#shortcut

564,086 posts

Jika rezeki datang hanya dari kerana kerja keras, seharusnya orang paling kaya adalah pekerja buruh yang membuat bangunan.
.
.
Jika rezeki datang kerana panjangnya waktu kerja, seharusnya warung kopi atau kafe 24 jam boleh mengalahkan McDonald dan KFC.
.
.
Jika rezeki datang kerana kepintaran, seharusnya pensyarah-pensyarah sudah menjadi jutawan terutamanya pensyarah dalam bidang perniagaan. .
.
Jika rezeki datang kerana pangkat, seharusnya para presiden dan raja berada di tangga teratas dari senarai 100 orang terkaya di dunia.
.
.
Cumanya, rezeki itu datang kerana kasih sayang Allah. Pabila rasa rezeki tidak berkat, bersedekahlah nescaya rezeki itu akan lebih lekat. .
.
“Mengejar rezeki jangan mengejar jumlahnya tapi kejarlah barakahnya” - Ali bin Abi Thalib-
.
.
#GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BizForRaya #BuatDuitRayaDariRumah #RayaSebelumAidilfitri #DuitRayabersamaGna
#MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #gnagempur
#gnamillionare #gnatycoon

Jika rezeki datang hanya dari kerana kerja keras, seharusnya orang paling kaya adalah pekerja buruh yang membuat bangunan. . . Jika rezeki datang kerana panjangnya waktu kerja, seharusnya warung kopi atau kafe 24 jam boleh mengalahkan McDonald dan KFC. . . Jika rezeki datang kerana kepintaran, seharusnya pensyarah-pensyarah sudah menjadi jutawan terutamanya pensyarah dalam bidang perniagaan. . . Jika rezeki datang kerana pangkat, seharusnya para presiden dan raja berada di tangga teratas dari senarai 100 orang terkaya di dunia. . . Cumanya, rezeki itu datang kerana kasih sayang Allah. Pabila rasa rezeki tidak berkat, bersedekahlah nescaya rezeki itu akan lebih lekat. . . “Mengejar rezeki jangan mengejar jumlahnya tapi kejarlah barakahnya” - Ali bin Abi Thalib- . . #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BizForRaya #BuatDuitRayaDariRumah #RayaSebelumAidilfitri #DuitRayabersamaGna #MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #gnagempur #gnamillionare #gnatycoon - 6 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
.
.
大人ハンサムショート🌿
.
この前髪のバランス♡ 
.
. 
—————————————————— 

✂️僕のこだわり✂️

お客様と長くお付き合いさせて頂きたい想いから今だけではなく5年後、10年後先の頭皮と髪の事まで考えたケアと、毎日の朝のお手入れが楽になる再現性高い収まりの良いスタイルでお客様のお悩みに全力でお応えします🌿


誰にでも必ず似合うショートがあります✨
悩みや要望をお聞きしてご来店時にお顔合わせした時の感覚で似合わせてカットさせて頂きま‼️ 
○自然体な女性らしいショートヘア
○頑張りすぎない大人ショート
○絶壁を解消する後頭部のカット
○ひし形美シルエット、小顔効果
○首が長く見えるショートボブ
○首にフィットする襟足カット

—————————————————— 

【price】

・カット ¥4950
・ノンダメージカラー ¥7700〜¥8800
・ホリスティックカラー ¥9900〜¥12100
・ハイライト ¥3000〜¥6000
・パーマ ¥9900〜¥11000
・トリートメント ¥5500〜¥11000

カラー+カット+トリートメントの組み合わせメニューがオススメです😁❣️


——————————————————
【Neutral by FLEAR前原店】
福岡に8店舗を展開するFLEARグループの糸島店
——————————————————
福岡県糸島市前原中央2-5-18
筑前前原駅から徒歩1分 
※駐車場あり
☎︎092-322-3545
——————————————————
スタイリスト/店長 @yamakobu
——————————————————

ご相談、ご予約はコメント、DMからも受付中です🌱


#ショート #ショートヘア #ショートボブ

. . 大人ハンサムショート🌿 . この前髪のバランス♡  . .  ——————————————————   ✂️僕のこだわり✂️  お客様と長くお付き合いさせて頂きたい想いから今だけではなく5年後、10年後先の頭皮と髪の事まで考えたケアと、毎日の朝のお手入れが楽になる再現性高い収まりの良いスタイルでお客様のお悩みに全力でお応えします🌿   誰にでも必ず似合うショートがあります✨ 悩みや要望をお聞きしてご来店時にお顔合わせした時の感覚で似合わせてカットさせて頂きま‼️  ○自然体な女性らしいショートヘア ○頑張りすぎない大人ショート ○絶壁を解消する後頭部のカット ○ひし形美シルエット、小顔効果 ○首が長く見えるショートボブ ○首にフィットする襟足カット  ——————————————————   【price】  ・カット ¥4950 ・ノンダメージカラー ¥7700〜¥8800 ・ホリスティックカラー ¥9900〜¥12100 ・ハイライト ¥3000〜¥6000 ・パーマ ¥9900〜¥11000 ・トリートメント ¥5500〜¥11000  カラー+カット+トリートメントの組み合わせメニューがオススメです😁❣️   —————————————————— 【Neutral by FLEAR前原店】 福岡に8店舗を展開するFLEARグループの糸島店 —————————————————— 福岡県糸島市前原中央2-5-18 筑前前原駅から徒歩1分  ※駐車場あり ☎︎092-322-3545 —————————————————— スタイリスト/店長 @yamakobu  ——————————————————  ご相談、ご予約はコメント、DMからも受付中です🌱   #ショート #ショートヘア #ショートボブ - 14 minutes ago

7 Likes
1 Comments
0
KALAU TAK ADA KERJA, BERMAKNA ADA MASA
.
.
.
Kalau tak ada masa, bermakna ada kerja. Kalau tak kerja, bermakna tak ada duit lah. Kalau tak ada duit, hidup banyak susah lah.
.
Kalau student ada biasiswa ke atau apa2 tajaan, bermakna sambil belajar dorang ada duit. Kalau dorang ada duit pun, habis begitu saje pun buat apa.
.
Kalau ada duit, join bisnes #BizForRaya ni, akan tambah lagi byk duit. Kalau tambah duit lagi banyak, yang ambik ptptn, boleh bayar hutang tu awal2.
.
Kalau dah bayar hutang ptptn awal2, boleh kumpul duit kawin pulak. Kalau dah boleh kumpul duit kawin, awal dah boleh kawin. Kalau dah kawin awal... Memang banyak syiokkk larhhh...
.
Kalau ni takkan terjadi mcm dorang dalam kat atas tu selagi korang tak join #GenesisNetworkAcademy ni.
.
Kalau ada modal, tak perlu fikir panjang dah. Ini lah bisnes yang paling baik. Modal hanya sekali, untung berkali kali. Dah tu apa tunggu lagi? Jom klik link ws di bio saya.
.
#MulaUbahHidupDenganRM225 #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut

KALAU TAK ADA KERJA, BERMAKNA ADA MASA . . . Kalau tak ada masa, bermakna ada kerja. Kalau tak kerja, bermakna tak ada duit lah. Kalau tak ada duit, hidup banyak susah lah. . Kalau student ada biasiswa ke atau apa2 tajaan, bermakna sambil belajar dorang ada duit. Kalau dorang ada duit pun, habis begitu saje pun buat apa. . Kalau ada duit, join bisnes #BizForRaya ni, akan tambah lagi byk duit. Kalau tambah duit lagi banyak, yang ambik ptptn, boleh bayar hutang tu awal2. . Kalau dah bayar hutang ptptn awal2, boleh kumpul duit kawin pulak. Kalau dah boleh kumpul duit kawin, awal dah boleh kawin. Kalau dah kawin awal... Memang banyak syiokkk larhhh... . Kalau ni takkan terjadi mcm dorang dalam kat atas tu selagi korang tak join #GenesisNetworkAcademy ni. . Kalau ada modal, tak perlu fikir panjang dah. Ini lah bisnes yang paling baik. Modal hanya sekali, untung berkali kali. Dah tu apa tunggu lagi? Jom klik link ws di bio saya. . #MulaUbahHidupDenganRM225 #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut - 25 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Why can’t people use a roundabout properly? #shortcut #roundabout #vancouverdrivers

Why can’t people use a roundabout properly? #shortcut #roundabout #vancouverdrivers - 39 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Salam Subuh 🤲🏻 Bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang. In shaa allah dengan bersyukur, bertambah lagi rezeki yang akan kita terima.

Teruskan usaha untuk tingkatkan diri kearah yang lebih baik, teruskan usaha tanpa henti dan tapi. In Shaa Allah dengan usaha yang berpanjangan akan hasilkan kejayaan yang besar. .

Paling penting niat untuk berjaya, mahu  kehidupan yang baik, mahu bahagiakan pasangan, anak2, mak ayah, keluarga dan orang yang kita sayang, In Shaa Allah dipermudahkan.

Jom kita jihad ekonomi 💪🏻🚀 #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BizForRaya #BuatDuitRayaDariRumah #RayaSebelumAidilfitri #DuitRayabersamaGna
#MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #GNAGemp

Salam Subuh 🤲🏻 Bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang. In shaa allah dengan bersyukur, bertambah lagi rezeki yang akan kita terima. Teruskan usaha untuk tingkatkan diri kearah yang lebih baik, teruskan usaha tanpa henti dan tapi. In Shaa Allah dengan usaha yang berpanjangan akan hasilkan kejayaan yang besar. . Paling penting niat untuk berjaya, mahu kehidupan yang baik, mahu bahagiakan pasangan, anak2, mak ayah, keluarga dan orang yang kita sayang, In Shaa Allah dipermudahkan. Jom kita jihad ekonomi 💪🏻🚀 #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BizForRaya #BuatDuitRayaDariRumah #RayaSebelumAidilfitri #DuitRayabersamaGna #MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #GNAGemp - 48 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Kadang-kadangkan,

Kita lupa Allah bila kita gelak,
Kita lupa Allah bila kita main,
Kita lupa Allah bila kita senang.

Tapi,

Bila kita menangis, Allah still ingat kita.
Bila kita jatuh, Allah still tolong kita.
Bila kita ada problem, Allah still dengar and bantu untuk settlekan problem kita.

Dan sampai sekarang Allah masih kurniakan nikmat kepada kita. "Maka nikmat tuhanMu yang manakah yang kamu dustakan?"
( QS Al-Rahman : 13 )

#MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #GNaAlphaTeam

Kadang-kadangkan, Kita lupa Allah bila kita gelak, Kita lupa Allah bila kita main, Kita lupa Allah bila kita senang. Tapi, Bila kita menangis, Allah still ingat kita. Bila kita jatuh, Allah still tolong kita. Bila kita ada problem, Allah still dengar and bantu untuk settlekan problem kita. Dan sampai sekarang Allah masih kurniakan nikmat kepada kita. "Maka nikmat tuhanMu yang manakah yang kamu dustakan?" ( QS Al-Rahman : 13 ) #MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #GNaAlphaTeam - 59 minutes ago

18 Likes
4 Comments
0
Без труда не выловить нос всему голова 😺
#crazy_idea #trackdays #dkracing #shortcut #kitcar #super7 #locost #batmobile #tracktool #moscowraceway #носопост

Без труда не выловить нос всему голова 😺 #crazy_idea #trackdays #dkracing #shortcut #kitcar #super7 #locost #batmobile #tracktool #moscowraceway #носопост - 1 hour ago

9 Likes
0 Comments
0
Basic bob ✂️ #explore #explorepage #bob #boblife #short #shortcut #cut #bgm #blackgirlmagic #blm #blacklivesmatter #atlantahairstylist #atlanta #hair #stonemountainga

Basic bob ✂️ #explore #explorepage #bob #boblife #short #shortcut #cut #bgm #blackgirlmagic #blm #blacklivesmatter #atlantahairstylist #atlanta #hair #stonemountainga - 1 hour ago

11 Likes
1 Comments
0
Something new!🙃🙃 Check out our New upload and our other videos  on youtube https://youtu.be/Gac1pTLtGHA. Comment , Subscribe, like , share and don't forget to hit that notification bell for updates on new videos. Thank you!!💫💫💫#just_a_touch_salon#somethingnew#bald#shortcut#shavehead#jattotheworld🌍

Something new!🙃🙃 Check out our New upload and our other videos on youtube https://youtu.be/Gac1pTLtGHA. Comment , Subscribe, like , share and don't forget to hit that notification bell for updates on new videos. Thank you!!💫💫💫#just_a_touch_salon #somethingnew #bald #shortcut #shavehead #jattotheworld 🌍 - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
#2 de 2 Un nuevo romanticismo representado en este estilo por Italian Style Energy para la nueva megatendencia de Bucolika. Corte desestructurado que da volumen a la apariencia rojo cobrizo intenso de un peinado inspirado en la naturaleza.
.
📸 @karel_losenicky
#framesi #bucolika #italianstyleenergy #haircut #collection #spring #summer #fashion #trend #hairstyle #haircare #hair #haircolor #hairfashion #lookoftheday #beauty #hairlook #creativity #springsummer #hairdresser #naturalstyle #copperhair #shortcut

#2 de 2 Un nuevo romanticismo representado en este estilo por Italian Style Energy para la nueva megatendencia de Bucolika. Corte desestructurado que da volumen a la apariencia rojo cobrizo intenso de un peinado inspirado en la naturaleza. . 📸 @karel_losenicky #framesi #bucolika #italianstyleenergy #haircut #collection #spring #summer #fashion #trend #hairstyle #haircare #hair #haircolor #hairfashion #lookoftheday #beauty #hairlook #creativity #springsummer #hairdresser #naturalstyle #copperhair #shortcut - 1 hour ago

8 Likes
1 Comments
0
Bucolika— Primavera/Verano 2020 megatrend por Italian Style Framesi e Italian Style Energy 
Con Bucolika, dejamos de lado cualquier cliché del estilo provenzal mientras mantenemos vivo su patrimonio. Descubre la nueva colección dedicada a todos los amantes de la naturaleza.
.
.
.

#framesi #bucolika #italianstyleframesi #stonewashed #haircut #collection #spring #summer #fashion #trend #hairstyle #haircare #hair #haircolor #hairfashion #lookoftheday #beauty #hairlook #creativity #springsummer #hairdresser #blondhighlights #blondhair #shortcut #video

Bucolika— Primavera/Verano 2020 megatrend por Italian Style Framesi e Italian Style Energy Con Bucolika, dejamos de lado cualquier cliché del estilo provenzal mientras mantenemos vivo su patrimonio. Descubre la nueva colección dedicada a todos los amantes de la naturaleza. . . . #framesi #bucolika #italianstyleframesi #stonewashed #haircut #collection #spring #summer #fashion #trend #hairstyle #haircare #hair #haircolor #hairfashion #lookoftheday #beauty #hairlook #creativity #springsummer #hairdresser #blondhighlights #blondhair #shortcut #video - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Jika rezeki datang hanya dari kerana kerja keras, seharusnya orang paling kaya adalah pekerja buruh yang membuat bangunan.
.
.
Jika rezeki datang kerana panjangnya waktu kerja, seharusnya warung kopi atau kafe 24 jam boleh mengalahkan McDonald dan KFC.
.
.
Jika rezeki datang kerana kepintaran, seharusnya pensyarah-pensyarah sudah menjadi jutawan terutamanya pensyarah dalam bidang perniagaan. .
.
Jika rezeki datang kerana pangkat, seharusnya para presiden dan raja berada di tangga teratas dari senarai 100 orang terkaya di dunia.
.
.
Cumanya, rezeki itu datang kerana kasih sayang Allah. Pabila rasa rezeki tidak berkat, bersedekahlah nescaya rezeki itu akan lebih lekat. .
.
“Mengejar rezeki jangan mengejar jumlahnya tapi kejarlah barakahnya” - Ali bin Abi Thalib-
.
.
#GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BizForRaya #BuatDuitRayaDariRumah #RayaSebelumAidilfitri #DuitRayabersamaGna
#MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #GNASupreme

Jika rezeki datang hanya dari kerana kerja keras, seharusnya orang paling kaya adalah pekerja buruh yang membuat bangunan. . . Jika rezeki datang kerana panjangnya waktu kerja, seharusnya warung kopi atau kafe 24 jam boleh mengalahkan McDonald dan KFC. . . Jika rezeki datang kerana kepintaran, seharusnya pensyarah-pensyarah sudah menjadi jutawan terutamanya pensyarah dalam bidang perniagaan. . . Jika rezeki datang kerana pangkat, seharusnya para presiden dan raja berada di tangga teratas dari senarai 100 orang terkaya di dunia. . . Cumanya, rezeki itu datang kerana kasih sayang Allah. Pabila rasa rezeki tidak berkat, bersedekahlah nescaya rezeki itu akan lebih lekat. . . “Mengejar rezeki jangan mengejar jumlahnya tapi kejarlah barakahnya” - Ali bin Abi Thalib- . . #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BizForRaya #BuatDuitRayaDariRumah #RayaSebelumAidilfitri #DuitRayabersamaGna #MulaUbahHidupDenganRM255 #ProjekMastang300k #BizFromHomeProgramme #GenesisNetworkAcademy #GNA #GNAcademy #EarnWhileYouLearn #HitTarget2k20 #Chapter1 #Start2020 #ChapterX #Shortcut #GNASupreme - 2 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
#1 de 2 Un nuevo romanticismo representado en este estilo por Italian Style Energy para la nueva megatendencia de Bucolika. Corte desestructurado que da volumen a la apariencia rojo cobrizo intenso de un peinado inspirado en la naturaleza.
.
📸 @karel_losenicky
#framesi #bucolika #italianstyleenergy #haircut #collection #spring #summer #fashion #trend #hairstyle #haircare #hair #haircolor #hairfashion #lookoftheday #beauty #hairlook #creativity #springsummer #hairdresser #naturalstyle #copperhair #shortcut

#1 de 2 Un nuevo romanticismo representado en este estilo por Italian Style Energy para la nueva megatendencia de Bucolika. Corte desestructurado que da volumen a la apariencia rojo cobrizo intenso de un peinado inspirado en la naturaleza. . 📸 @karel_losenicky #framesi #bucolika #italianstyleenergy #haircut #collection #spring #summer #fashion #trend #hairstyle #haircare #hair #haircolor #hairfashion #lookoftheday #beauty #hairlook #creativity #springsummer #hairdresser #naturalstyle #copperhair #shortcut - 2 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Chop Chop ...............
#ShortCut #RandiMbeauty #GoodHairDays #EssentialWorker

Chop Chop ............... #ShortCut #RandiMbeauty #GoodHairDays #EssentialWorker - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Yes ma’am pay me my worth ! 🤩#atlanta #atl #shorthair #shortcut #thatcutlife #thecutlife #bobhaircut #boblife #highlights #lowlights

Yes ma’am pay me my worth ! 🤩#atlanta #atl #shorthair #shortcut #thatcutlife #thecutlife #bobhaircut #boblife #highlights #lowlights - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Stay tuned for the transformation picture 😏 #shortcut #boblife #thecutlife #highlights #atlanta #atlantahairstylist

Stay tuned for the transformation picture 😏 #shortcut #boblife #thecutlife #highlights #atlanta #atlantahairstylist - 2 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
#C:\Windows\System32\scrnsave.scr #rightclickdesktop #new shortcut #right click shortcut #right click properties #shortcut tab

#C :\Windows\System32\scrnsave.scr #rightclickdesktop #new shortcut #right click shortcut #right click properties #shortcut tab - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
#02062020

Two years & three months: just spotted this on my work keyboard.

Literally tens of minutes wasted.

#Calculator
#Shortcut
#SwearItWasNotThereBefore
#MouseCornerMenuMenuClick
#ShouldHaveBeenInductionPageOne

#02062020 Two years & three months: just spotted this on my work keyboard. Literally tens of minutes wasted. #Calculator #Shortcut #SwearItWasNotThereBefore #MouseCornerMenuMenuClick #ShouldHaveBeenInductionPageOne - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Weight loss pills have been trending for a long time and there has been many news going around whether if they are effective or not🧐

Well today I’m sad/happy to break the news for you. They have not shown to have a significant results in fat loss and additionally some of them are not even FDA approved so people need to be careful when shopping for them.

Also thank you for taking time to read till the end, I really appreciate it🙏

Weight loss pills have been trending for a long time and there has been many news going around whether if they are effective or not🧐 Well today I’m sad/happy to break the news for you. They have not shown to have a significant results in fat loss and additionally some of them are not even FDA approved so people need to be careful when shopping for them. Also thank you for taking time to read till the end, I really appreciate it🙏 - 3 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
"Si tengo que pedirte ser una prioridad, quédate con tus opciones"
#fitnessmotivation #fitnesschallenge #fitnesslife  #fitnessgirl #bodybuilding #likes #likesforlike #instagood #instapict #instalife #fitnnes #body #shortcut #shortcutstyles #shorthair #purple #follow #followme #followmenow #followmeback #encasa

"Si tengo que pedirte ser una prioridad, quédate con tus opciones" #fitnessmotivation #fitnesschallenge #fitnesslife #fitnessgirl #bodybuilding #likes #likesforlike #instagood #instapict #instalife #fitnnes #body #shortcut #shortcutstyles #shorthair #purple #follow #followme #followmenow #followmeback #encasa - 3 hours ago

139 Likes
6 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.