#vitaminc

2,535,429 posts

.
Winsome Glow Whitening Soap⤵️
.
.
.
➡️ Benefits➡️
▪️Even Skin tone.
▪️Lightens Dark spots.
.
.
.
#Beauty #winsomeglow #antiaging #brightning #vitaminC #happiness #Glow #instagood #photooftheday #SelfLove #removesdarkspots #natural #soap #glow #cleansing #deepcleansing

. Winsome Glow Whitening Soap⤵️ . . . ➡️ Benefits➡️ ▪️Even Skin tone. ▪️Lightens Dark spots. . . . #Beauty #winsomeglow #antiaging #brightning #vitaminC #happiness #Glow #instagood #photooftheday #SelfLove #removesdarkspots #natural #soap #glow #cleansing #deepcleansing - 47 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
.
Deep Cleansing Detoxifying Foaming Face Wash⤵️
.
.
.
➡️ Benefits➡️
▪️It contains Vitamin E, Honey and Aloe Vera.
▪️Keeps your skin Fresh and Supple all day.
▪️Anti-Aging whitening Cleanser.
.
.
.
#Beauty #winsomeglow #antiaging #brightning #vitaminC #happiness #Glow #photooftheday #SelfLove #removesdarkspots #Natural #Acne #Facewash #Glow #cleansing #Deepcleansing

. Deep Cleansing Detoxifying Foaming Face Wash⤵️ . . . ➡️ Benefits➡️ ▪️It contains Vitamin E, Honey and Aloe Vera. ▪️Keeps your skin Fresh and Supple all day. ▪️Anti-Aging whitening Cleanser. . . . #Beauty #winsomeglow #antiaging #brightning #vitaminC #happiness #Glow #photooftheday #SelfLove #removesdarkspots #Natural #Acne #Facewash #Glow #cleansing #Deepcleansing - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Dah makan Dianz Vitamin harini?
.
- 2 biji sehari
- Pagi @ malam
- Selepas makan
.
#vitamindianz 
#vitaminkulit 
#vitaminc 
#bebasparut 
#bebasjerawat 
#Tedijb 
#tedipasirgudang 
#tedijohor 
#codpasirgudang 
#dianzvitamin
#kulitkusam 
#kulitputih 
#parutpudar 
#aurainsta9 
#aurainstabatch9 
#aurainstabatch33 
#aurainsta

. . Dah makan Dianz Vitamin harini? . - 2 biji sehari - Pagi @ malam - Selepas makan . #vitamindianz #vitaminkulit #vitaminc #bebasparut #bebasjerawat #Tedijb #tedipasirgudang #tedijohor #codpasirgudang #dianzvitamin #kulitkusam #kulitputih #parutpudar #aurainsta9 #aurainstabatch9 #aurainstabatch33 #aurainsta - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Diesmal mit Beilage. 
#everymonday #wukäsamonday #wukäsa #gourmetclub #exclusive #wurst #käse #vitaminc #superfood

Diesmal mit Beilage. #everymonday #wukäsamonday #wukäsa #gourmetclub #exclusive #wurst #käse #vitaminc #superfood - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να δώσει παράταση στη νεότητα του προσώπου της. Με συχνή χρήση προϊόντων με αντιγηραντική δράση ο στόχος έρχεται πιο κοντά.
💫💫Ο ορός προσώπου Re-Nutriv Serum είναι ένας σύνθετος ορός με εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα, που παρέχει προστασία και θρέψη. Εντυπωσιακή μείωση των ορατών σημείων γήρανσης του δέρματος, υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης και βαθιά αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του χρόνου.
⠀
📌Συνιστάται για καθημερινή χρήση (και το πρωί πριν από την εφαρμογή του Re-Nutriv ενυδατική κρέμα και τη νύχτα), ώστε να εξαλειφθεί η ζημιά που προκαλείται στο δέρμα μας με το χρόνο και να αποφευχθεί μελλοντική βλάβη, παρέχοντας υψηλό επίπεδο θρέψης και λάμψης.

#tahebeauty #hyaluronic #acid #vitaminc #renutriv #serum #tahegreece #hairprofessionals

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να δώσει παράταση στη νεότητα του προσώπου της. Με συχνή χρήση προϊόντων με αντιγηραντική δράση ο στόχος έρχεται πιο κοντά. 💫💫Ο ορός προσώπου Re-Nutriv Serum είναι ένας σύνθετος ορός με εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα, που παρέχει προστασία και θρέψη. Εντυπωσιακή μείωση των ορατών σημείων γήρανσης του δέρματος, υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης και βαθιά αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του χρόνου. ⠀ 📌Συνιστάται για καθημερινή χρήση (και το πρωί πριν από την εφαρμογή του Re-Nutriv ενυδατική κρέμα και τη νύχτα), ώστε να εξαλειφθεί η ζημιά που προκαλείται στο δέρμα μας με το χρόνο και να αποφευχθεί μελλοντική βλάβη, παρέχοντας υψηλό επίπεδο θρέψης και λάμψης. #tahebeauty #hyaluronic #acid #vitaminc #renutriv #serum #tahegreece #hairprofessionals - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Thank you for your order... Yang belum dapatkan Triplewhite, meh wassap, pm, dm, hubungi @triplewhite_by_needa 
http://www.wassap.my/60146347066/triplewhite

http://www.wassap.my/60146347066/triplewhite

http://www.wassap.my/60146347066/triplewhite

#triplewhite_by_needa
#triplewhitegluta.malaysia
#triplewhiteofficial
#twteamuyb #triplewhitebyasfanora #triplewhitesuplement #triplewhitevitaminC #triplewhiteserumtreatment #triplewhitebyerrafazira #squadtriplewhite #errafazira #suplememnt #triplewhitesale #tw #vitaminc #jeragat #triplewhite #agent #pigmentasi #jerawat #jomcantikbersamatriplewhite #triplewhiteglutathione #Testimoni #triplewhitemoisterizing #triplewhitemalaysia #triplewhiteiloveyou
#squadtriplewhite #squadtw

Thank you for your order... Yang belum dapatkan Triplewhite, meh wassap, pm, dm, hubungi @triplewhite_by_needa http://www.wassap.my/60146347066/triplewhite http://www.wassap.my/60146347066/triplewhite http://www.wassap.my/60146347066/triplewhite #triplewhite_by_needa #triplewhitegluta .malaysia #triplewhiteofficial #twteamuyb #triplewhitebyasfanora #triplewhitesuplement #triplewhitevitaminC #triplewhiteserumtreatment #triplewhitebyerrafazira #squadtriplewhite #errafazira #suplememnt #triplewhitesale #tw #vitaminc #jeragat #triplewhite #agent #pigmentasi #jerawat #jomcantikbersamatriplewhite #triplewhiteglutathione #Testimoni #triplewhitemoisterizing #triplewhitemalaysia #triplewhiteiloveyou #squadtriplewhite #squadtw - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
kami ingin bantu anda yang ingin MENJANA PENDAPATAN SENDIRI dengan menghasilkan produk kecantikan jenama sendiri. Mempunyai Kelulusan KKM , MOQ rendah dan direct kilang.

Ingin tahu lebih lanjut bagaimana untuk menjadi founder yang hebat? jangan malu jangan segan jom dapatkan keterangan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda.

www.wasap.my/601116396969/menjadi+founder+kosmetik

#kilangkosmetikhalal #kilangkosmetik #kilangoem #makeup #mua #produkjenamasendiri #buatprodukjenamasendiri #lipstick #lipmatte #produkviral #scrubmuka #masker #skincare #usahawan #founderkosmetik #blusher #eyeliner #mascara #serum #masalahjeragat #hilangdaki #sabunviral #vitaminc #luluskkm #lulusujianmakmal #moqrendah #oemmelaka #oemjohor #muamelaka

kami ingin bantu anda yang ingin MENJANA PENDAPATAN SENDIRI dengan menghasilkan produk kecantikan jenama sendiri. Mempunyai Kelulusan KKM , MOQ rendah dan direct kilang. Ingin tahu lebih lanjut bagaimana untuk menjadi founder yang hebat? jangan malu jangan segan jom dapatkan keterangan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda. www.wasap.my/601116396969/menjadi+founder+kosmetik #kilangkosmetikhalal #kilangkosmetik #kilangoem #makeup #mua #produkjenamasendiri #buatprodukjenamasendiri #lipstick #lipmatte #produkviral #scrubmuka #masker #skincare #usahawan #founderkosmetik #blusher #eyeliner #mascara #serum #masalahjeragat #hilangdaki #sabunviral #vitaminc #luluskkm #lulusujianmakmal #moqrendah #oemmelaka #oemjohor #muamelaka - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#진정크림 #비타민B크림
😳피부컨디션이 안좋을때😰
🍋🍊피부에 주는 약~!! 비타민B~~!🍒
.
👍👍톡.톡 바르면 샤르륵~흡수!👍👍
수분막 형성으로 피부가 보들보들~~😚
.
❗끈적이지 않는 산뜻한 수분감❗
❗피부진정, 붉은기 완화에 굿굿~❗
.
🏅특허받은 캡슐 안정화 공법🏅
➕병풀추출물, 알로에추출물, 마치현추출물 등 함유
.
👍👍👍피부에 바르는 비타민영양제로
매일매일 달라지는 피부변화를 느껴보세요~!!🤗😁😍
.
@daycell_official
#데이셀몰 에서 만나요~🔆
.
.

#진정크림 #비타민B크림 😳피부컨디션이 안좋을때😰 🍋🍊피부에 주는 약~!! 비타민B~~!🍒 . 👍👍톡.톡 바르면 샤르륵~흡수!👍👍 수분막 형성으로 피부가 보들보들~~😚 . ❗끈적이지 않는 산뜻한 수분감❗ ❗피부진정, 붉은기 완화에 굿굿~❗ . 🏅특허받은 캡슐 안정화 공법🏅 ➕병풀추출물, 알로에추출물, 마치현추출물 등 함유 . 👍👍👍피부에 바르는 비타민영양제로 매일매일 달라지는 피부변화를 느껴보세요~!!🤗😁😍 . @daycell_official #데이셀몰 에서 만나요~🔆 . . - 7 minutes ago

0 Likes
2 Comments
0
🍊🍋Нашей коже необходим витамин С

C The Success Serum.
Высококонцентрированная сыворотка с витамином С. Милликапсулы содержат растворимую в масле форму витамина С — аскорбил пальмитат, гель содержит водорастворимую форму витамина С — L-аскорбиновуюкислоту. При нанесении препарата на кожу содержимое милликапсул смешивается с гелем, и вместе они образуют концентрацию 17% натурального витамина С.
Действие:
🍊Обладает выраженным подтягивающим действием, хорошо заметным уже в начале применения.
🍊Стимулирует синтез коллагена и эластина, эффективно омолаживает кожу, уменьшает глубину морщин.
🍊При регулярном применении выравнивает поверхность и цвет кожи, осветляет гиперпигментации, укрепляет капилляры, сглаживает рубцы.
#holylandcosmetics #holyland #vitaminc #skincare #skin

🍊🍋Нашей коже необходим витамин С C The Success Serum. Высококонцентрированная сыворотка с витамином С. Милликапсулы содержат растворимую в масле форму витамина С — аскорбил пальмитат, гель содержит водорастворимую форму витамина С — L-аскорбиновуюкислоту. При нанесении препарата на кожу содержимое милликапсул смешивается с гелем, и вместе они образуют концентрацию 17% натурального витамина С. Действие: 🍊Обладает выраженным подтягивающим действием, хорошо заметным уже в начале применения. 🍊Стимулирует синтез коллагена и эластина, эффективно омолаживает кожу, уменьшает глубину морщин. 🍊При регулярном применении выравнивает поверхность и цвет кожи, осветляет гиперпигментации, укрепляет капилляры, сглаживает рубцы. #holylandcosmetics #holyland #vitaminc #skincare #skin - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Get a 20% off discount on all IV infusions from 11 to 14 December. Come get your glow and boost your energy levels for the long weekend. #IVinfusion #Vitamindrips #vitaminC #glutathione #vitaminB12💉💊

Get a 20% off discount on all IV infusions from 11 to 14 December. Come get your glow and boost your energy levels for the long weekend. #IVinfusion #Vitamindrips #vitaminC #glutathione #vitaminB12 💉💊 - 8 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Dulu muka bercapuk tapi kini dengan Scrub Cleanser semua dah cantik 🥰

#HausCosmetics
#HausSkin
#ConfidenceIsPerfection
#kulitsensitif
#antioxidant
#HalalCosmetics
#kulitsihat
#naturalskin
#kulitsihat
#parutjerawat
#rawatjerawat
#selkulitmati
#kulitkorea
#kecutjerawat
#flawless
#antiaging
#rawatjeragat
#antiallergic
#bintikhitam
#mampumilik
#bloodorange
#mencerahkankulit
#kulitgebu
#tonakulitsekata
#vitaminA
#pudarkanjeragat
#natural
#vitaminC
#antikedutan
#kulitanjalgebu

Dulu muka bercapuk tapi kini dengan Scrub Cleanser semua dah cantik 🥰 #HausCosmetics #HausSkin #ConfidenceIsPerfection #kulitsensitif #antioxidant #HalalCosmetics #kulitsihat #naturalskin #kulitsihat #parutjerawat #rawatjerawat #selkulitmati #kulitkorea #kecutjerawat #flawless #antiaging #rawatjeragat #antiallergic #bintikhitam #mampumilik #bloodorange #mencerahkankulit #kulitgebu #tonakulitsekata #vitaminA #pudarkanjeragat #natural #vitaminC #antikedutan #kulitanjalgebu - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
[Kyungnampharm] #BTS : #Lemona Pre-order NOW!
THIS IS NOT FOR YOUR BODY💪 
THIS IS FOR YOUR SOUL😎
#VitaminC #TinCase #ARMY #Ktown4u

[Kyungnampharm] #BTS : #Lemona Pre-order NOW! THIS IS NOT FOR YOUR BODY💪 THIS IS FOR YOUR SOUL😎 #VitaminC #TinCase #ARMY #Ktown4u - 8 minutes ago

73 Likes
0 Comments
0
Bukan perempuan je boleh guna. Lelaki pon boleh guna scrub cleanser ni tau

#HausCosmetics
#HausSkin
#ConfidenceIsPerfection
#kulitsensitif
#antioxidant
#HalalCosmetics
#kulitsihat
#naturalskin
#kulitsihat
#parutjerawat
#rawatjerawat
#selkulitmati
#kulitkorea
#kecutjerawat
#flawless
#antiaging
#rawatjeragat
#antiallergic
#bintikhitam
#mampumilik
#bloodorange
#mencerahkankulit
#kulitgebu
#tonakulitsekata
#vitaminA
#pudarkanjeragat
#natural
#vitaminC
#antikedutan
#kulitanjalgebu

Bukan perempuan je boleh guna. Lelaki pon boleh guna scrub cleanser ni tau #HausCosmetics #HausSkin #ConfidenceIsPerfection #kulitsensitif #antioxidant #HalalCosmetics #kulitsihat #naturalskin #kulitsihat #parutjerawat #rawatjerawat #selkulitmati #kulitkorea #kecutjerawat #flawless #antiaging #rawatjeragat #antiallergic #bintikhitam #mampumilik #bloodorange #mencerahkankulit #kulitgebu #tonakulitsekata #vitaminA #pudarkanjeragat #natural #vitaminC #antikedutan #kulitanjalgebu - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
We have something better for you to do during load shedding 😁
Refuel, rehydrate, and pass time with us!💡 #loadshedding #ivwell #vitamintherapy #ivtherapy #ivdrip #vitamins #ivvitamintherapy #wellness #energy #ivhydration #hydration #ivhydrationtherapy #health #recovery #driptherapy #mobileiv #vitamininfusion #vitaminc #minerals #preventativehealth #fitness #infusion #vitamindrip #refreshed #supplements #ivtreatment #durban #ragefestival #hangover #hangovercure

We have something better for you to do during load shedding 😁 Refuel, rehydrate, and pass time with us!💡 #loadshedding #ivwell #vitamintherapy #ivtherapy #ivdrip #vitamins #ivvitamintherapy #wellness #energy #ivhydration #hydration #ivhydrationtherapy #health #recovery #driptherapy #mobileiv #vitamininfusion #vitaminc #minerals #preventativehealth #fitness #infusion #vitamindrip #refreshed #supplements #ivtreatment #durban #ragefestival #hangover #hangovercure - 10 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Rae talks about the importance of masking and the antioxidant-rich benefits of strawberries and rhubarb🍓

Rae talks about the importance of masking and the antioxidant-rich benefits of strawberries and rhubarb🍓 - 10 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
#frühstückssmoothie 
Heute mal keinen großen Appetit am Morgen gehabt aber sicher mein stetig wachsendes Baby 🥰 
also gab es einen Nährstoffreichen Smoothie am frühen Morgen 😊 (Haferflocken, Banane, Kiwi, Birne, Weizengras, Heidelbeeren und zwei Datteln) 
Das Baby benötigt besonders Glukose / natürlichen Zucker, um gut und gesund wachsen / sich entwickeln zu können. Fett erschwert hingegen die Aufnahme von Glukose, weshalb ich begonnen habe Nüsse / Nusmus nur noch selten in Kombination mit Früchten / Kohlenhydraten zu essen. 
Habt einen tollen Tag 🤗

#powerfrühstück #smoothie #smoothielover #schwangerschaftsessen #esseninderschwangerschaft #esseninderstillzeit #eisen #kalzium #zink #vitaminc #zucker #sugarfree #zuckerfrei #gesunderzucker #gesundekohlenhydrate #healthycarbs #healthysugar #pregnancyfood #pregnancybreakfast #happypregnancy #glücklichschwanger #gesunddurchdieschwangerschaft #bewusstessen #dasbestefürmeinbaby #plantbased #organicfood

#frühstückssmoothie Heute mal keinen großen Appetit am Morgen gehabt aber sicher mein stetig wachsendes Baby 🥰 also gab es einen Nährstoffreichen Smoothie am frühen Morgen 😊 (Haferflocken, Banane, Kiwi, Birne, Weizengras, Heidelbeeren und zwei Datteln) Das Baby benötigt besonders Glukose / natürlichen Zucker, um gut und gesund wachsen / sich entwickeln zu können. Fett erschwert hingegen die Aufnahme von Glukose, weshalb ich begonnen habe Nüsse / Nusmus nur noch selten in Kombination mit Früchten / Kohlenhydraten zu essen. Habt einen tollen Tag 🤗 #powerfrühstück #smoothie #smoothielover #schwangerschaftsessen #esseninderschwangerschaft #esseninderstillzeit #eisen #kalzium #zink #vitaminc #zucker #sugarfree #zuckerfrei #gesunderzucker #gesundekohlenhydrate #healthycarbs #healthysugar #pregnancyfood #pregnancybreakfast #happypregnancy #glücklichschwanger #gesunddurchdieschwangerschaft #bewusstessen #dasbestefürmeinbaby #plantbased #organicfood - 10 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
Dulu dulu guna produk merkuri sampai 18 kali tukar pencuci muka tapi sejak jumpa yang je 19 ni effect dia lain maciammm.

Masya Allah best sungguh hasil dari scrub cleanser HAUS ni

#HausCosmetics 
#ConfidenceIsPerfection
 #HausSkin
#kulitsensitif
#antioxidant
#HalalCosmetics
#kulitsihat
#naturalskin
#kulitsihat
#parutjerawat
#rawatjerawat
#selkulitmati
#kulitkorea
#kecutjerawat
#flawless
#antiaging
#rawatjeragat
#antiallergic
#bintikhitam
#mampumilik
#bloodorange
#mencerahkankulit
#kulitgebu
#tonakulitsekata
#vitaminA
#pudarkanjeragat
#natural
#vitaminC
#antikedutan
#kulitanjal

Dulu dulu guna produk merkuri sampai 18 kali tukar pencuci muka tapi sejak jumpa yang je 19 ni effect dia lain maciammm. Masya Allah best sungguh hasil dari scrub cleanser HAUS ni #HausCosmetics #ConfidenceIsPerfection #HausSkin #kulitsensitif #antioxidant #HalalCosmetics #kulitsihat #naturalskin #kulitsihat #parutjerawat #rawatjerawat #selkulitmati #kulitkorea #kecutjerawat #flawless #antiaging #rawatjeragat #antiallergic #bintikhitam #mampumilik #bloodorange #mencerahkankulit #kulitgebu #tonakulitsekata #vitaminA #pudarkanjeragat #natural #vitaminC #antikedutan #kulitanjal - 12 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Happy People, happy life! Stay Hydrated with Qur ⁠💙💦⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#qur #qurators #drink #hydrate #water #happy #people #healthylifestyle #drinkwater #healthyliving #instagood #hydrated #drinkingwater #electrolytes #dehydration #domore #vitaminc #likeaqur #beyou # #norway #norge #fådetfint #stayhydrated #alwayshydrated #stayfluid #justaddqur #sunday  #drinkup #thirsty #love

Happy People, happy life! Stay Hydrated with Qur ⁠💙💦⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #qur #qurators #drink #hydrate #water #happy #people #healthylifestyle #drinkwater #healthyliving #instagood #hydrated #drinkingwater #electrolytes #dehydration #domore #vitaminc #likeaqur #beyou # #norway #norge #fådetfint #stayhydrated #alwayshydrated #stayfluid #justaddqur #sunday #drinkup #thirsty #love - 13 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Noir Pure White boleh membantu badan dalam proses penyembuhan luka sebab ia kaya dengan Vitamin C. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tapi kena ingat tau. Noir Pure white bukan ubat, ia adalah supplement makanan. Sesiapa yg perlu makan/pakai ubat doktor perlu teruskan dan jgn tinggalkan, sebab nak makan noir pure white. Kalau ada masalah sakit kronik, buah pinggang, hati, jantung, kencing manis atau tak pasti tentang reaksi ubat anda dengan supplemen yg diambil, anda perlu dapatkan nasihat doktor yg merawat. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#noirtestimony #testimoninoir #testimoninoirpurewhite #noirhealthandbeauty #noiripohperak #noirpurewhite  #supplement #camucamu #vitaminc #foodsupplement #vitamincsupplement

Noir Pure White boleh membantu badan dalam proses penyembuhan luka sebab ia kaya dengan Vitamin C. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tapi kena ingat tau. Noir Pure white bukan ubat, ia adalah supplement makanan. Sesiapa yg perlu makan/pakai ubat doktor perlu teruskan dan jgn tinggalkan, sebab nak makan noir pure white. Kalau ada masalah sakit kronik, buah pinggang, hati, jantung, kencing manis atau tak pasti tentang reaksi ubat anda dengan supplemen yg diambil, anda perlu dapatkan nasihat doktor yg merawat. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #noirtestimony #testimoninoir #testimoninoirpurewhite #noirhealthandbeauty #noiripohperak #noirpurewhite #supplement #camucamu #vitaminc #foodsupplement #vitamincsupplement - 13 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah lama mencari cleanser yang tidak mengeringkan kulit dan lebih utamanya HALAL. Akhirnya dipertemukan dengan HAUSSkin Blood Orange Brightening Scrub Cleanser. Terus jatuh cinta setelah pertama kali menggunakannya. Kulit wajah terasa sejuk dan segar. Hilang segala noda. Yang bestnya, tak mahal mana pun.

Tak nak cuba ke?

Sudi-sudilah ketuk pintu wasap sis ye
📲 011-61115080
.

#HausCosmetics 
#ConfidenceIsPerfection 
#HausSkin 
#kulitsensitif 
#antioxidant 
#HalalCosmetics 
#kulitsihat
#naturalskin 
#halalkosmetik
#kulitsihat 
#parutjerawat 
#rawatjerawat
#selkulitmati 
#kecutjerawat
#flawless 
#antiaging
#hausskinhalal 
#rawatjeragat
#antiallergic 
#bintikhitam 
#mampumilik
#bloodorange 
#mencerahkankulit
#kulitgebu 
#tonakulitsekata
#vitaminA 
#pudarkanjeragat
#natural 
#vitaminC
#antikedutan 
#kulitanjal

Dah lama mencari cleanser yang tidak mengeringkan kulit dan lebih utamanya HALAL. Akhirnya dipertemukan dengan HAUSSkin Blood Orange Brightening Scrub Cleanser. Terus jatuh cinta setelah pertama kali menggunakannya. Kulit wajah terasa sejuk dan segar. Hilang segala noda. Yang bestnya, tak mahal mana pun. Tak nak cuba ke? Sudi-sudilah ketuk pintu wasap sis ye 📲 011-61115080 . #HausCosmetics #ConfidenceIsPerfection #HausSkin #kulitsensitif #antioxidant #HalalCosmetics #kulitsihat #naturalskin #halalkosmetik #kulitsihat #parutjerawat #rawatjerawat #selkulitmati #kecutjerawat #flawless #antiaging #hausskinhalal #rawatjeragat #antiallergic #bintikhitam #mampumilik #bloodorange #mencerahkankulit #kulitgebu #tonakulitsekata #vitaminA #pudarkanjeragat #natural #vitaminC #antikedutan #kulitanjal - 14 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.