#putrajaya

2,860,334 posts

.
NAK TAHAN LAMA LEBIH PADU LEBIH KERAS ?
.
3 kali celup dah pancut...isteri belum rasa pape lagi...adoiiii..jangan macam ni bro...kesian kat isteri..tak dapat sempat merasa kepuasan hubungan sex.. JOM cuba produk kami...
RAMBO SPRAY UNTUK LELAKI TEWAS AWAL
.
🔥Produk untuk lelaki di formula khas untuk melambatkan Klimaks / Pancut (20 Minit - 45 Minit) ketika bersama isteri tersayang
.
🔥Rambo Spray cepat menyerap, dengan hanya 3 minit selepas spray / sapu pada senjata lelaki kemudian terus ON GAME
.
🔥1 unit Rambo Spray untuk penggunaan 30 - 40 kali spray / 1 - 2 bulan
.
🔥Rambo Spray di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan NO. KKM adalah NOT171203522K
.
➡️KELEBIHAN RAMBO SPRAY??
✔️ Berbau Wangi
✔️Tidak Panas / Berlendir
✔️Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS
✔️Sesuai untuk pasangan yang ingin b***job😋
.
CARA GUNA
➡️Spray 3x di senjata anda
➡️Lumur dengan tangan di seluruh alat sulit
➡️Tunggu 3 - 5 minit
➡️Terus On Game ! Huhu
.
COD available sekitar #Kajang / #Bangi / #Ampang / #Putrajaya / #Cheras /#Kepong
.
Nak order / Nak pos / Nak cod
.
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
.
#rambospray #rambosprayoriginal #titangel #gambiremas #kamamax #rambospraykajang #ubattahanlama #produklelaki #tahanlama #ubatkuat #jandabaik #zizanrazak #y15zr #pussypalsu #ubatkuatselamat #awektudung

. NAK TAHAN LAMA LEBIH PADU LEBIH KERAS ? . 3 kali celup dah pancut...isteri belum rasa pape lagi...adoiiii..jangan macam ni bro...kesian kat isteri..tak dapat sempat merasa kepuasan hubungan sex.. JOM cuba produk kami... RAMBO SPRAY UNTUK LELAKI TEWAS AWAL . 🔥Produk untuk lelaki di formula khas untuk melambatkan Klimaks / Pancut (20 Minit - 45 Minit) ketika bersama isteri tersayang . 🔥Rambo Spray cepat menyerap, dengan hanya 3 minit selepas spray / sapu pada senjata lelaki kemudian terus ON GAME . 🔥1 unit Rambo Spray untuk penggunaan 30 - 40 kali spray / 1 - 2 bulan . 🔥Rambo Spray di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan NO. KKM adalah NOT171203522K . ➡️KELEBIHAN RAMBO SPRAY?? ✔️ Berbau Wangi ✔️Tidak Panas / Berlendir ✔️Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS ✔️Sesuai untuk pasangan yang ingin b***job😋 . CARA GUNA ➡️Spray 3x di senjata anda ➡️Lumur dengan tangan di seluruh alat sulit ➡️Tunggu 3 - 5 minit ➡️Terus On Game ! Huhu . COD available sekitar #Kajang / #Bangi / #Ampang / #Putrajaya / #Cheras /#Kepong . Nak order / Nak pos / Nak cod . Call / Whatsapp 📲 014 5131929 Call / Whatsapp 📲 014 5131929 Call / Whatsapp 📲 014 5131929 . #rambospray #rambosprayoriginal #titangel #gambiremas #kamamax #rambospraykajang #ubattahanlama #produklelaki #tahanlama #ubatkuat #jandabaik #zizanrazak #y15zr #pussypalsu #ubatkuatselamat #awektudung - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Hai semua, kami nak open order mee kari untuk isnin hadapan 8.6.2020, boleh place order dekat no whatsapp di bio, free COD area Taman Pelangi Semenyih dan Bandar Rinching, COD area Semenyih dan Kajang also available for self pickup ya 😊 cepat place order untuk rasa mee kari sedap seantero dunia ni 😉😉😉👍 #meekarisemenyih #meekarikajang #meekari #meekariputrajaya #codsemenyih #codkajang #meekarisedap #meekarioden #bangi #semenyih #putrajaya #laksa #kajang

Hai semua, kami nak open order mee kari untuk isnin hadapan 8.6.2020, boleh place order dekat no whatsapp di bio, free COD area Taman Pelangi Semenyih dan Bandar Rinching, COD area Semenyih dan Kajang also available for self pickup ya 😊 cepat place order untuk rasa mee kari sedap seantero dunia ni 😉😉😉👍 #meekarisemenyih #meekarikajang #meekari #meekariputrajaya #codsemenyih #codkajang #meekarisedap #meekarioden #bangi #semenyih #putrajaya #laksa #kajang - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👈🏽Join: Telegram
011-58710577

Offer:
Welcome Bonus
Rekemen Bonus
Topup Bonus
Rebate Bonus

1⃣Register 
2⃣Deposit
3⃣Main
4⃣Cuci

100% TRUSTED!! #918kiss
#918kissslot
#scr888
#ace333
#mega888
#live22 
#hglgame 
#hgl208 
#malaysiacasino
#casinomalaysia
#onlinecasinomalaysia
#casinoonlinemalaysia
#malaysia
#kualalumpur
#kelantan
#selangor
#Johor
#kedah
#malacca
#negerisembilan
#kl
#pahang
#penang
#perak
#perlis
#sabah
#sarawak
#terengganu
#labuan
#putrajaya

👈🏽Join: Telegram 011-58710577 Offer: Welcome Bonus Rekemen Bonus Topup Bonus Rebate Bonus 1⃣Register 2⃣Deposit 3⃣Main 4⃣Cuci 100% TRUSTED!! #918kiss #918kissslot #scr888 #ace333 #mega888 #live22 #hglgame #hgl208 #malaysiacasino #casinomalaysia #onlinecasinomalaysia #casinoonlinemalaysia #malaysia #kualalumpur #kelantan #selangor #Johor #kedah #malacca #negerisembilan #kl #pahang #penang #perak #perlis #sabah #sarawak #terengganu #labuan #putrajaya - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Best deal for all Triton pickup. 
Only from,  EON AUTO MART 
GLENMARIE 
Call 0355690572

#peminat4x4 
#jualanonline 
#jualantercapai 
#jualanhebatmalaysia 
#masukkampus 
#masukkerja 
#cyberjaya 
#putrajaya
#pahlawan 
#pribumi 
#tanahmelayu 
#cabaran 
#tebang 
#umw 
#Mitsubishimotormalaysia

Best deal for all Triton pickup. Only from, EON AUTO MART GLENMARIE Call 0355690572 #peminat4x4 #jualanonline #jualantercapai #jualanhebatmalaysia #masukkampus #masukkerja #cyberjaya #putrajaya #pahlawan #pribumi #tanahmelayu #cabaran #tebang #umw #Mitsubishimotormalaysia - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Selalunya kita dengar oat ni untuk orang diet kan? Oat jugak boleh buat skrub taw. Sapa yang ada masalah kulit sensitif boleh try skrub homemade ni okayh! 😍

BAHAN NYA
🔹1 sudu oat
🔹1/2 sudu garam kasar
🔹3 sudu air
.
CARA NYA

Campurkan kesemua bahan tadi dalam mangkuk. Gaul rata sehingga sebati. Lepas tu boleh skrub kat muka. Gosok perlahan2 membulat. Selepas tu biarkan kering dekat muka dan boleh bilas bersih. Boleh amalkan seminggu 2x
.
📌Oat dan garam bertindak menghilang sel kulit mati. Jadi korang yang nak try boleh la try esok 😍

Selalunya kita dengar oat ni untuk orang diet kan? Oat jugak boleh buat skrub taw. Sapa yang ada masalah kulit sensitif boleh try skrub homemade ni okayh! 😍 BAHAN NYA 🔹1 sudu oat 🔹1/2 sudu garam kasar 🔹3 sudu air . CARA NYA Campurkan kesemua bahan tadi dalam mangkuk. Gaul rata sehingga sebati. Lepas tu boleh skrub kat muka. Gosok perlahan2 membulat. Selepas tu biarkan kering dekat muka dan boleh bilas bersih. Boleh amalkan seminggu 2x . 📌Oat dan garam bertindak menghilang sel kulit mati. Jadi korang yang nak try boleh la try esok 😍 - 4 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
👈🏽Join:
0167154965

Offer:
Welcome Bonus
Rekemen Bonus
Topup Bonus
Rebate Bonus

1⃣Register 
2⃣Deposit
3⃣Main
4⃣Cuci

100% TRUSTED!! #918kiss
#918kissslot
#scr888
#ace333
#mega888
#live22 
#hglgame 
#hgl208 
#malaysiacasino
#casinomalaysia
#onlinecasinomalaysia
#casinoonlinemalaysia
#malaysia
#kualalumpur
#kelantan
#selangor
#johor
#kedah
#malacca
#negerisembilan
#kl
#pahang
#penang
#perak
#perlis
#sabah
#sarawak
#terengganu
#labuan
#putrajaya

👈🏽Join: 0167154965 Offer: Welcome Bonus Rekemen Bonus Topup Bonus Rebate Bonus 1⃣Register 2⃣Deposit 3⃣Main 4⃣Cuci 100% TRUSTED!! #918kiss #918kissslot #scr888 #ace333 #mega888 #live22 #hglgame #hgl208 #malaysiacasino #casinomalaysia #onlinecasinomalaysia #casinoonlinemalaysia #malaysia #kualalumpur #kelantan #selangor #johor #kedah #malacca #negerisembilan #kl #pahang #penang #perak #perlis #sabah #sarawak #terengganu #labuan #putrajaya - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
LAST CALL COWAY NEO!!!
(Last day 5Jun2020 12pm)
.
RM65 sebulan (harga asal RM108)
.
(+) 3suhu
(+) FREE Penghantaran
(+) FREE Pemasangan
(+) FREE Servis setiap 2bln
(+) Waranty 7 Tahun
.
Untuk tempahan sila klik link dibio atau wasap link dibawah
.
www.wasap.my/60168225692/neo65
www.wasap.my/60168225692/neo65
www.wasap.my/60168225692/neo65
.
#coway #cowayputrajaya #facoway #penapisair #penapisaircoway #waterpurifier #cowaywaterpurifier #cowaybangi #cowaydengkil #cowaykl #putrajaya #kualalumpur #kl #bangi #melaka #kuantan #pahang #semenyih #healthy #airbersih #sihat #stayhome #staysafe #covid19 #tv3 #astro #airkarat

LAST CALL COWAY NEO!!! (Last day 5Jun2020 12pm) . RM65 sebulan (harga asal RM108) . (+) 3suhu (+) FREE Penghantaran (+) FREE Pemasangan (+) FREE Servis setiap 2bln (+) Waranty 7 Tahun . Untuk tempahan sila klik link dibio atau wasap link dibawah . www.wasap.my/60168225692/neo65 www.wasap.my/60168225692/neo65 www.wasap.my/60168225692/neo65 . #coway #cowayputrajaya #facoway #penapisair #penapisaircoway #waterpurifier #cowaywaterpurifier #cowaybangi #cowaydengkil #cowaykl #putrajaya #kualalumpur #kl #bangi #melaka #kuantan #pahang #semenyih #healthy #airbersih #sihat #stayhome #staysafe #covid19 #tv3 #astro #airkarat - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Pandan Gula Melaka 6” cake 😍
.
🌸 To order kindly whatsapp 🌸 .
.
📲Kajang : 010-2359710
📲Kota Bharu : 012-2811550
-
#kotabharubakers #kelantanbakers #selangorbakers #berriestart #cheesetart #nutellacheesetart #kajang #bangi #putrajaya #kedaikek #kedaikekonline #localbiz #igshop #creamcheese #congobar  #birthdaycake #nutella #cheese #tart #cheesetart #brownies #almond #caramel #milocake #limebrownies #pandangulamelaka #keksedap #neelofa #duckscarve #kubangkerian #kotabharu

Pandan Gula Melaka 6” cake 😍 . 🌸 To order kindly whatsapp 🌸 . . 📲Kajang : 010-2359710 📲Kota Bharu : 012-2811550 - #kotabharubakers #kelantanbakers #selangorbakers #berriestart #cheesetart #nutellacheesetart #kajang #bangi #putrajaya #kedaikek #kedaikekonline #localbiz #igshop #creamcheese #congobar #birthdaycake #nutella #cheese #tart #cheesetart #brownies #almond #caramel #milocake #limebrownies #pandangulamelaka #keksedap #neelofa #duckscarve #kubangkerian #kotabharu - 8 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
COD!!! COD!!! BARANG PANAS!!! SAPE NAK??? CEPAT ROGER EA 😘😘😘 Liza❤️
SalesExecutive RJC
0193395453

#masalahkeputihan
#kentutfaraj
#masalahmissv
#masalahdara
#masalahkeputihankronik
#masalahwanita
#masalahsuamiisteri
#klia
#banting
#sepang
#dengkil
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#cybersouth
#serdang
#serikembangan
#SungaiBuloh
#kotawarisan
#bandarbarusalaktinggi
#bandarsridamansara
#nilai
#olaklempit
#damansaradamai
#KualaSelangor
#selayang
#tamantundrismail
#damansaraperdana
#MutiaraDamansara

COD!!! COD!!! BARANG PANAS!!! SAPE NAK??? CEPAT ROGER EA 😘😘😘 Liza❤️ SalesExecutive RJC 0193395453 #masalahkeputihan #kentutfaraj #masalahmissv #masalahdara #masalahkeputihankronik #masalahwanita #masalahsuamiisteri #klia #banting #sepang #dengkil #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #cybersouth #serdang #serikembangan #SungaiBuloh #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #bandarsridamansara #nilai #olaklempit #damansaradamai #KualaSelangor #selayang #tamantundrismail #damansaraperdana #MutiaraDamansara - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Jangan lupa minum Berrycurv ye uollss!! --- Dapatkan Cococurv segera selagi stok masih ada‼️ .
PM / DM & FOLLOW . SELLER SAH @lysha_cococurv dan Agen #teamernee @ernee.cococurv untuk tips dan dapatkan cococurv setiap hari 🛒
IG : @lysha_cococurv
.
@cococurv.malaysia.indonesia 
@cococurv.malaysia
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq 
@cococurvbandarbarubangi
@eidayania
@lysha_cococurv
@cococurvbukitmahkotabangi
#cococurv #berrycurv #teamcurvaizan #teamaizan #squadjulie #manrajalawak #errafazira #komplekspknsbangi #mcdonaldsbangi #bangisentral #evomallbangi #sungairamal #sungaimerab #sungaitangkas #jalanreko #sungaichua #kajang #putrajaya #bandarbarubangi #kampungabubakarbaginda
#bangiavenue #bangilama #kampungterasjernang #jenderam #sungaibuah #southvillecity #kurus

Jangan lupa minum Berrycurv ye uollss!! --- Dapatkan Cococurv segera selagi stok masih ada‼️ . PM / DM & FOLLOW . SELLER SAH @lysha_cococurv dan Agen #teamernee @ernee.cococurv untuk tips dan dapatkan cococurv setiap hari 🛒 IG : @lysha_cococurv . @cococurv.malaysia.indonesia @cococurv.malaysia @cococurv_hq @cococurv.hq @cococurv_worldwidehq @cococurvbandarbarubangi @eidayania @lysha_cococurv @cococurvbukitmahkotabangi #cococurv #berrycurv #teamcurvaizan #teamaizan #squadjulie #manrajalawak #errafazira #komplekspknsbangi #mcdonaldsbangi #bangisentral #evomallbangi #sungairamal #sungaimerab #sungaitangkas #jalanreko #sungaichua #kajang #putrajaya #bandarbarubangi #kampungabubakarbaginda #bangiavenue #bangilama #kampungterasjernang #jenderam #sungaibuah #southvillecity #kurus - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
🌺 #CIKPOPIAKURUNG - RAYA COLLECTIONS*🌻 Cik popia antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang menampilkan gaya moden elegan raya agar kelihatan cantik dan ayu di Hari Raya! 👉*Material:*
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less 👉*Design baju:*
Design terkini menggunakan potongan mini kurung moden yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya elegan raya.
Dilengkapi dengan design tiga lapisan kemas pada lengan dan sisi kanan baju menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉*Kain:*
Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
Kain fully getah mudah dipakai

Hasnuri raya collection popia kurung🙈 wow wow! Cantik gila kan !!
.
Yg penting material kami gunakan mmg tiptop. Tak percaya?

Utk pengetahuan semua, Cik Popia ni _limited edition_ tau... .
.

Berminat? Jgn tgu lame2 sis, nanti abiss 😂✨ PROMOSI LAST 7 JUN 2020
1PSG RM50 EXC POS

www.wasap.my/60165010037/Nak+Cik+popia
.
.
⚠️POSTAGE : 3-5 HARI BEKERJA
⚠1ST COME 1ST SERVED

______________________
Berminat hnya WHATSAPP 📲+60165010037 atau klik➡ contact ➡call di profile dan full detail di catalog @norzah_mohamad
.
.
#kebaya #jubah #bajumelayu #kurta #raya2020 #hargacombo #cyberjaya #kendurikahwin #malaysia #melaka #bajuraya #bajukurung2020 #combospecial #rayaedition2020
#bestselling #hotselling #dressraya2020 #putrajaya #bridesmaid #johorbahru #bajubudak #solemnization #jubahdress #hasnurilovers #cikpopia #kurungcikpopia

🌺 #CIKPOPIAKURUNG - RAYA COLLECTIONS*🌻 Cik popia antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang menampilkan gaya moden elegan raya agar kelihatan cantik dan ayu di Hari Raya! 👉*Material:* Premium Heavy Como Crepe (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less 👉*Design baju:* Design terkini menggunakan potongan mini kurung moden yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya elegan raya. Dilengkapi dengan design tiga lapisan kemas pada lengan dan sisi kanan baju menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉*Kain:* Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing Kain fully getah mudah dipakai Hasnuri raya collection popia kurung🙈 wow wow! Cantik gila kan !! . Yg penting material kami gunakan mmg tiptop. Tak percaya? Utk pengetahuan semua, Cik Popia ni _limited edition_ tau... . . Berminat? Jgn tgu lame2 sis, nanti abiss 😂✨ PROMOSI LAST 7 JUN 2020 1PSG RM50 EXC POS www.wasap.my/60165010037/Nak+Cik+popia . . ⚠️POSTAGE : 3-5 HARI BEKERJA ⚠1ST COME 1ST SERVED ______________________ Berminat hnya WHATSAPP 📲+60165010037 atau klik➡ contact ➡call di profile dan full detail di catalog @norzah_mohamad . . #kebaya #jubah #bajumelayu #kurta #raya2020 #hargacombo #cyberjaya #kendurikahwin #malaysia #melaka #bajuraya #bajukurung2020 #combospecial #rayaedition2020 #bestselling #hotselling #dressraya2020 #putrajaya #bridesmaid #johorbahru #bajubudak #solemnization #jubahdress #hasnurilovers #cikpopia #kurungcikpopia - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Mana2 perawatan kena ikut apa yang dah dinyatakan dalam cara guna. Jika dah ambil keputusan untuk merawat tahi lalat, kena beringat semasa mandi atau cuci muka yang dimuka you sedang ada perawatan jadi kena jaga baik2 kuping. Macam you luka juga, baru nak kering you cabutkan kuping, bila nak kering luka tu, samalah juga dengan perawatan pembuangan tahi lalat ni, jaga betul2 kuping biar dia mengering didalam dengan sempurna. .
.

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! .

Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional.

Nama2 yg bolih dibuang:
Tahi Lalat
Ketuat
Kutil
Isi Lebih
Pundi Minyak

Tanpa perlu LASER!
Tanpa perlu BEDAH!
Tanpa perlu bayar MAHAL!
Tiada KESAN SAMPINGAN!

100% dari tumbuhan herba.
Home made product.

Set combo:
Natural Mole Remover + 
Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat)
.

Harga kekal
RM75 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak
Termasuk Postage
. .
Harga asal
RM88 Semenanjung
RM92 Sabah Sarawak
Termasuk Postage
.
Natural Mole Remover sahaja
RM60 Semenanjung
RM64 Sabah Sarawak
Termasuk postage
.

Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja
+60176175068 .

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

Mana2 perawatan kena ikut apa yang dah dinyatakan dalam cara guna. Jika dah ambil keputusan untuk merawat tahi lalat, kena beringat semasa mandi atau cuci muka yang dimuka you sedang ada perawatan jadi kena jaga baik2 kuping. Macam you luka juga, baru nak kering you cabutkan kuping, bila nak kering luka tu, samalah juga dengan perawatan pembuangan tahi lalat ni, jaga betul2 kuping biar dia mengering didalam dengan sempurna. . . NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional. Nama2 yg bolih dibuang: Tahi Lalat Ketuat Kutil Isi Lebih Pundi Minyak Tanpa perlu LASER! Tanpa perlu BEDAH! Tanpa perlu bayar MAHAL! Tiada KESAN SAMPINGAN! 100% dari tumbuhan herba. Home made product. Set combo: Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat) . Harga kekal RM75 Semenanjung RM85 Sabah Sarawak Termasuk Postage . . Harga asal RM88 Semenanjung RM92 Sabah Sarawak Termasuk Postage . Natural Mole Remover sahaja RM60 Semenanjung RM64 Sabah Sarawak Termasuk postage . Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja +60176175068 . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_ - 9 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Jom Shopimmm Emas 916 Beli online jerrer dengan KEDAI EMAS IMPIANA JEWELS koleksi terkini dan memukau dengan yang harga rendah 🤩
.
Lekaih siapa cepat dia dapat 🤩
.
boleh cod area berdekatan 😍
Jom sopim 💕
👉🏻 Special Price
👉🏻 Limited Item .
.
⭐20% -50%
DISKAUN UNTUK BARANGAN EMAS PERMATA
💥HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT 
WWW.wasap.my/60166661162
www.wasap.my/60136660120
.
#impianajewels #impianajewelsgateway #impianajewelseconsave #emasmurahonline #emas916 #emascantik #emas916online #kedaiemas #emas916tulen #rantaitangan916 #rantaileher916 #cincin916 #loket916 #emas916murah #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #semenyih #bukitmahkota #cyberjaya

Jom Shopimmm Emas 916 Beli online jerrer dengan KEDAI EMAS IMPIANA JEWELS koleksi terkini dan memukau dengan yang harga rendah 🤩 . Lekaih siapa cepat dia dapat 🤩 . boleh cod area berdekatan 😍 Jom sopim 💕 👉🏻 Special Price 👉🏻 Limited Item . . ⭐20% -50% DISKAUN UNTUK BARANGAN EMAS PERMATA 💥HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT WWW.wasap.my/60166661162 www.wasap.my/60136660120 . #impianajewels #impianajewelsgateway #impianajewelseconsave #emasmurahonline #emas916 #emascantik #emas916online #kedaiemas #emas916tulen #rantaitangan916 #rantaileher916 #cincin916 #loket916 #emas916murah #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #semenyih #bukitmahkota #cyberjaya - 9 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Dari Setapak Central tadi, kami terus ke Bandar Tasik Selatan, kami pickup laptop customer 2hari lepas, mcm biasa checking and troubleshoot. Dah siap, kami terus hantar
🙂... ..
Any info any info, just whatsapp
- Wan-
wasap.my/60197650602
wasap.my/60179280602 
Atau -Samad- Apple Specialist
wasap.my/60172108244

Jom follow my ig 🙂 
https://www.instagram.com/redzuwanahmad_redzcom.ent/

#kualalumpurselangor
#repairlaptopdekstop
#sungaibesi
#petalingjaya
#putrajaya
#kelanajaya

Dari Setapak Central tadi, kami terus ke Bandar Tasik Selatan, kami pickup laptop customer 2hari lepas, mcm biasa checking and troubleshoot. Dah siap, kami terus hantar 🙂... .. Any info any info, just whatsapp - Wan- wasap.my/60197650602 wasap.my/60179280602 Atau -Samad- Apple Specialist wasap.my/60172108244 Jom follow my ig 🙂 https://www.instagram.com/redzuwanahmad_redzcom.ent/ #kualalumpurselangor #repairlaptopdekstop #sungaibesi #petalingjaya #putrajaya #kelanajaya - 10 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Jom Shopimmm Emas 916 Beli online jerrer dengan KEDAI EMAS IMPIANA JEWELS koleksi terkini dan memukau dengan yang harga rendah 🤩
.
Lekaih siapa cepat dia dapat 🤩
.
boleh cod area berdekatan 😍
Jom sopim 💕
👉🏻 Special Price
👉🏻 Limited Item .
.
⭐20% -50%
DISKAUN UNTUK BARANGAN EMAS PERMATA
💥HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT 
WWW.wasap.my/60166661162
www.wasap.my/60136660120
.
#impianajewels #impianajewelsgateway #impianajewelseconsave #emasmurahonline #emas916 #emascantik #emas916online #kedaiemas #emas916tulen #rantaitangan916 #rantaileher916 #cincin916 #loket916 #emas916murah #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #semenyih #bukitmahkota #cyberjaya

Jom Shopimmm Emas 916 Beli online jerrer dengan KEDAI EMAS IMPIANA JEWELS koleksi terkini dan memukau dengan yang harga rendah 🤩 . Lekaih siapa cepat dia dapat 🤩 . boleh cod area berdekatan 😍 Jom sopim 💕 👉🏻 Special Price 👉🏻 Limited Item . . ⭐20% -50% DISKAUN UNTUK BARANGAN EMAS PERMATA 💥HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT WWW.wasap.my/60166661162 www.wasap.my/60136660120 . #impianajewels #impianajewelsgateway #impianajewelseconsave #emasmurahonline #emas916 #emascantik #emas916online #kedaiemas #emas916tulen #rantaitangan916 #rantaileher916 #cincin916 #loket916 #emas916murah #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #semenyih #bukitmahkota #cyberjaya - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Jom Shopimmm Emas 916 Beli online jerrer dengan KEDAI EMAS IMPIANA JEWELS koleksi terkini dan memukau dengan yang harga rendah 🤩
.
Lekaih siapa cepat dia dapat 🤩
.
boleh cod area berdekatan 😍
Jom sopim 💕
👉🏻 Special Price
👉🏻 Limited Item .
.
⭐20% -50%
DISKAUN UNTUK BARANGAN EMAS PERMATA
💥HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT 
WWW.wasap.my/60166661162
www.wasap.my/60136660120
.
#impianajewels #impianajewelsgateway #impianajewelseconsave #emasmurahonline #emas916 #emascantik #emas916online #kedaiemas #emas916tulen #rantaitangan916 #rantaileher916 #cincin916 #loket916 #emas916murah #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #semenyih #bukitmahkota #cyberjaya

Jom Shopimmm Emas 916 Beli online jerrer dengan KEDAI EMAS IMPIANA JEWELS koleksi terkini dan memukau dengan yang harga rendah 🤩 . Lekaih siapa cepat dia dapat 🤩 . boleh cod area berdekatan 😍 Jom sopim 💕 👉🏻 Special Price 👉🏻 Limited Item . . ⭐20% -50% DISKAUN UNTUK BARANGAN EMAS PERMATA 💥HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT WWW.wasap.my/60166661162 www.wasap.my/60136660120 . #impianajewels #impianajewelsgateway #impianajewelseconsave #emasmurahonline #emas916 #emascantik #emas916online #kedaiemas #emas916tulen #rantaitangan916 #rantaileher916 #cincin916 #loket916 #emas916murah #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #semenyih #bukitmahkota #cyberjaya - 10 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
COD!!! COD!!! BARANG PANAS!!! SAPE NAK??? CEPAT ROGER EA 😘😘😘 Liza❤️
SalesExecutive RJC
0193395453

#masalahkeputihan
#kentutfaraj
#masalahmissv
#masalahdara
#masalahkeputihankronik
#masalahwanita
#masalahsuamiisteri
#klia
#banting
#sepang
#dengkil
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#cybersouth
#serdang
#serikembangan
#SungaiBuloh
#kotawarisan
#bandarbarusalaktinggi
#bandarsridamansara
#nilai
#olaklempit
#damansaradamai
#KualaSelangor
#selayang
#tamantundrismail
#damansaraperdana
#MutiaraDamansara

COD!!! COD!!! BARANG PANAS!!! SAPE NAK??? CEPAT ROGER EA 😘😘😘 Liza❤️ SalesExecutive RJC 0193395453 #masalahkeputihan #kentutfaraj #masalahmissv #masalahdara #masalahkeputihankronik #masalahwanita #masalahsuamiisteri #klia #banting #sepang #dengkil #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #cybersouth #serdang #serikembangan #SungaiBuloh #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #bandarsridamansara #nilai #olaklempit #damansaradamai #KualaSelangor #selayang #tamantundrismail #damansaraperdana #MutiaraDamansara - 10 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
🤲🏻 Alhamdulillah settle for today...Sg Merab - Bangi - Putrajaya - Shah Alam
.
Mcm² dugaan delivery harini..dgn stuck sejam jem banjir dkt tol bkt jelutong 😂
.
TQ semua yg grab harga promo complete set westernbox by Tembun Kitchen 😘😘
.
#homemade #chicken #chickenlava #chickenlavaaglioolio #aglioolio #chickengrill #roastedchicken #westernfood #westernfoodbangi #westernbox #lunchbox #lunchboxbangi #bangi #putrajaya #kajang #shahalam #bazaaronline #bazaarpaknil #madewithlove #tembunkitchen

🤲🏻 Alhamdulillah settle for today...Sg Merab - Bangi - Putrajaya - Shah Alam . Mcm² dugaan delivery harini..dgn stuck sejam jem banjir dkt tol bkt jelutong 😂 . TQ semua yg grab harga promo complete set westernbox by Tembun Kitchen 😘😘 . #homemade #chicken #chickenlava #chickenlavaaglioolio #aglioolio #chickengrill #roastedchicken #westernfood #westernfoodbangi #westernbox #lunchbox #lunchboxbangi #bangi #putrajaya #kajang #shahalam #bazaaronline #bazaarpaknil #madewithlove #tembunkitchen - 10 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
PATUTLAH RAMAI  ARTIS GUNA, SENANG GILA STROLLER LIBASS NI 😳😳 .
.
✅ buka 2 saat tutup 4 saat
✅ boleh guna dari baby - 6thn
✅ Boleh lipat
✅ Tahan lasak
✅ Easy travel
✅ Boleh tampung - 25kg
✅ Warranty rosak tukar baru

SANGAT MENARIK DAN MENAWAN HATI 🌹🌹 .
Dapatkan PROMO JUNE SEKARANG 😘😘 .
.
🌸 Free post untukk 10 terawal
🌸 Free gift untuk 10 terawal

Boleh selfpick di 🔽 .
🔶 Bangi
🔶 Seri Kembangan
🔶 Bukit Mertajam
🔶 Skudai
🔶 Kota bharu
🔶️ Melaka

Jom deal sekarang! Jangan lepaskan Peluang 😍😍 .
Klik link whatsapp dibio .
.

@babyshoppe_trb_official
@babyshoppe_trb_official 
@babyshoppe_trb_official .

#strollerLibas #ampang #dengkil #strollerjimatruang #strollerCompact #cyberjaya #seberangperai #putrajaya #strollercarseat #gombak #bukitmertajam #puchong #semenyih #sepang #kepong #keramat #setiawangsa #wangsamaju #riebazar #bandarseriputra #nilaiimpian #bandartunrazak #sgbuloh #bangi #cheras #cyberjaya #pkp #pkpb #babypkp #damansara #shahalam

PATUTLAH RAMAI ARTIS GUNA, SENANG GILA STROLLER LIBASS NI 😳😳 . . ✅ buka 2 saat tutup 4 saat ✅ boleh guna dari baby - 6thn ✅ Boleh lipat ✅ Tahan lasak ✅ Easy travel ✅ Boleh tampung - 25kg ✅ Warranty rosak tukar baru SANGAT MENARIK DAN MENAWAN HATI 🌹🌹 . Dapatkan PROMO JUNE SEKARANG 😘😘 . . 🌸 Free post untukk 10 terawal 🌸 Free gift untuk 10 terawal Boleh selfpick di 🔽 . 🔶 Bangi 🔶 Seri Kembangan 🔶 Bukit Mertajam 🔶 Skudai 🔶 Kota bharu 🔶️ Melaka Jom deal sekarang! Jangan lepaskan Peluang 😍😍 . Klik link whatsapp dibio . . @babyshoppe_trb_official @babyshoppe_trb_official @babyshoppe_trb_official . #strollerLibas #ampang #dengkil #strollerjimatruang #strollerCompact #cyberjaya #seberangperai #putrajaya #strollercarseat #gombak #bukitmertajam #puchong #semenyih #sepang #kepong #keramat #setiawangsa #wangsamaju #riebazar #bandarseriputra #nilaiimpian #bandartunrazak #sgbuloh #bangi #cheras #cyberjaya #pkp #pkpb #babypkp #damansara #shahalam - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Ni sape teragak2 tercongak2 berbaloi ke tak membazir ke join membership bole la review 
Mummy asalnya mcm korang jugak terjebak sebab suka wangi2 ala2 spa tp bila dah become members langsung setia sampai ni membeli 😍😍😍 Dalam YL makin setia ; makin dihargai dgn free gift yg sukar utk ditolak dan xde kat mall gah di luar sana 
Sebarang pertanyaan berkenaan Young Living Essential Oil products bole WhatsApp :- Klik ➡️ www.wasap.my/60132008818

#psk
#premiumstarterkit
#mummyzamiryoungliving
#ampang
#putrajaya
#jelebu
#younglivingmalaysia
#younglivingampang
#younglivingjelebu
#younglivingseremban
#yleo
#oilylicious
#natural
#health
#healthiswealth
#essentialoils
#staysafe
#stayhealthy

Ni sape teragak2 tercongak2 berbaloi ke tak membazir ke join membership bole la review Mummy asalnya mcm korang jugak terjebak sebab suka wangi2 ala2 spa tp bila dah become members langsung setia sampai ni membeli 😍😍😍 Dalam YL makin setia ; makin dihargai dgn free gift yg sukar utk ditolak dan xde kat mall gah di luar sana Sebarang pertanyaan berkenaan Young Living Essential Oil products bole WhatsApp :- Klik ➡️ www.wasap.my/60132008818 #psk #premiumstarterkit #mummyzamiryoungliving #ampang #putrajaya #jelebu #younglivingmalaysia #younglivingampang #younglivingjelebu #younglivingseremban #yleo #oilylicious #natural #health #healthiswealth #essentialoils #staysafe #stayhealthy - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.