#uitm

4,690,631 posts

Mesej Naib Canselor #UiTM kepada Pelajar.
“Kita kekal positif & bersatu hati untuk menjadi lebih padu. #kitaUiTM”
#cegahcovid19
#kitajagakita 
#dudukdirumah 
#UiTMdihatiku

Mesej Naib Canselor #UiTM kepada Pelajar. “Kita kekal positif & bersatu hati untuk menjadi lebih padu. #kitaUiTM#cegahcovid19 #kitajagakita #dudukdirumah #UiTMdihatiku - 25 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum Hi 🥰
.
.
Seperti semua sedia maklum tentang penularan wabak #covid_19
dan perintah kawalan pergerakan,kami ada menyediakan printing online.
.
.
Memandangkan ramai menncari sticker hand sanitizer pada waktu sekarang, kami di Panda Printing menawarkan harga yang berpatutan
.
.
Penghantaran terus ke depan rumah anda 😘 anda #dudukrumahdiamdiam okay? Stay safe ❤
.
.
Jika berminat anda boleh whatsapp kami dengan klik link di bio .
.
ws or call untuk sebarang pertanyaan
Terus DM hakak panda ya, ataupun tinggal nombor di ruang comment,nanti hakak DM korang asap kalau nak tahu lokasi kedai kat mana🥰
.
.
📲016-3280590
☎03 5523 9856
.
.
📍 *PANDA PRINTING SEKSYEN 7 SHAH ALAM
XG-19 JALAN PLUMBUM X7 PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM SELANGOR

Operation Hours:
Sunday-Friday (8:30AM-1:00AM)
Saturday (10:00AM-10:00AM)
.
.
#pandaprintingshahalam #printingmurah #printingpress #screenprintingshop #printable #print #printdesigner #printshirt #idcard #label #flyers #namecard #banner #bunting #booklet #bookletdesign #foilcards #weddingcard #stickershop #uitm #unisel #msu #cosmopolitanlasvegas  #labelnamamurah #labelnama #mirrorcoatsticker #stickerlabel #stickerproduk

Assalamualaikum Hi 🥰 . . Seperti semua sedia maklum tentang penularan wabak #covid_19 dan perintah kawalan pergerakan,kami ada menyediakan printing online. . . Memandangkan ramai menncari sticker hand sanitizer pada waktu sekarang, kami di Panda Printing menawarkan harga yang berpatutan . . Penghantaran terus ke depan rumah anda 😘 anda #dudukrumahdiamdiam okay? Stay safe ❤ . . Jika berminat anda boleh whatsapp kami dengan klik link di bio . . ws or call untuk sebarang pertanyaan Terus DM hakak panda ya, ataupun tinggal nombor di ruang comment,nanti hakak DM korang asap kalau nak tahu lokasi kedai kat mana🥰 . . 📲016-3280590 ☎03 5523 9856 . . 📍 *PANDA PRINTING SEKSYEN 7 SHAH ALAM XG-19 JALAN PLUMBUM X7 PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM SELANGOR Operation Hours: Sunday-Friday (8:30AM-1:00AM) Saturday (10:00AM-10:00AM) . . #pandaprintingshahalam #printingmurah #printingpress #screenprintingshop #printable #print #printdesigner #printshirt #idcard #label #flyers #namecard #banner #bunting #booklet #bookletdesign #foilcards #weddingcard #stickershop #uitm #unisel #msu #cosmopolitanlasvegas #labelnamamurah #labelnama #mirrorcoatsticker #stickerlabel #stickerproduk - 57 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
jum suprisekan orang tersayang 😘Bajet serendah rm20 dah boleh buat suprise. 🌸 boleh request contoh awak nak 🍫 boleh tukar coklat 🍫 boleh tambah belon / kad / bear / lilin / banner / gambar 😍 gambar & video penerima akan diambil 📸 whatsapp 019-4160279 untuk sebarang pertanyaan . kita cover area kuala terengganu,  nerus,  marang & setiu 🚗

#deliverykualaterengganu #deliverysetiu #deliverykualaberang #deliverykualaterengganu #suprisebirthdaykualaterengganu #suprise #suprisedeliverykualaterengganu #suprisedeliveryterengganu #suprisedeliverysetiu #suprisedeliverymarang #suprisebirthday #uitm #uniza #umt #choclategift #giftboxterengganu #surpriseplannerterengganu #surpriseplannerkualaterengganu #surprisekualaberang #surprisesetiu #flowerbouquetterengganu #surprisekualaterengganu #surpriseganu #surprisedeliveryterengganu #deliverykualaterengganu #surprisemarang #surprisebirthdaykualaberang

jum suprisekan orang tersayang 😘Bajet serendah rm20 dah boleh buat suprise. 🌸 boleh request contoh awak nak 🍫 boleh tukar coklat 🍫 boleh tambah belon / kad / bear / lilin / banner / gambar 😍 gambar & video penerima akan diambil 📸 whatsapp 019-4160279 untuk sebarang pertanyaan . kita cover area kuala terengganu, nerus, marang & setiu 🚗 #deliverykualaterengganu #deliverysetiu #deliverykualaberang #deliverykualaterengganu #suprisebirthdaykualaterengganu #suprise #suprisedeliverykualaterengganu #suprisedeliveryterengganu #suprisedeliverysetiu #suprisedeliverymarang #suprisebirthday #uitm #uniza #umt #choclategift #giftboxterengganu #surpriseplannerterengganu #surpriseplannerkualaterengganu #surprisekualaberang #surprisesetiu #flowerbouquetterengganu #surprisekualaterengganu #surpriseganu #surprisedeliveryterengganu #deliverykualaterengganu #surprisemarang #surprisebirthdaykualaberang - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
British Shorthair Stay at Home

#britishshorthair 
#britishshorthairkitten 
#britishshorthaircat 
#britishshorthairmalaysia 
#britishshorthaircalico 
#malaysiabritishshorthair 
#malaysiabritishshorthairclub 
#duniakucing 
#pencintakucing 
#uitm
#uitmshahalam
#pencintakucingmalaysia 
#kucingjalanan
#PetSancho
#petsancho_official
#kucinglucu
#kucingcomel 
#malaysian
#hijab 
#modelmalaysia 
#hijabmodel
#stayathome
#stayhome

British Shorthair Stay at Home #britishshorthair #britishshorthairkitten #britishshorthaircat #britishshorthairmalaysia #britishshorthaircalico #malaysiabritishshorthair #malaysiabritishshorthairclub #duniakucing #pencintakucing #uitm #uitmshahalam #pencintakucingmalaysia #kucingjalanan #PetSancho #petsancho_official #kucinglucu #kucingcomel #malaysian #hijab #modelmalaysia #hijabmodel #stayathome #stayhome - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Jom Order Produk Bee Venom 100% ORIGINAL FROM HQ ‼️ Boleh beli Set Bee venom dan jgk Loose item produk beevenom . Harga murah murah ‼️
_
PROMOSI ‼️PROMOSI ‼️PROMOSI ‼️
🔥Set beevenom 4 in1 RM60
🔥Set beevenom 4 in1 RM60
🔥Set beevenom 4 in1 RM60
-
Loose item :
🔥Serum (20ml) - RM28
🔥Cleanser (100ml) - RM28
🔥Beauty Moist (7g) - RM23
🔥Sunscreen (7g) - RM23
🔥Double Moist (7g) - RM23
🔥Secret Domas Foundation (8g) - Rm38
🔥Virgin Wash (80ml) - RM23
🔥Maskara Skinny RM23
🔥Venom Spray (30ml)- RM38
🔥Multivitamin Oil (60ml) - RM38
🔥Bust Soap/ Buttock Soap RM10
_
💋 Beauty blender - Rm8
💋 Sponge beauty - Rm6
💋 Foundation brush - Rm10
_
*EXCLUDE POSTAGE*
-
KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1:
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
.
. 
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
. 
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare  #creamjerawat #sabunhilangkanjerawat #sabunjerawat #creamjeragat #creampenghilangjerawat #dropshipmalaysia #kulitputihglowing #jeragat #jerawat #skincareorganik #uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah  #beevenomterbaik  #moisturizer #doublemoist #venomspray #sabah #sarawak  #cleanserbeevenom #cleanser #beautymoist #sunscreen #multivitaminoil #secretdomasfoundation

Jom Order Produk Bee Venom 100% ORIGINAL FROM HQ ‼️ Boleh beli Set Bee venom dan jgk Loose item produk beevenom . Harga murah murah ‼️ _ PROMOSI ‼️PROMOSI ‼️PROMOSI ‼️ 🔥Set beevenom 4 in1 RM60 🔥Set beevenom 4 in1 RM60 🔥Set beevenom 4 in1 RM60 - Loose item : 🔥Serum (20ml) - RM28 🔥Cleanser (100ml) - RM28 🔥Beauty Moist (7g) - RM23 🔥Sunscreen (7g) - RM23 🔥Double Moist (7g) - RM23 🔥Secret Domas Foundation (8g) - Rm38 🔥Virgin Wash (80ml) - RM23 🔥Maskara Skinny RM23 🔥Venom Spray (30ml)- RM38 🔥Multivitamin Oil (60ml) - RM38 🔥Bust Soap/ Buttock Soap RM10 _ 💋 Beauty blender - Rm8 💋 Sponge beauty - Rm6 💋 Foundation brush - Rm10 _ *EXCLUDE POSTAGE* - KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1: ✔ Membantu menghilangkan jeragat ✔ Merawat kulit kusam ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkn parut ✔ Meremajakan kulit ✔ Anti penuaan ✔ Meredakan kemerahan kulit ✔ Menutup lubang pori yang terbuka ✔ Menggebu dan menghaluskan kulit ✔ Meratakan tona kulit ✔ Mengurangkan minyak pada wajah - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 ========================== . . Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍 100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊 . #beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #creamjerawat #sabunhilangkanjerawat #sabunjerawat #creamjeragat #creampenghilangjerawat #dropshipmalaysia #kulitputihglowing #jeragat #jerawat #skincareorganik #uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #moisturizer #doublemoist #venomspray #sabah #sarawak #cleanserbeevenom #cleanser #beautymoist #sunscreen #multivitaminoil #secretdomasfoundation - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum Hi 🥰
.
.
Seperti semua sedia maklum tentang penularan wabak #covid_19
dan perintah kawalan pergerakan,kami ada menyediakan printing online.
.
.
Memandangkan ramai menncari sticker hand sanitizer pada waktu sekarang, kami di Panda Printing menawarkan harga yang berpatutan
.
.
Penghantaran terus ke depan rumah anda 😘 anda #dudukrumahdiamdiam okay? Stay safe ❤
.
.
Jika berminat anda boleh whatsapp kami dengan klik link di bio .
.
ws or call untuk sebarang pertanyaan
Terus DM hakak panda ya, ataupun tinggal nombor di ruang comment,nanti hakak DM korang asap kalau nak tahu lokasi kedai kat mana🥰
.
.
📲016-3280590
☎03 5523 9856
.
.
📍 *PANDA PRINTING SEKSYEN 7 SHAH ALAM
XG-19 JALAN PLUMBUM X7 PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM SELANGOR

Operation Hours:
Sunday-Friday (8:30AM-1:00AM)
Saturday (10:00AM-10:00AM)
.
.
#pandaprintingshahalam #printingmurah #printingpress #screenprintingshop #printable #print #printdesigner #printshirt #idcard #label #flyers #namecard #banner #bunting #booklet #bookletdesign #foilcards #weddingcard #stickershop #uitm #unisel #msu #cosmopolitanlasvegas  #labelnamamurah #labelnama #mirrorcoatsticker #stickerlabel #stickerproduk

Assalamualaikum Hi 🥰 . . Seperti semua sedia maklum tentang penularan wabak #covid_19 dan perintah kawalan pergerakan,kami ada menyediakan printing online. . . Memandangkan ramai menncari sticker hand sanitizer pada waktu sekarang, kami di Panda Printing menawarkan harga yang berpatutan . . Penghantaran terus ke depan rumah anda 😘 anda #dudukrumahdiamdiam okay? Stay safe ❤ . . Jika berminat anda boleh whatsapp kami dengan klik link di bio . . ws or call untuk sebarang pertanyaan Terus DM hakak panda ya, ataupun tinggal nombor di ruang comment,nanti hakak DM korang asap kalau nak tahu lokasi kedai kat mana🥰 . . 📲016-3280590 ☎03 5523 9856 . . 📍 *PANDA PRINTING SEKSYEN 7 SHAH ALAM XG-19 JALAN PLUMBUM X7 PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM SELANGOR Operation Hours: Sunday-Friday (8:30AM-1:00AM) Saturday (10:00AM-10:00AM) . . #pandaprintingshahalam #printingmurah #printingpress #screenprintingshop #printable #print #printdesigner #printshirt #idcard #label #flyers #namecard #banner #bunting #booklet #bookletdesign #foilcards #weddingcard #stickershop #uitm #unisel #msu #cosmopolitanlasvegas #labelnamamurah #labelnama #mirrorcoatsticker #stickerlabel #stickerproduk - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Lemon 🍋 dengan chia seed pun dah cukup detox Tu Tapi hampa letak madu Sebab nak Manis lagi dok rumah kannn letak lah Sebab tak Dosa pun Yang Dosa hampa malas nak buat jer untuk diri sendiri SiHAT walafiat tuuu 🙏🏻💚
.
. .

#kl 
#meletop 
#bangi 
#sepang 
#malaysian 
#bentong
#kajang 
#cyberjaya 
#sanitizer 
#Penang
#uitm 
#pahang 
#putrajaya 
#ipoh 
#kitajagakita 
#johorbahru 
#terengganu 
#telekung 
#kuantan 
#bersih #dudukrumah #bangi 
#kotabharu #sabah#sisviral#uum #ampang #selangor #ootdmalaysia #perintahkawalanpergerakan

Lemon 🍋 dengan chia seed pun dah cukup detox Tu Tapi hampa letak madu Sebab nak Manis lagi dok rumah kannn letak lah Sebab tak Dosa pun Yang Dosa hampa malas nak buat jer untuk diri sendiri SiHAT walafiat tuuu 🙏🏻💚 . . . #kl #meletop #bangi #sepang #malaysian #bentong #kajang #cyberjaya #sanitizer #Penang #uitm #pahang #putrajaya #ipoh #kitajagakita #johorbahru #terengganu #telekung #kuantan #bersih #dudukrumah #bangi #kotabharu #sabah #sisviral #uum #ampang #selangor #ootdmalaysia #perintahkawalanpergerakan - 3 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
[INFO] Apa kelebihan Wawawax Hair Removal ni? 🤔
_
Kenapa anda kena berhenti Shaving dan mula Waxing dengan Wawawax?
_
Waxing akan mencabut bulu-bulu tajam dan panjang yang anda dah shave kepada bulu yang lebih halus dan melambatkan bulu baru untuk tumbuh.
_
Dengan hanya Wawawax, anda tak perlu lagi hadapi masalah bulu tumbuh tajam dan kasar! 😍
_
Anda puas hati dengan kelebihan Wawawax? If puas hati, jangan lupa gtahu kawan-kawan tau! Kalau ada kekurangan, let us know first okiee ☺
_
#wax #wawawax #infowawawax #tipswawawax  #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxmisai #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxbulu #waxmalaysia #waxmudah #waxcold
#waxingbulu #waxingspecialist #waxingmalaysia #waxingonline #waxingtips #waxigmudah #waxingday #waxingcold #hairremoval #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #organichairremovalcold #cabutbulutangan #buangbulukaki #puncakalam #uitm

[INFO] Apa kelebihan Wawawax Hair Removal ni? 🤔 _ Kenapa anda kena berhenti Shaving dan mula Waxing dengan Wawawax? _ Waxing akan mencabut bulu-bulu tajam dan panjang yang anda dah shave kepada bulu yang lebih halus dan melambatkan bulu baru untuk tumbuh. _ Dengan hanya Wawawax, anda tak perlu lagi hadapi masalah bulu tumbuh tajam dan kasar! 😍 _ Anda puas hati dengan kelebihan Wawawax? If puas hati, jangan lupa gtahu kawan-kawan tau! Kalau ada kekurangan, let us know first okiee ☺ _ #wax #wawawax #infowawawax #tipswawawax #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxmisai #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxbulu #waxmalaysia #waxmudah #waxcold #waxingbulu #waxingspecialist #waxingmalaysia #waxingonline #waxingtips #waxigmudah #waxingday #waxingcold #hairremoval #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #organichairremovalcold #cabutbulutangan #buangbulukaki #puncakalam #uitm - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Stock trial still available 😘
.
𝗠𝗔𝗡𝗙𝗔𝗔𝗧  𝗖𝗟𝗘𝗔𝗡𝗦𝗘𝗥 𝗕𝗦𝗕
🌸 membersih kulit muka dari dalam
🌸 mengekalkan kelembapan kulit
🌸 memudarkan parut
🌸 menghilangkan jerawat
🌸 mekap remover
🌸 sesuai tuk kulit sensitif
.
Ingredients . Natural organik !!!
🌻 𝗠𝗔𝗗𝗨 - mengatasi dan menghalang jerawat, antibakteria
🌻 𝗧𝗢𝗠𝗔𝗧𝗢 - melembabkan kulit, memyihatkan kulit
🌻 𝗩𝗜𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡 𝗖 - melicinkan kulit
🌻 𝗩𝗜𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡 𝗘 - memudarkan parut
.
Soooo stay tuned gaisss 😍😍😍😍
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik

Stock trial still available 😘 . 𝗠𝗔𝗡𝗙𝗔𝗔𝗧 𝗖𝗟𝗘𝗔𝗡𝗦𝗘𝗥 𝗕𝗦𝗕 🌸 membersih kulit muka dari dalam 🌸 mengekalkan kelembapan kulit 🌸 memudarkan parut 🌸 menghilangkan jerawat 🌸 mekap remover 🌸 sesuai tuk kulit sensitif . Ingredients . Natural organik !!! 🌻 𝗠𝗔𝗗𝗨 - mengatasi dan menghalang jerawat, antibakteria 🌻 𝗧𝗢𝗠𝗔𝗧𝗢 - melembabkan kulit, memyihatkan kulit 🌻 𝗩𝗜𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡 𝗖 - melicinkan kulit 🌻 𝗩𝗜𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡 𝗘 - memudarkan parut . Soooo stay tuned gaisss 😍😍😍😍 . #bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
[INFO] Apa kelebihan Wawawax Hair Removal ni? 🤔
_
Kenapa anda kena berhenti Shaving dan mula Waxing dengan Wawawax?
_
Waxing akan mencabut bulu-bulu tajam dan panjang yang anda dah shave kepada bulu yang lebih halus dan melambatkan bulu baru untuk tumbuh.
_
Dengan hanya Wawawax, anda tak perlu lagi hadapi masalah bulu tumbuh tajam dan kasar! 😍
_
Anda puas hati dengan kelebihan Wawawax? If puas hati, jangan lupa gtahu kawan-kawan tau! Kalau ada kekurangan, let us know first okiee ☺
_
#wax #wawawax #infowawawax #tipswawawax  #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxmisai #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxbulu #waxmalaysia #waxmudah #waxcold
#waxingbulu #waxingspecialist #waxingmalaysia #waxingonline #waxingtips #waxigmudah #waxingday #waxingcold #hairremoval #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #organichairremovalcold #cabutbulutangan #buangbulukaki #puncakalam #uitm

[INFO] Apa kelebihan Wawawax Hair Removal ni? 🤔 _ Kenapa anda kena berhenti Shaving dan mula Waxing dengan Wawawax? _ Waxing akan mencabut bulu-bulu tajam dan panjang yang anda dah shave kepada bulu yang lebih halus dan melambatkan bulu baru untuk tumbuh. _ Dengan hanya Wawawax, anda tak perlu lagi hadapi masalah bulu tumbuh tajam dan kasar! 😍 _ Anda puas hati dengan kelebihan Wawawax? If puas hati, jangan lupa gtahu kawan-kawan tau! Kalau ada kekurangan, let us know first okiee ☺ _ #wax #wawawax #infowawawax #tipswawawax #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxmisai #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxbulu #waxmalaysia #waxmudah #waxcold #waxingbulu #waxingspecialist #waxingmalaysia #waxingonline #waxingtips #waxigmudah #waxingday #waxingcold #hairremoval #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #organichairremovalcold #cabutbulutangan #buangbulukaki #puncakalam #uitm - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum, kepada semua pelanggan Panda Printing ❤
.
.
Okay, ini adalah langkah-langkah fast dokument printing yang anda perlu ikut bagi memudahkan kerja anda.
.
.
1. Whatsapp atau e-mail file anda
Whatsapp: 016-3280590
Email: pandaprintingshahalam@gmail.com
.
.
2. Staff akan berikan sebut harga kepada anda
.
.
3. Pelanggan perlu membuat bayaran sebelum kami membuat sebarang percetakan
.
.
4. Percetakan terus di hantar ke alamat anda menggunakan khidmat perhantaran
.
.
Wahhhh hanya 3 langkah mudah dokumen terus sampai depan rumah?
.
.
Jika berminat anda boleh whatsapp kami dengan klik link di bio .
.
.
ws or call untuk sebarang pertanyaan .
.
Terus DM Cik Panda ya, ataupun tinggal nombor di ruang comment,nanti Cik Panda DM korang asap kalau nak tahu lokasi kedai kat mana🥰
.
.
📲016-3280590
☎03 5523 9856
.
.
📍 *PANDA PRINTING SEKSYEN 7 SHAH ALAM
XG-19 JALAN PLUMBUM X7 PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM SELANGOR
.
#pandaprintingshahalam #printingmurah #printingpress #screenprintingshop #printable #print #printdesigner #printshirt #idcard #label #flyers #namecard #banner #bunting #booklet #bookletdesign #foilcards #weddingcard #businesscard #stickershop #uitm #unisel #msu #cosmopolitanlasvegas  #labelnamamurah #labelnama #mirrorcoatsticker #stickerlabel #stickerproduk

Assalamualaikum, kepada semua pelanggan Panda Printing ❤ . . Okay, ini adalah langkah-langkah fast dokument printing yang anda perlu ikut bagi memudahkan kerja anda. . . 1. Whatsapp atau e-mail file anda Whatsapp: 016-3280590 Email: pandaprintingshahalam@gmail.com . . 2. Staff akan berikan sebut harga kepada anda . . 3. Pelanggan perlu membuat bayaran sebelum kami membuat sebarang percetakan . . 4. Percetakan terus di hantar ke alamat anda menggunakan khidmat perhantaran . . Wahhhh hanya 3 langkah mudah dokumen terus sampai depan rumah? . . Jika berminat anda boleh whatsapp kami dengan klik link di bio . . . ws or call untuk sebarang pertanyaan . . Terus DM Cik Panda ya, ataupun tinggal nombor di ruang comment,nanti Cik Panda DM korang asap kalau nak tahu lokasi kedai kat mana🥰 . . 📲016-3280590 ☎03 5523 9856 . . 📍 *PANDA PRINTING SEKSYEN 7 SHAH ALAM XG-19 JALAN PLUMBUM X7 PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM SELANGOR . #pandaprintingshahalam #printingmurah #printingpress #screenprintingshop #printable #print #printdesigner #printshirt #idcard #label #flyers #namecard #banner #bunting #booklet #bookletdesign #foilcards #weddingcard #businesscard #stickershop #uitm #unisel #msu #cosmopolitanlasvegas #labelnamamurah #labelnama #mirrorcoatsticker #stickerlabel #stickerproduk - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
DONE SUPRISE DELIVERY . semepena birthdayy 🌸 😍Thankyou cust gunakan perkhidmatan kami

Jum guys suprisekan yang tersayang ? 😍  Bouquet serendah rm20 je kalau order dengan kita 😘
Nak request pun boleh send contoh 🌸 . Harga bouquet , belon , kek yang ada kat dalam gambar di wall kami tak termasuk cas transport tau . boleh tanya dlu . cas mengikut tempat 😍
.

Kuala terengganu , kuala nerus , kemaman , marang & setiu kita cover . 😍 Nak buat suprise dengan table deco ? Boleh request jugak . ws saya terus 0194160279😍
.
#deliverykualaterengganu #deliverysetiu #deliberykemaman #deliverykualaterengganu #suprisebirthdaykualaterengganu #suprise #suprisedeliverykualaterengganu #suprisedeliveryterengganu #suprisedeliverysetiu #suprisedeliverymarang #suprisebirthday #uitm #uniza #umt #choclategift #giftboxterengganu #surpriseplannerterengganu #surpriseplannerkualaterengganu #surprisekualaberang #surprisesetiu #flowerbouquetterengganu #surprisekualaterengganu #surpriseganu #surprisedeliveryterengganu #deliverykualaterengganu #surprisemarang #surprisebirthdaykualaberang

DONE SUPRISE DELIVERY . semepena birthdayy 🌸 😍Thankyou cust gunakan perkhidmatan kami Jum guys suprisekan yang tersayang ? 😍 Bouquet serendah rm20 je kalau order dengan kita 😘 Nak request pun boleh send contoh 🌸 . Harga bouquet , belon , kek yang ada kat dalam gambar di wall kami tak termasuk cas transport tau . boleh tanya dlu . cas mengikut tempat 😍 . Kuala terengganu , kuala nerus , kemaman , marang & setiu kita cover . 😍 Nak buat suprise dengan table deco ? Boleh request jugak . ws saya terus 0194160279😍 . #deliverykualaterengganu #deliverysetiu #deliberykemaman #deliverykualaterengganu #suprisebirthdaykualaterengganu #suprise #suprisedeliverykualaterengganu #suprisedeliveryterengganu #suprisedeliverysetiu #suprisedeliverymarang #suprisebirthday #uitm #uniza #umt #choclategift #giftboxterengganu #surpriseplannerterengganu #surpriseplannerkualaterengganu #surprisekualaberang #surprisesetiu #flowerbouquetterengganu #surprisekualaterengganu #surpriseganu #surprisedeliveryterengganu #deliverykualaterengganu #surprisemarang #surprisebirthdaykualaberang - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
[INFO] Apa kelebihan Wawawax Hair Removal ni? 🤔
_
Kenapa anda kena berhenti Shaving dan mula Waxing dengan Wawawax?
_
Waxing akan mencabut bulu-bulu tajam dan panjang yang anda dah shave kepada bulu yang lebih halus dan melambatkan bulu baru untuk tumbuh.
_
Dengan hanya Wawawax, anda tak perlu lagi hadapi masalah bulu tumbuh tajam dan kasar! 😍
_
Anda puas hati dengan kelebihan Wawawax? If puas hati, jangan lupa gtahu kawan-kawan tau! Kalau ada kekurangan, let us know first okiee ☺
_
#wax #wawawax #infowawawax #tipswawawax  #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxmisai #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxbulu #waxmalaysia #waxmudah #waxcold
#waxingbulu #waxingspecialist #waxingmalaysia #waxingonline #waxingtips #waxigmudah #waxingday #waxingcold #hairremoval #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #organichairremovalcold #cabutbulutangan #buangbulukaki #puncakalam #uitm

[INFO] Apa kelebihan Wawawax Hair Removal ni? 🤔 _ Kenapa anda kena berhenti Shaving dan mula Waxing dengan Wawawax? _ Waxing akan mencabut bulu-bulu tajam dan panjang yang anda dah shave kepada bulu yang lebih halus dan melambatkan bulu baru untuk tumbuh. _ Dengan hanya Wawawax, anda tak perlu lagi hadapi masalah bulu tumbuh tajam dan kasar! 😍 _ Anda puas hati dengan kelebihan Wawawax? If puas hati, jangan lupa gtahu kawan-kawan tau! Kalau ada kekurangan, let us know first okiee ☺ _ #wax #wawawax #infowawawax #tipswawawax #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxmisai #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxbulu #waxmalaysia #waxmudah #waxcold #waxingbulu #waxingspecialist #waxingmalaysia #waxingonline #waxingtips #waxigmudah #waxingday #waxingcold #hairremoval #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #organichairremovalcold #cabutbulutangan #buangbulukaki #puncakalam #uitm - 6 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Jimattnyaaa set nie ! Dapat free gift pula tu 😍
.
.
Kindly ws 📲 018-2264792 or just click the link at the bio to know more about obsess or if you want to place your order 😉
.
🙋 ID : OC000576
.
🤫 Free gift for every purchase 🤭
.
#iamafounderobsess #obsesscosmetics  #obsesskitapunya #obsesswave #bbcushionobsess #ddcushionobsess #bbcushionmurah  #lipstickmatte #makeup #maybelline #deliverykajang #selangor #deliverybangi #deliverysemenyih #mascara #uitmseremban3 #codseremban #uitm #codbangi #codkajang #codbangikajang #FARAHNATION #squadsyiera #dewivengers

Jimattnyaaa set nie ! Dapat free gift pula tu 😍 . . Kindly ws 📲 018-2264792 or just click the link at the bio to know more about obsess or if you want to place your order 😉 . 🙋 ID : OC000576 . 🤫 Free gift for every purchase 🤭 . #iamafounderobsess #obsesscosmetics #obsesskitapunya #obsesswave #bbcushionobsess #ddcushionobsess #bbcushionmurah #lipstickmatte #makeup #maybelline #deliverykajang #selangor #deliverybangi #deliverysemenyih #mascara #uitmseremban3 #codseremban #uitm #codbangi #codkajang #codbangikajang #FARAHNATION #squadsyiera #dewivengers - 6 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Walaupun masih dalam tempoh kuarantin, namun ia tidak menghalang untuk hidup kekal sihat. Ikuti senaman dari Atlet Olahraga UiTM,  Nurin Nazirah Mohd Shukor seperti di atas.

@zuer_zj
@jspuitmshahalam

#whenthelionroar
#uitm
#uitmdihatiku
#sportingcampus
#atletcemerlanguitmgemilang
#kitauitm
#nocovid19
#stayathome
#kitajagakita

Walaupun masih dalam tempoh kuarantin, namun ia tidak menghalang untuk hidup kekal sihat. Ikuti senaman dari Atlet Olahraga UiTM, Nurin Nazirah Mohd Shukor seperti di atas. @zuer_zj @jspuitmshahalam #whenthelionroar #uitm #uitmdihatiku #sportingcampus #atletcemerlanguitmgemilang #kitauitm #nocovid19 #stayathome #kitajagakita - 7 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
💐💐SALE SALE SALE💐💐
EXCLUSIVE PLAIN KURUNG PAHANG + SKIRT
RM39 TERMASUK POS
.
CODE : MAWAR
COLOR : REFER PICTURE
.
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
DOKOH
1pc RM23-25 TAK TERMASUK POS
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-17inch
Bust 19.5inch
Length 35.5inch
Sleeve length 24inch
Armhole 8inch
Waist 20.5inch Hips 24inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13inch (getah)
Length 40.5inch
Hips 17inch
.
MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
*for pastel color need to wear singlet/kain dalam for full cover
.
FREE SIZE **1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
.
Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇.
.
📲 WHATSAPP : +60132549712
📲 WHATSAPP : +60132549712
📲 WHATSAPP : +60132549712
.
.
#bajumurah #bajumalaysiamurah #malaysia #bajuperempuan #setbajumurah #setbaju #baju2019 #bajutrendterkini #seremban #bajumurahmalaysia #malaysia #dressmurah #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajucantik #bellaammara #syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #syuhailarzm #murahbaju #outfitoftheday #instafamousmalaysia #outfitmurah #mirafilzah #princessmeenie #syarifahrose #uitm #sabah #sarawak

💐💐SALE SALE SALE💐💐 EXCLUSIVE PLAIN KURUNG PAHANG + SKIRT RM39 TERMASUK POS . CODE : MAWAR COLOR : REFER PICTURE . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . DOKOH 1pc RM23-25 TAK TERMASUK POS . MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-17inch Bust 19.5inch Length 35.5inch Sleeve length 24inch Armhole 8inch Waist 20.5inch Hips 24inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13inch (getah) Length 40.5inch Hips 17inch . MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang) *for pastel color need to wear singlet/kain dalam for full cover . FREE SIZE **1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . . Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇. . 📲 WHATSAPP : +60132549712 📲 WHATSAPP : +60132549712 📲 WHATSAPP : +60132549712 . . #bajumurah #bajumalaysiamurah #malaysia #bajuperempuan #setbajumurah #setbaju #baju2019 #bajutrendterkini #seremban #bajumurahmalaysia #malaysia #dressmurah #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajucantik #bellaammara #syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #syuhailarzm #murahbaju #outfitoftheday #instafamousmalaysia #outfitmurah #mirafilzah #princessmeenie #syarifahrose #uitm #sabah #sarawak - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum 
Alhamdulillah penggunaan ainun beauty mata sudah tidak kabur 
Nk mata cerroh click link di BIO 
#kakda 
#ainunbeautyhq
#mata
#rabun
#katarak 
#Selaput 
#matamerah 
#matakuning 
#resdung 
#glaucoma 
#silau
#matarabun
#uitm 
#bazarpaknil 
#terlajaklaris
#alhamdulillah 
#terlajaklaku 
#testimonipelanggan 
#tahun2020
#uitmdihatiku 
#eyefood 
#eyebeautypremium 
#ctdk
#ibu 
#ayah
#kencingmanis 
#rabunjauh 
#rabundekat 
#rabunsilau

Assalamualaikum Alhamdulillah penggunaan ainun beauty mata sudah tidak kabur Nk mata cerroh click link di BIO #kakda #ainunbeautyhq #mata #rabun #katarak #Selaput #matamerah #matakuning #resdung #glaucoma #silau #matarabun #uitm #bazarpaknil #terlajaklaris #alhamdulillah #terlajaklaku #testimonipelanggan #tahun2020 #uitmdihatiku #eyefood #eyebeautypremium #ctdk #ibu #ayah #kencingmanis #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau - 11 minutes ago

3 Likes
3 Comments
0
Dan satu lagi, bawal adalah makanan. Bukan tudung😭
.
.
.
#covid19 #malaysia #malaysiakini #tv3malaysia #astroawani #shopee #lazada #foodpanda #grabfood #astrogempak #neelofa #paidreview #paidreviewmalaysia #maggi #milo #nescafe #fakta #bawalexclusive #bawal #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudunglabuh #tudungduck #vivyyusof #fashionvalet #tudungruffle #uitm #universiti #ukm

Dan satu lagi, bawal adalah makanan. Bukan tudung😭 . . . #covid19 #malaysia #malaysiakini #tv3malaysia #astroawani #shopee #lazada #foodpanda #grabfood #astrogempak #neelofa #paidreview #paidreviewmalaysia #maggi #milo #nescafe #fakta #bawalexclusive #bawal #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudunglabuh #tudungduck #vivyyusof #fashionvalet #tudungruffle #uitm #universiti #ukm - 11 minutes ago

65 Likes
2 Comments
0
Bacaaa arahan okay 🙆🏼‍♀️ #stayathometalent #uum #uitm #upsi #uthm #utm

Bacaaa arahan okay 🙆🏼‍♀️ #stayathometalent #uum #uitm #upsi #uthm #utm - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Friendship is the hardest thing in the world to explain. It's not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything. 
@harous19 
@a.k_kalil01 
@hazarul_iqmal 
@h4j_kh4n 
@ahmadafiq_official 
@_asyafie 
#bizfromhomeprogramme #genesisnetworkacademy #projekmustang300k #7loskills #gnacademy #gnasupreme #kuis #uitm #ukm #usas #uia #msu #unisza #uitm

Friendship is the hardest thing in the world to explain. It's not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything. @harous19 @a.k_kalil01 @hazarul_iqmal @h4j_kh4n @ahmadafiq_official @_asyafie #bizfromhomeprogramme #genesisnetworkacademy #projekmustang300k #7loskills #gnacademy #gnasupreme #kuis #uitm #ukm #usas #uia #msu #unisza #uitm - 12 minutes ago

37 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.