#weekendtrip

1,957,362 posts

🌟 We make a living by what we get, but we make a life by what we give! 🌟 
#barcelona #sunrise #weekendtrip #exploretheworld #travelphotography 
#chasingthesun #createastory #goldenhour #shinebright #summervibes #photoshoot #feelalive #earlybird #goodvibes #staypositive #lovelivinglife #fashionista #cheerstolife #mensfashion #menstyle #picoftheday #modeling #agency #malemodel #sunshine #lightroom #menwithstyle #modelscouting #instapic #picoftheday #kultmodels

🌟 We make a living by what we get, but we make a life by what we give! 🌟 #barcelona #sunrise #weekendtrip #exploretheworld #travelphotography #chasingthesun #createastory #goldenhour #shinebright #summervibes #photoshoot #feelalive #earlybird #goodvibes #staypositive #lovelivinglife #fashionista #cheerstolife #mensfashion #menstyle #picoftheday #modeling #agency #malemodel #sunshine #lightroom #menwithstyle #modelscouting #instapic #picoftheday #kultmodels - 8 minutes ago

30 Likes
0 Comments
0

17 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
Throwback: Schloss Schönbrunn 🏰 
#throwback #vienna #austria #schlossschönbrunn #weekendtrip #traveleurope #girl #happy #winterday #sunny

Throwback: Schloss Schönbrunn 🏰 #throwback #vienna #austria #schlossschönbrunn #weekendtrip #traveleurope #girl #happy #winterday #sunny - 23 minutes ago

11 Likes
0 Comments
0
Bala-bala Suriname

Weekend kemarin saya diajakin suami mlipir ke Amsterdam, setelah seminggu lebih mendekam di rumah 😅

Memang sih anjuran pemerintah mengharuskan kita stay at home, tp di Belanda jg ga dilarang keluar untuk olahraga, jalan santai, ke pasar, atau bermain dg anak ASAL tidak berkerumun

Saya lihat banyak orang bersepeda menikmati matahari dan udara cerah Sabtu kemarin, pasar jg masih buka meski lebih sedikit tenda yg digelar, juga pengungjung yg mulai sepi

Kota Amsterdam, mirip kota Pasuruan ketika habis subuh atau tengah malam, sepi dan orang yg lalu lalang bisa dihitung jari

Saya jg bosan dirumah 😅 krn rumah kami tidak spt rumah artis2 yg bisa main petak umpet saking luasnya, jadi rumah 4L .. alias lu lagi lu lagi 😂 .. ya Alhamdulillah, siapa tahu kesabaran ini diganjar Allah dg rumah baru yg lebih luas .. amin 😘

Naah yuk kita ngobrol jajanan ala India-Suriname, ini namanya Bara, jajanan yg mirip dadar jagung atau bala-bala tp mungkim jenis tepungnya beda

Ukurannya besar, diameter kurleb 10cm lah! Biasanya sih cuma digoreng biasa tanpa ada isian, tp Baramaribo ini produk kekinian yg dikemas lebih modern

Adonan tepung goreng yg dibelah kemudian diisi daging & sayuran, mirip burger/wrap disajikan hangat2. Ada banyak pilihan isian

Yg saya makan ini isi ayam suwir/pulled chiken pedas manis dan suami saya pilih ikan bakeljauw suwir ikan asin jambal) tp sdh diolah shg rasanya manis

Untuk porsi perut saya, separuh udah kenyang 😅, krn porsi di Belanda cukup besar untuk perut saya! Satu potong bara dibandrol 7€ yg pake isian, kalo tanpa isian cuma 2€

Eh iya ..Bara itu nama jajanannya, kalo baramaribo itu brand mrk, krn asalnya dr Kota Paramaribo Suriname

Ayoo yg kenal lagu Nickeri mas Didi Kempot pasti jg tau Paramaribo dong 😅
Aaambyaaaaarr!

#baramaribo #barasnack #indianfood #surinamefood #streetfood #jajananbelanda #NetherlandsStreetfood #SurinameEten #makanbesar #balabala #dadarjagung #kencan #weekendtrip #goodfood #happy #lifestyle #kelilingamsterdam #kelilingbelanda #halalfood #AmsterdamHalalFood

Bala-bala Suriname Weekend kemarin saya diajakin suami mlipir ke Amsterdam, setelah seminggu lebih mendekam di rumah 😅 Memang sih anjuran pemerintah mengharuskan kita stay at home, tp di Belanda jg ga dilarang keluar untuk olahraga, jalan santai, ke pasar, atau bermain dg anak ASAL tidak berkerumun Saya lihat banyak orang bersepeda menikmati matahari dan udara cerah Sabtu kemarin, pasar jg masih buka meski lebih sedikit tenda yg digelar, juga pengungjung yg mulai sepi Kota Amsterdam, mirip kota Pasuruan ketika habis subuh atau tengah malam, sepi dan orang yg lalu lalang bisa dihitung jari Saya jg bosan dirumah 😅 krn rumah kami tidak spt rumah artis2 yg bisa main petak umpet saking luasnya, jadi rumah 4L .. alias lu lagi lu lagi 😂 .. ya Alhamdulillah, siapa tahu kesabaran ini diganjar Allah dg rumah baru yg lebih luas .. amin 😘 Naah yuk kita ngobrol jajanan ala India-Suriname, ini namanya Bara, jajanan yg mirip dadar jagung atau bala-bala tp mungkim jenis tepungnya beda Ukurannya besar, diameter kurleb 10cm lah! Biasanya sih cuma digoreng biasa tanpa ada isian, tp Baramaribo ini produk kekinian yg dikemas lebih modern Adonan tepung goreng yg dibelah kemudian diisi daging & sayuran, mirip burger/wrap disajikan hangat2. Ada banyak pilihan isian Yg saya makan ini isi ayam suwir/pulled chiken pedas manis dan suami saya pilih ikan bakeljauw suwir ikan asin jambal) tp sdh diolah shg rasanya manis Untuk porsi perut saya, separuh udah kenyang 😅, krn porsi di Belanda cukup besar untuk perut saya! Satu potong bara dibandrol 7€ yg pake isian, kalo tanpa isian cuma 2€ Eh iya ..Bara itu nama jajanannya, kalo baramaribo itu brand mrk, krn asalnya dr Kota Paramaribo Suriname Ayoo yg kenal lagu Nickeri mas Didi Kempot pasti jg tau Paramaribo dong 😅 Aaambyaaaaarr! #baramaribo #barasnack #indianfood #surinamefood #streetfood #jajananbelanda #NetherlandsStreetfood #SurinameEten #makanbesar #balabala #dadarjagung #kencan #weekendtrip #goodfood #happy #lifestyle #kelilingamsterdam #kelilingbelanda #halalfood #AmsterdamHalalFood - 27 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Last year Christmas in Amsterdam with my love 😘🦧 #trip #amsterdam #thelifeofgerdo #love #beautiful #weekendtrip #lovethiscity

Last year Christmas in Amsterdam with my love 😘🦧 #trip #amsterdam #thelifeofgerdo #love #beautiful #weekendtrip #lovethiscity - 29 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Went on a solo weekend trip to Ithaca just over 2 weeks ago. Spent my time during the day outdoors hiking & my one evening in the city enjoying warm homemade pasta & a glass of wine.
.
Whenever I visit Ithaca, this always seems to be my starting point.
.
#ithaca #ithacany #taughannockfalls #taughannock #waterfall #nature #hike #gorgewalk #weekendtrip

Went on a solo weekend trip to Ithaca just over 2 weeks ago. Spent my time during the day outdoors hiking & my one evening in the city enjoying warm homemade pasta & a glass of wine. . Whenever I visit Ithaca, this always seems to be my starting point. . #ithaca #ithacany #taughannockfalls #taughannock #waterfall #nature #hike #gorgewalk #weekendtrip - 30 minutes ago

13 Likes
0 Comments
0
#skopje #makedonija #skopskokale #ig_macedonia #ig_balkan #traveldrops #awesomeglobe #nature_brilliance #wonderfull_places #solotravel #weekendtrip #travel #travelphoto #travelphotography #travelpics #travelblog #travelling #awesomeglobe #nature_brilliance #wonderfull_places #fantastic_earth #awesome_earthpix #awesomeearth #earthpix #fantastic_earthpix #traveler

#skopje #makedonija #skopskokale #ig_macedonia #ig_balkan #traveldrops #awesomeglobe #nature_brilliance #wonderfull_places #solotravel #weekendtrip #travel #travelphoto #travelphotography #travelpics #travelblog #travelling #awesomeglobe #nature_brilliance #wonderfull_places #fantastic_earth #awesome_earthpix #awesomeearth #earthpix #fantastic_earthpix #traveler - 31 minutes ago

51 Likes
0 Comments
0
A sight for sore eyes 😍
.
.
.
.
.
.
.
#ireland #sligo #benbulben #irelandtravel #mountains #landscape #voyaged #ireland_insta #ireland_gram #irelandphotography #irelandcalling #travel #travelphotography #landscapephotography #igdaily #ireland🍀 #irish_daily #irelandloves #lovinireland #weekendtrip #irelandtourism #discoverireland #beautifuldestinations #irelandtrip #instaireland #ireland_passion #irelandinspires #beautifulireland #visitireland #sligotourism

A sight for sore eyes 😍 . . . . . . . #ireland #sligo #benbulben #irelandtravel #mountains #landscape #voyaged #ireland_insta #ireland_gram #irelandphotography #irelandcalling #travel #travelphotography #landscapephotography #igdaily #ireland 🍀 #irish_daily #irelandloves #lovinireland #weekendtrip #irelandtourism #discoverireland #beautifuldestinations #irelandtrip #instaireland #ireland_passion #irelandinspires #beautifulireland #visitireland #sligotourism - 42 minutes ago

38 Likes
2 Comments
0
#Arizona #southmountain #Hiking #Weekendtrip #Rocktunnel #BackTheBlue #GirlswithTattoos #Tatted #Watercolor #Aries @tanner.moya #picturecredit

#Arizona #southmountain #Hiking #Weekendtrip #Rocktunnel #BackTheBlue #GirlswithTattoos #Tatted #Watercolor #Aries @tanner.moya #picturecredit - 48 minutes ago

13 Likes
1 Comments
0
VW-Bus - Kultig, legendär... und Einfall eines Niederländer. ;-) Also passend in Den Haag abgelichtet. 
#tb #weekendtrip #summer2019 #denhaag #dutch #denhague #netherlands #citywalk #blue #vwbus #bulli #strollingaround #sidewalk #street #cityvibes #urbanvibes #streetshot #bullilove #cityscape #cars #urbanphotography #carphotography #vwlife #ig_vw #ig_netherlands #retromobile #cult #legendary

VW-Bus - Kultig, legendär... und Einfall eines Niederländer. ;-) Also passend in Den Haag abgelichtet. #tb #weekendtrip #summer2019 #denhaag #dutch #denhague #netherlands #citywalk #blue #vwbus #bulli #strollingaround #sidewalk #street #cityvibes #urbanvibes #streetshot #bullilove #cityscape #cars #urbanphotography #carphotography #vwlife #ig_vw #ig_netherlands #retromobile #cult #legendary - 1 hour ago

16 Likes
1 Comments
0
#Arizona #Hiking #camelbackmountain #Sunset #WeekendTrip #Vibes #Phoenix #views @tanner.moya  #picturecredit

#Arizona #Hiking #camelbackmountain #Sunset #WeekendTrip #Vibes #Phoenix #views @tanner.moya #picturecredit - 1 hour ago

15 Likes
0 Comments
0
Before all this...Two years ago🙏🏻🇻🇦🇮🇹
.
.
.
.
.
#longhair #majapresets #ultimatemobilepack #tourist #historic #religious #vatican #vaticano #vaticanmuseum #museum #vaticancity #vaticanocity #vacation #trip #travelling #travel #traveltheworld #traveller #traveltothepast #weekend #minitrip #weekendgetaway #weekendtrip #rome #italy #tb #february #2018

Before all this...Two years ago🙏🏻🇻🇦🇮🇹 . . . . . #longhair #majapresets #ultimatemobilepack #tourist #historic #religious #vatican #vaticano #vaticanmuseum #museum #vaticancity #vaticanocity #vacation #trip #travelling #travel #traveltheworld #traveller #traveltothepast #weekend #minitrip #weekendgetaway #weekendtrip #rome #italy #tb #february #2018 - 1 hour ago

21 Likes
2 Comments
0
Šuplíkovka 🌁 #stayhome #staystrong 
______________________________

dresden #germany #visitdresden #visitgermany #weeeknd #weekendtrip #bridge #crazy #winter #sunnyday #fashion #ootd #nikond90 #bloggerstyle #smile #peace #czechgirl #loschwitzbridge #travel

Šuplíkovka 🌁 #stayhome #staystrong ______________________________ dresden #germany #visitdresden #visitgermany #weeeknd #weekendtrip #bridge #crazy #winter #sunnyday #fashion #ootd #nikond90 #bloggerstyle #smile #peace #czechgirl #loschwitzbridge #travel - 1 hour ago

24 Likes
0 Comments
0
More #throwback photos from back in the day when travel was still ok. Hope everyone is staying sane and safe during #quarantine.

#latergram #pdx #portland #portlandoregon #weekendtrip #birthdaytrip #pacificnorthwest #rain #rainycity #travel #asifinportland #twitchstreamer

More #throwback photos from back in the day when travel was still ok. Hope everyone is staying sane and safe during #quarantine . #latergram #pdx #portland #portlandoregon #weekendtrip #birthdaytrip #pacificnorthwest #rain #rainycity #travel #asifinportland #twitchstreamer - 1 hour ago

12 Likes
1 Comments
0
Villa homestay in Mukteshwar..
Beautiful villa surrounded with greenery and mountains...
.
.
.
.
.
Join our Hikers Community:
👉 @incrediblehikers
Chardham Yatra @incrediblechardham
Homestays @incrediblehomestays
Tour Plans @favorite.trip
Camping @rocksadventurecamp
Photo @incrediblepahadi .
.
.
#incrediblehomestays #homestayindia #homestays #homestay #homestaysuttarakhand #himachal #himachalhomestay #mukteshwar #villa #mountains #mountainlife #incrediblehikes #favoritetripplanners #incrediblechardham #himalaya #himalayas #himalayan #pahadi #local #culture #travel #travelphotography #backpackers #backpacker #solotraveler #lovetotravel #travel #trip #backpack #roadtrip #weekendtrip

Villa homestay in Mukteshwar.. Beautiful villa surrounded with greenery and mountains... . . . . . Join our Hikers Community: 👉 @incrediblehikers Chardham Yatra @incrediblechardham Homestays @incrediblehomestays Tour Plans @favorite.trip Camping @rocksadventurecamp Photo @incrediblepahadi . . . #incrediblehomestays #homestayindia #homestays #homestay #homestaysuttarakhand #himachal #himachalhomestay #mukteshwar #villa #mountains #mountainlife #incrediblehikes #favoritetripplanners #incrediblechardham #himalaya #himalayas #himalayan #pahadi #local #culture #travel #travelphotography #backpackers #backpacker #solotraveler #lovetotravel #travel #trip #backpack #roadtrip #weekendtrip - 1 hour ago

13 Likes
2 Comments
0
Vzpomínky na poslední výlety před karanténou 🤔🌄☀️ #sunnyday #weekendtrip #trip #winetrip #alcoholic #alcotime #winetogo

Vzpomínky na poslední výlety před karanténou 🤔🌄☀️ #sunnyday #weekendtrip #trip #winetrip #alcoholic #alcotime #winetogo - 2 hours ago

24 Likes
0 Comments
0
Wenn das endet - und das wird es - wird jedes Fußballspiel ausverkauft sein und jedes Restaurant wird zwei Stunden Wartezeit haben. Jedes Kind wird froh zur Schule gehen. Jeder wird seinen Job lieben. Der Euro-Kurs wird in die Höhe schießen. Die Kneipen werden gerammelt voll und die Konzerte zahlreich sein. Und wir werden uns küssen, umarmen und die Hände schütteln. Das wird ein guter Tag!
#throwback #Berlin #weekendtrip #smile #happygirl #stayathome #bleibtzuhause #ausnahmezustand #dasbesteausderSituationmachen #positivevibes #wirschaffendas #gemeinsam #thinkaboutthesituation #vielamnachdenken #thoughts
#fürmehrRealitätaufInstagram #Lebenmitcolitis #colitis #ulcerosa #colitisulcerosa #ced #colitisfighter #invisibleillness #unsichtbareKrankheit #chronischentzündlicheDarmerkrankung #colitiswarrior #staystrong #staypositive #fighter #weilicheineKämpferinbin

Wenn das endet - und das wird es - wird jedes Fußballspiel ausverkauft sein und jedes Restaurant wird zwei Stunden Wartezeit haben. Jedes Kind wird froh zur Schule gehen. Jeder wird seinen Job lieben. Der Euro-Kurs wird in die Höhe schießen. Die Kneipen werden gerammelt voll und die Konzerte zahlreich sein. Und wir werden uns küssen, umarmen und die Hände schütteln. Das wird ein guter Tag! #throwback #Berlin #weekendtrip #smile #happygirl #stayathome #bleibtzuhause #ausnahmezustand #dasbesteausderSituationmachen #positivevibes #wirschaffendas #gemeinsam #thinkaboutthesituation #vielamnachdenken #thoughts #fürmehrRealitätaufInstagram #Lebenmitcolitis #colitis #ulcerosa #colitisulcerosa #ced #colitisfighter #invisibleillness #unsichtbareKrankheit #chronischentzündlicheDarmerkrankung #colitiswarrior #staystrong #staypositive #fighter #weilicheineKämpferinbin - 2 hours ago

19 Likes
0 Comments
0
🇲🇦 País 13: Marruecos - Country 13: Morocco
———————————————————————————
“الصحة تاج على رؤوس الأصحاء لا يراه إلا المرضى “
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Good health is a crown worn by the healthy that only the ill can see.” - Arabic proverb
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
“La salud es una corona invisible que llevan las personas sanas, y que sólo los enfermos pueden ver”. - Proverbio árabe
———————————————————————————
#🇲🇦 #rabat #marruecos #المغرب #lemaroc #morocco #arabicculture #africa #travelaholic #trotamundos #travelphotography #ig_travel #memories #escapada #weekendtrip #friendstrip #travellinggirl #ig_morocco #ig_women #descubriendomundo #discoveringplaces #2016 #2018

🇲🇦 País 13: Marruecos - Country 13: Morocco ——————————————————————————— “الصحة تاج على رؤوس الأصحاء لا يراه إلا المرضى “ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Good health is a crown worn by the healthy that only the ill can see.” - Arabic proverb - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - “La salud es una corona invisible que llevan las personas sanas, y que sólo los enfermos pueden ver”. - Proverbio árabe ——————————————————————————— #🇲🇦 #rabat #marruecos #المغرب #lemaroc #morocco #arabicculture #africa #travelaholic #trotamundos #travelphotography #ig_travel #memories #escapada #weekendtrip #friendstrip #travellinggirl #ig_morocco #ig_women #descubriendomundo #discoveringplaces #2016 #2018 - 2 hours ago

62 Likes
1 Comments
0
Such a nice pic! Cant wait to edit it! 
#london #citytrip #travel #weekend #weekendtrip #londoneye #together #couple #straightoffcamera

Such a nice pic! Cant wait to edit it! #london #citytrip #travel #weekend #weekendtrip #londoneye #together #couple #straightoffcamera - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
#home#homesweethome#travelphotography#traveltheworld#flowers#deco#decoration#weekend#weekendtrip#likeforlikes#like4likes#likeforfollow#liketime#instamood#selflove#quarantine#selfie#ootd#myhome#room#cityphotography#aRt#flower#interior#stayathome#stayhome

#home #homesweethome #travelphotography #traveltheworld #flowers #deco #decoration #weekend #weekendtrip #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #liketime #instamood #selflove #quarantine #selfie #ootd #myhome #room #cityphotography #aRt #flower #interior #stayathome #stayhome - 2 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.