#storyofmylife

3,561,841 posts

Aku itu positif mencintai kamu yekan😂
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
📽️Bawaan hp
🎥 Kinemaster+Avee player
📱Redmi 7
Follow teman ku
@story_kuii
@ff.fuadz
@ff_ying_
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Follow my fatner
@ff.spyke
@ff.aerdy
@story_kuii
@ff_snipper 
@ff.spyke 
@ff._diki_
@ff_medi
@ff.vnaaa
Support 1k
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
@offical.team.galaxy
@freefirebr_oficial
@quotes.freefire_ 
@freefirebgid 
@freefire.gokil 
@freefire.indonesia 
@freefirereupload 
@freefire_lawak 
@freefirelatam 
@freefirememe 
@freefireth 
@freefire.parody 
@freefiregame 
@freefirerepost.id 
@freefire.funny 
#storygames #storysantuy #storytelling #storytime #storyline #storyharian #storymod #storytimethread #storyfreefireindonesia #story #storyofmylife #storyfreefire

Aku itu positif mencintai kamu yekan😂 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 📽️Bawaan hp 🎥 Kinemaster+Avee player 📱Redmi 7 Follow teman ku @story_kuii @ff.fuadz @ff_ying_ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Follow my fatner @ff.spyke @ff.aerdy @story_kuii @ff_snipper @ff.spyke @ff._diki_ @ff_medi @ff.vnaaa Support 1k ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ @offical.team.galaxy @freefirebr_oficial @quotes.freefire_ @freefirebgid @freefire.gokil @freefire.indonesia @freefirereupload @freefire_lawak @freefirelatam @freefirememe @freefireth @freefire.parody @freefiregame @freefirerepost.id @freefire.funny #storygames #storysantuy #storytelling #storytime #storyline #storyharian #storymod #storytimethread #storyfreefireindonesia #story #storyofmylife #storyfreefire - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Was für ein bezaubernder Frühlingsmorgen
.
Ich habe zwar kaum geschlafen,  aber das ist mir gerade mal sowas von egal. 
Die Sonne - die schöne, sie lacht nur für uns - für Dich, für mich, für uns alle. 
Sie erinnert uns daran, wie schön der Frühling doch sein kann. Zwar können wir ihn (zur Zeit) nur bedingt genießen, aber auch das ist nicht so schlimm. Macht das/die Fenster auf, setzt Euch auf den/die Balkon/Loggia/Terrasse und lasst Euch die Sonne aufs Näschen scheinen. Kauft Euch einen Strauß Tulpen - lasst den Frühling Einzug in Eure Wohnung halten. 
Macht Euch schick, macht Facetime mit Euren liebsten...
Es gibt so unendlich viel das man machen kann, damit einem zuhause nicht die Decke auf den Kopf fällt.
.
Bleibt gesund - wir schaffen das!
.
.
#stayhome
#rockmebella #rockabella #rockabellarules #storyofmylife #tattoo #inkedrockabella #lyriks #rockabellapinups #curlers #vintagebeauty #spring #frühling #rockabillystyle #redlips

Was für ein bezaubernder Frühlingsmorgen . Ich habe zwar kaum geschlafen, aber das ist mir gerade mal sowas von egal. Die Sonne - die schöne, sie lacht nur für uns - für Dich, für mich, für uns alle. Sie erinnert uns daran, wie schön der Frühling doch sein kann. Zwar können wir ihn (zur Zeit) nur bedingt genießen, aber auch das ist nicht so schlimm. Macht das/die Fenster auf, setzt Euch auf den/die Balkon/Loggia/Terrasse und lasst Euch die Sonne aufs Näschen scheinen. Kauft Euch einen Strauß Tulpen - lasst den Frühling Einzug in Eure Wohnung halten. Macht Euch schick, macht Facetime mit Euren liebsten... Es gibt so unendlich viel das man machen kann, damit einem zuhause nicht die Decke auf den Kopf fällt. . Bleibt gesund - wir schaffen das! . . #stayhome #rockmebella #rockabella #rockabellarules #storyofmylife #tattoo #inkedrockabella #lyriks #rockabellapinups #curlers #vintagebeauty #spring #frühling #rockabillystyle #redlips - 6 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Like,komen,share jika kalian suka💕
Tag for repost👋
Thanks for soport me
🎧heandset agar lebih nyaman
Jangan lupa di follow @storywa1775 ----------------------------
#storyteller #storyboard #storywa30dtk #realstory #hijabstory #horrorstory #storyofmylife #lovestory #adventurousstorytellers #katabijak #kataindah #katainspirasi #katabaper #katasedih #katakatasedih #vidiokatakata #kata2cewek #katabijakkehidupan

Like,komen,share jika kalian suka💕 Tag for repost👋 Thanks for soport me 🎧heandset agar lebih nyaman Jangan lupa di follow @storywa1775 ---------------------------- #storyteller #storyboard #storywa30dtk #realstory #hijabstory #horrorstory #storyofmylife #lovestory #adventurousstorytellers #katabijak #kataindah #katainspirasi #katabaper #katasedih #katakatasedih #vidiokatakata #kata2cewek #katabijakkehidupan - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
@pira_mika 
#thestorysofar #blackhistorymonth #naturalhistory #truestory #successstory #acolorstory #storytelling #story #storytellingphotography #americanhorrorstory #thebridestory #weightlossstory #lovestory #stories #shortstory #storytime #mystory #history #arthistory #storyteller #weddingstory #toystory #lifestory #tellyourstory #americanhistory #storyofmylife #storyboard #naturalhistorymuseum #blackhistory

@pira_mika #thestorysofar #blackhistorymonth #naturalhistory #truestory #successstory #acolorstory #storytelling #story #storytellingphotography #americanhorrorstory #thebridestory #weightlossstory #lovestory #stories #shortstory #storytime #mystory #history #arthistory #storyteller #weddingstory #toystory #lifestory #tellyourstory #americanhistory #storyofmylife #storyboard #naturalhistorymuseum #blackhistory - 12 minutes ago

41 Likes
1 Comments
0
Liburan maless:( Support 1k nya cuy [ @kapten_kirun ] 
Tab 2x jika anda suka karya saya:)
Aktifkan notifikasi🙏
Tag teman/pacar/sahabat kalian! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👑Go Follow ✔️@kapten_kirun
👑Go Follow ✔️@kapten_kirun
👑Go Follow ✔️@kapten_kirun
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow partner👁️‍🗨️
@aldi_mbhedix32
@ff.kirun

Hastag
#freefirequotes #quotesindonesia #indonesia #tawuranpelajar #storykekinian #storywhatsapp #story #literasi30detiksajakcinta #literasiku #quotesdaily #kinemaster #storyofmylife #editorindonesia #bajingan_quotes #quotes #storytime #aveplayer #kinemasteredit #quotescinta #quotesforlife #lfl💛 #story30detik #storytime #quotesdaily #editorpemula #quotesandsayings #tagsomeone #freefirekatakata #freefiregames #freefirelucu #freefireid #freefirepost

Liburan maless:( Support 1k nya cuy [ @kapten_kirun ] Tab 2x jika anda suka karya saya:) Aktifkan notifikasi🙏 Tag teman/pacar/sahabat kalian! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👑Go Follow ✔️@kapten_kirun 👑Go Follow ✔️@kapten_kirun 👑Go Follow ✔️@kapten_kirun ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow partner👁️‍🗨️ @aldi_mbhedix32 @ff.kirun Hastag #freefirequotes #quotesindonesia #indonesia #tawuranpelajar #storykekinian #storywhatsapp #story #literasi30detiksajakcinta #literasiku #quotesdaily #kinemaster #storyofmylife #editorindonesia #bajingan_quotes #quotes #storytime #aveplayer #kinemasteredit #quotescinta #quotesforlife #lfl 💛 #story30detik #storytime #quotesdaily #editorpemula #quotesandsayings #tagsomeone #freefirekatakata #freefiregames #freefirelucu #freefireid #freefirepost - 13 minutes ago

3 Likes
3 Comments
0
Follow up story from my previous post... First of all, thank you for all the well wishes... Received calls/WA texts/DM from friends/family who were concern... Really appreciate your well wishes and doas... No... He wasn't taken to the hospital coz of the virus... Our little chef here accidentally cut his upper wrist while in the midst of cutting potato to make his breakfast... (Still cannot relate or understand how the hell he can cut that part of his wrist though... Hahahaha...) Anyways, the cut was quite deep and the way we saw it, it was at his vein... We actually wanted to send him to the GP downstairs, but then he started complaining of headaches and dizziness... Hubster got panicked and ask to call the ambulance... Ambulance came, put him on the streacher and he was sent to KTPH... Was wheeled in to the A&E alone... Hubster had to wait outside... (No waiting in A&E anymore now...) 2hrs later, came back home with stiches on his wound... Everything's fine now... (He still have to make my batter for our corndogs order... No chance given... 😈😈😈) And the culprit... My small paring knife... 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
(Honestly, when he came to my room with the cut... I thought he was using the chopper or cleaver...) #storyofmylife
#mysoncallsmewondermummy 
#HEnonsensemagnificentseven

Follow up story from my previous post... First of all, thank you for all the well wishes... Received calls/WA texts/DM from friends/family who were concern... Really appreciate your well wishes and doas... No... He wasn't taken to the hospital coz of the virus... Our little chef here accidentally cut his upper wrist while in the midst of cutting potato to make his breakfast... (Still cannot relate or understand how the hell he can cut that part of his wrist though... Hahahaha...) Anyways, the cut was quite deep and the way we saw it, it was at his vein... We actually wanted to send him to the GP downstairs, but then he started complaining of headaches and dizziness... Hubster got panicked and ask to call the ambulance... Ambulance came, put him on the streacher and he was sent to KTPH... Was wheeled in to the A&E alone... Hubster had to wait outside... (No waiting in A&E anymore now...) 2hrs later, came back home with stiches on his wound... Everything's fine now... (He still have to make my batter for our corndogs order... No chance given... 😈😈😈) And the culprit... My small paring knife... 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦 (Honestly, when he came to my room with the cut... I thought he was using the chopper or cleaver...) #storyofmylife #mysoncallsmewondermummy #HEnonsensemagnificentseven - 14 minutes ago

3 Likes
3 Comments
0
Permitteringsdag 9 
Vet inte 🤔 men jag tror jag börjar få långtråkigt 🤣🤣🤣 #livetärintealltidlätt #lol #asgarv #hahaha #hardcore #badass #mylife #storyofmylife #shithappens #life #true #truth #onewaymyway #sweden #sverige #göteborg #gothenburg #olskroken #kobbarnasväg #dencheff #13 #mietoo

Permitteringsdag 9 Vet inte 🤔 men jag tror jag börjar få långtråkigt 🤣🤣🤣 #livetärintealltidlätt #lol #asgarv #hahaha #hardcore #badass #mylife #storyofmylife #shithappens #life #true #truth #onewaymyway #sweden #sverige #göteborg #gothenburg #olskroken #kobbarnasväg #dencheff #13 #mietoo - 15 minutes ago

6 Likes
2 Comments
0
Story of My Life-OneDirection

Last summer 🏖

#storyofmylife #onedirection #cover #song #music #musician #busker #acousticguitar #guitar #japanese #megijima #island #音楽 #歌 #カバー #洋楽 #英語 #弾き語り #アコースティックギター #アコギ #高校生#coversong #sing #memory #japan

Story of My Life-OneDirection Last summer 🏖 #storyofmylife #onedirection #cover #song #music #musician #busker #acousticguitar #guitar #japanese #megijima #island #音楽 #歌 #カバー #洋楽 #英語 #弾き語り #アコースティックギター #アコギ #高校生 #coversong #sing #memory #japan - 23 minutes ago

6 Likes
1 Comments
0
#quarantinechronicles  #2 😅
#mytruestory #facts #doyoulovemeorhateme #storyofmylife #bffs #bestfriend #hateloveyou

#quarantinechronicles #2 😅 #mytruestory #facts #doyoulovemeorhateme #storyofmylife #bffs #bestfriend #hateloveyou - 24 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Uda ga heran lagi sama yang namanya teman🙂follow dulu gaes biar makin santuy 😂wkwkw
Bantu support terus @kapten_deltex biar bisa up 1k🙏
Tag siapapun🗡
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Budayakan membaca deskripsi yah🤗
•Tonton sampai habis👁
•Jika suka dengan video saya jangan lupa tap 2x❤
•Repost?silahkan. Jangan lupa tag sumber📌
•save? Ambil aja bosskuh 📩😂
•Support 1k followers 👌
•Follow untuk follback💯
•Jika ada kesamaan konten mari kita pecahkan dengan kepala dingin😇
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-Recomennded hendshet🎧
-Sekedar berkarya🎬
-Semoga terhibur🤗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Go follow🔱@kapten_deltex
Go follow🔱@ade_wahyudi_13
Go follow🔱@nugi_hamzah024 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pic : @nugi_hamzah024
Capt : @Kapten_deltex
Song : kiriman WA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
I AM FROM : INDONESIA🇮🇩
$UMSEL Lubuklinggau🏠
Editor generasi milenial💦
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
❌Tolong hargai watermark saya 👌sip enjoy❤
Bantu follow @ade_wahyudi_13
Jangan lupa follow like,coment,dan share jika suka dengan konten ini🌈
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow juga my friends✌
@Kapten_Deltex
@Ade_Wahyudi_13
@dicky wahyudhy2103
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Hastag💫
#videokeren89 #video30detik #videoquotes #videokatakata #videokeren #videohits #storywakwakekinian #storyofmylife #storyremajahits #storywakwakekinian #historywa #bajinganberpangkat #bajinganterhormat #bajinganberkarya_ #bajinganberkelas #brengsekterhormat #brengsekbermoral #kinemasterindonesia #frontalbermoral #literasi15detik #literasi60detik #Ndull.YT#officallbigbass !#henstroteam #followforfollowback #followers #editorindonesia#Mentahanindonesia#ff.iyan#naisaalifiayuriza💞

Uda ga heran lagi sama yang namanya teman🙂follow dulu gaes biar makin santuy 😂wkwkw Bantu support terus @kapten_deltex biar bisa up 1k🙏 Tag siapapun🗡 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Budayakan membaca deskripsi yah🤗 •Tonton sampai habis👁 •Jika suka dengan video saya jangan lupa tap 2x❤ •Repost?silahkan. Jangan lupa tag sumber📌 •save? Ambil aja bosskuh 📩😂 •Support 1k followers 👌 •Follow untuk follback💯 •Jika ada kesamaan konten mari kita pecahkan dengan kepala dingin😇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ -Recomennded hendshet🎧 -Sekedar berkarya🎬 -Semoga terhibur🤗 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Go follow🔱@kapten_deltex Go follow🔱@ade_wahyudi_13 Go follow🔱@nugi_hamzah024 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pic : @nugi_hamzah024 Capt : @Kapten_deltex Song : kiriman WA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ I AM FROM : INDONESIA🇮🇩 $UMSEL Lubuklinggau🏠 Editor generasi milenial💦 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❌Tolong hargai watermark saya 👌sip enjoy❤ Bantu follow @ade_wahyudi_13 Jangan lupa follow like,coment,dan share jika suka dengan konten ini🌈 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow juga my friends✌ @Kapten_Deltex @Ade_Wahyudi_13 @dicky wahyudhy2103 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Hastag💫 #videokeren89 #video30detik #videoquotes #videokatakata #videokeren #videohits #storywakwakekinian #storyofmylife #storyremajahits #storywakwakekinian #historywa #bajinganberpangkat #bajinganterhormat #bajinganberkarya_ #bajinganberkelas #brengsekterhormat #brengsekbermoral #kinemasterindonesia #frontalbermoral #literasi15detik #literasi60detik #Ndull .YT#officallbigbass !#henstroteam #followforfollowback #followers #editorindonesia #Mentahanindonesia #ff .iyan#naisaalifiayuriza 💞 - 24 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Setelah kmrn berhasil bikin soto ayam trus bikin nasi kuning tumpeng, hari ini berhasil bikin soto tangkar. Klo diinget-inget ya dulu aku diminta tlg ibu kedapur buat matiin kompor doang ajeh mualeeeesss nyaaa ampun-ampun, dimintain tlg ibu ngebulet2in selai nanas buat isian nastar ajah pura2 tidur yang ada abang aku yg ngerjain rapih dan telaten, klo ibu masak dan bumbu masak nya kecium ajah aku bisa ngerem di kamar enggak mau keluar.
.
.
Jadi klo sekarang bisa masak ini itu suka ampe bingung sendiri, aku kerasukan setan siapa sech kok bisa sech masak? .
.
Ibu tiap aku ceritain/bawain makanan yg aku buat muka nya udah kek anak nya kepilih jadi presiden bangga nyaa ampun-ampun, wlpn awal-awal doii suka ngetes juga emang pake nanya "emang bahan2 nya apa ajah sech? Trus cara bikinnya gimana?" . Hmmmmm Aku baru sadar sekarang apa jangan-jangan si ibu juga ada kepikiran "nech anak beli makanan dimana nech ya, ngaku-ngaku masak sendiri!" .. maklum ibu eike juga capricorn jadi kgak gampang percayaan ama doyan nya ngetest dan double check.
.
.
Nasiiibb ya Nasiiiibbb.
.
.
#cooking #journey #life #soto #sototangkar #indonesianfood #mom #momanddaughter #learning #story #storyofmylife #enjoy #enjoylife #capricorn

Setelah kmrn berhasil bikin soto ayam trus bikin nasi kuning tumpeng, hari ini berhasil bikin soto tangkar. Klo diinget-inget ya dulu aku diminta tlg ibu kedapur buat matiin kompor doang ajeh mualeeeesss nyaaa ampun-ampun, dimintain tlg ibu ngebulet2in selai nanas buat isian nastar ajah pura2 tidur yang ada abang aku yg ngerjain rapih dan telaten, klo ibu masak dan bumbu masak nya kecium ajah aku bisa ngerem di kamar enggak mau keluar. . . Jadi klo sekarang bisa masak ini itu suka ampe bingung sendiri, aku kerasukan setan siapa sech kok bisa sech masak? . . Ibu tiap aku ceritain/bawain makanan yg aku buat muka nya udah kek anak nya kepilih jadi presiden bangga nyaa ampun-ampun, wlpn awal-awal doii suka ngetes juga emang pake nanya "emang bahan2 nya apa ajah sech? Trus cara bikinnya gimana?" . Hmmmmm Aku baru sadar sekarang apa jangan-jangan si ibu juga ada kepikiran "nech anak beli makanan dimana nech ya, ngaku-ngaku masak sendiri!" .. maklum ibu eike juga capricorn jadi kgak gampang percayaan ama doyan nya ngetest dan double check. . . Nasiiibb ya Nasiiiibbb. . . #cooking #journey #life #soto #sototangkar #indonesianfood #mom #momanddaughter #learning #story #storyofmylife #enjoy #enjoylife #capricorn - 27 minutes ago

9 Likes
4 Comments
0
Вчера начала смотреть сериал "257 причин чтобы жить"
Не буду сильно спойлерить🤐
Но суть там в том, что у главной героини👩 есть блокнот📙 с "желаниями" простыми/маленькими радостями жизни.

Предлагаю оставшиеся 27 дней писать желания, чего вам так не хватает на карантине😇🙏 #after27days и что обязательно сделаете, когда всё это закончится😉

Итак, начнём➡️ день 27 (отсчёт обратный, так приятней) Который день мечтаю о кофе☕ на вынос, вполне подойдёт какой-нибудь раф😅, капучино... ммм😋

Прям вижу, как я иду такая👣, погода шикарная, примерно🌡+15, солнце☀️ ярко светит, птички🕊 поют, я делаю глоток кофе и понимаю... как прекрасен этот мир🌏💚
#мысливслух💭 #многобукв #навеяло #мечтаю #mydream #fantasy #coffee #coffeetime #chilltime #relax #inspiration #mood #цветнастроениясиний #маленькиерадости #яживувтвери #pretty #girl #storyofmylife #девочкадолжнабытьсчастливой

Вчера начала смотреть сериал "257 причин чтобы жить" Не буду сильно спойлерить🤐 Но суть там в том, что у главной героини👩 есть блокнот📙 с "желаниями" простыми/маленькими радостями жизни. Предлагаю оставшиеся 27 дней писать желания, чего вам так не хватает на карантине😇🙏 #after27days и что обязательно сделаете, когда всё это закончится😉 Итак, начнём➡️ день 27 (отсчёт обратный, так приятней) Который день мечтаю о кофе☕ на вынос, вполне подойдёт какой-нибудь раф😅, капучино... ммм😋 Прям вижу, как я иду такая👣, погода шикарная, примерно🌡+15, солнце☀️ ярко светит, птички🕊 поют, я делаю глоток кофе и понимаю... как прекрасен этот мир🌏💚 #мысливслух 💭 #многобукв #навеяло #мечтаю #mydream #fantasy #coffee #coffeetime #chilltime #relax #inspiration #mood #цветнастроениясиний #маленькиерадости #яживувтвери #pretty #girl #storyofmylife #девочкадолжнабытьсчастливой - 28 minutes ago

8 Likes
0 Comments
0
// Here comes the sun
here come the sun
And I say it's all right //
Oggi è sabato, c'è il sole.. quale pretesto migliore per fare coazione fuori al terrazzo? ☀️
Però confesso: avrei dormito altre 17364828 ore. 😅
Buongiorno!
°
°
°
°
°
°
#100waystostartyourday #lifeandthyme #ofsimplemood #ofsimplethings #still_life_mood #still_life_gallery #stilllifephotography #thatsdarling #storyofmylife #morning #goodmorning #goodmorningpost #myaestheticroutine #breakfastathome #breakfast #breakfasttime #moments #bestoftheday #home #tv_living #tv_stilllife #tv_stillife #tv_neatly #mymagicalmorning #cups_are_love #coffee #coffeeholic #coffeeaddict #coffeetime #coffeebreak

// Here comes the sun here come the sun And I say it's all right // Oggi è sabato, c'è il sole.. quale pretesto migliore per fare coazione fuori al terrazzo? ☀️ Però confesso: avrei dormito altre 17364828 ore. 😅 Buongiorno! ° ° ° ° ° ° #100waystostartyourday #lifeandthyme #ofsimplemood #ofsimplethings #still_life_mood #still_life_gallery #stilllifephotography #thatsdarling #storyofmylife #morning #goodmorning #goodmorningpost #myaestheticroutine #breakfastathome #breakfast #breakfasttime #moments #bestoftheday #home #tv_living #tv_stilllife #tv_stillife #tv_neatly #mymagicalmorning #cups_are_love #coffee #coffeeholic #coffeeaddict #coffeetime #coffeebreak - 28 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
tEngO lA fUerzA dEl viEntO dEl nOrtE
y EsA brAvUrA qUe viEnE dEl mAr

#nandoagüeros #vientodelnorte #saturday #sun #kitesurf #elmedano #canarias #sabado #canaryislands #nivaria #surdetenerife #southoftenerife #sea #wind #tenerifetag #runningtolive #mar #island  #slowlife #streetphotography #pictureoftheday #quedateencasa #dayafter #atlanticocean #sinfiltros #sky #storyofmylife #primavera #spring #morning

tEngO lA fUerzA dEl viEntO dEl nOrtE y EsA brAvUrA qUe viEnE dEl mAr #nandoagüeros #vientodelnorte #saturday #sun #kitesurf #elmedano #canarias #sabado #canaryislands #nivaria #surdetenerife #southoftenerife #sea #wind #tenerifetag #runningtolive #mar #island #slowlife #streetphotography #pictureoftheday #quedateencasa #dayafter #atlanticocean #sinfiltros #sky #storyofmylife #primavera #spring #morning - 33 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Hi! 🖐 I've noticed there are quite a few new people following my page so I thought I'd introduce myself to all of you! 😊❤
.
My name is Rebecca and I'm a folk pop singer songwriter living in Berlin. I began my music project She Goes North four years ago on my bedroom floor while I was recovering from a neck injury. I couldn't leave the house a lot, so I started learning guitar and suddenly all these songs started pouring out of me.
.
I chose the name "She Goes North" because it makes me feel like I am going on an adventure and reminds me that challenges are made to be overcome! 💪
.
I'm currently in the final stages of making my debut EP "Wonder". I've already released two singles from the EP, "Wonder"" and "Flow", which you can stream and buy online.
.
My music is very emotional and reflective and I write a lot about gratitude, personal growth and the power of being in the now.
.
I'm very passionate about empowering people to live healthy and happy lives, which is why I also work part-time as a nature pedagogue here in Berlin. I lead workshops about personal resources, nature art, communication strategies and teambuilding. It's awesome because I get to spend a lot of time outdoors and being active!
.
Some fun facts about me:
⭐ I grew up bilingually with German and English and lived in London for seven years
⭐ My favourite food is curry and I never drink coffee because it makes me too hyper (but I like drinking tea as you can see in this photo!)
⭐ I have two cats called Nami and Coco that you'll see in my stories
⭐ My dream place to live is on a beach near a mountain and a forest so I could spend all my time surfing and hiking 😅
.
.
Now it's your turn! Tell me about yourselves in the comments below ⬇️ so we can all get to know each other! 🤗
.
.
📷 by @something.fanniewong

Hi! 🖐 I've noticed there are quite a few new people following my page so I thought I'd introduce myself to all of you! 😊❤ . My name is Rebecca and I'm a folk pop singer songwriter living in Berlin. I began my music project She Goes North four years ago on my bedroom floor while I was recovering from a neck injury. I couldn't leave the house a lot, so I started learning guitar and suddenly all these songs started pouring out of me. . I chose the name "She Goes North" because it makes me feel like I am going on an adventure and reminds me that challenges are made to be overcome! 💪 . I'm currently in the final stages of making my debut EP "Wonder". I've already released two singles from the EP, "Wonder"" and "Flow", which you can stream and buy online. . My music is very emotional and reflective and I write a lot about gratitude, personal growth and the power of being in the now. . I'm very passionate about empowering people to live healthy and happy lives, which is why I also work part-time as a nature pedagogue here in Berlin. I lead workshops about personal resources, nature art, communication strategies and teambuilding. It's awesome because I get to spend a lot of time outdoors and being active! . Some fun facts about me: ⭐ I grew up bilingually with German and English and lived in London for seven years ⭐ My favourite food is curry and I never drink coffee because it makes me too hyper (but I like drinking tea as you can see in this photo!) ⭐ I have two cats called Nami and Coco that you'll see in my stories ⭐ My dream place to live is on a beach near a mountain and a forest so I could spend all my time surfing and hiking 😅 . . Now it's your turn! Tell me about yourselves in the comments below ⬇️ so we can all get to know each other! 🤗 . . 📷 by @something.fanniewong - 33 minutes ago

12 Likes
3 Comments
0
When you attempt to moonwalk at 1 am in the morning ❤️ #dance #random #life #babyhitmeonemoretime #workout #fitness #tiktok #challenge #michaeljackson #socialdistancing #hongkong #staypositive #formerpro #athlete #movement #unpredictable #challenges #mood #love #instagram #moonwalk #neverstopexploring #inspired #memes #blogger #instagood #hongkong #asian #motivation #storyofmylife #followme

When you attempt to moonwalk at 1 am in the morning ❤️ #dance #random #life #babyhitmeonemoretime #workout #fitness #tiktok #challenge #michaeljackson #socialdistancing #hongkong #staypositive #formerpro #athlete #movement #unpredictable #challenges #mood #love #instagram #moonwalk #neverstopexploring #inspired #memes #blogger #instagood #hongkong #asian #motivation #storyofmylife #followme - 36 minutes ago

51 Likes
5 Comments
0
Guys let's do this for them. Let's show them that we are still here for them. And we'll always love and support them
.
Credits to @1d4ever.z .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#onedirection #1d #directioner #tpwk #bestboyband #bestfandom #1dfandom #directionersforever #1dfamily #soml #dragmedown #storyofmylife #dmd #boybandofthedecade #liampayne #louistomlinson #zaynmalik #niallhoran #harrystyles #freezayn #upallnight #mitam #midnightmemories #four #takemehome #treatliamwithkindness

Guys let's do this for them. Let's show them that we are still here for them. And we'll always love and support them . Credits to @1d4ever.z . . . . . . . . . . #onedirection #1d #directioner #tpwk #bestboyband #bestfandom #1dfandom #directionersforever #1dfamily #soml #dragmedown #storyofmylife #dmd #boybandofthedecade #liampayne #louistomlinson #zaynmalik #niallhoran #harrystyles #freezayn #upallnight #mitam #midnightmemories #four #takemehome #treatliamwithkindness - 37 minutes ago

14 Likes
0 Comments
0
How big's the sofa, Momma...? three feet wide and risin'. #glasgow #glasgowlife #peoplemakeglasgow #instaglasgow #igersglasgow #igscotland #loves_scotland #instascotland #igersscots #glasgowcity #ig_scotland #scotspirit #glasgowcity #igglasgow #ig_glasgow #hiddenglasgow #glasgowphotographer #storyofmyhome #storyofmylife #cityloverinstatravel #travelgram #explore #adventure #travelpics #keepexploring #travelawesome #wanderlust #takemetherenow #citybestviews #departedoutdoor

How big's the sofa, Momma...? three feet wide and risin'. #glasgow #glasgowlife #peoplemakeglasgow #instaglasgow #igersglasgow #igscotland #loves_scotland #instascotland #igersscots #glasgowcity #ig_scotland #scotspirit #glasgowcity #igglasgow #ig_glasgow #hiddenglasgow #glasgowphotographer #storyofmyhome #storyofmylife #cityloverinstatravel #travelgram #explore #adventure #travelpics #keepexploring #travelawesome #wanderlust #takemetherenow #citybestviews #departedoutdoor - 38 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Hiyaaa bucin...
Tab 2×❤
Fllw,like,comment and share.
➖➖➖➖🐼🐼🐼➖➖➖➖
Support Account Bree ⬇
Fllw : @tobivilo.id 🏷
Fllw : @tobivilo.id 🏷
Fllw : @tobivilo.id 🏷
➖➖➖🐼➖🐼➖🐼➖➖➖
Tag📌
#storywakekinian#storyofmylife#storywa#videogram#videostory#videostorywa#statusbucin💓#statuswakekinian#statuswa#videopolosan#quotespolosan#mentahanquotes#quoteskeren#quotesindonesia#quotesdaily#djindonesia#kinemasterindonesia#inshot#movepic#fff#fff💋#fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits#flf#follow#followforfollowback#followmeplease#followfollow#literasiwa#literasi30detik#literasistory
➖➖➖➖🐼🐼🐼➖➖➖➖

Hiyaaa bucin... Tab 2×❤ Fllw,like,comment and share. ➖➖➖➖🐼🐼🐼➖➖➖➖ Support Account Bree ⬇ Fllw : @tobivilo.id 🏷 Fllw : @tobivilo.id 🏷 Fllw : @tobivilo.id 🏷 ➖➖➖🐼➖🐼➖🐼➖➖➖ Tag📌 #storywakekinian #storyofmylife #storywa #videogram #videostory #videostorywa #statusbucin 💓#statuswakekinian #statuswa #videopolosan #quotespolosan #mentahanquotes #quoteskeren #quotesindonesia #quotesdaily #djindonesia #kinemasterindonesia #inshot #movepic #fff #fff 💋#fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits#flf #follow #followforfollowback #followmeplease #followfollow #literasiwa #literasi30detik #literasistory ➖➖➖➖🐼🐼🐼➖➖➖➖ - 40 minutes ago

9 Likes
5 Comments
0
Воздушный змей ... #Сочи #природа #пляж #море #дети #карантин #sochi #storyofmylife #looks #babyboy #healthylifestyle #babyboy #babyblog #instababy #walk #like4like #its #cool #fashionkids #kids #thegoodlife #sea #blacksea #nature #foto #russia #happytime #sochifornia #fathersson

Воздушный змей ... #Сочи #природа #пляж #море #дети #карантин #sochi #storyofmylife #looks #babyboy #healthylifestyle #babyboy #babyblog #instababy #walk #like4like #its #cool #fashionkids #kids #thegoodlife #sea #blacksea #nature #foto #russia #happytime #sochifornia #fathersson - 40 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.