#sarawak

3,752,550 posts

Tinggi badan minimal yang harus dicapai ialah 165 cm untuk laki-laki dan 163 cm untuk perempuan. TInggi badan ini merupakan tinggi untuk boleh lewat seleksi fisik. Tentu saja bagi korang yang tidak memiliki tinggi badan sebagaimana standar yabg ditetapkan diatas, maka korang tak boleh memiliki kesempatan untuk boleh ikut seleksi dalam tes masuk police.

Fore More Info:
Klik link bio
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan

Tinggi badan minimal yang harus dicapai ialah 165 cm untuk laki-laki dan 163 cm untuk perempuan. TInggi badan ini merupakan tinggi untuk boleh lewat seleksi fisik. Tentu saja bagi korang yang tidak memiliki tinggi badan sebagaimana standar yabg ditetapkan diatas, maka korang tak boleh memiliki kesempatan untuk boleh ikut seleksi dalam tes masuk police. Fore More Info: Klik link bio . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan - 12 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Kali ni tutorial mudah style shawl untuk Sarah Tieback Scarf by Ameera Zaini. Yang penting, tudung ni iron less. Cepat je siap😎

#ameerazaini
#instantshawl
#stayathome
#kuching
#sarawak

Kali ni tutorial mudah style shawl untuk Sarah Tieback Scarf by Ameera Zaini. Yang penting, tudung ni iron less. Cepat je siap😎 #ameerazaini #instantshawl #stayathome #kuching #sarawak - 18 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Boleh cegah osteoporosis loh bos/sis

Fore More Info:
Klik link bio
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan

Boleh cegah osteoporosis loh bos/sis Fore More Info: Klik link bio . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan - 20 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
X payah risau, kini saye menyediakan produk herbal alami berkualiti dan harganye ter jangkau mudah korang dapat kan. 👈👈👈👈 JOM FOLLOW KAMI KALAU ANDA NAK PAKET TINGGI MURAH-MURAH! LAGI JIMAT LAGI BANYAK ANDA RASA SERONOK!!!❤❤❤❤❤ Fore More Info:
Klik link bio
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan
#igbiz #instabuy #igersmalaysia #visitmyig #hombrebyum #sale #coachmalaysia #brandeditems #mensfashion #bagaholic #igerskl #inspirasi #asiabiggestlosser #instagram #instalike

X payah risau, kini saye menyediakan produk herbal alami berkualiti dan harganye ter jangkau mudah korang dapat kan. 👈👈👈👈 JOM FOLLOW KAMI KALAU ANDA NAK PAKET TINGGI MURAH-MURAH! LAGI JIMAT LAGI BANYAK ANDA RASA SERONOK!!!❤❤❤❤❤ Fore More Info: Klik link bio . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan #igbiz #instabuy #igersmalaysia #visitmyig #hombrebyum #sale #coachmalaysia #brandeditems #mensfashion #bagaholic #igerskl #inspirasi #asiabiggestlosser #instagram #instalike - 21 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Ni calsium terbaik dunia bos, if bos xcaya sila serch kat gogle "calsium terbaik dunia"

Fore More Info:
Klik link bio
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan

Ni calsium terbaik dunia bos, if bos xcaya sila serch kat gogle "calsium terbaik dunia" Fore More Info: Klik link bio . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan - 22 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
6 gerakan yg dapat tinggi kan badan korang
.
Fore More Info:
Klik link bio
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan

6 gerakan yg dapat tinggi kan badan korang . Fore More Info: Klik link bio . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan - 27 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
6 gerakan yg dapat tinggi kan badan korang
.
Fore More Info:
Klik link bio
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan

6 gerakan yg dapat tinggi kan badan korang . Fore More Info: Klik link bio . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan - 28 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
6 gerakan yg dapat tinggi kan badan korang
.
Fore More Info:
Klik link bio
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan

6 gerakan yg dapat tinggi kan badan korang . Fore More Info: Klik link bio . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan - 29 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
来了‼️来了‼️来了‼️
Vinscon送礼活动又来啦😍 .
【即日起 08/04/2020 至 30/04/2020】
💋 购买5⃣️副美瞳起 RM100 附送1️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液
💋 购买🔟副美瞳起 RM175 附送2️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液

之前错过送礼优惠的大家这次就别再错过咯!
另外再通知大家,公司10/04/2020有安排发货哦💛
.
.
#vinsconlensmy #vinsconshop #vinsconlens #korealens #koreanstyle #readystock #miri #sarawak #malaysia

来了‼️来了‼️来了‼️ Vinscon送礼活动又来啦😍 . 【即日起 08/04/2020 至 30/04/2020】 💋 购买5⃣️副美瞳起 RM100 附送1️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液 💋 购买🔟副美瞳起 RM175 附送2️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液 之前错过送礼优惠的大家这次就别再错过咯! 另外再通知大家,公司10/04/2020有安排发货哦💛 . . #vinsconlensmy #vinsconshop #vinsconlens #korealens #koreanstyle #readystock #miri #sarawak #malaysia - 32 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
来了‼️来了‼️来了‼️
Vinscon送礼活动又来啦😍 .
【即日起 08/04/2020 至 30/04/2020】
💋 购买5⃣️副美瞳起 RM100 附送1️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液
💋 购买🔟副美瞳起 RM175 附送2️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液

之前错过送礼优惠的大家这次就别再错过咯!
另外再通知大家,公司10/04/2020有安排发货哦💛
.
.
#vinsconlensmy #vinsconshop #vinsconlens #korealens #koreanstyle #readystock #miri #sarawak #malaysia

来了‼️来了‼️来了‼️ Vinscon送礼活动又来啦😍 . 【即日起 08/04/2020 至 30/04/2020】 💋 购买5⃣️副美瞳起 RM100 附送1️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液 💋 购买🔟副美瞳起 RM175 附送2️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液 之前错过送礼优惠的大家这次就别再错过咯! 另外再通知大家,公司10/04/2020有安排发货哦💛 . . #vinsconlensmy #vinsconshop #vinsconlens #korealens #koreanstyle #readystock #miri #sarawak #malaysia - 32 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Lompat tali dan bermain bola basket adalah latihan yang bisa menambah tinggi tubuh kamu. Selain itu, lompat tali juga dapat membantu memperkuat tulang dan otot.

Fore More Info:Dm
.
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan

Lompat tali dan bermain bola basket adalah latihan yang bisa menambah tinggi tubuh kamu. Selain itu, lompat tali juga dapat membantu memperkuat tulang dan otot. Fore More Info:Dm . #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan - 32 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Tutorial Sarah Tieback Scarf style tudung bawal. Kemas je kan? .
#ameerazaini
#instantshawl
#stayathome
#kuching
#sarawak

Tutorial Sarah Tieback Scarf style tudung bawal. Kemas je kan? . #ameerazaini #instantshawl #stayathome #kuching #sarawak - 33 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
来了‼️来了‼️来了‼️
Vinscon送礼活动又来啦😍 .
【即日起 08/04/2020 至 30/04/2020】
💋 购买5⃣️副美瞳起 RM100 附送1️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液
💋 购买🔟副美瞳起 RM175 附送2️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液

之前错过送礼优惠的大家这次就别再错过咯!
另外再通知大家,公司10/04/2020有安排发货哦💛
.
.
#vinsconlensmy #vinsconshop #vinsconlens #korealens #koreanstyle #readystock #miri #sarawak #malaysia

来了‼️来了‼️来了‼️ Vinscon送礼活动又来啦😍 . 【即日起 08/04/2020 至 30/04/2020】 💋 购买5⃣️副美瞳起 RM100 附送1️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液 💋 购买🔟副美瞳起 RM175 附送2️⃣瓶 150ML韩国隐眼护理液 之前错过送礼优惠的大家这次就别再错过咯! 另外再通知大家,公司10/04/2020有安排发货哦💛 . . #vinsconlensmy #vinsconshop #vinsconlens #korealens #koreanstyle #readystock #miri #sarawak #malaysia - 34 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Siapa peminat coklet tek?? tok ada ubat pake ktk Org melepas gian waktu covid tok!!
.
.
TRUST me confirm REPEAT ORDER .
.
Apa Bestnya Choco’J ??
.
1. TOK PRODUCT ORANG SARAWAK!!
2. TRAVEL FRIENDLY
3. TAHAN LASAK NGEK.. 4. KEPUASAN MAKAN X BERENTI 
5. EASY TO EAT
6. CEKELETNYA NYINYEH 😂
.
.
#chocojarkuching #kuchingchocojar #localsnack #food #chocolate #kuching #sarawak #cod #foodpanda #grabfood #covid #stayhome

Siapa peminat coklet tek?? tok ada ubat pake ktk Org melepas gian waktu covid tok!! . . TRUST me confirm REPEAT ORDER . . Apa Bestnya Choco’J ?? . 1. TOK PRODUCT ORANG SARAWAK!! 2. TRAVEL FRIENDLY 3. TAHAN LASAK NGEK.. 4. KEPUASAN MAKAN X BERENTI 5. EASY TO EAT 6. CEKELETNYA NYINYEH 😂 . . #chocojarkuching #kuchingchocojar #localsnack #food #chocolate #kuching #sarawak #cod #foodpanda #grabfood #covid #stayhome - 43 minutes ago

8 Likes
2 Comments
0
Tati Skincare membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah, ia juga membantu kulit wajah supaya tidak kusam dan tidak bermaya.

Tati Skincare juga menjadikan kulit wajah lebih segar dan glowing semula jadi. Ia juga membantu melembutkan kulit wajah dari 3 Lapisan kulit dalam dan membantu mencegah tanda penuaan awal. 📲📲 0147961879
📲📲 0147961879

Dengan 1 set besar tati skincare tak lengkap kalau takde toner. 
So apa tunggu lagi Tati skincare nak bagi free toner untuk pembelian set besar sahaja !! Nak toner free jom oder set besarr !! Dan freegitf yg best gilerr 😍😍.
.
#tatiskincarehq #tati #WATSON #MARYKAY #MIRAFILZAH #jerawathilang
#kulitlicin #jeragatpudar #neelofa #neelofarhijab #marykay #malaysia #johor #perak #putrajaya #kedah #sabah #sarawak #ramadhantiba #ketukketukramadhan2019 #promosiraya #promosi #jannanick #luluskkm #testimonial #artismalaysia #kulitlicin #jerawathilang #kulitlembut #oilyskin #dryskin
#thrgegar

Tati Skincare membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah, ia juga membantu kulit wajah supaya tidak kusam dan tidak bermaya. Tati Skincare juga menjadikan kulit wajah lebih segar dan glowing semula jadi. Ia juga membantu melembutkan kulit wajah dari 3 Lapisan kulit dalam dan membantu mencegah tanda penuaan awal. 📲📲 0147961879 📲📲 0147961879 Dengan 1 set besar tati skincare tak lengkap kalau takde toner. So apa tunggu lagi Tati skincare nak bagi free toner untuk pembelian set besar sahaja !! Nak toner free jom oder set besarr !! Dan freegitf yg best gilerr 😍😍. . #tatiskincarehq #tati #WATSON #MARYKAY #MIRAFILZAH #jerawathilang #kulitlicin #jeragatpudar #neelofa #neelofarhijab #marykay #malaysia #johor #perak #putrajaya #kedah #sabah #sarawak #ramadhantiba #ketukketukramadhan2019 #promosiraya #promosi #jannanick #luluskkm #testimonial #artismalaysia #kulitlicin #jerawathilang #kulitlembut #oilyskin #dryskin #thrgegar - 43 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Tati Skincare membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah, ia juga membantu kulit wajah supaya tidak kusam dan tidak bermaya.

Tati Skincare juga menjadikan kulit wajah lebih segar dan glowing semula jadi. Ia juga membantu melembutkan kulit wajah dari 3 Lapisan kulit dalam dan membantu mencegah tanda penuaan awal. 📲📲 0147961879
📲📲 0147961879

Dengan 1 set besar tati skincare tak lengkap kalau takde toner. 
So apa tunggu lagi Tati skincare nak bagi free toner untuk pembelian set besar sahaja !! Nak toner free jom oder set besarr !! Dan freegitf yg best gilerr 😍😍.
.
#tatiskincarehq #tati #WATSON #MARYKAY #MIRAFILZAH #jerawathilang
#kulitlicin #jeragatpudar #neelofa #neelofarhijab #marykay #malaysia #johor #perak #putrajaya #kedah #sabah #sarawak #ramadhantiba #ketukketukramadhan2019 #promosiraya #promosi #jannanick #luluskkm #testimonial #artismalaysia #kulitlicin #jerawathilang #kulitlembut #oilyskin #dryskin
#thrgegar

Tati Skincare membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah, ia juga membantu kulit wajah supaya tidak kusam dan tidak bermaya. Tati Skincare juga menjadikan kulit wajah lebih segar dan glowing semula jadi. Ia juga membantu melembutkan kulit wajah dari 3 Lapisan kulit dalam dan membantu mencegah tanda penuaan awal. 📲📲 0147961879 📲📲 0147961879 Dengan 1 set besar tati skincare tak lengkap kalau takde toner. So apa tunggu lagi Tati skincare nak bagi free toner untuk pembelian set besar sahaja !! Nak toner free jom oder set besarr !! Dan freegitf yg best gilerr 😍😍. . #tatiskincarehq #tati #WATSON #MARYKAY #MIRAFILZAH #jerawathilang #kulitlicin #jeragatpudar #neelofa #neelofarhijab #marykay #malaysia #johor #perak #putrajaya #kedah #sabah #sarawak #ramadhantiba #ketukketukramadhan2019 #promosiraya #promosi #jannanick #luluskkm #testimonial #artismalaysia #kulitlicin #jerawathilang #kulitlembut #oilyskin #dryskin #thrgegar - 45 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
We accept the love, we think we deserve. ⚖️#kuching #sarawak #malaysia #borneo #instagood #instagram #instadaily #kualalumpur #instalike #photooftheday #brunei #singapore #travel #vsco #love #malaywedding #photo #ootd #sarawakian #fashion #art #instapic #hypebeast #solemnization #photography #byallmeansdoit

We accept the love, we think we deserve. ⚖️#kuching #sarawak #malaysia #borneo #instagood #instagram #instadaily #kualalumpur #instalike #photooftheday #brunei #singapore #travel #vsco #love #malaywedding #photo #ootd #sarawakian #fashion #art #instapic #hypebeast #solemnization #photography #byallmeansdoit - 49 minutes ago

5 Likes
2 Comments
0
#Repost @borneohornbillfestival
• • • • • •
Finalist @bhfpageant 2009.
Metaga Lun Bawang kan!! 😍
#StayAtHome
#quarantine
#sarawak
#traditional
#StayAtHome
#quarantine
#orangulu
#lundayeh
#lunbawang

#Repost @borneohornbillfestival • • • • • • Finalist @bhfpageant 2009. Metaga Lun Bawang kan!! 😍 #StayAtHome #quarantine #sarawak #traditional #StayAtHome #quarantine #orangulu #lundayeh #lunbawang - 58 minutes ago

14 Likes
0 Comments
0
✨ ℋᎾᏇ ℒUℂᏦᎽ ✨
Cuci 1700🥳
✨✨✨
Cuba 🇴‌🇳‌🇬‌2  di ⓉⓇⓊⓈⓉⒺⒹ ⒸⓄⓂⓅⒶⓃⓎ
✨✨✨
Contact Whatsapp IN BIO
@ls_bet888 ✨✨✨
#918kiss #mega888 #xe88  #pussy888 #suncity2 #ultrabigwin #scr888 #trustedcompany #bigwin ✨✨✨
🏁Game 🄲🄰🅂🄸🄽🄾 #MALAYSIA 🏁
✨✨✨
* #Johor #Kedah #Kelantan
* #perlis #pulaupinang #sabah
* #sarawak #selangor #terengganu
* #negerisembilan #perak #pahang
* #kualalumpur #labuan #melaka
✨✨✨
-@ls_bet888
-#ls_ent888

✨ ℋᎾᏇ ℒUℂᏦᎽ ✨ Cuci 1700🥳 ✨✨✨ Cuba 🇴‌🇳‌🇬‌2 di ⓉⓇⓊⓈⓉⒺⒹ ⒸⓄⓂⓅⒶⓃⓎ ✨✨✨ Contact Whatsapp IN BIO @ls_bet888 ✨✨✨ #918kiss #mega888 #xe88 #pussy888 #suncity2 #ultrabigwin #scr888 #trustedcompany #bigwin ✨✨✨ 🏁Game 🄲🄰🅂🄸🄽🄾 #MALAYSIA 🏁 ✨✨✨ * #Johor #Kedah #Kelantan * #perlis #pulaupinang #sabah * #sarawak #selangor #terengganu * #negerisembilan #perak #pahang * #kualalumpur #labuan #melaka ✨✨✨ -@ls_bet888 -#ls_ent888 - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Darul hana Bridge of Sungai #Sarawak during the low tide, the two building seen behind is Dewan Undangan Negeri sarawak building and Wisma bapa Malaysia

Darul hana Bridge of Sungai #Sarawak during the low tide, the two building seen behind is Dewan Undangan Negeri sarawak building and Wisma bapa Malaysia - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.