#recensionsex

3,793 posts

Bokpost 🧾 Min och barnens första recex av en barnbok! Tack sĂ„ mycket @annkristlundmark för boken och den fina hĂ€lsningen i 😍 SĂ„ kul med bilder frĂ„n min nya favoritillustratör @mayajoensson. Utgiven av @idusforlag Ska bli spĂ€nnande att lĂ€sa, har sett spridda Ă„sikter och tankar om boken 💜 
#bokpost #bokpostÀrbÀstaposten #bok #barnbok #recensionsex #recensionsexemplar

Bokpost 🧾 Min och barnens första recex av en barnbok! Tack sĂ„ mycket @annkristlundmark för boken och den fina hĂ€lsningen i 😍 SĂ„ kul med bilder frĂ„n min nya favoritillustratör @mayajoensson. Utgiven av @idusforlag Ska bli spĂ€nnande att lĂ€sa, har sett spridda Ă„sikter och tankar om boken 💜 #bokpost #bokpostĂ€rbĂ€staposten #bok #barnbok #recensionsex #recensionsexemplar - 38 minutes ago

11 Likes
2 Comments
0
Bokpost 💌

Det hĂ€r omslaget kan vara ett av de snyggast jag har sett, jag bara Ă€lskar det. Hade sjĂ€lv samma frisyr nĂ€r jag var 20 😉 Ska bli grymt spĂ€nnande att fĂ„ lĂ€sa den hĂ€r!

Tack @b.wahlstroms för recensionsexet đŸ–€

#blixtbarn #davidrenklint #bwahlströms #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #hemmamedenbok

Bokpost 💌 Det hĂ€r omslaget kan vara ett av de snyggast jag har sett, jag bara Ă€lskar det. Hade sjĂ€lv samma frisyr nĂ€r jag var 20 😉 Ska bli grymt spĂ€nnande att fĂ„ lĂ€sa den hĂ€r! Tack @b.wahlstroms för recensionsexet đŸ–€ #blixtbarn #davidrenklint #bwahlströms #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #hemmamedenbok - 3 hours ago

28 Likes
2 Comments
0
Nu har jag lĂ€st Att slĂ„ tillbaka av Lisa Westerlund. đŸ‘ŠđŸ»
Klara Ă€r sambo med Rickard, en sambo som misshandlar henne bĂ„de fysiskt och psykiskt. Klara gör allt för att hĂ„lla Rickard pĂ„ gott humör, men han hittar alltid nĂ„got fel. đŸ‘ŠđŸ»
En dag springer Klara ihop med Astrid, en klasskompis frĂ„n gymnasiet. De trĂ€ffas och fikar nĂ„gra gĂ„nger, ofta tillsammans med fikets Ă€gare, Leila, som har en mörk historia. đŸ‘ŠđŸ»
SĂ„ kryper det fram hur Klara har det hemma och tillsammans gör tjejerna upp en plan för hur Klara ska bryta sig loss frĂ„n Rickard. đŸ‘ŠđŸ»
En bra bok om ett allvarligt och viktigt Ă€mne. Jag hade svĂ„rt att lĂ€gga ifrĂ„n mig boken och ville veta hur det skulle gĂ„ för Klara. Trots det tunga Ă€mnet Ă€r boken lĂ€ttlĂ€st. Ser fram emot att lĂ€sa fler böcker om Klara. đŸ‘ŠđŸ»
Mitt betyg blir 💙💙💙💙 av 5.
Tack snĂ€lla @lisa_westerlund för recensionsex! 💕
#attslÄtillbaka @sagasverige #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Àlskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd

Nu har jag lĂ€st Att slĂ„ tillbaka av Lisa Westerlund. đŸ‘ŠđŸ» Klara Ă€r sambo med Rickard, en sambo som misshandlar henne bĂ„de fysiskt och psykiskt. Klara gör allt för att hĂ„lla Rickard pĂ„ gott humör, men han hittar alltid nĂ„got fel. đŸ‘ŠđŸ» En dag springer Klara ihop med Astrid, en klasskompis frĂ„n gymnasiet. De trĂ€ffas och fikar nĂ„gra gĂ„nger, ofta tillsammans med fikets Ă€gare, Leila, som har en mörk historia. đŸ‘ŠđŸ» SĂ„ kryper det fram hur Klara har det hemma och tillsammans gör tjejerna upp en plan för hur Klara ska bryta sig loss frĂ„n Rickard. đŸ‘ŠđŸ» En bra bok om ett allvarligt och viktigt Ă€mne. Jag hade svĂ„rt att lĂ€gga ifrĂ„n mig boken och ville veta hur det skulle gĂ„ för Klara. Trots det tunga Ă€mnet Ă€r boken lĂ€ttlĂ€st. Ser fram emot att lĂ€sa fler böcker om Klara. đŸ‘ŠđŸ» Mitt betyg blir 💙💙💙💙 av 5. Tack snĂ€lla @lisa_westerlund för recensionsex! 💕 #attslĂ„tillbaka @sagasverige #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Ă€lskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd - 19 hours ago

78 Likes
3 Comments
0
Vissa dagar Ă€r det extra kul med bokpost! ☀ Idag Ă€r en sĂ„dan dag och Lisa Chrisensens debutroman Spela roll verkar vara helt i min smak. ☀
Stort tack till @lbforlag och @lisachristensen_author för recensionsex! 💕
#spelaroll #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Àlskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd

Vissa dagar Ă€r det extra kul med bokpost! ☀ Idag Ă€r en sĂ„dan dag och Lisa Chrisensens debutroman Spela roll verkar vara helt i min smak. ☀ Stort tack till @lbforlag och @lisachristensen_author för recensionsex! 💕 #spelaroll #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Ă€lskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd - 22 hours ago

72 Likes
2 Comments
0
Högt flyger fÄglarna av Linnea Dunér.
Bokförlag: Humle förlag.
🌟🌟🌟
En bra historisk roman Àr ett utmÀrkt sÀtt att koppla av och en möjlighet att resa i tid och rum och Högt flyger fÄglarna Àr en sÄdan roman!
Den fÄngar mig och jag njuter av att Äterigen fÄ följa systrarna Dalin, samt alla de andra mÀnniskorna i boken, i glÀdje och sorg, i vardag och fest!
Författaren skildrar livet pÄ 1800-talet pÄ ett sÀtt som kÀnns trovÀrdigt, intressant och fÀngslande!
🌟🌟🌟
"Andra delen i trilogin om systrarna Dalin! Ett Ă„r har passerat utan nĂ„got livstecken frĂ„n Ulv, men Inez kan inte slĂ€ppa tanken pĂ„ att fĂ„ se honom igen. Elsa tvivlar pĂ„ att han ens Ă€r vid liv och vill hjĂ€lpa sin syster att gĂ„ vidare. Hon inser att vad som Ă€n har hĂ€nt mĂ„ste Inez fĂ„ veta det. Men hur?  Sedan förra sommarens hĂ€ndelser Ă€r det mĂ„nga i staden som ser ner pĂ„ Inez och Elsa. Gertrud, som Ă€r mĂ„n om sitt anseende, tonar ner umgĂ€nget med systrarna. Men nĂ€r hon fĂ„r en chans att bistĂ„ dem tvekar hon inte att ta den, trots att hon dĂ€rmed sĂ€tter hela sin tillvaro pĂ„ spel. Även Inez och Elsa balanserar pĂ„ slak lina nĂ€r de utan mer Ă€n en vag ledtrĂ„d ger sig av frĂ„n hemorten för att söka den förrymda fĂ„ngen."
*
HjÀrtligt tack för recensionsexemplar @linneaduner och #humleförlag !

#högtflygerfÄglarna #vargatider #linneadunér #historiskroman #roman #recensionsexemplar #recensionsex #recex #lÀsex #boktips #stannahemmamedenbok #lÀslust #lÀslus #bokmal #bookstagram #bookstagrammer #booksofinstagram #instabooks #instaread #ilovereading #ilovebooks #ÀlskarattlÀsa #Àlskarböcker #attlÀsaÀrattresa #katarinalÀser2020

Högt flyger fĂ„glarna av Linnea DunĂ©r. Bokförlag: Humle förlag. 🌟🌟🌟 En bra historisk roman Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att koppla av och en möjlighet att resa i tid och rum och Högt flyger fĂ„glarna Ă€r en sĂ„dan roman! Den fĂ„ngar mig och jag njuter av att Ă„terigen fĂ„ följa systrarna Dalin, samt alla de andra mĂ€nniskorna i boken, i glĂ€dje och sorg, i vardag och fest! Författaren skildrar livet pĂ„ 1800-talet pĂ„ ett sĂ€tt som kĂ€nns trovĂ€rdigt, intressant och fĂ€ngslande! 🌟🌟🌟 "Andra delen i trilogin om systrarna Dalin! Ett Ă„r har passerat utan nĂ„got livstecken frĂ„n Ulv, men Inez kan inte slĂ€ppa tanken pĂ„ att fĂ„ se honom igen. Elsa tvivlar pĂ„ att han ens Ă€r vid liv och vill hjĂ€lpa sin syster att gĂ„ vidare. Hon inser att vad som Ă€n har hĂ€nt mĂ„ste Inez fĂ„ veta det. Men hur? Sedan förra sommarens hĂ€ndelser Ă€r det mĂ„nga i staden som ser ner pĂ„ Inez och Elsa. Gertrud, som Ă€r mĂ„n om sitt anseende, tonar ner umgĂ€nget med systrarna. Men nĂ€r hon fĂ„r en chans att bistĂ„ dem tvekar hon inte att ta den, trots att hon dĂ€rmed sĂ€tter hela sin tillvaro pĂ„ spel. Även Inez och Elsa balanserar pĂ„ slak lina nĂ€r de utan mer Ă€n en vag ledtrĂ„d ger sig av frĂ„n hemorten för att söka den förrymda fĂ„ngen." * HjĂ€rtligt tack för recensionsexemplar @linneaduner och #humleförlag ! #högtflygerfĂ„glarna #vargatider #linneadunĂ©r #historiskroman #roman #recensionsexemplar #recensionsex #recex #lĂ€sex #boktips #stannahemmamedenbok #lĂ€slust #lĂ€slus #bokmal #bookstagram #bookstagrammer #booksofinstagram #instabooks #instaread #ilovereading #ilovebooks #Ă€lskarattlĂ€sa #Ă€lskarböcker #attlĂ€saĂ€rattresa #katarinalĂ€ser2020 - 2 days ago

43 Likes
0 Comments
0
Posted @withregram ‱ @jezzysbokvarld â„đ•–đ•€đ•’đ•Ÿ đ•žđ• đ•„ 𝕕𝕖 đ•ŁĂ¶đ••đ•’ Ă¶đ•’đ•Łđ•Ÿđ•’ av Linus Löfgren. 
Nimo, en pojke av Vattenfolket lever ett tryggt liv pÄ Ringöarna tillsammans med sin fostermor och sina vÀnner. Nimos fostermor Noona Àr berÀtterska i omrÄdet och hon lÀr barnen vilka vÀnner och fiender som simmat i havet och vilka faror som kan lura i mörkret. Hon berÀttar om berlockerna, varelser som Àr hÀlften haj och hÀlften kvinna. En natt attackerar just dessa berlocker och kidnappar barnen pÄ Ringöarna. De vuxna försöker rÀdda barnen men Nimo och hans vÀnner Viljo, Vindra och Dorin lyckas de inte rÀdda. Detta blir början pÄ ett magiskt Àventyr som kommer förÀndra Nimo och planeten Andar för alltid.

Resan mot de röda öarna Àr första delen i serien Sagan om Vattenfolket. En fantasifull och spÀnnande resa till en bortglömd vÀrld. VÄr vÀrld sÄ som den sÄg ut för över en miljon Är sen. 
Boken riktar sig frĂ€mst till Ă„ldrarna 9-12Ă„r men Ă€ven jag som vuxen uppskattar den. Det Ă€r spĂ€nnande och fartfyllt redan frĂ„n första sidan och man sugs in i den magiska vattenvĂ€rlden. Som liten Ă€lskade jag Disneys ”Den lilla sjöjungfrun” (och gör Ă€n idag!) och det Ă€r lite sĂ„ jag ser denna magiska vĂ€rld framför mig. En vĂ€rld full av intressanta varelser sĂ„ som havskrigare, vattendrakar, jĂ€ttehajar och berlocker. 
Är nyfiken pĂ„ att lĂ€sa fortsĂ€ttningen!
Betyg ⭐⭐⭐⭐/5. 
Tack @vattenfolket och @vistoforlag för recensionsex. 
#resanmotderödaöarna #saganomvattenfolket #linuslöfgren #vistoförlag #recensionsex

Posted @withregram ‱ @jezzysbokvarld â„đ•–đ•€đ•’đ•Ÿ đ•žđ• đ•„ 𝕕𝕖 đ•ŁĂ¶đ••đ•’ Ă¶đ•’đ•Łđ•Ÿđ•’ av Linus Löfgren. Nimo, en pojke av Vattenfolket lever ett tryggt liv pĂ„ Ringöarna tillsammans med sin fostermor och sina vĂ€nner. Nimos fostermor Noona Ă€r berĂ€tterska i omrĂ„det och hon lĂ€r barnen vilka vĂ€nner och fiender som simmat i havet och vilka faror som kan lura i mörkret. Hon berĂ€ttar om berlockerna, varelser som Ă€r hĂ€lften haj och hĂ€lften kvinna. En natt attackerar just dessa berlocker och kidnappar barnen pĂ„ Ringöarna. De vuxna försöker rĂ€dda barnen men Nimo och hans vĂ€nner Viljo, Vindra och Dorin lyckas de inte rĂ€dda. Detta blir början pĂ„ ett magiskt Ă€ventyr som kommer förĂ€ndra Nimo och planeten Andar för alltid. Resan mot de röda öarna Ă€r första delen i serien Sagan om Vattenfolket. En fantasifull och spĂ€nnande resa till en bortglömd vĂ€rld. VĂ„r vĂ€rld sĂ„ som den sĂ„g ut för över en miljon Ă„r sen. Boken riktar sig frĂ€mst till Ă„ldrarna 9-12Ă„r men Ă€ven jag som vuxen uppskattar den. Det Ă€r spĂ€nnande och fartfyllt redan frĂ„n första sidan och man sugs in i den magiska vattenvĂ€rlden. Som liten Ă€lskade jag Disneys ”Den lilla sjöjungfrun” (och gör Ă€n idag!) och det Ă€r lite sĂ„ jag ser denna magiska vĂ€rld framför mig. En vĂ€rld full av intressanta varelser sĂ„ som havskrigare, vattendrakar, jĂ€ttehajar och berlocker. Är nyfiken pĂ„ att lĂ€sa fortsĂ€ttningen! Betyg ⭐⭐⭐⭐/5. Tack @vattenfolket och @vistoforlag för recensionsex. #resanmotderödaöarna #saganomvattenfolket #linuslöfgren #vistoförlag #recensionsex - 2 days ago

26 Likes
0 Comments
0
Posted @withregram ‱ @bokhyllaniskuggan Den hĂ€r soliga helgen passar jag pĂ„ att börja lĂ€sa den hĂ€r snygga bröllopsplaneringsboken.

Jag och maken gifte oss bara vi tvÄ i kommunhuset för 8 Är sen och har pratat om att förnya vÄra löften och ha en stor fest nÀr vi firar 10 Är som gifta - tror den hÀr boken blir perfekt till den planeringen.

Vad lĂ€ser ni idag? ☀
.
#smartabröllopsboken #annaöstberg #idusförlag #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #bröllop #wedding

Posted @withregram ‱ @bokhyllaniskuggan Den hĂ€r soliga helgen passar jag pĂ„ att börja lĂ€sa den hĂ€r snygga bröllopsplaneringsboken. Jag och maken gifte oss bara vi tvĂ„ i kommunhuset för 8 Ă„r sen och har pratat om att förnya vĂ„ra löften och ha en stor fest nĂ€r vi firar 10 Ă„r som gifta - tror den hĂ€r boken blir perfekt till den planeringen. Vad lĂ€ser ni idag? ☀ . #smartabröllopsboken #annaöstberg #idusförlag #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #bröllop #wedding - 2 days ago

19 Likes
0 Comments
0
Bokpost Ă€r gladpost!! Som jag sett fram emot fjĂ€rde delen om Carl Hell och Maria Gustavsson đŸ€—!! Tack @historiskamedia för recensionsexemplar ⚘⚘!! @historiskamedia @annalihammer #catalana #recensionsexemplar #recensionsex #carlhell #europa #stockholm #1930-talet #kriminalroman  #historiskroman  #bokpostĂ€rgladpost #bokpostĂ€rbĂ€staposten #bokĂ€lskare #bookaddict #bookinfluencer #bokotemys @happymugsweden @sporrongform

Bokpost Ă€r gladpost!! Som jag sett fram emot fjĂ€rde delen om Carl Hell och Maria Gustavsson đŸ€—!! Tack @historiskamedia för recensionsexemplar ⚘⚘!! @historiskamedia @annalihammer #catalana #recensionsexemplar #recensionsex #carlhell #europa #stockholm #1930 -talet #kriminalroman #historiskroman #bokpostĂ€rgladpost #bokpostĂ€rbĂ€staposten #bokĂ€lskare #bookaddict #bookinfluencer #bokotemys @happymugsweden @sporrongform - 2 days ago

46 Likes
6 Comments
0
Tack sĂ„ mycket @jessicaroosrahmquist för recensionsexemplaret av Konsten att möta sig sjĂ€lv och andra av Rikard Karlsson! 😁 -

Rikard Karlsson har under Ärens lopp alltmer kommit att fascineras av de oÀndliga möjligheter som finns i varje interaktion nÀr mÀnniskor möts. Boken du hÄller i din hand Àr mycket personlig och bygger delvis pÄ de insikter och erfarenheter Rikard skaffat sig genom möten med sina patienter under sitt snart tjugoÄriga arbete som Kirurg. Boken handlar Àven om att möta sig sjÀlv, att göra medvetna val i livet och pÄ sÄ sÀtt bli den bÀsta möjliga versionen av sig sjÀlv. HÀr blandas humor med djupaste allvar som fÄr dig att stanna upp och reflektera över hur du lever ditt liv. Författarens omtanke om dig som lÀsare Àr det genomgÄende temat för boken vilket gör detta möte speciellt pÄ flera plan. Detta Àr en bok för dig som vill nÄ lÀngre i ditt liv. VÀlkommen in i en vÀrld av spÀnnande möten av de mest skilda slag. -

Konsten att möta sig sjÀlv och andra Àr en bok som Àr olikt allt annat jag lÀst. Jag lÀser just nu mest fantasy, feelgood och krimböcker.

PÄ sida 12 inser jag hur lite jag kommer kunna relatera till författaren nÀr han pratar om den fantastiska kÀnslan nÀr man fÄr Ähörarnas odelade uppmÀrksamhet etc.

Vissa böcker har ett sprÄk som gÄr som en melodi, som Àr lÀtt att följa med i och som funkar bra. Denna boken har en melodi som för mig gÄr vÀldigt sakta. SÀttet meningarna Àr byggda pÄ funkar inte för mig.

FrÄn boken: "berÀttandet av en historia för att sprida ett budskap, Àven kallat storytelling, Àr nÄgot som kommit pÄ bred front och vÀdjar till vÄrt inneboende behov av att beröras" meningarna blir lÄngsamma och mer avancerade Àn de behöver vara enligt min Äsikt.

Detta Àr den första boken jag inte lÀser klart. Jag klarar bara inte att fortsÀtta. Beskrivningen av boken var sÄ tilltalande och lÀt intressant, men det var ingen bok för mig.

Jag har sett och lÀst andras recensioner av boken och vet att det Àr mÄnga som tycker om den. Jag mÄste bara inse att vi har alla olika smak och tycker inte alltid om samma böcker.

Jag önskar författaren all lycka i framtiden.

Tack sĂ„ mycket @jessicaroosrahmquist för recensionsexemplaret av Konsten att möta sig sjĂ€lv och andra av Rikard Karlsson! 😁 - Rikard Karlsson har under Ă„rens lopp alltmer kommit att fascineras av de oĂ€ndliga möjligheter som finns i varje interaktion nĂ€r mĂ€nniskor möts. Boken du hĂ„ller i din hand Ă€r mycket personlig och bygger delvis pĂ„ de insikter och erfarenheter Rikard skaffat sig genom möten med sina patienter under sitt snart tjugoĂ„riga arbete som Kirurg. Boken handlar Ă€ven om att möta sig sjĂ€lv, att göra medvetna val i livet och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt bli den bĂ€sta möjliga versionen av sig sjĂ€lv. HĂ€r blandas humor med djupaste allvar som fĂ„r dig att stanna upp och reflektera över hur du lever ditt liv. Författarens omtanke om dig som lĂ€sare Ă€r det genomgĂ„ende temat för boken vilket gör detta möte speciellt pĂ„ flera plan. Detta Ă€r en bok för dig som vill nĂ„ lĂ€ngre i ditt liv. VĂ€lkommen in i en vĂ€rld av spĂ€nnande möten av de mest skilda slag. - Konsten att möta sig sjĂ€lv och andra Ă€r en bok som Ă€r olikt allt annat jag lĂ€st. Jag lĂ€ser just nu mest fantasy, feelgood och krimböcker. PĂ„ sida 12 inser jag hur lite jag kommer kunna relatera till författaren nĂ€r han pratar om den fantastiska kĂ€nslan nĂ€r man fĂ„r Ă„hörarnas odelade uppmĂ€rksamhet etc. Vissa böcker har ett sprĂ„k som gĂ„r som en melodi, som Ă€r lĂ€tt att följa med i och som funkar bra. Denna boken har en melodi som för mig gĂ„r vĂ€ldigt sakta. SĂ€ttet meningarna Ă€r byggda pĂ„ funkar inte för mig. FrĂ„n boken: "berĂ€ttandet av en historia för att sprida ett budskap, Ă€ven kallat storytelling, Ă€r nĂ„got som kommit pĂ„ bred front och vĂ€djar till vĂ„rt inneboende behov av att beröras" meningarna blir lĂ„ngsamma och mer avancerade Ă€n de behöver vara enligt min Ă„sikt. Detta Ă€r den första boken jag inte lĂ€ser klart. Jag klarar bara inte att fortsĂ€tta. Beskrivningen av boken var sĂ„ tilltalande och lĂ€t intressant, men det var ingen bok för mig. Jag har sett och lĂ€st andras recensioner av boken och vet att det Ă€r mĂ„nga som tycker om den. Jag mĂ„ste bara inse att vi har alla olika smak och tycker inte alltid om samma böcker. Jag önskar författaren all lycka i framtiden. - 2 days ago

40 Likes
3 Comments
0
😍 Underbar bokpost đŸ“« Debutromanen #enpilimitthjĂ€rta av #annafridh đŸŒ·đŸŒŒ Tack till @rimochresonmedia đŸ™â€ #nyaböcker #vĂ„rensböcker2020 #böcker #bokblogg #recex #bokpost #recensionsex #skalĂ€sa #bokblogg #debutroman

😍 Underbar bokpost đŸ“« Debutromanen #enpilimitthjĂ€rta av #annafridh đŸŒ·đŸŒŒ Tack till @rimochresonmedia đŸ™â€ #nyaböcker #vĂ„rensböcker2020 #böcker #bokblogg #recex #bokpost #recensionsex #skalĂ€sa #bokblogg #debutroman - 2 days ago

39 Likes
0 Comments
0
Jag började lĂ€sa den hĂ€r igĂ„r kvĂ€ll och fastnade direkt. SĂ„ taggad över att det finns fyra till i serien! Nu vet ni vad jag ska göra idag â˜ș
.
#offerutanansikte #stefanahnhem #mÄnpocket #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex

Jag började lĂ€sa den hĂ€r igĂ„r kvĂ€ll och fastnade direkt. SĂ„ taggad över att det finns fyra till i serien! Nu vet ni vad jag ska göra idag â˜ș . #offerutanansikte #stefanahnhem #mĂ„npocket #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex - 2 days ago

91 Likes
14 Comments
0
IgĂ„r kvĂ€ll strĂ€cklĂ€ste jag Klara livet av Nike Krantz. đŸŒč
Boken handlar om Lune som gĂ„r sista Ă„ret pĂ„ gymnasiet. Hon kĂ€mpar med sin Ă„ngest och med att klara sista skolĂ„ret. SĂ„ fĂ„r hon syn pĂ„ Klara i matsalskön och hon Ă€r den vackraste Lune har sett. đŸŒč
Klara livet beskrivs som en prosalyrisk roman och jag ska villigt erkĂ€nna att jag inte visste om jag skulle tycka om sprĂ„ket i boken. Lite ovant de första sidorna, men boken griper tag i mig direkt och sen flyter det bara pĂ„. đŸŒč
Just sĂ€ttet som boken Ă€r skriven pĂ„ gör historien extra bra. Jag har nog sĂ€llan lĂ€st en bok dĂ€r huvudpersonens kĂ€nslor lyser igenom pĂ„ samma sĂ€tt som i Klara livet. đŸŒč
Rekommenderas till lĂ€sare i alla Ă„ldrar! đŸŒč
Mitt betyg blir 💙💙💙💙➕ av 5.
Tack snĂ€lla @klaralivetroman för recensionsex! 💕
#klaralivet #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Àlskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd

IgĂ„r kvĂ€ll strĂ€cklĂ€ste jag Klara livet av Nike Krantz. đŸŒč Boken handlar om Lune som gĂ„r sista Ă„ret pĂ„ gymnasiet. Hon kĂ€mpar med sin Ă„ngest och med att klara sista skolĂ„ret. SĂ„ fĂ„r hon syn pĂ„ Klara i matsalskön och hon Ă€r den vackraste Lune har sett. đŸŒč Klara livet beskrivs som en prosalyrisk roman och jag ska villigt erkĂ€nna att jag inte visste om jag skulle tycka om sprĂ„ket i boken. Lite ovant de första sidorna, men boken griper tag i mig direkt och sen flyter det bara pĂ„. đŸŒč Just sĂ€ttet som boken Ă€r skriven pĂ„ gör historien extra bra. Jag har nog sĂ€llan lĂ€st en bok dĂ€r huvudpersonens kĂ€nslor lyser igenom pĂ„ samma sĂ€tt som i Klara livet. đŸŒč Rekommenderas till lĂ€sare i alla Ă„ldrar! đŸŒč Mitt betyg blir 💙💙💙💙➕ av 5. Tack snĂ€lla @klaralivetroman för recensionsex! 💕 #klaralivet #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Ă€lskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd - 2 days ago

87 Likes
2 Comments
0
Avslutade denna igÄrkvÀll och vill bara lÀsa fortsÀttningen typ NU! Slutet gör att jag tÀnker mig en fortsÀttning i nÀsta bok. Recension kommer!
#skamvrÄn #sofiesarenbrant #bookmarkförlag #recensionsex

Avslutade denna igÄrkvÀll och vill bara lÀsa fortsÀttningen typ NU! Slutet gör att jag tÀnker mig en fortsÀttning i nÀsta bok. Recension kommer! #skamvrÄn #sofiesarenbrant #bookmarkförlag #recensionsex - 2 days ago

53 Likes
1 Comments
0
Nu har jag Ă„terigen varit pĂ„ Dimön, för fjĂ€rde gĂ„ngen. Requiem pĂ„ Dimön av Mariette Lindstein slĂ€pptes förra veckan och har varit efterlĂ€ngtad av mig. ✝
Det har gĂ„tt tvĂ„ Ă„r sedan sektledaren Franz Oswald fick en stroke, i samband med att han rĂ€ddade livet pĂ„ den unga kvinnan Julia. Efter lĂ„ng rehabilitering Ă€r han nu redo att Ă„tervĂ€nda till Dimön, dĂ€r han planerar att genomföra ett experiment som han kallar Requiem - dödsmĂ€ssan. ✝
Trots stort intresse frĂ„n media, tillĂ„ter Franz inga journalister att bevaka det hela, med undantag för en: Julia. Trots att alla i hennes omgivning avrĂ„der henne, bestĂ€mmer sig Julia för att Ă„ka med till Dimön. ✝
Än en gĂ„ng har Mariette Lindstein fĂ„tt till en fulltrĂ€ff. Vartannat kapitel Ă€r skrivet ur Franz synvinkel och vartannat ur Julias, vilket Ă€r ett bra sĂ€tt att föra handlingen framĂ„t. Intressant att lĂ€sa hur de bĂ„da uppfattar olika hĂ€ndelser.
För hĂ€nder saker, det gör det pĂ„ Dimön. Det Ă€r ibland sĂ„ att jag sitter och hĂ„ller andan medan jag lĂ€ser, för vem vet vad som hĂ€nder nĂ€r Franz Oswald Ă€r inblandad? ✝
Mitt betyg blir 💙💙💙💙➕ av 5.
Tack snĂ€lla @harpercollins_nordic och @mariettelindstein för recensionsex! 💕
#requiempÄdimön #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Àlskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd

Nu har jag Ă„terigen varit pĂ„ Dimön, för fjĂ€rde gĂ„ngen. Requiem pĂ„ Dimön av Mariette Lindstein slĂ€pptes förra veckan och har varit efterlĂ€ngtad av mig. ✝ Det har gĂ„tt tvĂ„ Ă„r sedan sektledaren Franz Oswald fick en stroke, i samband med att han rĂ€ddade livet pĂ„ den unga kvinnan Julia. Efter lĂ„ng rehabilitering Ă€r han nu redo att Ă„tervĂ€nda till Dimön, dĂ€r han planerar att genomföra ett experiment som han kallar Requiem - dödsmĂ€ssan. ✝ Trots stort intresse frĂ„n media, tillĂ„ter Franz inga journalister att bevaka det hela, med undantag för en: Julia. Trots att alla i hennes omgivning avrĂ„der henne, bestĂ€mmer sig Julia för att Ă„ka med till Dimön. ✝ Än en gĂ„ng har Mariette Lindstein fĂ„tt till en fulltrĂ€ff. Vartannat kapitel Ă€r skrivet ur Franz synvinkel och vartannat ur Julias, vilket Ă€r ett bra sĂ€tt att föra handlingen framĂ„t. Intressant att lĂ€sa hur de bĂ„da uppfattar olika hĂ€ndelser. För hĂ€nder saker, det gör det pĂ„ Dimön. Det Ă€r ibland sĂ„ att jag sitter och hĂ„ller andan medan jag lĂ€ser, för vem vet vad som hĂ€nder nĂ€r Franz Oswald Ă€r inblandad? ✝ Mitt betyg blir 💙💙💙💙➕ av 5. Tack snĂ€lla @harpercollins_nordic och @mariettelindstein för recensionsex! 💕 #requiempĂ„dimön #bokpost #recex #recensionsex #boktips #Ă€lskaböcker #bookinstagram #bookaddicts #bookaholic #boknörd - 3 days ago

84 Likes
3 Comments
0
⭐⭐⭐ Borde ingĂ„ som litteratur pĂ„ alla berörda utbildningar (polis, socialsekreterare mm). Oerhört gripande om en vĂ€rld sĂ„ lĂ„ngt ifrĂ„n ens egen. #gangsterprinsessan #helenstommelolsson #storytel @storytelsverige #bladhbybladhförlag @bladhbybladh ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Hon var knarkkurir och mÀnniskosmugglare "Jag ville svara men hade inga ord, jag ville hata men hatet satt sÄ djupt att det inte kunde formuleras, jag ville slÄ men knytnÀvarna vÀgrade lyda, jag ville grÄta men tÄrarna hade torkat ut. Jag var tom. Tömd." Sara var under sin karriÀr en av Sveriges mest hÄrdföra knarkkurirer och rutinerad mÀnniskosmugglare runt om i Europa. Med en tuff uppvÀxt i förorten Bergsjön, nordöst om Göteborg, kom hon tidigt i kontakt med tunga droger och gÀngens och gatans kompromisslösa villkor. Hemma regerade pappans knytnÀvar och mammans rÀdsla.

FrÄn att ha varit hÄrt mobbad i skolan, avancerade hon som ung tonÄring till en avtrubbad tuffing med hot och knytnÀvar som vapen. Alkohol, GHB, hasch, snatteri, inbrott, bilstölder och slagsmÄl blev vardagsmat.

NÀr hon var 20 Är och ensamstÄende tvÄbarnsmor blev hon bjuden pÄ amfetamin av sin egen mamma. FörÀlskelsen i drogen blev omedelbar och passionen drog henne i rasande fart in i den kriminella vÀrldens yttersta och innersta krets.

Hon levde efter mottot: Ensam Àr stark och med en orubblig övertygelse att aldrig gola, hamna i skuld eller vara nÄgon skyldig lyckades hon parera sig fram och överleva sitt eget tunga missbruk samtidigt som hon blev en fullfjÀdrad langare. Paradoxalt nog tvingades hon göra avkall pÄ sin egen hederskodex, dÄ blod alltid Àr tjockare Àn vatten.

Detta vÀgskÀl blev hennes rÀddning men ocksÄ början pÄ ett lÄngt fÀngelsestraff och sÄ smÄningom ett nytt omtumlande liv utanför fÀngelsemurarna som nyfödd under en helt annan identitet.

⭐⭐⭐ Borde ingĂ„ som litteratur pĂ„ alla berörda utbildningar (polis, socialsekreterare mm). Oerhört gripande om en vĂ€rld sĂ„ lĂ„ngt ifrĂ„n ens egen. #gangsterprinsessan #helenstommelolsson #storytel @storytelsverige #bladhbybladhförlag @bladhbybladh ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Hon var knarkkurir och mĂ€nniskosmugglare "Jag ville svara men hade inga ord, jag ville hata men hatet satt sĂ„ djupt att det inte kunde formuleras, jag ville slĂ„ men knytnĂ€varna vĂ€grade lyda, jag ville grĂ„ta men tĂ„rarna hade torkat ut. Jag var tom. Tömd." Sara var under sin karriĂ€r en av Sveriges mest hĂ„rdföra knarkkurirer och rutinerad mĂ€nniskosmugglare runt om i Europa. Med en tuff uppvĂ€xt i förorten Bergsjön, nordöst om Göteborg, kom hon tidigt i kontakt med tunga droger och gĂ€ngens och gatans kompromisslösa villkor. Hemma regerade pappans knytnĂ€var och mammans rĂ€dsla. FrĂ„n att ha varit hĂ„rt mobbad i skolan, avancerade hon som ung tonĂ„ring till en avtrubbad tuffing med hot och knytnĂ€var som vapen. Alkohol, GHB, hasch, snatteri, inbrott, bilstölder och slagsmĂ„l blev vardagsmat. NĂ€r hon var 20 Ă„r och ensamstĂ„ende tvĂ„barnsmor blev hon bjuden pĂ„ amfetamin av sin egen mamma. FörĂ€lskelsen i drogen blev omedelbar och passionen drog henne i rasande fart in i den kriminella vĂ€rldens yttersta och innersta krets. Hon levde efter mottot: Ensam Ă€r stark och med en orubblig övertygelse att aldrig gola, hamna i skuld eller vara nĂ„gon skyldig lyckades hon parera sig fram och överleva sitt eget tunga missbruk samtidigt som hon blev en fullfjĂ€drad langare. Paradoxalt nog tvingades hon göra avkall pĂ„ sin egen hederskodex, dĂ„ blod alltid Ă€r tjockare Ă€n vatten. Detta vĂ€gskĂ€l blev hennes rĂ€ddning men ocksĂ„ början pĂ„ ett lĂ„ngt fĂ€ngelsestraff och sĂ„ smĂ„ningom ett nytt omtumlande liv utanför fĂ€ngelsemurarna som nyfödd under en helt annan identitet. - 3 days ago

34 Likes
4 Comments
0
❄ Recension

Kan Tess Gerritsen ens skriva en dÄlig bok? Jag tror fan inte det. Bok efter bok efter bok levererar hon. PÄ alla plan. Jag tycker mycket om bÄde Jane Rizzoli och Maura Isles, bÄde var för sig och som team. TvÄ starka kvinnor som samarbetar! Och som vanligt finns sprÄket dÀr, precis som miljöbeskrivningarna och spÀnningen. För att inte tala om sjÀlva historierna, Wow, fantasin Àr det inget fel pÄ.

En riktig bladvÀndare som öppnar upp för mÄnga funderingar och nagelbitande stunder. En njutning för deckarfantasten!

Jag hade fel i en av mina misstankar och det blev en hÀrlig twist i slutet. Jag Àlskar nÀr det blir sÄ, nÀr det visar sig att man Àr helt fel ute. Skickligt, Gerritsen, skickligt! Jag ser fram emot nÀsta bok i serien, Skendöd, som stÄr hÀr hemma i hyllan.

Boken fĂ„r 🌿🌿🌿🌿 av 5.

Tack @jentas.se för recensionsexet đŸ–€

#dubbelgÄngare #tessgerritsen #jentas #forlagetjentas #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex

❄ Recension Kan Tess Gerritsen ens skriva en dĂ„lig bok? Jag tror fan inte det. Bok efter bok efter bok levererar hon. PĂ„ alla plan. Jag tycker mycket om bĂ„de Jane Rizzoli och Maura Isles, bĂ„de var för sig och som team. TvĂ„ starka kvinnor som samarbetar! Och som vanligt finns sprĂ„ket dĂ€r, precis som miljöbeskrivningarna och spĂ€nningen. För att inte tala om sjĂ€lva historierna, Wow, fantasin Ă€r det inget fel pĂ„. En riktig bladvĂ€ndare som öppnar upp för mĂ„nga funderingar och nagelbitande stunder. En njutning för deckarfantasten! Jag hade fel i en av mina misstankar och det blev en hĂ€rlig twist i slutet. Jag Àlskar nĂ€r det blir sĂ„, nĂ€r det visar sig att man Ă€r helt fel ute. Skickligt, Gerritsen, skickligt! Jag ser fram emot nĂ€sta bok i serien, Skendöd, som stĂ„r hĂ€r hemma i hyllan. Boken fĂ„r 🌿🌿🌿🌿 av 5. Tack @jentas.se för recensionsexet đŸ–€ #dubbelgĂ„ngare #tessgerritsen #jentas #forlagetjentas #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex - 3 days ago

76 Likes
0 Comments
0
Posted @withregram ‱ @bokhyllaniskuggan Den hĂ€r soliga helgen passar jag pĂ„ att börja lĂ€sa den hĂ€r snygga bröllopsplaneringsboken.

Jag och maken gifte oss bara vi tvÄ i kommunhuset för 8 Är sen och har pratat om att förnya vÄra löften och ha en stor fest nÀr vi firar 10 Är som gifta - tror den hÀr boken blir perfekt till den planeringen.

Vad lĂ€ser ni idag? ☀
.
#smartabröllopsboken #annaöstberg #idusförlag #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #bröllop #wedding

Posted @withregram ‱ @bokhyllaniskuggan Den hĂ€r soliga helgen passar jag pĂ„ att börja lĂ€sa den hĂ€r snygga bröllopsplaneringsboken. Jag och maken gifte oss bara vi tvĂ„ i kommunhuset för 8 Ă„r sen och har pratat om att förnya vĂ„ra löften och ha en stor fest nĂ€r vi firar 10 Ă„r som gifta - tror den hĂ€r boken blir perfekt till den planeringen. Vad lĂ€ser ni idag? ☀ . #smartabröllopsboken #annaöstberg #idusförlag #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #bröllop #wedding - 4 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Tack @seraf_forlag för recensionsexemplaret!đŸ„° -

Äntligen har jag lĂ€st VĂ„reld! Boken har ett av Ă„r 2020s snyggaste bokomslag enligt mig.

FrÄn baksidan av boken: En antologi fylld av paranormal romantik.

Fly frÄn kyla och mörker och vÀrm dig med kÀrleksfulla möten, tÄrdrypande Äterföreningar och stormande kÀnslor som strÀcker sig över tid och rum.

Kasta dig in i en spirande romans, upplev lÀngtan och kÀnn lÄgan frÄn gammal kÀrlek som aldrig falnar. Bevittna hur sagor blir till verklighet och dröm dig bort. -

VÄreld har noveller för alla smaker! 
Mina egna favoriter var Drömvandrare av Emelie Beijer, Född att sticka ut av Anna Alemo, Nyckeln till ditt hjÀrta av Nellie C. Lind!

Vissa noveller fastnade jag inte för, men dĂ„ gillade jag desto mer de noveller som jag fastnade för. Novellen av Nellie C. Lind skulle jag vilja ha en hel bokserie om! 😍

VĂ„reld fĂ„r 3/5 stjĂ€rnor frĂ„n mig! ✹

Tack @seraf_forlag för recensionsexemplaret!đŸ„° - Äntligen har jag lĂ€st VĂ„reld! Boken har ett av Ă„r 2020s snyggaste bokomslag enligt mig. FrĂ„n baksidan av boken: En antologi fylld av paranormal romantik. Fly frĂ„n kyla och mörker och vĂ€rm dig med kĂ€rleksfulla möten, tĂ„rdrypande Ă„terföreningar och stormande kĂ€nslor som strĂ€cker sig över tid och rum. Kasta dig in i en spirande romans, upplev lĂ€ngtan och kĂ€nn lĂ„gan frĂ„n gammal kĂ€rlek som aldrig falnar. Bevittna hur sagor blir till verklighet och dröm dig bort. - VĂ„reld har noveller för alla smaker! Mina egna favoriter var Drömvandrare av Emelie Beijer, Född att sticka ut av Anna Alemo, Nyckeln till ditt hjĂ€rta av Nellie C. Lind! Vissa noveller fastnade jag inte för, men dĂ„ gillade jag desto mer de noveller som jag fastnade för. Novellen av Nellie C. Lind skulle jag vilja ha en hel bokserie om! 😍 VĂ„reld fĂ„r 3/5 stjĂ€rnor frĂ„n mig! ✹ - 4 days ago

81 Likes
25 Comments
0
đŸšïž"HĂ€ndig man sökes" đŸšïž Av @jonshellsingauthor
.
.
Detta Ă€r den första delen i triologin om Hope Island, Skottland. Ön styrs mer eller mindre av Lord Winsley med sin svenska hustru Anna vid sin sida. Det sker mycket under den polerade ytan och vi fĂ„r se brottstycken av flera mĂ€nniskors vardag. DĂ€ribland den nĂ„got hopplöse Londonbon John Bruford, en arbetslös 28Ă„ring med författardrömmar. John ser en annons, i sin jakt pĂ„ jobb, som sticker ut och fĂ„ngar hans intresse -hĂ€ndig man sökes. Mirakulöst nog fĂ„r han jobbet dĂ„ han utger sig för att vara snickare. För att ta sig till Skottland stjĂ€l han en bil och dĂ„ börjar resan pĂ„ denna nĂ„got bisarra hĂ€ndelsekedja.
.
. 
Jag skulle vilja kategorisera denna bok som feelgood med sting -den hÀrrör flera omrÄden inom feelgoodgenren. DÀribland kÀrlek, erotik, intriger och mord. Vi fÄr följa flera karaktÀrer, utan att det för den delen blir rörigt -men som lÀsare upplever jag mig inte riktigt komma sÄ nÀra karaktÀrerna, inte pÄ djupet. Den Àr nÄgot beslöjad dÀrav. Jag skulle vilja veta Ànnu mer om de olika karaktÀrerna för att lÀra kÀnna dem pÄ djupet. Men kanske fÄr jag chansen till det i nÀsta bok dÀr vi fÄr följa en av karaktÀrerna fortsÀttningsvis. .
.

Jag gillade sprÄket som flöt pÄ frÄn början till slut och jag gillade de ovÀntade tvisterna som dök upp med jÀmna mellanrum. NÀr jag tÀnkte att jag hade klart för mig vad som skulle hÀnda hÀrnÀst sÄ dök nÄgot ovÀntat upp och skakade om handlingen.
.
. 
Jag har del tvÄ och tre hemma sÄ de ska jag ta  mig an inom kort och hoppas pÄ att fÄ lite djupare resa i karaktÀrernas inre i dem.
.
.
#millimys #boktips #Àlskaböcker #bokblogg #bokbloggare #lÀstips #feelgood #boknörd #bokÀlskare #bookstagram #bookstagramer #instabook #recensionsex #recension
#bokrecension #triologi #hopeisland #bokhög #hÀndigmansökes #harpercollins

đŸšïž"HĂ€ndig man sökes" đŸšïž Av @jonshellsingauthor . . Detta Ă€r den första delen i triologin om Hope Island, Skottland. Ön styrs mer eller mindre av Lord Winsley med sin svenska hustru Anna vid sin sida. Det sker mycket under den polerade ytan och vi fĂ„r se brottstycken av flera mĂ€nniskors vardag. DĂ€ribland den nĂ„got hopplöse Londonbon John Bruford, en arbetslös 28Ă„ring med författardrömmar. John ser en annons, i sin jakt pĂ„ jobb, som sticker ut och fĂ„ngar hans intresse -hĂ€ndig man sökes. Mirakulöst nog fĂ„r han jobbet dĂ„ han utger sig för att vara snickare. För att ta sig till Skottland stjĂ€l han en bil och dĂ„ börjar resan pĂ„ denna nĂ„got bisarra hĂ€ndelsekedja. . . Jag skulle vilja kategorisera denna bok som feelgood med sting -den hĂ€rrör flera omrĂ„den inom feelgoodgenren. DĂ€ribland kĂ€rlek, erotik, intriger och mord. Vi fĂ„r följa flera karaktĂ€rer, utan att det för den delen blir rörigt -men som lĂ€sare upplever jag mig inte riktigt komma sĂ„ nĂ€ra karaktĂ€rerna, inte pĂ„ djupet. Den Ă€r nĂ„got beslöjad dĂ€rav. Jag skulle vilja veta Ă€nnu mer om de olika karaktĂ€rerna för att lĂ€ra kĂ€nna dem pĂ„ djupet. Men kanske fĂ„r jag chansen till det i nĂ€sta bok dĂ€r vi fĂ„r följa en av karaktĂ€rerna fortsĂ€ttningsvis. . . Jag gillade sprĂ„ket som flöt pĂ„ frĂ„n början till slut och jag gillade de ovĂ€ntade tvisterna som dök upp med jĂ€mna mellanrum. NĂ€r jag tĂ€nkte att jag hade klart för mig vad som skulle hĂ€nda hĂ€rnĂ€st sĂ„ dök nĂ„got ovĂ€ntat upp och skakade om handlingen. . . Jag har del tvĂ„ och tre hemma sĂ„ de ska jag ta  mig an inom kort och hoppas pĂ„ att fĂ„ lite djupare resa i karaktĂ€rernas inre i dem. . . #millimys #boktips #Ă€lskaböcker #bokblogg #bokbloggare #lĂ€stips #feelgood #boknörd #bokĂ€lskare #bookstagram #bookstagramer #instabook #recensionsex #recension #bokrecension #triologi #hopeisland #bokhög #hĂ€ndigmansökes #harpercollins - 4 days ago

58 Likes
5 Comments
0
Den hÀr soliga helgen passar jag pÄ att börja lÀsa den hÀr snygga bröllopsplaneringsboken.

Jag och maken gifte oss bara vi tvÄ i kommunhuset för 8 Är sen och har pratat om att förnya vÄra löften och ha en stor fest nÀr vi firar 10 Är som gifta - tror den hÀr boken blir perfekt till den planeringen.

Vad lĂ€ser ni idag? ☀
.
#smartabröllopsboken #annaöstberg #idusförlag #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #bröllop #wedding

Den hĂ€r soliga helgen passar jag pĂ„ att börja lĂ€sa den hĂ€r snygga bröllopsplaneringsboken. Jag och maken gifte oss bara vi tvĂ„ i kommunhuset för 8 Ă„r sen och har pratat om att förnya vĂ„ra löften och ha en stor fest nĂ€r vi firar 10 Ă„r som gifta - tror den hĂ€r boken blir perfekt till den planeringen. Vad lĂ€ser ni idag? ☀ . #smartabröllopsboken #annaöstberg #idusförlag #boktips #böcker #books #bookstagram #bookaholic #instabook #booklover #booknerds #reading #bookstagrammer #recensionsex #bröllop #wedding - 4 days ago

53 Likes
1 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.