#raya

2,375,153 posts

.
.
.
.
.
#money #raya #angpao #coronavirus #lockdown #mco #extend #funnymemes #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha #mask

. . . . . #money #raya #angpao #coronavirus #lockdown #mco #extend #funnymemes #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha #mask - 15 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
#Reposted from @_niyazyusuf_ Assalamualaikum, Eid Mubarak☪️ May the blessing of Allah SWT fill your life with pleasure and open all the doors of success now and always☺️. Wishing you a happy Hari Raya 🎉.
.
.
.
#eidmubarak #selamathariraya #raya #hariraya2020
.
#daleryusuf
#daleryusuffans4ever 
#Actor
#Model
#siblings

#Reposted from @_niyazyusuf_ Assalamualaikum, Eid Mubarak☪️ May the blessing of Allah SWT fill your life with pleasure and open all the doors of success now and always☺️. Wishing you a happy Hari Raya 🎉. . . . #eidmubarak #selamathariraya #raya #hariraya2020 . #daleryusuf #daleryusuffans4ever #Actor #Model #siblings - 48 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
Have you tried our #FreshlySeries ⁉️ Here are 3 others Freshly Series  Items🥰 Its make a Fresh beginning for your day😱 A fresh mind keep your body fresh☀️ Our 2 #unique topping #WatermelonCrsytalBall 🍉 and #GrapeBlackCrystalBall 🍇 will enrich your drinks too❤️ 顾客们都对我们2种独家topping 西瓜晶球 🍉 和黑提寒天晶球🍇 有独特的厚爱❤️ 您不妨试一试?👏 Redefining The New Tea👏

#LeeCha #FreshlySeries #FruitTea #Milktea #BobaTea #BukaPuasa #Ramadan #Raya #Lemon #Kumquat #PassionFruit #GrapeFruit

Have you tried our #FreshlySeries ⁉️ Here are 3 others Freshly Series Items🥰 Its make a Fresh beginning for your day😱 A fresh mind keep your body fresh☀️ Our 2 #unique topping #WatermelonCrsytalBall 🍉 and #GrapeBlackCrystalBall 🍇 will enrich your drinks too❤️ 顾客们都对我们2种独家topping 西瓜晶球 🍉 和黑提寒天晶球🍇 有独特的厚爱❤️ 您不妨试一试?👏 Redefining The New Tea👏 #LeeCha #FreshlySeries #FruitTea #Milktea #BobaTea #BukaPuasa #Ramadan #Raya #Lemon #Kumquat #PassionFruit #GrapeFruit - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
[PELANCARAN PROMOSI RIUH SYAWAL TETAP RAYA🤩🎉 WAJAH-WAJAH KEBAHAGIAAN UNTUK YANG TERISTIMEWA😍👨‍👩‍👧‍👧💑] .

Syawal tetap raya..setahun sekali kenangan indah dinikmati🎉😍
Tetap meriah walau di rumah🎉❤
Paling best..tahun nie kita lebihkan tumpuan pada yang tersayang..
Tiada insan yang lebih istimewa berbanding mereka😊 .

Orang yang paling dekat dihati kita..suami..isteri..anak-anak..orang yang duduk serumah dengan kita..adik-beradik..ibu ayah..
Inilah masa nyer.. .

Sebelum nie bila syawal..kita lebihkan tumpuan sebulan dengan raikan sedara..kawan-kawan..bff..officemate..jiran-jiran..kadang terlupakan mereka🤭 .

Tapi kali nie..memang syawal teristimewa..🤩🎉
Sempena meraikan yang tersayang..
Bersama wajah-wajah kebahagiaan kita..kejayaan kita..kegembiraan kita..kesenangan kita ..kelapangan jiwa kita..Keindahan hidup kita..
WEZAYA lancarkan PROMOSI RIUH SYAWAL TETAP RAYA sampai 22 Jun 2020 jer tau..😍🎉 .

Hari istimewa..untuk yang teristimewa❤
Jangan lepaskan peluang istimewa nie😊 .

Di sini wezaya tersedia merealisasikan impian kediaman anda bersama tersayang😊
Whtups terus kami dengan klik link di bio sekarang 👇🏻 or whtups 011-12280216 .

Jom gembira bersama keluarga🤩🎉 . 👑WEZAYA👑
-MY UNLIMITED HAPPINESS-

#raya #aidilfitri #3Dcarpet #velvetcarpet #nordiccarpet #dekorasi #rumah #karpet #decor #sales #murah #pastijadi #rayabergaya

[PELANCARAN PROMOSI RIUH SYAWAL TETAP RAYA🤩🎉 WAJAH-WAJAH KEBAHAGIAAN UNTUK YANG TERISTIMEWA😍👨‍👩‍👧‍👧💑] . Syawal tetap raya..setahun sekali kenangan indah dinikmati🎉😍 Tetap meriah walau di rumah🎉❤ Paling best..tahun nie kita lebihkan tumpuan pada yang tersayang.. Tiada insan yang lebih istimewa berbanding mereka😊 . Orang yang paling dekat dihati kita..suami..isteri..anak-anak..orang yang duduk serumah dengan kita..adik-beradik..ibu ayah.. Inilah masa nyer.. . Sebelum nie bila syawal..kita lebihkan tumpuan sebulan dengan raikan sedara..kawan-kawan..bff..officemate..jiran-jiran..kadang terlupakan mereka🤭 . Tapi kali nie..memang syawal teristimewa..🤩🎉 Sempena meraikan yang tersayang.. Bersama wajah-wajah kebahagiaan kita..kejayaan kita..kegembiraan kita..kesenangan kita ..kelapangan jiwa kita..Keindahan hidup kita.. WEZAYA lancarkan PROMOSI RIUH SYAWAL TETAP RAYA sampai 22 Jun 2020 jer tau..😍🎉 . Hari istimewa..untuk yang teristimewa❤ Jangan lepaskan peluang istimewa nie😊 . Di sini wezaya tersedia merealisasikan impian kediaman anda bersama tersayang😊 Whtups terus kami dengan klik link di bio sekarang 👇🏻 or whtups 011-12280216 . Jom gembira bersama keluarga🤩🎉 . 👑WEZAYA👑 -MY UNLIMITED HAPPINESS- #raya #aidilfitri #3Dcarpet #velvetcarpet #nordiccarpet #dekorasi #rumah #karpet #decor #sales #murah #pastijadi #rayabergaya - 4 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
𝑀𝑎𝑚𝑎𝑚𝑢𝑑𝑎😤
#explore #explorepage #raya #covideid2020 #kakiviral #kakishare #likeforlikes

𝑀𝑎𝑚𝑎𝑚𝑢𝑑𝑎😤 #explore #explorepage #raya #covideid2020 #kakiviral #kakishare #likeforlikes - 4 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
Terima lahh ucapan raya dari kami sekeluargaa , bnyak kali retake hahha
.
.
#raya #rayawithfamily #kenangan

Terima lahh ucapan raya dari kami sekeluargaa , bnyak kali retake hahha . . #raya #rayawithfamily #kenangan - 4 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
♧SWEATSHIRT♧
▪️RM35
▪️M-2XL
▪️FREE POSTAGE for Semenanjung
▪POSTAGE RM5 (each) for Sabah Sarawak
▪️PREORDER (1-3 weeks sampai Malaysia)
▪️Whatsapp 019-9717171 (link in bio)
...
#hoodies #sweatshirt #sweater #igshop #preorder #gift #present #quarantine #incilahhoodies #cute #fashion #style #Malaysia #hoodiesmurah #raya #totoro

♧SWEATSHIRT♧ ▪️RM35 ▪️M-2XL ▪️FREE POSTAGE for Semenanjung ▪POSTAGE RM5 (each) for Sabah Sarawak ▪️PREORDER (1-3 weeks sampai Malaysia) ▪️Whatsapp 019-9717171 (link in bio) ... #hoodies #sweatshirt #sweater #igshop #preorder #gift #present #quarantine #incilahhoodies #cute #fashion #style #Malaysia #hoodiesmurah #raya #totoro - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Boleh ke nk post ootd tahun lepas ?  Sbb raya  tahun ni takde ootd ye 🥺😂
.
.
.
.
.
.

#explorepage  #explore #raya2020 #teamrayaselangor #exploretrending #trendingnow #likeforlikes #exploreinstagram #trending #cousins #raya #musimpkp

Boleh ke nk post ootd tahun lepas ? Sbb raya tahun ni takde ootd ye 🥺😂 . . . . . . #explorepage #explore #raya2020 #teamrayaselangor #exploretrending #trendingnow #likeforlikes #exploreinstagram #trending #cousins #raya #musimpkp - 5 minutes ago

56 Likes
0 Comments
0
Salam maghrib

#bmf #makanansunnah #makanansunnahterbaik  #kurma #helloenterprise #helloenterprises #kycreativehub #hellokreatif #hellobitez #hellogateway #helloconceptstore #kurmasupplier #ramadhan #ramadan #raya #hamper #corporategift #onlineshop #kurmaajwa #kurmamedjoul #kurmamariami #kurmasafawi #wholesale #dropshipagent #sayajual

Salam maghrib #bmf #makanansunnah #makanansunnahterbaik #kurma #helloenterprise #helloenterprises #kycreativehub #hellokreatif #hellobitez #hellogateway #helloconceptstore #kurmasupplier #ramadhan #ramadan #raya #hamper #corporategift #onlineshop #kurmaajwa #kurmamedjoul #kurmamariami #kurmasafawi #wholesale #dropshipagent #sayajual - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Day 5🙏
Akhirnya foto bareng💖

#lebaran2020 #lebaran #lebaranday5 #raya #raya2020 #eidfitr #eidmubarak #explore #edisilebaran #lfl💛 #lfl

Day 5🙏 Akhirnya foto bareng💖 #lebaran2020 #lebaran #lebaranday5 #raya #raya2020 #eidfitr #eidmubarak #explore #edisilebaran #lfl 💛 #lfl - 7 minutes ago

6 Likes
4 Comments
0
Thanks bro grab Earpods Lightning🤙🏻
Yang dekat kita boleh COD , yang jauh jangan risau kita pos sampai depan pintu rumah ! 🤗
•
Harga SUPERMURAH dan 100% ORIGINAL PRODUCT , free postage dan free gifts tau ✅
Korang tunggu apa je tu ?
•
Nak order ? Terus lincah tekan link di bio sekarang !📲
•
#original #cable #cablemurah #cablemurahoriginal #adapter #fastdelivery #freepostage #dudukrumah #kitajagakita #kitabantukita #stayhome #staysafe #gadget #gadgetshop #gadgetmurah #pkp #mco #covid19 #raya #aidilfitri #rayaaidilfitri #rayadirumah #rayasale

Thanks bro grab Earpods Lightning🤙🏻 Yang dekat kita boleh COD , yang jauh jangan risau kita pos sampai depan pintu rumah ! 🤗 • Harga SUPERMURAH dan 100% ORIGINAL PRODUCT , free postage dan free gifts tau ✅ Korang tunggu apa je tu ? • Nak order ? Terus lincah tekan link di bio sekarang !📲 • #original #cable #cablemurah #cablemurahoriginal #adapter #fastdelivery #freepostage #dudukrumah #kitajagakita #kitabantukita #stayhome #staysafe #gadget #gadgetshop #gadgetmurah #pkp #mco #covid19 #raya #aidilfitri #rayaaidilfitri #rayadirumah #rayasale - 9 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
UUUIHHH... SUKAA KITAA! 😀

Thank you so much darling! Gembira hati kita tau dapat feedback macam ni. 😍 
Kalau uols nak tahu, semua botol garlic yang untuk pos kami akan wrap baik-baik supaya terjaga, tak calar, tak kemek atau pecah.

Kalau uols nak order, terus boleh click link di bio atau just dm je kami okay. Kami dah beroperasi seperti biasa hari ni. 😀

#crispygarlic 
#garlic
#food
#foodie
#menu
#masak
#raya
#staysafe 
#stayhealthy

UUUIHHH... SUKAA KITAA! 😀 Thank you so much darling! Gembira hati kita tau dapat feedback macam ni. 😍 Kalau uols nak tahu, semua botol garlic yang untuk pos kami akan wrap baik-baik supaya terjaga, tak calar, tak kemek atau pecah. Kalau uols nak order, terus boleh click link di bio atau just dm je kami okay. Kami dah beroperasi seperti biasa hari ni. 😀 #crispygarlic #garlic #food #foodie #menu #masak #raya #staysafe #stayhealthy - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Raya lagi ke?🤪
#raya #staysafe #love

Raya lagi ke?🤪 #raya #staysafe #love - 10 minutes ago

25 Likes
0 Comments
0
I’m baacccckkkkkkkkkkkkk.... Againnnn 😩😌
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#raya #pkp #mco #kitajagakita #staysafe #stayathome #loveyourself #loveyou #ppbb #missingyou #love #wantyou

I’m baacccckkkkkkkkkkkkk.... Againnnn 😩😌 . . . . . . . . . #raya #pkp #mco #kitajagakita #staysafe #stayathome #loveyourself #loveyou #ppbb #missingyou #love #wantyou - 10 minutes ago

20 Likes
0 Comments
0
“𝐁𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐌𝐮𝐫𝐚𝐡, 𝐁𝐮𝐚𝐭 𝐀𝐩𝐚 𝐍𝐚𝐤 𝐌𝐚𝐡𝐚𝐥”
DONE REPAIR!
Iphone X battery & camera problem.

Call/SMS/Whatsapp : 019-6622244
COD : KL/Melaka/JB

#iphonemurahmalaysia #repairiphone #iphonejohor #iphonesecondmurah  #iphonexrmurah  #iphonemalaysia #raya #universitimalaya #johorbahru #raya2020 #repairlaptop #penang #puasa #johor #melaka #iphonekuantan #kitajagakita #sayajual #uia #putrajaya #kangar #kelantan #kedah #aidilfitri #uitm #malaysia #uitmshahalam #shahalam #pasirgudang #cheng

“𝐁𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐌𝐮𝐫𝐚𝐡, 𝐁𝐮𝐚𝐭 𝐀𝐩𝐚 𝐍𝐚𝐤 𝐌𝐚𝐡𝐚𝐥” DONE REPAIR! Iphone X battery & camera problem. Call/SMS/Whatsapp : 019-6622244 COD : KL/Melaka/JB #iphonemurahmalaysia #repairiphone #iphonejohor #iphonesecondmurah #iphonexrmurah #iphonemalaysia #raya #universitimalaya #johorbahru #raya2020 #repairlaptop #penang #puasa #johor #melaka #iphonekuantan #kitajagakita #sayajual #uia #putrajaya #kangar #kelantan #kedah #aidilfitri #uitm #malaysia #uitmshahalam #shahalam #pasirgudang #cheng - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Be raya kt kulai #raya ke lima

Be raya kt kulai #raya ke lima - 12 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Diskon besar nii ,langsung je kunjungi toko saye ni la 😊😊
.
.
#tiens #raya #rayabersamashopee

Diskon besar nii ,langsung je kunjungi toko saye ni la 😊😊 . . #tiens #raya #rayabersamashopee - 12 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah kata memang legit ORIGINAL , sebab tu lah sebijik💯
Thank you so much yang support @gadget.sop ☺️🤞🏻
Barang MURAH , BERBALOI & FREEGIFTS pun dapat !💫
•
Korang yang pakai earpods yang TAK ORIGINAL tu taknak tukar ke ?😏
Jaminan bila korang beli dekat @gadget.sop ialah memang korang takkan menyesal punya lah❗️
•
Jangan segan2 lah nak tekan link dekat bio tu kalau nak order 😉
•
Nanti admin akan share dekat korang macam mana nak tahu accessories iPhone original ke atau fake kalau korang tak percaya🤗
•
#original #cable #earpods #adapteriphone #fastdelivery #cablemurah #cablemurahoriginal #dudukrumah #kitajagakita #kitabantukita #stayhome #staysafe #gadget #gadgetshop #gadgetmurah #pkp #mco #covid19 #raya #rayasale #rayaaidilfitri #aidilfitri

Dah kata memang legit ORIGINAL , sebab tu lah sebijik💯 Thank you so much yang support @gadget.sop ☺️🤞🏻 Barang MURAH , BERBALOI & FREEGIFTS pun dapat !💫 • Korang yang pakai earpods yang TAK ORIGINAL tu taknak tukar ke ?😏 Jaminan bila korang beli dekat @gadget.sop ialah memang korang takkan menyesal punya lah❗️ • Jangan segan2 lah nak tekan link dekat bio tu kalau nak order 😉 • Nanti admin akan share dekat korang macam mana nak tahu accessories iPhone original ke atau fake kalau korang tak percaya🤗 • #original #cable #earpods #adapteriphone #fastdelivery #cablemurah #cablemurahoriginal #dudukrumah #kitajagakita #kitabantukita #stayhome #staysafe #gadget #gadgetshop #gadgetmurah #pkp #mco #covid19 #raya #rayasale #rayaaidilfitri #aidilfitri - 12 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
💚 AYAM KAPITAN FOR RAYA 💚

Bahan-bahan :

Ayam
3 biji Bawang besar (dikisar)
5 biji bawang putih (dikisar)
2 batang serai (dikisar)
1/2 inci halia (dikisar)
1/2 inci lengkuas (dikisar)
1/2 inci kunyit hidup (dikisar)
2 helai daun pandan
3 helai daun limau purut (dikoyak)
Santan 
4 sudu Rempah kari
Cili boh

CARA-CARA :

1. Masukkan daun pandan setelah api dah agak panas
2. Tumis bahan kisar seperti diatas sehingga naik bau wangi
3. Masukkan cili boh kemudian rempah kari
4. Kacau rata kemudian masukkan ayam
5. Biarkan ayam sedikit empuk kemudian masukkan santan
6. Biarkan ayam masak dalam 10-15minit
7. Masukkan garam, gula dan serbuk perasa mengikut tekak masing masing
8. Taburkan daun limau purut

DAHHH SIAPPP !! Selamat Hari Raya semua 🧕🏼🥘 selamat mencuba
#ayamkapitan #rendangayam #eid #raya #malaysia #kualalumpur #masakapahariini #makanmakan #mykitchen #lovecooking #kariayam #homecooking #instafoodie #malaysianfood #cookedbyserina

💚 AYAM KAPITAN FOR RAYA 💚 Bahan-bahan : Ayam 3 biji Bawang besar (dikisar) 5 biji bawang putih (dikisar) 2 batang serai (dikisar) 1/2 inci halia (dikisar) 1/2 inci lengkuas (dikisar) 1/2 inci kunyit hidup (dikisar) 2 helai daun pandan 3 helai daun limau purut (dikoyak) Santan 4 sudu Rempah kari Cili boh CARA-CARA : 1. Masukkan daun pandan setelah api dah agak panas 2. Tumis bahan kisar seperti diatas sehingga naik bau wangi 3. Masukkan cili boh kemudian rempah kari 4. Kacau rata kemudian masukkan ayam 5. Biarkan ayam sedikit empuk kemudian masukkan santan 6. Biarkan ayam masak dalam 10-15minit 7. Masukkan garam, gula dan serbuk perasa mengikut tekak masing masing 8. Taburkan daun limau purut DAHHH SIAPPP !! Selamat Hari Raya semua 🧕🏼🥘 selamat mencuba #ayamkapitan #rendangayam #eid #raya #malaysia #kualalumpur #masakapahariini #makanmakan #mykitchen #lovecooking #kariayam #homecooking #instafoodie #malaysianfood #cookedbyserina - 13 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
𝓢𝓲𝓶𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓲𝓶𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓾𝓭𝓱🕊️🖤
.
.
.
.
.
@yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ 
@funimatemalaysia__ @funimate 
@funimatehot @funimaterepost_
@funimateofficixl @funimate_rp 
#exploremore #explore #exploring #raya kan sebulan✌🏻

𝓢𝓲𝓶𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓲𝓶𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓾𝓭𝓱🕊️🖤 . . . . . @yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ @yusjer._ @funimatemalaysia__ @funimate @funimatehot @funimaterepost_ @funimateofficixl @funimate_rp #exploremore #explore #exploring #raya kan sebulan✌🏻 - 14 minutes ago

68 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.