quranquotes #muslim #muslimfashion #muslimah #muslimgirl العراق #السعوديه #لا_إله_إلا_الله #محجباب #الشعراوي #photooftheday #عمان #الكوميكس #البقره   #الرياض #الكعبه #mbcthevoice #photographer #mbc2 #تونس #الجزائر #ليبيا #العراق #مكه #فلسطين #استغفروا #photography ❤️ - 19 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
#hajj #islam #subhanallah #muslimfashion #namaz #prayer #islamicpost #quranquotes #islamicreminders #salah #madinah #hijabi #religion #quotes  #hadith #sunni #islamicart #prophet #instaislam #madina #instagood #umrah #islamicposts  #islampost #quran #halal #friday #followme

#hajj #islam #subhanallah #muslimfashion #namaz #prayer #islamicpost #quranquotes #islamicreminders #salah #madinah #hijabi #religion #quotes #hadith #sunni #islamicart #prophet #instaislam #madina #instagood #umrah #islamicposts #islampost #quran #halal #friday #followme - 23 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
For orders and enquiries send us a DM or click the link on the bio.
.
.
.
.
.
.
#abaya # Dubaiabaya #muslimfashion #nigeriansindiaspora #canadianmuslims #nigeriansineurope 
#americanmuslims #nigerianstudents #nigeriansinuk #nigeriansincanada #nigeriansinamerica #naijacelebrity 
#abayadubai #dubaidress #babydressnigeria #nigeriafashiondesigners #themodestymovement #funnyquotes #naijace #ijebuode 
#naijacelebrity #lagos #turkeydress #classyfashion
#abujaweddings #naijalingeriestore 
#funnyquotes #lagosowanbe #owanbevibes # owanbenaija kwaramua #lagosmua 
#ibadanmua #nigeriamua

For orders and enquiries send us a DM or click the link on the bio. . . . . . . #abaya # Dubaiabaya #muslimfashion #nigeriansindiaspora #canadianmuslims #nigeriansineurope #americanmuslims #nigerianstudents #nigeriansinuk #nigeriansincanada #nigeriansinamerica #naijacelebrity #abayadubai #dubaidress #babydressnigeria #nigeriafashiondesigners #themodestymovement #funnyquotes #naijace #ijebuode #naijacelebrity #lagos #turkeydress #classyfashion #abujaweddings #naijalingeriestore #funnyquotes #lagosowanbe #owanbevibes # owanbenaija kwaramua #lagosmua #ibadanmua #nigeriamua - 25 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Swipe 👉👉to see  more pictures .  For orders and enquiries send us a DM or click the link on the bio.
.
.
.
.
.
.
#abaya # Dubaiabaya #muslimfashion #nigeriansindiaspora #canadianmuslims #nigeriansineurope 
#americanmuslims #nigerianstudents #nigeriansinuk #nigeriansincanada #nigeriansinamerica #naijacelebrity 
#abayadubai #dubaidress #babydressnigeria #nigeriafashiondesigners #themodestymovement #funnyquotes #naijace #ijebuode 
#naijacelebrity #lagos #turkeydress #classyfashion
#abujaweddings #naijalingeriestore 
#funnyquotes #lagosowanbe #owanbevibes # owanbenaija kwaramua #lagosmua 
#ibadanmua #nigeriamua

Swipe 👉👉to see more pictures . For orders and enquiries send us a DM or click the link on the bio. . . . . . . #abaya # Dubaiabaya #muslimfashion #nigeriansindiaspora #canadianmuslims #nigeriansineurope #americanmuslims #nigerianstudents #nigeriansinuk #nigeriansincanada #nigeriansinamerica #naijacelebrity #abayadubai #dubaidress #babydressnigeria #nigeriafashiondesigners #themodestymovement #funnyquotes #naijace #ijebuode #naijacelebrity #lagos #turkeydress #classyfashion #abujaweddings #naijalingeriestore #funnyquotes #lagosowanbe #owanbevibes # owanbenaija kwaramua #lagosmua #ibadanmua #nigeriamua - 28 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#hijab #norge #hijabswag #foodphotography
#hijabfab #hijabstayle_lookbook #ootdfashion
#hidjabootd #musically #muslimah #muslimfashion #hijabi_bloggers #hijabiste #hijabinsta #hijabinspiration #hijablook ##hijabifestyle #hijabers #hijabstayle #hijablover #hijab_turc #hijablover #hijab #2020 #ramadan #hijabers #lifsetyle

#hijab #norge #hijabswag #foodphotography #hijabfab #hijabstayle_lookbook #ootdfashion #hidjabootd #musically #muslimah #muslimfashion #hijabi_bloggers #hijabiste #hijabinsta #hijabinspiration #hijablook ##hijabifestyle #hijabers #hijabstayle #hijablover #hijab_turc #hijablover #hijab #2020 #ramadan #hijabers #lifsetyle - 29 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
#hajj #followers #subhanallah #muslimfashion #namaz #prayer #islamicpost #quranquotes #islamicreminders #salah #madinah #hijabi #religion #quotes  #hadith #sunni #islamicart #prophet #instaislam #madina #instagood #umrah #islamicposts  #islampost #quran #halal #exploreislam #iman #followme

#hajj #followers #subhanallah #muslimfashion #namaz #prayer #islamicpost #quranquotes #islamicreminders #salah #madinah #hijabi #religion #quotes #hadith #sunni #islamicart #prophet #instaislam #madina #instagood #umrah #islamicposts #islampost #quran #halal #exploreislam #iman #followme - 29 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Makeup tuto by @zenakhatibmakeup
Follow
@hijeb_style_inspiration .
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
#hfinspo #hfupclose #hijabfashion #muslimfashion #modestfashion #hijabers #muslimgirl #modestfashionblogger #outfitideas #hijabibloggers #hijabideas #hijabinspiration #hijabinspo #muslimah #modestfashionista #modest #modestdress #modestdresses #fashionhijabers #coveredfashion #hijabidresses #modeststreetfashion #hijabstreetfashion #hijabstreetfashion #muslimfashion #hijabdaily #ukmuslims #hudabeauty

Makeup tuto by @zenakhatibmakeup Follow @hijeb_style_inspiration . . . . . . . . . . . . . . #hfinspo #hfupclose #hijabfashion #muslimfashion #modestfashion #hijabers #muslimgirl #modestfashionblogger #outfitideas #hijabibloggers #hijabideas #hijabinspiration #hijabinspo #muslimah #modestfashionista #modest #modestdress #modestdresses #fashionhijabers #coveredfashion #hijabidresses #modeststreetfashion #hijabstreetfashion #hijabstreetfashion #muslimfashion #hijabdaily #ukmuslims #hudabeauty - 37 minutes ago

8 Likes
0 Comments
0
🍂 FINS DARK BOYFRIEND 🍂⁣
.📎PRICE : Rp. 79.000⁣
📎COLOR : On pict 👌⁣
📎 SIZE : 27-28-29-30⁣
TAG & LABEL LANGSUNG 🍂⁣
.⁣
.⁣
Emang yaa kalo Boyfriend gaak ada mati nya always ngeluarin model terbaruu terussss 😜⁣
Ini bener bener lagi hits bgt di kalangan selebgram lho guys ..⁣
Jadi boyfriend ini model nya secozy itu lho di bagian paha nya ada aksen ripped simple  dan dibagian bawah aksen ripped unfinish ( tidak tembus kulit ) !! ter theee best forever and ever . Di mix pakai tshirt polos makin bikin tampilan kalian Boys cozy gitu 😎⁣
Bahan dengan Kualitas terbaik sudah pasti.. Bahan super dupeer soft dan halussss bangett..🎉⁣
.⁣
.⁣
Fix order ? Kirim format order lengkap yaa 👇⁣
Nama : ⁣
Alamat :⁣
No hape :⁣
Jenis orderan :⁣
Warna utama : ⁣
Warna alternatif ( wajib isi ) kalau tidak dikirim random :.⁣
.⁣
.⁣
#kateliashop #calamaryshop #vanillahijab #pakaiankekinian #setelanmuslimah #jualbajugrosir #muslimfashion #grosirbajuwanita #hijabcantik #dailyhijabindo #supplierbajujakarta #hijabtren #bajuwanitatermurah #bajuwanitamurah #bajuwanitaterbaru #bajuwanita #bajuwanitakekinian #supplierbaju #supplierbajutermurah #dressmurah #grosirbaju #jualdress #hijabers_indonesia #hijabkeren #selebgramaceh #hijaberkece #hijabindohits #hijaberindo #hijaberskece #dailyhijabindonesia

🍂 FINS DARK BOYFRIEND 🍂⁣ .📎PRICE : Rp. 79.000⁣ 📎COLOR : On pict 👌⁣ 📎 SIZE : 27-28-29-30⁣ TAG & LABEL LANGSUNG 🍂⁣ .⁣ .⁣ Emang yaa kalo Boyfriend gaak ada mati nya always ngeluarin model terbaruu terussss 😜⁣ Ini bener bener lagi hits bgt di kalangan selebgram lho guys ..⁣ Jadi boyfriend ini model nya secozy itu lho di bagian paha nya ada aksen ripped simple dan dibagian bawah aksen ripped unfinish ( tidak tembus kulit ) !! ter theee best forever and ever . Di mix pakai tshirt polos makin bikin tampilan kalian Boys cozy gitu 😎⁣ Bahan dengan Kualitas terbaik sudah pasti.. Bahan super dupeer soft dan halussss bangett..🎉⁣ .⁣ .⁣ Fix order ? Kirim format order lengkap yaa 👇⁣ Nama : ⁣ Alamat :⁣ No hape :⁣ Jenis orderan :⁣ Warna utama : ⁣ Warna alternatif ( wajib isi ) kalau tidak dikirim random :.⁣ .⁣ .⁣ #kateliashop #calamaryshop #vanillahijab #pakaiankekinian #setelanmuslimah #jualbajugrosir #muslimfashion #grosirbajuwanita #hijabcantik #dailyhijabindo #supplierbajujakarta #hijabtren #bajuwanitatermurah #bajuwanitamurah #bajuwanitaterbaru #bajuwanita #bajuwanitakekinian #supplierbaju #supplierbajutermurah #dressmurah #grosirbaju #jualdress #hijabers_indonesia #hijabkeren #selebgramaceh #hijaberkece #hijabindohits #hijaberindo #hijaberskece #dailyhijabindonesia - 40 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Eid ul Fitr 2020
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#eidmubarak #eid #outfits #outfitmen #eidoutfit #eastern #muslimculture #muslimhistory #muslimfashion #eastvswest #easternvswestern #sartorial #sprezzatura #goviral #history #landscape #landscapephotography #alee #fahad #fahadalee #aleefahad #menwithbeards #gentleman #classic #dapper #ootd #shahjahan #abdulaziz

Eid ul Fitr 2020 . . . . . . . . . #eidmubarak #eid #outfits #outfitmen #eidoutfit #eastern #muslimculture #muslimhistory #muslimfashion #eastvswest #easternvswestern #sartorial #sprezzatura #goviral #history #landscape #landscapephotography #alee #fahad #fahadalee #aleefahad #menwithbeards #gentleman #classic #dapper #ootd #shahjahan #abdulaziz - 41 minutes ago

81 Likes
3 Comments
0
Rate this 1-10 🌟
.
.
#facedrawing #ilustracion #ilustration  #logomalaysia #animelogo
#lukisanwajah #lukisananime  #animedrawing #anime #drawanime #art #chibi #animemalaysia #servicedrawing #kuantan #logo #drawing #drawingservice #uthm #worldwide #doodle #caricature #caricaturemalaysia #blueart #blue  #kitajagakita #hijabstyle #muslimfashion

Rate this 1-10 🌟 . . #facedrawing #ilustracion #ilustration #logomalaysia #animelogo #lukisanwajah #lukisananime #animedrawing #anime #drawanime #art #chibi #animemalaysia #servicedrawing #kuantan #logo #drawing #drawingservice #uthm #worldwide #doodle #caricature #caricaturemalaysia #blueart #blue #kitajagakita #hijabstyle #muslimfashion - 41 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
What is al-Hasad (envy/jealousy)? Shaikh Ibn al-`Uthaymeen رحمه الله said:

Some of the people of knowledge have said: al-Hasad is: desiring that the grace bestowed by Allaah عز وجل upon others decreases (or goes away); meaning: wishing that the grace is taken away from others, irrespective of the grace being in the form of wealth (and property) or status or knowledge or other than that.

The meaning which Shaikh al-Islaam Ibn Taymiyyah رحمه الله preferred: al-Hasad is: disliking that Allaah تعالى has bestowed his grace upon someone, even if he doesn’t wish that it should diminish. [Sharh Riyaadh al-Saaliheen]

#instagram  #islamicquote #islamdaily #islam4_life #islamicquotes #islamicposts #islamicreminder #islamiccouple #islam #muslimah #muslimfashion #muslim #hijabigirl #hijabi #niqab #quran #prophetmuhammadﷺ #mecca #medina #Allah #instagram #instamuslim #instaislam #instaphoto #muftiismailmenk #muftimenk #salah #savepalestina #savesyria #muslimah #kaaba #dua #islam

What is al-Hasad (envy/jealousy)? Shaikh Ibn al-`Uthaymeen رحمه الله said: Some of the people of knowledge have said: al-Hasad is: desiring that the grace bestowed by Allaah عز وجل upon others decreases (or goes away); meaning: wishing that the grace is taken away from others, irrespective of the grace being in the form of wealth (and property) or status or knowledge or other than that. The meaning which Shaikh al-Islaam Ibn Taymiyyah رحمه الله preferred: al-Hasad is: disliking that Allaah تعالى has bestowed his grace upon someone, even if he doesn’t wish that it should diminish. [Sharh Riyaadh al-Saaliheen] #instagram #islamicquote #islamdaily #islam4_life #islamicquotes #islamicposts #islamicreminder #islamiccouple #islam #muslimah #muslimfashion #muslim #hijabigirl #hijabi #niqab #quran #prophetmuhammadﷺ #mecca #medina #Allah #instagram #instamuslim #instaislam #instaphoto #muftiismailmenk #muftimenk #salah #savepalestina #savesyria #muslimah #kaaba #dua #islam - 43 minutes ago

13 Likes
0 Comments
0
The Crowing of Rooster And The Braying of Donkey

Prophet Muḥammad Ṣallallāhu-ʿAlaihi Wa Sallam said:

إذا سمعتم أصوات الديكة فسلوا الله من فضله فإنها رأت ملكا وإذا سمعتم نهيق الحمير فتعوذوا بالله من الشيطان فإنها رأت شيطانا “When you hear the crowing of roosters then ask Allāh of His Bounty for indeed it (the rooster) has seen an angel and when you hear the braying of donkeys then seek refuge with Allāh from ash-Shayṭān for indeed it has seen a devil.” ● [مختصر صحيح الجامع الصغير برقم ٦١١ ، صححه الألباني]

Sh. ʿAbdul-Muḥsin al-ʿAbbād Hafiẓahullāh said in its Sharḥ that this Ḥadeeth is a proof that Duʿā has some positive effect in the presence of or at a time when angels descend, and Allāh knows best. ● [شرح سنن أبي داود ٥٧٩]

#instagram  #islamicquote #islamdaily #islam4_life #islamicquotes #islamicposts #islamicreminder #islamiccouple #islam #muslimah #muslimfashion #muslim #hijabigirl #hijabi #niqab #quran #prophetmuhammadﷺ #mecca #medina #Allah #instagram #instamuslim #instaislam #instaphoto #muftiismailmenk #muftimenk #salah #savepalestina #savesyria #muslimah #kaaba #dua #islam

The Crowing of Rooster And The Braying of Donkey Prophet Muḥammad Ṣallallāhu-ʿAlaihi Wa Sallam said: إذا سمعتم أصوات الديكة فسلوا الله من فضله فإنها رأت ملكا وإذا سمعتم نهيق الحمير فتعوذوا بالله من الشيطان فإنها رأت شيطانا “When you hear the crowing of roosters then ask Allāh of His Bounty for indeed it (the rooster) has seen an angel and when you hear the braying of donkeys then seek refuge with Allāh from ash-Shayṭān for indeed it has seen a devil.” ● [مختصر صحيح الجامع الصغير برقم ٦١١ ، صححه الألباني] Sh. ʿAbdul-Muḥsin al-ʿAbbād Hafiẓahullāh said in its Sharḥ that this Ḥadeeth is a proof that Duʿā has some positive effect in the presence of or at a time when angels descend, and Allāh knows best. ● [شرح سنن أبي داود ٥٧٩] #instagram #islamicquote #islamdaily #islam4_life #islamicquotes #islamicposts #islamicreminder #islamiccouple #islam #muslimah #muslimfashion #muslim #hijabigirl #hijabi #niqab #quran #prophetmuhammadﷺ #mecca #medina #Allah #instagram #instamuslim #instaislam #instaphoto #muftiismailmenk #muftimenk #salah #savepalestina #savesyria #muslimah #kaaba #dua #islam - 45 minutes ago

20 Likes
2 Comments
0
⁣
❤️SAKURA SET vol.2 ❤
.
More classy and beautiful with Sakura Set vol.2 by @alwahijab⁣⁣⁣
_⁣______⁣⁣
#SpiritOfGoodness⁣⁣⁣
⁣⁣.
Assalamualaikum Sahabat Alwa 😘😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
Sakura Gamis Set vol.2 hadir dengan desain bagian bawah rok terdapat dua ruffle dengan list ditengahnya, juga terdapat jahitan rantai dengan pola miring di bagian manset..⁣⁣⁣⁣
Dann yang lebih cantiknya lagi yaitu terdapat potongan serta list di bagian bawah jilbabnya.. 😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
Pastii Sahabat bertanya-tanya kann apa sih bedanya Sakura vol.1 dengan Sakura vol.2? 🤭⁣⁣⁣⁣⁣
Bedanya itu hanya dari variasi warna dan bahan yang kita digunakan pada Sakura Gamis Set ini,, nahh dari desain gamisnya tetap sama kok Sahabat 😉⁣⁣⁣⁣
Sudah siap buat koleksi semuanya kan sahabat? 💖😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
Sakura Gamis Set vol.2 Gamis Set hadir dalam 3 warna yang cantik :⁣⁣⁣
🌺 Dark Maroon Milo⁣⁣⁣
🌺 Night Rose Pink⁣⁣⁣
🌺 Matte Pink Grey⁣⁣
⁣⁣.
Sakura Gamis Set vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣
✓ Bahan : Hanami & Royal Story⁣⁣⁣
✓ Cuttingan rok A-line⁣⁣⁣
✓ Zipper depan (busui friendly)⁣⁣⁣
✓ Tali pinggang dari samping (terpisah)⁣⁣⁣
✓ Variasi manset jahitan rantai dengan pola miring⁣⁣⁣
✓ Saku dalam dibagian samping kanan⁣⁣⁣
✓ Variasi dua ruffle dengan list bagian tengahnya⁣⁣⁣
✓ Lebar bawah rok -/+ 95cm. (sesuai size)⁣⁣⁣
⁣⁣.
Bergo Sakura vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣
✓ Bahan : Royal Story⁣⁣⁣
✓ Terdapat variasi potongan dan list pada bagian bawah jilbab⁣⁣⁣
✓ Pet busa antem⁣⁣⁣
✓ Depan -/+ 90cm⁣⁣⁣
✓ Belakang -/+ 115cm⁣⁣⁣
✓ Lingkar muka 54cm⁣⁣⁣
⁣⁣.
Berat : ± 950 gram (size XL)⁣⁣⁣
Free Brooch dan Goodie Bag⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
Sebelum Sahabat ngga kebagian gamis yang manis dan cantikk ini,,⁣⁣
yuukkk langsung saja amankan gamis favoritmu ke WA 083843281331, atau bisa tanya2 dulu dg cara klik Link yg ada di Bio 👇
@syarifah_shop10
@syarifah_shop10 ⁣⁣⁣.
⁣⁣⁣.
⁣⁣⁣.
#alwahijab #gamisalwa #gamisset #syari #hijab #hijabsyari #hijabfashion #hijabers #khimarinstantsyari #khimarjumbosyari #fashion #muslimah #muslimfashion #pakaianmuslimah #akhwat #muslimahsyari #muslimahdress #alwapeduli #alwaberbagi #akhwatmuslimah #dbalwahijab #agenalwahijab #reselleralwahijab #wasilahmenujukebaikan #spiritofgoodness

⁣ ❤️SAKURA SET vol.2 ❤ . More classy and beautiful with Sakura Set vol.2 by @alwahijab ⁣⁣⁣ _⁣______⁣⁣ #SpiritOfGoodness ⁣⁣⁣ ⁣⁣. Assalamualaikum Sahabat Alwa 😘😘⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣. Sakura Gamis Set vol.2 hadir dengan desain bagian bawah rok terdapat dua ruffle dengan list ditengahnya, juga terdapat jahitan rantai dengan pola miring di bagian manset..⁣⁣⁣⁣ Dann yang lebih cantiknya lagi yaitu terdapat potongan serta list di bagian bawah jilbabnya.. 😍⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣. Pastii Sahabat bertanya-tanya kann apa sih bedanya Sakura vol.1 dengan Sakura vol.2? 🤭⁣⁣⁣⁣⁣ Bedanya itu hanya dari variasi warna dan bahan yang kita digunakan pada Sakura Gamis Set ini,, nahh dari desain gamisnya tetap sama kok Sahabat 😉⁣⁣⁣⁣ Sudah siap buat koleksi semuanya kan sahabat? 💖😍⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣. Sakura Gamis Set vol.2 Gamis Set hadir dalam 3 warna yang cantik :⁣⁣⁣ 🌺 Dark Maroon Milo⁣⁣⁣ 🌺 Night Rose Pink⁣⁣⁣ 🌺 Matte Pink Grey⁣⁣ ⁣⁣. Sakura Gamis Set vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣ ✓ Bahan : Hanami & Royal Story⁣⁣⁣ ✓ Cuttingan rok A-line⁣⁣⁣ ✓ Zipper depan (busui friendly)⁣⁣⁣ ✓ Tali pinggang dari samping (terpisah)⁣⁣⁣ ✓ Variasi manset jahitan rantai dengan pola miring⁣⁣⁣ ✓ Saku dalam dibagian samping kanan⁣⁣⁣ ✓ Variasi dua ruffle dengan list bagian tengahnya⁣⁣⁣ ✓ Lebar bawah rok -/+ 95cm. (sesuai size)⁣⁣⁣ ⁣⁣. Bergo Sakura vol.2, spesifikasi :⁣⁣⁣ ✓ Bahan : Royal Story⁣⁣⁣ ✓ Terdapat variasi potongan dan list pada bagian bawah jilbab⁣⁣⁣ ✓ Pet busa antem⁣⁣⁣ ✓ Depan -/+ 90cm⁣⁣⁣ ✓ Belakang -/+ 115cm⁣⁣⁣ ✓ Lingkar muka 54cm⁣⁣⁣ ⁣⁣. Berat : ± 950 gram (size XL)⁣⁣⁣ Free Brooch dan Goodie Bag⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣. Sebelum Sahabat ngga kebagian gamis yang manis dan cantikk ini,,⁣⁣ yuukkk langsung saja amankan gamis favoritmu ke WA 083843281331, atau bisa tanya2 dulu dg cara klik Link yg ada di Bio 👇 @syarifah_shop10 @syarifah_shop10 ⁣⁣⁣. ⁣⁣⁣. ⁣⁣⁣. #alwahijab #gamisalwa #gamisset #syari #hijab #hijabsyari #hijabfashion #hijabers #khimarinstantsyari #khimarjumbosyari #fashion #muslimah #muslimfashion #pakaianmuslimah #akhwat #muslimahsyari #muslimahdress #alwapeduli  #alwaberbagi #akhwatmuslimah #dbalwahijab #agenalwahijab #reselleralwahijab #wasilahmenujukebaikan #spiritofgoodness - 46 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Let’s talk about dirty laundry. 🧺 A lot of times we get questions about how to clean our hijabs or jilbabs (almost silky fabric) without ruining. We (5 of us) have different ways of tackling laundry like washing abayas inside out, using vinegar to preserve color or only hand washing certain fabrics.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We want to hear from you, what are some laundry hacks when it comes to your wardrobe??? How do you get rid of those stubborn oil stains ?🤯 Do you iron your abayas? Dryer VS air dry?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag a sister 🧕🏾 and drop your hacks so we can all are learn from you ⬇️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#dresscodecanada #dirtylaundry #modesty #jilbab #niqab #abaya #longskirt #frenchjilbab #muslimfashion #musulmane #toronto #montreal #withpurpose #montreal #muslimbusiness #freshdrip #minimalist #art

Let’s talk about dirty laundry. 🧺 A lot of times we get questions about how to clean our hijabs or jilbabs (almost silky fabric) without ruining. We (5 of us) have different ways of tackling laundry like washing abayas inside out, using vinegar to preserve color or only hand washing certain fabrics. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We want to hear from you, what are some laundry hacks when it comes to your wardrobe??? How do you get rid of those stubborn oil stains ?🤯 Do you iron your abayas? Dryer VS air dry? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag a sister 🧕🏾 and drop your hacks so we can all are learn from you ⬇️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dresscodecanada #dirtylaundry #modesty #jilbab #niqab #abaya #longskirt #frenchjilbab #muslimfashion #musulmane #toronto #montreal #withpurpose #montreal #muslimbusiness #freshdrip #minimalist #art - 46 minutes ago

16 Likes
14 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.