#straw

677,120 posts

• Ada berapa sedotan bambu runcing di dalam pouch nawolo bambu?

New Satu Set Pouch Bambu + 2 Sedotan Bambu + Brush Pembersih, bisa untuk pribadi bisa juga digunakan untuk souvenir pernikahan, arisan, atau pesta

Produsen
Sedotan Bambu Karanganyar
081390734790 (Whatsapp/Call)

Link di bio
Atau di (Pesan Sekarang)
jika dari ads instagram

#sedotan #bambu #sedotanbambu #straw #bamboo #bamboostraw #strawbamboo #produsensedotanbambu #produksisedotanbambu #sedotanbambujokoprayitno #jualsedotanbambu #sedotanbambukaranganyar

• Ada berapa sedotan bambu runcing di dalam pouch nawolo bambu? New Satu Set Pouch Bambu + 2 Sedotan Bambu + Brush Pembersih, bisa untuk pribadi bisa juga digunakan untuk souvenir pernikahan, arisan, atau pesta Produsen Sedotan Bambu Karanganyar 081390734790 (Whatsapp/Call) Link di bio Atau di (Pesan Sekarang) jika dari ads instagram #sedotan #bambu #sedotanbambu #straw #bamboo #bamboostraw #strawbamboo #produsensedotanbambu #produksisedotanbambu #sedotanbambujokoprayitno #jualsedotanbambu #sedotanbambukaranganyar - 16 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
REUSEABLE ECO STRAW

Mau ramah lingkungan?
Ayo pake sedotan bambu!
Kenapa?
✅ ECO FRIENDLY
✅ Jika sudah tidak terpakai masih aman bagi lingkungan karena BIODEGRADEABLE
✅ REUSEABLE alias bisa dipakai berkali²
✅ MURAH "Cara perawatannya gimana nih kak?" Pertama, sebelum dipakai sebaiknya di steril dengan cara direbus atau rendam air panas selama kurang lebih 2-3menit, lalu keringkan dengan cara di angin-angin sampai kering🌀

Lalu, kalau sudah dipakai bisa dibilas dengan air hangat atau panas lalu di angin-angin jugaa sampai kering🌀

Pastikan sedotanmu selalu kering yaaa! Karena bahan alam alias dari bambu, kalau lembab akan rentan berjamur "Berapaan sih kak harganya?"
Tenang, lebih murah dibanding stainless straw!
- kecil 2k💸
- sedang 3k💸
- besar 4k💸
- sikat 4k💸
KALAU BELI SEPAKET JADI CUMA 10K AJA LHO!💰💰 Tunggu apa lagii??
Go grab yours!
📞 : 085794125299 (Joana)  087751120800 (Sandro) 
Line : joanavarianii  alessandro_01

#bamboostraw#sedotanbambu#sedotan#straw#sedotanmurah#sedotanbambumurah#ecostraw

REUSEABLE ECO STRAW Mau ramah lingkungan? Ayo pake sedotan bambu! Kenapa? ✅ ECO FRIENDLY ✅ Jika sudah tidak terpakai masih aman bagi lingkungan karena BIODEGRADEABLE ✅ REUSEABLE alias bisa dipakai berkali² ✅ MURAH "Cara perawatannya gimana nih kak?" Pertama, sebelum dipakai sebaiknya di steril dengan cara direbus atau rendam air panas selama kurang lebih 2-3menit, lalu keringkan dengan cara di angin-angin sampai kering🌀 Lalu, kalau sudah dipakai bisa dibilas dengan air hangat atau panas lalu di angin-angin jugaa sampai kering🌀 Pastikan sedotanmu selalu kering yaaa! Karena bahan alam alias dari bambu, kalau lembab akan rentan berjamur "Berapaan sih kak harganya?" Tenang, lebih murah dibanding stainless straw! - kecil 2k💸 - sedang 3k💸 - besar 4k💸 - sikat 4k💸 KALAU BELI SEPAKET JADI CUMA 10K AJA LHO!💰💰 Tunggu apa lagii?? Go grab yours! 📞 : 085794125299 (Joana) 087751120800 (Sandro) Line : joanavarianii alessandro_01 #bamboostraw #sedotanbambu #sedotan #straw #sedotanmurah #sedotanbambumurah #ecostraw - 32 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
REUSEABLE ECO STRAW

Mau ramah lingkungan?
Ayo pake sedotan bambu!
Kenapa?
✅ ECO FRIENDLY
✅ Jika sudah tidak terpakai masih aman bagi lingkungan karena BIODEGRADEABLE
✅ REUSEABLE alias bisa dipakai berkali²
✅ MURAH "Cara perawatannya gimana nih kak?" Pertama, sebelum dipakai sebaiknya di steril dengan cara direbus atau rendam air panas selama kurang lebih 2-3menit, lalu keringkan dengan cara di angin-angin sampai kering🌀

Lalu, kalau sudah dipakai bisa dibilas dengan air hangat atau panas lalu di angin-angin jugaa sampai kering🌀

Pastikan sedotanmu selalu kering yaaa! Karena bahan alam alias dari bambu, kalau lembab akan rentan berjamur "Berapaan sih kak harganya?"
Tenang, lebih murah dibanding stainless straw!
- kecil 2k💸
- sedang 3k💸
- besar 4k💸
- sikat 4k💸
KALAU BELI SEPAKET JADI CUMA 10K AJA LHO!💰💰 Tunggu apa lagii??
Go grab yours!
📞 : 085794125299 (Joana)  087751120800 (Sandro) 
Line : joanavarianii  alessandro_01

#bamboostraw#sedotanbambu#sedotan#straw#sedotanmurah#sedotanbambumurah#ecostraw

REUSEABLE ECO STRAW Mau ramah lingkungan? Ayo pake sedotan bambu! Kenapa? ✅ ECO FRIENDLY ✅ Jika sudah tidak terpakai masih aman bagi lingkungan karena BIODEGRADEABLE ✅ REUSEABLE alias bisa dipakai berkali² ✅ MURAH "Cara perawatannya gimana nih kak?" Pertama, sebelum dipakai sebaiknya di steril dengan cara direbus atau rendam air panas selama kurang lebih 2-3menit, lalu keringkan dengan cara di angin-angin sampai kering🌀 Lalu, kalau sudah dipakai bisa dibilas dengan air hangat atau panas lalu di angin-angin jugaa sampai kering🌀 Pastikan sedotanmu selalu kering yaaa! Karena bahan alam alias dari bambu, kalau lembab akan rentan berjamur "Berapaan sih kak harganya?" Tenang, lebih murah dibanding stainless straw! - kecil 2k💸 - sedang 3k💸 - besar 4k💸 - sikat 4k💸 KALAU BELI SEPAKET JADI CUMA 10K AJA LHO!💰💰 Tunggu apa lagii?? Go grab yours! 📞 : 085794125299 (Joana) 087751120800 (Sandro) Line : joanavarianii alessandro_01 #bamboostraw #sedotanbambu #sedotan #straw #sedotanmurah #sedotanbambumurah #ecostraw - 39 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Back to school, back to work, camping trip  be prepared with this funky tin filled with all the utensils you need and be sustainable at the same time.
#travelbuddy # utensils #knife #fork #spoon #straw #chopsticks #comeprepared #holidays #geraldtonlifestyle #ontheterrace 
P 0476 645 115

Back to school, back to work, camping trip be prepared with this funky tin filled with all the utensils you need and be sustainable at the same time. #travelbuddy # utensils #knife #fork #spoon #straw #chopsticks #comeprepared #holidays #geraldtonlifestyle #ontheterrace P 0476 645 115 - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
There is a mouse on the tree in a park in Tokyo.
Probably the mouse made of straw.
It is amazing and adorable.
#tokyo 
#mouse
#straw

There is a mouse on the tree in a park in Tokyo. Probably the mouse made of straw. It is amazing and adorable. #tokyo #mouse #straw - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
1/23/20 - Straw Work on Grondahl

Tonight I was overblowing a LOT and creating a very brash sound, so I did some work with a straw and it helped quite a bit. The point of using a straw is to help you get a focused air stream and, most importantly for me, not forcing extra unnecessary air that will just add tension to your sound.
———————————————————
#trombone #trombones #brass #orchestra #band #music #musician #classical #classicalmusic #posaune #air #straw

1/23/20 - Straw Work on Grondahl Tonight I was overblowing a LOT and creating a very brash sound, so I did some work with a straw and it helped quite a bit. The point of using a straw is to help you get a focused air stream and, most importantly for me, not forcing extra unnecessary air that will just add tension to your sound. ——————————————————— #trombone #trombones #brass #orchestra #band #music #musician #classical #classicalmusic #posaune #air #straw - 2 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
🌷กระเป๋าเชือกปอสาน
สะพายไหล่🌾
🚚ราคา130฿ ✨👜✨👜✨👜✨
🚛ส่งของ 🍑อังคาร/🥕พฤหัส/🍇เสาร์ ⚡ตัดรอบ12:00น.
💈FB : Pa'TANG ป้าแตงจักสาน
🏛️IG : patangshopcnx 📷⚡รูปภาพถ่ายจากของจริง ทางร้านถ่ายเอง ❌ไม่อนุญาติให้นำรูปไปใช้ไม่ว่ากรณีใดใดทั้งสิ้น ใช้เฉพาะขายในร้านป้าแตงจักสานเท่านั้นค่ะ❌

#ป้าแตงจักสาน #จักสาน #กระเป๋าสาน #ผักตบชวา #ตะกร้า #หวาย #เชียงใหม่ #สันกำแพง #spring #summer #bags #wickerwork #rattan #straw #handmade #handicraft #strawbag #fashionbag #summerbag #chiangmai #patangshopcnx #macramebag #เชือกปอ #กระเป๋าปอสาน

🌷กระเป๋าเชือกปอสาน สะพายไหล่🌾 🚚ราคา130฿ ✨👜✨👜✨👜✨ 🚛ส่งของ 🍑อังคาร/🥕พฤหัส/🍇เสาร์ ⚡ตัดรอบ12:00น. 💈FB : Pa'TANG ป้าแตงจักสาน 🏛️IG : patangshopcnx 📷⚡รูปภาพถ่ายจากของจริง ทางร้านถ่ายเอง ❌ไม่อนุญาติให้นำรูปไปใช้ไม่ว่ากรณีใดใดทั้งสิ้น ใช้เฉพาะขายในร้านป้าแตงจักสานเท่านั้นค่ะ❌ #ป ้าแตงจักสาน #จ ักสาน #กระเป ๋าสาน #ผ ักตบชวา #ตะกร ้า #หวาย #เช ียงใหม่ #ส ันกำแพง #spring #summer #bags #wickerwork #rattan #straw #handmade #handicraft #strawbag #fashionbag #summerbag #chiangmai #patangshopcnx #macramebag #เช ือกปอ #กระเป ๋าปอสาน - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Happy Valentine's day gifts that you can personalize
Many Valentine's Day Gifts for Her That Are More Unique Than Flowers
Design exciting and customized gift all by yourself with your choice of logo, fonts, and images
New Collection Just From You Print
Hurry up and get it now...
Whatsapp ( 81023496 ) Or Click on the link
https://api.whatsapp.com/send?phone=96181023496
Delivery Services in Lebanon
#Lebanon #Beirut #Valentine #London #Australia #Delivery #cap #Design #Customized #YouPrint #sun #straw #hats #cap #hot #Lebanon #Delivery #Arze #Hoodie #Gift #Lovers #Love

Happy Valentine's day gifts that you can personalize Many Valentine's Day Gifts for Her That Are More Unique Than Flowers Design exciting and customized gift all by yourself with your choice of logo, fonts, and images New Collection Just From You Print Hurry up and get it now... Whatsapp ( 81023496 ) Or Click on the link https://api.whatsapp.com/send?phone=96181023496 Delivery Services in Lebanon #Lebanon #Beirut #Valentine #London #Australia #Delivery #cap #Design #Customized #YouPrint #sun #straw #hats #cap #hot #Lebanon #Delivery #Arze #Hoodie #Gift #Lovers #Love - 3 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Smirnoff ice🧊

#smirnoffice #stylish #nice #fff #adult #straw #mood 
Stick with straw🍹

Smirnoff ice🧊 #smirnoffice #stylish #nice #fff #adult #straw #mood Stick with straw🍹 - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Green in the prime colour of the world, and that from which its loveliness arises - Pedro Calderon de la Barca🍃🌿 ⁣
•⁣
Salted Caramel Flavoured Candy Apples✨🍏 ⁣
DM TO ORDER🍭🍬⁣
• ⁣
#candyapples #toffeeapples #sweets #adelaide #adelaidefoodie #adelaidefood #apple #candylicious #candyland #candy #toffee #foodies #sweetooth #candytopia #explorepage #homemade #marbleeffects #candyporn #food #foodporn #candyonastick #appleonastick #deescandyapples #green #nature #quotes #inspiration #straw

Green in the prime colour of the world, and that from which its loveliness arises - Pedro Calderon de la Barca🍃🌿 ⁣ •⁣ Salted Caramel Flavoured Candy Apples✨🍏 ⁣ DM TO ORDER🍭🍬⁣ • ⁣ #candyapples #toffeeapples #sweets #adelaide #adelaidefoodie #adelaidefood #apple #candylicious #candyland #candy #toffee #foodies #sweetooth #candytopia #explorepage #homemade #marbleeffects #candyporn #food #foodporn #candyonastick #appleonastick #deescandyapples #green #nature #quotes #inspiration #straw - 3 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
lick it lick it good #straw #composting #tastyfood #yummy #squirrelsofinstagram #dukebasketball #dukeuniversity #lickitgoodbb

lick it lick it good #straw #composting #tastyfood #yummy #squirrelsofinstagram #dukebasketball #dukeuniversity #lickitgoodbb - 4 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Main isi kata yuk gaes :D

Pekanbaru yang seperti apa sih yang kalian ingini? Maju? Bersih? Keren? Atau makmur?

Kalau mimin maunya Pekanbaru yang tertib dan asri hehe.

#pemol #pilahsampahmu #buatindonesiabersihlagi #pemulungonline #gogreen #zerowaste #enviromentalawareness #sustainable #social #earthissue #sampah #garbage #seaproblem #straw #sedotan #plastic #plasticfree

Main isi kata yuk gaes :D Pekanbaru yang seperti apa sih yang kalian ingini? Maju? Bersih? Keren? Atau makmur? Kalau mimin maunya Pekanbaru yang tertib dan asri hehe. #pemol #pilahsampahmu #buatindonesiabersihlagi #pemulungonline #gogreen #zerowaste #enviromentalawareness #sustainable #social #earthissue #sampah #garbage #seaproblem #straw #sedotan #plastic #plasticfree - 4 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Reusable Stainless Straw set 
IDR : 85k
Package include: stainless straw, clean brush & pouch 
Order? @Line @shelikesit (pakai @) #stainlessstraw #reusablestraw #strawstainless #straw #byeplastic #nomoreplastic #strawwithpouch #strawmurah #stainlesssteelstraw #stainlessstrawmurah #strawmurah

Reusable Stainless Straw set IDR : 85k Package include: stainless straw, clean brush & pouch Order? @Line @shelikesit (pakai @) #stainlessstraw #reusablestraw #strawstainless #straw #byeplastic #nomoreplastic #strawwithpouch #strawmurah #stainlesssteelstraw #stainlessstrawmurah #strawmurah - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
🔥 THERMOS REPLACEMENT STRAWS 🔥
⠀
Comprado no site
✅ TARGET ✅
⠀
👉 LINK NO DIRECT
⠀
Aqui no @compras_na_america🇺🇸 você compra o que quiser de maneira RÁPIDA e PRÁTICA! 😉
⠀
🚨Sem enrolação
🚨Sem complicação
🚨Sem dor de cabeça
🚨TAXA ZERO
⠀
Quer saber COMO FUNCIONA?
⬇⬇⬇
LINK NA BIO!!!
.
.
.
#comprasnaamerica #redirecionamento #compras #redirecionamento #importar #produtos #barato #thermos #straw #target

🔥 THERMOS REPLACEMENT STRAWS 🔥 ⠀ Comprado no site ✅ TARGET ✅ ⠀ 👉 LINK NO DIRECT ⠀ Aqui no @compras_na_america 🇺🇸 você compra o que quiser de maneira RÁPIDA e PRÁTICA! 😉 ⠀ 🚨Sem enrolação 🚨Sem complicação 🚨Sem dor de cabeça 🚨TAXA ZERO ⠀ Quer saber COMO FUNCIONA? ⬇⬇⬇ LINK NA BIO!!! . . . #comprasnaamerica #redirecionamento #compras #redirecionamento #importar #produtos #barato #thermos #straw #target - 4 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
#yep that is #cottoncandy ontop of my #straw #thisdrink is #amazeballs #holyyummy #cottoncandylimeade #bestdrinkever it even competes with sweet tea 🙀😜 #sugar #puresugar

#yep that is #cottoncandy ontop of my #straw #thisdrink is #amazeballs #holyyummy #cottoncandylimeade #bestdrinkever it even competes with sweet tea 🙀😜 #sugar #puresugar - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
It was clean lol. And to think only got stuck 1time today 
#muddy #kenworth #ephhay #haybuck #hayhaulers #straw
#readyforsummer

It was clean lol. And to think only got stuck 1time today #muddy #kenworth #ephhay #haybuck #hayhaulers #straw #readyforsummer - 5 hours ago

43 Likes
2 Comments
0
Mom said it’s just a hose, not a snake 👌🏼 #germanshepherd #gsdofinstagram #farmdog#cowbarn#straw#climbing#place#goodboy🐶 #coldweather#workhardplayhard#solo#helpingout#notacattledogthough#justwatches#agriculture

Mom said it’s just a hose, not a snake 👌🏼 #germanshepherd #gsdofinstagram #farmdog #cowbarn #straw #climbing #place #goodboy 🐶 #coldweather #workhardplayhard #solo #helpingout #notacattledogthough #justwatches #agriculture - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
#indonesiagogreen #reusablestraw #ecostraw #kitchenware #straw #ecofriendly #eco #gogreen #stainlessstraw #stainlesssteelstraw #jualsedotan #jualsedotanstainless #sedotanstainlesssteel #myownstraw #praktis #sedotan #sedotanstainlessmurah #sedotanunik #sedotankekinian #sedotanstainlessjakarta #sedotanmurah #sedotanmurahjakarta #sedotanstainless #sedotanreusable #sedotanbengkok #sedotanlucu #sedotanstenlis #sedotanjakarta #zerowaste #sedotanstainlessindonesia

#indonesiagogreen #reusablestraw #ecostraw #kitchenware #straw #ecofriendly #eco #gogreen #stainlessstraw #stainlesssteelstraw #jualsedotan #jualsedotanstainless #sedotanstainlesssteel #myownstraw #praktis #sedotan #sedotanstainlessmurah #sedotanunik #sedotankekinian #sedotanstainlessjakarta #sedotanmurah #sedotanmurahjakarta #sedotanstainless #sedotanreusable #sedotanbengkok #sedotanlucu #sedotanstenlis #sedotanjakarta #zerowaste #sedotanstainlessindonesia - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
There’s always a 🌈 after the 🌧 .
.
Get you Planeteer PH reusable straw set in Rainbow today!
.
.
@planeteerph 🌎
#PlaneteerPH
“Turtle step is better than idle.” 🐢

There’s always a 🌈 after the 🌧 . . Get you Planeteer PH reusable straw set in Rainbow today! . . @planeteerph 🌎 #PlaneteerPH “Turtle step is better than idle.” 🐢 - 5 hours ago

17 Likes
2 Comments
0
Summer vibes 👌🏻🐚🍷 summer juices 💥loving and living the @simonmillerusa denim cut off shorts , also the very last of this epic straw hat @brookesboswell Australia Day ready 🇦🇺 xx We Are Open Today and tomorrow and CLOSED Australia Day x

Summer vibes 👌🏻🐚🍷 summer juices 💥loving and living the @simonmillerusa denim cut off shorts , also the very last of this epic straw hat @brookesboswell Australia Day ready 🇦🇺 xx We Are Open Today and tomorrow and CLOSED Australia Day x - 5 hours ago

34 Likes
1 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.